zondag 19 december 2021

See the Real Evidence Used to Justify the COVID-19 Shots

December 16, 2021

In a stunning 51-page report, the Canadian Covid Care Alliance — a group of over 500 doctors, scientists and health care professionals — unveils the clinical studies upon which health care leaders around the world based their decisions to approve and then mandate the COVID-19 shots.

For example, did you know that Pfizer’s original trial report of December 2020 actually showed only two months’ worth of safety and efficacy data? Did you know the claim that the shot had a 95% efficacy represented only the “relative” risk reduction, NOT the absolute reduction, i.e., the actual efficacy number, which was 0.84%?

Did you know that Pfizer’s most recent report showed an increase in both illness and deathsmeaning there is no benefit to the shot when compared to the risks? In page after page and chart after chart, this report blows the whistle on all the missteps, deceit and misleading demographics used to justify the COVID shots.

SOURCE: skirsch.com



Onderzoek: 5G-blootstelling een "belangrijke factor" in hogere gevallen van covid, sterfgevallen

Zondag 12 december 2021 door: Ethan Huff

 

Tags: 5g , badpollution , cases , cell towers , Chemistry , COVID , deaths , electronics , EMFs , exposure , Glitch , mobile phones , National Center for Biotechnology Information , pandemie , physics , Plandemic , straling , significante factor , spike-eiwit , Studie

 

 


 

( Natuurlijk nieuws ) Het National Center for Biotechnology Information (NCBI) heeft een nieuwe studie gepubliceerd waarin wordt gewaarschuwd voor de gevaren van 5G-technologie, inclusief hoe deze direct bijdraagt ​​aan de symptomen die gewoonlijk worden geassocieerd met het Wuhan-coronavirus (Covid-19).

 

Voor de studie verwezen Beverly Rubik en Robert R. Brown naar een eerder artikel dat in mei 2020 werd gepubliceerd en dat een "statistisch significante correlatie aantoonde tussen de intensiteit van radiofrequente straling en sterfte door SARS-CoV-2 in 31 landen over de hele wereld."

 

Ze benadrukten ook een in de VS gebaseerde studie die aantoont dat delen van het land met een reeds aanwezige en werkende 5G-infrastructuur significant hogere percentages van ernstige ziekte en overlijden vertoonden die werden toegeschreven aan covid, allemaal onafhankelijk van de bevolkingsdichtheid, luchtkwaliteit en breedtegraad.

Alleen 5G kwam overeen met drie verschillende causale analyses die in het onderzoek werden gebruikt. Bevolkingsdichtheid, luchtkwaliteit en breedtegraad kwamen ondertussen slechts overeen met één of twee analyses, wat betekent dat 5G de geverifieerde boosdoener was in negatieve covid-resultaten.

 

Rubik en Brown gebruikten deze bevindingen om een ​​vergelijking te maken tussen de bio-effecten van WCR (straling van draadloze communicatie), inclusief 5G, en de symptomen die gewoonlijk worden toegeschreven aan covid, die ze vervolgens gebruikten om een​​lijst van overlappende fysieke effecten te maken.

 

“Symptomen van zowel WCR als COVID-19 omvatten bloedveranderingen zoals rouleaux op korte termijn (bloed 'klonteren') en langdurig verlaagd hemoglobine (in ernstige gevallen van COVID-19); oxidatieve stress en letsel in weefsels en organenverstoring van het immuunsysteem, waaronder onderdrukking van T-lymfocyten en verhoogde inflammatoire biomarkersverhoogd intracellulair calcium, wat het binnendringen en repliceren van virussen vergemakkelijkt; en aritmieën (onregelmatige hartslag)”, meldde LifeSiteNews .

 

Blootstelling aan draadloze straling vermindert de niveaus van "master antioxidant" glutathion

Een bijzonder verontrustende bevinding in de studie van Rubik en Brown is de waarneembare afname van glutathion, de 'hoofdantioxidant' van het lichaam, bij blootstelling aan 5G en eigenlijk alle draadloze straling. (GERELATEERD: Donald Trump heefmiljarden dollars van de Amerikaanse belastingbetaler gesluisd om een ​​snellere uitrol van 5G te subsidiëren.)

 

Ten minste twee andere onderzoeken hebben aangetoond dat blootstelling aan WCR correleert met sterk verminderde glutathionspiegels, waarvan de symptomen toevallig overeenkomen met die van de Covid-griep.

 

Rubik en Brown maakten specifieke aantekeningen in hun paper over hoe “de bevinding van lage glutathionniveaus” bij Chinese viruspatiënten “oxidatieve stress als onderdeel van covid-infectie verder ondersteunt.

 

WCR wordt al algemeen erkend als een "fysiologische stressor" die schadelijke gezondheidseffecten veroorzaakt, variërend van een verhoogd risico op kanker en DNA-schade tot leer- en geheugenproblemen.

Natuurlijk betekent correlatie niet altijd oorzakelijk verband, maar in dit geval is het meer dan waarschijnlijk dat WCR  en met name de vroege activering in 5G in Wuhanhet epicentrum van de plandemie – direct bijdraagt ​​aan de verspreiding en ernst van het Wuhan-virus.

 

“Het bewijs voor het verband tussen COVID en 5G, evenals andere vormen van draadloze communicatiestraling (WCR), bestond uit twee hoofdbevindingen: de statistische correlatie tussen COVID-19-symptomen / mortaliteit en gebiedsspecifieke WCR-intensiteit, inclusief die van 5G; en de overlap tussen WCR-effecten op het lichaam en COVID-19-symptomen”, meldde LifeSiteNews verder.

Een lezer merkte op dat 5G-straling blijkbaar het grafeenhydroxide in de injecties "opwekt", waardoor bloedingen en stolsels ontstaan.

"Grafeenhydroxide is een metaal en wordt beïnvloed door 5G", voegde deze persoon eraan toe. "Grafeenhydroxide verlaat je systeem nooit en hoopt zich op bij elke injectie of booster."

 

Een ander schreef dat terwijl het nemen van NAC (N-Acetyl L-Cysteïne) krachtig is, zoals vermeld in het artikel, vitamine D een veel grotere rol speelt bij de bescherming tegen covid en andere aandoeningen van de luchtwegen.

"Als je al een laag vitamine D-gehalte hebt, zoals heel veel, zodra je lichaam wordt aangevallen door een virus, raken die reserves verder uitgeput, waardoor je in een zeer gevaarlijk gebied terechtkomt", voegde deze persoon eraan toe.

Meer nieuws over de verwoestende gezondheidseffecten van 5G is te vinden op 5Galert.com .

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

 

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

 

Bron: https://www.naturalnews.com/2021-12-12-5g-significant-factor-higher-covid-cases-deaths.html   


Huisarts spreekt zich uit bij PowNed (NL) : ‘Vaccin erger dan kwaal’


Huisarts spreekt zich uit bij PowNed: 
‘Vaccin erger dan kwaal’

Volgens zorgminister Hugo de Jonge is vaccineren de enige uitweg uit de coronacrisis. “Daar blijkt niet zoveel van terechtgekomen te zijn,” zei huisarts Felix van der Wissel van het Artsen Collectief in gesprek met PowNed.

“Na zes maanden heeft iedereen die gevaccineerd is ongeveer dezelfde kans om weer besmet te raken,” zei hij.

“Als de kwaal erger is dan het medicijn, dan moet je mensen het medicijn geven. In dit geval kan dat een vaccin zijn. Maar in heel veel gevallen is het zo dat het medicijn erger is dan de kwaal.”

Zeer slechte zaak

Van der Wissel vindt het ‘een zeer slechte zaak’ dat we kinderen gaan vaccineren. “Als je weet dat kinderen niet kwetsbaar zijn, niet overlijden aan corona en ze wel gaat blootstellen aan een experimenteel medicijn, dan is het onterecht dat je deze kinderen oproept om te laten vaccineren,” zei hij.

“99,95 procent gaat niet dood aan corona,” benadrukte de huisarts. “Dat betekent dat de kans om door corona te overlijden zo klein is, dat je je moet afvragen of het gerechtvaardigd is om de hele maatschappij plat te leggen – door QR-codes, door andere mensen restricties op te leggen – voor een ziekte die vergelijkbaar is met influenza.”

Meer doden

De maatregelen hebben tot nu toe gezorgd voor meer doden in plaats van dat ze slachtoffers hebben voorkomen, voegde huisarts Van der Wissel toe.

Nobelprijswinnaar snoeihard: ‘Nederland zet record voor slechtste corona-aanpak ooit’

nobelprijs

Foto: Michael Levitt (Bengt Nyman CC BY 2.0)

Nobelprijswinnaar snoeihard: ‘Nederland zet record voor slechtste corona-aanpak ooit’

Ook in het buitenland wordt met verbazing gereageerd op het besluit van de Nederlandse regering om een harde lockdown in te stellen. De Israëlisch-Amerikaanse Nobelprijswinnaar Michael Levitt schrijft: “Verdrietige maar vredige kerst in Nederland. Zet ook record voor slechtste corona-aanpak ooit.

Hij merkt op dat Nederland 18 dagen geleden heeft gepiekt, zoals voorspeld. De Zuid-Afrikaanse omikronvariant piekt binnenkort en heeft een case fatality ratio (CFR) van 0,26 procent. Het is daarmee de variant met de laagste CFR, aldus de biofysicus.

“Waarom??!!” vraagt hij.

Belachelijk

Auteur en spreker Hans van Tellingen reageert: “Nobelprijswinnaar complimenteert ons OMT en kabinet met het slechtste covidbeleid ter wereld. Men zet het land op slot terwijl we al 18 dagen naar beneden gaan met de curves. Dat men bang is voor omikron is belachelijk. Dat is verreweg de mildste variant van het virus.”

“Het valt anderen ook op, we zijn niet alleen,” zegt schrijver Leon de Winter. Regisseur Dick Maas voegt toe: “De stupiditeit kent geen grenzen.

Middeleeuws

Vorig jaar zei Levitt dat de lockdowns geen levens hebben gered. “Ze hebben juist levens gekost,” zei hij tegen The Telegraph. Hij zei ook dat de meeste voorspellingen over het coronavirus onjuist zijn. De Nobelprijswinnaar noemde lockdowns ‘middeleeuws’ en stelde dat epidemiologen overdrijven zodat mensen naar hen zullen luisteren.

Pfizer geeft baby’s drie in plaats van twee prikken: ‘Wie stopt deze zware criminelen?’

pfizer
Foto: Влада на Република Северна Македонија CC0

Pfizer geeft baby’s drie in plaats van twee prikken: ‘Wie stopt deze zware criminelen?’

Ook de allerjongsten ontkomen niet aan een coronaprik. Farmareus Pfizer test haar vaccin op dit moment op baby’s en peuters. Die krijgen drie doses toegediend, want twee prikken zijn volgens Pfizer niet krachtig genoeg voor sommige kinderen jonger dan vijf jaar.

Uit de voorlopige analyse is gebleken dat de immuunreactie niet zo krachtig is als verwacht, schrijft Sky News. Als drie doses wel het verwachte resultaat opleveren, willen Pfizer en BioNTech halverwege 2022 een noodgoedkeuring aanvragen.

Wie stopt deze criminelen?

Kinderen jonger dan vijf krijgen van Pfizer drie microgram per prik, een tiende van de dosis die volwassenen krijgen. Ze krijgen hun derde vaccinatie twee maanden na de tweede dosis. Pfizer en BioNTech zeggen dat ‘er geen sprake was van veiligheidsproblemen’.

“Pfizer heeft een nieuwe doelgroep in het vizier voor de coronaprik: baby’s,” reageert journalist Eric van de Beek. “Wie stopt deze zware criminelen? Ik vrees dat dit niet de boven ons gestelden zullen zijn.”

Dat weten we nog niet

Wetenschappers zeiden daarnaast te hopen dat een derde prik voor mensen van 16 jaar en ouder zal helpen tegen de omikronvariant. RIVM-baas Jaap van Dissel zei zaterdag tijdens de persconferentie dat de omikronvariant veel afwijkt van het virus waarmee het coronavaccin gemaakt is. “U moet het vergelijken: iemand trekt plotseling een andere jas aan en dan herken je hem niet meer.”

NU.nl vroeg aan Van Dissel: “U had het over de metafoor dat omikron een andere jas aan heeft en twee prikken van het vaccin helpen daar dus niet tegen, maar een booster dan weer wel terwijl dat dezelfde prik is. Hoe zit dat?

“Ja, dat is een hele interessante vraag. Het korte antwoord is: dat weten we nog niet,” antwoordde hij.

 

Derde coronamars in Brussel: eigen telsysteem telt 50.000 betogers en rellen ... overheid (Politie) minimaliseert

 

                                                      © Amaury Michaux

Sfeer wordt grimmiger op derde coronamars in Brussel, relschoppers zoeken de confrontatie met de politie

Aan het Noordstation in Brussel verzamelen tegenstanders van de coronamaatregelen zich voor de derde keer. Ze komen op straat om te protesteren tegen onder meer het Covid Safe Ticket en de verplichte vaccinatie in de zorg. Volgens de politie zijn er zo’n 3.500 betogers aanwezig. De organisatoren houden het zelf op meer dan het tienvoudige, namelijk 50.000 betogers. De mars is ontaard in rellen.

amg/tib/evdg

Vandaag om 16:38

De mars, die om 13 uur aan het Noordstation begon, verliep rustig en zelfs nadat alle betogers het eindpunt in het Jubelpark hadden bereikt, bleven incidenten uit. Rond 16.15 uur begon echter een klein groepje relschoppers nadrukkelijk de confrontatie op te zoeken met de politie. De agenten die opgesteld staan in de Kleine Wetstraat, worden bekogeld met vuurwerk, takken, kasseien en glazen flessen. De politie heeft al enkele keren traangas gespoten, maar dat heeft de gemoederen voorlopig niet bedaard.

Aan het hoofd van de betoging stappen, net zoals de vorige keer een aantal brandweerlui op. Een aantal van hen draagt een brandweeruniform, anderen dragen enkel een T-shirt met een brandweerlogo.

(lees verder onder de foto)


Eigen telsysteem

De organisatoren, het collectief Belgium United for Freedom, hebben deze keer ook eigen telapparatuur met camera’s ingezet omdat ze de via de media gedeelde cijfers misleidend vinden. Voor de eerste betoging telden zij 76.000 mensen, hoewel de politie Brussel Hoofdstad/Elsene het aantal op 35.000 schatte.

Ook deze keer houden ze het aantal aanwezigen op meer dan het tienvoudige dan wat de politie telt. Volgens de Brusselse politie zijn er namelijk zo’n 3.500 betogers aanwezig, volgens de organisatie zijn het er 50.000.

De mars wordt georganiseerd door het burgercollectief ‘Belgium United for Freedom’, de organisatie roept op om vreedzaam te betogen. Vorige maand liep een betoging tegen de coronamaatregelen in Brussel uit de hand, de politie moest toen traangas en het waterkanon inzetten en de betogers richtten veel vernieling aan in de straten van Brussel.

(lees verder onder de foto)


     ©  REUTERS

“Niet logisch”

De deelnemers aan de protestactie willen zich vooral openlijk verzetten tegen het Covid Safe Ticket. “Ik ben er niet meer akkoord dat de politiek de mensen zo pusht om het vaccin te nemen, terwijl het niet verplicht is”, zegt een vrouw die ook op een eerdere betoging aanwezig was. Surtout die QR-code van de coronapas. Die heeft niets te maken met gezondheid, wel met totale controle. Wij moeten bewijzen dat we medisch in orde zijn, terwijl mensen die gevaccineerd zijn ook besmet kunnen zijn en anderen kunnen besmetten. Ik vind dat niet logisch.”

Ik vind dat vaccinatie een vrije keuze moet blijven”, zegt een man die met een opvallend bord rondloopt: een hakenkruis afgebeeld met vaccinatiespuiten. “Ik vind de situatie vergelijkbaar met wat in Duitsland is gebeurd.” Opvallend: de man is zelf wél gevaccineerd. “Maar ik wil de booster niet, want ik merk dat het niet werkt. Er wordt zoveel druk gezet, mensen in de zorg die hun job gaan verliezen, daar ben ik niet mee akkoord. Mensen worden gebrainwasht. Een grote groep mensen, die niet gevaccineerd zijn, worden uitgesloten. Waar stopt het dan? Vandaar de vergelijking met Duitsland.

































 

Beelden: Massale protesten in Europa tegen coronaregels en vaccinatieplicht

 protest

Foto: Coronaprotest in Wenen (© Bwag CC-BY-SA-4.0)

Beelden: Massale protesten in Europa tegen coronaregels en vaccinatieplicht

In diverse landen in Europa hebben zaterdag massale demonstraties plaatsgevonden tegen de coronamaatregelen. In meerdere grote steden in Duitsland, waaronder Hamburg en Düsseldorf, gingen talloze mensen de straat op.

Ze droegen borden met daarop teksten als ‘Nee tegen verplichte vaccinatie!’ en ‘Blijf van onze kinderen af’. In Duitsland kunnen kinderen sinds kort worden ingeënt tegen corona. Er waren ook demonstraties in onder meer Frankfurt am Mein, Karlsruhe en Freiburg.


In Londen werd een grote vrijheidsmars gehouden. Demonstranten liepen in een enorme stoet door de binnenstad. Vele duizenden betogers verzamelden zich op Parliament Square, het plein bij het Britse parlement. Ze riepen: “Schaam jullie.”

Mensen hadden borden bij zich met teksten als ‘Geen vaccinpaspoorten’, ‘Samen staan we sterk’ en ‘Onze kinderen zijn geen labratten!’


Ook in Frankrijk en Oostenrijk werd gedemonstreerd tegen de coronaregels.

Parijs:


Wenen:

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...