woensdag 20 september 2023

Kiezers hebben er genoeg van: Wereldwijd groeit de weerstand tegen het linkse migratiebeleid

 juli 13, 2023   3221   34 

 


Afbeelding: Achtergrond R24, stopbord via freepik / topicha

Al tientallen jaren worden de zogeheten “westerse industrielanden” geconfronteerd met een aanhoudende massa-immigratie. Vooral Afrikanen, Arabieren en Zuid-Aziaten van Iran tot Pakistan en van India tot Bangladesh zoeken daar hun geluk. Maar zelfs de Amerikaanse mainstream media erkennen dat het verzet van de mensen tegen deze bevolkingsuitwisseling groeit, schrijft Report24.

In veel Westerse landen maakt de in het buitenland geboren bevolking nu ongeveer een zevende van de totale bevolking uit. In sommige gevallen (bijv. in Australië of Zwitserland) is dit al een derde. In Oostenrijk en Zweden is het ongeveer een vijfde. Voeg hier de kinderen en kleinkinderen van immigranten aan toe, en het aandeel van mensen met een migratieachtergrond in de totale bevolking is nog veel hoger. Tot nu toe werd iedereen die deze kwestie ter sprake bracht, laat staan bekritiseerde, graag in de rechtse hoek geduwd. Maar ondertussen bereikt het verzet tegen ongebreidelde immigratie langzaam de mainstream. Tenminste in de Verenigde Staten.

De New York Times publiceerde een kritisch artikel over de “wereldwijde terugslag” tegen immigratie. De linkse partijen zouden daarbij de publieke opinie negeren. “De wereldwijde migratiegolf van de 21e eeuw kent weinig precedenten,” schrijft columnist David Leonhardt, en hij voegt eraan toe: “arbeiders met lage inkomens en arbeiders maken zich vaak zorgen dat hun lonen zullen dalen omdat werkgevers plotseling een grotere, goedkopere [geïmporteerde] arbeidspool hebben waaruit ze kunnen putten.”

De Wall Street Journal ging ook op dit probleem in. Vooral in Australië en Nieuw-Zeeland zouden mensen een hoge immigratie in verband brengen met stijgende vastgoedprijzen en meer criminaliteit. De val van de Nederlandse regering onder premier Mark Rutte was ook een gevolg van dit liberale migratiebeleid. En ja, anti-immigratiepartijen winnen momenteel aan populariteit in veel Europese landen. Italië, Zweden, Finland en Denemarken hebben al zulke partijen in de regering. De FPÖ in Oostenrijk, de AfD in Duitsland en het Rassemblement National (RN) in Frankrijk winnen allemaal aanzienlijk aan populariteit in de peilingen, en de Spaanse Vox wint ook aanzienlijk aan populariteit.

 

Dit is niet iets wat gebeurt omdat mensen plotseling allemaal “rechtsextremisten” of “xenofoben” worden, maar eerder een gevolg van het feit dat politici de wensen, zorgen en belangen van de bevolking negeren. Als de sociaaldemocraten en links meer aandacht besteden aan het welzijn van immigranten dan aan de kiezersdoelgroep van de werkende massa, dan zullen ze gewoon op zoek gaan naar een nieuwe partij op het stembiljet. De FPÖ en AfD staan er bijvoorbeeld om bekend dat ze een hoog percentage arbeiders onder hun kiezers hebben. Paradoxaal genoeg is het juist zogenaamd “progressief” links dat oproept tot meer immigratie, hoewel de meeste van deze migranten uit culturele kringen komen waar de positie van vrouwen of homoseksuelen niet bepaald strookt met de “tolerante en kleurrijke” lijn die deze partijen uitdragen. Een breed verraad, niet alleen van arbeiders, maar ook van vrouwen en seksuele minderheden. Steeds meer kiezers doorzien dit en stemmen dienovereenkomstig bij de stembusgang.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kiezers-hebben-er-genoeg-van-wereldwijd-groeit-de-weerstand-tegen-het-linkse-migratiebeleid/

Financial Times: Rusland blokkeert miljardenwinsten van westerse bedrijven

 september 20, 2023   145   17  

Volgens de krant Financial Times zitten miljarden van westerse bedrijven momenteel vast in Rusland. Het geld kan niet worden opgenomen vanwege een verbod op het uitkeren van dividenden aan inwoners van landen die sancties tegen Moskou hebben ingesteld, bericht RT.

Westerse bedrijven die in Rusland actief blijven ondanks de Russische militaire operatie in Oekraïne, hebben miljarden winst gemaakt, zo meldt de Britse krant Financial Times. Om precies te zijn gaat het om ongeveer 18 miljard Amerikaanse dollar (bijna 17 miljard euro) aan dividenden. De krant schrijft:

“Lokale opbrengsten van bedrijven variërend van BP tot Citigroup zijn in Rusland geblokkeerd nadat Moskou een verbod had ingesteld op dividendbetalingen aan bedrijven uit ‘onvriendelijke’ landen, waaronder de VS, Groot-Brittannië en alle leden van de Europese Unie. Dergelijke transacties kunnen in uitzonderlijke gevallen worden toegestaan, maar tot nu toe zijn er maar heel weinig opnames goedgekeurd.
Er zitten tientallen miljarden Amerikaanse dollars vast in Rusland,” zei de directeur van een groot bedrijf met hoofdkantoor in een land dat niet op de lijst van onvriendelijke landen staat. – En er is geen manier om ze daar weg te krijgen.”

Tegelijkertijd moet de Britse krant toegeven dat de Russische markt nog steeds van groot belang is voor Westerse ondernemers – ondanks de opgelegde sancties en de moeilijkheden om zaken te doen onder ongekende beperkingen. Zo verdiende de Oostenrijkse Raiffeisenbank, die in Rusland actief blijft, alleen al in 2022 twee miljard Amerikaanse dollar. De Amerikaanse bedrijven Philip Morris en PepsiCo verdienden respectievelijk 775 miljoen Amerikaanse dollar (ongeveer 720 miljoen euro) en 718 miljoen Amerikaanse dollar (ongeveer 670 miljoen euro). De Zweedse vrachtwagenfabrikant Scania maakte in 2022 een winst van 621 miljoen Amerikaanse dollar (ongeveer 580 miljoen euro) in Rusland, volgens de Financial Times. De krant meldt:

“Raiffeisen, de grootste westerse kredietorganisatie in Rusland, zei dat het de toegang tot zijn winsten in het land was “ontzegd”, maar dat het zijn activiteiten daar niet zou opgeven of het geld zou afschrijven. Philip Morris weigerde commentaar te geven. PepsiCo en Scania reageerden niet op verzoeken om commentaar.
Uit cijfers van de Kyiv School of Economics blijkt dat bedrijven die in de VS geregistreerd staan de grootste winst hebben gemaakt, namelijk $4,9 miljard. Zij worden gevolgd door bedrijven uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met respectievelijk 2,4, 1,9 en één miljard dollar.”

Het Duitse energiebedrijf Wintershall verloor ook miljoenen aan dividenden in Rusland, vertelden zijn vertegenwoordigers aan de pers. “Het meeste geld dat we sinds 2022 met onze Russische partnerbedrijven hebben verdiend, is gewoon verdwenen,” zeiden ze bij het bedrijf, eraan toevoegend dat er voor 2022 helemaal geen dividenden uit Rusland waren gevloeid.

“Het Russische leiderschap heeft nog geen duidelijke strategie ontwikkeld met betrekking tot de bevroren tegoeden,” vertelde Alexandra Prokopenko, een freelance onderzoeker bij het in Berlijn gevestigde Carnegie Centre for Russian and Eurasian Studies, aan de Financial Times. Maar met buitenlandse bedrijven die wanhopig op zoek zijn naar hun dividenden, is het zeer waarschijnlijk dat het Kremlin deze fondsen als hefboom zou kunnen gebruiken, bijvoorbeeld door te eisen dat Westerse landen de bevroren Russische tegoeden vrijgeven.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/financial-times-rusland-blokkeert-miljardenwinsten-van-westerse-bedrijven/

Secretaris-generaal VN geeft toe dat New World Order faalt, Agenda 2030 “in gevaar”

september 20, 2023   190   23  

De globalisten van de Verenigde Naties zijn in New York neergestreken om de top over de 2023 Duurzame Ontwikkelingsdoelen bij te wonen en een “dringend plan” op te stellen om Agenda 2030 te redden, want volgens VN-secretaris-generaal António Guterres is het impopulaire globalistische complot “in gevaar,” schrijft Baxter Dmitry.

De tweedaagse top van dit jaar vindt plaats halverwege de looptijd van Agenda 2030, die officieel op 1 januari 2016 van start is gegaan. Volgens een samenvattende verklaring op de website van de organisatie:

“Maar de Agenda is een belofte, geen garantie. Halverwege is de belofte in groot gevaar. Voor het eerst in decennia keert de vooruitgang in ontwikkeling om…”

Vervolgens zei Guterres gisteren in een toespraak voor de aanwezigen: “Op dit moment ligt slechts 15% van de doelen op schema, en veel doelen gaan in de achteruit,” en hij deed een oproep voor een “wereldwijd reddingsplan” om de SDG’s (Sustainable Development Goals) uit de kaken van de nederlaag te redden.

                Video Link: https://youtu.be/v_c7I_rfIKk

American Thinker meldt: Voorafgaand aan het evenement nam Guterres plaats voor een interview met Mita Hosali, de adjunct-directeur van UN News; Hosali opende met het volgende:

“We spreken hier op de drempel van de 78e zitting van de Algemene Vergadering, waar een recordaantal wereldleiders wordt verwacht, maar van de P5 slechts één staatshoofd … Wat zegt dit over de V.N. als een centrum van diplomatie, in een tijd waarin er op zoveel fronten crises zijn?”

(De P5 verwijst naar de “permanente vijf” naties met een permanente zetel in de Veiligheidsraad, die in 1945 in het handvest werd vastgelegd).

 

Er is geen raketgeleerde voor nodig om het antwoord op Hosali’s vraag te achterhalen – het is duidelijk dat “de V.N. als een centrum van diplomatie” een snel afnemend vooruitzicht is, samen met de succesvolle implementatie van Agenda 2030 en de SDG’s. Dat ene staatshoofd? De Gaffetastic Joe Biden – geen wonder dat niemand anders wilde komen!

              Video Link: https://youtu.be/821B6Ntcy_o

Zijn de rest van de “wereldleiders” eigenlijk wel staatshoofden? Of zijn deze “wereldleiders” gewoon ongekozen Deep State figuren? Guterres reageerde geagiteerd op Hosoali en merkte “om te beginnen” op dat de top “geen ijdelheidsbeurs is”… maar ik moet hem daar stoppen, want dat is precies wat de VN-top is.

Deze “leiders” zijn niet gekozen, maar ze komen op eigen kosten bijeen in New York om te doen alsof ze legitieme beleidsmakers en politieke hoogwaardigheidsbekleders zijn? En het enige echte P5 staatshoofd dat naar deze “zeer belangrijke” top is gekomen, is Joe Biden, die niet alleen een complete vuilnisbak is, maar zelf ook illegaal de rol van staatshoofd bekleedt? Hoe vernederend.

Om het openingscitaat aan het begin van deze blog te herhalen, stelt Guterres vervolgens dat de SDG’s op dit moment “helaas” niet de goede kant op gaan.

Ik zou zelf niet gelukkiger kunnen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/secretaris-generaal-vn-geeft-toe-dat-new-world-order-faalt-agenda-2030-in-gevaar/ 

Hoogleraar sociologie en migratieonderzoek: Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren

 

   Foto: Wetenschapper Ruud Koopmans

mei 1, 2020  5   5934  

Een wetenschapper stelt dat geen enkele westerse samenleving erin geslaagd is moslims te integreren. Hij baseert zijn uitspraak op meer dan twintig jaar studie en gelooft dat de oorzaak in de religie zelf ligt.

Het is het Noorse dagblad Document dat de aandacht vestigt op een interview met de Nederlandse onderzoeker Ruud Koopmans waarin hij de islam in de westerse wereld aanroert. Koopmans is hoogleraar sociologie en migratieonderzoek aan het Instituut voor Sociale Wetenschappen aan de Humboldt Universiteit in Berlijn, schrijft het Zweedse nieuwsportaal Samhälsnytt.

Koopmans doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar integratie en assimilatie onder moslims in Europa en is tot een duidelijke conclusie gekomen. De islam laat zich niet verenigen met democratie en westerse samenlevingen.

Het Deense dagblad Berlingske vraagt de wetenschapper of er toch niet ergens een ‘positief verhaal’ is. Het antwoord is nee. Koopmans is zeker van zijn zaak – het is overduidelijk moeilijker om moslims te integreren dan andere groepen immigranten in westerse samenlevingen.

Reeds in 2013 publiceerde Koopmans een rapport (pdf) met een met bijbehorend onderzoek waaruit blijkt dat tweederde van de ondervraagde moslims van mening is dat religieuze regels belangrijker zijn dan de wetgeving van het land waarin zij wonen.

Uit het onderzoek blijkt ook dat bijna 60 procent van de deelnemers vriendschap met homoseksuelen afwijst en dat 45 procent de overeenkomstige houding tegenover Joden heeft. Deze resultaten zijn volgens Koopmans gebaseerd op islamitisch fundamentalisme en weerleggen vaak de bewering dat radicale interpretaties van de islam in Europa slechts een marginaal fenomeen zouden zijn.

Black Lies Matter, deel 2

 

Islam is het probleem

Door de 47 moslimlanden in de wereld te bestuderen op basis van mensenrechten en ontwikkeling in termen van sociale kwesties, economie en politiek, ziet Koopmans een duidelijk patroon. Het zijn landen die zich gescheiden van de buitenwereld houden en zonder enige bredere interactie met wat er buiten hun religie is.

De wetenschapper maakt duidelijk dat zelfs als rekening wordt gehouden met sociaal-economische factoren, het resultaat hetzelfde is. Met andere woorden, het gaat om de invloed van religie op mensen, waar bijvoorbeeld de rol van vrouwen in de samenleving beperkt is en zij in veel gevallen helemaal niet deelneemt aan de arbeidsmarkt.

Bijkomende factoren die Koopmans noemt als gemeenschappelijke factoren voor moslimgemeenschappen zijn over het algemeen een hoog geboortecijfer en een laag opleidingsniveau.


Religie volgt met de migranten en verdwijnt niet omdat de grond onder hun voeten veranderd. Koopman ziet in Europa een duidelijke ontwikkeling die steeds meer lijkt op wat in moslimlanden geldt – dat men zich afzonderlijk houdt en zonder bredere interactie met buitenstaanders.

Volgens de wetenschapper is het een letterlijke interpretatie van de koran die de integratie van moslims in de westerse samenleving verhindert. Hij gaat zelfs zover dat hij de letterlijke interpretatie een bedreiging van de wereldvrede noemt.

40-45% zijn fundamentalisten

Koopmans heeft door zijn studies ontdekt dat ongeveer 40-45 procent van de moslims in Europa kan worden beschouwd als religieuze fundamentalisten. Het kan worden vergeleken met het aandeel christenen in Europa waar slechts 5-10 procent van de gelovigen als fundamentalisten kan worden beschouwd.

Koopmans richt zich op de vaak herhaalde beweringen dat slechts een zeer kleine kliek van de moslims radicaal is en dat deze mensen niets met religie te maken hebben.

Volgens de onderzoeker zijn er aanzienlijk meer dan de personen die in Europa naar de islamitische staat zijn gegaan of een terroristische daad hebben gepleegd, die als fundamentalisten kunnen worden beschouwd. Het gaat om mensen die de islamitische religie op dezelfde manier interpreteren, hun gemeenschappelijke kijk op de wereld, hun haat jegens het westen en de Joden.

De kleinere groep die uit naam van de religie geweld pleegt, doet dat omdat zij voor hun opvattingen steun ervaren van de moslimgemeenschap.

          Video Link : https://youtu.be/r0SonNHdSoU

https://www.frontnieuws.com/geen-enkele-westerse-samenleving-is-erin-geslaagd-moslims-te-integreren/

 

Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

FENIXX KLASSIEKEN En dat moeten we toch voornamelijk onze media aanrekenen. Er worden per jaar 150.000 christenen vermoord door islam. Het Midden-Oosten is al Judenrein en is hard op weg om ook compleet van christenen gezuiverd te worden. En de daders zijn moslims. Uit Irak is sinds de Amerikaanse inval 80% van de christenen verdwenen. … Meer lezen overNederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

https://www.frontnieuws.com/nederlanders-hebben-geen-idee-van-de-genocide-die-islam-pleegt-op-christenen/

 

Deze dodelijke bijwerking staat nu gewoon in de bijsluiter vermeld: ‘Hoe speelt Pfizer dit klaar?’


Huisarts Frank Peeters vraagt aandacht voor het document met productinformatie over het coronavaccin van Pfizer op de website van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Onder het kopje ‘Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik’ staat een verontrustende passage:

Er is een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis na vaccinatie met Comirnaty. Deze aandoeningen kunnen binnen enkele dagen na vaccinatie optreden en deden zich voornamelijk voor binnen 14 dagen. Ze werden vaker waargenomen na de tweede vaccinatie, en vaker bij jongens en jonge mannen. De beschikbare gegevens wijzen erop dat de meeste gevallen herstellen. In sommige gevallen was ondersteuning op de intensive care nodig en er zijn fatale gevallen waargenomen.

En verder:

Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg moeten alert zijn op de tekenen en symptomen van myocarditis en pericarditis. Gevaccineerde personen (waaronder ouders of zorgverleners) moeten worden geïnstrueerd om onmiddellijk medische hulp in te roepen indien zij symptomen ontwikkelen die wijzen op myocarditis of pericarditis zoals (acute en aanhoudende) pijn op de borst, kortademigheid of hartkloppingen na vaccinatie.

Dit moet echt gaan stoppen hoor

“Een dodelijke bijwerking is een reden om medicatie van de markt te halen, maar toch staat het nu gewoon in de bijsluiter vermeld. Hoe speelt Pfizer met zijn coronaprik dit klaar?” vraagt Peeters.

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs zegt: “Dit moet echt gaan stoppen hoor!”

Nigel Farage waarschuwt: de invasie van Lampedusa zal Europa vernietigen

De afgelopen dagen kwamen 200 boten met migranten aan bij het kleine Italiaanse eiland Lampedusa. De Britse oud-Europarlementariër Nigel Farage spreekt van een invasie. “Het ziet eruit als een militaire operatie.”

Meer dan 10.000 jongemannen uit diverse Afrikaanse landen overspoelden Lampedusa, waar meer migranten dan inwoners zijn.

De Italiaanse premier Georgia Meloni, die beloofde om de illegale migratie voorgoed te stoppen, is wanhopig. De ‘waardeloze’ EU-baas Ursula von der Leyen riep EU-lidstaten op om de migranten te verwelkomen.

Hele andere wending

Volgens Farage wil ze een Europese marine, volledig operationeel, in de Middellandse Zee om dit probleem het hoofd te bieden.

Hij wijst erop dat je de illegale migratie niet kúnt tegenhouden en hij wees daar in 2015 ook al op in het Europees Parlement. Op dat moment werd er namelijk gesproken over een gemeenschappelijk Europees asielbeleid. “We kunnen niet talloze miljoenen binnenlaten,” zei Farage destijds.

Dat is inmiddels toch gebeurd, maar het kan nu een geheel andere wending krijgen, waarschuwt hij.

Mogelijk nog veel erger

Beelden die op Lampedusa zijn gemaakt, tonen zeer agressieve jongemannen die zich door niets of niemand laten tegenhouden, merkt de politicus op.

Dit kan de Europese Unie vernietigen, benadrukt Farage. “Het wordt mogelijk nog veel erger.”

“Tenzij er iets verandert, heeft dit de potentie om Europa in sociaal en politiek opzicht letterlijk te vernietigen.” 

COVID-19 gevaccineerde mensen krijgen meer slecht nieuws; Dr. Robert Malone legt uit waarom

 augustus 4, 2022   15835   71  

 

Uit een studie uit het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat gezondheidswerkers die meerdere COVID-19 vaccin boosters hebben gekregen nadat zij aanvankelijk geïnfecteerd waren met de oorspronkelijke virusstam uit Wuhan, meer vatbaar zijn voor chronische herinfectie door de Omicron variant, schrijft Theepochtimes.com.

Dit kan helpen verklaren waarom de mensen die meerdere COVID-19 vaccin boosters hebben gekregen, steeds vaker degenen zijn die in het ziekenhuis belanden met ernstige COVID-19 symptomen, soms met de dood tot gevolg, aldus wetenschapper en arts Dr. Robert Malone.

In een interview van 21 juli voor het programma “Crossroads” van EpochTV zei Malone, mede-uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, dat dit verschijnsel het resultaat is van een proces dat “immune imprinting” heet, waarbij de eerste blootstelling aan een virusstam kan verhinderen dat het lichaam voldoende neutraliserende antilichamen tegen een nieuwere stam aanmaakt.

Hij voegde eraan toe dat dit proces versterkt wordt door meerdere inentingen.

“Over de hele wereld zien wij deze gegevensreeksen die aantonen dat, helaas, de mensen die sterven en in het ziekenhuis worden opgenomen voor het overgrote deel de sterk gevaccineerden zijn,” zei hij. “Het zijn niet degenen die een natuurlijke immuniteit hebben.”

Play Video on “Crossroads” 

 

Vaccins gebaseerd op oude stammen

De COVID-19 vaccins die momenteel in omloop zijn, zijn gebaseerd op de Wuhan-stam van het virus, ook bekend als SARS-CoV-2, dat de ziekte veroorzaakt die nu als COVID-19 is geïdentificeerd.

Sinds de Wuhan-stam overheerst is, zijn er een aantal stammen ontstaan en dominant geworden, waaronder de momenteel dominante Omicron-variant.

Het probleem is dat COVID-19 vaccins slechts één van de componenten van het hele virus gebruiken, namelijk een spike-eiwit, zodat het immuunsysteem van iemand die een mRNA-vaccin gekregen heeft, getraind raakt om alleen op die component te reageren, legde Malone uit.

“Als dat antigeen iets veranderd is, als dat virus iets veranderd is, [reageert het immuunsysteem] nog steeds alsof het het oude is,” zei hij.

De COVID-19 vaccins zijn gebaseerd op het spike-eiwit van het oorspronkelijke virus dat in Wuhan is geïdentificeerd. Die stam van het virus bestaat niet meer en circuleert niet meer onder de bevolking, zei Malone.

Als een vaccin dat gebaseerd is op een nu verdwenen virusstam herhaaldelijk wordt toegediend, traint dat het immuunsysteem om zich steeds meer te concentreren op het antigeen dat via het vaccin wordt toegediend en al het andere dat een beetje anders is te veronachtzamen, verklaarde Malone, die dit verschijnsel immune imprinting noemt.

“De literatuur over immuun imprinting is bomvol,” zei Malone. “Paper na paper na paper in de top peer-reviewed tijdschriften van de toplaboratoria over de hele wereld documenteren het.”

Het verschijnsel is al lang bekend op het gebied van de vaccinologie, zei Malone, maar het onderwerp is verboden, en de mensen die op dat gebied werken spreken er liever niet over, zei hij.

Vaccinimmuniteit tegenover natuurlijke immuniteit

Werknemers in de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk – van wie velen geïnfecteerd waren met de Wuhan-variant van het virus en ook drie of vier doses COVID-19-vaccin kregen – hebben chronische herhaalde infecties ontwikkeld door de Omicron-variant, zei Malone, die een paper aanhaalt dat gepubliceerd is in het academische tijdschrift Science.

Uit een ander paper dat in Nature gepubliceerd is, blijkt dat de evolutie van het virus niet uit de algemene bevolking komt, maar eerder uit immuungecompromitteerde mensen die meerdere vaccindoses gekregen hebben, zei Malone, en ongeveer 30 procent van de sterk gevaccineerde bevolking heeft herhaalde infecties.

Dit is in strijd met het gepromote verhaal dat de ongevaccineerden de bredere bevolking in gevaar brengen, merkte Malone op.

Natuurlijke immuniteit tegen een COVID-19 infectie duurt minstens 14 maanden, inclusief immuniteit tegen de Omicron stammen, aldus Malone, die een wetenschappelijk artikel uit Qatar aanhaalt dat nog niet door vakgenoten is beoordeeld (pdf).

 

Vaccin-geïnduceerde immuniteit duurt echter maar een paar maanden, voegde hij eraan toe.

Wanneer iemand besmet wordt met het oorspronkelijke virus, zal die persoon een immuunreactie opwekken die “allerlei eiwitten van het virus omvat,” op voorwaarde dat hij of zij niet te veel immuunimprinting heeft ondergaan, legde Malone uit.

“Het probleem met deze monovalente vaccins, of de single-antigen vaccins, is dat zij al uw immuunrespons tegen één ding aanjagen, in tegenstelling tot het hele virus. Het enige wat het virus dus hoeft te doen is genetisch, via de evolutie, een paar knoppen om te zetten om daaraan te ontsnappen,” zei hij. “En dat is precies wat er met Omicron gebeurd is.”

De paradox is dat de meeste landen met opkomende economieën en lage vaccinatiecijfers ook de laagste COVID-19 sterftecijfers ter wereld hebben, zei Malone.

“Het is waarschijnlijk dat we deze trend zullen blijven zien,” zei hij.

Volgens Our World in Data is slechts 1,4 procent van de Haïtiaanse bevolking gevaccineerd, en het land heeft 838 COVID-19 sterfgevallen geregistreerd, een percentage van 73 sterfgevallen per 1 miljoen mensen.

In Zuid-Afrika, waar 32 procent van de bevolking gevaccineerd is, zijn er bijna 102.000 sterfgevallen geweest, een percentage van 1.717 sterfgevallen per 1 miljoen mensen.

In het Verenigd Koninkrijk is 75 procent van de bevolking gevaccineerd, en zijn er meer dan 184.000 mensen gestorven, dat is een percentage van 2.736 sterfgevallen per 1 miljoen.

En in de Verenigde Staten is 67 procent van de bevolking gevaccineerd, en zijn 1,03 miljoen mensen aan het virus gestorven, een percentage van 3.058 doden per 1 miljoen mensen.

Andere problemen met vaccins

Malone wees op een probleem met de huidige mRNA-vaccins.

Wanneer een vaccin in de arm van een patiënt wordt ingespoten, wordt verondersteld dat het RNA van het vaccin, dat een gemodificeerd RNA is, slechts een paar uur blijft zitten, maar uit een studie van de Stanford Universiteit blijkt dat “het RNA minstens 60 dagen blijft zitten,” zei Malone.

De regering houdt echter alleen rekening met vaccinreacties en -ziekten die in de eerste paar weken na de vaccinatie in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) worden geregistreerd, ook al is het middel twee maanden later nog in het lichaam, zei Malone.

“Het RNA van het vaccin produceert meer spike-eiwit dan de natuurlijke infectie doet,” zei hij. “Nu is dat logisch over waarom we meer bijwerkingen zien met de vaccins dan met de infectie zelf, want spike is een toxine.”

VAERS is opgericht door de Centers for Disease Control and Prevention en de Food and Drug Administration om gegevens over de bijwerkingen van vaccinaties te verzamelen en te analyseren.

Het systeem berust op personen om meldingen in te sturen en is niet bedoeld om vast te stellen of een gemeld gezondheidsprobleem door een vaccin veroorzaakt is, maar het is “vooral nuttig voor het opsporen van ongewone of onverwachte patronen van meldingen van ongewenste voorvallen die zouden kunnen wijzen op een mogelijk veiligheidsprobleem met een vaccin,” aldus het Department of Health and Human Services.

Malone, voorzitter en mede-oprichter van de International Alliance of Physicians and Medical Scientists, zei dat meer dan 17.000 artsen en wetenschappers een verklaring hebben ondertekend waarin ondubbelzinnig staat dat genetische vaccins uit de handel moeten worden genomen.

“Deze genetische vaccins werken niet,” zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-vaccin-geboosterde-mensen-krijgen-meer-slecht-nieuws-dr-robert-malone-legt-uit-waarom/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...