dinsdag 3 januari 2023

Uiterst merkwaardige uitspraak in zaak rond microbioloog Erasmus MC


Microbioloog Rogier Louwen van het Erasmus MC, bekend van onder meer Ernst Kuipers en Marion Koopmans, stelde na uitgebreid laboratoriumonderzoek vast dat de PCR-test zoals die nu wordt gebruikt ‘zinloos’ is. Publicatie van zijn onderzoek werd tegengewerkt en Louwen werd bovendien ontslagen.

Louwen, universitair docent en 22 jaar in dienst bij het Erasmus MC, besloot met een aantal collega’s in het lab te testen wat een ‘positieve’ PCR-test betekent. Hij toonde aan dat de test niet alleen positief aanslaat op stukjes SARS-CoV-2, maar ook op de aanwezigheid van andere virussen, bacteriën en zelfs menselijk DNA.

Hij slaagde er niet in deze belangwekkende resultaten gepubliceerd te krijgen. Dat had volgens hem te maken met actieve ‘tegenwerking’. In juni werd Louwen, die zich ook kritisch uitsprak over de vaccinaties, op staande voet ontslagen.

Vreemd genoeg

Op 23 november vocht hij zijn ontslag aan voor de rechter. Zijn advocaat betoogde dat de vrijheid van meningsuiting een werknemer zou moeten beschermen tegen de mening van de werkgever en dat de aard van een onderzoek dus niet aanleiding mag zijn voor ontslag.

De rechter deed op 21 december uitspraak. Louwen werd op kerstavond op de hoogte gebracht. Met een boete die het Erasmus MC bovenop het ontslag had geëist, ging de rechter niet akkoord. Vreemd genoeg kende de rechter het ontslag op staande voet wel toe, terwijl in het vonnis valt te lezen: “De kantonrechter […] verstaat dat de voorwaarde waaronder Erasmus MC het ontbindingsverzoek heeft gedaan, niet is vervuld.”

Het gekke is dat het ontslag is blijven staan

“Ik ben ontslagen op staande voet vanwege ernstig verwijtbaar handelen, en dat heeft dan met name te maken met dat ik de afgelopen zes maanden allemaal opdrachten en afspraken kreeg waar ik dan niet aan voldaan zou hebben,” zei Louwen in gesprek met Rico Brouwer van Potkaars. “Het gekke in dit vonnis is dat – ondanks dat ik dan ernstig verwijtbaar was – de rechter wel heeft geoordeeld dat dat niet met opzet of door schuld is gebeurd. Vandaar dat die boete ook verviel.”

Het gekke is dat het ontslag op staande voet is blijven staan, aldus Louwen.


 

Arts slaat alarm: de tumoren zijn groter dan OOIT


Artsen zien steeds meer patiënten met kanker. In veel gevallen is de ziekte in een vergevorderd stadium. Ook de Canadese arts Charles Hoffe ziet dit in zijn praktijk.

Normaal gesproken is slechts een klein percentage van de nieuwe kankerdiagnoses in stadium 4. “In mijn praktijk is ongeveer twee derde van alle kankerdiagnoses sinds de uitrol van het vaccin in stadium 4,” zei Hoffe in het programma Good Morning CHD.

De arts zei dat pathologen van over de hele wereld zien dat kankers bij patiënten die in remissie waren, na vaccinatie weer opflakkeren vanwege de schade aan hun immuunsysteem door de coronavaccins.

Turbokanker

“De tumoren zijn groter dan ooit,” zei Hoffe over de nieuwe gevallen van kanker die worden gediagnosticeerd. “Ze lijken heel agressief te groeien, zich heel agressief te verspreiden en resistent te zijn tegen behandelingen.”

“Er wordt in dit geval ook wel gesproken van turbokanker,” benadrukte hij.

Volstrekt absurd

Eerder zei Hoffe: “Hoe meer prikken je neemt, hoe groter de kans dat je sterft aan corona.” Hij voegde toe dat de prikken het immuunsysteem ernstig beschadigen.

Het discrimineren van ongevaccineerden is volstrekt absurd, omdat zij degenen zijn die dit zullen overleven, stelde de arts. Hij zei ook dat het ‘absurd’ is dat de media mensen blijven misleiden door te beweren dat je anderen kunt beschermen door je te laten vaccineren.

Klaus Schwab en Frau Hilde hard aangepakt: ‘Dit is eng, kijk naar die vent’


Klaus Schwab heeft zijn vrouw, ‘Frau’ Hilde Schwab, naar voren geschoven om deze maand te spreken op het World Economic Forum in Davos.

Terwijl Michael J. Matt in een nieuwe aflevering van The Remnant Underground beelden toont van Klaus en Hilde Schwab zegt hij: “Dat is eng. Kijk naar die vent. Hij ziet eruit alsof iemand zijn wienerschnitzel heeft gepikt. En de bruid van Frankenstein belooft de kinderen te redden door ze te indoctrineren in de Nieuwe Wereldorde van de antichrist.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

School van de Hitlerjugend

Matt speelt vervolgens een fragment af waarin Hilde tegenover een groep kinderen zegt dat het WEF in 1971 is opgericht en dat ze na 30 jaar voorstelde om mensen te gaan uitnodigen. “Jakkes, dit lijkt op een school van de Hitlerjugend of zo,” aldus Matt.

“Kun je je voorstellen dat jouw kinderen tijd doorbrengen met Adolf en Eva, ook al is het maar enkele minuten? En deze twee wezens en hun vrienden beloven de hele wereld voor eeuwig te veranderen.”

Rutte en Hoekstra

Onder anderen premier Rutte en minister Hoekstra reizen deze maand af naar Davos om deel te nemen aan het WEF. Hoekstra heeft er zelfs een debat voor afgezegd. “Vanwege het World Economic Forum en verplichtingen met Zijne Majesteit de Koning zal ik helaas niet aanwezig kunnen zijn om in deze week dit debat te voeren,” schreef de minister.

Vorig jaar waren Rutte en Hoekstra ook samen op de Bilderbergconferentie in Washington DC.


Zo zag ‘oorlogsgebied’ Berlijn eruit na Oud en Nieuw


Duitse ‘jongeren’ hebben Berlijn en andere Duitse steden met Oud en Nieuw veranderd in oorlogsgebieden. De aanvallen waren dit jaar buitengewoon wreed en vooral gericht tegen hulpverleners.

In Berlijn deden zich bijna 4000 incidenten voor, waarbij in totaal 15 brandweerlieden en 18 politieagenten gewond raakten. De krant Bild schrijft dat de aanvallen het heftigst waren in de wijken Kreuzberg en Neukölln, waar relatief veel migranten wonen.

Daar deden zich tientallen aanvallen voor, zei senator Iris Spranger van de SPD.


In Kreuzberg zetten ‘jongeren’ barricades in brand, waarna de aangesnelde brandweer werd aangevallen door een groep van 200 mannen met capuchons. In Neukölln, één van de meest multiculturele wijken in Duitsland, vuurden 50 mensen vuurpijlen af op hulpverleners.

Veel incidenten zijn vastgelegd op video. Zo zijn er onder meer filmpjes te zien van brandende auto’s, brandjes in appartementencomplexen en een politieagent die geraakt wordt door een vuurpijl.

Er werd geschoten op voertuigen van hulpdiensten en ook werd er vuurwerk in een politiewagen vol agenten gegooid.

De politie van Berlijn schreef op Twitter dat het geweld dat collega’s met Oud en Nieuw te verduren kregen, ondraaglijk was. Er werden in totaal 103 mensen opgepakt.

Op Nieuwjaarsdag waren overal in Berlijn uitgebrande bussen en auto’s te zien.


[Zero Hedge via Remix News]

Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van “gevaccineerde” mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur

Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van “gevaccineerde” mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur

oktober 15, 2021  9726   10

 


Een van de meest gelezen artikelen op deze site gaat over Pfizer die toegaf dat ongevaccineerde mensen gecontamineerd (blootgesteld) kunnen worden aan experimenteel mRNA en zijn spike-eiwitten door simpelweg in de buurt te zijn van iemand die onlangs is geïnjecteerd, schrijft Brian A. Wilkins.

 

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Deze nieuwe soort van gevaccineerde, GMO-mensen verspreidt de spike-eiwitten en infecteert anderen met hun besmette genen. Tenminste, dat is wat veel goede, gerenommeerde, niet-gecompromitteerde artsen denken dat er gebeurt. Een van de uitvinders van de mRNA injecteerbare technologie, Luigi Warren, tweette dat shedding in feite gebeurt. Maar Twitter liet hem zijn tweet verwijderen omdat hij “desinformatie aan het verspreiden was”. Laat dat even bezinken. Niemand weet hoe lang deze besmetting duurt vanaf het moment van de prik.

Ik heb geschreven over mensen die ernstige hoofdpijn kregen en dagen of weken na de experimentele injecties stierven als gevolg van bloedstolsels in hun hersenen. Al deze verhalen lijken erg op elkaar – hoofdpijn, klagen bij de dokter, de dokter stuurt ze naar huis, ze sterven aan een beroerte, een gescheurde aneurysma of erger. Het mag dus geen verrassing zijn dat ik me nogal zorgen maakte toen mijn normale fysiologische evenwicht gedurende meer dan twee weken ver te zoeken was, en dat is ook de reden waarom ik al een tijdje niet meer heb geüpdatet.

Spike-eiwit blootstelling gebeurt mij?

Mijn potentieel levensbedreigende ervaring begon rond 7 mei. Ik werd die ochtend wakker met een hoofdpijn zoals ik nog nooit had ervaren. Als ik zeg hoofdpijn, bedoel ik slopende, kloppende hoofdpijn. In feite kan ik me niet herinneren wanneer ik voor het laatst hoofdpijn heb gehad. Vergeet niet dat ik sinds 2007 geen voet meer in een dokterspraktijk heb gezet, omdat ik ze gewoon niet vertrouw. Hoofdpijn overkomt iedereen. Tenminste, dat is wat ik hoor van vrienden en kennissen. Dus ik dacht dat het met de tijd wel over zou gaan.

Na drie dagen stortte ik in en nam een paar Tylenol (ik had ook geen chemische/receptplichtige geneesmiddelen meer genomen sinds waarschijnlijk 2008). Maar de hoofdpijn bleef aanhouden en die krampachtige pijn bleef zich voordoen in hetzelfde rechterdeel van mijn voorhoofd. Ik sliep meer dan een week lang 14-15 uur per dag. Er was iets mis, heel erg mis.

De realiteit aanvaarden

Ik houd mezelf in goede vorm. Ik ben een gediplomeerd personal trainer. Ik ben gespierd, maar een beetje te zwaar op dit moment (ja, 1.80 met 79 kg wordt beschouwd als 2.5 kg “overgewicht” voor een man). De reden waarom ik dit vertel is omdat de meeste goede dokters geloven dat de beste verdediging tegen al deze gekte is om je lichaam, geest en immuunsysteem in topvorm te houden. En dat is hoe ik al meer dan een decennium uit de dokterspraktijken ben gebleven.

Verder heb ik geschreven over al die mensen die bloedstolsels kregen en stierven na de experimentele mRNA of virale vector injecties. Hun symptomen leken erg op de mijne. Maar ik heb evenveel anekdotische verhalen gehoord van mensen die deze symptomen kregen nadat ze in de nabijheid waren geweest van gevaccineerde mensen. Het enige waar ik nu aan dacht was mijn eigen mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding.

Ik begon na te gaan wat de oorzaak van deze hoofdpijn en vermoeidheid kon zijn en waar de blootstelling had plaatsgevonden. Ik dacht aan vijf verschillende vliegreizen in de afgelopen twee weken.

Iedereen zat opeengepakt als sardientjes. Op twee grote evenementen die ik in die tijd bijwoonde, waren duizenden mensen aanwezig. Mijn gevoel was dat een of andere gevaccineerde persoon/personen op mij hun spike-eiwitten hadden overgebracht en dat mijn dagen geteld waren door bloedstolsels in mijn hersenen.

Ik werd zo ongerust op de vijfde opeenvolgende dag van slopende hoofdpijn en vermoeidheid dat ik zelfs een eerstehulpdienst belde. Omdat ik geen ziektekostenverzekering heb, vroeg ik of ik contant kon betalen. Ik maak geen grapje – de persoon aan de telefoon zei: “Natuurlijk, kom binnen. We kunnen je alle inentingen geven die je nodig hebt.” Ik zei NIETS over inentingen of vaccins. Hij zei dat nadat ik hem alleen maar mijn symptomen had verteld. Ik stond er, zoals altijd, alleen voor.

De dood accepteren

De dood was een reële mogelijkheid op dit punt. Ik instrueerde zelfs een vertrouweling hoe hij een paar dingen zou moeten regelen als ik in de komende dagen zou sterven. Ik zou in ieder geval sterven terwijl ik vocht voor waar ik in geloofde en niet in angst leven. Maar ik heb ook, als kritisch denker, mijn leven geïnventariseerd en geprobeerd alle mogelijke oorzaken van deze hoofdpijnen, vermoeidheid en samentrekkingen van mijn hoofd onder mijn schedel aan te wijzen. Ik werk letterlijk 17+ uur per dag met alles wat ik heb lopen met mijn “echte” bedrijven, en mijn journalistieke en ethische plichten met betrekking tot COVID Legal USA en The COVID Blog. Twee energiedrankjes en twee koppen koffie in een periode van 24 uur was de norm. Dat moest onmiddellijk stoppen.

Ik schrapte na de tweede dag van hoofdpijn alle cafeïne en alcohol (vooral wijn) uit mijn leven. Opnieuw was ik erg moe, samen met de hevige hoofdpijn. Maar ik begon positief te denken en dacht dat de vermoeidheid het afkicken van cafeïne was, omdat ik er afhankelijk van was geworden. Verder ging ik nog steeds twee keer in de week naar de sportschool dat het hoogtepunt van de slopende hoofdpijn was. Ik eet al redelijk gezond en neem verschillende voedingssupplementen.

Het enige positieve dat ik had, was dat ik niet aan andere duidelijke symptomen leed die ik bij andere mensen heb gezien. Geen van hen zou in staat zijn geweest om twee uur cardio- en krachttraining te doen in hun laatste dagen. Dus misschien was er hoop. Misschien hadden de spike-eiwitten het moeilijk om mijn lichaam over te nemen, of temperde mijn lichaam op de een of andere manier een bloedstolsel in mijn hoofd.

Terug naar gezondheid

Vier dagen nadat ik de cafeïne uit mijn leven had geschrapt, hield de hoofdpijn aan, maar was veel minder hevig. De samentrekkingen in mijn hoofd hielden aan, alsof ik het gevoel had dat bloed zich een weg baande door een gedeeltelijk geblokkeerde slagader of ader. Dat is de enige manier waarop ik het kan beschrijven.

Naast mijn andere normale voedingssupplementen (zink, vitamine D, vitamine C) voegde ik er moederkruid en kurkuma aan toe, en begon ik elke ochtend en avond rauwe cayennepepers te eten. Knoflook en uien zijn al hoofdbestanddelen van mijn dieet. Maar ik verdrievoudigde de inname van deze. Alles wat goed is voor mijn bloed, pompte ik in mijn lichaam. Ik drink al minstens een liter water per dag.

Ubiquinol, de actieve vorm van co-enzym Q10 (CoQ10) werd de week daarop toegevoegd. Ik nam een week lang 400 mg per dag, en zakte de week daarna naar 200 mg. Mijn sportschema was in die slechte week teruggebracht tot twee dagen, maar ging de week daarna weer terug naar drie dagen en de week daarna naar vier. De hoofdpijn was tegen 18 mei of zo goed als verdwenen. Maar de samentrekkingen en het gevoel dat mijn hoofd vol vloeistof zat, bleven aanhouden. Dat was het moment dat ik me tot de goede Dr. Judy Mikovits wendde. Zij sprak over het tegengif voor GEZONDE mensen die helaas geïnfecteerd zijn met spike-eiwitten van GMO mensen. Het heet suramin.

Van daaruit begon het onderzoek.

Suramin en dennennaaldthee

De beste aanwijzing die mij onmiddellijk vertelde dat dennennaaldthee werkt om de effecten van onvrijwillige contaminatie met spike-eiwitten te stoppen is het eerste Google zoekresultaat. Zoek op “pine needle tea suramin” zonder aanhalingstekens en er staat in alle hoofdletters: “pine needles DO NOT CONTAIN SURAMIN.”

Nu was ik erg nieuwsgierig omdat de grote techneuten dit medicijn onderdrukken. Mensen drinken al eeuwen dennennaaldthee. In de 18e en 19e eeuw dronken zeelui het om scheurbuik tegen te gaan. Suramin is ook gebruikt als een behandeling voor potentieel dodelijke Afrikaanse trypanosomiasis, of slaapziekte. Het is zelfs bekend dat het de levens van kinderen met autisme aanzienlijk verbetert. Suramin is een synthetisch medicijn dat is ontwikkeld door Bayer. Maar het idee hier is om fytochemicaliën te krijgen die op dezelfde manier werken als suramin in het menselijk lichaam.

Sommige culturen eten de dennennaalden rauw omdat men gelooft dat suramin van dennennaalden afkomstig is. Shikimic zuur is de andere medicinale fytochemische stof in dennennaalden die je in je lichaam wilt hebben tijdens deze surrealistische spike-eiwit/vaccin tijden.

Maar toen dacht ik, “terpentijn komt van dennennaalden.” Daar ga ik toch dood aan? Dat verdiepte het konijnenhol en leidde me naar de op Harvard opgeleide goede Dr. Jennifer Daniels, die ooit zei: “De levensverwachting van hen die niet naar de dokter gaan is zeven jaar langer.” Ze schreef ook het boek “The Lethal Dose: Murder by Medicine is No Accident.”

Ik zou nooit geweten hebben dat mensen terpentijn in bepaalde situaties voor de gezondheid gebruiken. Natuurlijk ga ik geen eetlepels terpentijn innemen. Mijn enige doel was de geruststelling dat dennennaalden niet giftig zijn en dat je er in feite suramin en shikiminezuur van kunt krijgen. Wel, sommige dennennaalden zijn niet giftig. Daar komen we zo op.

Dennennaalden, suramin en de wetenschap

Er is een overvloed aan bestaande wetenschap die bewijst dat dennennaaldthee in vele opzichten goed voor je is. Een studie uit 2006 gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition and Cancer toont aan dat dennennaaldpoeder de tumorgroei bij muizen en ratten sterk verminderde. Het dennennaaldpoeder was afkomstig van een Koreaanse dennensoort genaamd Pinus densiflora Siebold et Zuccarini.

Een studie uit 2011, gepubliceerd in het Journal of Food Science, toonde krachtige antioxiderende eigenschappen aan in een dennennaaldextract van de boomsoort Cedrus deodara. Het bleek dat het extract sterke anti-bruinkleuring en antimicrobiële eigenschappen had in fruit en groenten. Met andere woorden, het voorkwam dat de voedingsmiddelen gingen rotten.

Een studie uit 2021, gepubliceerd in het tijdschrift Antioxidants (Basel), geeft antwoord op een vraag van mijn eigen nieuwsgierige geest: waarom verwelken en sterven dennennaalden nooit zoals alle andere bladeren aan bomen? Uit de studie bleek dat de flavonoïden in dennennaalden potentiële anti-verouderingseigenschappen hebben. De studie suggereert dat extracten van de dennensoort P. taiwanensi kunnen worden gebruikt als ontstekingsremmend ingrediënt in voedingsmiddelen en geneesmiddelen.

Dennennaaldthee is een van de beste manieren om de potentiële voordelen van suramin en shikiminezuur te realiseren. Een studie uit 2011, gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition Research and Practice, concludeerde dat een heetwaterextract van de dennensoort Pinus densiflora veel betere antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen had dan extracten uit chemische processen.

Welke dennennaalden te gebruiken

Natuurlijk kun je alle voorgaande soorten dennennaalden gebruiken die in de studies worden genoemd. Ik bestelde het boek “Toxic Plants of North America” (het is duur, zelfs tweedehands) en leerde dat ten minste 20 soorten dennenbomen giftige naalden hebben.

De typische kerstboom (Araucaria heterophylla) is geen dennenboom. Hij ziet eruit als een den, maar de naalden zijn giftig. Taxusdennen (Podocarpus macrophyllus), pondero’s (Pinus ponderosa), en balsemsparren (Abies balsamea) zijn ook giftig. Oostelijke witte dennen, rode dennen en edelsparren zijn wat u wilt hebben.

Tamiflu, een voorgeschreven griepmedicijn, wordt gemaakt van shikiminezuur. Maar verschillende rapporten zeggen dat het Zwitserse farmaceutische bedrijf dat het medicijn maakt, Roche, zijn shikiminezuur uit de Chinese steranijsplant haalt.

Interessant is dat Roche momenteel ook verwikkeld is in een rechtszaak van 1,5 miljard dollar over valse beweringen, waarover u op uw gemak kunt lezen. Shikiminezuur wordt ook gevonden in witte den en rode den dennennaalden. Mike Adams van Natural News heeft een aantal studies opgegraven waaruit blijkt dat shikiminezuur bloedstolsels voorkomt.

Toen ik op zoek ging naar dennenbomen voor hun naalden, hield ik in gedachten dat de gewenste bomen vijf naalden per bundel of klomp (fascicle) hebben. Dat is de gemakkelijkste manier om witte dennen (ook bekend als Pinus strobus) te herkennen. En als je christen bent, God zei: “Ik geef je elke zaaddragende plant op de hele aarde en elke boom die vruchten draagt met zaad erin. Zij zullen jullie tot voedsel zijn.” Genesis 1:29.


 

Twee plukken van de dennennaalden die ik geoogst heb.

Persoonlijk gebruik ik niets dat op de volgende lijkt. De eerste is een balsemspar. De tweede is een witte cederboom.

Ik heb drie grote diepvrieszakken gevuld met witte dennennaalden uit een enorm dennenbos, die overal in het Midwesten te vinden zijn. Bewaar ze in de vriezer. Onthoud dat deze bomen strenge winters en hete zomers overleven, en er altijd hetzelfde uitzien, wat er ook gebeurt (er bestaat niet zoiets als “bladval” of herfst bij deze bomen).

Snijd de naalden ten minste drie keer door, zodat je kleinere stukjes hebt. Er is ook anekdotisch bewijs dat suggereert dat het snijden van de naalden al het goede dat je in je lichaam wilt hebben vrijgeeft. Ik stop de gehakte naalden in zowel theezakjes als theeballetjes.


Doe het niet in kokend water. Haal het water van het fornuis VOORDAT het begint te koken en giet het over je naalden. Laat het 10 minuten trekken.


De thee zelf moet relatief helder zijn. Ik knijp een beetje honing in de mijne voor een beetje meer smaak. Ik heb ook gemerkt dat als je heel snel roert, de overgebleven naalden naar de bodem van het kopje zinken. Hoe dan ook, ik drink en slik de overgebleven naaldjes in de thee gewoon door. Na drie dagen van het drinken van drie kopjes dennennaald thee per dag, waren alle overblijfselen van de hoofdpijn en de samentrekkingen in mijn hoofd verdwenen.

Heeft dennenaald thee mij genezen?

Vandaag de dag neem ik dagelijks 200 mg ubiquinol CoQ10 en onderhoudsdoses vitamine D, vitamine C, kurkuma, cayennepeper, zink en moederkruid. Uien en knoflook blijven de hoofdbestanddelen van mijn dieet, omdat ik van beide houd en ze me goed smaken.

Ik ben de smaak van dennennaaldthee met honing gaan waarderen. Daarom drink ik twee kopjes per dag – een ’s morgens en een voor het slapen gaan. Ik drink 4-5 kopjes als ik in drukke ruimtes ben geweest zoals vliegtuigen, concerten, sportevenementen, etc. Ik heb ook net dennennaaldolie capsules met de post ontvangen. Dit kan mijn snuifje go-to profylaxe zijn als ik in de buurt van gevaccineerde GMO-mensen ben geweest. Maar ik ben voor 95% weer normaal nu. Soms voel ik een kleine druk in mijn hoofd. Maar ik denk dat ik nu gewoon paranoïde ben en van elke kleine afwijking krijg ik de kriebels.

Als iemand die prat gaat op kritisch denken, kan ik niet met zekerheid zeggen dat dennennaaldthee mij genezen heeft. Misschien is het een verstand boven materie ding. Misschien was het een combinatie van alle andere interventies. Misschien had ik gewoon een week lang zware migraine als gevolg van stress en overwerkt zijn. Maar ik kan wel zeggen dat pas toen ik dennenaaldthee toevoegde aan mijn dagelijkse voedingsschema, alle overblijfselen van de hoofdpijn en de samentrekkingen verdwenen. Had ik echt bloedstolsels in mijn hersenen? Was het gewoon stress-gerelateerde migraine van te veel werken en weinig slapen in mijn midden 40-er jaren? Ik weet het niet.

De COVID Blog is mijn missie. Ik heb nu een verantwoordelijkheid tegenover het publiek om door te gaan met het verslaan van deze verhalen. Deze ervaring was zeker beangstigend. Ik weet eerlijk gezegd niet wat er met me aan de hand was en/of wat er gebeurd is. Het enige wat ik kan doen is lezen, leren en hopen dat het probleem voorgoed is opgelost en dat de nieuwe profylaxe behandelingen voorkomen dat het ooit weer gebeurt. Maar wees gerust, ik ga door zolang mijn lichaam het toelaat.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mijn-verhaal-over-mogelijke-blootstelling-aan-spike-eiwitten-via-shedding-van-gevaccineerde-mensen-en-de-mogelijke-remedie-en-profylaxe-van-suramin-shikiminezuur-en-dennennaaldthee-kuur/?swcfpc=1

 

Good news (for once)! There's an ANTIDOTE for the current "vaccine/spike protein contagion, and it's readily available Mark Crispin Miller 27 Apr 2021 23:37 EDT


https://www.simplelists.com/static/images/attach.jpg Show/hide attachments


All along I have assumed that there is some such antidote, with which Fauci/Gates

and all their masters and familiars "stay safe" while their pathogens kill off the rest

of us; and here, apparently, it is. 

MCM 

Possible Antidote for the V-Serum and the Current Spike Protein Contagion

Dr. Judy Mikovits (1 min. MP4 is attached) has revealed that the medical establishment has known all along about the antidote to the contagion – a contagion that is now being seen today by thousands of people who have not taken the serum, but have merely come in close proximity with others who have taken the jab. 

(The word "serum" is being used here since, evidently, the way to avoid taking the jab is to say "I am allergic to the serum".) 

When the medical establishment and political promoters want to exempt themselves from taking inoculations, they always give themselves a legal way out, while pushing the "citizenry" to take the jabs. 

"I am allergic to the serum" is one of their solutions. 

Taking the serum is one thing. The spike protein contagion now being experienced in large numbers by those who did not take the serum, but just visited with a relative or friend who did, is entirely new and unprecedented. 

 

What are the side effects being seen by this contagion? 

·         massive headaches

·         micro-clots and sudden bruising throughout the body

·         exceptionally heavy menstrual cycles among both the young and post menopausal

·         miscarriages

·         reduction in breast milk 

·         sterility among both women and men

·         household pets dying shortly after the owners get the serum.

Listen to 5 doctors discuss this unusual onset of symptoms being experienced now by thousands: 

URGENT! 5 Doctors Agree that COVID-19 Injections are Bioweapons and Discuss What to do About It

 

The Antidote to the Contagion

This antidote to the contagion, that has been known of by the upper levels of the medical establishment and insiders of the elitist class for almost 100 years, is called Suramin, an isolated compound originally derived from an extract of pine needle oil. 

It is only available by injection, and has been a closely guarded secret not made openly available to the masses during this "pandemic", yet is an effective solution for parasites and viruses of several kinds, along with a large number of other conditions. 

Yet anyone can now take advantage of this solution by tapping its root origin, pine needle tea, an antidote that is freely available today in evergreen forests and in many people's backyards. (Sources for buying it are also listed below.) 

 

How can this simple remedy work so well in the face of such a seemingly insurmountable condition? 

There is a direct relationship between Suramin (the isolated extract), pine needle tea (a hot water extract of the pine, fir, cedar, and spruce needles), and pine oil (which is derived from the needles though an essential oil steam distillation process). 

All three are derived from the properties of the conifer needle.

 My personal take on this is that it is far better to get Nature's whole herb source than just a tiny fraction of an extract. There are many other benefits that can be derived from the whole herb that will be missing from the isolated chemical.

My observation is that those who maintain high levels of health are not affected by either the serum nor the transference contagion. Their immune system seems to be warding off side effects at this point. Come winter when the spike protein in their bodies will be challenged with new pathogens, we will all discover our true levels of health.

Anyone on the fence health-wise, or depleted (which can be said of many of us today), are being affected to varying degrees.

The Trail from Suramin to Pine Needle Tea

Here is the trail of science and data that shows the derivative relationship between pine needles and Suramin ("the elist's antidote" to microbial illnesses) – and which also provides a potential antidote for those affected by the spike protein contagion (for reasons explained within the following data):

https://en.wikipedia.org/wiki/Suramin

Suramin is used for treatment of human sleeping sickness caused by trypanosomes.[1] [a parasite] Specifically, it is used for treatment of first-stage African trypanosomiasis caused by Trypanosoma brucei rhodesiense and Trypanosoma brucei gambiense without involvement of central nervous system.[9][10] It is considered first-line treatment for Trypanosoma brucei rhodesiense, and second-line treatment for early-stage Trypanosoma brucei gambiense, where pentamidine is recommended as first line.[10]

It has been used in the treatment of river blindness (onchocerciasis).[2]

Suramin has been available to the medical profession for almost 100 years. A summary of its antioxidant benefits are outlined in this report – 100 Years of Suramin (attached as a PDF). 

 The most relevant parts of the summary are outlined below with supportive evidence:

SURAMIN, THE FRUIT OF EARLY MEDICINAL CHEMISTRY

When suramin was introduced for the treatment of African sleeping sickness in 1922, it was one of the first anti-infective agents that had been developed in a medicinal chemistry program. Starting from the antitrypanosomal activity of the dye trypan blue, synthesized in 1904 by Paul Ehrlich, Bayer made a series of colorless and more potent derivatives. Molecule 205 was suramin (Fig. 1), synthesized by Oskar Dressel, Richard Kothe, and Bernhard Heymann in 1916. Sleeping sickness (also known as human African trypanosomiasis [HAT]) was at the forefront of research at that time, not a neglected disease as it is today, and the development of suramin was a breakthrough for the emerging field of chemotherapy.  

Now read the following paragraph within the subtitle (Too) Many Targets in the 100 Years of Suramin PDF to understand its antidote properties to the spike protein contagion (derived from the mRNA that gives instructions to replicate a spike protein in other cells):  

Suramin further decreases the activities of a large number of enzymes involved in DNA and RNA synthesis and modification: DNA polymerases (103, 104), RNA polymerases (103, 105, 106), reverse transcriptase (18, 103), telomerase (67), and enzymes involved in winding/ unwinding of DNA (107, 108) are inhibited by suramin, as well as histone- and chromatin-modifying enzymes like chromobox proteins (109), methyltransferases (110), and sirtuin histone deacetylases (111)  

This is medical-speak for inhibiting the inappropriate replication and modification of RNA and DNA. 

This comment in the PDF also reveals Suramin's ability to inhibit micro-clots:

Suramin also showed inhibitory effects against components of the coagulation cascade (71, 130)...  

Excessive coagulation causes blood clots, mini-clots, strokes, and unusually heavy menstrual cycles. 

This is why so many people are dying today of blood clots after receiving the serum, and why others are now showing unexplained bruising after coming in contact with one that has taken the serum. 

Something is being transferred from one to the other, likely through the breath, complemented by a type of sympathetic resonance, or pheromone emanation. 

The method of transfer is unclear at this point, but is certainly happening. 

This phenomenon is not an accident, these symptoms were known well in advance of unleashing this serum on the public. Vaccine trials have been going on for decades. 

Why did they decide to test a completely new approach with the mRNA without animal trials, thus using humans as the first test case for their effectiveness? 

 US Center for Disease Control: 3,486 DEATHS – 86,080 Injured in the U.S. through April 17, 2021 Following COVID Injections in 4 Months: More Vaccine Deaths Recorded Than the Past 15 Years COMBINED

European Medicines Agency: 7,766 DEAD 330,218 Injuries: European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines”

An Obvious Sham

Any natural medicine with 0.01% of these deaths and side effects would have been pulled from the market immediately. That our professionals and decision-makers have continued to allow this sham to continue reveals that this sham is intentional. 

The upper echelon of the medical profession promote this program to the people, while they exempt themselves from it, and then take their personal antidote to prevent being affected by the transference contagion. 

Since when is it acceptable to kill thousands of people and maim hundreds of thousands more with a “medicine”??? Why are we finding this OK? Why are we still trusting the media and the medical wizards that dreamed up this sham? When will enough be enough? 

The People’s Antidote

Now the people have the antidote, and it is readily available in the form of pine needle tea. How do we know this? Because Suramin is a derivative of the oils in pine needles. 

The whole herbal source (needles) is superior to the single compound extract (Suramin) – because the needles possess a full complement of phytonutrients providing numerous additional benefits that the extract is incapable of. 

Now, here is the direct connection between Suramin and Pine Needle Tea:

Suramin is Derived from Trypan Blue

https://en.wikipedia.org/wiki/Trypan_blue

Trypan blue is derived from toluidine, that is, any of several isomeric bases, C14H16N2, derived from toluene. Trypan blue is so-called because it can kill trypanosomes, the parasites that cause sleeping sicknessAn analog of trypan blue, suramin, is used pharmacologically against trypanosomiasisTrypan blue is also known as diamine blue and Niagara blue...


Trypan red and trypan blue were first synthesized by the German scientist Paul Ehrlich in 1904.

Trypan Blue is a derivative of toluene which is a derivative of pine oil.

https://en.wikipedia.org/wiki/Toluene 

The compound was first isolated in 1837 through a distillation of pine oil by the Polish chemist Filip Walter, who named it rétinnaphte.[10]

I personally recall many years ago one health professional was using a Pine Sol bath to rid the body of parasites. 

Pine-Sol was based on pine oil when it was created in 1929 and during its rise to national popularity in the 1950s. However, as of 2016, Pine-Sol products sold in stores no longer contain pine oil to reduce costs.Wikipedia

Yet pine needle tea provides a similar, if not superior, benefit, due in part to the fact that it is a direct mild extract of the whole herb leaving many of its properties still intact that might be destroyed by excessive heat during distillation and further dissection of its many nutrient components. 

I harvested some young Dougles Fir needles last fall and have been adding it to my morning tea blend for the last couple of months. It must have been an instinctive call. I discovered the Suramin info just last week. 

The Douglas fir needle tea I have been drinking provides an energetic lift and a nice boost to the immune system. 

Pine needles are high in vitamin C and A among numerous other compounds which provide a long list of benefits:

2011 Korean study demonstrated using pine needles in tea was the best way to access the antioxidant benefits from pine needles. 

The study demonstrated that the hot water extract of pine needle proanthocyanidins and catechins offer the highest levels of antioxidant benefits compared with chemical extract processes.

There are other known benefits that pine needle tea and the tea made from other conifers share, which include:

·         Analgesic

·         Antibacterial

·         Antifungal

·         Anti-inflammatory

·         Antimicrobial

·         Antioxidant

·         Antiseptic

·         Antitumor

·         Antitussive

·         Antiviral

·         Aromatic

·         Astringent

·         Decongestant

·         Detoxifying

·         Disinfectant

·         Diuretic

·         Expectorant

·         Immuno-modulating

·         Improves circulation

·         Invigorating

·         Lymphatic

·         Relaxing

·         Relieves nervous exhaustion and fatigue

·         Relieves sore muscles

·         Restorative

·         Tonic

Herbalists the world over have known all along about the benefits of this simple natural tea. Pine needle tea has been used medicinally worldwide for thousands of years. 

Pine Needle Tea Video (3 min)

https://youtu.be/MY4UNrjnoLA

Wild Food Foraging – Pine / Spruce / Cedar / Fir – Evergreen Teas

https://youtu.be/RdTcmexTBH0

A few notes of caution:

Be careful with the yew pine (which is not a true pine) and can be toxic, although it does have a few medicinal properties).

The cypress is not to be used as an essential oil in high doses, but normally safe otherwise.

The ponderosa pine is not good for cows mostly due to the observation when pregnant cattle eat the needles the loss of the calf has been observed, but has a long history of health benefits for humans for respiratory conditions, cuts, wounds, and burns, etc.  

By far the vast majority of conifers have been used medicinally for thousands of years with an excellent track record. Get to know your trees. They may provide a medicine cabinet full of health benefits to you and your family.

Pine, spruce, cedar, and fir needle tea may end up being the easiest way to gain the numerous benefits of the evergreen trees, along with a natural protection against unhealthy replications of spike proteins today. 

Combine with other herbs as desired to obtain further benefits and flavors.

Sources for Pine Needles

There is one primary American supplier (Etsy) for the pine needles (besides harvesting your own) that I am aware of at this point with 3 quality listings, each from a different East Coast wildcrafter:

https://www.etsy.com/listing/966522916/eastern-white-pine-needles-1-lb

https://www.etsy.com/listing/728484784/blue-ridge-mountains-pine-needles

https://www.etsy.com/listing/681617302/north-eastern-appalachian-white-pine-tea

 Here is the main reference link for new wildcrafters when they post their harvests:

https://www.etsy.com/listing/235866986/pine-needles-fresh-cut-or-dried

 Dosage: 3 cups per day or more of any desired strength (based on the quantity of needles added to a french press or teapot) with an approximate 1-3 tablespoons of needles per cup of near boiling water. This is a maintenance health-building dose.   

 Stronger amounts of needles to water can be used therapeutically. If it feels too acidic (due to the vitamin C) for your system, moderate the quantity and complement the tea with alkalizing food and dark green herbs or sea vegetables.  

 — — —    

 In order to grasp the seriousness of the situation we are in, and to understand why, we need to look back in history to the times in which this very day had been forecast, obviously planned for, and now created.  

 

Here is one clear example: 

 "Jacques Attali was an advisor to François Mitterrand (former President of France) and wrote this in 1981:  

 “In the future it will be a question of finding a way to reduce the population. We will start with the old man, because once he is over 60-65 years old, man lives longer than he produces and it costs society dearly.  

 Then the weak and then the useless who do not contribute anything to society because there will be more and more, and especially finally the stupid.  

 Euthanasia directed at these groups; euthanasia must be an essential instrument of our future societies, in all cases.  

 Of course, we will not be able to execute people or organize camps. We will get rid of them by making them believe that it is for their own good.  

 Too large a population, and for the most part unnecessary, is something economically too expensive. Socially, it is also much better for the human machine to stop abruptly rather than gradually deteriorate.  

 We won’t be able to pass intelligence tests on millions and millions of people, you can imagine!  

 We will find something or cause it; a pandemic that targets certain people, a real economic crisis or not, a virus that will affect the old or the elderly, it does not matter, the weak and the fearful will succumb.  

 The stupid will believe it and ask to be treated. We will have taken care of having planned the treatment, a treatment that will be the solution.  

 The selection of idiots will therefore be done by itself: they will go to the slaughterhouse alone. “  This fragment is excerpted from his book “Brief History of the Future”, published in France in 2006.”  

 

Understand that we are smart enough to find our own solutions, and apply them. Those willing to take proactive protective measures, maintain their health, and become more self-reliant will rise from this period of change and transformation successfully.   


We will be the ones to structure the world to come with a new focus on the common good of all life everywhere. The old mindset expressed by that limited soul above will not be tolerated. That mindset, and those that harbor it, will vanish like the darkness before the approaching dawn.   


It is true that many will go with the passing night, yet those that remain will then shine all the brighter.  


Do your part. Take care of yourself first, then look to assist any willing to listen and join in the reconstruction.  

 

Source: https://www.simplelists.com/nfu/msg/16539359/




 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...