donderdag 12 oktober 2023

Bizarre psychiatrische gevallen onder de COVID gevaccineerden

 oktober 7, 2023   8641   16  

 

    MDGovpics CC BY 2.0

Vanaf eind 2020, toen het COVID-vaccin werd uitgerold, hebben sommige artsen een toename gezien van ongewone psychiatrische ziekten.

 

Dr. Patrick William Slater is een 60-jarige neurotoloog. Een paar jaar geleden had hij een fulltime medische praktijk in Austin en genoot hij in zijn vrije tijd van jagen en vissen in de bergen, schrijft Marina Zhang.

Toen, in oktober 2021, werd Dr. Slater getroffen door cerebellaire ataxie, een ziekte die de beweging beïnvloedt. Hij kon niet eten of naar het toilet gaan zonder hulp.

Hoewel zijn ataxie met medicijnen behandeld kon worden, was dat niet altijd effectief tegen zijn grootste klacht: ongekende paniekaanvallen.

Bijna elke nacht kreeg Dr. Slater paniekaanvallen die hem in “doodsangst” achterlieten. Hij dacht er vaak aan om zelfmoord te plegen, vertelde hij The Epoch Times.

Niemand kon een bevredigend antwoord geven op de vraag waarom hij deze symptomen had ontwikkeld. Op zijn laboratoriumrapporten was niets abnormaals te zien en zijn neurologen en psychiaters deden zijn symptomen af als ongerustheid.

Maar Dr. Slater is ervan overtuigd dat de COVID-19 mRNA vaccins de boosdoener zijn.

Dr. Slater was achterdochtig toen de symptomen voor het eerst verschenen binnen ongeveer twee weken na het krijgen van de tweede dosis van de COVID-prik. De tweede – en ergere – golf van symptomen die het einde van zijn carrière betekenden, viel samen met zijn derde injectie.

Na het nemen van de booster “was er geen twijfel meer mogelijk,” zei Dr. Slater.

Toename van ongewone psychiatrische ziekten

Vanaf eind 2020, toen het COVID-vaccin werd uitgerold, hebben verschillende artsen een toename gezien van ongewone psychiatrische ziekten.

Psychiater Dr. Amanda McDonald merkte een golf van psychiatrische destabilisatie op bij haar stabiele patiënten. Ze kregen flare-ups, vaak met verergering of nieuwe psychiatrische symptomen.

“Ik kon niet achterhalen waarom,” vertelde Dr. McDonald aan The Epoch Times. “Mijn patiënten blijven meestal stabiel. Maar veel stabiele patiënten kwamen plotseling bij haar op kantoor met slapeloosheid, depressies en angsten “zonder enige vorm van oorzaak of reden”.

Ze verhoogde de medicatiedoseringen van sommige patiënten of voegde nieuwe medicijnen aan hun schema toe, maar dat had weinig effect.

Een terugkerend patroon dat Dr. McDonald ziet zijn atypische paniekaanvallen, die kunnen aanvoelen als een hartaanval. De symptomen worden veroorzaakt zonder duidelijke aanleiding, maar escaleren meestal naarmate de avond vordert en bereiken ’s nachts een hoogtepunt. Een typische paniekaanval kan op elk moment van de dag optreden, maar heeft vaak triggers, en is gemakkelijk te behandelen als patiënten deze triggers kunnen vermijden.

Nadat ze haar patiënten meer dan een jaar had gevolgd, realiseerde Dr. McDonald zich dat de COVID-19 vaccins mogelijk verband hielden met hun psychiatrische aandoeningen.

“Ik had al een bestaande patiëntenpopulatie die ik heel goed kende toen de pandemie toesloeg. Wat ik zag waren manifestaties in die patiëntenpopulatie,” voegde Dr. McDonald eraan toe.

Dr. Diane Counce, neuroloog en neuroradioloog, zag een toename van ernstige angst en een verslechterde stemming.

“Mensen praten ook over hoe hun persoonlijkheid veranderd is,” vertelde ze aan The Epoch Times. In gevallen waarin een familielid een patiënt heeft binnengebracht, “[zegt de familie]: ‘ze zijn gewoon anders.'”

Verpleegkundige Scott Marsland, die honderden long-COVID en gevaccineerde patiënten heeft behandeld in de Leading Edge Clinic, voegde eraan toe dat slopende angst, depressie en slapeloosheid tot de meest voorkomende symptomen behoren die hij heeft gezien. Sommige patiënten hebben echter ook hallucinaties en suïcidaliteit ontwikkeld.

 

Het bewijs

In tegenstelling tot myocarditis, bestaat er geen sluitend bewijs dat COVID-19 vaccinaties psychiatrische ziekten veroorzaken. Een groot aantal studies heeft echter COVID-19 vaccins in verband gebracht met psychiatrische symptomen, waaronder depressie, angst, paniekaanvallen, psychose en suïcidaliteit.

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) is een database voor zelfrapportage die gezamenlijk beheerd wordt door de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de U.S. Food and Drug Administration (FDA) en die gebruikt wordt om vroegtijdige waarschuwingssignalen van mogelijke bijwerkingen op te sporen.
VAERS heeft respectievelijk meer dan 9.400 en 1.600 gevallen van angst en depressie in verband met de COVID-19 vaccins gedocumenteerd. De vaccins omvatten respectievelijk meer dan 60 procent en tot 50 procent van alle meldingen van angst en depressie op VAERS.

Andere minder vaak voorkomende bijwerkingen zijn 1.500 meldingen van paniekaanvallen (meer dan 80 procent van de VAERS-meldingen), meer dan 1.100 gevallen van hallucinaties (meer dan 65 procent) en 975 gevallen van prikkelbaarheid (10 procent).


Sommige onderzoekers beweren dat de zeldzame en dodelijke gevallen die op VAERS gemeld worden, een teken kunnen zijn dat het systeem misbruikt wordt. Anderen daarentegen zijn van mening dat ze een mogelijk verband met het vaccin suggereren en het onderzoeken waard zijn.

Psychose

Psychose omvat zowel hallucinaties als paranoia. Acute episodes na het nemen van de injecties zijn gemeld in casestudies.

In Brazilië ontwikkelde een voorheen gezonde vrouw van eind 30 een refractaire psychose binnen 24 uur na het krijgen van het mRNA COVID-19 vaccin. Ze was agressief, had ongeorganiseerde gedachten en geloofde dat ze vervolgd werd in het ziekenhuis.

Artsen behandelden haar met antipsychotica en stemmingsstabilisatoren, maar vier maanden ziekenhuisopname later was alleen haar gedrag verbeterd. Haar psychose bleef.

In Taiwan werd een 15-jarige jongen twee dagen na zijn tweede Pfizer-prik naar het ziekenhuis gestuurd met agitatie en oncontroleerbaar strekken van ledematen en schreeuwen.

Hij vertoonde bizar gedrag in het ziekenhuis, waaronder vaak opstaan en gaan liggen met manieren zoals bidden in bed. Hij kreeg antipsychotica voorgeschreven, maar het gedrag hield meer dan een maand na ontslag aan.

De artsen gaven hem toen steroïden. Steroïden zijn ontstekingsremmend en kunnen een overactief immuunsysteem helpen kalmeren. De symptomen van de jongen verbeterden.

In India ontwikkelde een 17-jarig meisje dat een inactief COVID-19 vaccin had gekregen binnen 48 uur een psychose. Ze werd rusteloos en achterdochtig, praatte tegen zichzelf en had een maand lang slapeloosheid.

Ze had geen neurologische afwijkingen en al haar laboratoriumtests waren normaal, inclusief een COVID-19 test. Twee weken nadat ze psychoactieve drugs had gekregen, verdwenen haar symptomen.

Het optreden van de symptomen kort na de vaccinatie, de uitsluiting van andere waarschijnlijke oorzaken en de afwezigheid van genetische predispositie “geven aan dat de psychiatrische bijwerking gerelateerd kan zijn aan het vaccin,” schreven onderzoekers van het All India Institute of Medical Sciences en District Hospital in het verslag van de casus.

In de literatuur zijn ook gevallen gemeld van psychoses die meerdere dagen, weken en maanden aanhielden.


Screenshots van rapporten over psychotische bijwerkingen bij een Braziliaanse vrouw (L), een Indiaas meisje (C) en een Taiwanese jongen. (Screenshots via The Epoch Times)

Zelfmoorden en suïcidaliteit

Volgens React19, een non-profit belangengroep die mensen met postvaccinsymptomen ondersteunt, is zelfmoord een aanwezig risico voor mensen met vaccinatieletsel. Vaak is het echter moeilijk om vast te stellen of mensen suïcidaal worden omdat hun verwondingen te ondraaglijk worden of door een voornamelijk fysiologische reactie op het vaccin.

 

Het onderzoek van de CDC naar sterfgevallen die gemeld werden na vaccins van Pfizer vond 14 sterfgevallen onder gevaccineerde tieners, waarvan er twee door zelfmoord stierven, met onbekende redenen.

Uit een onderzoek onder 250 tandheelkundige medewerkers in Pakistan bleek dat bijna 12 procent gedurende een paar dagen na de vaccinatie zelfmoordgedachten rapporteerde. Ongeveer 1 procent had dagelijks zelfmoordgedachten.

Individuele casestudies identificeerden een Turkse man van eind 50 zonder eerdere psychische aandoeningen die binnen drie dagen na het nemen van een tweede vaccinatie op de afdeling spoedeisende hulp kwam vanwege een zelfmoordpoging. Hij was prikkelbaar, slaperig en praatte tegen zichzelf.

Het geval van een Japanse man werd levendig beschreven door artsen van de Wakayama Medical University (pdf).

Hij had last van vermoeidheid na de eerste injectie en ontwikkelde na zijn vierde injectie een lichte hoofdpijn en een zweverig gevoel.

Vier dagen na de vaccinatie werd hij echter zeer spraakzaam met grandioze waanideeën, “door te zeggen dat hij 2 miljard yen had gewonnen met paardenrennen. Hij vertoonde ook emotionele instabiliteit, zoals huilen als hij zei ‘Iedereen zou gelukkig zijn.

De neuroloog die hij bezocht, vond geen neurologische aandoeningen, zoals mogelijke encefalitis, noch tekenen van infectie. Meer dan een week na de vaccinatie sprong hij van de tweede verdieping van zijn huis en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Sinds de pandemie is het aantal gevallen van zelfdoding in de Verenigde Staten gestegen. In 2020 meldde de CDC tot 46.000 zelfmoorden (pdf). Dit aantal steeg tot meer dan 48.000 in 2021, en in 2022 stierven bijna 50.000 mensen door zelfmoord.

Terwijl pandemische beperkingen zoals lockdowns en long COVID in verband zijn gebracht met zelfmoorden, zijn er momenteel geen onderzoeken die een verband leggen tussen toenemende zelfmoordcijfers en het COVID-19 vaccin.

Overlapping met cognitieve stoornissen

Psychiatrische symptomen kunnen ook overlappen met cognitieve stoornissen zoals een verminderd geheugen. Dementie kan bijvoorbeeld symptomen vertonen die lijken op depressie.

Dr. McDonald behandelde een gevaccineerde patiënt die een op dementie lijkende depressie ontwikkelde. De patiënte was weliswaar in de 90, maar was zeer zelfstandig en woonde op zichzelf. Nadat ze de booster had gekregen, kreeg ze de diagnose dementie en werd ze in een verpleeghuis geplaatst.

De inname van ivermectine deed haar symptomen omkeren.

Neurologen zoals Dr. Suzanne Gazda zijn echter bezorgd over onbehandelde gevallen. “Er zijn zoveel mensen die zich niet eens realiseren dat ze verwond zijn.”

Dr. Gazda heeft een integratieve praktijk die duizenden patiënten met neurodegeneratieve ziekten behandelt, en velen melden symptomen van cognitieve achteruitgang met psychiatrische symptomen.

Dr. Counce heeft ook verschillende gevaccineerde patiënten die hersenatrofie ontwikkelden. Eén patiënt had atrofie van de hippocampus met symptomen van geheugenverlies en persoonlijkheidsveranderingen.

Dr. Counce redeneerde dat als de hippocampus, die dient als geheugencentrum van de hersenen, atrofie vertoont, het aangrenzende limbische systeem, dat emoties verwerkt, ook aangetast kan zijn.

Mogelijke oorzaken

Maar hoe kunnen vaccins precies leiden tot de verandering van iemands mentale status en persoonlijkheid?

Volgens artsen die zowel postvaccin- als post-COVID-aandoeningen behandelen, lijken de symptomen van de twee syndromen erg op elkaar.

Zowel het COVID-19 virus als de vaccins stellen patiënten bloot aan het virale spike-eiwit, dat ontstekingen kan veroorzaken. Depressie is de ziekte die het meest bekend is vanwege de correlatie met ontstekingen, hoewel bipolaire stoornis, schizofrenie en angst ook met elkaar in verband staan.

 

De mRNA-technologie wordt al lang bestudeerd en onderzoek van vóór 2020 toont duidelijk aan dat mRNA-vaccins zeer ontstekingsbevorderend zijn, vertelde holistisch psychiater Dr. Aruna Tummala aan The Epoch Times.

Dr. McDonald heeft ontdekt dat ontstekingsremmende medicijnen en therapieën, zoals ivermectine, hydroxychloroquine en hyperbare zuurstoftherapie, patiënten vaak helpen om hun stemmingen te stabiliseren.

Ze schreef ivermectine voor aan haar psychiatrische patiënten die gedestabiliseerd waren na het nemen van de vaccins en zag een aanzienlijke verbetering.

Als arts die honderden patiënten met vaccinaties en langdurige COVID behandelde, kreeg ze op een dag zelf long COVID na een infectie. Ze werd wakker met onverklaarbare negatieve gedachten. “Ik stopte mezelf in een hyperbare machine,” herinnert ze zich, en 10 minuten later “waren mijn stemmingssymptomen verdwenen.”

Bloedstolling, een veelvoorkomend kwaad veroorzaakt door spike-eiwit, vermindert de zuurstoftoevoer naar weefsels en zorgt ervoor dat deze niet optimaal kunnen functioneren, waardoor ze verouderen.

Bloedstolling in de hersenen kan cognitieve stoornissen en symptomen van angst, depressie en psychose veroorzaken doordat neuronen onder druk komen te staan en beschadigd raken.

Dr. Counce had een patiënt die melding maakte van angst, erectiestoornissen en slechtziendheid. Na inname van medicijnen voor zijn erectiestoornis (vasodilaterende medicijnen die het bloedvolume verhogen), verbeterden zijn visuele problemen.

Toen Dr. Counce zich realiseerde dat de patiënt microklontering had, gaf hij hem aspirine en nattokinase en zag positieve effecten.

Spike-eiwit kan ook rechtstreeks schade toebrengen aan de hersenen, wat mogelijk leidt tot een verstoring van de hersenactiviteit en psychiatrische problemen.

Het kan ook infiltreren in immuuncellen, waardoor deze histamine afgeven. Histamine kan de hersenen binnendringen en de zenuwen ontsteken en irriteren.

Neuro-inflammatie is in verband gebracht met suïcidaliteit, en een type medicatie tegen histamine is ook in verband gebracht met een verminderde zelfmoord.

Heer Marsland heeft een postvaccinpatiënt die alleen lichamelijke symptomen had. Op een dag werd de patiënt plotseling suïcidaal.

Na een moeizaam gesprek kwam de heer Marsland erachter dat de enige verandering die de patiënt had aangebracht was dat hij was overgestapt van zwarte thee op pu-erh thee.

“Pu-erh heeft een ongelooflijk hoog histaminegehalte,” legde Marsland uit. “Dus stopte hij met het drinken ervan, en raad eens, binnen twee dagen was hij weer terug bij af.”

Infecties met bepaalde virussen zijn ook in verband gebracht met geestelijke stoornissen. Er is aangetoond dat het COVID-19 virus en zijn spike-eiwit oude virale genen in ons lichaam reactiveren.

Deze genen worden menselijke endogene retrovirussen genoemd, ook bekend als HERV’s, zei Dr. Adonis Sfera, een psychiater in het Patton State Hospital. HERV’s zijn een familie van virussen binnen het menselijk genoom.

Activering van HERV’s is gekoppeld aan psychiatrische symptomen zoals schizofrenie.
Spike-eiwit kan ook het Epstein-Barr virus (EBV) reactiveren. EBV-infecties worden op vergelijkbare wijze in verband gebracht met psychose.

Van COVID-19 vaccins is ook aangetoond dat ze het darmmicrobioom beschadigen, wat mogelijk leidt tot psychiatrische symptomen, aangezien veel van onze neurotransmitters in de darmen worden geproduceerd.

Dit komt uit een lang document, lees de rest hier Theepochtimes.


Copyright © 2023vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bizarre-psychiatrische-gevallen-onder-de-covid-gevaccineerden/

Wybren van Haga in 1,5 minuut: hierom moet Nederland uit de WHO stappen

 


VNL, de partij van Wybren van Haga, wil dat Nederland uit de WHO stapt. In een video op X, voorheen Twitter, legt hij uit waarom.

In mei 2024 zullen de 194 lidstaten van de WHO in het geheim stemmen over nieuwe regelgeving. De organisatie krijgt daarmee de bevoegdheid om zelfstandig een internationale gezondheidscrisis te claimen en die naar eigen inzicht te handhaven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen democratie

Bovendien behoudt de WHO zich het exclusieve recht voor om informatie te beheren die zij als gezondheidsgerelateerd beschouwt. Dit geeft het onder andere de mogelijkheid tot censuur op social media zoals vastgelegd in de nieuwe gezondheidsvoorschriften en het pandemieverdrag.

Daarnaast is er geen mechanisme voorzien waarmee burgers of lidstaten de evaluaties van de WHO kunnen betwisten. Ongeacht of het gaat om hun kijk op een gezondheidscrisis of besluiten over vaccinatiestrategieën, hoe experimenteel ze ook zijn.

Zonder ruimte voor open discussie en diversiteit van standpunten is er geen democratie, stelt Van Haga.

Uit de WHO stappen

“Als beslissingen al bij voorbaat zijn vastgesteld door één enkele wereldautoriteit dan komt daarmee onze democratie ten einde.”

Nederland moet uit de WHO stappen, benadrukt Van Haga. “Wij moeten de controle over onze gezondheidsbeslissingen en informatie terugnemen.”

https://www.ninefornews.nl/wybren-van-haga-in-15-minuut-hierom-moet-nederland-uit-de-who-stappen/ 

Woordvoerder Witte Huis: “Financiering Oekraïne aan het einde van het touw”

oktober 12, 2023    

Woordvoerder John Kirby van het Witte Huis geeft toe dat de financiering voor Oekraïne “het einde van het touw nadert”.

Het lijkt erop dat de VS geld wegleidt van Oekraïne, en het Biden-regime stilletjes heeft geaccepteerd dat Oekraïne een verloren zaak is.

Wat betreft de Oekraïne-financiering: we “komen aan het einde van ons touw” – Kirby

We zullen Oekraïne zoveel mogelijk blijven helpen, maar die hulp zal niet eindeloos zijn – Kirby

Zolang het duurt om het einde van het touw te bereiken. Het is soms moeilijk in te schatten hoe lang dat zal zijn, daarom lijken onze ‘bondgenoten’ van de ene op de andere dag weg te vallen. ROFL.

Het lijkt erop dat Israël de afrit was die ze nodig hadden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/woordvoerder-witte-huis-financiering-oekraine-aan-het-einde-van-het-touw/ 

8 giftige Pfizer-batches ook in Nederland gebruikt: dit zijn ze

Het ministerie van VWS heeft een lijst met batchnummers van in Nederland gebruikte coronavaccins geopenbaard, meldt De Andere Krant. Een kritische burger die anoniem wenst te blijven had een Woo-verzoek ingediend om de informatie boven water te krijgen.

Uit de vrijgegeven lijst blijkt dat Pfizer-vaccins uit acht van de negen batches die in Denemarken zijn gelinkt aan ernstige gezondheidsschade, ook in Nederland zijn gebruikt.

Ik ben van mening dat ze gegevens achterhouden

De kritische burger deed in augustus 2022 een beroep op de Woo (Wet open overheid) en vroeg VWS om de batchnummers van de in Nederland gebruikte coronavaccins én een overzicht van aan die batchnummers gekoppelde bijwerkingen en gemelde overlijdens.

Het verzoek werd in eerste instantie afgewezen, maar hij gaf niet op. In augustus werd een lijst met batchnummers alsnog openbaar gemaakt, weliswaar zonder de hieraan gekoppelde bijwerkingen en sterfgevallen.

De kritische burger heeft beroep aangetekend tegen het besluit. “Ik ben van mening dat ze gegevens achterhouden.”

Zaken niet op orde

Begin 2021, toen al een maand werd gevaccineerd, was de uitwisseling van batchnummers met het RIVM nog altijd niet geregeld. Volledige batch-analyses waren aanvankelijk onmogelijk, omdat zaken niet op orde waren. Dat terwijl bijwerkingencentrum Lareb vanaf de start van de prikcampagne batchnummers moest kunnen opvragen bij het RIVM.

Dit zijn de acht giftige Pfizer-batches die ook in Nederland zijn gebruikt:

EJ6134
EJ6136
EJ6789
EJ6790
EJ6796
EK9788
EM0477
EP9598

Je vindt het nummer op je vaccinatiekaart.

‘Als de huidige trend doorzet is een burgeroorlog in Europa onontkoombaar’


In veel grote Europese steden gingen de afgelopen dagen duizenden mensen de straat op om hun steun te betuigen aan de aanval van Hamas op Israël.

Ze vierden de verkrachtingen en moorden uitgevoerd door een terreurorganisatie terwijl de politie lijdzaam toekeek.

Dit laat volgens de Russisch-Britse satiricus en auteur Konstantin Kisin zien dat we er slecht voorstaan. En het wordt alleen maar slechter. We laten elke dag meer mensen binnen die zo denken, zegt Kisin.

Steeds gevaarlijker

We hanteren een immigratiebeleid waarbij we mensen verwelkomen met culturele waarden die niet overeenkomen met de onze. We gooien de grenzen open voor eenieder die in een boot stapt en demoniseren iedere politicus die daar een stokje voor wil steken.

Het zal niet lang meer duren voordat die duizenden mensen die staan te protesteren tienduizenden worden, voorziet Kisin. “En terwijl het probleem verergert, wordt het steeds gevaarlijker om het aan te kaarten of actie te eisen.”

Zelfmoord

Bestsellerauteur Douglas Murray heeft gelijk als hij zegt dat Europa zelfmoord heeft gepleegd, aldus Kisin.

Waarop Elon Musk reageert: “Als de huidige trend doorzet, is een burgeroorlog in Europa onontkoombaar.”

Een burgeroorlog impliceert dat iemand zal terugvechten. Kisin is er niet zeker van dat dit gaat gebeuren.

Willem Engel en Marcel de Graaff in het Europees Parlement: ‘Coronavaccins ILLEGAAL goedgekeurd’

Willem Engel sommeerde het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen de toestemming voor de coronavaccins in te trekken.

Het antwoord dat hij kreeg was veelzeggend. Het CBG zei: daartoe zijn wij niet bevoegd, dan moet je bij de Europese instanties zijn.

Dat klopt volgens Engel niet. In de wet- en regelgeving staat duidelijk dat de lidstaat eindverantwoordelijke is. Hij vindt het ‘zeer zorgwekkend’ dat door middel van het corona-narratief nog meer soevereiniteit van lidstaten wordt afgepakt.

Gezondheid van burgers staat op het spel

Daarnaast eisen acht Europarlementariërs van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat zij de vergunningen voor het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna opschort.

“De gezondheid van burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade maken mensen voor de rest van hun leven invalide. Daarom moet het EMA geen enkel risico nemen en deze vaccins onmiddellijk van de markt halen,” aldus initiatiefnemer Marcel de Graaff (FVD).

Pseudo-wetten

Hij sprak in het Europees Parlement met John Laughland (FVD), Engel en Europarlementariër Joachim Kuhs over hun brief aan het EMA.

Tijdens het gesprek wees Engel erop dat de Europese Commissie corona en de injecties gebruikt om meer macht naar zich toe te trekken, door het Europees Parlement te omzeilen en pseudo-wetten te maken.

De Graaff merkte op dat Katalin Kariko en Drew Weissman, die de Nobelprijs voor de Geneeskunde hebben ontvangen voor hun onderzoek naar de mRNA-vaccins, in 2018 waarschuwden voor de negatieve effecten van mRNA-vaccins. 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...