dinsdag 28 november 2023

Europa is afgeschreven

 november 28, 2023   1937   5  

 

En hoe weten we dat? Makkelijk, vandaag, bij Primakov Readings:

Vraag: Wat zijn de vooruitzichten voor de Russisch-Europese handels- en economische betrekkingen? Gezien het feit dat Rusland bijna een derde van de koolwaterstoffen levert aan Europa, dat blijkbaar op zoek is naar een alternatief. Hoe stelt Moskou zich de ontwikkeling van deze betrekkingen voor?

Sergey Lavrov: Ik zal niet eens proberen te raden wat Europa gaat doen. Ik denk dat ze (met uitzondering van de Duitse kanselier O. Scholz en vice-kanselier R. Habeck) heeft begrepen waar ze terecht is gekomen. Lees de statistieken over hoeveel keer de economische groei van de VS sneller is dan die van Europa. Frankrijk zal blijkbaar bij de “nul” zitten. De ooit “locomotieven” van de Europese economie (Duitsland, Groot-Brittannië) zullen naar beneden “groeien”. Na een reeks wetten die de Amerikanen hebben aangenomen om onder andere de inflatie te bestrijden, zijn de energieprijzen in de Verenigde Staten 4-5 keer lager dan in Europa, waar deïndustrialisatie plaatsvindt. Bedrijven die nadenken over hun toekomst verhuizen naar de Verenigde Staten. Ik ben ervan overtuigd dat dit geen toeval is, maar een bewust beleid van Washington. Want Europa is ook een concurrent die de Verenigde Staten niet nodig hebben. Ze hebben een groep “grijze” mensen nodig die doen wat ze bevelen. Ik wil de Europeanen niet beledigen, maar dit is precies hoe de huidige politieke elites handelen. Laten we eens naar de statistieken kijken. Het is nuttig om te begrijpen wat er aan de hand is.

Maar in dit stadium hoeven we niet na te denken over hoe we de betrekkingen met Europa kunnen herstellen. Nu moeten we nadenken over hoe we niet afhankelijk kunnen worden van de “kronkels” in de Europese politiek (vooral op het gebied van handel, economie en investeringen) die ze onder invloed van Washington maken. We moeten onszelf beschermen in alle belangrijke sectoren van onze economie (veiligheid en het leven in het algemeen), waarvan de toekomst van het land afhangt. We moeten zelfstandig alles produceren wat we nodig hebben voor veiligheid, economische ontwikkeling, het bieden van oplossingen voor sociale problemen, het introduceren van moderne technologieën (onlangs vond er nog een evenement plaats over kunstmatige intelligentie), om niet te lijden onder nieuwe “grillen” wanneer en als ze ons willen aanvallen met sancties. De beperkingen zijn nergens verdwenen. Het Westen wil alles “stiekem” op een sluwe manier afmaken. Bevriezen, tijd rekken (zoals het geval was met de Minsk-akkoorden), het naziregime in Kiev opnieuw bewapenen en hun hybride (of niet-hybride) agressie tegen de Russische Federatie voortzetten. Maar zelfs als alles voorbij is, zullen de meeste sancties blijven. We moeten naar ons eigen inzicht leven. Als en wanneer ze “nuchter worden” en ons iets aanbieden, zullen we tien keer nadenken, afwegen of alle voorstellen aan onze belangen beantwoorden en hoe betrouwbaar onze Europese collega’s zijn. Ze hebben hun vermogen om te onderhandelen en hun reputatie sterk ondermijnd. Het is misschien nog niet definitief.

Daar wordt alles beantwoord. En ja, Rusland zal alleen met Washington praten en alleen als ze ziet dat Washington bereid is om te praten. Nou, dit is wat er gebeurt als het middelbare school basketbalteam probeert te spelen met het NBA-team. Alles is berekend en voorspeld.

Via Andrei Martyanov.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/europa-is-afgeschreven/

De Grote KI-Invasie: Als het genoeg tijd krijgt, zal Kunstmatige Intelligentie elk gebied van ons leven overnemen

 oktober 4, 2023  355  27  

 

Kunstmatige intelligentie verandert onze wereld in een tempo dat absoluut adembenemend is. Als u mij tien jaar geleden had gevraagd of ik nog zou meemaken dat kunstmatige intelligentie een kunstwerk van wereldklasse of een lange speelfilm zou maken, dan had ik gezegd dat dat onmogelijk was. Maar nu zijn dat eenvoudige taken die kunstmatige intelligentie kan uitvoeren. Dus wat gaat er gebeuren als KI miljoenen keren slimmer en miljoenen keren krachtiger wordt dan nu? Als het genoeg tijd krijgt, zal KI elk gebied van ons leven overnemen. Onze wereld is nu al krankzinnig, maar over vijftig jaar zal hij lijken op iets uit een extreem bizarre sciencefictionroman als KI zich exponentieel mag blijven ontwikkelen, schrijft Michael Snyder.

Helaas maakt slechts een zeer kleine minderheid van de bevolking zich zorgen over de potentiële gevaren van KI, en dat is een probleem.

Het hoeft geen betoog dat de groei van KI enorme gevolgen heeft voor onze economie.

KI kan de meeste eenvoudige taken al veel beter en veel sneller uitvoeren dan menselijke werknemers dat kunnen, en meerdere onderzoeken hebben geconcludeerd dat er miljoenen banen verloren dreigen te gaan. Het volgende komt van Fox News

In maart 2023 bracht het technologiebedrijf OpenAI bijvoorbeeld een rapport uit waaruit bleek dat minstens 80% van de Amerikaanse beroepsbevolking minstens 10% van hun werkgerelateerde taken beïnvloed zou kunnen zien door de invoering van GPT, terwijl nog eens 19% van de werknemers minstens 50% van deze werkgerelateerde taken beïnvloed zou kunnen zien. Hoewel de invloed van GPT op alle loonniveaus van invloed is, worden banen met hogere inkomens mogelijk het meest beïnvloed, concludeert OpenAI.

Ook in maart 2023 ontdekten onderzoekers van investeringsbank Goldman Sachs, na het verzamelen van gegevens over beroepsgerichte taken in Europa en de VS, dat ruwweg twee derde van de huidige beroepen blootgesteld zijn aan verschillende gradaties van generatieve KI-automatisering (zoals gevonden in ChatGPT), en dat KI bijna een vierde van het huidige werk zou kunnen vervangen.

In juli 2023 publiceerde het McKinsey Global Institute een rapport waarin werd geschat dat zonder generatieve KI, automatisering tegen 2030 taken zou kunnen overnemen die goed zijn voor 21,5% van de gewerkte uren in de Amerikaanse economie; maar met generatieve KI zou dat aandeel stijgen tot 29,5%.

Dus wat zou er gebeuren met alle werknemers die niet langer nodig zijn als KI de meeste van onze banen begint over te nemen?

 

Ik denk dat dit een vraag is die we ons allemaal zouden moeten stellen.

Kunstmatige intelligentie dreigt ook onze persoonlijke relaties te veranderen.

“KI-vriendinnen” blijken immens populair te zijn bij jonge mannen, en we worden gewaarschuwd voor de “ernstige gevolgen” die dit waarschijnlijk zal hebben…

De opkomst van virtuele vriendinnen met kunstmatige intelligentie (KI) maakt de stille epidemie van eenzaamheid onder een hele generatie jonge mannen mogelijk. Het heeft ook ernstige gevolgen voor de toekomst van Amerika.

Hoe kan iets dat zo belachelijk lijkt – een virtuele KI-vriendin – een toekomstcrisis onder Amerikanen veroorzaken? Nou, met miljoenen gebruikers hebben apps virtuele vriendinnen gecreëerd die met u praten, van u houden, u in staat stellen om uw erotische fantasieën uit te leven en via gegevens precies leren wat u leuk vindt en wat niet, waardoor de “perfecte” relatie ontstaat.

Wie wil er nu geen “perfecte” relatie?

In de echte wereld hebben mensen gebreken, en dus bestaat er niet zoiets als een “perfecte” relatie.

Dus als KI een vriendin kan creëren die altijd ideaal voor u is, begrijp ik waarom veel mensen zich daartoe aangetrokken zouden voelen.

En dit gebeurt echt. Een KI-vriendin die gebaseerd is op een echte social media influencer heeft zelfs al meer dan 1.000 gebruikers

Deze virtuele vriendinnen kunnen zelfs gebaseerd zijn op echte mensen. Een beïnvloeder creëerde een KI-bot van zichzelf met de naam Caryn, en kreeg vervolgens meer dan 1.000 gebruikers (d.w.z. echte vriendjes) in minder dan een week en een wachtlijst van meer dan 15.000 mensen.

Een KI-vriendin klinkt misschien aanlokkelijk. U krijgt een band met een supergeil meisje dat naar u luistert en u waardeert, 24/7. Naast het kiezen van fysieke kenmerken, tot aan de grootte van haar achterste, kunt u ook haar persoonlijkheid kiezen. Houdt u van “heet, grappig en brutaal”? Dat zal ze zijn. Of als u meer houdt van “schattig, verlegen en bescheiden”, dan kunt u ook bij haar terecht.

Natuurlijk worden niet alleen eenzame jonge mannen deze wereld ingetrokken.

In mijn volgende boek bespreek ik een vrouw die daadwerkelijk met haar KI-vriendje is getrouwd, en ze houdt vol dat ze gelukkiger is dan ooit tevoren.

Maar wat zijn de consequenties?

Wat zal dit met onze samenleving doen?

Er is al een woedende epidemie van eenzaamheid onder onze jonge mannen, en het wordt met de dag erger…

Laten we eens naar de harde cijfers kijken. Meer dan 60 procent van de jonge mannen (18-30 jaar) is single, vergeleken met slechts 30 procent van de vrouwen van dezelfde leeftijd. Eén op de vijf mannen zegt geen enkele goede vriend te hebben, een aantal dat in de afgelopen 30 jaar verviervoudigd is. De hoeveelheid sociale contacten met vrienden daalde tijdens de pandemie met 20 uur per maand en neemt nog steeds af.

KI begint ook in onze kerken gebruikt te worden.

 

Vorige maand haalde een Methodistenkerk in Texas de krantenkoppen over de hele wereld toen de voorganger een hele “eredienst” hield met behulp van KI-technologie…

Op 17 september 2023 transformeerde de Violet Crown City Church, een Methodistenkerk in North Austin, VS, de traditie van de zondagse eredienst naar het nieuwe tijdperk met behulp van Kunstmatige Intelligentie.

Pastoor Jay Cooper van de Violet Crown City Church besloot om een door KI gegenereerde eredienst te organiseren voor zijn gemeente.

Dit is zo verkeerd.

Maar het is onvermijdelijk dat meer kerken dit gaan doen.

Pastor Cooper vroeg Chat GPT om een hele dienst voor zijn gemeente te maken, en die spuwde “gebeden, een preek en een origineel lied gebaseerd op de preek zelf” uit…

Jay kwam op het idee om KI te gebruiken om God te aanbidden door Chat GPT zelf voor persoonlijk gebruik te gebruiken, zoals het schrijven van humoristische countrymuziekteksten voor de lol, en hij dacht dat het een geweldige manier zou zijn om zijn gemeente in de 21e eeuw te brengen door hen kennis te laten maken met KI op een manier die hen nog steeds God laat aanbidden.

Met behulp van KI nam Jay de dienst op terwijl hij de kunstmatige intelligentiegenerator de dienst liet leiden, waarbij de KI in staat was om gebeden, een preek en een origineel lied gebaseerd op de preek zelf te creëren.

Maar wat voor “geestelijke inhoud” mogen we van een machine verwachten?

Uiteindelijk zullen alle KI-programma’s de waarden weerspiegelen van degenen die ze gemaakt hebben en degenen die ze gebruiken.

In dit geval werden de huidige maatschappelijke waarden duidelijk weerspiegeld in deze “eredienst”. De “preek” begon als volgt

“Komt allen die vermoeid zijn, komt allen die zwaar beladen zijn,

Want op deze plaats vinden we rust voor onze zielen.

Kom, mensen van allemaal,

Want hier vieren we de diversiteit van Gods schepping.

Kom, zoekers naar gerechtigheid en vrede,

Want samen streven we ernaar om van de wereld een betere plek te maken.”

Serieus?

 

In de eerste zes zinnen worden verschillende politiek-correcte modewoorden gebruikt en het is duidelijk wat deze KI-“preek” probeert over te brengen.

Natuurlijk was dit niet de eerste kerkdienst die door kunstmatige intelligentie werd gecreëerd.

Zoals ik al eerder heb geschreven, werd de allereerste kerkdienst die door kunstmatige intelligentie werd gecreëerd, gehouden in de Pauluskerk in Beieren, Duitsland

Vroeg in de zomer van 2023 hielden robots, geprojecteerd op een scherm, preken voor ongeveer 300 gemeenteleden in de Pauluskerk in Beieren, Duitsland. De experimentele kerkdienst, gemaakt door ChatGPT en Jonas Simmerlein, een theoloog en filosoof van de Universiteit van Wenen, trok enorm veel belangstelling.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat meer kerken op de bandwagon springen.

En andere religies maken nu ook gebruik van geavanceerde technologie.

Als u het kunt geloven, zijn er meertalige robots ingezet in de Grote Moskee in Saoedi-Arabië

Kijk eens naar de recente robotinitiatieven in de Grote Moskee in Saoedi-Arabië. In deze moskee worden meertalige robots ingezet voor verschillende doeleinden, waaronder het geven van antwoorden op vragen over rituele voorstellingen in 11 talen.

Hoewel deze robots in de Grote Moskee de Heilige Koran kunnen reciteren, kunnen ze bezoekers ook in contact brengen met lokale imams. Hun touch-screen interfaces zijn uitgerust met streepjescodes, waardoor gebruikers meer te weten kunnen komen over de weekroosters van moskeepersoneel, waaronder geestelijken die vrijdagpreken leiden. Bovendien kunnen deze robots bezoekers via video-interacties verbinden met islamitische geleerden om hun vragen de klok rond te beantwoorden.

Als dit is wat er vandaag gebeurt, hoe denkt u dan dat onze wereld er over 20 of 30 jaar uit zal zien?

Het goede nieuws, als u het zo wilt noemen, is dat ik denk dat we niet de kans krijgen om daar achter te komen.

De klok tikt en de mensheid heeft niet veel tijd meer.

We zullen dus misschien nooit alle verschrikkingen te zien krijgen die kunstmatige intelligentie op onze samenleving zou loslaten.

Maar de veranderingen die we tot nu toe hebben gezien, zijn zeker erg genoeg, maar het grootste deel van de bevolking lijkt nog steeds niet al te gealarmeerd door dit alles.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-grote-ki-invasie-als-het-genoeg-tijd-krijgt-zal-kunstmatige-intelligentie-elk-gebied-van-ons-leven-overnemen/

WEF-bureaucraat roept leger op om bevolking te vaccineren: “Stop met het uitleggen van de wetenschap”

DE WEF psychopatenkliek slaat door, welke regering stopt deze gekken ???!!!

november 28, 2023   5617  8  

Een machtige bureaucraat van de Europese Unie (EU) heeft regeringen over de hele wereld opgeroepen om te stoppen met het uitleggen van “de wetenschap” aan hun burgers en in plaats daarvan militairen in te zetten om het publiek te vaccineren, bericht Frank Bergman.

De voorzitter van de Europese Onderzoeksraad van de EU, Maria Leptin, die een bijdrage levert aan de agenda van het World Economic Forum (WEF), stelt dat het proberen uit te leggen aan burgers waarom ze zich zouden moeten laten vaccineren een mislukking was tijdens de Covid pandemie.

Tijdens een paneldiscussie van het WEF verklaarde Leptin dat regeringen moeten stoppen met het proberen het publiek te overtuigen om vaccins te nemen en gewoon het leger en het “religieuze establishment” moeten inschakelen.

Naast Leptin in het panel zaten Stéphane Bancel, CEO van Moderna, Shyam Bishen, lid van het WEF Executive Committee, voormalig CEO van Bill Gates’ GAVI en medebedenker van COVAX Seth F. Berkley en Michelle Williams van Harvard.

Leptin vindt echter dat de wetenschap achter vaccins niet moet worden uitgelegd en dat het publiek in plaats daarvan door de overheid moet worden gedwongen om de injectie te nemen.

Volgens Leptin moeten vaccinatiecampagnes niet worden uitgevoerd met geïnformeerde toestemming.

In plaats daarvan moeten ze aan bevolkingen worden opgedrongen met manipulatieve of dwingende middelen, aldus de ongekozen Eurocraat.

Vermoedelijk is deze tactiek het meest nuttig wanneer wetenschappelijk bewijs “de wetenschap” niet ondersteunt en bevolkingen deze waarschijnlijk zullen aanvechten.

Terwijl ze haar zaak uiteenzet, legt Leptin uit dat de landen met de hoogste vaccinatiegraad de landen waren waarvan de regeringen geen tijd verspilden aan “het laten begrijpen van de wetenschap door hun burgers”.

 “Eén daarvan is Bhutan,” merkte ze op.

Ze legde uit dat de Zuid-Aziatische natie de invloed van het “religieuze establishment” gebruikte om het publiek onder druk te zetten.

“Ze kregen fantastische berichtgeving – er werd geen wetenschap uitgelegd,” merkte ze op.

“Het andere voorbeeld dat ik ken is Portugal, waar de campagne in handen kwam van een gepensioneerde legergeneraal,” vervolgde Leptin.

“En de legergeneraal behandelde het land als zijn troepen en hij riep de troepen bijeen. Hij verklaarde het als een oorlog die het land, in patriottische passie, samen zou gaan uitvechten. En ze hadden daar, denk ik, de leiding in Europa. Zo niet de wereld. Dus geen wetenschap. Laten we dat onthouden.”

Kijk:


Het nieuws komt op het moment dat elites wereldwijd doorgaan met het promoten van Covid mRNA-injecties, ondanks dat de pandemie voorbij is.

Regeringen, gezondheidsfunctionarissen en ongekozen globalisten eisen een hoge mate van naleving van vaccins terwijl de publieke belangstelling afneemt.

Zoals Slay News meldde, onthulde een groep vooraanstaande Amerikaanse wetenschappers onlangs een nieuwe “Air Vax” die luchtaërosolen gebruikt om mRNA-vaccins rechtstreeks in de longen van mensen af te leveren.

Het nieuwe systeem is ontwikkeld door onderzoekers van Yale University.

De wetenschappers ontwikkelden de “Air Vax” om vaccinatieweigering tegen te gaan, omdat de nieuwe methode injecties overbodig maakt omdat het in de lucht kan worden gepompt en kan worden gebruikt om grote groepen mensen tegelijk te vaccineren via de lucht die ze inademen.

Het mRNA in “Air Vax” is volgens de rapporten ingekapseld in nanodeeltjes van polymeren.

Na een onderzoek op muizen verklaarden de onderzoekers dat deze “nieuwe toedieningsmethode de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal zou kunnen veranderen.”

Air Vax kan de klus klaren zonder naald en spuit, waardoor een grotere vaccinatiegraad mogelijk is.

Wetenschappers zeggen dat de methode de overheid zal helpen om vaccins tegen Covid en andere virussen af te leveren bij mensen in afgelegen gebieden in de wereld.

Het zal ook een oplossing bieden voor de lage vaccinatiegraad onder mensen die de injecties niet willen krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-bureaucraat-roept-leger-op-om-bevolking-te-vaccineren-stop-met-het-uitleggen-van-de-wetenschap/

 

Nederland: hoeveel grimmiger en onheilspellender kan het worden?



De lage landen, ooit een trots land is nu absoluut tot op het bot verrot. Het politieke klimaat is inmiddels zo donker en complex, dat het bijna surrealistisch en ongelooflijk is wat de corrupte maffia-regering uitvoert. In ons ooit zo prachtige land, waar corruptie nu hoogtij viert en de EU/WEF-maffia de touwtjes stevig in handen heeft, leeft de bevolking onder een sluier van manipulatie en bedrog. Vaak zonder het zich te realiseren.

De Nederlandse overheid, een façade die de ware machthebbers – de EU/WEF-maffia – verbergt, heeft een systeem van mind-control geperfectioneerd. Door allerlei sneaky wetgevingen worden de burgers dag en nacht blootgesteld aan propaganda via televisie, radio, internet en zelfs via verplichte apps op hun telefoons. Deze constante stroom aan desinformatie schildert een beeld van een utopische samenleving, waarin de regering wordt voorgesteld als de ultieme beschermer van het volk.

De wereld op zijn kop

De realiteit is echter grimmig. Net zoals narcisten en psychopaten vaak de zaken omkeren, doet de overheid dat ook. Zij zijn niet de beschermer van het volk. Zij zijn volksvijand nummer 1. Zij zijn ervoor verantwoordelijk dat corruptie in elke laag van de samenleving kon en kan infiltreren.

Rechters, politieagenten, leraren – de meesten zijn onderdeel van dit corrupte web, vaak tegen hun wil in, of zonder het zich te realiseren, doordat ook zij gehersenspoeld zijn met het overheidsnarratief.

De EU/WEF-maffia, die uit het zicht in de schaduw opereert, houdt een ijzeren greep op de economie, politiek en zelfs op de dagelijkse levens van de burgers.

WEF-opperhoofd Klaus Schwab heeft plannen om de bevolking verder tot slaaf te maken. Door middel van geavanceerde technologieën in surveillance en mind-control wordt elke poging tot opstand, of zelfs maar het uiten van afwijkende meningen, in de kiem gesmoord.

Het doel is om een volledig onderworpen en gehoorzame slavenbevolking te creëren, een bevolking die blindelings volgt en nooit vragen stelt.

Mede daarom is het werk dat we bij NineForNews doen zo belangrijk. We moeten zoveel mogelijk mensen waarschuwen en blijven informeren wat er werkelijk speelt. Het is ons doel om de op zijn kop gezette wereld weer terug te draaien naar een normale en eerlijke samenleving.

Hoe doen we dat? Door zoveel mogelijk mensen te blijven voorzien van een tegengif tegen de diepgaande corruptie en aanhoudende leugens. We doen dit door stoïcijns door te gaan met onze berichtgeving.

Gaat Wilders zorgen voor verandering?

Maar er is hoop. Alleen komt deze niet doordat Geert Wilders een ‘monsterzege’ behaalde bij de verkiezingen. Het maakt immers niet uit wie er op de voorgrond optreedt als zogenaamde poppenkastregering.

Het is de eerdergenoemde geheime schaduwregering die bepaalt wat jij moet doen, wat jij moet geloven, hoe jij moet denken, hoeveel belasting jij betaalt, en wie jij moet veroordelen als ze anders denken.

Zij bepalen de kosten van jouw levensonderhoud. Zij bepalen dat het leven voor enorm veel mensen inmiddels onbetaalbaar is geworden. Want wat ga je doen als de benzineprijs straks 15 euro per liter is? Wat ga je doen als jouw weekboodschappen straks 750 euro kosten? Wat als je verplicht insecten moet eten of als je geen auto meer mag bezitten? En wat als je geen huis meer mag bezitten en je alles moet huren van deze EU/WEF-maffia?

En Geert Wilders kan daar als poppenkastmarionet niets aan veranderen. Het is valse hoop. Het maakt de bevolking blij met een dode mus.

Er is hoop in de duisternis

Een kleine groep dappere zielen, die zichzelf ‘wakkere mensen’ noemen, verzet zich met man en macht tegen deze verstikkende controle. Zij zien door de leugens heen en begrijpen dat voor echte verandering, de bevolking wakker geschud moet worden.

Vaak met gevaar voor eigen leven verspreiden zij de waarheid, in de hoop dat meer mensen de realiteit onder ogen zullen gaan zien en zich zullen aansluiten. Mensen moeten leren, zien en weten wat er speelt. Dát is wat NineForNews doet. Dát is waar zij voor staat: verspreiden van de waarheid, en het doorprikken van de illusie dat er geen uitweg is!

En laat dát nou een doorn in het oog van de regering en de EU/WEF-maffia zijn.

De hoop die er is, en we zien het gebeuren, ligt in de impact die NineForNews heeft. De verhalen verspreiden zich als fluisteringen door de straten van de Lage Landen. Steeds meer mensen beginnen te twijfelen aan de constant stromende propaganda. Er broeit een gevoel van onrust en een verlangen naar vrijheid. Echte vrijheid.

De strijd van NineForNews en de wakkere mensen is niet alleen een strijd tegen een corrupte regering en de EU/WEF-maffia; het is een strijd voor de menselijke ziel, voor vrijheid en waarheid.

Het is een oproep tot ontwaken, een oproep aan iedere burger om de ketenen van manipulatie en bedrog te doorbreken en te vechten voor een betere toekomst.

Om die strijd te blijven voeren en ons gezamenlijke geluid steeds harder te kunnen laten klinken hebben we jouw hulp en steun hard nodig in de vorm van een donatie.

Doneer aan NineForNews – Jouw levenslijn in het doolhof van misinformatie. Doneren kun je hieronder of via deze pagina. Alvast heel erg bedankt!

Doneer in euro…

Kies je ervoor om in euro te doneren, klik dan op de knop hieronder. In de pop-up kun je jouw donatiebedrag invullen. Doneer je liever met crypto? Lees dan verder.
Klik hier om EURO te doneren

…of doneer in crypto

Kies uit 4 cryptocurrency’s, waaronder de super privacyvriendelijke Pirate Chain en Monero. Volg de instructies om te doneren.

PirateChain (ARRR)
PirateChain

Steun NineForNews

Steun NineForNews in onze missie voor vrij en onafhankelijk nieuws.

Scan de QR-code vanuit je wallet (of kopieer en plak het ontvangst-adres) voor een donatie! Onze dank is groot!

Tag/Notitie: NineForNews Donaties
 

Dankjewel dat jij een held bent in de strijd voor waarheid.

Prof. vertelt met tranen in zijn ogen wat de wereld nog te wachten staat


Op 11 en 12 november vond in de Duitse Bondsdag het tweede coronasymposium van de AfD-fractie plaats. Twee dagen lang spraken experts over de gevolgen van het coronabeleid. Ook emeritus hoogleraar Sucharit Bhakdi kwam aan het woord. Hij vertelde met tranen in zijn ogen wat de wereld nog te wachten staat.

Hij verwees onder meer naar het onderzoek van Kevin McKernan, die ontdekte dat er talloze kleine DNA-deeltjes in de coronavaccins zitten. Diverse laboratoria hebben dit inmiddels bevestigd, zei Bhakdi, die werd onthaald onder luid applaus en met een staande ovatie. In Duitsland zijn ze gevonden in alle 27 batches die tot nu toe zijn geanalyseerd. De vaccins hebben op deze manier het menselijk genoom vervuild. Gevolgen: niet te overzien.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelooflijk onwetend of in- en inslecht

De mysterieuze sterfgevallen die zich wereldwijd voordoen, zijn slechts het topje van de ijsberg, zei de microbioloog tijdens zijn emotionele toespraak. Zowel jonge als oude mensen krijgen hartziekte door het vaccin. Inmiddels is onomstotelijk bewezen dat vaccinatie kan leiden tot fatale myocarditis, benadrukte hij.

“Eenieder die beweert dat coronavaccinatie zelden ernstige bijwerkingen veroorzaakt, is ongelooflijk onwetend of in- en inslecht. Ze begaan een misdaad. Net zoals iedereen die deze vaccinatie actief of passief ondersteunt. Omdat het nu wetenschappelijk is bewezen dat vaccinatie enkel negatieve effecten kan hebben, die levensbedreigend kunnen zijn.”

Pure horror

Data-analist Wouter Aukema bekeek de speech ook en kon het niet droog houden. “Probeer alsjeblieft de hele presentatie te bekijken,” zegt hij.

“Schaamteloos stond de WHO toe dat mRNA-vaccins verontreinigd werden met DNA,” voegt statisticus Herman Steigstra toe. “Een ander productieproces dan waarvoor goedkeuring is verleend. Bacteriën deden het werk in plaats van machines. Een deel van dat DNA zit in het vaccin. Pure horror.”

Nederlandse ondertiteling

Anton Theunissen is zo vriendelijk geweest om de voordracht te voorzien van Nederlandse ondertiteling. Het Nederlandse transcript vind je hier.

Besef dat ondanks de stapel beschikbaar en onweerlegd wetenschappelijk bewijs over de gevaren van de vaccins, overheden noch hun instituten een draai hebben gemaakt. Ze hebben dit moment dus laten passeren, merkt Theunissen op. “Bhakdi zegt aan het eind van de video dat ze hun hoofd nog uit de strop kunnen trekken, maar het is al duidelijk dat ze dat niet gaan doen. Er is nu geen weg meer terug. Elke wandaad wordt nu willens en wetens gepleegd, met voorbedachten rade.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...