zondag 25 februari 2024

Waarom is Ernst Kuipers juist naar Singapore gevlucht?

   de vlucht van Ernst Kuipers De één zegt Kuipers is vertrokken, een ander zegt Kuipers is gevlucht.

En nu wordt er volop gespeculeerd over het waarom hij juist Singapore heeft gekozen als bestemming.

Vriend en vijand zijn het er wel over eens dat er een luchtje zit aan het plotselinge vertrek van Ernst Kuipers.


Na zes weken stilte meldt oud-minister Ernst Kuipers nu alsnog wat hij gaat doen. De D66'er gaat op 1 mei aan de slag aan de Nanyang Technological University (NTU) in Singapore, als vicevoorzitter van de onderzoeksafdeling. Ook bij zijn eigen partij klinkt chagrijn over de startdatum: ‘Kon hij niet even wachten tot het nieuwe kabinet begint?’

Kuipers begint op 1 mei, die late startdatum wekt ergernis en verbazing bij zijn eigen partij. Een oud-bewindspersoon van D66 noemt de manier van vertrek ‘beneden alle peil’. ,,Dan kan je toch best de demissionaire rit uitzitten en wat later beginnen op die universiteit?” Waarom Kuipers toch anders besloot is onduidelijk, tot dusver geeft hij geen toelichting op de gang van zaken.

Er was geen enkele logische reden voor Kuipers om zo plotseling te vertrekken. 

In het kader van de berichten zoals die op sociale media rondgaan zou Kuipers daar misschien een heel goede reden voor hebben.

Kuipers is een intelligente man die precies weet wat hij heeft gedaan en ook wel door zal hebben dat er veel, heel veel mensen rondlopen met vaccinatieschade na de door hem gepushte 'coronavaccins'.

 kuipers vaccinatieschade

Ook al zou Kuipers persoonlijk geloven in die 'vaccins' dan weet hij ook als geen ander dat de tijd om deze te testen veel en veel te kort was. Normaal duurt het soms wel 10 tot 15 jaar voordat een vaccin wordt goedgekeurd. Logisch, want je wil wet weten wat de iets langere termijn effecten zijn van een dergelijk vaccin.

Bij het 'coronavaccin' was daar geen sprake van en dus kan je verwachten dat er veel vaccinatieschade zal optreden.

Nu probeert men dat aan alle kanten verborgen te houden, maar er zal een punt komen waarop dit niet meer zal lukken.

Heeft Kuipers een voorgevoel gehad dat hij misschien degene zou zijn die door een boze bevolking ter verantwoording zal worden geroepen?

Te oordelen naar de berichten op sociale media zijn er heel wat mensen die Kuipers graag voor de rechter zouden zien.
Nu wordt Kuipers formeel op dit moment nergens van verdacht, maar dat zou zomaar kunnen veranderen als in de nabije toekomst blijkt dat er nog veel meer vaccinatieslachtoffers zijn dan eerst gedacht.

Als dat het geval zal blijken te zijn dan zal men op zoek gaan naar mensen die de schuld zullen krijgen en wat dat betreft staat Kuipers samen met Hugo de Jonge vooraan in de rij.

Waar De Jonge denkt onaantastbaar te zijn, denkt Kuipers daar misschien toch anders over,

Er wordt dan ook druk gespeculeerd dat hij niet voor niets Singapore als bestemming heeft gekozen.

 Ernst Kuipers gevlucht naar Singapore

Of bovenstaande waar is weten we niet want volgens de Wikipedia is het onbekend of Singapore Nederlandse onderdanen uitlevert.

Voorlopig wordt Kuipers alleen ter verantwoording geroepen op sociale media, maar dat zal misschien niet altijd het geval zijn.

Meer en meer dingen komen nu bovendrijven die eerst werden afgedaan als een complottheorie.

Zoals nu in het volgende bericht, waarin door medische experts wordt gesteld dat 'shedding' wel degelijk bestaat.

Als onderstaande waar is dan kunnen ook mensen die geen 'coronavaccin' hebben genomen toch vaccinatieschade oplopen.

 shedding is echt
   https://niburu.co/binnenland/19447-waarom-is-ernst-kuipers-juist-naar-singapore-gevlucht

Arrogantie wordt hun ondergang

  Macron op de vlucht  Als je een idee wilt krijgen hoe dingen straks verder zullen gaan, kijk dan naar Frankrijk.

Het land waar Rothschild knecht Macron een enorm bord voor zijn hoofd heeft en niet doorheeft hoe gevaarlijk hij bezig is.

We worden steeds wijzer en krijgen steeds beter door hoe de wereld in elkaar steekt.

Als je eenmaal het geheim ziet van de verschillende soorten mensen op aarde, dan worden veel dingen nog veel duidelijker.

Als we dan weten dat ongeveer 6 procent van de wereldbevolking in de categorie psychopaat valt, dan wordt het nog eenvoudiger.

De machtige 1 procent zijn leden van de beruchte sekte en deze laten het vuile werk opknappen door de resterende 5 procent psychopaten. Tesamen vormen ze de 6 procent.

Voorbeelden van dergelijke niets ontziende handlangers zijn Macron, Trudeau en uiteraard Rutte om maar enkelen te noemen.

Bovenstaande betekent ook dat ze in principe geen angst kennen en dat gekoppeld aan een ongelooflijke arrogantie zorgt ervoor dat we vreemde tijden zullen krijgen.

Door de doctrine van de Creatieve Verwoesting die overal door de handlangers wordt uitgevoerd, komen er meer en meer boze burgers en boeren. Mensen die eerst misschien nog wel redelijk waren, maar die hun vertrouwde wereld voor hun ogen in elkaar zien storten en steeds vaker compleet door het lint zullen gaan.

Het arrogante gedrag van de handlangers zal daarbij niet helpen.

Iemand die dit letterlijk aan den lijve ondervond was de Franse Rothschild president Macron. Hij haalde het in zijn hoofd om een agrarische beurs te bezoeken.

Dit was geen goed idee.
Bovenstaande doet heel erg denken aan het verhaal van de loslippige miljardair uit Nieuw Zeeland die vertelde dat dit precies het plan is.

Zijn verhaal in het kort;

Het plan is dat ze ervoor willen zorgen dat alle burgers ter wereld zich gaan wreken op de overheden die hen alle ellende hebben bezorgd. In tegenstelling tot wat veel mensen misschien zullen denken zitten de lieden die nu onze overheden vormen niet in het grotere complot. Zij zijn niets anders dan marionetten die worden gebruikt zolang ze van nut zijn.

Als de tijd daar is zullen de politici en wetenschappers of op gepaste wijze worden gedumpt of worden gevoerd aan een woedende bevolking.

Wanneer dat eenmaal is gebeurd, dan zal de sekte naar buiten treden als de reddende engel en de bevolking de New World Order invoeren.

Het lijkt erop dat dit moment misschien niet zo gek ver meer van ons is verwijderd.

We kwamen de volgende foto tegen op sociale media. Helaas weet je tegenwoordig nooit of foto's echt zijn, maar het plaatje pas wel mooi bij de situatie.

 Macron vluvht voor boeren
   

Topman Oekraïense militaire inlichtingendienst: Navalny overleden aan bloedprop


De Russische oppositiepoliticus Aleksej Navalny is gestorven aan de gevolgen van een bloedprop. Dat heeft Kyrylo Boedanov, de baas van de Oekraïense militaire inlichtingendienst, gezegd, meldt het Oekraïense journalistieke platform Hromadske.

“Ik stel je misschien teleur, maar we weten dat hij is overleden aan een bloedprop. Het is min of meer bevestigd. Dit komt niet van internet, een natuurlijke dood helaas,” zei Boedanov tegen verslaggevers.

Europese Commissie houdt Rusland verantwoordelijk

Op 16 februari maakte Rusland bekend dat Navalny was overleden. Hij werd tijdens een wandeling onwel en viel flauw. Artsen zouden hem tevergeefs hebben gereanimeerd.

De Oekraïense president Zelensky beweerde dat Navalny door Poetin is vermoord. EU-baas Ursula von der Leyen en vicevoorzitter Josep Borrell zeiden in een gezamenlijke verklaring dat de Europese Commissie ‘alles in het werk zal stellen’ om Rusland verantwoordelijk te houden voor de dood van Navalny.

“Hij is langzaam vermoord door president Poetin en zijn regime, die niets zo vrezen als weerwoord van hun eigen mensen,” schreven ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Hoe kun je ’s werelds grootste militaire bondgenootschap leiden als je niet in staat bent om Nederland te leiden?


Hoe kun je het grootste militaire bondgenootschap ter wereld leiden als je niet in staat bent om Nederland te leiden? Die vraag stelde politiek analist Ralph Schoellhammer in gesprek met journalist Natali Morris.

Zo werkt het in deze bubbels: als je faalt, krijg je een promotie. Ursula von der Leyen is bijvoorbeeld nooit democratisch verkozen en als ze eenmaal op een bepaalde positie zitten, krijg je ze nooit meer weg, aldus Schoellhammer. Je kunt ze niet wegstemmen.


(Video verwijderd? Klik hier...)

Het is heel erg frustrerend

De analist trok een parallel met een horrorfilm: aan het einde van de film zie je het monster sterven, maar dan komt er opeens een hand uit het graf, het moeras of wat dan ook. Op dezelfde manier was Rutte weg, maar nu is hij toch weer terug, zei hij.

Hetzelfde geldt voor Von der Leyen: niemand mag haar en toch gaat ze niet weg. Sterker nog: ze wil een tweede termijn als voorzitter van de Europese Commissie. “Het is heel erg frustrerend.”

Het zijn allemaal demonen

In juni zijn er Europese verkiezingen. Je kunt naar het stemhokje gaan en je stem uitbrengen, maar het zijn steeds dezelfde mensen die aan de touwtjes trekken, voegde hij toe.

Rutte zei op de veiligheidsconferentie in München dat er gestopt moet worden met ‘zeuren en klagen‘ over Trump. Ze zijn bezorgd dat hun oorlogsspelletjes voorbij zijn als Trump wordt herkozen, stelde Morris. “Ze spelen oorlogsspelletjes – voor de lol, met levens – en ze weten dat daar een einde aan komt als Biden [niet meer in het Witte Huis zit].”

“Het zijn allemaal demonen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Premier van Slowakije: dit steekt er achter de oorlog in Oekraïne


De Slowaakse premier Robert Fico heeft op de tweede verjaardag van de inval in Oekraïne op Facebook gezegd dat de oorlog in Oekraïne in 2014 is begonnen, toen de Oekraïense neonazi’s welig tierden.

Wat ook meespeelt, is dat Rusland werd misleid door te denken dat de NAVO niet verder zou opschuiven richting het oosten, aldus Fico.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Toetreding tot de NAVO tegenhouden

Intussen komt het NAVO-lidmaatschap van Oekraïne steeds dichterbij. Hiermee wordt de basis gelegd voor een mogelijke derde wereldoorlog, waarschuwde de premier.

Fico zei eerder dat hij de toetreding van Oekraïne tot de NAVO op alle mogelijke manieren gaat tegenhouden. Hij zei dat Oekraïne volledig onder de controle van de Verenigde Staten staat en suggereerde dat het land gebieden zal moeten afstaan aan Rusland.

Strategie werkt niet

De strategie van het Westen om Rusland op de knieën te dwingen – door Oekraïne enorme hoeveelheden geld en wapens te sturen, sancties op te leggen en de Russische president te demoniseren – werkt niet, zei Fico. “Maar het Westen weigert dit toe te geven.”

Rusland boekt grote terreinwinst en heeft zijn defensie-industrie flink opgeschaald.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Bejaard Brits echtpaar ontvangt brief van gemeente waarin staat dat hun huis ‘verplicht moet worden aangekocht’ om migranten te huisvesten

 februari 19, 2024   10

 

   Screenshot YouTube video GBNews

Een ouder echtpaar uit het Verenigd Koninkrijk heeft een brief ontvangen van de gemeente waarin staat dat hun huis kan worden aangekocht en gebruikt om migranten in te huisvesten, bericht Danielle.

Jose en Ted Saunders zeiden dat de North Northamptonshire Council hen een “sterk geformuleerde brief” stuurde waarin stond dat hun huis van £200.000 zou kunnen worden onderworpen aan “verplichte aankoop”, meldt Daily Mail.

“Een bejaard Brits echtpaar ontving een brief van de gemeenteraad waarin stond dat de autoriteiten hun pas aangekochte huis van £200.000 in beslag wilden nemen om er migranten in te huisvesten. Het echtpaar is pas in november in hun huis getrokken en ontving de brief vorige maand,” schreef Ben Swann.

“We schrijven u omdat we redenen hebben om aan te nemen dat het bovengenoemde pand of land leeg of ongebruikt is en dat u de eigenaar bent. We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om te weten te komen wat uw plannen zijn met het pand of de locatie,” stond er in de brief.

“De regering heeft vastgesteld dat leegstaande panden in particulier bezit een potentiële oorzaak zijn van verwoesting binnen gemeenschappen en als een verspilling van middelen in tijden van grote behoefte aan huisvesting. Ze stelt doelen voor lokale overheden en eist van hen dat ze actie ondernemen om dit probleem te verminderen”, vervolgt de brief.

“Het hervestigingsteam van North Northamptonshire Council ondersteunt asielzoekers en vluchtelingen via drie verschillende projecten: Huizen voor Oekraïne, Afghaanse hervestiging en Asielverspreiding”, voegde het team eraan toe.

Kijk:

AN ELDERLY BRITISH COUPLE RECEIVED A LETTER IN THE MAIL FROM THEIR CITY COUNCIL INFORMING THEM THAT THE AUTHORITIES WERE PREPARING TO SEIZE THEIR NEWLY PURCHASED £200,000 HOME, AND USE IT TO HOUSE MIGRANTS.

THE COUPLE JUST MOVED INTO THEIR HOME IN NOVEMBER, AND RECEIVED THE… PIC.TWITTER.COM/PK4LAIDLAB

— BEN SWANN (@BENSWANN_) FEBRUARY 14, 2024

Daily Mail doet verslag:

 

Er stond dat hun keurige tussenwoning in Rushden, vlakbij Wellingborough, als leegstaand werd beschouwd, of ‘vervallen’ was en dat de gemeente hen zelfs kon dwingen om het te verkopen.

Ik kon het niet geloven,” zei gepensioneerd verzorger Jose, 76 jaar. We zijn naar Rushden verhuisd om de zorg voor mijn kleindochter op ons te nemen en vonden dit leuke plekje om te wonen.

Het idee om ons te dwingen het te verkopen om plaats te maken voor vluchtelingen en asielzoekers lijkt helemaal verkeerd.

In de brief, met als titel ‘Initiatief voor leegstaande woningen en locaties’, stond hun exacte adres vetgedrukt en stond het volgende te lezen Wij schrijven u omdat wij redenen hebben om aan te nemen dat bovengenoemd pand leeg of ongebruikt is.

De regering heeft lege privé-eigendommen geïdentificeerd als een potentiële oorzaak van verloedering binnen gemeenschappen en als een verspilling van middelen in tijden van grote behoefte aan huisvesting.

In de brief staat verder dat de gemeente een “aanzienlijke toename” ziet van positieve immigratiebeslissingen ten gunste van asielzoekers, voornamelijk alleenstaande mannen, en dat de gemeente “worstelt” om geschikte huisvesting voor hen te vinden.

Het voegde eraan toe: “De ideale langetermijnoplossing zou zijn om accommodatie te bieden door leegstaande panden te gebruiken, wat zowel de eigenaars als het project ten goede zou komen.

De gemeente zou het pand onteigend kunnen krijgen.

GB NEWS EXCLUSIVE! TODAY, ON MY @GBNEWS SHOW 3-6PM, I'LL BE SPEAKING TO OAPS JOSE & TED SAUNDERS

NORTH NORTHAMPTONSHIRE COUNCIL TRIED TO FORCE THEM TO SELL THEIR HOME – TO MAKE ROOM FOR ASYLUM SEEKERS!! HTTPS://T.CO/6XFIIOWCT0

— MARTIN DAUBNEY  (@MARTINDAUBNEY) FEBRUARY 14, 2024

Het echtpaar belde de gemeente om uit te zoeken waarom ze de brief hadden ontvangen.

 

De gemeente verontschuldigde zich en zei dat hun personeel het huis per ongeluk had bestempeld voor mogelijke onteigening.

Daily Mail merkte op dat het echtpaar het beleid bekritiseerde.

“Wat is de gemeente in hemelsnaam aan het doen om mensen te dwingen hun huizen te verkopen, en zelfs een leeg huis is eigendom van iemand, zodat asielzoekers erin kunnen wonen?”, vroeg Jose volgens de krant. vroeg Jose, volgens het nieuwsorgaan.

“Het antwoord hierop is dat we in de eerste plaats moeten voorkomen dat ze komen, niet dat we mensen uit hun huizen dwingen,” voegde ze eraan toe.

OFFICIALS TRY TO FORCE ELDERLY BRITISH COUPLE TO SELL HOME TO MAKE ROOM FOR MIGRANTS HTTPS://T.CO/MRFKZLGPBM

— HUMAN EVENTS (@HUMANEVENTS) FEBRUARY 18, 2024

 

 

ENKELE REACTIES:

 

Cool Pete februari 19, 2024 Bij 10:47

Zo erg is het dus. Pure on-menselijkheid.
“Globalisme” ………..

 

henryN februari 19, 2024 Bij 11:09

Ja zo erg is het intussen en nog erger: diegene (ambtenaar) die zoiets bedenkt kan Uw buurman/vrouw zijn !!! Het is gewoon onvoorstelbaar dat dit soort ambtenaren die denken dat ze veilig in een hoge toren zitten en dus kunnen doen en laten wat hun goed dunkt.

 

Petra februari 19, 2024 Bij 11:15

Een ambtenaar die het in zijn hoofd haalt om mij zo’n brief te sturen kan maar beter eerst een kamertje in het hiernamaals aankopen, want het is denkbaar dat hij of zij dat kamertje eerdaags nodig zal hebben en dan niet voor vluchtelingen.

 

Rommelaar februari 19, 2024 Bij 11:45

Bij een verkoop staat vaak dat als de gemeente/overheid wil het voorkoopsrecht heeft, niemand let erop en het gebeurdeigenlijk nooit.
Dat vroeger dacht ik altijd dat dit was om te voorkomen dat een huis voor een “zacht” prijsje officieel overgeschreven werd (kosten koper besparen) en het risiko lopen dat de gemeente toeslaat.
Ik ken het in ieder geval van Frankrijk zo.

 

Klien februari 19, 2024 Bij 12:18

Weer een verdere uitvoering van de agenda 2030. Moedig van deze mensen dat ze het in de openbaarheid brengen.
Ik verwacht het ook hier, niet alleen bij particulier bezit, maar ook bedrijven en woningcorporaties.
We weten veel van wat ze willen uitvreten, maar de details komen nu steeds meer naar buiten, wereldwijd.
En dank zij Rommel zijn we daar behoorlijk van op de hoogte. Zo dubbel Rommel, je te bedanken voor je werk, terwijl het de zo uitermate rotte maatschappij betreft waarmee we worden geconfronteerd. Maar toch goed om te weten! Dank

 

salvar februari 19, 2024 Bij 23:19

dit is pas het begin.

 

_______________________________________  

https://www.frontnieuws.com/bejaard-brits-echtpaar-ontvangt-brief-van-gemeente-waarin-staat-dat-hun-huis-verplicht-moet-worden-aangekocht-om-migranten-te-huisvesten/

El Salvador’s Bukele hekelt Soros op CPAC

De president van El Salvador, Nayib Bukele, hekelt George Soros, het globalisme en het Amerikaanse financiële systeem.

februari 24, 2024   12  

 

    CPAC / Rumble via lifesitenews.com 

In een vurige toespraak op de Conservative Political Action Conference (CPAC) zei Bukele, die met maar liefst 84% van de stemmen zijn herverkiezing won, over het globalisme: “Het is al dood” en voegde eraan toe dat in Amerika “duistere krachten jullie land overnemen,” bericht Zerohedge.

 

Hij zei dat de reden waarom El Salvador uiteindelijk de “moordhoofdstad van de wereld” werd, was dat de mensen niet in staat waren om te begrijpen hoe radicaal hun samenleving aan het veranderen was omdat het gebeurde over een periode van tientallen jaren, één stap per keer.

Bukele vergeleek dit met het koken van een kikker en zei dat als je het vuur steeds hoger zet en de kikker langzaam kookt, hij zich niet realiseert wat er gebeurt tot het te laat is. De Latijns-Amerikaanse president spoorde Amerikanen echter aan om niet te wanhopen, want “je kunt nog steeds springen voordat het water kookt.” – Lifesite

Bukele legde later uit dat in El Salvador een 12 jaar durende communistisch geïnspireerde burgeroorlog uitbrak en dat hij “duidelijk de tekenen van een aftakelend” land kan zien als hij naar Amerika kijkt.

“Ze lieten de bendeleden vrij,” zei hij over zijn thuisland, eraan toevoegend dat hij om El Salvador op te schonen “corrupte rechters, corrupte advocaten en corrupte aanklagers” moest verwijderen.

Hij noemde Baltimore, waar “misdaad en drugs de dagelijkse norm zijn geworden,” en vroeg het publiek of ze zich 10 jaar geleden de fentanyl-epidemie hadden kunnen voorstellen.

Schoten op Soros

Bukele richtte zich toen ook op de globalistische miljardair George Soros, die een landelijke campagne heeft gefinancierd om soft-on-crime officieren van justitie te installeren in grote steden in de VS.

 

“Wie heeft [George] Soros gekozen om het overheidsbeleid en de wetten te dicteren? Waarom voelt hij zich gerechtigd om zijn agenda op te leggen?” zei hij. “Soros en zijn trawanten hebben een stenen muur geraakt in El Salvador.”

“God zij dank en alle glorie aan Hem, zijn de El Salvadoranen nu immuun voor zijn invloed,” vervolgde hij.

Bukele verklaarde vervolgens dat zijn anti-globalistische beleid ertoe heeft bijgedragen dat El Salvador het veiligste land op het westelijk halfrond is geworden.

Bukele schetste dat globalisten zoals Soros niet alleen officieren van justitie sponsoren, maar ook de publieke opinie manipuleren via institutionele controle van media en politieke campagnes, en dat Amerikanen hiertegen moeten “vechten” met heel hun “hart en ziel.” -Lifesite

“De mensen van El Salvador zijn wakker geworden en dat kunnen jullie ook,” zei hij. “De mondiale elites haten ons succes en ze vrezen dat van jullie. De vrije wil van de mensen om hun leiders te kiezen is iets dat ze verachten omdat ze het niet kunnen controleren.”

Bukele waarschuwde vervolgens dat het Amerikaanse financiële systeem kwetsbaarder is dan mensen denken.

“En wie koopt de Treasury bounds?” vroeg Bukele. “Meestal de Fed.”

“En hoe koopt de Fed ze?” vroeg hij. Door ze te “drukken.”

“Dus eigenlijk financier je de overheid door geld uit het niets bij te drukken,” vervolgde hij en zei dat Amerikanen hoge belastingen betalen om “de illusie in stand te houden dat je de overheid financiert.”

 

“De overheid financiert zichzelf door geld bij te drukken… papier ondersteund door papier, een bubbel die onvermijdelijk zal barsten.

Als dat gebeurt, “zou het vertrouwen in je munt verloren gaan, zou de dollar vallen en daarmee de Westerse beschaving.”

Volgens Bukele is het nog niet te laat voor Amerika om het tij te keren.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/el-salvadors-bukele-hekelt-soros-op-cpac/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...