zondag 5 december 2021

 Fikse boetes en celstraffen: ‘Ongevaccineerden in Oostenrijk zijn straks dus gewoon praktisch rechteloos’

ongevaccineerd
Foto: Ivan Radic CC BY 2.0

Fikse boetes en celstraffen: ‘Ongevaccineerden in Oostenrijk zijn straks dus gewoon praktisch rechteloos’

Begin volgend jaar zullen ongevaccineerde Oostenrijkers een oproep krijgen om zich alsnog te laten inenten tegen corona. Mensen die dat niet doen, worden bestraft. Zij krijgen een geldboete en als ze die niet betalen, kunnen ze uiteindelijk een celstraf krijgen.

“Als iemand nog twijfels had over de situatie in Oostenrijk: 2000 euro boete per keer dat je als ongevaccineerde gepakt wordt en als je de boete niet betaalt kun je tot een jaar worden opgesloten in een speciale gevangenis. Waar blijft de reactie van Nederlandse politici en media?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Het is een klopjacht

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek voegt toe: “Er zit geen limiet aan hoe vaak je per dag beboet kan worden en als je niet betaalt ga je tot aan een jaar het gevang in. Het is een klopjacht.”

“Ongevaccineerden in Oostenrijk zijn straks dus gewoon praktisch rechteloos. Zelfs de kosten van hun eigen gevangenschap moeten ze zelf betalen. Van moordenaars, verkrachters en pedofielen vragen we dat niet, maar nu wel van volstrekt onschuldige mensen. Wat is dit voor wereld?” vraagt Vlaardingerbroek zich af.

Nachtmerrie

“Als je dit mensen twee jaar geleden had verteld, dat dit gebeurde in een Europees land, zouden ze er schande van spreken. Nu zijn velen verworden tot apathische schouderophalers. Murw gemaakt door twee jaar angstpropaganda en vrijheidsbeperkingen,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt: “Wie zijn die mensen? Die bewindvoerder worden en een klopjacht openen op de eigen burgers? Maak me wakker uit deze nachtmerrie.”



Briesende Baudet: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland dankzij die vaccinaties’

 baudet

Foto: Thierry Baudet (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Briesende Baudet: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland dankzij die vaccinaties’

Maandagavond zakte de IJslandse voetballer Emil Palsson tijdens een wedstrijd in de Noorse tweede klasse op het veld in elkaar na een hartstilstand. FVD-voorman Thierry Baudet schreef schertsend: “Had ‘ie griep?” Hij verwees daarmee naar een ander nieuwsbericht, waarin cardiologen waarschuwen dat de kans op een hartaanval bij griep zes keer groter is.

Woensdag werd Baudet hierop aangesproken door Kamerlid Nilufer Gundogan (Volt). “Het feit dat hier een Kamerlid meerdere malen – ook via sociale media – spottend op de dood reageert, waaronder wanneer een voetballer neervalt na een hartinfarct, zegt meer dan genoeg. En de rest is allemaal kul wat er uit zijn mond komt,” fulmineerde ze.

“Dat komt natuurlijk door die vaccins,” reageerde Baudet. “Die vaccins veroorzaken bloedpropjes en die bloedpropjes veroorzaken hartaanvallen. Daarom zien we zo’n exponentiële, extreme stijging van de meldingen van hartaanvallen, van hersenbloedingen, van verlammingen, noem het allemaal maar op.”

Crimineel en onverantwoord

“Elk weekend valt er wel weer een voetballer spontaan dood neer. Dat had je vroeger niet. Dat komt niet door de ‘griep’, dat komt door die vaccinaties,” benadrukte hij.

“Het is crimineel en onverantwoord, het is schandalig dat jullie hier allemaal die bijwerkingen veronachtzamen. Dat jullie wegkijken,” riep hij zijn collega’s toe.

Gundogan vroeg Baudet ‘waarom hij zo is geworden zoals hij is geworden’ en ‘zoveel desinformatie durft te verspreiden’.

“Wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist,” antwoordde hij. “Ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. En dat is fake news dat hier ineens nu wordt verspreid: ‘we verwachten heel veel hartstilstanden komend griepseizoen’. Daar gaat het helemaal niet om. Het komt hoogstwaarschijnlijk door die vaccinaties.”

Hij krijgt de orders van Bill Gates en Klaus Schwab

De FVD’er zette en passant zorgminister De Jonge op zijn plek. “Dat wegkijken, Hugo de Jonge zit altijd met z’n rug naar me toe, hij luistert niet eens meer, hij staat niet eens meer open voor de argumentatie, hij krijgt de orders van Bill Gates, hij krijgt de orders van Klaus Schwab en dat is het.”

“Men voert het uit, men heeft de oogkleppen op en men ziet niet wat voor een humanitaire ramp zich aan het voltrekken is in Nederland; niet dankzij corona, maar dankzij die vaccinaties en door die belachelijke QR-code,” brieste Baudet.

---------------  


de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Al bijna 60.000 aanmeldingen voor aangifte tegen De Jonge: ‘Gaat dit de grootste aangifte worden in de geschiedenis?’

Het initiatief om aangifte te doen tegen zorgminister Hugo de Jonge heeft al meer dan 55.000 aanmeldingen opgehaald. Volgens de initiatiefnemers deed De Jonge eind november in de Eerste Kamer bedreigende uitspraken richting ongevaccineerden.

Hij zei toen ‘vrij goed, vrij precies per postcode, te weten waar ze wonen’. Eerder zei hij dat hij ‘van wijk tot wijk, van deur tot deur en van arm tot arm’ zal gaan. Deze laatste uitspraak is tevens in internationale context gemaakt door verschillende leiders, wat volgens velen aantoont dat hier sprake is van een centrale communicatieve aansturing.

De aangifte wordt ook gericht op belediging omdat De Jonge in de Eerste Kamer sprak over ‘wappies’. Dat is door veel mensen als beledigend en discriminerend ervaren.

17 december

“We zijn vanmorgen de 55.000 gepasseerd. Op naar 60.000!” schrijft initiatiefnemer Mordechaï Krispijn maandag op Facebook. “Gaat dit de grootste aangifte worden in de Nederlandse geschiedenis?”

Krispijn laat weten dat er hard wordt gewerkt om de duizenden e-mails, met tips en bewijsmateriaal, door te nemen. Diverse juristen kijken de aangifte na en geven aanvullende tips. Het doel is om vrijdag 17 december de aangifte online te plaatsen.

Te bizar

De bewijzen dat De Jonge ver buiten zijn boekje is gegaan, zowel binnen als buiten de Tweede Kamer, stromen binnen met video’s en artikelen, aldus Krispijn. “Het is te bizar dat deze man er nog steeds zit.”

“De mededeling dat Hugo de Jonge niet meer terug zal komen als minister van Volksgezondheid doet niet ter zake,” zegt Krispijn. “De aangifte wordt tegen hem persoonlijk ingediend.”

Aanmelden kan hier.

 Waarom zit er grafeenoxide in de covidprikken, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?

oxide
Foto: Casa Rosada (Argentina Presidency of the Nation) CC BY 2.5 AR

Waarom zit er grafeenoxide in de covidprikken, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?

Microscopie-expert Robert Young analyseerde vaccins van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen en trof onder andere chloride, natrium, maar ook grafeenoxide aan. Uit zijn onderzoek is verder gebleken dat er nanodeeltjes bestaande uit magnesiumoxide en aluminiumoxide in de flesjes zitten.

“Dat is het meest verontrustend. Deze zijn het meest toxisch,” zei dr. Young in de Stew Peters Show. Hij lichtte toe dat uit onderzoek van anderen is gebleken dat dergelijke oxides ‘cytotoxisch en genotoxisch’ zijn. Met andere woorden: ze beschadigen lichaamscellen en het DNA.

Sinds 2016

Daarnaast trof hij parasieten, zogeheten trypanosomen, aan in het Pfizer-vaccin. “Ze zullen mogelijk beweren dat het gaat om een vervuiling die tijdens de productie is ontstaan, maar deze soort parasiet komt hier normaal gesproken niet voor.”

Hij zei dat hij in het verleden ook griepvaccins heeft onderzocht en dat er sinds 2016 oxides in nanovorm worden toegevoegd aan vaccins. “De Russen, Chinezen en Amerikanen doen hier al enige tijd onderzoek naar.”

Wereldbevolking mag wat B.G. betreft met 10 tot 15 procent afnemen

Wie zitten er achter? Young citeerde B.G. die tijdens een TED Talk in 2010 aangaf dat wat hem betreft de wereldbevolking wel met 10 tot 15 procent zou mogen afnemen.

Zeventig tot tachtig procent van de deeltjes komt terecht in de voortplantingsorganen, aldus Young. “Bij een vrouw leidt dat tot sterilisatie, bij een man tot een verminderde zaadkwaliteit.”


Recap van vroeger gepubliceerd artikel:

maandag 16 augustus 2021

 

Spaanse onderzoekers ontdekken GRAFEENOXIDE in coronavaccins: ‘Laat je niet inenten met dit materiaal’

in Buitenland 1 juli 2021 13:30 88 Reacties

Een team Spaanse onderzoekers en professoren onder leiding van biostatisticus Ricardo Delgado en dr. José Sevillano heeft het coronavaccin onder de loep genomen. De uitkomsten zijn zorgwekkend. De vaccins blijken grafeenoxide te bevatten.

Op een doos frikandellen staat keurig netjes een ingrediëntenlijst. Op dezelfde manier heb je het ook het recht om te weten wat er in een coronavaccin zit. De onderzoekers legden het goedje onder een zogeheten transmissie-elektronenmicroscoop (TEM). De vaccins bleken voor een groot deel uit grafeenoxide te bestaan.

 

Onder geen beding

Deze nanodeeltjes grafeen zijn giftig, maken mensen mogelijk magnetisch en veroorzaken bloedstolsels en sterfte. Daarnaast kan grafeenoxide een instorting van het immuunsysteem en vervolgens een cytokinestorm veroorzaken, aldus de groep.

De experts die de analyse hebben uitgevoerd, hebben maandag een voorlopig rapport gepubliceerd over hun bevindingen, dat hier kan worden bekeken. Het rapport is opgesteld door professor Pablo Campra Madrid van de Universiteit van Almeria in Spanje.

“Houd je kinderen, jezelf en je familieleden uit de buurt van dit materiaal,” waarschuwde Delgado. “Laat jezelf onder geen beding inenten met grafeenoxide, want dat is wat er in het vaccin zit.”

 

Gemerkt als vee

Sevillano voegde toe dat we koste wat kost moeten voorkomen dat wij en toekomstige generaties magnetisch worden gemerkt als vee en ziek kunnen worden gemaakt. Delgado zei nog dat de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich is geïnformeerd over het onderzoek.

 

https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-grafeenoxide-in-coronavaccins-laat-je-niet-inenten-met-dit-materiaal/

 


[Orwell City]

https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-grafeenoxide-in-coronavaccins-laat-je-niet-inenten-met-dit-materiaal/   



 Holocaust-overlevende (97) smeekt: ‘Word wakker, alsjeblieft! Stap voor stap verliezen we onze vrijheden’

over
Foto: Dachau (Pixabay)

Holocaust-overlevende (97) smeekt: ‘Word wakker, alsjeblieft! Stap voor stap verliezen we onze vrijheden’

Nick Hope (97) is een Holocaust-overlevende. Hij werd opgesloten in naziconcentratiekamp Dachau. “Wanneer ik het Oostenrijkse nieuws zie, zie ik daar de geest van Hitler, van macht, opkomen,” zegt hij in een videoboodschap.

Hij zegt te vrezen dat dit ook overwaait naar de Verenigde Staten, waar hij nu woont. “Want stap voor stap verliezen we onze vrijheden. Word wakker, alsjeblieft!” smeekt Hope.

Hoop

Enkele jaren geleden ontmoette hij zijn Amerikaanse bevrijder na 73 jaar. In het kamp was Hope slechts een nummer. Hij droeg een nummerplaatje en moest in een fabriek werken.

“Ik zag eruit als een skelet. Ik woog 36 kilo. Maar ik had hoop. Ik had hoop in mijn hart,” zei hij tegen zender ABC7. Zo’n 30.000 gevangenen sneuvelden in Dachau, maar Hope, die in 1924 als Nikolai Tsjoprenko werd geboren in Oekraïne, werd gered door Amerikaanse soldaten.

Niet nog een keer

Henry Stuehmeyer was één van de soldaten die het kamp op 29 april 1945 hielp bevrijden. Hij praat niet graag over die dag. “Het was overweldigend. Ik zou zoiets niet nog een keer kunnen doorstaan.”

 Meer dan 120 kinderen belanden in het ziekenhuis na Pfizer-prik: ‘We gaan door met vaccineren’

kinderen
Foto: 總統府 CC BY 2.0

Meer dan 120 kinderen belanden in het ziekenhuis na Pfizer-prik: ‘We gaan door met vaccineren’

In de Vietnamese provincie Thanh Hoa zijn meer dan 120 kinderen na hun coronavaccinatie opgenomen in het ziekenhuis. In de provincie krijgen kinderen van 15-17 jaar sinds 30 november het Pfizer-vaccin, schrijft de Vietnamese internetkrant VnExpress.

Meer dan 120 van hen kwamen in het ziekenhuis terecht. Ze waren misselijk en hadden hoge koorts of ademhalingsproblemen, zo heeft het centrum voor ziektecontrole laten weten. Zeventien patiëntjes hadden last van zeer ernstige bijwerkingen.

De resterende voorraden van de betrokken vaccinbatch worden in de provincie tijdelijk niet meer uitgegeven of gevaccineerd. “We hebben nog andere batches, andere Pfizer-vaccins, dus we gaan door met het vaccineren van kinderen,” zei directeur van het centrum voor ziektecontrole Luong Ngoc Truong.

Gebruikt voor andere groepen

De bewuste batch wordt opgeborgen en kan later worden gebruikt voor andere groepen, zoals bijvoorbeeld volwassenen, zei Truong.

Vu Van Chinh, directeur van het Ha Trung-ziekenhuis, zei dat het normaal is dat er na vaccinatie bijwerkingen optreden en dat ze zich vaker voordoen bij kinderen dan bij volwassenen. Degenen die last krijgen van bijwerkingen of flauwvallen moeten worden afgezonderd zodat er geen ‘kettingreactie’ optreedt, aldus Chinh.

‘Overreactie’

Vorige week zijn er in de provincies Bac Giang, Hanoi en Binh Phuoc drie kinderen gestorven na hun Pfizer-vaccinatie. De doodsoorzaak was een ‘overreactie op het vaccin’.

Daarnaast overleden vorige week vier medewerkers van een schoenfabriek in Thanh Hoa na hun coronavaccinatie, ook vanwege een ‘overreactie’.

[VnExpress]

 Duitse pathologen geven nieuwe persconferentie over sterfgevallen na coronaprik, is er een verband?

pathologen
Foto: Pathologie Konferenz (Videostill Odysee/Pathologie Konferenz)

Duitse pathologen geven nieuwe persconferentie over sterfgevallen na coronaprik, is er een verband?

In september hielden Duitse pathologen een persconferentie over hun onderzoek naar sterfgevallen na coronavaccinaties. De beelden van de persconferentie werden al snel verwijderd door YouTube.

Zaterdag gaven de pathologen en andere experts een tweede persconferentie, over 19 mensen die zijn overleden na het coronavaccin. Zeven sterfgevallen houden ‘zeer waarschijnlijk’ verband met de vaccinatie, zei professor Arne Burkhardt, die 18 jaar lang leiding gaf aan het Pathologisch Instituut in Reutlingen.

In bijna alle gevallen speelde lymfocitaire myocarditis een rol. Vaak wordt gezegd dat hartontsteking en myocarditis niet zo gevaarlijk zijn. Volgens Burkhardt is dat niet het geval. Veel patiënten overlijden binnen 10 jaar, zei hij.

Ernstige ontstekingen

Weefselmonsters uit het hart vertoonden ernstige ontstekingen. Ze vormden bruine vlekken in het weefsel. In longweefselmonsters waren cellen ingekapseld door lymfocyten, witte bloedcellen met een belangrijke rol in de afweer tegen ziekteverwekkers.

In twee gevallen werd een aortabloeding opgegeven als doodsoorzaak. De pathologen ontdekten dat weefselmonsters uit de aorta vol zaten met lymfocyten. Er stierf ook iemand aan een hersenbloeding. De pathologen zeiden dat het mRNA-vaccin de bloeding kan hebben veroorzaakt.

In bijna alle organen werden concentraties lymfocyten gevonden. Ze veroorzaakten ontstekingen en necrose, het plaatselijk afsterven van weefsel.

Vijf procent

Ongeveer vijf procent van de gevaccineerden krijgt last van zeer ernstige bijwerkingen, die zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben, verklaarden de experts.

Professor Walter Lang, die 35 jaar leiding gaf aan een particulier instituut dat gespecialiseerd is in onder meer longpathologie, zei dat de spike-eiwitten die het lichaam aanmaakt na vaccinatie erg schadelijk zijn en vooral bij zieke mensen aanzienlijke schade aanrichten.

Advocaat Elmar Becker houdt zich bezig met de zaak rond de 12-jarige Duitse jongen die twee dagen na zijn coronavaccinatie overleed. Hij omschreef de artsen die het jongetje behandelden als ‘vreselijk kil en onverantwoordelijk’.

Enorme oversterfte

Tijdens de persconferentie kwam ook borstkankerdokter Ute Krüger aan het woord. Zij liet weten dat het aantal gevallen van borstkanker sinds enkele maanden explodeert. Het gaat daarbij om steeds jongere patiënten en daarnaast groeien de tumoren veel sneller dan normaal. Het is volgens Krüger niet uit te sluiten dat dit te maken heeft met genmutaties.

Professor Werner Bergholz zei dat mensen die twee keer zijn gevaccineerd vaker overlijden. In veel landen, waaronder ook Duitsland en Nederland, is sinds enige maanden sprake van oversterfte. Gibraltar, dat een vaccinatiegraad van 100 procent heeft, kampte na de start van de vaccinatiecampagne met een enorme oversterfte. Bergholz zei dat er in de leeftijdsgroep 10 tot 59 jaar meer mensen aan de ‘vaccinatie’ overlijden dan aan het coronavirus.

De persconferentie van de pathologen kan hieronder worden bekeken:

[Wochenblick]

 Europarlementariër: we zijn getuige van de Chinaficatie van Europa, coronapas was slechts eerste stap

europarlement
Foto: Unsplash

Europarlementariër: we zijn getuige van de Chinaficatie van Europa, coronapas was slechts eerste stap

We zijn getuige van de Chinaficatie van Europa, zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes tijdens een persconferentie. Hij verwees naar de sociale kredietscore in China, waar de overheid burgers op de voet volgt. “Alles wat ze doen, waar ze zijn, ze houden alles in de gaten. Dit is een voorbeeld van een tirannie,” aldus Terhes.

De overheid weet alles van je: waar je naartoe gaat, wat je eet, waar je naar binnen gaat. Dat is een tiranniek systeem, benadrukte het Europarlementslid. “We zien nu dat dit systeem langzaam maar zeker in de Europese Unie wordt geïmplementeerd onder het leiderschap van Ursula von der Leyen.”

Digitale portemonnee

Het groene certificaat (bij ons: coronapas) was slechts de eerste stap, zei Terhes. Hij wees erop dat er diverse voorstellen op tafel liggen, waaronder een digitale portemonnee. Ze zijn bezig met het optuigen van een systeem dat burgers – altijd en overal – nauwlettend in de gaten houdt, net als in China.

Ze zeiden dat de coronapas er moest komen zodat mensen weer zonder restricties zouden kunnen reizen. Toch kunnen mensen die naar een andere lidstaat reizen te maken krijgen met beperkende maatregelen, waaronder quarantaine. Ze doen niet wat ze beloofd hebben, aldus Terhes.

“We mogen dit niet laten gebeuren,” benadrukte de Europarlementariër.



 


Mijn muts en handschoenen zijn bijna het enige wat mij hier nog warm houdt”, zegt Marie-Jeanne. “Dat en een half kapotte chauffage die mijn buren aansloten met een gasfles van buiten." © Tessa Kraan

REPORTAGE. Trooz maakt zich vijf maanden na overstromingen op voor barre winter: “Een muts, handschoenen en kapotte chauffage. Dat is alle warmte die ik heb”

“De temperaturen schommelen tussen tien en vijftien graden in mijn huis. Maar dag na dag wordt het kouder.” Hoewel 95 procent van de gasleidingen hersteld zijn in Trooz, dat afgelopen zomer werd verzwolgen door de overstromingen, probeert Marie-Jeanne Kreutz (82) de wintermaanden te overleven zonder aansluiting. Met handschoenen en een muts beweegt ze door haar living, ’s nachts ligt ze onder een dikke laag dekens. En ze is niet alleen. Terwijl de eerste sneeuw naar beneden dwarrelt in het dorpje, maken de inwoners zich op voor wat hun strengste winter ooit kan worden.

Sibren Dejaegher 05-12-21, 06:54 Laatste update: 09:15

 “Schrik niet als je binnenkomt”, spreekt Marie-Jeanne ons kordaat toe als we aan haar voordeur aanbellen. “Je vraagt hoe ik de winter zal doorkomen? Wel, trek in de living vooral jullie jas niet uit.” Eenmaal binnen lijkt het best gezellig: de woonkamer ligt er spic en span bij, op de gestripte vloer ligt een tapijtje en her en der zijn opnieuw kaders en schilderijen zichtbaar. De kranige tachtiger bleef niet bij de pakken zitten nadat de overstromingen haar hele inboedel vernietigden. Ze bouwde haar kleine imperium opnieuw op, alsof er nooit iets is gebeurd.

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...