woensdag 1 maart 2023

WE ...GOVERNMENT ... BUSINESS MEN... THE PEOPLE ...

 


WEF wil het menselijk ras lobotomiseren tot 6G-antennes

maart 1, 2023

3264    35

Niet tevreden met het euthanaseren van grootouders, het pompen van mRNA in de voedselvoorziening om uw hart te vergiftigen, het normaliseren van pedofilie en u met kanker doordrenken via Bill Gates’ uiterst kankerverwekkende nepvlees, willen de globalistische elites van het WEF u nu een volledige frontale lobotomie geven via gevaarlijke nieuwe technologie die mensen zal veranderen in zenders voor 6G-antennes – met of zonder uw toestemming, schrijft Baxter Dmitry.

Mensen kunnen worden gebruikt als onderdeel van een antennesysteem voor elektromagnetische straling (EMR) door een speciale koperen armband te dragen, volgens een team van onderzoekers van het World Economic Forum, verbonden aan de Universiteit van Massachusetts Amherst en de Technische Universiteit Delft in Nederland.

De onderzoekers zeiden dat zij een goedkope manier hadden ontwikkeld om de radiofrequente (RF) straling te “oogsten” die “weglekt” tijdens communicatie met zichtbaar licht (VLC) – een technologie die volgens hen waarschijnlijk zal worden gebruikt in de “komende 6G-netwerken”.

Maar sommige critici beweren dat het gebruik van mensen als antennes voor 6G respectloos is voor het menselijk lichaam en onbekende gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

“Ik sta lijnrecht tegenover dit soort werk, vooral gezien de schaarste aan medisch onderzoek naar het gebruik van het menselijk lichaam als RF-antenne,” zei Dr. Brian Hooker, Children’s Health Defense chief scientific officer en professor in de biologie aan de Simpson University.

“Dit soort technologie maakt van het menselijk lichaam een RF-verzamelaar en negeert de gezondheidsimplicaties van EMR volledig,” vertelde Hooker aan The Defender.

Bill Bathgate, een elektrotechnisch ingenieur en gecertificeerd bouwbiologisch milieuadviseur, zei dat het niet aannemelijk was om te denken dat het dragen van de armbanden de blootstelling van mensen aan RF niet zou verhogen. “Dat is niet mogelijk,” zei hij.

 

Over de plannen van het WEF zei Bathgate: “Dit is een van de slechtste ideeën ooit.” Het gebruikt het menselijk lichaam als een “telecommunicatiepunt in een soort netwerk-grid” en kan leiden tot “gezondheidseffecten die we niet kunnen voorspellen,” zei hij.

Gezien de staat van dienst van het WEF denk ik dat we kunnen voorspellen dat de gevolgen voor de gezondheid rampzalig zullen zijn voor de gemiddelde mens. Denk aan de uitrol van het covid-19 vaccin en de recente onthulling dat de nepvleesproducten van Bill Gates zeer kankerverwekkend zijn. Bekijk onze recente video’s over 5G en de nepvleeszwendel voor meer informatie.

Wat u ook doet, onderschat deze mensen niet. Ze zijn gek, dronken van macht en hebben niet het beste met ons voor. En hun plannen zijn al jaren in de maak.

Daarom moeten we stappen ondernemen om onszelf te beschermen tegen hun kwade agenda:

Zij willen dat u niets bezit en gelukkig bent. Ze willen u tot slaaf maken. Hun plannen zijn zo vergevorderd dat ze hun bedoelingen niet eens meer proberen te verbergen. Terwijl de “woke” schapen blindelings volgen en hun lot aanvaarden, hoeven wij voor onszelf niet hetzelfde lot te aanvaarden.

Bescherm alles waarvoor u hard hebt gewerkt om het te verdienen en nog harder hebt gewerkt om het te redden.

Bezoek www.TPVlikesGold.com voor meer informatie en bescherm uzelf tegen de globalistische elite.

De elites zijn erop gebrand ons tot slaaf te maken in hun technocommunistische utopie.

Een aan Bill Gates verleend patent verleent de zelfbenoemde wereldgezondheidstsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en te gebruiken als lokale draadloze netwerken.

Het menselijk lichaam is een trillende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

Als dit te veel klinkt als science fiction, dan kunt u dit gerust zelf nagaan. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van stroom en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Het zou eigenlijk sciencefiction moeten zijn, als u er even bij stilstaat. Heeft iemand met u overlegd of u bereid bent de exclusieve rechten op uw lichaam aan Bill Gates af te staan?

Natuurlijk is het antwoord nee. Maar dat kan Gates niet schelen. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Gates een “God-achtige bereidheid om te experimenteren met de levens van mindere mensen.”

Kennedy Jr. waarschuwt verder dat Bill Gates zijn geld heeft gebruikt om systematisch “bevoegdheden te kopen die in sommige opzichten die van presidenten overtreffen” en dat hij deze bevoegdheden gebruikt om op mensen te experimenteren als “proefkonijnen”.

Als u geen proefkonijn wilt zijn, moet u zich informeren over de plannen van de elite en plannen maken om uit hun controlematrix te stappen. Dat is waar het bij The People’s Voice allemaal om draait. Sluit u aan bij onze lokale gemeenschap om u bij onze missie aan te sluiten.

Burgerrechtenorganisaties hebben ook hun verontwaardiging uitgesproken over Gates’ poging om het menselijk lichaam te patenteren. “Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier patenteerbaar mogen zijn,” zei Jim Thomas van de ETC-groep, die de ontwikkelingen in de technologie volgt. “Er zijn hier grote vragen over of individuen deze technologie zullen kunnen weigeren als deze wordt gebruikt in bijvoorbeeld volgapparatuur.”

Maar er is steun voor Gates vanuit de globalistische elite met wie Gates hand in hand samenwerkt. De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, zegt dat er geen sprake van is dat individuen geen enkele inspraak zullen hebben over de vraag of hun lichaam in deze technologie zal worden gebruikt. Volgens Harari: “De ontwerper van het leven zal niet langer god zijn, het WEF wordt de ontwerper van de toekomst van het leven.”

Harari legt ook uit waarom Gates’ patent op het menselijk lichaam zo belangrijk is. Gates stond volgens Harari in de voorhoede van de revolutie in de computerwetenschap, en hij staat ook in de voorhoede van “de revolutie in de biologische wetenschappen.” En raad eens? Volgens Harari staan de twee revoluties van Bill Gates op het punt samen te smelten in één groot wetenschappelijk experiment.

Dr. Coleman: Dit is wat er vervolgens gaat gebeuren

 

Helaas worden u en ik opgevoerd als de proefpersonen van dit experiment.

De tijd is allang voorbij om alles wat uit de mond van de globalistische elite komt, volledig af te wijzen. We moeten de controlerende invloed van de mainstream mediapropaganda en de gedachtecontrole van de sociale media afwijzen.

Het is tijd om ons te bevrijden van de ketenen die de mondiale elite ons oplegt en hun plannen voor technocommunistisch transhumanisme te verslaan voordat het te laat is. Hoe kunt u dit doen? De propaganda van de mainstream media verwerpen en uw financiële toekomst veilig stellen is een begin.


Video Link: https://rumble.com/v2b9nxg-wef-want-to-lobotomize-the-human-race-to-become-6g-antennas.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-wil-het-menselijk-ras-lobotomiseren-tot-6g-antennes/

 


Het nieuws is aan het kantelen: ‘Hoe kan dat nou? Dit was toch een ‘complottheorie’?’


De oorsprong van de coronapandemie is hoogstwaarschijnlijk een laboratorium in de Chinese stad Wuhan, citeert de NOS het hoofd van de FBI.

Het is voor het eerst dat de FBI iets zegt over deze kwestie. Tot nu toe waren de bevindingen van de federale politiedienst geheim, maar er waren wel aanwijzingen dat de dienst de ‘laboratoriumtheorie’ onderschreef.

Eerder zei het Amerikaanse ministerie van Energie dat corona mogelijk uit een lab afkomstig is.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ontkrachten

“Het nieuws is aan het kantelen! Ook de NOS maakt nu melding dat het Covid-19-virus waarschijnlijk in het laboratorium in Wuhan is ontstaan. Dus de vleermuisjacht van Marion Koopmans was gewoon een snoepreisje. Even bijkletsen, maar niet naar de markt!” reageert statisticus Herman Steigstra.

Huisarts Frank Peeters vraagt: “Wat nu, Koopmans?”

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, stelde al eens Kamervragen hierover en wil graag weten in hoeverre het kabinet op de hoogte was van de betrokkenheid van Koopmans bij het actief ontkrachten van de lableaktheorie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit mochten we toch niet zeggen?

Politicoloog Jacco Kiemel vraagt: “Maar dit mochten we toch niet zeggen of vinden?”

“Euh? Hoe kan dat nou? Dit was toch een ‘complottheorie’, NOS? Is de FBI misschien een ‘wappiebolwerk’? Waar ze ‘desinformatie’ verspreiden?” voegt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe.

“Ik denk dat Koopmans en Maarten Keulemans al druk in overleg zijn over de volgende ‘debunk’,” schrijft neuroloog Jan Bonte. “Hoe klets je je hier nu weer uit?”

Op Twitter schrijft Keulemans dat ‘er geen snipper nieuw bewijs is’.

FDF-voorman (boerenprotest NL) : ‘Waarom is er geen ophef? Het is één grote fopshow daar in Den Haag’



Landbouwminister Piet Adema heeft nul euro te vergeven. Hij heeft geen budget. “Waarom is er geen ophef? Hoe kan dit toch bij God?” vraagt voorzitter van Farmers Defence Force Mark van den Oever.

“Al het geld zit bij Christianne van der Wal, in de ‘boer-opruimpot’. Dat is het enige waar ze geld voor over hebben,” zegt Van den Oever in een vlog.

Hij vraagt zich af waarom de landbouwpartijen nog om tafel gaan met Adema, een minister zonder geld. “Het is één grote fopshow daar in Den Haag.”

                Video LINK: https://youtu.be/VGAPB6ukpss 

Dit wordt de grootste ooit

“Ik hoop dat het duidelijk is dat wij voor de gek gehouden worden,” benadrukt Van den Oever. “Het is nu de tijd om op te staan. Op 11 maart gaan we gasgeven in Den Haag. Dit wordt de grootste ooit.”

“Zorg dat je erbij bent op 11 maart, want het roer moet om. En met de zetels die momenteel op rechts zijn, zijn we er nog lang niet. Nog lang niet. Die Rutte, met z’n tuinslang-ruggengraat, gaat zijn eigen kiezers bedonderen.”

We stevenen af op een communistische staat

“Het zijn over het algemeen rechtse kiezers bij de VVD, maar hij gaat gewoon over links. Hij zegt de hele tijd dat hij zo bang is voor de linkse wolk. Hij is helemaal niet bang voor de linkse wolk. Hij gaat gewoon over links, want VVD is tegenwoordig links. Kom uit die winterslaap van de afgelopen vier jaar en weet: VVD is links,” licht Van den Oever toe.

“Ik wil dat je in je achterhoofd houdt wat hier in dit land gaande is: we stevenen af op een communistische staat.”

‘100 miljoen dieren (i/d VS ...) zijn al geïnjecteerd met mRNA en bijna niemand weet ervan’

 


Een voormalige dochteronderneming van Pfizer, Zoetis, heeft in de Verenigde Staten al 100 miljoen dieren geïnjecteerd met mRNA. Dat zei dr. Bryan Ardis in de show Diamond and Silk Chit Chat.

Volgens hem krijgen ook huisdieren mRNA-vaccins toegediend. “Deze mRNA-technologie wordt gefinancierd door de stichting van Mark Zuckerberg en zijn vrouw. Ze doen dit al anderhalf jaar in het hele land.”

Waarom praat niemand erover?

Hij wees erop dat zelfs herten en elanden mRNA-vaccins tegen corona hebben gekregen. Hij verwees daarbij naar tijdschriften voor jagers. “Ik ben geen jager, maar jagers hebben het al die tijd geweten. Ik had er geen weet van.”

“Toen ik het ontdekte, had ik zoiets van: waarom praat niemand erover?” aldus dr. Ardis.

100 miljoen prikken

Zuckerberg en zijn vrouw financierden een onderzoek waarbij 100 witstaartherten een PCR-test en mRNA-vaccin van Pfizer kregen via Zoetis. “Vervolgens zijn 100 miljoen prikken gezet bij dieren. Niemand wist ervan en niemand praatte erover.”

Een jager die een hert doodt en denkt dat het vlees biologisch is, komt mogelijk bedrogen uit. Ardis zei verder dat Gavi (Bill Gates) zich bezighoudt met het injecteren van mRNA in groenten zoals tomaten, avocado’s en sla.



Stop met wachten op WO3 – Het is Agenda 2030

augustus 28, 2022  7213   9  

Ik was laatst een artikel over de Tweede Wereldoorlog aan het lezen op een Hongaars mediakanaal, toen ik op deze alinea stuitte:

“De opdracht van de Amerikaanse 15e luchtmacht was, onder andere, om de olieraffinaderijen en militaire installaties in Hongarije te vernietigen en lam te leggen, evenals de transportinfrastructuur, vooral de spoorwegen. Deze doelstellingen werden gehandhaafd tot maart 1945. […]”

En het viel me ineens op dat dit een gemeenschappelijk punt is in de Tweede Wereldoorlog en in Agenda 2030: de vijand richt zich op de olievoorraden en de transportinfrastructuur. De verschillende luchtmachten bombardeerden in WO2 vaak de olieraffinaderijen van hun vijanden, want olie was (en is nog steeds) het levensbloed van de economie en het leger, schrijft László.

In het algemeen is het richten op energie een Agenda 2030 tactiek. Zoals SDG Report het stelt:

“De oorlog tegen energie neemt toe nu de bende van Davos en het Economisch Wereldforum proberen de beperkingen van de VN-agenda 2030 op olie, gas, steenkool en aardgasbrandstofbronnen toe te passen, allemaal onder het mom van klimaatverandering en groene energie.”

Inderdaad. En ook onder het mom van “oorlog” in Oekraïne en de vermeende dreiging van “WO3”.

En als u er nog aan twijfelt dat olie in “hun” vizier is, kijk dan eens naar dit bericht op Vlad Tepes, waar u kunt zien hoe een extreem-linkse terroristengroep, Just Stop Oil genaamd, benzinestations vernielt en een kunstgalerij in Londen vandaliseert – kennelijk zonder angst voor vergelding.

Het behoeft geen betoog dat de oorlog tegen de olie de oorlog tegen het leven is.

De globalistische propaganda probeert ons ervan te overtuigen dat wij op de rand staan van een kinetische oorlog in WO2-stijl, om ons bang te maken en ons te doen instemmen met Agenda 2030. Er wordt van ons verwacht dat wij onze eigen vernietiging goedkeuren. Met andere woorden, dit is het eindspel van de geassisteerde zelfmoord van het Westen die al een hele tijd aan de gang is.

 

Dit is waarschijnlijk een doel van de Soros-propaganda die ik “WO3 psyop” noem. “Zij” willen ons doen geloven dat wij angstig moeten wachten op de verschrikkingen van WO2 die weer zullen terugkeren – en zo een excuus creëren om ons de echte WO3, die aan de gang is, te laten aanvaarden.

“Er is niet genoeg olie en gas vanwege Oekraïne en Rusland” – luidt het huidige globalistische narratief – en het publiek gelooft het schaapachtig, terwijl onze eigen politici de kranen dichtdraaien. Dus laten de brave mensen hun kapo’s de toeleveringsketens, de fabrieken, de middenstand ruïneren. “Geen goedkope verwarming of voedsel of helemaal geen bevoorrading? Oké, we moeten ons er maar bij neerleggen dat we bevriezen en verhongeren, om Rusland te kunnen verslaan. Laten we maar televisie kijken tot we verwarming hebben.”

De oorlog tegen energie en infrastructuur is niet nieuw: tactische aanvallen in WO2 hadden tot doel de infrastructuur van de vijand te vernietigen – en dat doet Agenda 2030 ook, op een andere manier. Wij staan toe dat zij de industrie en de samenleving zelf, die de vrijheid van het individu hebben onderbouwd, ruïneren. Wij staan hen toe de orde van onze wereld te ruïneren en een nieuwe orde te scheppen. En een “Nieuwe Wereldorde” zonder de rechten van het individu is een communistische wereldorde.

Bovendien is dit misschien de eerste keer in de geschiedenis dat de roofzuchtige bovenklasse niet alleen onze vrijheid, maar ook onze vrijheden wil afnemen. Zoals Baron Bodissey het verschil definieert:

Vrijheid is die toestand waarin de zaken van de mensen niet worden belemmerd door de tirannieke dictaten van de Staat.

Vrijheid is een gemoedstoestand waarin men eenvoudig weigert zich door de Staat te laten dicteren. Vrijheid is zeggen: “Ik zal mij niet schikken.”

Uw bewegingsvrijheid wordt opgeheven wanneer regeringsbullebakken u onder bedreiging van een pistool wegvoeren en naar de goelag verschepen, maar uw vrijheid niet. Vrijheid ligt achter uw ogen en tussen uw oren, totdat u uw laatste adem uitblaast.

Welnu, de vijand heeft onze (laatste) adem achterna gezeten met verschillende wapens: met maskers, met gesloten ruimtes, met prikken, met het levenseinde-geneesmiddel Midasolam, met Remdesivir dat de longen met water vult, en met de dodelijke beademingsmachines van het moorddadige “Covid-protocol”. En nu willen zij zowel onze bewegingsvrijheid als onze vrijheid, want zij zijn van plan op onze zielen te jagen door onze hersenen te bedraden en ze in te pluggen in het centraal gecontroleerde “internet der lichamen”, waar wij centrale dictaten niet meer zullen kunnen weigeren.

 

En omdat onze hersenen nog niet rechtstreeks bedraad zijn, hebben “zij” het op onze geest gemunt: de vreemde oorlog in Oekraïne is een WW2-achtig WW3-theater [en wie zei dat een politiek theater niet bloederig kan zijn?]; de echte WW3 speelt zich dus af tussen de oren van het juichende publiek, dat zijn eigen vernietiging laat gebeuren terwijl de lichten om de arena doven.

Deze keer gaan “zij”, in tegenstelling tot in WO2, voor gecontroleerde vernietiging; zij richten zich dus vooral op processen, geesten en lichamen, in plaats van op fysieke voorwerpen. Ik zou dit de strategie van de stille “neutronenbom” kunnen noemen, die mensen doodt maar de gebouwen niet neerhaalt. Want de Powers That Be zijn van plan een geleidelijke en heimelijke communistische revolutie te voeren, die zij bedrieglijk “De Vierde Industriële Revolutie” noemen. Zij zullen de infrastructuur dus schijnbaar intact laten, om die langzaam en onopvallend te vernietigen en haar dan, zoals gepland, en ook de samenleving, te transformeren. Zoals gepland in Agenda 2030, waarin mensen en infrastructuur onafscheidelijk worden.

Vandaar de nieuwste globalistische slogan dat “informatie de olie van de 21e eeuw is” – en zij menen het. “Informatie” is, in feite, ons leven. Wat betekent dat “zij” onze olie (die het menselijk leven en de vrijheid zoals wij die kennen ondersteunt) afnemen, zodat zij ons kunnen verzwakken en ons leven in hun “olie” kunnen veranderen. Wij worden letterlijk omgevormd tot de loutere en exclusieve hulpbronnen, het vee, van de wereldwijde parasitaire bovenklasse. Nogmaals, dit is de essentie van Agenda 2030.

Geen plaats meer voor boeren met "WEF Food Hubs"

 

Wacht niet langer op WW3, want die is er al.

WW3 is Agenda 2030.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/stop-met-wachten-op-wo3-het-is-agenda-2030/


Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”

 maart 22, 2021   5   24820

     Foto ter illustratie

1Het is geen vaccin. Een vaccin zorgt per definitie voor immuniteit tegen een ziekte. Dit vaccin verschaft geen immuniteit voor iets. In het beste geval vermindert het alleen de kans op een ernstig ziekteverloop van een virus als men het oploopt. Het is dus een medische behandeling, geen vaccin. Ik wil geen medische behandeling voor een ziekte die ik niet heb.

2De farmaceutische bedrijven, de politici, de medische wereld en de media hebben de handen ineengeslagen om dit universeel een vaccin te noemen terwijl het dat niet is, met de bedoeling mensen te manipuleren zodat zij zich veiliger voelen over het ondergaan van een medische behandeling. Omdat zij misleidend bezig zijn, vertrouw ik hen niet en wil ik niets te maken hebben met hun medische behandeling, schrijft Chananya Weissman.

3De veronderstelde voordelen van deze medische behandeling zijn minimaal en zouden in ieder geval niet lang duren. Het establishment erkent dit en heeft het al over extra injecties en steeds meer nieuwe “vaccins” die regelmatig nodig zouden zijn. Ik weiger om van mijzelf een chronische patiënt te maken die regelmatig injecties met nieuwe farmaceutische producten krijgt, alleen maar om de kans te verkleinen om een ernstig geval van een virus te krijgen dat deze injecties niet eens voorkomen.

4Ik kan mijn kansen om een ernstig geval van een virus te krijgen verminderen door mijn immuunsysteem op natuurlijke wijze te versterken. Mocht ik een virus oplopen, dan zijn er vitaminen en beproefde geneesmiddelen die geweldige resultaten hebben gehad bij het afweren van de ziekte, zonder de risico’s en de onbekendheid van deze medische behandeling.

5Het establishment houdt vol dat deze medische behandeling veilig is. Zij kunnen dit onmogelijk weten omdat de langetermijneffecten volledig onbekend zijn en pas over vele jaren bekend zullen worden. Zij kunnen speculeren dat het veilig is, maar het is oneerlijk van hen om een dergelijke bewering te doen die onmogelijk bekend kan zijn. Omdat ze onoprecht zijn, vertrouw ik ze niet, en wil ik niets met hun behandeling te maken hebben.

6De farmaceutische bedrijven zijn niet aansprakelijk als er iets misgaat, en kunnen niet aangeklaagd worden. Hetzelfde geldt voor de politici die deze behandeling stimuleren. Ik zal mezelf niet injecteren met een nieuw, experimenteel medisch hulpmiddel als de mensen erachter geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden als er iets misgaat. Ik zal mijn gezondheid en mijn leven niet op het spel zetten wanneer zij weigeren ook maar iets te riskeren.

7De premier van Israël heeft openlijk toegegeven dat het Israëlische volk het laboratorium van de wereld is voor deze experimentele behandeling. Ik ben niet geïnteresseerd om proefkonijn te zijn of mijn lichaam aan de wetenschap te doneren.

8Israël stemde ermee in medische gegevens van zijn burgers te delen met een buitenlands geneesmiddelenbedrijf als een fundamenteel onderdeel van hun instemming om deze behandeling te ondergaan. Ik heb er nooit mee ingestemd dat mijn persoonlijke medische gegevens met een dergelijke entiteit zouden worden gedeeld, en het is mij ook niet gevraagd. Ik zal niet bijdragen aan deze malafide onderneming.

9De directieleden en bestuursleden van Pfizer hebben officieel verklaard dat zij hun eigen behandeling, ondanks alle fanfare en toezeggingen, niet hebben genomen. Zij beweren dat zij het oneerlijk zouden vinden om “voor te dringen”. Dit is een absurd excuus, en het vergt een ongelooflijke hoeveelheid chutzpah om zelfs maar zoiets te zeggen. Zo’n “voordringen” is een hersenspinsel van henzelf; als zij een paar injecties voor zichzelf zouden opeisen, zou niemand daar aanstoot aan nemen. Bovendien staan miljardairs met privéjets en privé-eilanden er niet om bekend dat zij in de rij wachten tot honderden miljoenen boeren over de hele wereld voorgaan om alles te krijgen wat deze miljardairs voor zichzelf willen.

Zijn Covidvaccins ontworpen om ons immuunsysteem uit te schakelen?

 

10De gevestigde media hebben dit belachelijke excuus zonder vragen of bezorgdheid aanvaard. Bovendien prijzen zij de leidinggevenden van Pfizer voor hun vermeende zelfopoffering door hun eigen experimentele behandeling niet in te nemen totdat wij als eersten aan de beurt zijn. Aangezien zij ons als dwazen beschouwen, vertrouw ik hen niet en wil ik hun nieuwe behandeling niet. Ze mogen mijn plaats in de rij hebben. Ik ga wel helemaal achteraan in de rij staan.

11Drie feiten die bij elkaar moeten worden gezet: Bill Gates noemt deze vaccins essentieel voor het overleven van het menselijk ras.
Bill Gates gelooft dat de wereld te veel mensen heeft en “ontvolkt” moet worden. Bill Gates, misschien wel de rijkste man ter wereld, heeft zich ook niet laten inenten. Geen haast. Uh, nee. Ik weiger alle medische behandelingen die hij wil dat ik neem.

12Het etablissement is geheel eenzijdig in het vieren van deze behandeling. De politici en media dringen er bij de mensen op aan om het zowel als een morele plicht als een burgerplicht te beschouwen. De voordelen van de behandeling worden sterk overdreven, de risico’s worden genegeerd en de onbekenden worden terzijde geschoven. Omdat ze bedrieglijk en manipulatief zijn, zal ik mijn persoonlijk welzijn niet op hun integriteit gokken.

13Er wordt een intensieve propagandacampagne gevoerd om mensen ertoe aan te zetten deze behandeling te ondergaan. Politici en beroemdheden nemen selfies van zichzelf terwijl ze worden geïnjecteerd (en doen in sommige gevallen alsof ze worden geïnjecteerd), de media hypen dit als het coolste, slimste, gelukkigste en leukste wat je kunt doen. Het is de meest wijdverspreide marketingcampagne in de geschiedenis. Dit is helemaal niet gepast voor welke medische behandeling dan ook, laat staan een gloednieuwe, en het doet me terugdeinzen.

14De massa volgt op de voet, post foto’s van zichzelf terwijl ze geïnjecteerd worden met een serum, en voedt zo de massale groepsdruk om hetzelfde te doen. Dit heeft iets verontrustends en ziekelijks, en ik wil er geen deel van uitmaken. Ik heb nooit medicijnen genomen alleen omdat “iedereen het doet” en het cool is. Ik ben zeker niet van plan om nu te beginnen.

15Degenen die hun bezorgdheid uiten over deze medische behandeling worden gedemoniseerd, belasterd, bespot, gecensureerd, uitgestoten, bedreigd, en ontslagen uit hun baan. Dit omvat medische professionals die wetenschappelijk gefundeerde zorgen hebben over het medicijn en zorgverleners die hebben gezien hoe mensen onder hun hoede afschuwelijke reacties vertoonden en kort na hun injectie stierven. Als het establishment zich van goede mensen zuivert die alles riskeren door hun bezorgdheid uit te spreken over een nieuwe medische behandeling – zelfs als ze er niet ronduit tegen zijn – dan vertrouw ik deze moedige mensen altijd boven de gevestigde orde. Ik kan geen enkel vergelijkbaar geval in de geschiedenis bedenken waarin de waarheid en het moraal aan de kant van het establishment bleken te staan.

16Dit is het grootste medische experiment in de geschiedenis van het menselijk ras.

17Het wordt opzettelijk niet afgeschilderd als het grootste medische experiment in de geschiedenis van de mensheid, en het feit dat het überhaupt een medisch experiment is, wordt ernstig gebagatelliseerd.

18Als ze eerlijk zouden zijn tegen de massa, zouden maar weinigen instemmen met deelname aan zo’n experiment. Het manipuleren van de massa’s om onder valse voorwendselen deel te nemen aan een medisch experiment schendt de grondslagen van de medische ethiek en de democratische wet. Ik zal niet toestaan dat onethische mensen die zich met dergelijk gedrag inlaten, mij met iets injecteren.

Dr. Roger Hodkinson pakt taboe Covid onderwerpen aan: Zijn gevaccineerde mensen gevaarlijk? Is het magneetfenomeen echt? 

 

19De medische wereld informeert de mensen hier niet over. Zij zijn marketingagenten geworden voor een experimenteel geneesmiddel, ten dienste van grote bedrijven en politici die deals met hen hebben gesloten. Dit is rechtstreeks in strijd met hun mandaat om zich uitsluitend bezig te houden met het welzijn van de mensen die zij onder hun hoede hebben. Aangezien het medisch establishment corrupt is geworden en niets meer is geworden dan een instrument van bedrijven en politici, heb ik geen vertrouwen in het experimentele geneesmiddel dat zij mij zo graag willen inspuiten.

20Wij worden op verschillende manieren onder druk gezet om ons te laten injecteren, wat in strijd is met de medische ethiek en de grondslagen van de democratische samenleving. De beste manier om mij iets niet te laten doen, is mij onder druk te zetten om het wel te doen.

21De regering heeft haar protocol met betrekking tot het virus en de behandelingen voor DERTIG JAAR verzegeld. Dit is informatie waar het publiek recht op heeft, en de overheid heeft een verantwoordelijkheid om die te delen. Wat verbergen ze? Verwachten ze nu echt van mij dat ik geloof dat alles koek en ei is, en dat ze in de eerste plaats bezorgd zijn om mijn gezondheid? De laatste keer dat ze dit deden was met de Jemenitische Kinderen affaire. Als je er niet bekend mee bent, zoek het dan op. Nu halen ze dezelfde truc uit. Ze hebben me de eerste keer niet voor de gek gehouden, en ze houden me nu zeker niet voor de gek.

22De regering kan onze persoonlijke medische gegevens delen met buitenlandse bedrijven, maar ze zullen hun eigen protocol over de zaak niet met ons delen? Ik ben weg.

23het establishment heeft artsen, rabbijnen, de media en de massa geronseld om mensen te intimideren die zich niet willen laten injecteren met een nieuw serum. We worden uitgescholden voor de ergste soort. Ons wordt verteld dat we geloven in gestoorde samenzweringen, dat we tegen de wetenschap zijn, dat we egoïstisch zijn, dat we moordenaars zijn, dat we niets geven om de ouderen, dat het onze schuld is dat de regering draconische beperkingen aan het publiek blijft opleggen. Het is allemaal omdat we niet geïnjecteerd willen worden met een experimentele behandeling, zonder vragen te stellen. Er wordt ons zelfs verteld dat we een religieuze verplichting hebben om dit te doen, en dat we zware zondaars zijn als we het niet doen. Zij zeggen dat wij, als wij er niet mee instemmen ons te laten injecteren, gedwongen moeten worden voor altijd thuis te blijven en uit het openbare leven te worden verbannen.

Dit is afschuwelijk, walgelijk, een perversie van het gezond verstand, de moraal en de Torah. Het doet me terugdeinzen, en versterkt alleen maar mijn wantrouwen tegenover deze mensen en mijn verzet tegen het nemen van hun experimentele medicijn. Hoe durven ze?

24Ik ken veel mensen die een injectie hebben gekregen, maar geen van hen heeft de wetenschap grondig bestudeerd, de potentiële voordelen zorgvuldig afgewogen tegen de risico’s, deze optie vergeleken met andere alternatieven, zich echt heeft geïnformeerd, en besloot dat deze medische behandeling de beste optie voor hen was. Integendeel, zij lieten zich injecteren vanwege de hype, de propaganda, de druk, de angst, blind vertrouwen in wat “de meerderheid van de deskundigen” zogenaamd geloofden (ervan uitgaande dat zij allen alles grondig bestudeerden en volkomen objectief waren, wat zeer twijfelachtig is), blind vertrouwen in wat bepaalde invloedrijke rabbijnen hen op het hart drukten, of hysterische angst dat de enige optie was om geïnjecteerd te worden of ernstig ziek te worden van het virus. Als ik massahysterie en sekte-achtig gedrag zie rond een medische behandeling, zal ik uiterst wantrouwig zijn en die vermijden.

Trump's Covid-adviseur Atlas roept mensen op in opstand te komen

 

25De farmaceutische bedrijven hebben een lange en roemrijke geschiedenis van het veroorzaken van massale slachting met wondermiddelen die ze opdrongen aan nietsvermoedende bevolkingen, zelfs nadat ernstige problemen al bekend waren geworden. In plaats van op de pauzeknop te drukken en het op de markt brengen van deze medicijnen te stoppen totdat deze problemen behoorlijk onderzocht konden worden, deden de farmaceutische bedrijven er alles aan om de informatie te verduisteren en hun producten te blijven promoten. Wanneer bedrijven en mensen zo’n groot gebrek aan zorg voor het menselijk leven aan de dag leggen, zal ik ze niet vertrouwen wanneer ze een nieuw wondermiddel aanprijzen. Dit is niet onze eerste rodeo.

26Inderdaad, de horrorverhalen komen nu al in sneltreinvaart binnen, maar de politici maken zich niet de minste zorgen, de medische wereld doet alsof ze er niets mee te maken hebben of te verwaarlozen zijn, de media negeren het, de farmaceutische bedrijven gaan op volle kracht vooruit, en degenen die de alarmbel luiden, worden nog steeds geïntimideerd, gecensureerd en gestraft. Het is duidelijk dat mijn leven en mijn welzijn niet hun eerste zorg zijn. Ik zal niet hun volgende proefkonijn in hun laboratorium zijn. Ik wil niet het risico lopen het volgende “toevalligheid” te worden.

27Hoewel veel mensen kort na hun injectie zijn overleden – waaronder volkomen gezonde jonge mensen – mogen we niet suggereren dat de injectie daar iets mee te maken had. Op de een of andere manier is dit anti-wetenschappelijk en zullen er nog meer mensen sterven. Ik ben van mening dat het ontkennen van elk mogelijk verband, het schofferen van mensen die speculeren dat er een verband zou kunnen zijn, en het tonen van niet de geringste nieuwsgierigheid om zelfs maar te onderzoeken of er een verband zou kunnen zijn, datgene is wat anti-wetenschap is en heel goed meer mensen zou kunnen doen sterven. Dezelfde mensen denken dat ik verplicht ben om me ook te laten injecteren. Nee, dank je.

28Ik walg van de religieuze, cultus-achtige verering van een farmaceutisch product, en zal niet deelnemen aan dit ritueel.

29Mijn “gezondheidszorg” provider blijft me maar intimideren om me te laten injecteren, maar ze hebben me geen informatie gegeven over deze behandeling of over mogelijke alternatieven. Alles wat ik weet, heb ik van anderen buiten het establishment geleerd. Geïnformeerde toestemming is conforme toestemming geworden. Ik weiger.

30Ik zie alle leugens, corruptie, propaganda, manipulatie, censuur, intimidatie, schending van de medische ethiek, gebrek aan integriteit in het wetenschappelijk proces, onderdrukking van onwelgevallige bijwerkingen, veronachtzaming van legitieme zorgen, hysterie, cult-achtig gedrag, onwetendheid, geslotenheid, angst, medische en politieke tirannie, verzwijgen van protocollen, gebrek aan echte zorg voor het menselijk leven, gebrek aan respect voor fundamentele mensenrechten en vrijheden, perversie van de Torah en gezond verstand, demonisering van goede mensen, het grootste medische experiment aller tijden dat wordt uitgevoerd door hebzuchtige, onbetrouwbare, goddeloze mensen, het gebrek aan aansprakelijkheid voor degenen die eisen dat ik alles riskeer… Ik zie dit allemaal en ik heb besloten dat ze allemaal mijn plaats in de rij kunnen krijgen. Ik zal mijn vertrouwen op God stellen. Ik zal het verstand gebruiken waarmee Hij mij gezegend heeft en vertrouwen op mijn natuurlijke instincten. Wat leidt tot de laatste reden die samenvat waarom ik me niet laat “vaccineren”.

31Het hele ding stinkt.

 

__________________________________________

Copyright © 2022 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/israelische-rabbi-chananya-weissmans-31-redenen-waarom-hij-het-vaccin-niet-neemt-het-hele-ding-stinkt/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...