zaterdag 24 juni 2023

COVID-19 Cartoons (https://www.frontnieuws.com/covid-19-cartoons/)

 

De EU heeft weer een absurd plan bedacht: ‘Dit moet stoppen!’


De EU wil 66 miljard euro extra van de lidstaten voor de wederopbouw van Oekraïne na afloop van het conflict met Rusland. Het geld moet uit de zakken van de gewone man worden geklopt.

“Bedenk dat de EU ook al 2018 miljard ter beschikking heeft in het coronaherstelfonds, 100 miljard krijgt uit het emissiehandelssysteem, 100 miljard heeft in het klimaattransitiefonds en 114 miljard beschikbaar heeft voor de Green Deal. Dit zijn absurde bedragen,” vindt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

“En al dat geld komt van de belastingbetaler; van u en ik,” merkt hij op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hiervoor wordt Nederland afgebroken

Dankzij de sancties tegen Rusland is de Duitse economie en nu zelfs de EU als geheel in een recessie beland. En de EU is met haar miljardenplannen de oorzaak van onze economische problemen, stelt het Europarlementslid.

“Er moet 66 miljard beschikbaar komen voor de opbouw van het meest corrupte land van Europa. Oekraïne is geen EU-land en geen NAVO-land,” aldus De Graaff.

“Maar hiervoor wordt wel Nederland afgebroken. De kinderbijslag wordt verlaagd, de elektriciteit en de benzine zijn onbetaalbaar en onze pensioenen worden gekort omdat onze pensioenpot al naar de EU is verdwenen.”

Altijd meer

Deze EU wil altijd meer; meer macht, meer controle, meer geld. Dit moet stoppen! De sancties moeten stoppen, de levering van wapens moet stoppen, het weggeven van miljarden euro’s aan Oekraïne moet stoppen, zegt de Europarlementariër.

Hij wijst erop dat de burger niets terugkrijgt van de EU. “Geen vrede, geen welvaart, geen vrijheid, maar wel oorlog, schulden, armoede en werkloosheid.”

Geneesmiddel voor de behandeling van menselijke vogelgriep heeft een interessante bijwerking - het doet mensen geloven in VALSE NARRATIEVEN

04/06/2023 // Belle Carter // 6,5K Weergaven

Tags : Anthony Faucivogelgriepslechte gezondheidbadmedicinebadsciencegrote regeringBig Pharmafactureringspoortenbiologisch wapenbioterrorismebiowarvogelgriepGevaarlijke geneeskundewinst van functieinfectiesinfluenzauitbraakpandemiePeramivirfarmaceutische fraudePestRapivabonderzoekbijwerkingen


Big Pharma's nieuwe "blockbuster" -medicijn om de plandemie van de vogelgriep aan te pakken heeft een nogal interessante bijwerking: Het laat mensen die het nemen geloven in "valse naratieven die niet door feiten kunnen worden veranderd."

Mac Slavo van SHTF-plan uiteengezet op dit medicijn genaamd peramivir, verkocht onder de handelsnaam Rapivab. Het medicijn gemaakt door BioCryst Pharmaceuticals uit Durham, North Carolina, heeft twee nadelige effecten: 'met valse overtuigingen die niet kunnen worden veranderd door feiten' en 'dingen zien, horen of voelen die er niet zijn'." Andere bijwerkingen op basis van het invoegblad zagen mensen eruit en gedroegen ze zich als zombies.

Slavo zette vraagtekens bij de noodzaak van peramivir, aangezien de vogelgriep nog niet eens onder mensen circuleert. Bovendien benadrukken de media dat het overdrachtsrisico van de vogelgriep laag is.

"Dit nieuws komt omdat velen waarschuwen dat de heersende klasse... een vogelgriep bioweapon omde massa’s te infecteren  gaat gebruiken met iets dat daadwerkelijk kwaad zal doen en dat ze zullen opmerken ', zei hij. "In tegenstelling tot de COVID-19 [Wuhan coronavirus] scamdemic, zal '[vogelgriep] deze keer aandacht krijgen', zoals Bill en Melinda Gates hebben gezegd."

In april vorig jaar brak er nieuws uit over een hoogpathogene vogelgriepstam die door de kippen- en kalkoenkuddes in de VS raasde, wat leidde tot de slachting van deze dieren. Een artikel in En-volve verklaarde: "Historisch gezien heeft de vogelgriep echter nooit een bedreiging voor de mensheid gevormd - dat wil zeggen, totdat wetenschappers ermee begonnen te sleutelen, waardoor een hybride met een menselijk pandemisch potentieel ontstond."

Alexis Baden-Mayer, political director of of the Organic Consumers Association, zei dat vogelgriep niet van persoon op persoon wordt overgedragen en er zijn geen voedselveiligheidsrisico's aan verbonden. De enige manier waarop het naar mensen zou springen, voegde ze eraan toe, is als het virus zou worden gemanipuleerd om overdraagbaar te worden op mensen. (Gerelateerd: Bill Gates: Volgende pandemie is waarschijnlijk door de mens veroorzaakt en erger dan COVID-19).

Rapporten hebben echter bevestigd dat de mede-oprichter van Microsoft en infectieziekte-expert Dr. Anthony Fauci gain-of-function onderzoek doet naar de vogelgrieppathogeen – op dezelfde manier als hun manipulatie van SARS-CoV-2.

Nieuw medicijn wordt op tijd gepusht voor nieuwe "plandemie"

De release van Peramivir lijkt te zijn getimed met opmerkingen dat de volgende pandemie na COVID-19 opdoemt. Zelfs Dr. Robert Redfield, vroeger directeur van de Centra voor ziektebestrijding en –preventie (CDC),heeft  gewaarschuwd voor deze pandemie die zal voortkomen uit ‘gain of function’ onderzoek.

"We krijgen weer een pandemie en ik denk dat het de grote pandemie wordt", zei Redfield in een interview. " Ik beschouw COVID-19 als een kleine pandemie, [en] de grote pandemie komt eraan. Het is veel waarschijnlijker dat het zal gebeuren vanwege gain-of-function-onderzoek in een laboratorium. [Dan] krijgen we een pandemie … die veel brutaler zal zijn voor de wereld dan COVID-19 was.

Het is waar dat zowel Fauci als Gates onderzoek hebben gefinancierd door Dr. Yoshihiro Kawaoka om mutaties in verschillende vogelgriepvirussen te identificeren die pandemisch kunnen zijn. In één experiment combineerde de Japanse viroloog de ziekteverwekker achter de Spaanse griep en de vogelgriep om een nieuw virus te creëren dat door de mens kan worden overgedragen.  Hij creëerde ook een hybride vorm van vogelgriep- en varkensgriepvirussen die via de lucht die het menselijke immuunsysteem volledig kan omzeilen, waardoor mensen er volledig weerloos tegen worden.

De onderzoekers uit Nederland hebben een in de lucht aanwezige versie van vogelgriep afgesloten van genetische manipulatie en de seriële infectie van fretten gemaakt.

Naast Kawaoka heeft Fauci ook het werk van de Nederlandse viroloog Ron Fouchier en zijn team gefinancierd. De onderzoekers uit Nederland hebben een via de lucht verspreidende aanwezige versie van vogelgriep gebruikmakend van genetische manipulatie en de seriële infectie van fretten.

Watch this "Brighteon Broadcast News" segment where the Health Ranger Mike Adams bespreekt het verhaal van de "zombie vogelgriep" gepushed door de regering, media en Big Pharma.

This video is from the Health Ranger Report kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Het medicijn dat wordt voorbereid voor de plandemie van de vogelgriep veroorzaakt bijwerkingen waaronder GELOVENDE valse verhalen, waardoor het perfect is voor sociale controle.

Nieuwe vogelgriep gaat over op zoogdieren en veroorzaakt "zombie-achtig" gedrag - besmette dieren zijn niet bang voor mensen.

Na te hebben opgeroepen tot een hernieuwd moratorium op onderzoek naar winstoogmerk, waarschuwt de voormalige CDC-directeur dat er een "grote pandemie komt"."

Bill Gates het plan van de bioterrorist voor wereldwijde controle.

Bronnen zijn onder meer:

SHTFPlan.com

Drugs.com

En-Volve.com

Breitbart.com

Brighteon.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-04-06-bird-flu-drug-side-effect-false-narratives.html

Groeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie

 december 27, 2022   7387   9  

 

Vóór het COVID-19 tijdperk werd in de geneeskunde al eeuwenlang gezegd: “Syfilis wordt vaak aangeduid als “de grote maskerade”, omdat het zich kan presenteren met een breed scala aan klinische symptomen en een verscheidenheid aan andere ziekten kan nabootsen, wat de diagnose moeilijk maakt.” Het lijdt geen twijfel dat de COVID-19 vaccinsyndromen syfilis, sarcoïdose, amyloïdose of enige andere systemische aandoening ver zullen overschaduwen en de troon van “de grote maskerade” zullen bestijgen, schrijft Dr. Peter A. McCullough.

In een recente uitgave van Current Neurology and Neuroscience Reports doen Chatterjee en Chakravarty verslag van het brede scala aan syndromen van het centrale zenuwstelsel en het perifere zenuwstelsel die optreden na COVID-19 vaccinatie.[i]


Chatterjee A, Chakravarty A. Neurological Complications Following COVID-19 Vaccination. Curr Neurol Neurosci Rep. 2022 Nov 29:1–14. doi: 10.1007/s11910-022-01247-x. Epub ahead of print. PMID: 36445631; PMCID: PMC9707152.

Omdat de vaccins lipide nanodeeltjes bevatten geladen met genetisch materiaal dat codeert voor het schadelijke spike-eiwit, staat elke patiënt voor een Russische Roulette of het zenuwstelsel al dan niet hemodynamisch wordt overladen met de schadelijke vaccindeeltjes.

Als voorbeeld van hoe verwrongen auteurs en redacteuren zijn geworden over papers over COVID-19 vaccinatie, stellen de auteurs in het abstract dat COVID-19 vaccinatie het “enige wapen” blijft dat we hebben tegen de ziekte. De volledige onwetendheid over het hele gebied van de vroegtijdige behandeling van SARS-CoV-2 zal bij nader inzien voor altijd tot hun ergernis zijn. Nog zorgwekkender is dat de auteurs stellen dat een eerdere neurologische ziekte geen reden is om vaccinatie te onthouden.

Als senior en ervaren academisch arts kan ik u zeggen dat de auteurs en de redacteuren die dit artikel hebben geaccepteerd, inderdaad blijk geven van een slecht medisch inzicht. Goede artsen zouden nooit een patiënt met een neurologische aandoening, bijvoorbeeld het Guillain-Barre syndroom of multiple sclerose, een nieuw genetisch biologisch product toedienen waarvan bekend is dat het verdere neurologische schade veroorzaakt en het risico inhoudt van een verergering van invaliditeit en overlijden. Auteurs en historici zullen op deze woorden terugkomen en wroeging en verdriet opwekken voor patiënten die hebben geleden onder deze ingrijpende fout van medisch inzicht.

Als u een neurologische aandoening hebt die in de figuur wordt getoond en die nieuw of verergerd is na COVID-19 vaccinatie, breng dan een bezoek aan uw arts en wijs hem erop. Zeg hem dat het het niet waard was. Dat voor u de risico’s van het vaccin niet opwogen tegen de mislukte theoretische voordelen voor een gemakkelijk te behandelen ziekte van de bovenste luchtwegen.

[i] Chatterjee A, Chakravarty A. Neurological Complications Following COVID-19 Vaccination. Curr Neurol Neurosci Rep. 2022 Nov 29:1–14. doi: 10.1007/s11910-022-01247-x. Epub ahead of print. PMID: 36445631; PMCID: PMC9707152.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/groeiend-aantal-neurologische-complicaties-na-covid-19-vaccinatie/

 

REACTIES

1.   

Ikzelf ben dan wel geen ‘medicus’ of neuroloog, maar filosoof. De mRNA injecties zetten het lichaam aan tot het aanmaken van spike-eiwitten, waardoor het bloed dik, klonterig wordt. Dit heeft tot gevolg dat vooral de kleine bloedvaten in de hersenen niet meer goed voorzien worden van bloed en zuurstof. Het is dan ook logisch dat deze gifinjecties invloed hebben op het gedrag. Zelf verwacht ik dat het aantal mensen met vasculaire dementie(lijkt veel op Alzheim) sterk zal toenemen door de gifinjecties. Dat wil niet zeggen dat dit alles in de officiele literatuur of msm media zal verschijnen. Nee, zo zit de wereld van de machtspsychopaten niet in elkaar.

2.     

Ikzelf heb een ernstige neurologische aandoening. In het begin van de Corona hoax werd het mij echt afgeraden de injecties te nemen. Na enkele maanden werd dit als geen probleem meer gezien. Zelfs van mijn eigen huisarts (!) kreeg ik “dood” leuk diverse oproepen, terwijl ze dondersgoed wisten dat ze mij er mee konden ombrengen. Proef op de som genomen met telefonisch advies: ja mevrouw, een neurologische aandoening is geen enkel probleem, ( na welke aandoening word niet eens gevraagd – heb het idee dat het gewoon een call center was – medische kennis 0) iedereen kan de vaccinaties halen. Dus men deed dit moedwillig, mensen de dood in jagen.

 

3.    remijnse december 28, 2022 at 10:32

Waarom wordt dit niet op het nieuws & in kranten bekendgemaakt ?/

4.   

Ja als je dit voor het eerst leest is het wel even schrikken dat geloof ik
Maar waarom dit niet in de Main Sstream Media komt, dat mag niet van onze overheid, dan wordt het gesencureerd, want we moeten allemaal denken dat deze expirimentele prikken goed voor ons zijn. En onze overheid heeft hierover internationale afspraken gemaakt , en het is beter voor ons ; denken ze, dat wij dat niet weten…….

Enne 1. Omdat de farmaceuten dan geen verdiensten meer hebben.
2. Omdat het WEF dan op termijn zijn doelen niet meer kan halen.
3. Omdat dan de bevolking wakker wordt waar de wereld leiders mee bezig zijn.
4. Omdat en de mensen wakker worden welke grote machten er achter de schermen het voor het zeggen hebben.
5. Omdat het dan uit komt welk een smerig spel gespeeld wordt met de hele mensheid….
6. Zo kan ik nog een tijdje doorgaan.
Troost U het staat beschreven in de Bijbel dat dit zal gaan gebeuren.
Ik wens u toe dat u snel ontdekt hoe je “ verlost kan worden “ van dit stelletje kwaadaardige mensen.
Anna

5.   

Ja mensen een iedereen die zich heeft vrijwillig laten dood prikken moet nu niet gaan zeiken jullie waren allemaal op de hoogte van deze misdaad tegen de mensheid er waren genoeg artsen en virologen die er voor waarschuwde maar deze mensen werden het zwijgen opgelegd of monddood en zelfs in een gekkenhuis gezet.
Maar de angst hazen kunnen nu echt gaan bibberen en Rutte met Hugo en die kale knikker wat nu aan het bewind Kuipers worden steeds vrolijkere missie geslaagd en Maxima de zogenaamde koningin is onderdeel van het WEF en zij zijn de aanstichters met Bill en Swaab lachen zich nu een hoedje zij moeten er van geweten hebben.
DE DOOD ZAL JE PAKKEN WANT DIE LAF IS ZULLEN OOK STERVEN ALS HONDEN.

6.     

Meester Prikkebeen december 28, 2022 at 13:37

Jcoolen, ze worden niet wakker of ontkennen de feiten die nu ook in de Main Stream Media naar buiten komen.

Ik denk dat ik het ga omdraaien en mijn collega’s ga vragen of ik me zal vaccineren….gewoon wat hun advies is. Zou dat niet lachen zijn?

 

Ten minste 90% van de bewerkte voedingsmiddelen, waaronder ook biologische, bevatten nu geestdodende, obesitas-opwekkende CANOLA-(COLZA-KOOLZAAD-RAAPZAAD)-OLIE

 22/06/2023 // S.D. Wells // 6,5K Weergaven

Tags : Alzheimerslecht etenslechte gezondheidhersenbeschadiginghersenfunctiehersengezondheidcanolakoolzaadolieschoon voedsel horlogedementieziekte veroorzaaktvoedselvoorzieningfrankenfoodkruideniergezondheidswetenschapgeheugenverlieszwaarlijvigheidproductenkoolzaadKoolzaadoliegiftige ingrediëntengewichtstoename


Wereldwijd is koolzaadolie de derde meest populaire plantaardige olie, net achter sojabonen en palmolie, omdat het zo goedkoop is en zo goed werkt in het bewaren van voedsel. De reden dat het zo'n goed conserveermiddel is, is dat niets het zal eten, behalve domme (ongeïnformeerde) mensen. Insecten eten geen koolzaadolie. Dieren haten het. Het is tenslotte geen plant.

Het grootste deel van de koolzaadolie ter wereld is ook afkomstig van een van de twee soorten koolzaad Brassica rapa of Brassica napus. In feite is plantaardige koolzaadolie goedgekeurd door de EPA voor insectenplaagbestrijding.  Het doodt vliegen, kevers en hun larven, rupsen, stinkbugs, motten, mijten, meeldauw en op de lange termijn doodt het mensen.

Big Food-bedrijven gebruiken graag voedselverwerkers om koolzaadolie in voedsel te mengen om ze te bewaren, waardoor ze langer houdbaar zijn, vooral voor de vooraf klaargemaakte salades en andere 'voedselspullen' die zonder dat veel sneller zouden slecht worden. Redenen van onderzoek laten nu echter zien dat de chronische toediening van een dieet verrijkt met koolzaadolie leidt tot "aanzienlijke tekorten in het werkend geheugen en synaptische pathologie", wat geheugenverlies en neurofibrillaire klitten betekent (een belangrijke oorzaak van de ziekte van Alzheimer - de meest voorkomende vorm van dementie).

Ja, volgens een nieuwe studie van de Lewis Katz School of Medicine aan Temple University en gepubliceerd in het tijdschrift Scientific Reports, krijgen dieren die koolzaadolie eten, aanzienlijk meer amyloïde plaques dat het contact tussen hersenneuronen vermindert, wat bijdraagt aan een slechte hersenfunctie, chronische ontsteking, hersenmist, depressie en energieverlies. Dit brengt ons bij het enorme probleem van gewichtstoename.

Elk voedsel dat wordt verwerkt of gemengd met koolzaadolie heeft een langere houdbaarheid en draagt bij aan een kortere levensduur van de mens

Maak een wandeling door de winkels van Whole Foods of Trader Joe's en je zou kunnen denken dat de meeste voedselkeuzes "goed voor je" zijn, maar zonder je hersenen te gebruiken om de ingrediëntenlijst te lezen, selecteer je hoogstwaarschijnlijk producten met canola, zelfs van het eigen huismerk van de winkel(s). De meeste voor-geprepareerde salades die "juice up" en romig zijn met dressings(sausen) bevatten geestdodend obesitas-opwekkende koolzaadolie.

Denk twee keer na (en controleer de ingrediënten) voordat u aardappelsalade, koolsalade, kipsalade, roerbak, saladedressings, mayonaise, diepvriesmaaltijden, gebakken goederen en bijna alle chips en koekjes koopt. Bovendien is 90 procent of meer van alle koolzaadolie genetisch gemodificeerd (in de VS, nvdr.) en bevat pesticiden.

Canola-olie stolt als lijm, veroorzaakt enorme gewichtstoename en snel

Laat wat canola-olie enkele weken buiten in een kom staan en kijk wat er gebeurt. Er komen geen insecten in voor. Geen dieren. Het wordt dikker. Het stolt als lijm. Dit gebeurt er ook mee in je lichaam en hersenen. Het heet plaque. Het leidt tot gewichtstoename, geheugenverlies en kanker. Canola-olie is zo goed als de eerste keuze van de voedselverwerkende industrie geworden.

Canola-olieverbruik draagt ​​bij aan uw risico op hypertensie en beroerte omdat het bijdraagt aan hoge bloeddruk door bloedstolling en verhoogde kwetsbaarheid in de membranen van erytrocyten (type rode bloedcel), en dat leidt tot een beroerte.

Als je dat nog niet hebt gedaan, draai dan elk eetbaar product om dat je overweegt te kopen in elke winkel, of het nu biologisch is of niet, en als het canola-olie (of met de benamingen Colza, Koolzaad, Raapzaad …wat allemaal hetzelfde is nvdr.) bevat, of dat nu biologisch is of niet, leg het product dan gewoon weer neer en ga verder. Het is het gewoon niet waard. Wil je zwaarlijvig en dom zijn? Wilt u chronische lusteloosheid en geheugenverlies ervaren? Eet geen koolzaadolie. Het is zeker niet 'gezond voor het hart'. Het is niet eens eten. Het is niet eens een plant. Vermijd het als de pest.

Tune your food news frequency to FoodSupply.news en ontvang updates over meer giftige voedingsmiddelen en voedseltekorten die naar winkels bij u in de buurt komen.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

Pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

LiveLoveFruit.com

YouCanThrive.org

Nature.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-06-22-90percent-all-processed-food-contains-canola-oil.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...