vrijdag 7 juli 2023

‘De BoerBurgerBeweging (Nederland) heeft nu definitief haar ziel verkocht aan de duivel’


Onteigening van boeren is niet uitgesloten en windmolens op land blijven een optie, schrijven de BoerBurgerBeweging (BBB), GroenLinks, PvdA en VVD in Noord-Holland in het coalitieakkoord.

Eerder beloofde BBB-voorvrouw Caroline van der Plas nog dat haar partij alleen in provincies zal besturen als in het coalitieakkoord komt te staan dat boeren niet zullen worden onteigend.

“In Noord-Holland komen BBB en GroenLinks met een coalitieakkoord waarin het onteigenen van boeren expliciet is opgenomen. Eerder verzekerde Van der Plas de boeren dat dit onder BBB nooit zou gebeuren,” schrijft Forum voor Democratie.

Onderdeel van het kartel

“BBB laat zichzelf zien als onderdeel van het kartel. De route mag misschien een beetje anders zijn, de uitkomst blijft precíes hetzelfde,” aldus de partij.

In het coalitieakkoord valt onder meer te lezen: “We voeren de landelijke wet- en regelgeving uit en zetten daar geen kop op. Om de stikstofreductie mogelijk te maken zetten we in op bewezen technieken en onderzoeken we welke nieuwe en innovatieve trajecten hier een bijdrage aan kunnen leveren.”

En verder: “Onteigening is alleen mogelijk op basis van een planologisch besluit. Stikstofreductie op zichzelf is geen planologische functiewijziging en daarom kan niet uitsluitend voor stikstof onteigend worden.”

Puur bedrog

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) reageert: “De BoerBurgerBeweging heeft nu definitief haar ziel verkocht aan de duivel. In Noord-Holland gaat BBB slaafs de landelijke stikstofwetgeving uitvoeren (dus ook als 2035 straks 2030 wordt) en onteigening is niet langer uitgesloten.”

“Puur bedrog. Alles voor de macht en de baantjes,” stelt Van Meijeren.

Onderzoek naar schade door coronavaccins in België schetst ‘onthutsend’ beeld over het grote taboe


Doorbraak Magazine heeft onderzoek gedaan naar de schade door de coronavaccins in België. Vier getuigenissen en Belgisch cijfermateriaal schetsen een onthutsend beeld: één op de 1700 inentingen gaf aanleiding tot de melding van een ernstige bijwerking, laat journalist Christophe Degreef weten.

“Een hoog cijfer. Waarschijnlijk zijn die getallen nog een serieuze onderschatting van het probleem.”

Mensen werden niet geloofd wanneer zij ernstig letsel kregen na hun vaccin en konden nergens terecht, zeker niet bij de medische wereld en ook niet bij de samenleving.

Niet serieus genomen

De getuigen van Doorbraak kregen hartproblemen, een zenuwziekte, reageerden overmatig en blijvend allergisch of zijn overleden.

Hoe je de cijfers ook draait of keert: er zijn historisch veel bijwerkingen gemeld. Die worden nog altijd niet serieus genomen, aldus Degreef

Collateral damage

Voor het kabinet van vicepremier en zorgminister Frank Vandenbroucke zijn de schadegevallen ‘collateral damage’. Net als de bijwerkingen die nog vastgesteld zullen worden.

Kno-arts Erwin Annys merkt op dat problemen en bijwerkingen verzwegen zijn om de vaccinatiebereidheid niet in gevaar te brengen. “Dat was vanaf het begin al de logica van de campagnes. Waarom zijn anders de vaccinproducenten door de overheid vrijgesteld van aansprakelijkheid?”

Professor die obductie deed bij vaccinslachtoffers na zoektocht dood gevonden in meer


In september 2021 presenteerde de ervaren Duitse patholoog Arne Burkhardt zijn onderzoek naar 10 sterfgevallen na coronavaccinatie. Hij was verbaasd over de resultaten. De videobeelden van de persconferentie werden meteen verwijderd door YouTube. Ook werd hij ongenadig hard aangevallen door ‘factcheckers’.

Burkhardt, die 18 jaar leiding gaf aan het pathologisch instituut in Reutlingen, onderzocht de 10 sterfgevallen samen met andere pathologen. Ze kwamen tot de conclusie dat vijf overlijdens zeer waarschijnlijk waren gerelateerd aan het vaccin en twee andere sterfgevallen waarschijnlijk.

In december 2021 hield Burkhardt nog een tweede persconferentie, over 19 mensen die waren overleden na het coronavaccin. Zeven van die sterfgevallen houden ‘zeer waarschijnlijk’ verband met de vaccinatie, zei de professor.

Europees Parlement

Begin vorig jaar volgde er nog een derde persconferentie, waarin Burkhardt voor het eerst aantoonde dat het spike-eiwit dat in het lichaam wordt aangemaakt na ‘vaccinatie’ tegen corona, verantwoordelijk is voor ontstekingen en beschadiging van bloedvaten.

Hij had het spike-eiwit van het vaccin succesvol gedetecteerd in de bloedvaten van een persoon die vier maanden na ‘vaccinatie’ was overleden. Deze persoon werd gediagnosticeerd met myocarditis.

In mei dit jaar mocht professor Burkhardt in het Europees Parlement vertellen hoe coronavaccins het hart en de longen beschadigen.

Vermoord

Een maand later werd bekend dat hij plotseling was overleden. Emeritus hoogleraar Pierre Capel laat weten dat zijn lichaam na een uitgebreide zoektocht werd gevonden in een meer. Het is niet bekend wat er met hem is gebeurd.

Epidemioloog Paul Alexander vraagt zich af of hij vermoord is. “Ons leven is in gevaar vanwege onze strijd tegen Pharma, overheden en uitvinders van de mRNA-technologie. Bourla, Bancel, et cetera. Wij dwarsdenkers zijn in gevaar en we moeten dit onder ogen zien.”

Gedreigd zijn gezin te vermoorden

We horen ook niets meer van een andere patholoog die obductie uitvoerde bij mensen die vlak na coronavaccinatie waren overleden. De patholoog, Peter Schirmacher, concludeerde dat tot 90 procent was overleden dóór het vaccin.

Techondernemer Steve Kirsch onthulde waarom we niets meer van hem horen. ‘Ze’ hadden gedreigd zijn gezin te vermoorden als hij zich zou uitspreken over zijn onderzoek. Sindsdien houdt hij zich koest.

Kwade opzet in het spel

In 2020 werd de prominente vaccinatiecriticus Brandy Vaughan dood gevonden. Ze werkte als verkoopvertegenwoordiger van farmareus Merck en zag het als haar missie om mensen op de hoogte te brengen van de gevaren van vaccins.

“Als ik ooit dood gevonden word, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef ze meer dan eens op social media.

In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde Vaughan voor de gevaren van de griepprik. Ze plaatste het bericht twee dagen voor haar dood.

ZEER DRINGEND: De vruchtbaarheidscrisis in mRNA-landen wordt dieper

 Waarom wil niemand de daling van het aantal geboortes sinds 2021 onderzoeken?

juli 6, 2023   4109  38

De wereldwijde babycrisis verergert – en het probleem is het grootst in landen die het meest leunden op mRNA Covid-prikken.

Verschillende landen die een stabiel geboortecijfer hadden voordat de mRNA’s in 2021 werden geïntroduceerd, hebben sindsdien een scherpe daling gezien. Zweden had van 2012 tot 2021 ongeveer 115.000 geboortes per jaar. Vorig jaar daalden de geboorten tot 105.000. In 2023 zullen het er minder dan 100.000 zijn. Duitsland heeft een vergelijkbare trend, schrijft Alex Berenson.

Ondertussen hebben Oost-Europese landen zoals Bulgarije – waar de mRNA-prikcijfers veel lager waren – het afgelopen jaar in sommige gevallen het aantal geboortes zien stijgen.

De trend is niet universeel en het blijft onduidelijk hoe de prikken de vruchtbaarheid kunnen schaden. Ze veroorzaken bij veel vrouwen ernstige menstruatieveranderingen, maar grote onderzoeken tonen aan dat het gebruik ervan tijdens de zwangerschap geen miskramen veroorzaakt. Als ze schadelijk zijn, gebeurt dat waarschijnlijk eerder, door de kans op conceptie of implantatie van nieuwe embryo’s te verkleinen. Verschillende onderzoeken tonen een afname van sperma aan bij mannen die deze serums hebben gekregen.

Maar toch hebben regeringen, wetenschappers en de media mogelijke verbanden tussen mRNA en onvruchtbaarheid niet onderzocht. In plaats daarvan bespotten of negeren ze iedereen die erover begint.

De mRNA-landen met de grootste vruchtbaarheidscrisis liggen niet in Europa.

Oost-Aziatische landen met een bijna universele mRNA-prik opname onder volwassenen hadden al krimpende geboortecijfers. Maar sinds begin 2022 hebben ze het geboortecijfer zien dalen tot een niveau dat voorheen ondenkbaar werd geacht.

De crisis is het ernstigst in Zuid-Korea, een land met 51 miljoen inwoners dat in april nog amper 600 geboortes per dag telde. Het Zuid-Koreaanse geboortecijfer is nu amper een derde van het niveau dat nodig is om de bevolking van het land stabiel te houden. Taiwan en Japan staan er nauwelijks beter voor. Japan had vorig jaar bijna twee keer zoveel sterfgevallen als geboorten.

De trend gaat gepaard met beperkingen.

In Spanje en Italië – waar de geboortecijfers voorheen lager waren dan in de Noord-Europese landen – is de daling sinds begin 2022 kleiner. Geboortes daalden vorig jaar ook in China, dat geen mRNA-vaccins gebruikte, hoewel de Chinese statistieken onbetrouwbaar zijn en China’s lockdown veel langer duurde dan in andere landen, waardoor internationale vergelijkingen moeilijk zijn.

 

(Jaarlijkse geboorten in Zweden. Een van deze jaren is niet zoals de andere. En in 2023 was het nog erger).

          (BRON)

 

( Zoals hierboven, als hieronder… NSW staat voor New South Wales, de grootste staat in Australië. Niets te zien hier, mensen, niets te zien hier:)

(BRON)

De daling na de geboorte is vooral opvallend omdat de geboorten in veel landen in 2021 stegen, na een korte daling in de winter van 2021. Maar begin 2022 – ruwweg negen maanden na het uitrollen van de mRNA’s naar volwassenen in de vruchtbare leeftijd – begonnen ze weer te dalen. Ze hebben zich niet hersteld.

Een recente paper met de naam “Pandemic Roller-Coaster” verklaart de trend:

De eerste pandemische schok ging in de meeste landen gepaard met een daling van het aantal geboorten, met de scherpste daling in januari 2021… De meeste landen meldden een stabiel of licht stijgend aantal geboorten in de daaropvolgende maanden, vooral in de herfst van 2021.

Een andere, vrij onverwachte, daling van het aantal geboorten begon in januari 2022 en hield verband met de concepties in het voorjaar van 2021, toen de pandemische maatregelen grotendeels waren afgezwakt en de vaccinatie op gang kwam. [nadruk toegevoegd]

De gegevensreeks van het artikel eindigde in september 2022, maar de trends zijn sindsdien alleen maar duidelijker geworden.

Toch hebben de media nauwelijks over de kelderende geboortes geschreven. Als ze dat doen, gaan ze op zoek naar niet-mRNA-verklaringen. Toen het verslag deed van de daling van het aantal geboorten in New South Wales, kwam een Australische krant met deze huiler:

Dr. Liz Allen, een demograaf aan de Australian National University, zei dat de daling van het aantal geboortes te wijten was aan zowel kortetermijnfactoren – zoals koppels die hun zwangerschapsplannen naar voor haalden tijdens de COVID – als factoren op langere termijn, zoals bezorgdheid over huisvesting en klimaatverandering.

Alsof niemand ooit aan klimaatverandering heeft gedacht vóór 2021!

In een aparte allesbehalve-vaccins “factcheck” een paar dagen geleden, beweerde een professor in de demografie aan de Australische Nationale Universiteit dat “er grote variabiliteit is in geboorten over korte perioden”, een bewering waarvan ze moet weten dat die niet waar is. Geboortes stijgen en dalen in de loop van de tijd, maar grote veranderingen duren meestal meerdere jaren, zo niet decennia.

 

In feite was de vruchtbaarheid in Europa vóór 2021 al twee decennia grotendeels stabiel, zoals Eurostat – de statistische eenheid van de Europese Commissie – in maart 2023 rapporteerde. Na een daling aan het eind van de 20e eeuw, steeg het geboortecijfer per vrouw in de vruchtbare leeftijd zelfs licht tussen 2000 en 2021, waarschijnlijk door een hoog geboortecijfer van moslimmigranten naar Europa.

(Het was niet de bedoeling dat dit een documentaire zou zijn. En wat is er met Clive Owen gebeurd?)


U zou denken dat de recente geboortecrisis beleidsmakers en wetenschappers ertoe zou aanzetten om eens goed naar mRNA te kijken – een nieuwe biotechnologie waarvan de effecten op de vruchtbaarheid nog nauwelijks bestudeerd zijn.

U zou het mis hebben.

Slechts een handvol kleine studies, bijna allemaal buiten de Verenigde Staten en Europa, hebben de invloed van mRNA’s op sperma onderzocht. Hun resultaten waren verre van geruststellend. Een jaar geleden rapporteerden Israëlische onderzoekers dat de Pfizer jab:

Tijdelijk de spermaconcentratie en het totale aantal beweeglijke zaadcellen bij spermadonoren aantast

Na onderzoek van sperma van 37 donoren ontdekten de wetenschappers dat het aantal “beweeglijke” spermacellen – spermacellen die meestal in een rechte lijn zwemmen en theoretisch een eicel kunnen implanteren – ongeveer drie maanden na een BNT162b2-injectie met 22 procent daalde. De grens van drie maanden is cruciaal omdat een volledige cyclus van spermaproductie ongeveer twee maanden duurt. Testen die minder dan twee maanden na de vaccinatie plaatsvinden, hebben mogelijk geen effect op de effecten van de injecties.

Minstens drie andere kleine onderzoeken hebben op soortgelijke problemen gezinspeeld – hoewel de wetenschappers die ze hebben uitgevoerd hun bevindingen over het algemeen hebben gebagatelliseerd.

In maart 2023 rapporteerden Japanse onderzoekers dat een index van de beweeglijkheid van sperma bij 10 donoren 12 weken na hun tweede dosis sterk was gedaald; de donoren waren prospectief geworven. Het ruwe aantal beweeglijke spermatozoïden daalde ook sterk, met meer dan 30 procent van vóór de vaccinatie tot na de tweede dosis.

Ondertussen vonden Zuid-Afrikaanse onderzoekers een daling van ongeveer 20 procent in het gemiddelde aantal beweeglijke zaadcellen na vaccinatie bij 46 mannen die hun sperma lieten testen in een vruchtbaarheidskliniek. (Negenentwintig mannen hadden de prik van Pfizer gekregen, terwijl op één na alle andere mannen de prik van Johnson & Johnson hadden gekregen).

 

Op dezelfde manier rapporteerden onderzoekers van twee vruchtbaarheidsklinieken in Irak “een lichte vermindering van zowel de totale beweeglijkheid als de progressieve beweeglijkheid na het Pfizer-BioNTech mRNA COVID-19 vaccin” bij 60 mannen jonger dan 50 jaar.

(Zuid-Korea: ga langs begraafplaatsen en kort kinderdagverblijven)


(BRON)

Hoe zit het met grotere onderzoeken op langere termijn die uitsluitsel zouden kunnen geven over de vraag of de mRNA-prikken het aantal of de kwaliteit van het sperma hebben aangetast?

Die bestaan niet. Eén klein Israëlisch onderzoek bij 58 mannen, gepubliceerd in september 2022, vond geen verschil in aantallen na zes tot 14 maanden. Als er andere langetermijnstudies zijn gepubliceerd of worden uitgevoerd, heb ik ze niet gevonden. De National Institutes of Health geven meer dan $1 miljard uit aan onderzoek naar het niet-bestaande probleem van long Covid – en niets aan een kwestie die, niet overdreven, de toekomst van de mensheid beïnvloedt.

Studies over de vraag of de injecties het vermogen van vrouwen om op natuurlijke wijze zwanger te worden beïnvloeden, zijn nog moeilijker te vinden. Verschillende onderzoekers hebben gemeld dat de injecties het aantal succesvolle zwangerschappen van embryo’s die na in-vitrofertilisatie zijn geïmplanteerd, niet lijken te verlagen.

Maar IVF is inherent heel anders dan een natuurlijke zwangerschap. Niemand betwist dat de prikken de menstruatiecyclus maandenlang kunnen beïnvloeden. Zouden ze permanente veranderingen in het baarmoederslijmvlies kunnen veroorzaken, waardoor implantatie moeilijker wordt? Ook hier is weinig onderzoek naar gedaan. Eén groot onderzoek, gepubliceerd in januari 2022, bood een geruststellende bevinding: het toonde geen verschil in zelfgerapporteerde vruchtbaarheid bij een steekproef van 2.126 Amerikaanse en Canadese vrouwen die in 2021 zwanger probeerden te worden.

Het gebrek aan onderzoek zou er niet toe doen als het aantal geboortes niet kelderde.

Maar dat zijn ze wel.

Wat moet er gebeuren voordat we beginnen uit te zoeken waarom?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zeer-dringend-de-vruchtbaarheidscrisis-in-mrna-landen-wordt-dieper/

 


Nieuwe Studie en Pfizer documenten bewijzen dat COVID-19 vaccinatie massale ontvolking zal veroorzaken door onvruchtbaarheid en dood

Een berg bewijsmateriaal gevonden in de vertrouwelijke Pfizer documenten die de U.S. Food & Drug Administration door een gerechtelijk bevel gedwongen is te publiceren, bewijst dat COVID-19 vaccinatie tot ontvolking gaat leiden door zijn effect op de vruchtbaarheid bij vrouwen, door zijn bijdrage aan zwangerschapsverlies, en de schade die het toebrengt aan pasgeboren baby’s, wat … Meer lezen overNieuwe Studie en Pfizer documenten bewijzen dat COVID-19 vaccinatie massale ontvolking zal veroorzaken door onvruchtbaarheid en dood

https://www.frontnieuws.com/nieuwe-studie-en-pfizer-documenten-bewijzen-dat-covid-19-vaccinatie-massale-ontvolking-zal-veroorzaken-door-onvruchtbaarheid-en-dood/

Aantal doden in heel Europa nu veel hoger dan tijdens de ‘pandemische jaren’ 2020 en 2021

juli 7, 2023   1482   10 

Tussen 5 juni 2022 en 4 juni 2023 registreerde Groot-Brittannië 1.059 extra sterfgevallen per miljoen mensen. Het vreemde hieraan is dat het sterftecijfer in Groot-Brittannië in 2023 hoger is dan het sterftecijfer over dezelfde periode in 2020-21 in 13 van de 27 EU-landen! schrijft Nick Rendell.

Als de mensen in Oostenrijk, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Luxemburg, Malta, Nederland en Zweden zich dermate zorgen maakten over de kans dat ze zouden sterven, dat ze zich erbij neerlegden om zichzelf op te sluiten, hun economieën vrijwillig overhoop gooiden en hun kinderen in 2020-21 niet meer naar school lieten gaan (nou ja, Zweden niet, maar de rest wel), waarom voelen wij dan nu niet de behoefte om hetzelfde te doen? We hebben nu meer sterfgevallen dan die landen destijds hadden.

Als YouGov morgen een opiniepeiling zou houden met de vraag of we nu wel of niet weer in lockdown moeten gaan, hoeveel duimen zouden er dan worden opgestoken? Heel weinig, mag ik hopen. Maar als de burgers van Groot-Brittannië het nu geen goed idee vinden, waarom vonden de Duitsers, de Finnen of de Grieken het dan wel een goed idee in 2020 en 2021? Zou het kunnen zijn dat ze gemanipuleerd werden? Dat ze niet het hele plaatje te zien kregen? Dat ze ‘ertussen werden genomen?’

Laten we proberen dit getal in perspectief te plaatsen. We kunnen de 1.059 extra sterfgevallen per 1.000.000 inwoners op verschillende manieren beschouwen. Als percentage ronden we het af op 0,1%. Dit betekent dat we verwachten dat 0,1% van de bevolking sterft bovenop het aantal mensen dat normaal gesproken in een jaar sterft. Of, als u dat liever heeft, één op de 1.000 mensen zal in dat jaar extra sterven.

 

In Groot-Brittannië sterft ruwweg één op de 100 mensen per jaar, oftewel 1% van de bevolking. Maar als we te maken hebben met een sterfteoverschot van 0,1%, dan kunnen we verwachten dat dit jaar ongeveer 1,1% van de bevolking zal sterven. Laten we het voorbeeld nemen van een grote stad met 100.000 inwoners. In een normaal jaar zouden we 1.000 sterfgevallen verwachten. Met het hogere aantal sterfgevallen van dit jaar, verwachten de begrafenisondernemers 1.100 sterfgevallen. Dat klinkt allemaal heel eenvoudig.

Voor het geval we het vergeten zijn, herinneren we onszelf eraan dat de periode van 5 april 2020 tot 4 april 2021 de twee grote pieken in het aantal sterfgevallen in het voorjaar van 2020 en de winter van 2020-21 omvatte. Deze periode eindigde ook voordat de uitrol van het vaccin was voltooid. Terwijl ongeveer 50% van de Britse bevolking tegen die tijd één dosis van het vaccin toegediend had gekregen, was dat in de EU slechts ongeveer 20%. Dit was precies het jaar waarin we in Groot-Brittannië en in heel Europa een piek in het aantal sterfgevallen door pandemieën door alle oorzaken hadden verwacht, met zeer weinig verbetering door vaccins of eerdere besmetting.


Figuur 1 toont het sterftecijfer door alle oorzaken in de EU voor de periode van 4 april 2020 tot 5 april 2021. Ik heb de grafiek Our World in Data voorzien van een dikke rode lijn die het sterftecijfer door alle oorzaken in Groot-Brittannië weergeeft voor de periode van 5 juni 2022 tot 4 juni 2023. Daaruit blijkt dat het aantal sterfgevallen in Groot-Brittannië in 2022-23 in de middenmoot van de EU-landen zou hebben gelegen in 2020-21.

 

Wat kunnen we hieruit opmaken? Het roept een paar vragen op die het Hallett-onderzoek zeker zou moeten stellen. Zoals: “Als er nu meer sterfgevallen per hoofd van de bevolking in Groot-Brittannië zijn dan in de helft van de EU in 2020-21, waren de Europeanen toen dan zo gek om in lockdown te gaan, of zijn wij nu zo gek om nu niet in lockdown te gaan?” Of: “Gezien het feit dat, met de eervolle uitzondering van Zweden, al deze landen in grote lijnen hetzelfde beleid volgden, zijn de Bulgaren, met ongeveer 3.500 sterfgevallen per miljoen, en Denemarken, met minder dan gemiddelde sterfgevallen, beide van mening dat lockdown een waardevol instrument was?” Als lockdown zo effectief was, waarom waren de sterfgevallen in Bulgarije dan zo hoog? Als de pandemie zo dodelijk was, waarom waren ze dan zo laag in Denemarken?

Maar daar houdt de pret niet op. Figuur 2 selecteert Groot-Brittannië en 13 EU-landen met een sterfteoverschot door alle oorzaken in de 12 maanden tot april 2023 (de laatste datum waarvoor voor alle landen cijfers beschikbaar waren) van meer dan 750 per miljoen. In 2020-21 zou dit niveau van sterfteoverschotten een land in de middenmoot van de EU-competitie voor sterfteoverschotten hebben geplaatst. Het is duidelijk dat het in 2020-21 essentieel werd geacht om populaties met deze bescheiden niveaus van sterfteoverschotten (of zelfs lager) in lockdown te plaatsen.


In figuur 2 wordt het sterftecijfer door alle oorzaken voor de 12 maanden tot 4 april 2021 aangegeven met de blauwe balk en voor de 12 maanden tot 26 maart 2023 met de oranje balk. In acht landen – Duitsland, Finland, Oostenrijk, Letland, Griekenland, Estland, Nederland en Ierland – was het sterftecijfer in 2022-23 hoger dan in 2020-21. In Duitsland bijvoorbeeld was het sterftecijfer in 2022-23 vier keer zo hoog als in 2020-21. In Finland stierven in 2020-21 minder mensen dan normaal, terwijl ze nu een sterfteoverschot hebben dat hen in 2020-21 in de bovenste helft van de EU-sterfteklasse zou hebben geplaatst. In Ierland en Griekenland is het sterftecijfer in 2022-23 bijna twee keer zo hoog als in 2020-21.

 

Verplaats uzelf voor de lol eens in de schoenen van het Duitse, Oostenrijkse of Ierse equivalent van Lady Hallett. Hoe zou u, met een uitgestreken gezicht, tegenover uw landgenoten kunnen rechtvaardigen dat er honderden miljoenen euro’s worden uitgegeven om de vreselijke gebeurtenissen van de ‘eens per eeuw’-pandemie van 2020-21 te onderzoeken, toen de dood zogenaamd door het land trok, hetgeen resulteerde in een veel lager sterftecijfer dan nu het geval is?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/aantal-doden-in-heel-europa-nu-veel-hoger-dan-tijdens-de-pandemische-jaren-2020-en-2021/

De PfizerGate catastrofe: Het verband tussen COVID-vaccins, miljoenen oversterftegevallen & lagere sterftecijfers onder ongevaccineerden

Stel u voor dat een vaccin werd toegediend aan een groot aantal mensen in elke leeftijdsgroep. Slechts een paar maanden later waren er miljoenen oversterftegevallen. Terwijl tegelijkertijd uit officiële cijfers bleek dat het sterftecijfer per 100.000 inwoners bij de ongevaccineerden in elke afzonderlijke groep aanzienlijk lager was dan bij de gevaccineerden, schrijft Expose-news.com. Dit zou … Meer lezen overDe PfizerGate catastrofe: Het verband tussen COVID-vaccins, miljoenen oversterftegevallen & lagere sterftecijfers onder ongevaccineerden

https://www.frontnieuws.com/de-pfizergate-catastrofe-het-verband-tussen-covid-vaccins-miljoenen-oversterftegevallen-lagere-sterftecijfers-onder-ongevaccineerden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...