zondag 16 juni 2024

Waarom je ver uit de buurt moet blijven van vleesvervangers en andere vegaproducten


Uit nieuw onderzoek blijkt dat ultrabewerkte vegaproducten het risico op hartziekte en vroegtijdig overlijden verhogen. De studie is gepubliceerd in het tijdschrift The Lancet Regional Health.

De onderzoekers analyseerden het dieet van 118.000 Britten van 40 tot 69 jaar oud. Ze ontdekten dat een plantaardig dieet de gezondheid ten goede komt, maar alleen als het vers voedsel betreft, zoals fruit en groenten.

12 procent meer kans

Mensen die plantaardige producten consumeren die ultrabewerkt zijn, zoals bijvoorbeeld vleesvervangers, hebben 12 procent meer kans om te sterven aan hartziekte.

Hoofdonderzoeker Fernanda Rauber zei dat ultrabewerkt plantaardig voedsel kan leiden tot een hogere bloeddruk. Voedseladditieven in dergelijke producten kunnen oxidatieve stress en ontsteking uitlokken, zei ze.

Het eerste onderzoek

Coauteur Eszter Vamos zei dat ultrabewerkte plantaardige producten vaak worden aangeprezen als gezond, terwijl deze grootschalige studie laat zien dat ze geen positieve gezondheidseffecten hebben.

Dit is volgens de auteurs het eerste onderzoek dat aantoont dat ultrabewerkt plantaardig voedsel het risico op hart- en vaatziekten verhoogt.

[Zero Hedge via New York Post]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ziekenhuizen vermoordden Covid-patiënten en hoe meer ze vermoordden, hoe meer geld ze kregen

Cardioloog Peter McCullough getuigde dat tijdens corona ‘vrijwel alle overlijdensgevallen zich voordeden in het ziekenhuis’.

Ziekenhuizen kregen grote sommen geld om dodelijke protocollen te implementeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Remdesivir

Schrijfster Stella Paul, die haar man verloor aan het vaccin, ontmaskerde het ‘Hospital Death Protocol’ in Amerika nadat het aan duizenden Covid-patiënten het leven had gekost.

De experts beweerden dat remdesivir Covid zou tegenhouden, maar in werkelijkheid bleek het medicijn orgaanuitval te veroorzaken.

Beademingsapparaten

Dr. Joseph Mercola schreef dat enkele weken na de uitbraak duidelijk was geworden dat COVID-19-patiënten die aan de beademing werden gelegd, in feite een doodvonnis kregen.

In New York City overleed 76,4 procent van de COVID-19-patiënten van 18 tot 65 jaar die aan de beademing werden gelegd. Van de 65-plussers stierf 97,2 procent.

De WHO adviseerde ziekenhuizen om Covid-patiënten aan de beademing te leggen. De organisatie zou zich daarbij baseren op ervaringen en aanbevelingen van artsen uit China. Dat deden ze niet om de overlevingskans van Covid-patiënten te verhogen, maar om zorgmedewerkers te beschermen door het virus in het beademingsapparaat te vangen, aldus Mercola.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Toyota vertrouwt op nieuwe verbrandingsmotoren in plaats van op elektrische mobiliteit

 16/06/2024

Terwijl veel autofabrikanten zich volledig inzetten voor elektromobiliteit, volgt Toyota een andere strategie, meldt Blackout News.

De grootste autofabrikant ter wereld is van plan nieuwe verbrandingsmotoren te introduceren. Samen met de Japanse concurrenten Subaru en Mazda presenteerde Toyota onlangs ontwerpen voor deze nieuwe motoren. Deze hoeven volgens Toyota niet per se op fossiele brandstoffen te draaien. De meeste verbrandingsmotoren zouden zonder ombouw op biobrandstof moeten draaien en zo moeten bijdragen aan de bescherming van het klimaat ( e-driver: 12 juni 2024 ).

Toyota verrast met nieuwe, lichtere verbrandingsmotoren – emissiearm en toekomstbestendig

De gepresenteerde 1,5- en 2,0-litermotoren zouden aanzienlijk kleiner en lichter zijn dan conventionele verbrandingsmotoren. De ontwikkelaars mikken op een gewichtsbesparing van tien procent ten opzichte van de huidige modellen.

Deze nieuwe motoren moeten met bijzonder lage emissies werken, vooral als ze op synthetische brandstoffen draaien. Toyota stelt dat een technologie-open koers noodzakelijk is, aangezien het einde van de verbrandingsmotoren in veel regio’s in de wereld nog niet is besloten.

Toyota-baas voorspelt: elektrische auto’s blijven onder de 30%

Toyota-topman Akio Toyoda gelooft dat elektrische auto’s in de toekomst niet meer dan 30 procent van het mondiale marktaandeel zullen bereiken. Hij verwacht dat de rest afkomstig zal zijn van brandstofcelauto’s en hybrides, waar Toyota al succesvol in is. De beoordeling van Toyoda staat in schril contrast met de voorspellingen van Goldman Sachs Research, die ervan uitgaan dat elektrische auto’s in 2035 de helft van de verkochte nieuwe auto’s zouden kunnen uitmaken.

 

Brandstofcelauto’s: een twijfelachtige koers

Toyoda’s focus op brandstofcelauto’s lijkt van weinig nut te zijn voor de massamarkt. Tien jaar na de introductie van de Toyota Mirai stagneert de uitbreiding van waterstoftankstations in Duitsland. In Denemarken zijn alle waterstoftankstations gesloten en in landen als Frankrijk, Spanje, Italië en Polen is er geen landelijk aanbod. Zelfs in het innovatieve Californië stijgen de waterstofprijzen flink, waardoor de Mirai tegen dumpprijzen op de markt komt.

Economisch perspectief en toekomstperspectieven

Ondanks dit alles laten de huidige verkoopcijfers zien dat Toyota grote winsten blijft maken met verbrandingsmotoren. Het blijft echter onzeker hoe lang dit succes zal duren als belangrijke markten zoals Europa, de VS en China hun politieke standpunt ten gunste van elektromobiliteit handhaven.

De nadruk op de geschiktheid van de nieuwe motoren voor synthetische en biobrandstoffen lijkt een marketingstrategie. Dergelijke brandstoffen zijn ontworpen om compatibel te zijn met zoveel mogelijk bestaande motoren. Toyota biedt geen uniek verkoopargument.

Bron: https://dissident.one/toyota-vertrouwt-op-nieuwe-verbrandingsmotoren-in-plaats-van-op-elektrische-mobiliteit 

Chinese motorfabrikant verhoogt de efficiëntie van dieselmotoren tot 53 procent

Een nieuwe dieselmotor heeft onlangs een wereldrecord gebroken en zou een revolutie teweeg kunnen brengen in de toekomst van dieselaandrijving. De motor, ontwikkeld door Weichai Power, behaalde een indrukwekkend rendement van 53,09%, meldt Blackout News. Deze prestatie doet alle eerdere efficiëntienormen in het niet vallen en roept de vraag op of de dieselaandrijving misschien toch … Meer lezen overChinese motorfabrikant verhoogt de efficiëntie van dieselmotoren tot 53 procent

Dissident.one  https://dissident.one/chinese-motorfabrikant-verhoogt-de-efficientie-van-dieselmotoren-tot-53-procent 

 

Beurs van Moskou (MOEX) schort alle handel in dollars en euro’s op terwijl de wereldwijde verschuiving weg van westerse valuta versnelt

 juni 16, 2024   9 

   Image by freepik

Het Amerikaanse ministerie van Financiën onder leiding van Janet Yellen is systematisch bezig de Amerikaanse dollar (Federal Reserve Note) te vernietigen door de beer van Rusland eindeloos te porren met de zoveelste ronde nieuwe sancties.

Nadat het ministerie van Financiën zijn nieuwste sanctiepakket tegen Rusland onthulde, schortte de Moscow Exchange (MOEX) alle handel in zowel dollars als euro’s op, waarmee de laatste stap werd gezet in de richting van de-dollarisering, schrijft Ethan Huff.

In een verklaring onthulde de MOEX dat de opschorting van invloed is op alle handel in buitenlandse valuta en edelmetalen en op de handel in aandelen en geld op de grootste openbare handelsmarkten van Rusland.

“Met uitzondering van dollars en euro’s blijven alle andere financiële instrumenten operationeel,” meldde RT over de verandering, waarbij werd opgemerkt dat de derivatenmarkt niet wordt beïnvloed door de veranderingen en dat de handel gewoon doorgaat.

The Health Ranger gaf ook een verklaring uit over de verandering, die je hieronder kunt lezen van X:

Janet Yellen richt zich op de “fundamentele financiële infrastructuur” van Rusland
Het nieuwe pakket beperkingen van Financiën tegen Rusland is expliciet gericht op de “fundamentele financiële infrastructuur” van het land. Yellen beweert dat Rusland volledig is veranderd in een “oorlogseconomie” en nu “diep geïsoleerd” is van het internationale financiële systeem.

 “De acties van vandaag treffen hun overgebleven wegen naar internationale materialen en apparatuur, inclusief hun afhankelijkheid van kritieke leveringen uit derde landen”, aldus Yellen.

De Russische Centrale Bank gaf ook commentaar op de zaak en verklaarde dat “transacties in de Amerikaanse dollar en euro zullen doorgaan op de over-the-counter markt.” De wisselkoersen zullen worden berekend door de Bank van Rusland met behulp van “bankgegevens en informatie van digitale over-the-counter handelsplatformen,” voegde de bank eraan toe.

Het Amerikaanse sanctiepakket tegen Rusland richt zich niet alleen op MOEX, maar ook op haar twee dochterondernemingen: het National Clearing Center (NCC) en het National Settlement Depository (NSD).

In februari meldde MOEX een recordaantal particuliere beleggers met in totaal 4,1 miljoen personen die transacties uitvoerden op het platform. Vorige maand bedroeg het totale handelsvolume op de markten van het platform 126,7 biljoen roebel ($ 1,4 biljoen), vergeleken met slechts 94,2 biljoen roebel ($ 1 biljoen) in dezelfde periode in 2023.

Vanaf donderdag 13 juni 2024 ging de schorsing van de dollar en euro op MOEX officieel van start.

“De afhankelijkheid van USD en euro zal drastisch worden beperkt door deze Russische maatregel,” schreef een commentator op RT over deze nieuwste ontwikkelingen. “Hoe meer sancties er tegen Rusland worden ingesteld, hoe irrelevanter de dollar wordt.”

“Het opschorten van de handel in dollars en euro’s had al veel eerder moeten gebeuren,” schreef een ander. “Beleggers hebben ruim de tijd gehad om af te stappen van de handel in fiatvaluta.”

Op X reageerde iemand op het bericht van de Health Ranger over MOEX die zich ontdoet van dollars en euro’s door te stellen dat er “geen twijfel over bestaat dat deze nieuwe sancties ook een averechts effect zullen hebben op de VS, net als eerdere sancties, en Rusland onafhankelijker en sterker zullen maken dan ooit tevoren.”

 “Alles gaat zoals gepland,” schreef een ander. “Dag Federal Reserve. Snel terug naar gezond ‘geld’ na de grote shake-up. Hou je vast!”

Een ander wees erop dat de stap slechts één dag na 9 juni 2024 kwam, wanneer het petrodollar-oliecontract met Saoedi-Arabië afliep.

“Dit was onvermijdelijk,” voegde deze persoon eraan toe. “Alle landen hebben of zullen klaar zijn met het gebruik van de dollar om deze en vele andere redenen.”

Westerse machten gooien alles wat ze kunnen naar Rusland om het onvermijdelijke tegen te houden, maar het zal nooit werken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/beurs-van-moskou-moex-schort-alle-handel-in-dollars-en-euros-op-terwijl-de-wereldwijde-verschuiving-weg-van-westerse-valuta-versnelt/



Als de dollar sterft, sterft ook het Amerikaanse leger, Israël, Argentinië en alle andere dwazen die zo dom zijn om hun economische toekomst te koppelen aan een instortende munt

Vorige week interviewde Maria Zeee mij in de Alex Jones Show (zie hieronder), en ik noemde iets dat iedereen lijkt te missen in de huidige maalstroom van geopolitiek: als de dollar sterft, sterft ook elk ander land dat afhankelijk is van de geldcreatie door de VS. Gezien de grote afhankelijkheid van Israël van Amerikaanse buitenlandse … Meer lezen overAls de dollar sterft, sterft ook het Amerikaanse leger, Israël, Argentinië en alle andere dwazen die zo dom zijn om hun economische toekomst te koppelen aan een instortende munt

Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/als-de-dollar-sterft-sterft-ook-het-amerikaanse-leger-israel-argentinie-en-alle-andere-dwazen-die-zo-dom-zijn-om-hun-economische-toekomst-te-koppelen-aan-een-instortende-munt/


Het wordt echt nodig om straks met een grote boog om ‘vaccins’ heen te lopen

 zondag, 16 juni 2024 11:15

Mensen die erin geslaagd zijn om de coronaspuiten tot nu toe te ontwijken kunnen zichzelf gelukkig prijzen.

Echter, ze zullen straks nog veel meer op hun hoede moeten zijn voor wat gaat komen.

Wat men tegenwoordig aan het publiek probeert te slijten als vaccin heeft weinig meer met de traditionele vaccins te maken zoals wij die altijd hebben gekend.

De nieuwe generatie ‘vaccins’ worden geproduceerd door middel van de zogenaamde mRNA techniek en dit is een vorm van genetische manipulatie.

Het blijft niet bij de normale mRNA, want het moet een stap verder.

De Universiteit van Wageningen schreef een jaar geleden het volgende:

In een mRNA-vaccin zit een stukje genetische informatie (RNA). Die informatie zorgt ervoor dat het lichaam een kenmerkend eiwit van het virus aanmaakt: het spike-eiwit. Stukjes van dit eiwit worden herkend door de afweercellen in het lichaam. Hierdoor komen de afweercellen in actie bij een daadwerkelijke infectie.

“Wij denken dat er een bouwsteen aan deze mRNA-vaccins moet worden toegevoegd”, zegt de WUR-onderzoeker. “Een kopieermachine die ervoor zorgt dat het afgeleverde RNA zich in het lichaam vermenigvuldigt.

Tot zover Wageningen.

Inmiddels is die techniek klaar om op uitgebreide schaal te worden getest en voor een dergelijke test heeft Japan toestemming gegeven.

Hoe gevaarlijk deze nieuwe techniek wordt voor ons mensen wordt in de volgende video uitgelegd door Dr. Pierre Capel. (voormalig hoogleraar Besmettingsleer, in het bijzonder de experimentele immunologie).

Hij noemt deze nieuwe techniek een ramp voor de mensheid en levensgevaarlijk.

Deze video is van eind vorig jaar.

    videolink  https://www.bitchute.com/video/O9ht2BsDpTHD/

We zijn nu ongeveer een half jaar verder sinds bovenstaande waarschuwing van Pierre Capel en ondertussen is men in Japan al druk begonnen met de nieuwe techniek.

Het Amerikaanse bedrijf Arcturus heeft 4.200 Japanners geïnjecteerd met 's werelds eerste zelfreplicerende injecties.

De resultaten zullen rampzalig zijn, waarschuwt professor Yasufumi Murakami, omdat het een tsunami van spike-eiwit zal veroorzaken dat heel goed aan anderen kan worden doorgegeven
😳

Niet alleen het spike-eiwit, maar het hele MRNA wordt gerepliceerd, vermenigvuldigd en ingekapseld in exosomen die worden vrijgegeven aan de buitenste cellen.

Vandaar dat shedding niet kan worden uitgesloten.


The US Company Arcturus have injected 4200 Japanese people with the world’s first self replicating shots.

The results will be dire warns Professor Yasufumi Murakami as it will cause a tsunami of spike protein which could very well be passed on to others
😳

It’s not just the… pic.twitter.com/oug0X39kwU

— Kat A 🌸 (@SaiKate108) June 14, 2024


Maar, het wordt nog erger.

Want er wordt op dit moment druk gewerkt om ook alle bestaande traditionele vaccins om te zetten naar de mRNA techniek.

Ook daar zal je dan de zelf replicerende versie krijgen.


Warning ‼ The annual flu vaccine will be transformed into an mRNA Vaccine.

New technology is working its way into old vaccine protections

Completely ignoring the millions of injuries and deaths reported by the mRNA Covid Vaccine- the FDA is planning to push this through… pic.twitter.com/0dZc8COhC5

— DiedSuddenly (@DiedSuddenly_) March 3, 2024


Nog nooit was het belang om iedere ‘vaccinatie’ te mijden zo groot als nu.

Nog zijn wij vrije mensen, maar niet lang meer als deze zich laten inspuiten met de ‘vaccins’.

Zorg dat we vrij blijven en steun het vrije woord.

 

Bron: https://niburu.co/het-complot/19812-het-wordt-echt-nodig-om-straks-met-een-grote-boog-om-vaccins-heen-te-lopen

 


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

 

Wij zullen een enorme prijs betalen

 zaterdag, 15 juni 2024 11:57

donkere wolken aan de horizonRussische vredesvoorstellen worden van tafel geveegd alsof het niet de moeite waard is om ernaar te kijken.

Ondertussen komen er ‘vredesonderhandelingen’ zonder Rusland en laten Viktor Orban en Aleksandar Vučić weten waarom wij, het Westen, zo gevaarlijk bezig zijn.


Terwijl in de praktijk Oekraïne de oorlog op alle fronten verliest heeft het Westen en dan met name de NAVO een hele grote mond.

Daarom vindt de NAVO het ook niet de moeite waard om echt te reageren op nieuwe Russische vredesvoorstellen, maar gebruikt het dit voorstel om op te scheppen hoe goed en sterk ze wel niet zijn.

Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de Navo, wuift het voorstel van de Russische president Vladimir Poetin weg. Die laatste heeft vrijdag eisen gesteld om vredesgesprekken met Oekraïne te beginnen. ,,Dit is geen vredesvoorstel, dit is een voorstel van meer agressie, meer bezetting", reageert Stoltenberg.
Natuurlijk is het helemaal niet de bedoeling om vrede te bereiken, het doel is verdere escalatie totdat er een bepaald punt is bereikt.

Daarom hier twee boodschappen van twee Europese leiders die wel degelijk zien wat voor gevaar wij als bevolking lopen.

We beginnen met de Hongaarse premier Viktor Orban die onder andere het volgende zegt:

De NAVO wil Oekraïne helpen door de zogenaamde NAVO-Oekraïne missie op te zetten.

Dit betekent dat de NAVO de overdracht van wapens aan Oekraïne gaat coördineren.

Ze gaan drie grote bases opzetten van waaruit ze wapens gaan overdragen aan Oekraïne. Dit gebeurt op het grondgebied van NAVO-landen: Polen, Slowakije, Roemenië.

We zijn hier niet klaar voor omdat we geloven dat waar wapens worden overgedragen, die plek een militair doel wordt vanuit het oogpunt van de vijand. En daar kan van alles gebeuren.

Dus wat de Oekraïense missie betekent, is ten eerste dat het deze coördinatiepunten voor wapenoverdracht opzet, ten tweede dat NAVO-lidstaten geld bij elkaar gooien om de oorlogsinspanning van Oekraïne te steunen en ten derde dat ze Oekraïense soldaten trainen.

Er is discussie over de vraag of dit op hun eigen grondgebied gebeurt of op het grondgebied van Oekraïne. Maar het punt is dat ze direct betrokken zijn bij het trainen van Oekraïense soldaten die naar de frontlinie gaan. Hongarije wil hier niet bij betrokken zijn en dit probleem moet worden opgelost.

Het is duidelijk dat we onder enorme druk staan. 31 lidstaten zetten ons onder druk om van de kant van de vrede naar de kant van de oorlog te bewegen.

 

Iemand die ook niet betrokken wil worden bij een oorlog met Rusland is de Servische president Aleksandar Vučić.

Hij zegt onder andere het volgende:

"We stevenen af op een grote catastrofe en het lijkt erop dat de trein het station al heeft verlaten en niet meer gestopt kan worden.

Niemand in het Westen heeft het nog over vrede - alleen nog meer oorlog.

Het Westen denkt dat het kan winnen en Rusland kan uitschakelen. Ik denk dat het Westen het mis heeft.

Beide partijen geloven nu dat het existentieel is voor hen, dus ik denk niet dat ze een andere oplossing zullen vinden dan oorlog en alles, alles staat op het spel.

In Europa gedragen de leiders zich als de grote helden, maar ze zijn niet eerlijk en vertellen hun burgers niet dat ze allemaal een grote prijs zullen betalen als het tot oorlog komt."


Als niemand de trein meer kan stoppen, dan is het aan de burgers om dat te doen.

Het is dan ook hoog tijd om alle verschillen voor nu  te vergeten en gezamenlijk alles te doen wat mogelijk is om deze trein alsnog tot stilstand te brengen.

Dit is echt het toppunt en ook hier komt hij mee weg

 zondag, 16 juni 2024 09:58

rutte manipuleren liegen psychopaatAls je een aantal dingen op een rij zet, dan is het onvoorstelbaar dat het Nederlandse volk dit pikt.

De burgers zijn op een werkelijke afgrijselijke manier beetgenomen door de persoon die ons straks de Derde Wereldoorlog zal proberen in te sleuren.


Zelden heeft er een grotere gladjakker in ons land rondgelopen dan de bekende vrijmetselaar Mark Rutte.

Hij heeft zijn ziel (voor zover aanwezig) en zaligheid verkocht aan de eigenaren van het WEF forum.

Als een robot voert hij orders uit, liegt, bedriegt en manipuleert en wordt daarvoor zo meteen beloond met een heel belangrijke functie.

Alle Europese lidstaten waren in 2016 akkoord om het associatieverdrag met Oekraïne te tekenen,

Alle landen, behalve Nederland.

Bij ons werd op 6 april 2016 een zogenaamd Raadgevend Referendum gehouden over het wel of niet tekenen van het associatieverdrag met Oekraïne.

De uitslag was duidelijk, want Nederland wilde dit niet en zei: ’Nee’.

Echter, onze vrijmetselaar had opdracht gekregen van zijn superieuren om dat verdrag hoe dan ook namens Nederland te tekenen.

De oplossing die de gladde WEF medewerker had bedacht was het toch tekenen van het associatieverdrag ondank het Nederlandse 'nee, met daaraan toegevoegd een inlegvel met speciale condities, waarbij recht gedaan zou worden aan de ‘nee’ stem van Nederland.

Er staat op dat inlegvel dat het associatieverdrag geen opstapje is naar een EU lidmaatschap en dat ook in de toekomst niet kan zijn.

Dat het geen collectieve veiligheidsgarantie is of verplichting tot militaire samenwerking inhoudt.

Dat Oekraïners op basis van dit verdrag niet in de Europese Unie aan het werk kunnen'.

Dat er geen extra geld naar Oekraïne gaat.

Dat is wat Mark Rutte destijds glashard beweerde.



Al de dingen die hij op noemde en die niet zouden gebeuren, zijn wel gebeurd.

En dan als klap op de vuurpijl:
Wij hebben ons als volk wel op een heel knullige manier laten beetnemen door WEF werknemer Rutte.

Deze wordt dan nu ook beloond door de sekte en mag straks waarschijnlijk namens zijn meesters West Europa gaan offeren op het oorlogsaltaar.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...