donderdag 16 december 2021

Uitvinder mRNA-vaccin waarschuwt ouders: prik kan organen van kinderen permanent beschadigen

vaccin

Foto: gencat cat CC0

Uitvinder mRNA-vaccin waarschuwt ouders: prik kan organen van kinderen permanent beschadigen

Ouders brengen hun kinderen mogelijk permanente schade toe door ze te laten vaccineren tegen corona, waarschuwt de uitvinder van mRNA-vaccins.

In een verklaring zei dr. Robert Malone dat het toedienen van een vaccin een ‘onomkeerbaar besluit’ is.

Toekomstige generaties

Malone legde uit dat de spike-eiwitten die na vaccinatie worden aangemaakt vaak permanente schade toebrengen aan het brein, zenuwstelsel, hart, de bloedvaten, het voorplantingssysteem en immuunsysteem van kinderen.

De schade die wordt aangericht, is onherstelbaar, waarschuwde Malone. Hij zei dat schade aan het voortplantingssysteem invloed kan hebben op toekomstige generaties.

Meest radicale medische experiment

Malone wees er verder op dat mRNA-prikken niet uitvoerig zijn getest en dat er dus nog weinig bekend is over langetermijnrisico’s. “Vraag jezelf af of je wilt dat je kind deel uitmaakt van het meest radicale medische experiment uit de menselijke geschiedenis.”

Gezien de bekende gezondheidsrisico’s van de prik levert het vaccineren van kinderen tegen corona geen voordeel op, zei hij. Dr. Malone riep ouders op om zich te verzetten en hun kinderen te beschermen.

[Infowars]

------------  
JE HOUDT HET NIET VOOR MOGELIJK, ALLE GEVOEL VOOR REDELIJKHEID IN Nederland KWIJT.  WAT VOOR EEN ONNOZEL MENS IS DIE RUTTE, IN NEDERLAND LEEST NIEMAND BLIJKBAAR DE INTERNATIONALE WETENSCHAPPELIJKE STUDIES, BEHALVE DAN DE IN EEN HOEK GEDRUMDE OPPOSITIE.  GEEN GEVOEL VOOR MENSELIJKHEID DIE RUTTE, HEEFT ZELF GEEN KINDEREN.  MAAR VRAAG JEZELF EENS AF OF JE WILT DAT JE KIND DEEL KAN UITMAKEN VAN EEN VAN DE MEEST ONGECONTRLEERDE MEDISCHE EXPERIMENTEN UIT DE MENSELIJKE GESCHIEDENIS.  DEZE MAN IS NIET TE VERTROUWEN, ZOVEEL IS DUIDELIJK !!!

rutte
Foto: Mark Rutte (BZ | Richard Koek CC BY-SA 2.0)

Kijk: Rutte zet ongevaccineerde kinderen weg als zondebok, als gevaar voor opa en oma

Premier Rutte vroeg dinsdag tijdens de coronapersconferentie speciale aandacht voor de oudere generatie. “Natuurlijk is de ene senior de andere niet, maar gemiddeld genomen weten we dat mensen boven de 70 echt veel vaker in het ziekenhuis terechtkomen als ze corona krijgen. Laat ons dat samen zoveel mogelijk voorkomen door ons bij opa en oma extra goed aan de basisregels te houden,” zei hij.

“En ook door het directe contact tussen 70-plussers en kinderen zoveel mogelijk te beperken, hoe lastig het ook kan zijn die anderhalve meter afstand te bewaren, en de kleinkinderen niet te knuffelen onder de kerstboom,” aldus Rutte.

“We weten nu eenmaal dat het coronavirus behoorlijk rondgaat onder kinderen die niet gevaccineerd zijn en al worden ze daar zelf meestal niet heel ziek van, ze kunnen het wel degelijk overdragen. Pas dus alsjeblieft op,” zei Rutte.


Net zo ongevaarlijk als verkoudheid

Vlak voor de persconferentie publiceerde nota bene de NOS een artikel waaruit blijkt dat corona bij kinderen net zo ongevaarlijk is als een willekeurige verkoudheid. Het ging om een onderzoek dat is uitgevoerd door UMC Utrecht.

De NOS: “De resultaten van het onderzoek werpen meteen de vraag op of kinderen onder de 12 jaar nog gevaccineerd moeten worden.”

De oorspronkelijke titel, ‘Onderzoek: corona-infectie kinderen net zo ongevaarlijk als willekeurige verkoudheid’, werd al snel aangepast.

SHOCKER: COVID-19-vaccins hebben bijna twee keer zoveel kinderen gedood als het virus zelf

15/12/2021 / Door Cassie B. / Opmerkingen


Voor ouders die debatteren over het al dan niet vaccineren van hun kinderen tegen COVID-19, kwam een ​​analyse van openbaar beschikbare gegevens tot een verontrustende conclusie: de prikken kunnen twee keer zoveel kinderen doden als het virus zelf.

Dit is volgens Steve Kirsch , die enkele berekeningen maakte met behulp van gegevens uit de Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)-database. Hij begon met het totale dodental van het virus bij personen van 18 jaar en jonger. Het gerapporteerde cijfer van 4 januari 2020 tot 4 december 2021 was 757 doden. Natuurlijk, benadrukt Kirsch, kunnen veel van deze kinderen zijn die stierven aan COVID-19 in plaats van eraan, aangezien we tegenwoordig zien dat veel volwassen sterfgevallen op deze manier aan het virus worden toegeschreven. Daarom is het waarschijnlijk dat minder dan 757 kinderen daadwerkelijk direct aan het virus zijn overleden. Desalniettemin besloot hij om voor het cijfer 757 te gaan, alleen om beschuldigingen van spelen met de cijfers te voorkomen.

Vervolgens voerde hij een VAERS-zoekopdracht uit die beperkt was tot de VS voor de leeftijdscategorie van 5 tot 18 jaar. Het totale aantal rapporten waarin de patiënt die het vaccin kreeg stierf, was 35. We zijn ons er allemaal van bewust dat niet alle sterfgevallen die aan VAERS worden noodzakelijkerwijs veroorzaakt door het vaccin; sommige kunnen louter toeval zijn geweest. Om dit te verklaren, trok Kirsch het aantal sterfgevallen dat in het voorgaande jaar werd gemeld af om het overmatige aantal sterfgevallen te bepalen, hoewel het cijfer van dat jaar ook zowel toevallige sterfgevallen als daadwerkelijke sterfgevallen door vaccins zou hebben omvat. Opnieuw koos hij ervoor om de voorkeur te geven aan de vaccins, alleen maar om tegenstanders op afstand te houden.

Het totale aantal sterfgevallen voor 2019 was 3. Afgetrokken van 35, betekent dit dat er 32 "overtollige" sterfgevallen zijn gerapporteerd in VAERS sinds we COVID-19-vaccins hebben gehad. Er wordt echter aangenomen dat VAERS 41 keer ondergerapporteerd is, volgens een berekening die is gemaakt met behulp van de eigen methodologie van de CDC. Dus als je die 32 gemelde extra sterfgevallen vermenigvuldigt met 41 om rekening te houden met de onderrapportage, krijg je 1.312 sterfgevallen.

Dat is bijna het dubbele van de 757 sterfgevallen door (of zelfs alleen met ) COVID-19. Met andere woorden, het is mogelijk dat bijna twee keer zoveel kinderen zijn gedood door het vaccin als door het virus zelf. Dit is een absoluut onaanvaardbare situatie, en het is vooral beangstigend als je bedenkt dat nog niet alle kinderen onder de 18 jaar de prik hebben gekregen - zelfs niet in de buurt. Dit betekent dat het aantal de komende maanden flink kan stijgen, vooral omdat veel gebieden alles uit de kast halen in hun campagnes om kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot 11 jaar te vaccineren.

LINK: https://www.brighteon.com/94c8953a-f615-45e1-93e1-40899e3e1865



Recente VAERS-rapporten schetsen een grimmig beeld

LifeSiteNews heeft onlangs een overzicht gepubliceerd van enkele van de rapporten in VAERS waarbij kinderen betrokken zijn, en het geeft een grimmig beeld van wat er met jonge mensen in het hele land gebeurt. Een 11-jarig meisje in Georgië stierf bijvoorbeeld op dezelfde dag dat ze het Pfizer-vaccin kreeg dat bedoeld was voor mensen van 12 jaar en ouder. Vijftien dagen nadat hij de Pfizer-prik kreeg, kreeg een 13-jarige uit Maryland een fatale hartaanval.

In een ander rapport werd een gezonde en actieve 8-jarige jongen uit Wyoming opgenomen op de intensive care met myocarditis, slechts twee dagen nadat hij zijn eerste dosis van de Pfizer-prik had gekregen. Een 14-jarige jongen uit North Carolina moest de dag na zijn eerste dosis van het Pfizer-vaccin per ambulance van zijn school worden gehaald omdat hij zich in een "veranderde staat" bevond; hij werd gediagnosticeerd met een beroerte en onderging een operatie om een ​​bloedstolsel uit zijn hersenen te verwijderen.

Hoeveel kinderen zullen er nog moeten lijden voordat de autoriteiten toegeven dat er een probleem is met deze vaccins ?

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SteveKirsch.com

LifeSiteNews.com

badhealth , badmedicine , Big Pharma , biologische wapens , de gezondheid van kinderen , covid-19 vaccins , Dangerous Medicine , pandemie , farmaceutische fraude , echte onderzoeken , spike-eiwit , waarheid , Vaccine sterfgevallen , vaccin letsel , VAERS

  

Doktersassistent luidt noodklok: 90% ziekenhuispatiënten gevaccineerd, bijwerkingen worden niet gemeld

doktersassistent

Foto: Deborah Conrad (Videostill Rumble/The HighWire with Del Bigtree)

Doktersassistent luidt noodklok: 90% ziekenhuispatiënten gevaccineerd, bijwerkingen worden niet gemeld

Doktersassistent Deborah Conrad liet het ziekenhuis waar ze werkt bijhouden of binnenkomende patiënten gevaccineerd waren. Het gaat om het United Memorial Medical Center in New York, de staat die in april vorig jaar het epicentrum van de Amerikaanse corona-uitbraak vormde.

Hoewel de vaccinatiegraad in de regio lager is dan 50 procent, is ongeveer 90 procent van de ziekenhuispatiënten gevaccineerd.

Maanden na de vaccinatie

Aaron Siri, de advocaat van Conrad, stuurde op 19 juli een brief naar het CDC, het Amerikaanse RIVM, en de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA. In de brief stond dat deze patiënten om verschillende redenen waren opgenomen, waaronder corona.

De advocaat schreef ook dat er opvallend veel jonge mensen in het ziekenhuis werden opgenomen en veel mensen die maanden na de vaccinatie medische hulp nodig hadden.

Genegeerd

Conrad zei dat ze contact opnam met de gezondheidsautoriteiten om deze gevallen te melden, maar dat zowel het CDC als de FDA haar negeerde.

De doktersassistent werd door collega’s benaderd over bijwerkingen van de vaccins en besloot ze zelf te melden bij het VAERS. Vervolgens kreeg Conrad te horen dat het ziekenhuis al haar meldingen zou nalopen.

Ook Siri’s brief werd genegeerd.

[Red Voice Media]

Pro-vaccin fanatisme is zelf een besmettelijke ziekte

Woensdag 15 december, 2021 by: SD Wells


Tags: ADE , kunstmatige immuniteit , covid vaccins , fanatisme , geestelijke gezondheid , psychische aandoeningen , prionen , vaccin dood , vaccin fanaticus , vaccin fanatisme , vaccin hysterie , vaccin letsel , vaccins

4.200KEER BEKEKEN


(Natural News) Een belangrijke manier waarop de regering in Amerika bezig is het land te verdelen, zodat grote delen van de burgers elkaar zo haten dat ze willen dat alle anderen sterven,  gebeurde met de hele racisme-haatbeweging die meestal gewoon door de media was verzonnen en een paar dramatische gebeurtenissen (waarvan sommige duidelijk in scène waren gezet).  Nu worden de met Covid gevaccineerde Amerikanen gehersenspoeld en geleerd om de niet-gevaccineerde te haten, ons de schuld te geven van alles en ons dood te wensen. Dat is de reden waarom fanatisme voor vaccins zelf een besmettelijke ziekte is, omdat het zich als een pandemie zelf verspreidt en het demente Biden-regime en de plannen van de Chinese Communistische Partij voor de V.S. in de kaart speelt.

Vaccinverslaving

Ongeveer een derde van de Amerikanen weet (of vermoedt zeer) dat het Covid-spike-eiwit, gentherapie-prikken een ziek plan is om mensen ziek te maken, en dat is de reden waarom tientallen miljoenen Amerikanen nog steeds "No Way" zeggen tegen de Chinese griepstolsels . Dan zijn er de gevaccineerden en de "volledig gevaccineerden" die geloven dat ze volkomen veilig zijn voor Covid en dat iedereen die Covid krijgt, verspreidt of sterft, te wijten moet zijn aan een gebrek aan vaccinatie. Niets is minder waar.

De gevaccineerden zijn door de jaren heen zo gehersenspoeld en dom gemaakt dat ze zo snel mogelijk meer Covid-vaccins en meer boosters willen. Zonder vaccins voelen ze zich naakt en volledig blootgesteld aan infectieziekten. Geen van hen gelooft in de kracht van het natuurlijke menselijke immuunsysteem, wat ronduit verbazingwekkend is. De meeste gevaccineerde mensen denken dat ze gezonder zijn met geforceerde, kunstmatige immuniteit.

Het ergste is nog dat de meeste gevaccineerde mensen tegenwoordig NIET begrijpen dat de Covid-prikken helemaal geen vaccins zijn. Ze bieden weinig tot geen immuniteit, nemen snel af en verstoppen het hele vaatstelsel met miljarden microscopisch kleine prionen die dodelijke virussen nabootsen.

Vaccin intrekking (ADE)

Een paar honderd miljoen geprikte Amerikanen ervaren momenteel het terugtrekken van de vaccins. Veel mensen die in de afgelopen 4 tot 6 maanden geen Covid-19-injectie hebben gehad, hebben geen immuniteit tegen Covid of varianten daarvan, terwijl anderen een immuniteit onder nul hebben, wat betekent dat ze meer kans hebben om Covid op te lopen en/of eraan te overlijden vanwege de spike-eiwitinjecties.

Antilichaamafhankelijke Enhancement (Antibody-dependent Enhancement  of ADE ) is een syndroom dat het gevolg is van vaccins die immuunreacties oproepen van antilichamen die binden aan pathogenen, maar die pathogenen worden niet goed uitgeroeid. In plaats daarvan kan het virus veerkrachtig worden, verder in het lichaam graven en zich verspreiden.

Bepaalde vaccins induceren ADE, waaronder de Covid-prikken. ADE is ook opgetreden met andere vaccins, waaronder het dengue-virusvaccin in 2016 in de Filippijnen. De virusvaccins konden het natuurlijke virus niet neutraliseren, waardoor infecties bij de gevaccineerde mensen nog erger en dodelijker werden. 

Verschillende onderzoeken bewijzen nu dat Covid-prikken ADE veroorzaken.

Net als opioïden zijn mensen nu verslaafd aan vaccins, zowel fysiek als psychologisch. Ze hebben de vaccins NODIG voor kunstmatige stimulatie van het immuunsysteem, psychologische versterking dat ze beschermd zijn, en vanwege het antilichaam-afhankelijke Enhancement-syndroom. Dus nu, als je pro-vaccin bent, dan ben je anti-wetenschap, omdat de wetenschap aantoont dat het risico van Covid-vaccinatie veel groter is dan de voordelen.

Een recente studie van deze aard concludeerde dat toekomstige pogingen om SARS-CoV-2-vaccins te maken potentieel hogere risico's hebben voor het induceren van ADE bij mensen die deze nieuwe vaccins krijgen. Een andere studie, uitgevoerd door Japanse onderzoekers, vond dat de post-vaccin delta-variant van COVID-19 snel muteert en al door het vaccin verkregen ADE veroorzaakt, hoogstwaarschijnlijk door het Pfizer-vaccin.

Dat is de reden waarom de mensen die vaccins pushen de mensen die ze niet gebruiken verbannen, in feite zelf ziekte verspreiders zijn, waaronder ziekten van het lichaam en de geest. De gevaccineerden zijn zelfs nog gevaarlijker omdat ze denken dat ze veilig zijn, dus ze nemen meer risico's dan ze anders zouden doen.

Voor het beste nieuws op uw internet, surft u naar  Pandemic.news,  want er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir, maskers, ventilatoren en slecht CDC-advies een eigen pandemie veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

 

Zuid-Korea: 92% volwassenen volledig ‘gevaccineerd’, aantal ernstige ‘gevallen’ bereikt recordpiek

zuid-korea

Foto: Unsplash

Zuid-Korea: 92% volwassenen volledig ‘gevaccineerd’, aantal ernstige ‘gevallen’ bereikt recordpiek

Zuid-Korea werd geprezen als kampioen coronabestrijding. Het land deed het veel beter dan de meeste Europese landen. Toen kwam het vaccin. Donderdag liet Zuid-Korea weten strengere afstandsregels in te stellen aangezien het aantal nieuwe ‘besmettingen’ en ernstige ‘gevallen’ door het dak gaat.

Vanaf 2 januari zijn bijeenkomsten beperkt tot vier – volledig gevaccineerde – mensen en moeten restaurants en cafés om 21.00 uur sluiten. Bioscopen en internetcafés moeten om 22.00 uur dicht. Ongevaccineerden mogen alleen in hun eentje buiten de deur eten. Het gaat om de strengste coronabeperkingen sinds de start van de coronapandemie.

Vervijfvoudigd

Het aantal ernstige gevallen heeft een recordhoogte bereikt. Daarnaast worden er heel veel ‘doorbraakinfecties’ geregistreerd.

Het Zuid-Koreaanse RIVM registreerde woensdag 7622 nieuwe gevallen. Vorige week werden er voor het eerst meer dan 7000 gevallen gemeld. Meer dan 92 procent van de Zuid-Koreaanse volwassenen is volledig gevaccineerd. Dat terwijl het aantal nieuwe gevallen sinds afgelopen maand bijna is vervijfvoudigd. Het aantal ernstige gevallen is verdrievoudigd.


4.8
Beoordeel dit artikel

Massavaccinatie had tegen maart 2021 moeten zijn stopgezet

 


Massavaccinatie had tegen maart 2021 moeten zijn stopgezet

geplaatst op 15 december 2021door covexit

FacebookTwitterAfdrukkenE-mailMeer15

We zijn nu een heel jaar bezig met massale vaccinatie tegen COVID-19. Wereldwijd vertellen de autoriteiten de mensen om geïnjecteerd te worden en opnieuw te worden geïnjecteerd, met booster en meer booster-shots. Mensen krijgen keer op keer te horen dat de injecties veilig en effectief zijn. Inmiddels zijn er wereldwijd miljarden doses toegediend.

Terwijl deze massale campagne aan de gang is, zijn er tekenen dat er iets heel erg mis is: professionele atleten vallen dood neer op het veld; talrijke myocarditis bij adolescenten; ongelooflijke aantallen bijwerkingen, waaronder sterfgevallen, worden gerapporteerd in geneesmiddelenbewakingssystemen.

Ondanks het ongekende aantal ongewenste voorvallen, waaronder ernstige ongewenste voorvallen en sterfgevallen, die via deze systemen worden gemeld, blijven de volksgezondheidsinstanties steevast de injecties promoten en vaak verplichten, zonder de bevolking naar behoren te informeren over de risico's.

In veel landen worden maatregelen als mandaten en vaccinatiepaspoorten hardhandig opgedrongen aan de bevolking. Sommige landen, zoals Oostenrijk, Duitsland en Costa Rica, gaan nu over op verplichte injecties. 

Terwijl deze massale vaccinatiecampagne plaatsvindt, zijn er geen tekenen dat het effectief is om ons uit deze crisis te halen. Veel landen met hoge vaccinatiegraad registreren hoge percentages nieuwe infecties. Er zijn ook talrijke zogenaamde "doorbraak"-gevallen, dwz mensen met een prik die een ziekte, ernstige ziekte of overlijden ontwikkelen.

Alles wijst op een beperkte effectiviteit van de massale vaccinatiecampagne, en belangrijker nog, op grote veiligheidsproblemen.

Toch blijven de autoriteiten volhouden dat alles in orde is en dringen ze er nu op aan dat kinderen, die een extreem laag risico lopen op COVID-19, geïnjecteerd worden. Het veilige en effectieve verhaal gaat door, ondanks het substantiële bewijs dat er mogelijk iets heel erg mis is.

Het wereldwijde veiligheidsrapport van Pfizer

Een wereldwijd veiligheidsrapport van Pfizer werd openbaar gemaakt dankzij een juridische aanvraag door Public Health and Medical Professionals for Transparency, een non-profitorganisatie die de gegevens wil verkrijgen en verspreiden waarop de FDA vertrouwt om een ​​licentie voor COVID-19-vaccins te krijgen.

Het rapport mocht niet openbaar worden. Men kan inderdaad op de eerste pagina lezen: “De informatie in dit document is eigendomsrechtelijk en vertrouwelijk. Elke openbaarmaking, reproductie, distributie of andere verspreiding van deze informatie buiten Pfizer, haar gelieerde ondernemingen, haar licentiehouders of regelgevende instanties is ten strengste verboden.”


Het vertrouwelijke rapport van Pfizer, getiteld "Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports", dateert van 30 april 2021 en omvat gegevens tot 28 februari 2021 . Die data zijn belangrijk; dit is geen document van november of december 2021; het is een document dat is opgesteld in maart/april 2021.

>>   Pandemie en angst: het interview met Dr. Mark McDonald – transcriptie (sectie 2)

 

Dit is een maandelijks rapport en helaas zijn de volgende rapporten - er zouden nu al 7 andere van dergelijke maandelijkse rapporten moeten zijn - niet openbaar gemaakt.

De meeste gegevens zijn afkomstig uit de VS en het VK. “De meeste gevallen (34.762) werden ontvangen uit de Verenigde Staten (13.739), het Verenigd Koninkrijk (13.404) Italië (2.578), Duitsland (1913), Frankrijk (1506), Portugal (866) en Spanje (756); de overige 7.324 werden verdeeld over 56 andere landen.”

Massale vaccinatie begon in de VS op 14 december 2020, na de toelating voor noodgebruik die op 10 december door de FDA werd verleend. Het rapport beslaat dus slechts twee en een halve maand. In het VK is op 8 december 2020 de massale vaccinatie voor COVID-19 gestart.

In de VS was volgens https://ourworldindata.org/ bijvoorbeeld 8,8% van de in aanmerking komende bevolking gevaccineerd op 28 februari 2021, terwijl op 5 december 2021 59,6% was gevaccineerd, dus 7 keer meer vandaag. 

Dit is niet de enige reden waarom de gegevens in dit rapport een grote onderschatting van de werkelijkheid vertegenwoordigen. Het rapport is gebaseerd op ongewenste voorvallen (AE's) "spontaan gemeld aan Pfizer, gevallen gemeld door de gezondheidsautoriteiten, gevallen gepubliceerd in de medische literatuur, gevallen van door Pfizer gesponsorde marketingprogramma's, niet-interventionele onderzoeken en gevallen van ernstige AE's gemeld door klinische studies ongeacht causaliteitsbeoordeling.”

Jessica Rose, PhD, een van 's werelds vooraanstaande experts in het analyseren van bijwerkingen, schat dat het aantal bijwerkingen in dit Pfizer-rapport slechts 50% vertegenwoordigt van de bijwerkingen die op die datum aan VAERS zijn gemeld . VAERS bestrijkt meestal de VS, terwijl het Pfizer-rapport wereldwijd is, zelfs als het grootste deel van de gegevens afkomstig is uit een paar landen, waaronder de VS.  

Bovendien is er een massale onderrapportage van bijwerkingen in geneesmiddelenbewakingssystemen. Een van de meest geloofwaardige schattingen van de onderrapportagefactor is ook van Rose, die deze op 31 schat, dat wil zeggen dat slechts ongeveer 3% van de bijwerkingen die optreden in verband met de Covid-vaccins daadwerkelijk wordt gemeld aan het VAERS-systeem in de VS.

>>   Pandemie en angst: het interview met Dr. Mark McDonald - transcriptie (sectie 1)

 

Bekijk ons ​​interview met Jessica Rose, PhD, over wat ze ontdekte bij het analyseren van VAERS-gegevens, inclusief het probleem van onderrapportage en de kwestie van causaliteit, waarvan ze vindt dat het goed ingeburgerd is, met behulp van de Bradford Hill Criteria for Causation, in een meerderheid van rapporten.

Interview with Jessica Rose, PhD — VAERS: What do the Data Tell us

This interview with Jessica Rose, PhD, covers the question of vaccine safety, as it can be evaluated from actual real world data collected into the … Continue reading

https://covexit.com/vaers-what-do-the-data-tell-us/

Maar zelfs zonder rekening te houden met onderrapportage, zijn de door Pfizer vrijgegeven gegevens verwoestend en tonen ze aan dat die injecties duidelijk niet echt veilig zijn. In de geschiedenis is er nog nooit een vaccinatieprogramma geweest dat met zulke hoge aantallen bijwerkingen, waaronder ernstige en sterfgevallen, heeft mogen doorgaan.

Een kort bezoek aan de Chamber of Horrors

Wat geeft het Pfizer-rapport aan? Tabel 1 vermeldt dat er op 28 februari 2021 42.086 meldingen waren, voor een totaal van 158.893 gebeurtenissen. Om onverklaarbare reden waren er veel meer meldingen voor vrouwen (29.914) dan voor mannen (9.182). Geslacht was niet gespecificeerd voor 2.990 gevallen, wat wijst op duidelijke zwakheden in de gegevensverzameling.



Het lezen van het Pfizer-rapport is een beetje als een bezoek aan een gruwelkamer. Het bezoek bevat 1833 gevallen van anafylaxie, 317 "relevante gebeurtenissen" van Vaccine-Associated Enhanced Disease (VAED), waaronder Vaccine-Associated Enhanced Respiratory Disease (VAERD); 270 "zwangerschapsuitkomsten" met weinig details voor de meeste van die rapporten; enzovoort. 

Terwijl de injecties destijds gericht waren op ouderen en niet waren toegestaan ​​bij kinderen, zijn er 34 meldingen van injecties bij kinderen jonger dan 12 jaar, met gevolgen als aangezichtsverlamming, lymfadenopathie, malaise, pruritus en zwelling. Van deze 34 waren er 16 onopgeloste en 5 onbekende uitkomsten. Myocarditis is niet overheersend in het rapport, omdat er slechts 5000 van de 42.000 rapporten zijn voor mensen onder de 30 jaar, en vanwege de genderongelijkheid in de rapporten.

Laten we nu eens kijken naar het meest serieuze probleem: de dood. Als het gaat om fatale gevolgen, zijn er 1.223 sterfgevallen gemeld door Pfizer voor deze korte periode. Zelfs binnen de context van deze gegevens zijn deze 1.223 sterfgevallen een duidelijke onderschatting, aangezien er 11.361 patiënten zijn "niet hersteld op het moment van melding" en 9.400 gebeurtenissen waarvan de uitkomst "onbekend" is.

Maar zelfs als men de kwestie van onderrapportage buiten beschouwing laat, wijzen 1.223 doden op een enorm veiligheidsprobleem. Elke echte, serieuze regelgever had het massale vaccinatieprogramma met deze injecties onmiddellijk moeten onderzoeken en stopzetten.

>>   VK, NHS Doorgaan met onzinnige C19-aanpak

 

Ondanks dit aanzienlijke maar zwaar ondergerapporteerde aantal sterfgevallen, bevat het rapport tal van bewoordingen zoals "heeft geen significante nieuwe veiligheidsinformatie onthuld" en "brengt geen nieuwe veiligheidsproblemen aan de orde." 

Zelfs de 9 pagina's lange appendix van dit rapport, die een "Lijst van bijwerkingen van speciaal belang" bevat, is het lezen waard en is zeer eng. Het is een zeer lange lijst van gebeurtenissen "van speciaal belang" die u echt nooit in uw leven, dat van uw kinderen of met wie dan ook wilt laten gebeuren. En toch is het wat al bekend was dat degenen die in maart/april 2021 werden geïnjecteerd, gebeuren. Volksgezondheid en medische professionals voor transparantie. Hier is pagina 1 van deze bijlage. Vind de andere in het volledige rapport, hieronder gelinkt.

 


In de secties Discussie, Samenvatting en Conclusie op pagina 28-29 merken de auteurs op dat "de gegevens geen nieuwe veiligheidsproblemen of risico's aan het licht brengen die etiketwijzigingen vereisen en een gunstig baten-risicoprofiel ondersteunen", wat suggereert dat ze al eerder wisten van de verwoestende bijwerkingen! 

De auteurs voegen eraan toe dat "beoordeling van de beschikbare gegevens voor deze cumulatieve PM-ervaring een gunstige baten-risicobalans bevestigt", dat Pfizer "de routinematige geneesmiddelenbewaking zal voortzetten" en "het Geneesmiddelenbureau zal informeren als een evaluatie van de veiligheidsgegevens significante nieuwe informatie oplevert .” 

De instantie waarnaar hier wordt verwezen is de Foods & Drugs Administration – FDA – die zich daarom al heel vroeg volledig bewust was van de omvang van de bijwerkingen, maar publiekelijk bleef beweren dat de injecties veilig waren.

Er is geen informatie verstrekt over hoe het bedrijf zijn risico-batenanalyse heeft berekend, wat leidt tot de gewaagde conclusie dat er een gunstige baten-risicoverhouding is.

Houd er rekening mee dat PM staat voor 'Post Marketing'.

Ja, het is niet alleen een planetaire klinische proef die aan de gang is, maar het is ook een planetaire marketingcampagne …

Lees het volledige rapport hier .

Bekijk de analyse van Vernon Coleman van het rapport.

    LINK: https://covexit.com/mass-vaccination-should-have-been-halted-by-march-2021/  


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...