zondag 11 februari 2024

Het vergeten is verplicht

 februari 11, 2024   12 

    Kwh1050 / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

We mogen ons niet neerleggen bij deze verplichte vergetelheid. We moeten het ons herinneren en ons volledig rekenschap geven van het bedrog en de vernietiging die de heersende klasse heeft veroorzaakt om geen andere reden dan winst en macht. Alleen dan kunnen we de juiste lessen leren en opnieuw bouwen op een betere basis voor de toekomst.”

Onder het mom van ziektebestrijding hebben de meeste naties in de wereld het equivalent van oorlog meegemaakt – nooit officieel als zodanig verklaard en nooit officieel beëindigd met een vredesverdrag – en dit heeft enorme veranderingen teweeggebracht in ons leven, onze politiek, cultuur en economie, schrijft Jeffrey A. Tucker.

Denk eens aan de grote lijnen. Bijna elke natie ter wereld probeerde een luchtwegen-ziekteverwekker uit te roeien die via aërosolen wordt verspreid en een dierlijk reservoir heeft – een ambitie waarvan elke competente medische professional je had kunnen vertellen dat het krankzinnig was. En ze probeerden dit grote doel te bereiken door maximale controle over de menselijke bevolking. En om dit doel te bereiken, oefenden ze een aantal jaren totale controle uit.

Een verwoestend kenmerk van totale oorlogen in de geschiedenis is het verlies van culturele continuïteit van voor de oorlog naar na de oorlog. Wat voorafging vervaagt in het geheugen, wordt vervangen door trauma en vervolgens door het wanhopige verlangen om te vergeten dat het ooit gebeurd is en iets nieuws te creëren.

De ontwikkeling van de maatschappij en haar groei – technologisch, informatief, politiek, cultureel – wordt verondersteld organisch te zijn. Oorlog verandert dat, waarbij sommige kenmerken worden afgeschreven en andere worden verheven, meestal ten koste van de menselijke bloei.

We zagen dit na de Grote Oorlog. Het verschil tussen 1910 en 1920 was meer dan een decennium. Het was een ander tijdperk. De mode, muziek, literatuur, schilderkunst en architectuur veranderden allemaal en dramatisch. De Belle Epoque en haar zeden, gewoonten en idealen verdwenen ver in het verleden en werden vervangen door iets heel anders.

Monarchieën en oude multinationale staten werden volledig weggeblazen en nationaliteit kwam te staan voor elk extern teken van groepssolidariteit, elk vechtend voor erkenning. De meeste culturele tekens waren plotseling donkerder, waardoor er een nieuw besef ontstond van de grimmige realiteit van leven en dood op aarde. De oude schrijvers waren vergeten, net als oude gewoonten, beroepen en manieren van zijn. Het oude idealisme was ook verdwenen.

Dit was vooral duidelijk in de kunstcultuur van hoog niveau, die zich tegen alle vormen van het verleden keerde. Het was precies in deze periode dat wat wij “moderne” kunst noemen in zwang kwam. In de onderste lagen van de samenleving was het trauma voelbaar in gebroken gezinnen, ontheemde arbeiders, permanent bewustzijn van massale dood, publiek wantrouwen en een wending naar drugsmisbruik en slechte gezondheid. Het enige fortuin werd uitgeput en afgestoten en een culturele anomie steeg op in het hele Westen.

Slechts enkele decennia later vond dezelfde omwenteling plaats tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Na die oorlog veranderde opnieuw de muziek, de architectuur, de schilderkunst, de literatuur, de demografie en de ideeën die we hadden over de toekomst. Het optimisme in het algemeen beleefde zijn tweede grote klap in een eeuw, vervangen door een oprukkend nihilisme dat niet in bedwang gehouden kon worden tot het twee decennia later explodeerde.

Nogmaals, de afstand tussen 1940 en 1950 was veel meer dan een decennium. Er was een multinationale reset met de vorming van “neoliberale” wereldpolitieke instellingen zoals het IMF en de Wereldbank, plus de GATT, die de wereldvrede moesten garanderen. En slechts een paar jaar later gooide de Koude Oorlog die plannen in duigen met de oprichting van ommuurde handelsblokken.

 

De schrijvers van het interbellum leken te verdwijnen, afgedaan als ouderwets en wereldvreemd. Faulkner, Fitzgerald, Hemingway, Nock, Mencken, Wharton, Garrett, Flynn – dit waren allemaal bekende namen in de jaren ’20 en ’30, maar vanaf de jaren ’50 verdampten ze geleidelijk. Tijdschriften veranderden en de industrie ook, waarbij het oude werd weggeveegd en het nieuwe een gesubsidieerde prominente plaats kreeg.

Dit is een gevolg van de perceptie van nieuwe tijden en de irrelevantie van alles wat daarvoor kwam. Dit ging gepaard met een Freudiaanse onwil om over de verschrikkingen van de oorlog te spreken.

Hoewel nooit aangekondigd en zelden erkend door de bedrijfsmedia, hebben we onze eigen vorm van trauma beleefd met de beleidsreactie op Covid. Het nam een vorm aan zonder precedent. Zonder dat er een oorlog werd uitgevochten en zonder dat de vrede werd verklaard, werden we vanaf maart 2020 omringd door alle tekenen van oorlog.

Het werd gekenmerkt door een explosieve verbrijzeling van hoe het leven zou moeten werken. Vakanties werden geannuleerd. We kregen te maken met wereldwijde en binnenlandse reisbeperkingen. We gehoorzaamden aan plotselinge en ongeteste protocollen van asociale distantiëring tot maskering en sluiting van alles, samen met het kant-en-klare socialisme van meerdere biljoenen aan stimuleringsuitgaven (en het drukken van geld).

De dienstplicht kwam later, toen miljoenen werden volgepompt met een experimenteel medicijn genaamd mRNA dat via een nieuw systeem met een injectie werd toegediend. De meesten hadden geen keus. Hele steden werden gesloten voor de weigeraars. Zelfs studenten en kinderen werden meegesleurd in de grote campagne voor wat vaccinatie werd genoemd – een naam die speelt met successen uit het verleden – maar geen steriliserende effecten had en geen serieuze bijdrage leverde aan het beëindigen van de pandemie.

Hoe meer we te weten komen over de oorzaak van dit afschuwelijke experiment in viruscontrole, hoe meer we de centrale rol van het leger ontdekken in het vormgeven van de beleidsreactie, het dicteren van regels voor de volksgezondheid en het tot stand brengen van het vaccin. Lang voordat het Amerikaanse volk wist wat er op komst was, behandelde het leger het virus al als een biowapen lek waarvoor tegenmaatregelen nodig waren.

Het leek meer op oorlog dan gewoonlijk wordt toegegeven. Zeker de meeste landen legden een vorm op die aanvoelde als de staat van beleg. Het voelde zo omdat het zo was.

Het boek The Wuhan Coverup van Robert F. Kennedy Jr. legt de grotere context uit. Het leger werkte al lange tijd samen met laboratoria over de hele wereld bij het uitvoeren van gain-of-function onderzoek in het biowapenprogramma om te anticiperen op zowel de ziekteverwekker als het tegengif.

Toen het lek vanuit China duidelijk werd – ergens in de herfst van 2019 – begonnen de voorbereidingen, zonder overleg met gekozen leiders of zelfs burgerlijke bureaucraten. Tegen de tijd dat de reactie werd geïmplementeerd, moet het hebben geleken als de enige haalbare weg, wat waarschijnlijk de reden is waarom Trump instemde met het absurde plan om de samenleving stil te leggen.

De Amerikaanse grondwet staat nergens een dergelijke op noodsituaties gebaseerde afschaffing van vrijheden en rechten toe. Rechter Neil Gorsuch had gelijk toen hij dit “de grootste inbreuken op burgerlijke vrijheden in de geschiedenis van dit land in vredestijd” noemde. En let op de kwalificatie: in vredestijd. Maar kan iemand een oorlogsmaatregel bedenken die het schrappen van feestdagen, massale quarantaines van gezonde mensen, gesloten bedrijven en scholen en universele censuur van andersdenkenden omvatte?

Zowel tijdens de Grote Oorlog als tijdens de Tweede Wereldoorlog was universele censuur en bewaking toegestaan, maar de maatregelen waren specifiek gericht op hooggeplaatste tegenstanders en raakten de gemiddelde persoon nauwelijks. En op geen enkel moment tijdens deze oorlogen durfde de overheid het aan om in het hele land verordeningen uit te vaardigen dat iedereen te allen tijde 2 meter uit elkaar moest staan of zijn gezicht moest bedekken om te winkelen. Dit gebeurde niet in oorlogstijd.

We kunnen de opmerking van Gorsuch gerust aanpassen door simpelweg te zeggen dat het de grootste inbreuken op burgerlijke vrijheden zijn, punt uit.

Welke culturele trends kunnen we volgen die het verschil markeren tussen de tijden vóór en na de lockdowns? We kunnen in het bijzonder vijf verschrikkelijke trends opmerken.

1. De verankering van nieuwe handelsblokken die zich begonnen te vormen met hernieuwd protectionisme maar nu het einde aankondigen van de suprematie van de dollar en nauwe banden tussen Rusland en China. De gebeurtenissen van de afgelopen week – waarin de hele wereld werd uitgenodigd om de relatieve eruditie van de Russische en Amerikaanse president te vergelijken – wijzen op het einde van het Amerikaanse imperium.

2. Dramatische dalingen in vruchtbaarheid. We zien dit in elk land, maar vooral in de landen die het hardst hebben ingegrepen, zoals Taiwan, Zuid-Korea, Singapore, Hong Kong, Italië en Spanje. Provincies in Afrika die het minst hebben gedaan om het opsluiten af te dwingen hebben de hoogste vruchtbaarheidscijfers. Als onderdeel hiervan heeft genderdysforie de overhand gekregen. Ja, de trans-trend bestond al voor Covid, maar het isolement, de digitale verslaving, het verlies van het doel van jongeren en de pauzeknop op relaties hebben een vreemde beweging gecultiveerd in de richting van het verwarren van mannen en vrouwen en het creëren van de illusie dat biologische sekse oneindig kneedbaar is.

3. De ondergang van geletterdheid. Onderzoeken tonen de laagste percentages boek-lezen ooit, naast de laagste percentages van zelfs maar het vermogen van jonge mensen om ook maar in de buurt van een klasniveau te lezen. Deze trends kunnen met elkaar samenhangen, net als de opkomst van digitale verslaving.

4. De afschrijving van werk. Je kunt deze trend ongetwijfeld bevestigen: werk en het arbeidsethos zijn diep uit de mode, omdat een hele generatie heeft ervaren hoe het was om de hele dag in je pyjama te luieren en toch overspoeld te worden met inkomsten dankzij de overheid. Arbeidsuitval in het VK, de VS en de EU blijft erg hoog.

5. Omhoog met afhankelijkheid. In de VS en andere landen leven meer mensen dan ooit van overheidsuitkeringen, inclusief arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, maar nog veel meer. De bureaucratie heeft de touwtjes volledig in handen genomen.

Tel dit alles bij elkaar op en je krijgt minder individualisme, initiatief en zelfs de wens om te groeien in welvaart. Met andere woorden, geen verrassing, de dramatische gecollectiviseerde reactie heeft geleid tot een grotere mate van collectivisme dan we tot nu toe hebben meegemaakt. Daarmee komt onvermijdelijke spirituele wanhoop.

Wat de veranderingen in kunst en muziek betreft, is het nog te vroeg om iets te zeggen, maar hier kunnen we iets ongebruikelijks ontdekken in oorlogstijd: geen vooruitdenkende poging om iets nieuws te creëren, maar een teruggrijpen op de oude vormen, waarschijnlijk omdat we nergens anders heen kunnen.

 

En dit introduceert de andere kant van de medaille, namelijk dat het dramatische verlies van vertrouwen in de media, overheid, academische wereld, het bedrijfsleven en de wetenschap heeft geleid tot:

1. Een nieuwe zoektocht naar wat waar is, gebruikmakend van elk hulpmiddel. Dit heeft niet alleen betrekking op wetenschap en gezondheid, maar ook op religie en een algemene levensfilosofie. Wanneer de elites falen, is het aan alle anderen om dingen uit te zoeken.

2. Een nieuwe nadruk op thuisonderwijs. Deze praktijk leefde decennialang onder een juridische wolk totdat het plotseling verplicht werd en de scholen voor een jaar of twee gesloten werden. Toch moet het onderwijs doorgaan, dus miljoenen ouders hebben het op zich genomen.

3. Een wending tegen de universiteit maakt hier deel van uit. Ze eisen dat alle studenten een prik krijgen, keer op keer, ondanks harde bewijzen dat de prik nodig, veilig of effectief was. Betalen mensen daarom zes cijfers aan collegegeld?

4. Miljoenen mensen hebben zich gerealiseerd dat de overheid niet kan worden vertrouwd om voor mensen te zorgen en dus is er een dramatische wending in de richting van financiële onafhankelijkheid en nieuwe vormen van zelfstandig leven.

5. Er worden nieuwe instellingen opgericht. Zoveel non-profitorganisaties, stichtingen, mediakanalen en gebedshuizen hebben tijdens de lockdown en de mandaatperiode totaal geen moed getoond. Daarom worden er met de dag nieuwe instellingen opgericht die goed hebben opgelet en een cultuur voorbereiden op nieuwe tijden.

Het Brownstone Institute maakt hier zeker deel van uit, maar er zijn er nog veel meer, naast de alternatieve media die zo snel groeien dat ze de bestaande media overspoelen.

Dit is slechts een schets en het is nog te vroeg om precies te zien welke veranderingen er in ons land en in de wereld in gang zijn gezet door de oorlogstactieken van de Covid response. De dichtstbijzijnde analogie die we kunnen noemen is de Grote Oorlog van meer dan een eeuw geleden, die een hoofdstuk in de geschiedenis afsloot en een nieuw hoofdstuk opende.

Om ervoor te zorgen dat wat daarna komt beter is dan de corruptie die we achterlieten, zullen we al onze inspanningen moeten richten. Het is precies om deze reden dat er zoveel verplichte vergetelheid op ons afkomt. Je ziet het dagelijks in het bedrijfsnieuws, dat het hele lelijke hoofdstuk wil vergeten uit angst dat de boeren te onrustig zullen worden. Anthony Fauci vat in zijn verklaringen en getuigenis in het Congres het thema van alle officiële instellingen vandaag de dag samen: “Ik kan het me niet herinneren.”

We mogen ons niet neerleggen bij deze verplichte vergetelheid. We moeten het ons herinneren en ons volledig rekenschap geven van het bedrog en de vernietiging die de heersende klasse heeft veroorzaakt om geen andere reden dan winst en macht. Alleen dan kunnen we de juiste lessen leren en opnieuw bouwen op een betere basis voor de toekomst.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-vergeten-is-verplicht/

“mRNA-gevaccineerde mensen geven Bluetooth-signalen” – Verontrustend Frans onderzoek: “Onverklaarbare magnetiseringsverschijnselen ook bij PCR-geteste personen”

 In de afbeelding hebben we een fotomontage gemaakt gebaseerd op het wetenschappelijke beeld van het biomedische gebruik van grafeen in het menselijk lichaam met een mobiele telefoon in de Indiase studie Sahoo et al. gepubliceerd in Science Direct die het gebruik van Bluetooth-technologie in de farmacologie bevestigt.

december 21, 2023   29

De studie moet met de nodige voorzichtigheid worden bekeken, maar zoals bevestigd door onze deskundige IT-consultant die ons de patenten van Moderna verstrekte over het gebruik van grafeen in het Spikevax Covid mRNA-vaccin, zijn de experimenten uitgevoerd met geavanceerde apparatuur op een strikt wetenschappelijke manier, schrijft Carlo Domenico Cristofori.

De geruchten over het vermeende magnetisme veroorzaakt door vaccins zijn onderworpen aan een spervuur van ontkenningen door PRO-VAX fact-checkers, maar dit onderzoek werd onlangs genoemd als een bron in een studie gepubliceerd in de Amerikaanse wetenschappelijke publicatie International Journal of Vaccine Theory Practice and Research van Dallas.

Dat niet alleen. De vele onderzoeken van Gospa News naar het gebruik van nanodeeltjes zoals grafeenoxide voor biomedische doeleinden maken de ontkenningen nu achterhaald en de onderzoeken die hun aanwezigheid in mRNA genetische sera verifiëren en bevestigen meer dan gerechtvaardigd.

Daarom herlanceren we, in tegenstelling tot wat gebruikelijk is, dit experiment, hoewel we ons ervan bewust zijn dat het geen onbetwistbare wetenschappelijke waarde heeft. Precies om die reden hebben we het niet opgenomen in ons dossier ‘Vaccins & Grafeen’ dat alleen gebaseerd is op gepubliceerde en herziene studies.

“Sinds april 2021 doen geruchten de ronde op sociale netwerken over het verschijnen van bluetooth-achtige signalen na een of meer injecties tegen covidia die worden aangeboden door farmaceutische bedrijven. De resultaten higlight:

– Geen enkele niet-geïnoculeerde, niet-geteste persoon geeft een signaal.

– Verschillende geïnjecteerde personen geven signalen in ongeveer 40% van de gevallen

– Enkele niet-geïnoculeerde, geteste personen geven in ongeveer 50% van de gevallen een signaal.

Dit is wat naar voren komt uit Project Bluetooth Experience X, gefinancierd door EFVV, NLPV en talrijke anonieme donaties.

“EFVV (European Forum for Vaccine Vigilance) is een samenwerkingsverband van lidorganisaties en individuele leden uit 25 Europese landen. Onze ledenorganisaties bestaan uit consumentengroepen en pro-keuze groepen die op hun beurt medische professionals en wetenschappers als leden hebben” lezen we op hun officiële website.

“Hun gecombineerde ledental overschrijdt de 100.000. We roepen alle Europeanen op om zich te verenigen in een eis voor een verenigd vaccinatiebeleid gebaseerd op keuzevrijheid en geïnformeerde toestemming. Wij geloven dat verplichte vaccinatie niet alleen een ernstig risico is, maar ook een schending van de mensenrechten en de menselijke waardigheid. Daarom eisen we transparantie en voorzichtigheid, maar ook erkenning en zorg voor de vele vaccinatiegewonden in Europa en daarbuiten“.

“Er circuleren talloze video’s die het verschijnen van verontrustende verschijnselen lijken aan te tonen, zoals magnetisatie op verschillende lichaamsdelen, het verschijnen van Bluetooth MAC-adressen in de aanwezigheid van ingeënte personen, het verschijnen van signalen tijdens een scan die wordt uitgevoerd op het lichaam van ingeënte personen via detectie van dierlijke microchips, enz. Hoewel de mainstream media en overheidsinstanties het bestaan van deze fenomenen hebben ontkend, hebben burgers steeds meer empirische ervaringen gepost”.

 

Dit is wat ze kort uitleggen in de notitie waarmee ze 2 PDF bijlagen verspreiden die extreem gedetailleerd en zelfs complex te interpreteren zijn voor diegenen onder ons die geen specialisatie hebben in natuurkunde of biofysica.

Op grote schaal testen van grafeen voor biomedisch gebruik

Maar Gospa News heeft ontdekt dat er al een onderzoek is gepubliceerd om grafeenoxide in het menselijk lichaam te testen met de smartphone om verschillende biomedische functies te vervullen.

Deze onthulling met betrekking tot gevaccineerde mensen lijkt alleen maar een bevestiging te zijn van wat er al op grote schaal circuleerde op het internet. Hier is het sensationele nieuws over mensen die zijn onderworpen aan RT PCR-tests.

“Uit deze resultaten kunnen we zeggen dat een significant percentage van de geïnjecteerde personen en, in mindere mate, niet-geïnoculeerde personen die getest zijn met PCR-tests alfanumerieke signalen uitzenden in het frequentiebereik dat overeenkomt met dat van Bluetooth-gebruik”, lezen we in de studie die op dit moment nog niet is gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift en daarom, zoals aan het begin geschreven, met uiterste voorzichtigheid moet worden gelezen.

Alvorens enkele saillante opmerkingen van het onderzoek te lezen, moeten enkele vooronderstellingen worden gemaakt die helpen om het onderzoek in te kaderen, maar ook om het te accrediteren.

·         Als Gospa News 11 onderzoeken heeft gewijd aan het onderwerp ‘Vaccins & Grafeen’ (3 reeds vertaald in het Engels), dan is dat omdat het tientallen studies heeft opgespoord over het experimenteren met deze nanovormen afgeleid van koolstof op biomedisch gebied en bij de constructie van sera van vaccingenen en over hun aanwezigheid in de flacons van genieserums of in het bloed van gevaccineerde mensen.

·         Grafeenoxide werd vanwege zijn elektromagnetische en fotogenieke eigenaardigheden ook getest als neurocerebraal controle-instrument door het militaire agentschap DARPA van het Amerikaanse Pentagon tijdens de regering Obama-Biden, waarbij de viroloog Anthony Fauci monsterlijke, viraal geladen chimere coronavirussen bouwde waarvan werd aangenomen dat ze de voorlopers van SARS-Cov-2 waren.

·         Soortgelijke studies werden uitgevoerd door het Graphen Flagship project van de Europese Commissie binnen het bredere Horizon 2020 plan dat fact-checkers financierde om al het negatieve nieuws tegen Covid vaccins te censureren.

·         In een onderzoek van de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough wordt benadrukt dat bijwerkingen van vaccins worden veroorzaakt door 4% van de partijen, waarbij het vermoeden wordt geuit dat er veel placebopartijen van fysiologische oplossing, water en zout in omloop zijn, juist om het aantal slachtoffers van ongewenste bijwerkingen in een massaal experiment met onwetende menselijke proefkonijnen binnen de perken te houden

·         Onderzoek gepubliceerd door Peter Riis Hansen, afdeling cardiologie, Kobenhavns Universitet, Kopenhagen, Denemarken. en gecrediteerd door de Duitse onderzoekers Dr. Gerald Dyker, professor organische chemie aan de Ruhr Universiteit Bochum, en Dr. Jörg Matysik, professor analytische chemie aan de Universiteit van Leipzig, ondersteunde het bestaan in een enorm aantal Pfizer vaccins PLACEBO.

·         Een leidinggevende van Pfizer in Oceanië bevestigde tijdens een hoorzitting voor het Australische parlement dat zijn farmaceutische bedrijf in Nieuw-Zeeland verschillende partijen vaccins gebruikte die niet waren onderzocht door de nationale instanties voor geneesmiddelencontrole.

 

Daarom lijkt het feit dat het vreemde radiofrequentieverschijnsel bij slechts 40% van de mensen die gevaccineerd zijn met Covid waarneembaar is, zeer gerechtvaardigd en wordt het ondersteund door een veelvoud aan strikt wetenschappelijke redenen.

Maar het feit van hetzelfde fenomeen bij mensen die RT PCR testen kan ook dezelfde verklaring hebben en wordt ook gerechtvaardigd door de testfase van een op grafeen gebaseerd wattenstaafje dat, voor zover we weten, al gebruikt kan zijn in andere producten, ook gezien het feit dat, zoals onthuld door Gospa News, een van de al belangrijke RT PCR diagnostische laboratoria een partner is van de Big Pharma vaccins in het OneNucleus project in Cambridge.

Bluetooth Experience X onderzoek als bron van een studie gepubliceerd in een medisch tijdschrift

Het onderzoek Bluetooth Experience X werd uitgevoerd door universitaire onderzoekers en experts in geavanceerde technologieën Germán Sarlangue, student aan de Ecole Supérieur de Commerce et Technologie de Toulon, Julien Devilleger, cardioloog aan Polyclinique St Jean, Philippe Trillaud, Steve Fouchet, expert in beveiligingssystemen en netwerken , Lidwine Taillasson en Grégory Catteau, hoofd programmering bij het GSK Research and Development Centre.

Het is niet gepubliceerd door een wetenschappelijk tijdschrift en is daarom niet onderworpen aan een peer review die de betrouwbaarheid ervan bevestigt.

Maar het werd wel genoemd onder de bronnen van het lopende onderzoek door de interdisciplinaire onderzoeker Daniel Broudy, professor aan de Okinawa Christian University, met de titel “Cyborgs R Us: The Bio-Nano Panopticon of Injected Bodies?”, gepubliceerd op 20 augustus 2022 binnen ResearchGate en International Journal of Vaccine Theory Practice and Research, dat vooral verwijst naar de ontdekkingen van nanovormen van grafeenoxide door de Spaanse scheikundige Pablo Campra.

“Een overzicht en kritische analyse van literatuur op het gebied van biotechnologie, nanotechnologie en materiaalkunde kan belangrijke inzichten opleveren over belangrijke bedreigingen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd in een wereld die grotendeels verdeeld is door sterk gecompartimenteerde epistemische gemeenschappen. Interdisciplinair onderzoek naar de goed gedocumenteerde problemen die voor mensen ontstaan door de injecteerbare mRNA-platforms die beweren de medische complicaties van COVID-19 aan te pakken, onthullen verrassend, zo niet zeer verontrustend, nieuw bewijs van klaarblijkelijke fraude en bedrog”, schrijft Broudy, professor Toegepaste Taalkunde, in het abstract van zijn studie.

 

“De hier gepresenteerde analyse ondersteunt zowel de gerapporteerde laboratoriumstudies van bloedmonsters van geïnjecteerde proefpersonen als experimenteel werk waarin de mogelijke redenen worden onderzocht voor waargenomen verschijnselen met betrekking tot elektromagnetische eigenschappen die in menselijke lichamen worden vertoond – voegde de onderzoeker eraan toe – De aanleiding voor deze multidisciplinaire studie waren de huidige rapporten van een aanzienlijk deel van de geïnjecteerde proefpersonen die alfanumerieke signalen uitzonden in het frequentiebereik dat overeenkomt met Bluetooth communicatienetwerken. De bespreking van deze bizarre verschijnselen wordt ingekaderd door een bredere historische context van nanotechnologie als opkomende industrie en door recente commentaren van opmerkelijke publieke figuren over surveillance onder de huid en het verdwijnen van burger- en mensenrechten”.

In het Abstract van hun studie voor EFVV (European Forum for Vaccine Surveillance) specificeerden Sarlangue et al. in plaats daarvan:

“Objectificatie van het bestaan van detecteerbare MAC-adressen in het Bluetooth-frequentiebereik na een inenting met COVID-antigeentherapie en COVID-detectie-PCR-test. Echter, zoals Jérôme R., die verantwoordelijk is voor de publicatie van het artikel, aangeeft, zelfs als de verkregen resultaten twijfelachtig zijn (niet-geïdentificeerde MAC-adressen verschijnen), zou het verkeerd zijn om een overhaaste conclusie te trekken”.

Hieronder doen we verslag van de PDF van het experiment, waarbij we de lezers uitnodigen dezelfde voorzichtigheid te betrachten bij het als wetenschappelijk volledig beschouwen ervan als door de auteurs zelf wordt aanbevolen. Maar vanwege de vele vooronderstellingen die hierboven zijn genoemd leek het ons noodzakelijk en nuttig om het te rapporteren.

Bronnen:

GOSPA NEWS – VACCINES & GRAPHENE DOSSIER
RICERCA EFVV – experience-bt-v2-fr-es-uk_02715
EFVV – website
International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research – Cyborgs R Us: The Bio-Nano Panopticon of Injected Bodies?
GOSPA NEWS – COVID-19 DOSSIER
GOSPA NEWS – WUHAN-GATES DOSSIER


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mrna-gevaccineerde-mensen-geven-bluetooth-signalen-verontrustend-frans-onderzoek-onverklaarbare-magnetiseringsverschijnselen-ook-bij-pcr-geteste-personen/

Niemand komt levend uit de klimaatramp – Dane Wigington

 februari 11, 2024   8 

    MattHPhotos / Pixabay

Klimaatonderzoeker Dane Wigington zegt dat er dagelijks grote leugens worden verteld om te verhullen hoe snel het klimaat wereldwijd implodeert. Natuurlijk is er op allerlei manieren schade toegebracht aan het milieu, maar Wigington beweert dat de grootste oorzaak van de schade die op dit moment aan de planeet wordt toegebracht door de mens veroorzaakte klimaatengineering is die vanuit de lucht wordt gesproeid. Wigington legt uit: “Waar het op neerkomt is dat we hier en nu voor ons leven vechten. Het huidige paradigma is voorbij. Het is op sterven na dood. De oceanen sterven. De insecten sterven. Plankton sterft. Onze atmosfeer verandert radicaal. Niets kan zich aanpassen aan veranderingen met deze snelheid. Nogmaals, we hebben het over giftige elementen die nooit in onze atmosfeer zouden mogen zijn… We weten dat er gepatenteerde processen zijn voor chemische ijskernvorming. Ze hebben openlijk aangekondigd dat ze dit doen… Als je dit ter sprake brengt, spuwen ze de samenzweringsmantra van de feitenlozen en de angsthazen uit en doen ze geen enkel onderzoek. Sinds wanneer komen er winterstormen uit de recordwarme Golf van Mexico? We hadden watertemperaturen in Florida van 39 graden. Dat is hetzelfde temperatuurbereik dat Jacuzzi aanbeveelt voor hun bubbelbaden. Het doodt alles – alles,” schrijft Greg Hunter.

Wigington zegt dat mensen de waarheid nodig hebben en wakker moeten worden omdat de tijd dringt voor de wereld waarin je bent opgegroeid. Wigington zegt: “We hebben laag over laag van totale waanzin door een militair-industrieel complex dat volledig buiten controle is… Als we op deze koers blijven, zal niemand van ons hier nog lang zijn. Het kan me niet schelen wie er met zijn ogen rolt, wegloopt en zegt dat hij het niet gelooft. De gebeurtenissen zullen je het tegendeel vertellen… Weigeren te erkennen dat klimaatengineering de meest schadelijke menselijke activiteit is op dit moment… Hoe kunnen deze milieugroeperingen dit enorme destructieve deel van de balans negeren? Omdat ze hun 501(c)(3) non-profit willen beschermen. GeoEngineeringWatch.org vindt dat misdadige hypocrisie. Op de huidige koers komt niemand er levend uit, en dat geldt ook voor degenen die denken dat ze ondergronds gaan en dit uitzitten. We hebben een bepaalde hoeveelheid opwarming van de aarde veroorzaakt en klimaatengineering maakt dat erger… We hebben deze terugkoppelingslus in gang gezet en deze enorme methaanexplosies veroorzaakt. Het bedekt de planeet en houdt warmte vast als een glaslaag. Die warmte zorgt ervoor dat er meer methaan vrijkomt en dat zorgt voor meer opwarming. Dat is een terugkoppelingslus en we hebben ongeveer 50 van dit soort terugkoppelingslussen.”

 

Wigington vraagt zich af: “Wat is er nodig om mensen wakker te schudden en ze te laten zien dat we vechten voor ons leven? … We hebben AccuWeather en Weather Channel, en als het niet zo tragisch en verschrikkelijk was, zou het komisch zijn om te zien hoe de klimaatacteurs van Weather Channel proberen uit te leggen waarom het op de grond 4 graden sneeuwt en in de lucht 10 of 15 graden is. Hun taak lijkt op dit moment te zijn om de sporen van de klimaatingenieurs uit te wissen. Dit is belachelijk.

Tot slot heeft Wigington nog hoop, maar daarvoor moet het publiek wakker worden. Wigington zegt: “In de (GeoEngineeringWatch.org) film “The Dimming,” probeer ik altijd dit punt te maken, en dat is dat iedereen van ons de laatste zandkorrel kan zijn die de aardverschuiving van het ontwaken in gang kan zetten… Dat betekent dat we effectief en efficiënt moeten leren vechten, en dat betekent niet naar de hemel wijzen en tieren, maar geloofwaardige gegevens doorgeven. Dat kan gratis vanaf je eigen computer thuis. Deel links naar “The Dimming” (een gratis film die al meer dan 6,2 miljoen keer bekeken is). Stuur die link naar Congresleden en wie dan ook want je plant een zaadje dat zal moeten groeien. Ik wil dat benadrukken, het zal gedwongen worden om te groeien. We zijn dus niet machteloos en degenen die de touwtjes in handen hebben zijn geen goden. We kunnen een verschil maken. We kunnen absoluut een verschil maken.”

 

Er staat nog veel meer in het 51 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij één op één praat met klimaatonderzoeker Dane Wigington, oprichter van GeoEngineeringWatch.org, met een update over de ramp die geoengineering veroorzaakt.

Video Link: https://rumble.com/v4chzbw-nobody-gets-out-alive-from-climate-engineering-disaster-dane-wigington.html 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

 

Kijk: 8 jaar geleden waarschuwde Thierry Baudet al voor de huidige situatie in Oekraïne


FVD-voorman Thierry Baudet voorspelde al in 2016 dat het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne slecht zou gaan uitpakken voor Oekraïne.

“Dit komt allemaal voort uit de neoconservatieve agenda,” zei Baudet in de serie Stemmen of Slikken, een project van het Burgercomité-EU. “Dus wat we gedaan hebben met Irak, dat doen we in feite nu met Oekraïne.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Iets heel anders

“Met allerlei prima idealen: handel en corruptiebestrijding,” vervolgde hij. “Wat je feitelijk doet, is een oorlog ontketenen, zoals dat ook in Irak gebeurd is. Dat hele neoconservatieve idee klinkt mooi, maar wat het in feite behelst, is iets heel anders. Het is namelijk een soort expansionisme: wij gaan onze invloed laten gelden.”

Het gevolg is vaak dat je een regio enorm destabiliseert. Dat is in Irak heel duidelijk gebeurd en dat gebeurt nu ook in Oekraïne, met als uiteindelijke resultaat dat de mensen daar er heel weinig aan hebben, aldus Baudet.

We steken onze vingers in een wespennest

“Het is uiterst discutabel dat het beter is geworden in Irak. In Oekraïne is het vrijwel zeker enorm veel slechter geworden. Dat land is volkomen ineengestort doordat wij in feite een verdeeldheid die in dat land bestond, hebben aangewakkerd en hebben opengereten,” zei hij.

Baudet noemde het verdrag een ‘geweldig symptoom’ van de ‘Europese ziekte’. “Alle problemen die in de EU zitten, die zitten ook in dit verdrag. Het is financieel roekeloos, het is economisch wanstaltig, het is geopolitiek van lotje getikt, het leidt tot ongebreidelde immigratie. We steken onze vingers in een wespennest.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Poetin en westerse waarden

 februari 11, 2024   30 

The Presidential Press and Information Office / Kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

Het interview dat de Russische president Vladimir Poetin onlangs gaf aan de Amerikaanse onafhankelijke journalist Tucker Carlson was meer dan zomaar een interview. In een benadering die doet denken aan de beroemde Duitse journalist Emil Ludwig, probeerde Carlson een echt gesprek op gang te brengen, met serieuze antwoorden op serieuze vragen. Daarom, en in tegenstelling tot de stijl van de meeste Westerse journalisten die tegenwoordig interviews geven, luisterde hij echt naar de geïnterviewde, zonder te proberen hem te sturen in het doen van uitspraken die het imperiale propaganda-apparaat van de VS bevredigen, schrijft Hans Vogel.

In plaats van een interview zagen we een masterclass geschiedenis, vakkundig gegeven door de Russische president. Onnodig te zeggen dat het meeste nieuw leek voor Carlson, die toegaf geschiedenis te hebben gestudeerd als student. Op dezelfde manier zal het meeste van wat Poetin zei zeker nieuws zijn voor de elites, journalisten en het grote publiek in het “Westen”. Zeker in de VS, maar ik vrees ook in Europa, dat nu al tachtig jaar onder Amerikaanse bezetting en onophoudelijke, systematische hersenspoeling staat.

Er moet op gewezen worden dat de VS gebouwd is op de bewuste ontkenning van de geschiedenis. In de ogen van zowel het Amerikaanse publiek als de leidende elites blijven de VS buiten de geschiedenis staan: het is een “stralende stad op een heuvel” waar de rest van de wereld met eindeloze verbazing naar opkijkt, in de hoop deel te kunnen hebben aan de wonderen ervan. Alleen al daarom was Poetins geschiedenisles noodzakelijk, maar of het nuttig zal zijn, moet ernstig worden betwijfeld.

Degenen die de beslissingen nemen in het Amerikaanse Imperium zullen ongevoelig zijn voor de boodschap van Poetin. Afgezien van puur intellectueel onvermogen, zal een extra belemmering om te begrijpen wat de Russische president zei een ernstig geval van cognitieve dissonantie zijn. Immers, gezien de gênante publieke optredens van de Amerikaanse president Joe Biden, als hij struikelt op trappen en stamelt door de korte notities die hij moet voordragen, moet het pijn doen aan het collectieve gevoel van eigenwaarde om Poetin te zien optreden als een echte staatsman. Het zelfvertrouwen dat Poetin uitstraalt is alleen maar meer reden voor schaamte en verlegenheid en zal de cognitieve dissonantie zeker vergroten.

 

We mogen niet vergeten dat nog niet zo lang geleden talloze westerse leiders Poetin publiekelijk prezen omdat hij een geweldige kerel was, op niveau, betrouwbaar en intelligent. Diezelfde man leidt nu een militaire campagne in Oekraïne die voor iedereen met ogen om te zien, duidelijk heeft gemaakt dat het Westen militair, diplomatiek en cultureel inferieur is aan Rusland. Er zijn heel wat leugens, verdraaiingen en tegen-narratieven nodig om die feiten naar de achtergrond te verdringen. Sterker nog, het moment nadert waarop westerse elites het onvermijdelijke moeten accepteren, namelijk dat Oekraïne niet kan overleven, zeker niet in zijn huidige vorm.

Hoe zit het dan met het tonen van Oekraïense vlaggen overal in de EU en NAVOstan? We zien die geelblauwe vlaggen en linten op openbare gebouwen, regeringskantoren en overal in de openbare ruimte, zelfs op duizenden websites, die getuigen van hun onwrikbare steun en sympathie voor Oekraïne. Dergelijke openbare uitingen zijn nog steeds verplicht, omdat Oekraïne zogenaamd “Westerse waarden” belichaamt. Deze moeten worden verdedigd tegen de brute invasie van een “dictator” en een “oorlogsmisdadiger”, die wordt afgeschilderd als de nieuwste reïncarnatie van niemand minder dan Adolf Hitler. (Natuurlijk sluiten de aanhangers van Oekraïne in het Westen hun ogen voor het feit dat hardnekkige Oekraïense nationalistische fanatiekelingen mensen als Stepan Bandera bewonderen, die hand in hand samenwerkte met Hitlers soldaten).

Maar hoe zit het met die “Westerse waarden?” Nog niet zo lang geleden waren dit de humanistische waarden van de Verklaring van de Rechten van de Mens uit 1948. In essentie is deze Verklaring een uitwerking van het Verlichtingsprincipe dat “alle mensen gelijk geschapen zijn”, zoals vastgelegd in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring.

Vandaag de dag zijn deze waarden vervangen door andere, vertegenwoordigd door afkortingen in hoofdletters, zoals “BLM” en “LGBTQ”. Als “alle mensen (let wel, deze term, zoals die tot voor kort werd gebruikt, omvat de hele mensheid) gelijk zijn geschapen,” dan omvat dit noodgedwongen ook “mensen van kleur”, mannen die denken dat ze een vrouw of een hond zijn en vrouwen die denken dat ze een man of een kat of wat dan ook zijn. Desalniettemin worden de nieuwe “Westerse Waarden” met een hoofdletter gesteund en gepromoot over de hele wereld door meestal drieletter entiteiten en agentschappen zoals NED, HRW, AID, CIA, WEF, WHO, IMF en vele anderen, inclusief de NAVO en de EU.

 

De nieuwe “Westerse Waarden” worden beschermd door strenge censuur op social media en strenge hate-speech wetgeving, die elke opmerking over iemand waar die persoon bezwaar tegen heeft verbiedt. Voor ieder weldenkend mens geldt inmiddels dat de enige manier om problemen en vervolging op grond van de hate-speech wetgeving te voorkomen, is om je mond te houden. Dat is waar de westerse democratie in is veranderd: in een compleet gekkenhuis.

In Duitsland werden voetbal/voetbalfans berispt omdat ze beweerden dat er niet meer dan twee geslachten zijn; in een groot deel van de EU zijn er strenge wetten tegen “Holocaustontkenning”, terwijl de druk toeneemt om ook “Klimaatontkenning” illegaal te maken. In Canada zijn wetgevers van plan om elke kritiek op wetgeving die “fossiele brandstoffen” te verbieden, terwijl ze in Israël van plan zijn om het illegaal te maken om het officiële narratief over wat er op 7 oktober 2023 gebeurde, toen Hamas de grens met Israël overstak, in twijfel te trekken.

In lijn met die prachtige “Westerse waarden” is het blijkbaar mogelijk om mensen uit te wijzen en hun burgerrechten te ontnemen vanwege onvoldoende taalvaardigheid. Dat is wat de regering van Letland (een EU-lidstaat) aan het doen is. Ze zijn begonnen met het uitzetten van Letse burgers van Russische afkomst die niet in staat worden geacht fatsoenlijk Lets te spreken. Tegelijkertijd breidt de Universiteit van Letland in de hoofdstad Riga haar cursussen in het Engels uit voor buitenlandse studenten die nooit de moeite zullen nemen om Lets te leren.

Oekraïne wordt gesteund door de EU omdat het afgescheiden wil blijven van Rusland, waar het al eeuwenlang integraal deel van uitmaakt, zoals president Poetin zo welsprekend heeft uitgelegd. Tegelijkertijd heeft de EU de onafhankelijkheid van Catalonië tegengehouden, waar een grote meerderheid van de Catalaanse kiezers in 2017 nog hun steun voor uitsprak. De Catalanen willen dus een onafhankelijke staat zoals Oekraïne, en met goede redenen, want Catalonië (als het Koninkrijk Aragon) kan bogen op een traditie van onafhankelijke natievorming sinds de Middeleeuwen. Blijkbaar wordt er ook met twee maten gemeten als het gaat om “Westerse waarden”.

 

Als klap op de vuurpijl heeft één op de vier leden van het 705 zetels tellende Europees Parlement een strafblad. We hebben het hier over mensen die, meestal in hun thuisland, zijn bezocht, ondervraagd of vastgehouden door de politie of veroordeeld in een rechtbank. Met andere woorden, het hoogste vertegenwoordigende orgaan in de EU bestaat uit gewone criminelen. Voor een kwart, maar toch, die mensen maken wetten waar de 450 miljoen EU-onderdanen zich aan moeten houden! Een bewonderenswaardige prestatie, op zijn zachtst gezegd.

De kern van het probleem is dat de westerse elites en volkeren wel denken dat ze “waarden” hebben en dat velen die waarden in ere willen houden, maar dat dat gewoon niet mogelijk is. Dat komt omdat het Westen sinds het midden van de jaren tachtig in feite maar één waarde aanhangt: geld. Alles in het “Westen” wordt uitgedrukt in geldwaarde, alles heeft een prijs. En waar alles een prijs heeft, blijft er niets van waarde over. Daarom is zelfs de enige waarde die het Westen heeft en echt respecteert, namelijk geld, betekenisloos.

Daarom zijn die “Westerse waarden” een totale schijnvertoning.

Vladimir Poetin heeft dit welsprekend aangetoond in het interview dat hij Tucker Carlson gaf.

Het Westerse publiek is president Poetin veel dank verschuldigd omdat hij hun machthebbers heeft laten zien wat de feiten zijn, waar het in Rusland om draait en hoe de dingen echt werken. Op het moment dat deze heersers zich realiseren dat ze geen waarden hebben, zullen ze ook de les van de heer Poetin begrijpen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/poetin-en-westerse-waarden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...