donderdag 27 juli 2023

EU zal tegen 2025 100.000 ton afval van niet-recyclebaar windturbines-wieken hebben geproduceerd

Amerika begraaft ze, en ook Europa heeft tegen 2025 een afvalberg van 100.000 ton niet-recycleerbare bladen van windmolens. Op social media circuleren de laatste dagen foto's van begraven windmolenwieken.

juni 19, 2022

Windturbines-wieken wachten op een begrafenis bij de Casper Regional Landfill in Wyoming © Benjamin Rasmussen voor Bloomberg Green

Het is dringend tijd voor een oplossing,” zei Linde De Vriese van het Siris onderzoekscentrum op de Belgische radio. Binnen enkele jaren zullen de eerste wieken in Europa aan vervanging toe zijn. De Vriese verwacht de piek rond 2040. “Dat zal nog 20 jaar duren, maar het is nu de tijd om na te denken over mogelijke oplossingen, want die hebben we nog niet,” schrijft Freewestmedia.com.

Bioloog Richard Steenvoorden reageerde: “Stop met het bouwen van windmolens en begin nu met gewone kerncentrales, en zet later in op thorium. Op die manier zorgen we voor een energiezekere toekomst. Stop de vervuiling door het sprookje van “hernieuwbare energie” en bespaar op afval en landgebruik.”

Burgemeester en parlementslid (N-VA) Sophie De Wit onderstreepte de schaduwzijde van groen gaan: “Net als zonnepanelen veroorzaken windmolens uiteindelijk een grote berg afval. Dat heet groene energie.” Haar collega Tomas Roggeman voegde daaraan toe: “Wat is de toegevoegde waarde van windmolens ten opzichte van kernenergie?”

“Tegen kernenergie zijn, vanwege het kernafval, maar vervolgens niet-afbreekbare delen van windmolens begraven. We zijn gek geworden,” twitterde Leon Baten van Café Weltschmerz.



Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eu-zal-tegen-2025-100-000-ton-afval-van-niet-recyclebaar-windturbines-wieken-hebben-geproduceerd/


Geprikt, hersenletsel en gemeden door mijn man

 juli 27, 2023  4035   13   

    Foto: freepik / BillionPhotos

Ik ben een 52-jarige vrouw die in het criminele corporatocracy Australië woont. Toen Covid toesloeg, was ik lockdowned met mijn man John. Ik doe niet aan Facebook, Twitter of andere dingen, en ik heb het nieuws altijd vermeden omdat ik het zo deprimerend vond. John vertelde me soms nieuws dat hij van de ABC had. We waren perfecte onwetende gelovigen, schrijft Jane Beck.

Toen ik met mijn huisarts sprak, vertelde ze me dat ze gevaccineerd was, en dat heel veel mensen gevaccineerd moeten worden zodat het ziekenhuissysteem niet omvalt. Ze had het niet over veiligheid of risico’s of specifiek over mij. Op dat moment merkte ik de enorme fouten in dat advies niet op.

Ik sprak met John over het vaccin en ik stelde voor om het niet te halen, om te wachten, en hij vond dat we het moesten halen omdat de luchtvaartmaatschappijen het verplicht stelden en ik wilde reizen om mijn bejaarde vader te bezoeken.

Ik vertrouwde en geloofde in de kennis van zowel mijn arts als mijn man. Ik zocht naar informatie over de vaccins en de resultaten waren voornamelijk websites van de Amerikaanse en Australische overheid en plaatsen zoals de Mayo Clinic.

Ik had geen schijn van kans. Het spel was gemanipuleerd en ik had er geen idee van dat we zelfs maar een spel speelden.

Ik kreeg drie vaccinaties in de pas omgebouwde kliniek in de buurt. Ze namen mijn DNA af, hoewel ze niet uitlegden dat ze dat deden. Ik moest iets ondertekenen wat ik niet begreep. De verpleegster moest iets voorlezen dat ik niet begreep.

Op de derde dag groeide er een grote bult in mijn oksel. Het internet zei dat het goed was en dat het betekende dat het medicijn werkte. Het ging weg, maar dat is niet het einde van het verhaal.

Mijn lichaam heeft altijd traag gereageerd en hersteld. Na een paar maanden merkte ik dat ik me vaak duizelig voelde. John zei dat ik uitgedroogd was en meer water moest drinken. Ik schreef het toe aan de hitte, waar ik nooit erg goed tegen kon.

Vervolgens ging ik bij mijn bejaarde vader logeren in een andere stad. Hij kon niet goed voor zichzelf zorgen. Mijn vader is een nogal ongewone man. Hij houdt van geschiedenis en wereldpolitiek en vindt dat de meeste Amerikaanse politici, zowel historisch als tegenwoordig, liegende reptielen zijn die het meeste leed in de wereld hebben veroorzaakt. Hij kijkt geen Australische tv. Hij kijkt naar Russia Today.

 

Op dat moment was het nog vroeg in de oorlog in Oekraïne en domineerde het de berichtgeving op RT. De westerse media toonden gebeurtenissen die 180 graden tegengesteld waren aan de werkelijkheid. Eén kant loog. Het Russische verhaal leek logisch. Voor mij was het duidelijk dat de westerse kant een leugen was. Ik was geschokt door de schaamteloosheid van de leugens. Dit waren geen overdrijvingen en verdraaiingen: dit waren extreme leugens.

Ik had twee maanden lang migraine. Ik bracht veel tijd in bed door. Ik was uitgeput, moe. Ik had moeite om voor vader te zorgen.

Toen ik naar huis ging, bleef ik over de oorlog lezen. Mijn lezen van alternatieve nieuwssites leidde me naar de Covid travestie. Gedurende enkele maanden ontdekte ik de gruwel en had ik vele slapeloze nachten. John merkte het. Hij zei dat ik in een compleet ander persoon was veranderd, wat natuurlijk niet zo was.

Na 27 gelukkige jaren zei hij “Ik denk dat we uit elkaar moeten gaan”, en mijn hart was gebroken. Ik zal niet de laatste 52-jarige vrouw zijn die weggegooid wordt, maar oh boy, wat doet het pijn.

We verkochten onze flat en ik trok bij vader in. Ik was nog steeds duizelig en vermoeid. Mijn dokter wilde me niet zien tenzij ik een masker droeg, wat ik niet wilde doen.

Vader stuurde me naar een kliniek voor hoofdpijn. De receptioniste bood me een masker aan. Ik zei dat ik er geen wilde dragen en ze vroeg of ik een vrijstelling van de overheid had. Ik zei dat ik geen vrijstelling nodig had. Ze vroeg waarom niet. Ik zei – omdat ik een vrij persoon ben. Toen ging ik weg.

Er ging nog meer tijd voorbij. Ik vond de presentaties van Dr. Phillip Altman op het internet, en de Australian Medical Professionals’ Society (AMPS). Ik schreef naar AMPS en vroeg of er een arts was die de presentaties van Dr. Altman had bijgewoond. Ze gaven me de naam van een arts en ik ging naar hem toe. Hij liet een MRI-scan maken en ontdekte dat ik hersenbeschadiging heb – 20-30 laesies in de witte hersenstof. Ik neem nu nattokinase en andere dingen. Het lijkt niet mogelijk te zijn om naar een specialist te gaan. Mijn nieuwe arts wilde dat ik cognitietests zou ondergaan, maar hij komt er telefonisch niet doorheen. Ik denk dat het systeem overweldigd is. Maar goed dat we gevaccineerd zijn en geholpen hebben om te voorkomen dat het ziekenhuissysteem omvalt, nietwaar? De ironie.

Ik begon pijn in mijn nieren te voelen, en daarna in mijn hart. Gewoon soms.

Ik probeerde me met John te herenigen en vertelde hem hoe waardevol onze relatie voor me was en dat ik zou stoppen met het lezen van nieuws. Hij nam me mee naar mijn oude nepdokter, die het masker inmiddels niet meer nodig had. De praktijk had een bord buiten staan waarop ze hun passieve agressie lieten zien. Het lijkt hierop, van hun website.

Toen we aankwamen, gingen twee mensen naar buiten en deden hun masker af. Wij droegen geen maskers. Binnen was de praktijk erg veranderd. Vroeger was het druk, met drie of vier receptiemedewerkers en een volle wachtkamer. Nu is er overdreven veel plexiglas, één receptioniste, die er beroerd en bang uitziet, en niemand in de wachtkamer. De receptioniste vraagt ons naar verkoudheids- en griepsymptomen. Ze is hooghartig. Er hangt een sfeer. Het is deprimerend, griezelig. Het lijkt grijs, donker. Alle stoelen staan uit elkaar. Ik sleep een stoel om naast John te zitten.

Als we de dokter zien, draagt ze een masker. Waar ik zit, gaat mijn natuurlijke kijkrichting naar een plek op de muur waar een bordje hangt met instructies over hoe je je masker op de juiste manier opzet. Het maakt me boos, maar dat laat ik niet merken. Ik vind het moeilijk om naar de dokter met haar masker te kijken. Het vertegenwoordigt zoveel.

De dokter vroeg me waaraan mijn grootouders gestorven waren, welke ziektes mijn ouders hadden en vroeg zelfs naar mijn neven en nichten. Ze vertelde me dat mijn neurologische problemen er vijf jaar geleden misschien al waren en dat ik het misschien niet wist. Ontkenning. Schuld.

 

Ze bood aan om dingen te regelen met de psychologieafdeling om de cognitieve test te laten doen, en ik stemde toe, maar heb daarna nooit meer iets gehoord. Ze zou hetzelfde hebben gevonden als mijn nieuwe dokter, als ze het al had geprobeerd. Ze bood me een gespecialiseerde neuroloog aan, maar ook die heb ik nooit gekregen.

Ik begon soms bij John en zijn ouders te logeren. Ik begon te denken dat we ons zouden verzoenen en herenigen. Ik hield er echter niet van om daar te blijven, omdat ik gezonder probeerde te eten, en het huis is erg koud. En het heeft spionage-apparaten.

Ik besloot om te stoppen met eten en drinken. Het was erg pijnlijk. Ik deed het vijf dagen en toen gaf ik toe. Wat zielig.

Mijn laatste symptoom is gevoelloosheid. Mijn rechterdij en billen.

Wij hebben geprobeerd om naar Mexico te emigreren, maar we hebben niet genoeg geld. Ik heb Nicaragua geprobeerd, maar vader zegt dat de mensen ons daar zouden beroven. We hebben gekeken naar Rusland, Hongarije, Slowakije. We kunnen kan nergens naartoe vluchten, alle regeringen doen van die vreselijke dingen.

John zegt weer dat we gescheiden zijn. Weer een speer in mijn hart.

Ik moet wennen aan het idee dat hij me niet wil. Ik ben zo verdrietig dat ik de rest van mijn leven alleen zal moeten doorbrengen. Ik wil echt iemand om mijn leven mee te delen. Maar ik zou geen online datingplatforms kunnen gebruiken. Stel je voor dat je je er doorheen moet worstelen. En mijn gegevens geven. Ik wil een samenzweringstheoreticus. Ik wil een menselijke band, praten en om iemand geven. Maar ik ben er vrij zeker van dat zo’n man niet beschikbaar is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/geprikt-hersenletsel-en-gemeden-door-mijn-man/

Nieuwe studie over boosterprik laat zien dat het nog veel erger is: ‘Ongelooflijk’


Schade aan het hart komt veel vaker voor na een boosterprik dan gedacht. In een Zwitsers ziekenhuis vertoonde één op de 35 zorgmedewerkers tekenen van hartschade nadat ze zich hadden laten boosteren.

Het onderzoek is gepubliceerd in het European Journal of Heart Failure. Het is bekend dat mRNA-vaccins myocarditis en andere vormen van hartschade veroorzaken.

2,8 procent

De medewerkers van het academisch ziekenhuis in Bazel kregen tussen 10 december 2021 en 10 februari 2022 een Moderna-booster. De wetenschappers hebben 777 zorgmedewerkers onderzocht, waaronder 540 vrouwen.

Van die 777 medewerkers hadden 22 (2,8 procent) myocardiale schade als gevolg van de booster. In 20 gevallen betrof het een vrouw. De gemiddelde leeftijd was 46 jaar.

De helft van de groep had klachten, waaronder koorts. Twee van hen hadden last van pijn op de borst. Twee anderen hadden waarschijnlijk myocarditis.

Dit is misdadig

“Ongelooflijk,” reageert FVD-voorman Thierry Baudet.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Een risico van 1 op 35 op hartbeschadiging na drie injecties. Voor zoiets milds als griep (voor de meeste mensen). Dit is misdadig.”

[The Epoch Times]

Geen complottheorie meer, de documenten zijn boven water: uitdunnen bevolking is officieel OVERHEIDSBELEID



Bevolkingsbeheersing oftewel het onder controle houden van de bevolkingsomvang werd lange tijd gezien als een complottheorie.

Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccinatietechnologie, stond in eerste instantie sceptisch tegenover deze theorie. Hij heeft nu de hand weten te leggen op Amerikaanse overheidsdocumenten waaruit blijkt dat dit officieel overheidsbeleid is.

Maximum ingesteld

Uit de documenten, die teruggaan tot de tijd van Henry Kissinger, blijkt dat men een maximum heeft ingesteld van acht miljard mensen op aarde.

Het beleid werd onder president Gerald Ford ingevoerd, weet Malone. De documenten laten zien dat de overheid allerlei tools tot zijn beschikking heeft – anticonceptie, abortus of het verminderen van de bevolking – om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen op aarde rondlopen.

Heel dicht bij de grens

Uit de stukken valt verder op te maken dat men de bevolkingsgroei in de minst ontwikkelde landen in toom wil houden. Het gaat daarbij om landen waar westerse landen grondstoffen delven.

We willen niet dat de bevolking in die landen groeit omdat ze dan een bedreiging kunnen vormen, aldus Malone in Bannon’s War Room.

Hij merkt op dat we in 2020 heel dicht bij de grens van 8 miljard mensen zijn gekomen.

VN-baas Guterres waarschuwt dat de aarde KOOKT, zo reageert het internet


 “Klimaatverandering is hier, het is angstaanjagend en dit is nog maar het begin,” zei VN-baas Antonio Guterres op een bijeenkomst in New York. Hij doelde daarmee op de hoge temperaturen en bosbranden.

“Voor grote delen van Noord-Amerika, Azië, Afrika en Europa is dit een vreselijke zomer. En voor de planeet als geheel is dit een ramp,” beweerde Guterres. “Tenzij er de komende dagen nog een kleine ijstijd zou aanbreken, gaat juli werkelijk alle records verpulveren.”

Volgens de VN-topman is er ‘dramatische en onmiddellijke actie’ nodig.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niets gaat deze clowns te ver

Guterres zei dat het tijdperk van global warming voorbij is en dat er nu sprake is van global boiling. Oftewel: de aarde kookt.

“Werkelijk niets gaat deze clowns te ver om ons angst aan te jagen. Zouden ze het zelf geloven?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

‘The era of global boiling has arrived’, las de oude puppet van de new world order van z’n autocue. De waanzin regeert, de angstigen knikken, twittert Dirk Theuns.

Gelukkig heeft de burger dit steeds meer door

“Dit bombardement aan klimaathysterie van de media doet mij denken aan het eerste jaar van het coronaschandaal. De media en politiek zeggen dat er wat ernstigs aan de hand is, maar in werkelijkheid merk je er helemaal niets van. Gelukkig heeft de burger dit steeds meer door,” merkt Annelies Strikkers op.

Auteur en spreker Hans van Tellingen heeft vanaf zijn Portugese balkon een foto gemaakt van het fenomeen global boiling. In Matosinhos is het op dit moment maar liefst 19 graden.

Totale hysterie

Vanaf 18 graden geeft Apple een warmtewaarschuwing met ‘mogelijke bedreiging voor gezondheid en eigendom’. En bij 22 graden een ‘ernstige hittewaarschuwing’.

Jurist Jeroen Pols zegt daarover: “Totale hysterie, zijn er buiten klimaatondernemer Reinier van den Berg nog mensen die dit serieus nemen?”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...