donderdag 7 september 2023

De gehele nutteloosheid van het Oekraïense offensief in één beeld

 september 7, 2023   2198   9  

 

Het Oekraïense tegenoffensief is mislukt en heeft tienduizenden levens gekost. De begeleidende foto van dit artikel laat zien hoe zinloos het was.

De begeleidende foto van dit artikel laat in blauw zien welke “successen” het Oekraïense leger heeft geboekt in zijn offensief, dat nu al drie maanden duurt. Ter herinnering: er werd aangekondigd dat het Oekraïense zomeroffensief snel zou oprukken naar de Krim en Mariupol en Rusland een beslissende slag zou toebrengen, schrijft Thomas Röper.

In plaats daarvan zijn volgens Russische cijfers bijna 70.000 Oekraïense soldaten zinloos gestorven. Het maakt niet uit of dit cijfer juist is, want in ieder geval zijn er tienduizenden mensen zinloos opgeofferd omdat het Westen wanhopig is om Rusland te verzwakken. Zelfs als u pro-Oekraïens bent, moet u beseffen dat dit volkomen zinloos is. En vooral als u pro-Oekraïens bent, moet u eisen dat er een einde komt aan deze waanzin, waarbij vooral Oekraïense soldaten zinloos worden verbrand.

Het feit dat Westerse politici roepen om meer en meer wapens, laat zien dat ze niets geven om Oekraïne of de Oekraïners. Nadat het Oekraïense offensief zo duidelijk is mislukt, is het ook duidelijk dat Oekraïne in de toekomst geen militaire successen zal boeken. Oekraïne heeft een tekort aan manschappen die geschikt zijn voor militaire dienst, zoals blijkt uit de laatste berichten over mobilisatieproblemen, en het Westen zal volgend jaar ook geen wapens kunnen leveren op dezelfde schaal als in 2023, omdat de Westerse arsenalen leeg zijn en de Westerse wapenindustrie – in ieder geval het komende jaar of de komende twee jaar – niet zoveel kan produceren als er in Oekraïne wordt opgebrand.

En er is nog iets: de foto laat alleen het zuidelijke deel van het front bij Zaporozhye zien, het enige gebied waar Oekraïne op een paar plaatsen een paar kilometer op kon rukken. Als de foto ook de noordelijke delen van het front zou laten zien, dan zou daar te zien zijn dat het Russische leger niet minder terrein heeft gewonnen, vooral in het gebied rond Charkov.

Het sterven is volkomen zinloos en het gedrag van de Westerse politici die zogenaamd voor Oekraïne zijn, laat zien dat ze de Oekraïners alleen maar zien als kanonnenvoer voor de Amerikaanse strijd tegen Rusland. Of u hem nu aardig vindt of niet, Poetin had vanaf het begin gelijk toen hij zei dat de VS Rusland tot de laatste Oekraïner zou bestrijden.

Het trieste is dat zoveel Oekraïners het Westen geloven of hebben geloofd. Toch bewijst alleen al dit “tegenoffensief”, dat doorgaat ondanks de mislukking ervan, dat noch het Westen noch het regime in Kiev ook maar iets geven om de gewone Oekraïners die ze met tienduizenden tegelijk naar hun zinloze dood drijven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-gehele-nutteloosheid-van-het-oekraiense-offensief-in-een-beeld/

 

Biden’s familie geeft toe dat hij stierf en in 2019 werd vervangen door een acteur

 september 7, 2023   6815   39  

Is Joe Biden gewoon weer een gecompromitteerde pedofiel die door de globalistische elite is uitgekozen om als marionettenleider van een westerse democratie te dienen – of is er iets nog boosaardigers aan de hand?

Bizarre video’s met Biden’s haperingen hebben serieuze vragen opgeroepen over zijn gezondheid en of hij in video’s wordt gerepresenteerd door AI, schrijft Thepeoplesvoice.

Nu geven leden van Biden’s eigen familie toe dat de echte Joe Biden niet de man is die beslissingen neemt aan de Resolute Desk in het Oval Office.

Op dit punt moeten we ons afvragen: is er iets echts aan Joseph R. Biden – of is het presidentschap van Biden een van de grootste oplichterspraktijken uit de geschiedenis?

Een video van het Witte Huis waarin Joe Biden 40 hele seconden lang niet knippert, roept serieuze vragen op over wie er nu echt president van de Verenigde Staten is.

Volgens het tijdschrift Smithsonian knippert een normaal mens gemiddeld eens in de drie tot vier seconden. 40 seconden is ronduit onnatuurlijk. Dus wat is er precies mis met Biden? En wat verbergt hij nog meer?

Het Witte Huis heeft gisteren enkele uren na elkaar twee video’s vrijgegeven en Biden lijkt in elke video een ander persoon te zijn. Een andere huidskleur, andere kleur ogen, en op de tweede video knippert Biden zelfs af en toe.

Bekijk de twee video’s heen en weer en let goed op Biden’s fysieke verschijning en zijn stem. Is dit dezelfde man? Is dit wel een echt mens?

Veel mensen geloven dat de globalistische elite Joe Biden heeft uitgekozen als president om een gecompromitteerde marionet in het Witte Huis te hebben die door verborgen handen bediend kan worden. Zijn we getuige van het bewijs van de poppenkast? Voor degenen die hebben opgelet, is er bewijs dat ze dit al doen sinds het begin van Biden’s ambtstermijn.

 

Herinnert u zich de video die zogenaamd plaatsvond op het gazon van het Witte Huis en waarop iets stond dat alleen maar beschreven kan worden als een nepmicrofoon? Of was de microfoon echt en Biden nep?

Het moet veel gemakkelijker zijn om Deep Fake AI-poppen te besturen dan echte leiders die door ons, het volk, zijn gekozen. Met een AI Deep Fake hoeven ze niet eens steeds dezelfde acteur te gebruiken, en de acteur hoeft niet te lijken op de persoon die hij zou moeten zijn – ze wisselen gewoon de acteur en voegen er in de postproductie een Deep Fake aan toe.

Als u ooit naar een optreden van Joe Biden hebt gekeken en dacht dat er iets niet klopte, dan had u gelijk. Voormalig CIA Hoofd Vermomming Jonna Mendez geeft toe dat toen zij bij het agentschap werkte, zij maskers ontwikkelden die door acteurs gebruikt kunnen worden om de rollen van belangrijke mensen in het echte leven te spelen. Mendez liet ook doorschemeren dat de CIA nu zelfs nog geavanceerdere technologie op dit gebied heeft.

Helaas voor de poppenspelers worden de gemiddelde Amerikanen nu wakker en beseffen ze dat er iets niet klopt aan Joe Biden.

Zelfs zijn eigen familie wil hem graag onder de bus gooien. Zijn dochter Ashley heeft hem er onlangs van beschuldigd dat hij haar als kind seksueel misbruikt heeft. We hebben er een video over gemaakt – kijk maar. Zijn zoon Hunter noemt hem achter zijn rug “Pedo Peter”. En nu zegt zijn kleindochter – een van de gelukkigen die hij erkent – dat hij in 2019 is overleden en sindsdien door een acteur wordt gespeeld.

 

Wil de echte Joe Biden alstublieft opstaan?

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3fdq3e-bidens-family-admit-he-died-and-was-replaced-by-an-actor-in-2019.html



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/bidens-familie-geeft-toe-dat-hij-stierf-en-in-2019-werd-vervangen-door-een-acteur/

Is het Westerse medische systeem moorddadig geworden?

september 7, 2023   2094   12  


Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

Op 4 september, de Labor Day, berichtte ik over de conclusie van twee Japanse wetenschappers dat Covid en zijn varianten gefabriceerde virussen zijn die door mensen zijn gemaakt, en dat ze niet in omloop zijn gekomen door uit laboratoria te ontsnappen. Ik onderzocht de ernstige implicaties. Er worden duidelijk agenda’s gediend ten koste van de bevolking, schrijft Paul Craig Roberts.

 

Gisterochtend had ik de gelegenheid om een viroloog en een arts die betrokken is bij klinisch onderzoek te ondervragen. Ik vroeg hen of er onder wetenschappers enige discussie bestaat over waarom virussen worden gemaakt en vrijgelaten. Ze vertelden me dat sommigen zich ervan bewust zijn dat Covid-19 en Omicron laboratoriumcreaties zijn, en dat Omicron een teleurstelling was voor de makers omdat het een soort zwakkere vaccinstam bleek te zijn.

Een van hen zei dat een minderheid van de wetenschappers begrijpt dat het uitbrengen van door de mens gemaakte virussen duidt op een agenda die aan het werk is, maar dat de meerderheid van de wetenschappers de lijn van het officiële narratief volgt, bang om van onderzoekssubsidies afgesneden te worden of ontslagen te worden voor het “verspreiden van verkeerde informatie”. Zodra feiten werden vervangen door onware officiële narratieven, hadden wetenschappers geen poot meer om op te staan. Bewijs wordt genegeerd, omdat het een bedreiging vormt voor het narratief. Zo doet het medische establishment alsof Covid “vaccin” verwondingen zeldzaam zijn en dat het grote aantal ongekende plotselinge sterfgevallen van atleten, fysieke trainers, entertainers, bedrijfsartsen en verpleegkundigen die tot vaccinatie werden gedwongen door een beroep te doen op beroemdheden om de weg te wijzen of door te dreigen met ontslag, slechts “toeval” is.

 

De ander zei dat in de klinische geneeskunde openlijk praten over gemanipuleerde virussen en de vrijlating ervan iemand onmiddellijk tot een uitgestotene maakt. Protocollen vervangen onafhankelijk wetenschappelijk oordeel. De protocollen worden opgesteld door artikelen die geschreven zijn met Big Pharma onderzoekssubsidies en verspreid worden via prestigieuze medische tijdschriften zoals The Lancet en de New England Journal of Medicine. In de Amerikaanse geneeskunde, die steeds meer bedrijfsmatig wordt, zijn artsen werknemers, geen onafhankelijke beoefenaars, en hebben ze geen alternatief voor het volgen van protocollen. Op deze manier worden medische beslissingen gecontroleerd ten behoeve van de agenda. Omdat de FDA, CDC en NIH “draaideur”-relaties hebben en patenten delen met Big Pharma, maken de regelgevende instanties deel uit van de politie voor het handhaven van protocollen.

Dit vertelt u hoe moedig en openhartig de klokkenluiders zijn en waarom het hen zo veel kost om de waarheid te vertellen.

Bedrijfsgeneeskunde en verzekeringsmaatschappijen hebben van “gezondheidszorg” een moordmachine gemaakt. Een jaar of wat geleden was ik volgens mij getuige van een ziekenhuismoord, of ik moet zeggen dat het toen vragen bij me opriep. Een vrouw die haar borstkanker ontkende, had het verborgen gehouden, maar toen de pijnscheuten te veel werden om te verbergen, werd het opgemerkt en slaagde een familielid erin om haar naar een ziekenhuis te brengen. De vrouw kon voor zichzelf zorgen, maar was binnen 40 minuten na aankomst in het ziekenhuis dood. Ik vroeg me af of het ziekenhuis, dat een hopeloos geval zag, ervoor had gekozen om haar te laten inslapen in plaats van haar pijnstilling te geven terwijl ze haar leven thuis voortzette.

Deze verontrustende gedachte kwam onlangs weer naar boven toen een vriend me vertelde dat een ziekenhuis zijn vader voor zijn dood vermoordde door hem van zijn infusen te halen en hem uit te drogen tot hij dood was, en dit zonder dat er een overeenkomst was om hem te laten sterven. Mijn vriend zei dat hij gewaarschuwd was door een vriend wiens vader in het ziekenhuis lag voor een niersteen. De opioïdenverslavingscrisis werd gebruikt om hem pijnstillers te ontzeggen, maar door de enorme pijn kon hij niet eten en mocht hij sterven.

Zoals mijn vriend het ziet, is de gezondheidszorg in de VS “kuddegezondheidszorg” geworden in plaats van geïndividualiseerd. Alles is een protocol. Onafhankelijk denken is voor geen enkele bedrijfsarts toegestaan, en als een arts onafhankelijk denkt of een patiënt als een individu probeert te behandelen, wordt hij ontslagen.

Mijn vriend heeft geconcludeerd dat als je een dokter in een ziekenhuis bent, je het protocol volgt, uit het protocol voorleest, en dat is het. Blijkbaar is het protocol om gewoon mensen te doden, zonder te zeggen dat je mensen doodt. Dus euthanasie is een gevolg van het protocol.

Hopelijk zijn niet alle ziekenhuizen zo, maar als het eenmaal begint, verspreidt het zich. Aangezien onze samenleving op alle manieren wordt gebrutaliseerd, is het niet verwonderlijk dat ziekenhuizen executiecentra worden.

Ik herinner me nog dat mensen thuis stierven, verzorgd door hun familie. In de loop van mijn leven heb ik beschaving, familie, moraal, integriteit en respect voor de waarheid zien verdwijnen.

Wat houden we over?

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/is-het-westerse-medische-systeem-moorddadig-geworden/

 

Japanse wetenschappers stellen vast dat Covid-19 en alle varianten laboratoriumcreaties zijn

Onze heersers bootsen het Boek Openbaring na. De oorlog is al jaren op ons losgelaten. Covid en zijn in laboratoria gemaakte varianten zijn het begin van de pest. Hongersnood is in de maak met het slachten van vee om een betwiste opwarming van de aarde tegen te gaan, het onthouden van kunstmest aan boeren, sancties … Meer lezen overJapanse wetenschappers stellen vast dat Covid-19 en alle varianten laboratoriumcreaties zijn

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/japanse-wetenschappers-stellen-vast-dat-covid-19-en-alle-varianten-laboratoriumcreaties-zijn/

 

De bomen van Lahaina – Interview met boomverzorger zorgt voor vuurstorm controverse over Gerichte-Energiewapens

September 7, 2023  3158  20 

Naar aanleiding van de brand in Lahaina hebben verschillende lezers me een video gestuurd van een boomverzorger die vertelt over het fenomeen van een brand die huizen in witte as verandert terwijl de bomen nog overeind staan, schrijft John Leake

In de video begint hij met zijn gedachten over de volgende luchtfoto (die hij op internet vond) van Santa Rosa, Californië na de brand van 2017.

Bij het bekijken van deze foto zegt hij

Ja, alle huizen ontbreken, ze zijn wit as, maar wat doen al die bomen daar. Veel van deze bomen zijn dennen en eucalyptus, en ze hebben zeer brandbare bladeren. Ik begreep er gewoon niets van. Mijn hele volwassen leven heb ik gekookt op kampvuren, van zeeniveau tot op twaalf- of dertienduizend voet hoogte in de Sierras. Ik heb alles verbrand, en alles brandt in een klein kampvuur. En dit is een verschrikkelijke vuurstorm, zeiden ze. Waarom staan alle bomen er nog? Dus het werkte niet goed voor mij. Ik wachtte een paar maanden en ging erheen toen het wat rustiger was, en ik analyseerde acht uur lang elke straat die ik kon vinden. Niets, ik bedoel niets, klopte.

Op basis van deze observaties stelt de boomverzorger dat er directed-energy weapons (DEW) zijn gebruikt om de Santa Rosa brand in 2017 aan te steken en van energie te voorzien. Naarmate de video vordert, maakt hij soortgelijke opmerkingen over luchtfoto’s van Lahaina na de brand daar. Uit zijn observaties concludeert hij dat de nog overeind staande bomen in Lahaina het bewijs zijn dat er DEW zijn gebruikt om de brand te ontsteken en aan te wakkeren. Hoewel hij de daders niet identificeert, verklaart hij het volgende:

We moeten dit op elk mogelijk niveau bestrijden, want zij bezitten het leger. De miljardairs bezitten de regering en die ene procent regeert de planeet. Minder dan één procent. We moeten ons groeperen en ons verzetten. Op elk niveau dat we kunnen. We moeten iets doen.

Voordat ik inga op de inhoud van deze verklaringen, wil ik iets zeggen over samenzweringen. In hoofdstuk 30 van ons boek, The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex, bespreken we de realiteit van criminele samenzweringen.

Na een uiteenzetting van het toneelstuk Biedermann and the Arsonists uit 1953, waarin we expliciet beschrijven hoe het voor mensen vaak moeilijk is om de realiteit van criminele kwaadwilligheid in hun midden te begrijpen, merken we op:

… “De grootste truc die machtige belangengroepen ooit hebben uitgehaald was de wereld ervan te overtuigen dat iedereen die hun activiteiten ontdekt en rapporteert een samenzweringstheoreticus is.” Alleen de meest naïeve consument van de mainstream nieuwsverslaggeving zou niet inzien dat machtige belangengroepen in de militaire, financiële en biofarmaceutische industrieën samenwerken om hun belangen te bevorderen. Hun activiteiten gaan de grens over naar samenzwering wanneer ze fraude plegen of andere misdaden begaan om hun belangen te bevorderen. De term “samenzweringstheorie” suggereert de koortsachtige verbeelding van een gestoorde geest. Dit gaat voorbij aan het feit dat de overheid van de Verenigde Staten voortdurend samenzweringen vervolgt. Zoals een prominente verdedigingsadvocaat deze realiteit beschreef:

Telkens wanneer de overheid denkt dat ze kan beweren dat twee of meer individuen deel uitmaakten van een gemeenschappelijke overeenkomst om dezelfde misdaad te plegen, zal ze een beschuldiging van samenzwering in de aanklacht opnemen. Het is niet vereist dat alle leden van de samenzwering elkaar zelfs maar kennen, of elkaar persoonlijk kennen.

Iemand kan beschuldigd worden van samenzwering om een misdaad te plegen, zelfs als hij niet alle details van de misdaad kent. Toen COVID-19 arriveerde, streefde het Bio-Farmaceutisch Complex krachtig en uitsluitend naar de vaccinoplossing in plaats van de oplossing van vroegtijdige behandeling. Om hun ambitie waar te maken, voerden meerdere actoren tegelijkertijd een propagandacampagne tegen hydroxychloroquine, ivermectine en andere hergebruikte geneesmiddelen.

Waarschijnlijk wist slechts een relatief klein aantal van deze actoren dat ze frauduleuze beweringen deden over de generieke, vrij verkrijgbare medicijnen, en dat ze actie ondernamen om de toegang tot deze medicijnen te belemmeren op basis van frauduleuze beweringen. Deze actoren waren de samenzweerders. Ontelbare anderen speelden onbewust een rol in de samenzwering omdat ze zelf de propaganda geloofden.”

In mijn Substack-columns over de oorsprong van SARS-CoV-2 presenteer ik bewijs dat Dr. Fauci en zijn virologische trawanten samenspanden om de ware (laboratorium)oorsprong van de veroorzaker van COVID-19 te verbergen. Daarom ben ik zelf vaak een “samenzweringstheoreticus” genoemd. Ik antwoord op deze beschuldiging met de opmerking dat het verschil tussen een complottheorie en een bewezen complot tegenwoordig ongeveer zes maanden is.

Sinds de financiële crisis in 2008 en de daaruit voortvloeiende reddingsoperaties van de miljardairsklasse door de Federal Reserve, vertel ik iedereen die maar wil luisteren dat de miljardairsklasse onze federale regering heeft overgenomen en onze grondwettelijke republiek in gevaar heeft gebracht. Ik sta daarom volledig achter de onderliggende politieke gevoelens die de boomchirurg uitte.

Maar hoeveel sympathie ik ook heb voor zijn onderliggende politieke gevoelens, ik vind nog steeds zijn beweringen over de bomen of zijn conclusie – dat hun toestand na de brand het bewijs is van DEW – niet overtuigend.

Ik heb nu drie boeken gepubliceerd over controversiële waargebeurde misdaadverhalen. Voor alle drie moest ik de uitgevers en hun advocaten ervan overtuigen dat mijn belangrijkste bevindingen en karakteriseringen van de hoofdrolspelers verdedigbaar waren in de rechtszaal. De Oostenrijkse uitgever van mijn tweede boek vroeg me om de namen van sommige hoofdrolspelers (die ik beschuldig van frauduleuze verzwijging en doodslag door nalatigheid) te veranderen om het risico op een rechtszaak te verkleinen. Ik vertelde de uitgever dat ik bereid was om mijn bevindingen in de rechtszaal te verdedigen en dat ik het project liever in de ijskast zette dan deze corrupte mannen te beschermen door ze aliassen te geven.

Als burgeronderzoekers, onderzoeksjournalisten en gelicentieerde privédetectives op een effectieve manier de waarheid aan de macht willen brengen, moeten ze in staat en bereid zijn om aan hoge normen van bewijsvoering te voldoen. Anders zullen ze gemakkelijk worden afgedaan als mafketels.

Terug naar de observaties van de boomverzorger op luchtfoto’s van Santa Rosa en Lahaina. Laten we beginnen met zijn openingsopmerkingen over de foto van Santa Rosa:

Ja, alle huizen ontbreken, ze zijn wit as, maar wat doen al die bomen daar. Veel van deze bomen zijn dennen en eucalyptussen, met zeer brandbare bladeren. Ik begreep er gewoon niets van. Mijn hele volwassen leven heb ik gekookt op kampvuren, van zeeniveau tot op twaalf- of dertienduizend meter hoogte in de Sierras. Ik heb alles verbrand, en alles brandt in een klein kampvuur. En dit is een verschrikkelijke vuurstorm, zeiden ze. Waarom staan alle bomen er nog? Dus het werkte niet goed voor mij. Ik wachtte een paar maanden en ging erheen toen het wat rustiger was, en ik analyseerde acht uur lang elke straat die ik kon vinden. Niets, ik bedoel niets, klopte.

Als hij deze observaties zou presenteren in een aanklacht wegens massamoord door onbekende daders, zou hij onmiddellijk op een heleboel weerleggingen en bezwaren stuiten. Hij zou zijn opmerkingen niet richten aan een juichend internetpubliek, maar aan een officier van justitie die weet dat zijn observaties zullen worden aangevochten door advocaten van de verdediging en gecertificeerde deskundigen op het gebied van vuur, hout en levende bomen.

Als de zaak voor de rechter zou komen, zouden de verdediging en haar deskundigen de jury vragen om het volgende te overwegen:

Geschaafd dennen-, sparren- of Douglas sparrenhout en multiplex hebben een vochtgehalte van ongeveer 9-12%.

-Een levende dennenboom met gezonde wortels die voor een huis in een geïrrigeerde buitenwijk staat, heeft een vochtgehalte tot 250%. Voor meer informatie over het vochtgehalte van levende bomen, zie het 

-Om het verschil tussen deze twee materialen te begrijpen, kunt u een kampvuur maken van 2X4 raamspanten en vers gezaagde dennenstammen. Merk op hoeveel de raamspanten verbranden voordat de vers gezaagde boomstammen verbranden of zelfs maar ontbranden.

-Levende naaldbomen, op een afstand van ongeveer 30 meter van elkaar in een buitenwijk waar ze geïrrigeerd en gesnoeid worden, zijn niet te vergelijken met een dicht dennenbos met stapels dode brandstof op de grond eronder, zoals u in Californische bossen vindt. In door droogte geteisterde, door kevers gedode dennenbossen zal de brandbaarheid dramatisch hoger zijn.

-Levende dennenbomen en eucalyptusbomen hebben aanpassingen die brand veroorzaken en hen in staat stellen om vuur te weerstaan. Bosbranden maken zelfs deel uit van hun levenscyclus. Dit wordt uitgelegd in dit artikel over de Belangrijke relatie tussen bossen en vuur:

Wanneer bosbranden op natuurlijke wijze mogen branden, creëren ze een mozaïek van oude en nieuwe groei, die als barrière fungeren voor de omvang van toekomstige branden. Als een brand de grens tussen de groeistadia bereikt, zal deze waarschijnlijk uitdrogen.

Veel bomen hebben aanpassingen waardoor ze gemakkelijker kunnen overleven bij een natuurlijk vuur. Jack pines en mammoetbomen hebben een zeer dikke, vuurbestendige schors. De meeste eucalyptus- en pijnboomsoorten hebben hoge kronen om brandbare bladeren en dode takken hoog van de grond en uit de buurt van vuur te houden.

-De boomverzorger verwondert zich erover dat de bomen nog steeds overeind staan na een verschrikkelijke brandstorm die de huizen in de as legde, en hij impliceert dat dit het bewijs is dat de huizen door iets anders dan een natuurlijke brand zijn verbrand. En toch, volgens meerdere getuigen, raasde er een brand door de wijk en verbrandde de huizen terwijl er nog veel bomen overeind stonden. Zijn verklaring impliceert dat de vermeende DEW de huizen chirurgisch ontstak en verbrandde zonder de bomen aan een vuur bloot te stellen, maar dit is duidelijk niet het geval.

-Gebaseerd op het bekijken van een korrelige luchtfoto, verklaart de boomverzorger dat “alle bomen” het vuur hebben doorstaan. Deze foto is echter niet gedetailleerd genoeg om een definitieve conclusie te trekken over de toestand van “alle bomen”. De volgende foto’s van dezelfde Coffey Park buurt tonen bomen in een meer beschadigde staat:

 


Het opmerkelijke vermogen van pijnbomen om vuur te weerstaan wordt geïllustreerd door deze foto van een nog steeds verkoolde pijnboom voor een herbouwd huis jaren nadat de Cedar Fire in San Diego (in 2003) de buurt in de as legde.

De boom op de achtergrond lijkt een eucalyptus te zijn, en te oordelen naar zijn hoogte was hij ook aanwezig tijdens de brand en heeft hij deze overleefd.

Als we naar luchtfoto’s van Lahaina gaan, vraagt de boomverzorger naar de reusachtige banyanboom voor de Old Lahaina Courthourse:

Waarom is die niet verbrand? Het gebouw ervoor is geroosterd. Het dak is weg.

Zo zag de banyanboom eruit vóór de brand:


Let op de dichtheid van de groene bladeren die bewaterd worden door honderden wortels die de grondwaterlaag van Lahaina aanboren. Merk ook op dat de korrelige gebiedsfoto het oosten (windzijde van de boom) niet laat zien, dat erg verbrand is. Het verbrande materiaal veranderde uiteindelijk in sintels, die door de oostenwind van 70 km/u in de lucht terechtkwamen en onder de gerijpte houten dakranden van de oostkant van het Old Courthouse werden geblazen.


In zijn overpeinzingen over het dak van het Old Courthouse dat verbrand werd terwijl de banyanboom bleef staan, zegt de boomverzorger het volgende:

“Het is de verkeerde vlam. En dat is mijn enige antwoord daarop. Ik kan niet beschrijven wat de samenstelling van de vlam is. Ik weet alleen dat er ergens microgolven in zitten.”

Op deze bewering vraagt de interviewer:

“Hoe denkt u dat de microgolfenergie naar beneden gestuurd wordt? Dus u zei satelliet. Dus het is zoiets als, ik heb wat beelden gezien van, maar weet je, ik weet niet of ze accuraat zijn of niet.”

“We kunnen echt alleen maar gissen naar het afleversysteem,” antwoordt hij.

Maar ze werken er al veertig jaar en zelfs langer aan. We weten het niet, we weten het echt niet. En misschien zijn er wel tien verschillende soorten. Ik zeg altijd, misschien is het net als uw blender in de keuken – roeren, schroeien, knapperig maken. Ze zetten hem gewoon op een andere stand en krijgen een ander effect. We gokken maar wat.

Over de bomen die nog overeind staan na de brand in Lahaina zegt hij:

Waarom staan alle bomen er nog? Ze zijn een beetje dun. Opnieuw gekookt. Ik weet zeker dat ze allemaal dood zijn. Misschien komen sommige palmbomen terug. Een palmboom is makkelijk in brand te steken. We hebben hier een paar keer autobranden gehad op de snelweg of in een woonwijk onder een palmboom. Ze branden in een seconde op. Het is net gras. Ze zijn dun, met een beetje dode bladeren eraan. Ze verbranden in een paar seconden. Maar als ik [hier] naar ze kijk, zijn ze super verwelkt, wat ik vaak zie, al deze dode bomen hebben een zwarte kleur. De bladeren zijn gekookt zoals een langzaam gekookte marsh-mellow op uw vuur. Als het niet ontbrandt, verwelken deze bladeren en krijgen ze een donkere kleur. Nog een anomalie. Ze hadden allemaal weg moeten zijn. Met deze hitte had alles weg moeten zijn. Er hadden boomstronken moeten zijn. Dat is niet gebeurd.

Hier erkent hij dat, zelfs als de gebouwen vernietigd waren door een hoog vermogen microgolf DEW, de bomen in de buurt van de brandende gebouwen blootgesteld waren aan grote hitte – hoog genoeg om de bomen te doden. En toch gaat hij er niet op in waarom deze bomen niet verbrandden.

Kokospalmen zijn namelijk vuurbestendig. Zoals wordt opgemerkt in dit artikel van de Firesafe Council:

Palmbomen hebben een dikke bast die de boom beschermt tegen vuur. De bladeren van palmbomen hebben ook een hoog vochtgehalte, waardoor ze minder snel vlam vatten. Daarnaast is de olie die palmbomen produceren ook een natuurlijke brandvertrager.

Als dode palmbladeren zich ophopen, kunnen deze brand veroorzaken, maar de levende boom is opmerkelijk goed bestand tegen verbranding, zoals blijkt uit deze palmbossen in Vietnam na een napalmaanval (benzinebommen in gelei die tot 2000 graden Fahrenheit kunnen branden).


Mijn doel met dit bericht is niet om de vermeende boomverzorger te bekritiseren, maar om erop te wijzen dat zijn getuigenis over bomen zijn conclusie dat satellietgestuurde microgolf DEW werden gebruikt om Lahaina te vernietigen en haar inwoners te vermoorden, niet onderbouwt.

Ik doe momenteel onderzoek voor een boek over de brand in Lahaina, omdat ik erken dat de ramp plaatsvond onder zeer verdachte omstandigheden. Ik heb het sterke vermoeden dat, in het beste geval, de leiders van meerdere agentschappen en instellingen schuldig zijn aan grove nalatigheid. Ik ben echter niet geïnteresseerd in het publiceren van een verslag van verdachte omstandigheden. Ik ben op zoek naar bewijs van nalatigheid, en ik ben van plan (als ik word opgeroepen) om mijn bevindingen in de rechtszaal te verdedigen.

Als iemand geloofwaardige getuigenverklaringen of duidelijk bewijs kan leveren dat er DEW gebruikt werd op Lahaina, stuur het dan alstublieft door in het commentaargedeelte, dat ik zorgvuldig zal controleren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-bomen-van-lahaina-interview-met-boomverzorger-zorgt-voor-vuurstorm-controverse-over-gerichte-energiewapens/ 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...