zaterdag 20 januari 2024

Thierry Baudet lanceert Vlaamse tak van Nederlands extreemrechtse FvD

 

De Nederlandse politicus en FVD-partijleider Thierry Baudet houdt een toespraak tijdens een bijeenkomst om de afdeling 'Forum Voor Democratie' Vlaanderen op te richten, in Genk, zaterdag 20 januari 2024. FVD is een rechtse partij in Nederland en lanceert vandaag een Vlaamse afdeling van hun partij. © BELGA

“Het is ontzettend belangrijk dat ons verhaal ook in Vlaanderen wordt gehoord”, zo zei de Nederlandse politicus Thierry Baudet zaterdagavond in Genk. Voor een gemengd Vlaams-Nederlands publiek lanceerde hij de Vlaamse tak van het extreemrechtse Forum voor Democratie (FvD). Het doel: in juni ook met FvD Vlaanderen naar de Europese parlementsverkiezingen trekken.

IHB 20-01-24, 21:59 Laatste update: 22:21 Bron: Belga

 

“We zijn onderdeel van eenzelfde natie, we hebben zeshonderd jaar geleden eenzelfde beweging gestart. Het is raar dat Vlaanderen onderdeel is van België”, aldus de partijleider, die zaterdagavond meermaals refereerde aan de Noordelijke en Zuidelijke Nederlanden. “Als we dan toch in een soort Europees verband met elkaar moeten samenwerken, is het raar dat de ‘Nederlanders’ dat niet doen.”

Alternatief voor rechtse partijen

Baudet wil met het FvD ook in Vlaanderen een alternatief bieden voor de andere partijen (op rechts). Zo zijn zowel Vlaams Belang als het PVV van Geert Wilders stof van hetzelfde laken, klinkt het. “Vlaams Belang vindt Israël belangrijker dan Europa, heeft geen poot uitgestoken tijdens de coronacrisis en staat achter Oekraïne in plaats van onze grootse Europese bondgenoot, Rusland.”

Toch belooft Baudet het Vlaams Belang “niet voor de voeten te lopen”, of toch tijdens de nationale verkiezingen. “Hopelijk doen ze het zo goed mogelijk en kunnen ze de onafhankelijkheid realiseren. En dan zorgen wij dat Vlaanderen uit de EU kan.”

Vlaams Belang vreest niet voor concurrentie

Eerder zei Chris Janssens, Genkenaar en fractieleider van Vlaams Belang in het Vlaams Parlement, geen concurrentie te vrezen in de eigen achtertuin. “Voor iemand die zich niet laat leiden door feiten, is er in Vlaanderen geen voedingsbodem.”

De komende maand gaat FvD op zoek naar nieuwe leden in Vlaanderen. “Als de verkiezingen in juni een succes zijn, dan gaan we in de volgende verkiezingsronde nadenken over andere niveaus”, aldus Baudet.

FvD heeft momenteel één vertegenwoordiger in het Europees parlement, Marcel de Graaff. Hij maakte eerst deel uit van Identiteit & Democratie, de uiterste rechtse fractie waar ook Vlaams Belang, het Franse Rassemblement National en het Italiaanse Lega Italië toe behoren. Maar door een geschil over Oekraïne stapte De Graaff - die voor zijn pro-Russische houding bekend staat - in 2022 uit de fractie.

Tijdens de recente Nederlandse parlementsverkiezingen haalde FvD drie zetels.

https://www.hln.be/binnenland/thierry-baudet-lanceert-vlaamse-tak-van-nederlands-extreemrechtse-fvd~a07581a6/

Orbán: “Geen geld ter wereld kan ons dwingen LGBTQ en massa-immigratie te accepteren”

 januari 20, 2024

    Screenshot video X

Hongarije “laat zich niet chanteren” om het cultuurmarxisme te accepteren, zegt premier Viktor Orbán.

Er is niet genoeg geld in de wereld om ons te dwingen massa-immigratie te accepteren en onze kinderen in handen te geven van LGBTQ-activisten. Dat is onmogelijk,” zegt Viktor Orbán in een videoclip die wijd verspreid is op social media.

In het interview legt de Hongaarse premier uit dat de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft gezegd dat ze twee problemen heeft met Hongarije en dat dit de reden is waarom de EU de fondsen van het conservatieve land bevriest.

“Het is omdat Hongarije geen immigranten toelaat en geen LGBT-activisten onder zijn kinderen toelaat. En dit is verkeerd volgens waar Europa volgens hen voor staat. Ze zullen nergens voor stoppen om dit doel te bereiken, inclusief financiële druk om de wetgeving te veranderen.”

Orbán vervolgt:

“Geen geld ter wereld kan ervoor zorgen dat we ons land door hen laten afpakken. We zullen niet de toestand creëren die we in West-Europese landen zien: terroristische dreigingen, criminaliteit, parallelle samenlevingen – ik kan nog wel even doorgaan.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/orban-geen-geld-ter-wereld-kan-ons-dwingen-lgbtq-en-massa-immigratie-te-accepteren/

WEF: Biometrische digitale identiteitskaarten kunnen vaccinatiestatus traceren, zegt Nederlandse koningin Máxima in Davos

 januari 20, 2024  37

    Screenshot YouTube / CNBC Africa

De invoering van biometrische digitale identiteitskaarten kan door regeringen worden gebruikt om te achterhalen “wie daadwerkelijk een vaccinatie heeft gekregen of niet”, zei koningin Máxima van Nederland deze week op de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos, bericht Breitbart.

Koningin Máxima, al lange tijd campagnevoerster voor social justice en sinds 2009 speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA), drong donderdag tijdens een paneldiscussie van het WEF met de titel “Comparing Notes on Financial Inclusion” aan op een bredere wereldwijde invoering van biometrische digitale identiteitskaarten.

“Toen ik met deze baan begon, waren er eigenlijk maar heel weinig landen in Afrika of Latijns-Amerika die één alomtegenwoordig type ID hadden, en zeker dat dat digitaal was en zeker dat dat biometrisch was… We hebben echt met al onze partners samengewerkt om dit echt te helpen groeien, en het interessante ervan is dat het inderdaad heel noodzakelijk is voor financiële diensten, maar niet alleen.”

Naast financiële diensten, stelde de in Argentinië geboren Nederlandse koningin verder dat het gebruik van digitale ID’s gebruikt zou kunnen worden om “inschrijvingen op scholen” bij te houden en mensen te helpen om een uitkering van de overheid te ontvangen.

Daarnaast stelde Koningin Máxima dat digitale ID’s “goed zijn voor de gezondheid” omdat overheden het systeem zouden kunnen gebruiken om te traceren “wie wel of niet een vaccinatie heeft gekregen.”

De Nederlandse koningin is ook een van de belangrijkste voorstanders van de invoering van CBDC’s (Central Bank Digital Currencies) om “financiële inclusie” te vergroten. Hoewel CBDC’s net zo functioneren als cryptocurrencies zoals Bitcoin, zijn ze niet gebaseerd op een gedecentraliseerd netwerk maar worden ze gecontroleerd door een centrale bank, waardoor de overheid volgens critici mogelijk alle financiële transacties van het publiek kan volgen.

 

Critici van CBDC’s hebben ook gewaarschuwd dat als ze samen met digitale ID’s worden gebruikt, ze gebruikt zouden kunnen worden om in het Westen een communistisch China-achtig sociaal kredietscore systeem op te leggen waarbij de overheid het bestedingsgedrag van het publiek kan manipuleren. Tom Mutton, directeur fintech bij de Bank of England, gaf eerder toe dat een CBDC “programmeerbaar” zou kunnen zijn door de overheid, wat betekent dat politici en bureaucraten zouden kunnen bepalen waar burgers hun geld aan uitgeven.

Anderen, waaronder Brexit-leider Nigel Farage, hebben gewaarschuwd dat digitale ID’s gekoppeld zouden kunnen worden aan een koolstofkredietscore-systeem, waarbij de overheid limieten zou kunnen stellen aan de hoeveelheid energie die een individu mag gebruiken. Tijdens de bijeenkomst van het World Economic Forum in 2022 zei J. Michael Evans, voorzitter van de Alibaba Group, dat zijn bedrijf een “individuele CO2-voetafdruk-tracker” zou implementeren voor burgers in China.

Terwijl het Chinese coronavirus grotendeels is verdwenen en uit het publieke bewustzijn is vervaagd, proberen globalistische instellingen nog steeds draconische bewakingsmaatregelen te implementeren onder het voorwendsel van voorbereiding op een toekomstige pandemie, waarbij de Wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.) waarschuwt voor een zogenaamde “Ziekte X” die 20 keer dodelijker zou kunnen zijn dan Covid-19. De Wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.) waarschuwt voor een toekomstige pandemie.

Tijdens de WEF-bijeenkomst in Davos vorig jaar verdubbelde de voormalige Britse premier Tony Blair de noodzaak van vaccinpaspoorten met het argument dat wereldwijde “digitale infrastructuren” nodig zijn om de individuele vaccinstatus te controleren. Blair voorspelde verder dat er de komende jaren een “stortvloed” aan nieuwe vaccins en andere “injectables” in de wereld geïntroduceerd zouden worden.

 

In juni kondigde de W.H.O. aan dat ze het digitale COVID-19 certificeringssysteem van de Europese Unie zou overnemen als basis voor een wereldwijd digitaal gezondheidssysteem om “huidige en toekomstige gezondheidsbedreigingen” te monitoren. Het op QR-codes gebaseerde systeem werd op grote schaal gebruikt door Europese reizigers om hun vaccinatie- of herstelstatus aan te tonen tijdens de coronaviruscrisis.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-biometrische-digitale-identiteitskaarten-kunnen-vaccinatiestatus-traceren-zegt-nederlandse-koningin-maxima-in-davos/

Luide roep om afschaffen koningshuis na uitspraken Maxima in Davos


Koningin Maxima deed tijdens een sessie op het World Economic Forum in Davos controversiële uitspraken en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Ze zei onder meer dat een digital ID erg handig is, omdat je dan onder andere kunt zien of iemand gevaccineerd is.

Ook zette ze zich in voor de bij een groot deel van de Nederlandse bevolking inmiddels zeer omstreden SDG’s, oftewel de globalistische Agenda 2030.

Op X, waar Maxima trending is, klinkt nu een luide roep om het koningshuis af te schaffen. “In Nederland betaal je dus gedwongen belasting voor het salaris van een ongekozen vrouw die tegen de wens Kamer in op intransparante en zelfs ongrondwettelijke wijze lobby voert namens het Amerikaanse grootbedrijf, tegen jouw strategische belangen in. Weg met het koningshuis!” reageert financieel journalist Arno Wellens.

Wat dacht je van opheffen?

Columnist Marianne Zwagerman zegt: “En dan praten wij hier over belasting heffen op de koning en koningin. Wat dacht je van opheffen?”

“Het koningshuis kan nu afgeschaft worden,” vindt ook Emile Ratelband. Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn voegt toe: “Afschaffen dat koningshuis.”

Geen digitale controlestaat

“Nooit mag er een digital ID ingevoerd worden, ik wil geen digitale controlestaat waar je zo uitgesloten wordt. Niemand hoeft te weten wat ik wel of niet in mijn lichaam stop of prik. Het wordt tijd om het koningshuis af te schaffen. Leve de Republiek der Verenigde Nederlanden!” schrijft bioloog Richard Steenvoorden.

Eerder had het ministerie van Financiën de koningin opgeroepen om een beetje te dimmen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘De volgende terreurcampagne tegen de wereld is al in de maak’


Op het World Economic Forum in Davos werd deze week onder meer gesproken over ‘Ziekte X’. WHO-baas Tedros zei dat het niet de vraag is of, maar wanneer de volgende pandemie zich aandient.

Ondernemer dr. David Martin waarschuwde op X dat de volgende terreurcampagne tegen de mensheid al in de maak is.

Ze plannen een aantal gebeurtenissen waarna ze een nieuwe terreurcampagne zullen lanceren, zei Martin. Er zal dan opnieuw een medische tegenmaatregel nodig zijn, maar ze gaan dit keer nog een stap verder.

(Video verwijderd? Klik hier...)

64 ziekteverwekkers

Tijdens de coronacampagne is het ze niet gelukt om contante betalingen uit te bannen en dat willen ze nu alsnog voor elkaar krijgen, aldus Martin. Ze willen namelijk gecentraliseerde controle over de geldstromen.

Hij zei verder op X dat zijn organisatie alle 64 ziekteverwekkers in de gaten houdt die ze elk moment tegen de mensheid kunnen inzetten.

Geblunderd

De bijeenkomst in Davos is een voorbereiding op een volgende pandemie-simulatie om de aanpassingen van de internationale gezondheidsrichtlijnen erdoor te krijgen. Vervolgens kunnen ze de noodtoestand uitroepen wanneer ze maar willen en hebben ze in feite carte blanche, aldus Martin.

Ze hebben geblunderd tijdens corona en niet alle macht in handen gekregen. Dat is precies wat er in Davos op de agenda stond, benadrukte hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Niet te geloven!!! Europees Parlement stemt voor geheimhouden Pfizer-contracten

Uitgelekte Pfizer-contracten onthulden dat regeringen de wettelijke rechten van hun burgers opgaven in ruil voor toegang tot een mislukte mRNA gentherapie die ooit werd bestempeld als het "wondermiddel" tegen Covid-19.

januari 19, 2024   33

    European Parliament from EU / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Europese Parlementsleden hebben gestemd om de contracten met Pfizer en andere Covid-19 “vaccin” bedrijven geheim te houden, en blokkeren daarmee met succes de publieke toegang tot essentiële gegevens over de omgang van de EU met louche Big Pharma bedrijven, schrijft Jordan Schachtel.

In een stemming van 254-349 waarmee de transparantiemaatregel werd verworpen, zegevierde een coalitie van partijen die bij Davos waren aangesloten om te voorkomen dat de contractinformatie algemeen beschikbaar zou worden.

Het schandaal begon toen het nieuws naar buiten kwam dat Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie, een mRNA-injectiedeal had onderhandeld met Albert Bourla van Pfizer, wat enorme winsten opleverde voor het farmaceutische bedrijf.

   Video Link: https://youtu.be/7eKbkwcOzZk

De EU-Pfizer contract saga, die bekend werd als “PfizerGate” in de Europese media, maakte het mogelijk voor Pfizer om naar verluidt nul risico’s op vaccinatieschade op zich te nemen door middel van een niet-competitieve, clandestiene onderhandeling die de farmaceutische gigant enorm verrijkte.

De “centrumrechtse” Europese Volkspartij vormde de grootste coalitie van nee-stemmers,

gevolgd door de “centristische” Renew Party en

de “centrumlinkse” Progressieve Alliantie van Socialisten

en Democraten (S&D).

Deze partijen vertegenwoordigen in grote lijnen de belangen van de klasse van Davos, zonder ruimte voor een serieus debat over de grote vraagstukken die Europa bezighouden.

Er was veel meer ideologische diversiteit in de partijen die de motie niet hebben aangenomen

De rechtse eurosceptische partijen Europese Conservatieven en Hervormers (ECR) 

en Identiteit en Democratie (ID) stemden voor de transparantiemaatregelen. 

Dat deden ook de socialistische partijen The Left en The Greens.

Niet-ingeschreven onafhankelijke leden steunden de maatregelen ook bijna unaniem.

 

Eerdere contracten met Pfizer hebben onthuld dat regeringen in feite de wettelijke rechten van hun burgers hadden opgegeven in ruil voor toegang tot wat ooit werd bestempeld als iets dat leek op een wondermiddel.

In het ene land na het andere kreeg Pfizer een volledige juridische schadeloosstelling zonder de toestemming van de bevolking.

Nu de “wondermiddel”-verklaringen zijn onthuld als een enorme fraude tegen de mensheid, willen wetgevers in Europa en over de hele wereld hun zaken met Pfizer onder het tapijt vegen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/europees-parlement-stemt-voor-geheimhouden-pfizer-contracten/

 

We moeten allemaal dankbaar zijn dat Alex Soros een idioot is

 januari 20, 2024   4

Screenshot video X

Alex Soros, de idiote zoon van George Soros die op het punt staat het geschatte imperium van 24 miljard dollar van zijn vader te erven, ratelde over Donald Trump en “democratie” en prees “gelijkheid” en “diversiteit” tijdens een paneldiscussie in Davos op vrijdag, schrijft Chris Menahan.

Zoals ik al eerder heb gedocumenteerd, is Alex Soros een absolute idioot.

Terwijl George Soros zijn hele leven doorbracht met het construeren van uitgebreide verhalen over hoe zijn activisme werd gemotiveerd door hooggestemde idealen van Karl Popper over “open samenlevingen” en “inclusieve democratieën,” ging Alex in 2018 naar New York Times Magazine en flapte eruit dat de echte motivatie van zijn vader gewoon Joods etnisch activisme is:

Alex vertelde me dat zijn vader jarenlang niet graag reclame had gemaakt voor zijn Jodendom omdat “dit iets was waar hij bijna voor werd vermoord.” Maar hij had zich altijd “in de eerste plaats als Jood geïdentificeerd” en zijn filantropie was uiteindelijk een uitdrukking van zijn Joodse identiteit, omdat hij solidariteit voelde met andere minderheidsgroepen en ook omdat hij inzag dat een Jood alleen echt veilig kon zijn in een wereld waarin alle minderheden beschermd werden. Toen hij zijn vaders motieven uitlegde, zei hij: “De reden waarom je voor een open samenleving vecht, is omdat dat de enige samenleving is waarin je als Jood kunt leven – tenzij je een nationalist wordt en alleen in je eigen staat voor je eigen rechten vecht.”

 

Um, erm, uh, uh, bedankt daarvoor, uh, Alex.

We waarderen het echt dat je het hele spel weggeeft voor een quote in de New York Times!


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/we-moeten-allemaal-dankbaar-zijn-dat-alex-soros-een-idioot-is/

 

SCHOK: Troepen van het Franse vreemdelingenlegioen gedood in Oekraïne

januari 19, 2024   12 

Toen Russische legertroepen weken geleden een hotel in Charkov, Oekraïne, troffen met een raketaanval, kwamen een aantal militairen om in dat hotel. Wat niemand wist tot vandaag was dat tientallen van die troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen waren, en anderen waren actieve troepen uit Frankrijk, met “onbetaald verlof.” De Franse ambassadeur werd vandaag ontboden op het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, schrijft Hall Turner.

Tijdens dat gesprek werd de ambassadeur gevraagd waarom troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen en actieve troepen van het Franse leger in Oekraïne waren om tegen het Russische leger te vechten en waarom Rusland niet gewoon zou moeten verklaren dat Frankrijk oorlog voert tegen Rusland?

De ambassadeur had geen goed antwoord.

Hieronder, in een korte video, is te zien hoe de Franse ambassadeur het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken verlaat, schijnbaar behoorlijk boos, terwijl hij door de media werd bestookt met vragen over waarom Frankrijk troepen in actieve dienst naar Oekraïne stuurtDe ambassadeur gaf geen antwoord op de vragen van de media.

Video Link: https://rumble.com/v47yyon-what-are-french-mercenaries-doing-in-ukraine-rt-asks-french-envoy.html


“Wat doen Franse huurlingen in Oekraïne?” vraagt RT aan de Franse gezant.

Hal Turner Redactionele Opinie

Opnieuw blijkt dat de landen van het collectieve Westen gluiperds en leugenaars zijn. Alleen deze keer zijn ze op heterdaad betrapt en plotseling heeft het luidruchtige Westen niets meer te zeggen.

Dit is heel eenvoudig: Als actieve militaire troepen van de regering van een land vechten tegen Russen in Oekraïne, dan is DAT LAND de facto in oorlog met Rusland.

Er is geen speelruimte.

Het feit dat NAVO-landen opnieuw betrapt zijn op het voeren van een oorlog tegen Rusland in Oekraïne, is geen verrassing. Er zijn talloze andere voorbeelden.

 

Wat stuitend is, is hoe dit allemaal in het geniep wordt geprobeerd …. stiekem . . .

En DAT, dames en heren, is wat ONZE REGERINGEN in het Westen zijn: Achterbaks! Boeven. Vandalen die proberen de overhand te krijgen, denkend dat niemand het zal merken, dat het niemand iets kan schelen, en als iemand het wel merkt of iets kan schelen, durven ze er niets aan te doen omdat het de uitbarsting van de Derde Wereldoorlog zou veroorzaken.

Blijkbaar is het nooit bij de sukkels in de regeringen van het Westen opgekomen dat op de dag dat Rusland er eindelijk genoeg van heeft, ze hypersonische kernraketten KUNNEN lanceren om een einde te maken aan de regeringen van het Westen.

Blijkbaar maken de nitwits in de NAVO zichzelf wijs dat “Rusland het niet zou durven.”

Op een gegeven moment zal Rusland zich misschien realiseren dat ze geen andere keuze hebben.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/schok-troepen-van-het-franse-vreemdelingenlegioen-gedood-in-oekraine/

12 REACTIES

  1. Peter de groote januari 19, 2024 Bij 20:18

Ach als rusland t doet.dan maar zo . Beter dan t wef systeem .


  1. Theme januari 19, 2024 Bij 20:31

Hoe lang voordat de vlam in de pan slaat omdat Rusland terecht zegt dat het hele westen hen aanvalt?

Ondertussen is Carola ‘MKultra’ Schouten bezig om 500 miljard pensioengeld te roven om de oorlog tegen de mensheid mee te kunnen financieren. Wij betalen al deze shit!!! Wij financieren onze eigen vernietiging!!! Voor ons loonstrookje voeren we de vernietiging zelfs uit…

https://www.ninefornews.nl/er-staat-500-miljard-van-ons-geld-op-het-spel-maar-minister-schouten-weigert-motie-uit-te-voeren/


o    Frans H januari 19, 2024 Bij 22:52

Misschien moet dat bangige schouten wezentje eens keihard in haar aars genomen worden door een groot geschapen kansparel.


  1. Dwarsligger januari 19, 2024 Bij 20:36

De Europese bevolking is gegijzeld en ontwapend door die maloten die aan de knoppen draaien dat weet Rusland ook ,
Misschien toch een optie om Davos met zoeen supersonische raket nog snel met de grond gelijk maken dan zijn de meeste belangrijkeste knoppendraaiers meteen uitgeschakeld de rest van de laffe meelopers die er niet waren verstoppen zich in bunkers daar worden ze wel met veel interesse uitgehaald , als een paling uitgerookt door de bevolking.


  1. quartzstatistics januari 19, 2024 Bij 20:37

Het franse vreemdelingenlegioen, gefinancierd en gerund bij rothschild


  1. Ex commando januari 19, 2024 Bij 20:53

Onmogelijk. Ware specialisten die verder gaan daar waar de meesten ophouden.
Dit moet een afleider zijn, kan niet anders.


o    Raphael Vangestel januari 19, 2024 Bij 21:18

de exen weten het allemaal.. daarom zijn zij ex… weet je verdomme niet dat de Westerse wereld een tikkeltje minder sterk is dan toen…de Navo en ziekelijke Co dachten ook dat ze het wisten… maar Poetin’s Rusland hé… Pfffff 🥊….🇷🇺🌹💪


  1. Greet januari 19, 2024 Bij 21:17

Wie haalt het nu ook in zijn hoofd om putin te tarten. Tja….


  1. creapie januari 19, 2024 Bij 22:21

Ze kunnen van mij niet genoeg huurlingen doden, Franse vreemdelingenlegioen vecht alleen als de regering van Frankrijk hun ergens heen stuurt dus technisch gezien is Frankrijk al in oorlog met Rusland.


  1. Rudy Dannau januari 19, 2024 Bij 23:36

eigen schuld dikke bult


  1. Glimworm januari 20, 2024 Bij 00:05

Hier even een OP ZICH zeer verhelderend artikel op Xandernieuws :

https://www.xandernieuws.net/algemeen/slowaakse-politicus-schokt-eu-parlement-wij-slaven-zullen-ons-verenigen-en-west-europa-met-de-grond-gelijk-maken-als-wapenleveranties-oekraine-niet-worden-gestopt/

Al vrees ik dat die Slowaakse europarlementariër onderstaand artikel nog nooit gelezen heeft, want ànders zou hij beseffen dat De Echte Vijand “beide kampen aanstuurt”, wat zij al minstens 4 eeuwen (althans in Europa) doet :

https://justice4poland.com/2016/05/17/chabad-leader-messiah-menachem-mendel-schneerson-on-his-plans-for-destroying-ukraine-and-russia-reprint/

” .. Yes, the speech by Menachem Mendel Schneerson is monstrous. For a normal person, it is hard to believe that a religious leader can be a MURDERER, and that the religion can be THE IDEOLOGY OF MURDER …”

En die Schneerson is een “Grootheid” binnen de koshere gemeenschap ; velen zagen “De Langbeloofde Joodse Messias” in hem. No shit !

Alleen “jammer” dat die totààl geschifte badgast inmiddels kapotjeplof is heheh

Echter helaas NIET zijn talmoedische visie op ons, de goyim, de “uit dieren voortgekomen heidenen die als énige taak hebben de Uitverkorenen te dienen”…


  1. Emile januari 20, 2024 Bij 00:09

Ik ben zo bamg dat wij straks ook daarheen moeten. Oekraine heeft simpelweg niet meer voldoende manschappen (en vrouwen).om nog tot oktober te vechten. Allemaal.om.de corrupte Bidens,.Fauci’s en Clintons in het zadel te houden tot en met de verkiezingen

  

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...