dinsdag 21 juni 2022

Witte Mars voor de Zorg Zondag 26 juni om 13 u Brussel Noordstation

 




The New Authoritarians, COVID-19 en The War Against the Human - Dr. Naomi Wolf

 The Bodies of Others: The New Authoritarians, COVID-19 en The War Against the Human

$28.00 uur $25.00


The Bodies of Others is about how we came to the harrowing civilizational crossroads at which we find ourselves – engaged in a war against vast impersonal forces with limitless power over our lives and which threaten the freedoms we have always taken for granted.

The Bodies of Others gaat over hoe we bij het schrijnende beschavingskruispunt zijn gekomen waarop we ons bevinden - verwikkeld in een oorlog tegen enorme onpersoonlijke krachten met grenzeloze macht over ons leven en die de vrijheden bedreigen die we altijd als vanzelfsprekend hebben beschouwd.

In her most provocative book yet, Dr. Naomi Wolf shows how these forces — from Big Tech and Big Pharma to the CCP and our oligarchical elites — seized upon two years of COVID-19 panic in sinister new ways, to not only undermine our Republic but to fundamentally reorient human relations.

In haar meest provocerende boek tot nu toe, Dr. Naomi Wolf laat zien hoe deze krachten - van Big Tech en Big Pharma tot de CCP en onze oligarchische elites - twee jaar COVID-19-paniek op sinistere nieuwe manieren aangrepen, om niet alleen onze Republiek te ondermijnen, maar ook om de menselijke relaties fundamenteel te heroriënteren.

Their target is humanity itself. Their end goal is to ensure that our pre-March 2020 world is gone forever. Irretrievable. To be replaced with a world in which all human endeavor-all human joy, all human fellowship, all human advancement, all human culture, all human song, all human drama, all worship, all surprise, all flirtation, all celebration-is behind a digital paywall. A world in which we will all have to ask technology’s permission to be human.

Hun doelwit is de mensheid zelf. Hun einddoel is ervoor te zorgen dat onze wereld van vóór maart 2020 voor altijd verdwenen is.  Onherstelbaar.  Te worden vervangen door een wereld waarin alle menselijke inspanningen - alle menselijke vreugde, alle menselijke gemeenschap, alle menselijke vooruitgang, alle menselijke cultuur, allemaal menselijke liederen, allemaal menselijk drama, alle aanbidding, allemaal verrassing, allemaal flirten, allemaal feesten - achter een digitale betaalmuur. Een wereld waarin we allemaal toestemming van technologie moeten vragen om mens te zijn.

But we, the people of the world, did not vote to abandon our old systems and destroy our old ways so absolutely they could never be recovered. And Wolf shows how, against overwhelming odds, we still might win.

Maar wij, de mensen van de wereld, stemden niet om onze oude systemen te verlaten en onze oude wegen te vernietigen, zodat ze absoluut nooit konden worden hersteld. En Wolf laat zien hoe we, tegen overweldigende kansen, nog steeds kunnen winnen.

 

(Vertaling uit het Engels)

 

https://dailyclout.io/product/the-bodies-of-others-the-new-authoritarians-covid-19-and-the-war-against-the-human/

‘Onteigening zoals bij boeren straks bij IEDEREEN mogelijk’

 

Er is een kleurplaat gepresenteerd met verder geen enkel kader. Dus alleen een kleurplaat, want meer is het niet. Dan zie je jouw gebiedje, waarbij staat: 95 procent stikstofreductie. “Hoe dan?” vroeg Sieta van Keimpema, woordvoerder van Farmers Defence Force, in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

“Wat voor de boeren mogelijk wordt gemaakt – men verandert nu de wet om het onteigenen mogelijk te maken – dat geldt ook voor jou met je huisje en je tuintje,” waarschuwde Van Keimpema.

“Als de overheid denkt dat daar beter een weg aangelegd kan worden of als Google daar een datacenter wil maken, kan het ook zo zijn dat je je woning uit wordt gezet,” zei ze. “Dit houdt niet op bij de boeren. Ze beginnen bij de boeren, maar de veranderde regelgeving geldt voor iedereen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je kan niet zomaar iemand onteigenen

Farmers Defence Force heeft Den Haag de rug toegekeerd. “Wij hebben niks aan mensen die alleen maar uit zijn op ons faillissement. Wij gaan ook met juristen kijken naar de wet, want je kan niet zomaar iemand onteigenen.”

Er wordt al gekeken naar een andere wet die de overheid gebruikt om woonruimte te vorderen. Het gaat om de wet verplaatsing bevolking, een afgestofte wet uit 1952 die burgemeesters de bevoegdheid geeft panden te vorderen voor Oekraïense vluchtelingen.

Geheel verkeerd gebruik

Oud-advocaat Frank Stadermann stelt dat het kabinet oneigenlijk gebruikmaakt van deze wet. De wet is namelijk uitsluitend bedoeld voor het geval de bevolking moet worden geëvacueerd in het geval van oorlog of oorlogsdreiging. Daarvan is geen sprake, zegt Stadermann.

“De overheid maakt door de Wet verplaatsing bevolking (deels) in werking te stellen om de crisis rond Oekraïense vluchtelingen het hoofd te bieden, een geheel verkeerd gebruik van die wet,” aldus de oud-advocaat.

Bij een eventuele volgende stap kan de burgemeester de bevoegdheid krijgen om inwoners te dwingen vluchtelingen in hun huis toe te laten of hen zelfs dwingen hun huis te verlaten, waarschuwt Stadermann.

Geen benul

“Veel Nederlanders hebben werkelijk geen benul hoe de ingrijpende wetswijzigingen van de afgelopen maanden – zoals de Wet verplaatsing bevolking en dergelijke – hun leven binnenkort dramatisch zullen gaan veranderen. Een blinde vlek, die voortkomt uit de wens zichzelf voor de gek te houden,” reageert journalist Erick Overveen.

Jurist Sietske Bergsma spreekt er hier over met Stadermann:

EU-baas Ursula von der Leyen ‘is direct verantwoordelijk’ voor torenhoge energie- en voedselprijzen

 

In een speech om Europarlementsleden ervan te overtuigen haar te steunen als voorzitter van de Europese Unie beloofde Ursula von der Leyen in 2019 te strijden voor een sterker en welvarender Europa.

Drie jaar later zien we juist een zwakker Europa en meer arme Europeanen dan voorheen, zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes in het Europees Parlement. Miljoenen Europeanen kunnen niet rondkomen vanwege de torenhoge energie-, voedsel- en brandstofprijzen, zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gedrag veranderen

Eén van de belangrijkste oorzaken van deze crisis is haar utopische en onrealistische plan om de CO2-uitstoot terug te dringen. Terhes citeerde Von der Leyen: aan uitstoot moet een prijskaartje hangen dat ons gedrag verandert.

We zien nu dat Von der Leyen niet van plan was om de uitstoot terug te dringen, maar om ons gedrag te veranderen door middel van hogere belastingen en hogere prijzen, benadrukte Terhes. Hij waarschuwde dat de klimaatplannen van de Europese Commissie zullen leiden tot nog meer armoede.

Minstens 55 procent

Dit zogeheten Fit for 55-pakket moet de CO2-uitstoot in de EU in 2030 met minstens 55 procent verlagen. Dat wil de Commissie bereiken door het betaalsysteem voor CO2-uitstootrechten uit te breiden, een klimaatfonds op te tuigen ‘om de gevolgen voor burgers te verzachten’ en een importheffing in te stellen voor ‘klimaatonvriendelijk’ gemaakt staal en cement.

Belgische zorgmedewerkers staan op tegen ’tirannieke regering’: ‘Het is vijf over twaalf’


De Belgische regeringspartijen hebben na eerder uitstel alsnog een wetsontwerp in de Kamer gebracht dat de verplichte coronavaccinatie in de zorg moet afdwingen.

Ondanks dat hun eigen experts het ‘niet meer nodig achten’, dreigen tienduizenden mensen hun baan te verliezen. Ongeveer 160.000 mensen uit de zorg hebben hun vaccinatie of boosterprik geweigerd. De regering is er nu op uit om deze mensen te straffen, schrijft de organisatie Samen voor vrijheid.


De organisatie roept samen met de zorg iedereen op om op 26 juni een witte mars te houden voor de zorg. Om 13.00 uur wordt er verzameld bij Brussel-Noord. “Draag of breng zoveel mogelijk de kleur wit mee uit solidariteit met de duizenden verpleegkundigen, artsen en andere zorgverleners die hun job zouden verliezen omdat deze tirannieke regering het wil,” stelt Samen voor vrijheid.

Op 29 juni wordt in België gedebatteerd over de vaccinatieplicht voor de zorg. “Als deze erdoor gestemd wordt voor de zorg, zullen snel de volgende beperkingen volgen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


“Als deze mensen straks effectief hun werk en passie verliezen, heeft de regering het precedent om van een job een ‘recht’ te maken dat zij naar eigendunk kan afnemen,” schrijft de organisatie. “Wij wachten niet tot wat er nog zal komen in het najaar. Het is nu dat we hen moeten stoppen.”

Verpleegkundigen Sofie Ducheyne en Charlotte Lannoo zijn ook van de partij:

(Video verwijderd? Klik hier...)

We hebben een nieuwe kans om de Europese coronapas te stoppen: ‘Het is tijd om op te staan!’

 

Het feit dat we nog steeds praten over het verlengen van het digitaal coronacertificaat bewijst dat deze maatregel niet is bedoeld om corona te bestrijden, maar om een digitale tirannie in te stellen in de Europese Unie. Dat zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes in het Europees Parlement.

Door dit certificaat waren miljoenen Europeanen niet in staat om hun grondrechten uit te oefenen, tenzij ze zich lieten injecteren met medische producten die niet uitgebreid zijn getest, aldus Terhes.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vrijheid in plaats van tirannie

We zien nu dat veel gevaccineerde mensen bijwerkingen krijgen, waaronder ook sterfgevallen. We zijn gekozen door de mensen om hen te dienen en wetten te maken om hen te beschermen, niet om hun rechten te schenden of hen bloot te stellen aan gezondheidsrisico’s, waaronder sterfte, zei het Europarlementslid.

Hij riep zijn collega’s op om tegen verlenging van het coronacertificaat te stemmen en te stemmen voor vrijheid in plaats van tirannie en beperkingen.

Nieuwe stemming

Anthony Stabourlos, die samenwerkt met Terhes, schrijft: “Het is tijd om op te staan! We hebben een nieuwe kans om het Covid-certificaat in het Europees Parlement te stoppen dankzij een nieuwe stemming op 23 juni!”

Hij heeft een document gemaakt dat je kunt gebruiken om alle Europarlementariërs een mail te sturen:


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...