vrijdag 8 juli 2022

Beelden van ‘Gestapo’ die schiet op vreedzame boeren gaan hele wereld over: ‘En Rutte zag dat het goed was’

 

Bij een politieactie werd dinsdag gericht geschoten op boeren. De 16-jarige boer Jouke werd daarbij op een haar na gemist. De bizarre beelden van de politie die schiet op vreedzaam protesterende trekkers gaan de hele wereld over, constateert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Waar een klein land groot in kan zijn. En Rutte zag dat het goed was.”

Fractieassistent van FVD Hengelo Jurgen van het Bolscher deelde op Twitter beelden van de politieactie en vroeg: “Waar is deze overheid mee bezig?” FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen antwoordt: “Je bedoelt het Schwabinet? Dat vertegenwoordigt overduidelijk niet het Nederlands belang, ze dienen immers een globalistische agenda (2030) en die globalisten willen dat verzet tegen hun agenda keihard wordt neergeslagen. Zo simpel is het.”

Regime slaat keihard toe als je niet wil meegaan in Great Reset

Het Belgische parlementslid Dries Van Langenhove voegt eraan toe: “In Nederland heeft de politie met scherp geschoten op boeren die géén bedreiging vormden. Het regime slaat keihard toe als je niet wil meegaan in The Great Reset.”

“De Nederlandse politie heeft het vuur geopend op volstrekt vreedzame en ongewapende boeren. Dit is waarom je geen afstand doet van je wapens: ongewapende mensen maken geen schijn van kans tegen tirannie,” stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Gestapo

Beelden van de schietende agenten zijn onder meer gedeeld door journalist Keean Bexte, die speciaal vanuit Canada is overgevlogen naar Nederland om verslag te doen van de boerenacties, de Britse radiopresentator Maajid Nawaz en Ian Miles Cheong, die op Twitter honderdduizenden volgers heeft.

“Nederlandse Gestapo confronteert protesterende boer met getrokken wapen. Waag het niet om te demonstreren. Je zult niets bezitten en gelukkig zijn,” schrijft Cheong erbij.

21-jarige pilote van easyJet sterft aan losgeslagen bloedprop, dit schrijven de media erover

 
De Britse pilote Oriana Pepper, die in opleiding was bij vliegmaatschappij easyJet, is op 21-jarige leeftijd overleden. Volgens Britse media is ze in Antwerpen gestoken door een mug. In haar oog. Haar rechteroog om precies te zijn. De muggenbeet zou haar fataal zijn geworden.

De lijkschouwer heeft vastgesteld dat de jonge vrouw is overleden aan septische embolie, een losgeslagen bloedprop die is geïnfecteerd met bacteriën en elders in het lichaam vastloopt.

“Ik heb nog nooit een geval als dit gezien,” schreef de lijkschouwer in zijn verslag.

Benieuwd hoe creatief de media gaan worden

Op social media regent het sceptische reacties. “Een ‘muggenbeet’, jaja. Benieuwd hoe creatief de media gaan worden in het spinnen van massale sterfte door vaccinatie. Het wordt een interessant najaar,” schrijft burgerjournalist Brecht Arnaert.

Huisarts Frank Peeters voegt toe: “Bloedklonter door de prik van een mug.”

Noodlanding

“Neen, neen, mensen, deze embolie heeft niets te maken met één van de meest voorkomende nevenwerkingen van de mRNA-vaccins. Het was een mug, let op voor muggen, levensgevaarlijk!” zegt arts Leo Van den Bossche sarcastisch.

Vorige maand moest een toestel van easyJet een noodlanding maken nadat de piloot plotseling ‘onwel was geworden’. Passagiers zeiden dat ze de piloot naar het toilet zagen gaan, maar niet naar buiten zagen komen. De piloot werd na de landing opgevangen door ambulancepersoneel, liet een woordvoerder weten.

112 bellen voor ouderen mag niet meer (in Nederland): ‘Men wil duidelijk van mensen af, depopulatie is in volle gang’

 
Annemarie, werkzaam als verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) in de thuiszorg, kreeg van een oudere dame die in een woonzorgcomplex verblijft te horen dat het verplegend personeel geen 112 meer mag bellen.

“Hoe bedoelt u?” vroeg Annemarie verbaasd. De oudere vrouw zei dat het personeel van het woonzorgcomplex altijd eerst de huisarts moet bellen, ongeacht wat voor calamiteit zich voordoet.

Ik was flabbergasted

De oudere dame had dat enkele maanden geleden zelf aan den lijve ondervonden. Bij een valpartij was haar heup uit de kom geschoten. Voor behandeling van een dergelijk voorval moet je naar het ziekenhuis. Terwijl ze op de grond lag te creperen van de pijn werd eerst de huisarts erbij gehaald. Er ging een spuit met pijnstilling in voordat de ambulance werd gebeld, schrijft Annemarie in een ervaringsverhaal dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd.

Ook bij een hartstilstand moet eerst de huisarts worden gebeld. “Ik was flabbergasted!” aldus de zorgmedewerker. Iemand die een hartstilstand krijgt, is dus per definitie ten dode opgeschreven.

Het is absurd

“Wat hier gebeurt, is wat deze tijd typeert. Men wil duidelijk van (oudere) mensen af. Een gevoel dat veel ouderen die ik spreek zelf ook ervaren. Door dit soort taferelen valt het bijna niet meer te ontkennen. De depopulatie is (nog altijd) in volle gang,” benadrukt Annemarie.

“Dat de gezondheidszorg er niet voor onze gezondheid is, was mij allang duidelijk,” verzucht de zorgwerker, die de ‘godganse dag’ ambulances voorbij hoort komen. “Het is absurd.”

Burgerrechtenactivist slaat alarm - golf van doden na vaccinatie, dit is een bloedbad

 

In Italië neemt het aantal ‘plotse en onverwachte’ sterfgevallen alarmerend toe. Het gaat daarbij vooral om mensen tussen de 20 en 40 jaar.

Burgerrechtenactivist Franco Corbelli uit de stad Cosenza trekt aan de alarmbel. Hij doet een oproep aan verantwoordelijke politici en instituten om deze ‘dramatische noodsituatie’ aan te pakken. Hij heeft zich verbaasd over de ‘oorverdovende stilte’ in de media, schrijft internetkrant Wochenblick.

Corbelli is geschokt en verontwaardigd over het hoge aantal plotselinge sterfgevallen. Kerngezonde kinderen en volwassenen zakken plotseling in elkaar. “Waarom zwijgen de overheid, de instituten, de media en de talkshows over dit fenomeen?” vraagt Corbelli.

Onmiddellijk stopzetten

In de eerste twee weken van juni werden 70 plotselinge sterfgevallen gemeld. Het aantal neemt elke dag toe. Onder de doden zijn voetballers van 21 en 25 jaar, twee jonge moeders van 27, een 25-jarige ober en een 29-jarige vrouw. Dokters, apothekers, advocaten, schooldirecteuren, leraren, journalisten, notarissen, geologen, ondernemers, sporters, chauffeurs, kappers en gepensioneerden vallen om.

“In de afgelopen uren overleden een 37-jarige dokter, een 32-jarige man die wilde trouwen, een 17-jarige jongen, een 19-jarig meisje, een 24-jarige vrouw, een gepensioneerde financier en een generaal van de Carabinieri uit Campanië, die ook in mijn stad Cosenza werkte,” aldus Corbelli.

Hij doorbreekt het stilzwijgen over de vaccins. Onderzoeken wijzen op ernstige hartrisico’s (myocarditis en pericarditis) die gepaard gaan met het toedienen van de prikken, vooral bij mensen jonger dan 40 jaar, stelt de activist. Hij pleit ervoor om het vaccineren van gezonde mensen onmiddellijk stop te zetten.

Strookt niet met de realiteit

In de afgelopen twee maanden zijn 300 mensen ‘plotseling’ overleden, zegt Corbelli, die spreekt van een ‘bloedbad’. “Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen op zo’n jonge leeftijd overlijden? We kunnen deze tragedie niet langer negeren.”

Het Italiaanse parlementslid Francesco Sapia van de partij Alternativa heeft de Italiaanse minister van Volksgezondheid Roberto Speranza opgeroepen om de vaccinaties op te schorten. De vele sterfgevallen onder jongeren na de injectie moeten worden onderzocht, vindt Sapia.

De bewering van gezondheidsautoriteiten dat bijwerkingen zich bij minder dan één op de 1000 prikken voordoen, strookt niet met de realiteit, zegt het parlementslid.

-------

Artikel (vertaald door Google) uit Wochenblick:

"Plotseling en onverwacht" in Italië:

Burgerrechtenactivist slaat alarm - golf van doden na vaccinatie
28 juni 2022


pixabay

 

  • Alarmerende sterfgevallen in Italië
  • "Plotseling en onverwacht"
  • Vooral bij jongere mensen
  • 300 doden in twee maanden
  • Burgerrechtenactivist slaat alarm
  • Gesprekken over "bloedbad" en tragedie
  • Verzoekt onderzoek door autoriteiten
  • Geen genhechtingen meer voor gezonde mensen
  • Hulp voor de gebeten met bijwerkingen
  • MP doet beroep op ministers
  • Dit is geen toeval meer

In Italië neemt het aantal “plotselinge en onverwachte sterfgevallen” alarmerend toe. In juni steeg het aantal binnen 15 dagen tot bijna 100. Vaak werden kinderen, adolescenten en volwassenen tussen de 20 en 40 jaar getroffen. De burgerrechtenactivist Franco Corbelli uit Cosenza trekt nu aan de alarmbel. Hij deed een beroep op de verantwoordelijke politici en instellingen om deze "dramatische noodsituatie" aan te pakken, de "oorverdovende stilte" van de mainstream deed hem versteld staan. Ook moet je mensen helpen die bijwerkingen hebben na de genenbeet.

Er wordt slechts een fractie gerapporteerd

Corbelli zei geschokt en verontwaardigd te zijn over het hoge aantal plotselinge sterfgevallen. Tientallen slachtoffers worden getroffen - kinderen en volwassenen die plotseling instorten, hoewel ze voorheen geen gezondheidsproblemen hadden. Waarom zwijgt de overheid, de instellingen op verschillende niveaus, de media, de talkshows over dit fenomeen? Het dodental loopt in de honderden. Het is een onbepaald aantal, wat je ervaart is er slechts een fractie van. Veel anderen worden niet eens gemeld, zegt Corbelli.

Aantallen nemen dagelijks toe: slachtoffers zijn vaak pas in de twintig

Alleen al in de eerste twee weken van juni werden nog eens 70 doden gemeld. Het aantal blijft elke dag toenemen. Onder de jongste slachtoffers bevinden zich bijna een dozijn 20-jarigen. Er zijn voetballers en (ex-voetballer) van 21 en 25 jaar en (een beroemde ex-Turijn) van 39 jaar, twee zeer jonge moeders van 27 jaar, een 25-jarige ober, een 29-jarig meisje. En ook 40-jarige dokters, apothekers, advocaten, schoolhoofden, leraren, journalisten, notarissen, geologen, ondernemers, sporters, arbeiders, chauffeurs, kappers, gepensioneerden."Ook in de afgelopen uren een 37-jarige dokter, een 32-jarige jongeman die wilde trouwen, een 17-jarige jongen, een heel jong 19-jarig meisje, een 24-jarige jaar oud meisje, een onlangs gepensioneerde voormalige financier en een generaal van de Carabinieri in Campania, die ook in Cosenza, in mijn stad, werkte”, kondigde Corbelli aan.

Stop genhechting voor gezonde mensen

Corbelli herhaalde dat hij in de afgelopen 1,5 jaar nooit iets tegen het vaccin had gezegd en ook niet had verondersteld dat het ermee te maken had. Maar in het licht van de tragedie van het toenemende aantal plotselinge sterfgevallen en de resultaten van talrijke internationale wetenschappelijke studies, verbreekt hij zijn stilzwijgen. Deze onderzoeken wijzen alarmerend op de mogelijke ernstige hartrisico's ( myocarditis en pericarditis ) die gepaard gaan met het toedienen van de gensteek, vooral bij mensen onder de 40 jaar, hoewel helaas veel meer dan 40-jarigen blijven sterven. Hij roept op tot de onmiddellijke opschorting van de Covid-19-genbehandeling voor alle gezonde personen en voor de categorieën die als kwetsbaar zijn geclassificeerd, die van geval tot geval moeten worden beoordeeld.

300 doden in twee maanden

300 mensen zijn "plotseling" overleden in de afgelopen twee maanden. "Hoe is het mogelijk dat er zoveel mensen op zo'n jonge leeftijd overlijden?" wil Corbelli weten. Maar er zijn geen overtuigende antwoorden van de officiële kant. In plaats daarvan wordt er onverantwoord gepraat over de vierde gensteek of de steek voor kinderen. "We kunnen deze grote tragedie niet langer negeren", zei Corbelli , zelfs sprekend van een "bloedbad" . Het is ook noodzakelijk om de duizenden mensen te helpen die getroffen zijn door de bijwerkingen. Deze mensen zouden door de staat in de steek worden gelaten, ze zouden niet weten waar en hoe ze zichzelf moesten genezen.Volgens Corbelli proberen ze het op eigen kosten met ontberingen, helaas zonder bevredigend resultaat. Defibrillatoren moeten worden uitgedeeld en verdachte symptomen moeten worden waargenomen. Maar dat is in de eerste plaats de taak van de autoriteiten. Het is daarom belangrijk om het publiek te informeren. De burgerrechtenbeweging zet haar preventiewerk voort.

MP: Geen toevalligheden meer

Nu vraagt ​​parlementslid Francesco Sapia, van de partij "Alternativa", minister van Volksgezondheid Roberto Speranza om de Covid-vaccinaties op te schorten totdat dit fenomeen is opgehelderd. Ook de vele sterfgevallen van jongeren na gensteek moeten worden gecontroleerd. Omdat dit geen toeval meer is. Het ministerie moet deze incidenten statistisch, epidemiologisch, klinisch en medisch en juridisch ophelderen. De beweringen van de gezondheidsautoriteiten dat bijwerkingen van de Covid-19-genbehandeling slechts bij minder dan één op de 1.000 beten voorkomen, komen niet overeen met de realiteit. Er zijn 40 plotselinge sterfgevallen in slechts vijf dagen. Hij betreurt ook dat er geen actuele gegevens zijn over plotselinge sterfgevallen per leeftijdsgroep.Deze worden nu opgehaald voor 2021/22.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

 

Bron: https://www.wochenblick.at/allgemein/buergerrechtler-schlaegt-alarm-todeswelle-nach-impfung/



Eva Vlaardingerbroek op Amerikaanse tv: ‘Nederlandse boeren staan Great Reset-plannen in de weg’

 
Tucker Carlson van Fox News vroeg politiek commentator Eva Vlaardingerbroek in zijn show waar de boerenprotesten in ons land over gaan. Het is heel simpel: de overheid steelt de grond van de boeren onder het mom van een verzonnen stikstofcrisis, antwoordde ze.

Ze wees erop dat de aangekondigde stikstofmaatregelen ervoor zullen zorgen dat de meeste boeren failliet gaan. En dus gaan ze de straat op, blokkeren ze distributiecentra, blokkeren ze snelwegen. “Ze vechten terug.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Communisme

Het is duidelijk dat de overheid dit niet doet vanwege een stikstofcrisis. Ze doen dit omdat ze de grond van de boeren willen, zodat ze daar immigranten kunnen huisvesten, aldus Vlaardingerbroek.

De overheid wil de grond ook omdat de boeren in de weg staan van de Great Reset-plannen die ze voor ons in petto hebben, voegde ze toe. Er is volgens haar maar één woord voor wat deze overheid onder leiding van Mark Rutte doet: communisme.

Dit hoort niet te gebeuren

Vlaardingerbroek zei verder dat de politie op een ongelooflijk agressieve manier reageert op de protesten en zelfs heeft geschoten op een 16-jarige jongen. “Dit hoort niet te gebeuren in vrije westerse landen en toch gebeurt het.”

Ze benadrukte dat de hele wereld de Nederlandse boeren zou moeten steunen. “Het kan jullie ook overkomen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ondertussen komen overal in Europa de boeren in opstand, waaronder in Italië:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Journalist legt op Fox News uit wat er achter het krankzinnige anti-boerenplan van Rutte zit

 

Donderdag was journalist Keean Bexte te gast in het Fox News-programma The Ingraham Angle om te praten over de boerenprotesten in Nederland. Hij is vanuit Canada overgevlogen om verslag te doen van de boerenopstand.

Presentatrice Laura Ingraham vroeg hem onder meer waarom premier Rutte dit anti-boerenplan doordrukt. Volgens de journalist is het allemaal terug te voeren op het World Economic Forum, waar onze premier een graag geziene gast is.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Een glorieus 2030

Rutte lijkt erg op de Canadese premier Trudeau. Hij is bereid om iedereen opzij te duwen die in de weg staat van een glorieus 2030, het jaar waarin zijn plan echt in werking treedt, legde de journalist uit.

Deze boeren vechten voor hun bestaan. Boerderijen die al generaties, soms al sinds de jaren 1300, in het bezit van de familie zijn, moeten worden verkocht omdat de overheid de stikstofuitstoot aanzienlijk wil terugdringen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De boeren hier weten dat dondersgoed

Bexte wees erop dat voedseltekorten onderdeel zijn van de plannen van het WEF. De middenklasse zal dan gedwongen worden om te kiezen voor voedselproducten die Bill Gates en het WEF pushen, zoals krekels, amandelmelk en kweekvlees oftewel nepvlees.

“Het is allemaal onderdeel van het plan en de boeren hier weten dat dondersgoed. Ze zijn extreem gefrustreerd,” zei de journalist in gesprek met Ingraham. “Zo gefrustreerd dat ze hooibalen in brand steken langs snelwegen om mensen ervan bewust te maken dat niet alleen hun bestaan op het spel staat, maar de hele planeet.”

Bexte praat overigens niet met de Nederlandse mainstream media. Hij sprak boeren die in tranen waren omdat collega’s zichzelf hebben verhangen vanwege het stikstofbeleid. RTL Nieuws schreef op dat mensen als Bexte tweets met nepnieuws over boerenprotesten plaatsen omdat ze ‘kliks en likes opleveren’.

“Kansloze eikels,” brieste Bexte op Twitter.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...