zondag 4 augustus 2024

WHO bereidt massale vaccinatiecampagne tegen vogelgriep voor: ‘Hetzelfde spel nogmaals?!’


De WHO roept landen op om voorbereidingen te treffen voor massale mRNA-vaccinaties om de ‘vogelgriep’ te bestrijden. De volgende pandemie lijkt vogelgriep te zijn.

De vaccinatiecampagne heeft tot doel mRNA-injecties te ontwikkelen tegen H5N1, aldus een persbericht van de WHO. Dit project zal geleid worden door het Argentijnse bedrijf Sinergium Biotech.

WHO-baas Tedros lichtte toe dat het zogeheten mRNA Technology Transfer Programme is opgezet om onderzoek, ontwikkeling en productie in lage- en middeninkomenslanden te ondersteunen, zodat de wereld beter voorbereid zal zijn als de volgende pandemie zich aandient.

Nooit getest op veiligheid en effectiviteit

De WHO noemt vogelgriepvirussen een ‘groot risico voor de volksgezondheid’ omdat ze zich op grote schaal verspreiden onder dieren en ‘de potentie hebben om in de toekomst een pandemie te veroorzaken’.

Vaccins tegen vogelgriep zijn al 25 jaar in ontwikkeling en er zijn grote voorraden aangelegd, ook al zijn ze nooit getest op veiligheid en effectiviteit, schrijft het blog tkp.at. “Dat was nooit mogelijk omdat er geen infecties waren, wat een voorwaarde is voor klinisch onderzoek.”

We kunnen er zeker van zijn dat de mRNA-injecties veel meer kwaad dan goed zullen doen, aldus het blog.

Boycotten

Onlangs nodigde dr. John Campbell patholoog Clare Craig uit om te spreken over de risico’s van deze methode. Craig waarschuwt dat de lipide nanodeeltjes in de vaccins in feite een ‘doodsvonnis’ zijn voor organen.

“Hetzelfde spel nogmaals?!” vraagt moleculair bioloog Peter Borger zich af. “WHO-pharmaffia is al bezig met de volgende spuit. Nu willen ze de mensheid met een viraal influenzavirus mRNA inspuiten.”

“Meedoen of boycotten? Boycotten, net als de Wokolympische spelletjes,” vindt Borger, die erop wijst dat de WHO grotendeels gefinancierd wordt door Pharmaffia.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

De pandemie-vaccinindustrie is wanhopig; voor de volgende “pandemie” willen ze de politie en zelfs de NAVO gebruiken om mensen te dwingen zich te laten vaccineren

 augustus 4, 2024   3

    1tamara2 / Pixabay

Nieuw-Zeeland heeft het afdwingen van vaccinatie door middel van wetshandhaving opgenomen in de laatste versie van de pandemieplannen van het land, die op 12 juli zijn gepubliceerd.

Een week eerder stelde Peter Hotez, een door Gates gefinancierde favoriet van de Wereldgezondheidsorganisatie, voor om de binnenlandse veiligheidsdienst en het ministerie van Justitie in te schakelen tegen “anti-vaxxers” in de VS, bericht Rhoda Wilson.

En internationaal, zei Hotez, zou de NAVO moeten worden ingezet tegen diegenen die weigeren zich te laten vaccineren.

De afbeelding hieronder is veelvuldig gedeeld op sociale media met de mededeling dat het een bewijs is dat de Nieuw-Zeelandse regering van plan is om gedwongen vaccinatie te legaliseren.


Sommigen dachten dat het misschien nep of overdreven was. Maar het wordt bevestigd door een document met de titel ‘New Zealand Pandemic Plan: A framework for action‘ (“Plan”) dat op 12 juli is gepubliceerd door het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid. Het bevestigt dat mensen zullen worden gedwongen om te worden geïsoleerd of in quarantaine geplaatst totdat ze de “voorgeschreven behandeling” hebben ondergaan.

Het plan beschrijft de overheidsmaatregelen die moeten worden genomen om voorbereid te zijn op en te reageren op een pandemie. Het is een update van het ‘New Zealand Influenza Pandemic Plan: A framework for action 2017′. Nieuw-Zeeland heeft sinds 2006 een actieplan voor een influenzapandemie en dit werd in 2017 geactualiseerd naar aanleiding van nieuwe wetgeving en bevolkingsberekeningen.

Op 19 maart 2020, nog voordat de pandemie was uitgeroepen door de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”), publiceerde The New Zealand Herald een artikel waarin werd aangegeven waarom het pandemieplan volgens hen moest worden bijgewerkt.

Het plan van 2017 was gebaseerd op pandemische modellen die uitgingen van bepaalde aannames. “Dr. Ashley Bloomfield, directeur-generaal van het Ministerie van Volksgezondheid, zei dat nieuw onderzoek van het Imperial College in Londen had geleid tot een heroverweging van de manier waarop [de door het model bepaalde fasen] zouden worden beheerd,” aldus het artikel.

Het model van het Imperial College in Londen was, zoals onze lezers zich zullen herinneren, het werk van de beruchte Britse natuurkundige Neil “Professor Lockdown” Ferguson, die gedurende zijn carrière betrokken is geweest bij verschillende controverses over zijn onnauwkeurige modellen.

Ferguson is een van een kleine groep van wereldwijde “wetenschappers” wiens taak het is om het narratief te controleren. De echte drijvende kracht achter het bijwerken van de pandemische paraatheid is de WHO.

In november 2020 heeft het Nieuw-Zeelandse National Emergency Agency de informatie voor civil defence emergency management (“CDEM”) groepen met betrekking tot het Influenza Pandemie Plan bijgewerkt. Het verklaarde: “De Wereldgezondheidsorganisatie is bezorgd dat een vogelgriepvirus en een menselijk griepvirus zich zouden kunnen vermengen,” wat zou kunnen resulteren in een grieppandemie. “Nieuw-Zeeland bereidt zich voor op de mogelijkheid van een pandemie”, voegde het eraan toe.

De update van 2024 – waarin het woord “griep” uit de titel is geschrapt – is “in een hoog tempo voltooid, heeft een beperkte reikwijdte” en maakt deel uit van een bredere herziening van de voorbereidingen op een pandemie die in twee fasen plaatsvindt. Het plan bevat een sectie over “speciale bevoegdheden” die worden gegeven aan gezondheidsfunctionarissen, artsen voor de volksgezondheid of artsen die zijn aangesteld door de directeur-generaal Gezondheid.

 

Deze bevoegdheden zijn niet nieuw. Ze werden toegekend in 2002, zo niet eerder, maar tijdens de covid “pandemie” werden ze voor het eerst gebruikt – covid was de proefrun. In het plan staat:

Speciale bevoegdheden

Speciale bevoegdheden worden verleend door de minister van Volksgezondheid of door een epidemieaankondiging of zijn van toepassing wanneer een noodsituatie is afgekondigd krachtens de Civil Defence Emergency Management Act 2002.

De bevoegdheid om personen vast te houden, te isoleren of in quarantaine te plaatsen geeft een officier van gezondheid de bevoegdheid om “te eisen dat personen, plaatsen, gebouwen, schepen, voertuigen, vliegtuigen, dieren of dingen worden geïsoleerd, in quarantaine geplaatst of ontsmet” (sectie 70(1)(f)).

De bevoegdheid om een preventieve behandeling voor te schrijven geeft een raadgevend arts de bevoegdheid om van personen die zijn geïsoleerd of in quarantaine zijn geplaatst, te eisen dat ze op de plaats blijven waar ze zijn geïsoleerd of in quarantaine zijn geplaatst totdat ze medisch zijn onderzocht en vrij zijn bevonden van infectieziekten en totdat ze de preventieve behandeling hebben ondergaan die de raadgevend arts voorschrijft (artikel 70, lid 1, onder h)).

De bevoegdheid om lokalen op te vorderen stelt een gezondheidsarts in staat om lokalen en voertuigen op te vorderen voor de huisvesting, behandeling en het vervoer van patiënten (artikel 71, lid 1).

Op grond van artikel 70, lid 1, onder 1a) en m), kan de sluiting van gebouwen, zoals scholen, worden geëist. Dit kan gebeuren door middel van een schriftelijk bevel aan de persoon die de leiding heeft over het pand of een bevel dat wordt gepubliceerd in een krant of wordt uitgezonden op televisie of radio en dat door de meeste huishoudens in het district kan worden ontvangen. Indien gespecificeerd in het bevel, kunnen ruimten die bepaalde infectiebestrijdingsmaatregelen toepassen, worden vrijgesteld van sluiting.

Sectie 71A bepaalt dat een lid van de politie alles mag doen wat redelijkerwijs nodig is (inclusief het gebruik van geweld) om een gezondheidswerker of een door de gezondheidswerker gemachtigde persoon te helpen bij de uitoefening of uitvoering van bevoegdheden of functies krachtens sectie 70 of 71.

Deze speciale bevoegdheden werden voor het eerst gebruikt tijdens de reactie op COVID-19. Over het algemeen presteerden ze goed. Over het algemeen presteerden ze goed. Er waren echter enkele misstappen bij de toepassing ervan, ze missen procedurele en mensenrechtenwaarborgen en gerechtelijke uitspraken hebben vastgesteld dat ze weliswaar kunnen worden gebruikt als noodmaatregel in noodsituaties, maar dat ze niet geschikt zijn voor langdurige, complexe reacties. [Nadruk toegevoegd]. – New Zealand Pandemic Plan: A framework for action ((Interim update – juli 2024), pgs. 125 and 126

Onheilspellend stelt het ministerie van Volksgezondheid dat: “Het bijgewerkte pandemieplan heeft betrekking op de reactie van het gezondheidssysteem. Het heeft geen betrekking op de reactie van de hele overheid of de bredere samenleving op een pandemie.

Het is ook slechts één instrument om de paraatheid van het gezondheidssysteem te ontwikkelen.”

Uit het bovenstaande blijkt duidelijk dat ze van plan zijn om verregaande bevoegdheden te geven aan een paar medische officieren die in staat zullen zijn om delen van de Nieuw-Zeelandse economie stil te leggen en mensen naar believen vast te houden – of, in hun woorden, wanneer een epidemieaankondiging is uitgegeven of wanneer een noodsituatie is uitgeroepen, wat, zoals we zagen met covid, niet hetzelfde is als een daadwerkelijke pandemie of epidemie die zich voordoet. We willen ons echter richten op de woorden “preventieve geneeskunde”.

 

Wat betekent “preventieve geneeskunde”?

We moeten deze woorden lezen in de context van de laatste alinea van het uittreksel hierboven: “Deze speciale krachten werden voor het eerst gebruikt tijdens de reactie op COVID-19.” Merk op dat de grote enge aandachtzoekende hoofdletters “COVID” worden gebruikt, terwijl de rest van de wereld allang is overgestapt op de meer toepasselijke typografie van “Covid” of “covid”.

Veilige en effectieve medicijnen worden sinds 2020 ontmoedigd en/of verboden voor de behandeling van covid, wat in wezen de seizoensgriep is met een nieuwe naam. Medicijnen zoals ivermectine en hydroxychloroquine werden verboden en het gebruik van vitamine D en C en zink werd ontmoedigd. Het enige “medicijn” dat was toegestaan waren schadelijke medicijnen zoals remdesivir en midazolam, en later de zogenaamde vaccins.

We kunnen dus aannemen dat, omdat “noodbevoegdheden” om mensen te dwingen de covid-injecties te nemen voor het eerst werden gebruikt “tijdens de reactie op COVID-19,” het “preventieve medicijn” waar ze naar verwijzen de zogenaamde vaccins zijn of iets dat net zo ineffectief en schadelijk is.

Heb je nog steeds twijfels of dit het doel is?

Nou, laten we eens horen wat Dr. Peter Hotez – die banden heeft met Bill “Vaccinate the World” Gates en zijn handlanger Tedros de Terrorist – onlangs te zeggen had.

Eind vorige maand kondigde de WHO een nieuw project aan om de ontwikkeling en distributie van mRNA-vaccins in armere landen te versnellen voor, naar eigen zeggen, een dreigende vogelgrieppandemie.

“Het gezondheidsagentschap van de VN zei dat het project zou worden uitgerold via het programma voor overdracht van mRNA-technologie dat het in 2021, op het hoogtepunt van de covid-19-crisis, heeft opgezet met de door de VN gesteunde Medicines Patent Pool (MPP)”, aldus Medical Press.

Een paar weken eerder riep Dr. Peter Hotez, een prominente ontwikkelaar en voorstander van vaccins, op tot het inzetten van veiligheidstroepen, waaronder politie en leger, om “anti-vaccin agressie” in de Verenigde Staten tegen te gaan. Hij stelde ook voor dat de Verenigde Naties en de NAVO veiligheidstroepen zouden inzetten tegen “anti-vaxxers”. Hotez heeft banden met zowel Bill Gates als de WHO.

In mei 2007 werd bekend dat Hotez 52 miljoen dollar had ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation voor de ontwikkeling en uitvoering van klinische tests in Brazilië voor zijn vaccin tegen haakworm. Het jaar daarvoor, in 2006, publiceerde de Bill & Melinda Gates Foundation een persbericht waarin stond dat de stichting $68,2 miljoen had toegezegd om verwaarloosde tropische ziekten te helpen bestrijden, waarvan $13,8 miljoen bestemd was voor het onderzoek van Hotez. In 2021 ontkende Hotez echter gefinancierd te worden door Bill Gates.

In 2022 liet de WHO Hotez zien in een video om “anti-vaccin activisme” aan te pakken door mensen die ervoor kiezen om niet gevaccineerd te worden te beschimpen voor het steunen van “anti-wetenschappelijke agressie”.

Verder lezen: Terwijl het koor van “Covid vaccins zijn onveilig” groeit, bedreigt de WHO “anti-vaccin activisten” en bestempelt ongevaccineerden als een “grote moordkracht”

 

Tijdens een interview op 5 juli 2024 op het Simposio Internacional de Actualización en Pediatría (Internationaal Symposium van Pediatrische Updates) in Cartagena, Colombia, zei Hotez:

Wat ik tegen de regering Biden heb gezegd, is dat de gezondheidssector dit niet alleen kan oplossen. We moeten Homeland Security, het ministerie van Handel en het ministerie van Justitie erbij halen om ons te helpen begrijpen hoe we dit moeten doen.

Ik heb hetzelfde gezegd tegen – ik had vorige maand een ontmoeting met Dr. Tedros [directeur-generaal van de WHO] … om te zeggen, ik weet niet of de Wereldgezondheidsorganisatie dit alleen kan oplossen. We hebben de andere organisaties van de Verenigde Naties nodig. NAVO. Dit is een veiligheidsprobleem omdat het niet langer een theoretische constructie is of een geheimzinnige academische oefening. Tweehonderdduizend Amerikanen stierven door anti-vaccin agressie, anti-wetenschap agressie.

En dus is dit nu een dodelijke kracht … en nu voel ik me als een pediatrisch vaccin wetenschapper … het is belangrijk, net zo belangrijk voor mij om nieuwe vaccins te maken, om levens te redden. De andere kant van het redden van levens is het tegengaan van deze anti-vaccin agressie. – Vaccine Advocate Peter Hotez Calls for Use of Police, Military Against ‘Anti-vaccine Aggression’, The Defender, 26 juli 2024

Verder lezen: De militarisering van de volksgezondheid: Dr. Hotez’s controversiële oproep tot wapens, GreenMedInfo, 29 juli 2024

De marionet van Gates/WHO heeft het over het gebruik van de NAVO, een politieke en militaire alliantie van 32 landen, om het gebruik van vaccins af te dwingen. Nieuw-Zeeland voert de handhaving van “preventieve geneeskunde” uit met behulp van de politie. Het is geen toeval dat soortgelijke methoden van gedwongen vaccinatie worden besproken of opgenomen in nationale plannen.

De vraag die iedereen zich zou moeten stellen is waarom ze het nodig vinden om bevolkingen te dwingen tot vaccinatie met behulp van wetshandhaving en zelfs het leger. Omdat hun vaccins onveilig en ineffectief zijn. Zo erg zelfs dat weinigen bereid zijn hun leven te riskeren door zich te laten injecteren en zich op alle mogelijke manieren zullen verzetten. De pandemische-vaccinindustrie weet dat we ons niet nog een keer zullen laten misleiden door hun psychologische operaties en dat we ons de volgende keer nog sterker zullen verzetten tegen het vaccinatiebeleid van de overheid.



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-pandemie-vaccinindustrie-is-wanhopig-voor-de-volgende-pandemie-willen-ze-de-politie-en-zelfs-de-navo-gebruiken-om-mensen-te-dwingen-zich-te-laten-vaccineren/

 

Vogelgriep als nieuwe “plandemie”? Dr. McCullough waarschuwt voor voedseltekorten

Wat zal de nieuwe p(l)andemie veroorzaken die door de WHO wordt gepropageerd onder de codenaam “Ziekte X”? Kritische waarnemers zien redenen om aan te nemen dat het vogelgriep zou kunnen zijn: Dr. Peter McCullough, de kritische arts die belangrijk voorlichtingswerk verrichtte tijdens de coronavirusjaren, wijst op waarschuwingen van autoriteiten en de WHO, riskant onderzoek en … Meer lezen overVogelgriep als nieuwe “plandemie”? Dr. McCullough waarschuwt voor voedseltekorten

https://www.frontnieuws.com/vogelgriep-als-nieuwe-plandemie-dr-mccullough-waarschuwt-voor-voedseltekorten/

 

Vogelgriep, censuur & 100 dagen vaccins: 7 voorspellingen voor de volgende pandemie

 augustus 4, 2024   1

    Alexas_Fotos / Pixabay

Eerder deze maand publiceerde het Witte Huis zijn nieuwe “Pandemic Preparedness” doelstellingen.

 Ze zijn verre van de enigen die zich hiermee bezighouden. In maart vroeg Sky News zich af“Volgende pandemie ligt om de hoek’, waarschuwt expert – maar zou lockdown ooit nog gebeuren?” schrijft Kit Knightly.

Op 3 april vroeg de Financial Times zich iets soortgelijks af: “De volgende pandemie komt eraan. Zullen we er klaar voor zijn?”

Nog geen uur geleden nodigde de Daily Mail ons uit in “de dodelijkste grot ter wereld die de volgende pandemie zou kunnen veroorzaken”.

Nog maar twee dagen geleden schreef een professionele paniekzaaier voor CNN:

The next pandemic threat demands action now!!!

Oké, ik heb de uitroeptekens toegevoegd, maar ze zijn heel erg geïmpliceerd in de oorspronkelijke tekst.

Dus terwijl Iran en Israël met hun sabels rammelen op de voorpagina’s, dacht ik dat we een kijkje moesten nemen op de rustigere achterpagina’s om te zien wat we kunnen leren en ons helpen voorspellen hoe “de volgende pandemie” zich zal ontvouwen.

Wat is “de volgende pandemie”?

Ik bedoel… ik denk dat dat voor zichzelf spreekt.

Maar serieus, het is degene die ze hebben voorspeld vanaf het moment dat Covid begon. Eerst zouden het de apenpokken zijn – sorry MPox – maar dat mislukte.

Natuurlijk bedoelen we met “pandemie” eigenlijk “psy-op”, want niets aan de volgende pandemie zal echter zijn dan de vorige pandemie. Sterker nog, gezien de sprongen voorwaarts in AI-technologie, zou het de volgende keer aanzienlijk minder echt kunnen zijn.

We kennen nog geen details, maar er is genoeg vage berichtgeving om wat gissingen te doen.

Welke ziekte zullen ze gebruiken?

Waarschijnlijk de belangrijkste vraag. We hadden het al over apenpokken, maar dat lijkt niet meer waarschijnlijk.

Op dit moment hebben ze het vooral over “ziekte X ” – een term die in bepaalde delen wat paniek veroorzaakte toen hij voor het eerst op het toneel verscheen – maar dat is niet een of andere topgeheime gain of function superziekte, het is letterlijk een plaatshoudernaam.

En het is een plaatshouder die voorlopig zijn werk doet.

Ze hebben immers nog niet echt een echte naam nodig, net zo min als ze een echte ziekte nodig hebben, ze hebben alleen het idee van een ziekte nodig om boven de hoofden van de mensen te houden terwijl ze de wettelijke regels van hun op gezondheid gebaseerde tirannie opstellen.

Sterker nog, de vaagheid die “Ziekte X” biedt is nuttig, omdat het de wetgeving ook vaag houdt.

Dat gezegd hebbende, zullen ze waarschijnlijk op een gegeven moment een echte ziekte willen en/of moeten produceren.

Als het zover is, zal het vrijwel zeker een andere ademhalingsziekte zijn, omdat die gemakkelijk te “faken” zijn met behulp van reeds bestaande endemische ziekten en hun uniforme symptomen.

De belangrijkste kandidaat is de vogelgriep, die nu al twee jaar langzaam in het nieuws komt en onlangs veel aandacht heeft gekregen omdat de griep van koeien op mensen zou zijn overgegaan.

 

De VN meldt dat “pandemiedeskundigen” “bezorgd zijn over de verspreiding van vogelgriep naar mensen”. Gisteren nog waarschuwde Jeremy Farrar van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat “[de] dreiging van vogelgriep die zich verspreidt naar mensen een grote zorg is”

Dit leidde tot sensationele koppen zoals deze van de Daily Star:

Nieuwe pandemie ‘verwacht’ nu mens-op-mens vogelgriep van ‘grote zorg’ voor WHO is.

Vogelgriep is een handige keuze omdat het hen in staat stelt om tegelijkertijd hun gezondheidstirannie en hun voedseltransitie door te drukken. Ze kunnen beweren dat zuivel, rundvlees, kip en eieren “gevaarlijk” zijn geworden als excuus om ze te rantsoeneren of in ieder geval schaarste te forceren terwijl ze de prijzen opdrijven.

Ze zullen dan het idee pushen dat veganisme en/of in het laboratorium gekweekt vlees “pandemieën voorkomt”. Iets wat ze al sinds minstens 2021 beweren.

De Daily Mail meldde een paar uur geleden:

H5N1-stam van vogelgriep voor het eerst aangetroffen in MELK in ‘zeer hoge concentraties’, waarschuwt Wereldgezondheidsorganisatie.

Het nadeel van vogelgriep is dat het moeilijk is om de invalshoek van klimaatverandering in het verhaal te verwerken, dus misschien gebruiken ze iets anders.

Wanneer zal het gebeuren?

Waarschijnlijk pas in de winter, op zijn vroegst in januari 2025, om twee redenen:

1.    Het moet griepseizoen zijn zodat ze normale seizoensgebonden sterfgevallen kunnen gebruiken in hun “pandemie” verhaal.

2.    Ik denk dat ze willen wachten tot het “grote verkiezingsjaar” voorbij is, zodat er nieuwe regeringen aan de macht zijn.

Dat tweede punt is niet zomaar een voorgevoel, maar gebaseerd op het artikel van Sky dat ik hierboven noemde. Het vraagt “zou lockdown ooit weer gebeuren?”, en een “expert” antwoordt [nadruk toegevoegd]:

…als er weer een lockdown nodig zou zijn, zou de huidige Tory-regering ofwel schandalen over hun eigen overtreding van de regels moeten minimaliseren – of volledig van regering moeten veranderen om het publiek aan boord te houden. Als we een nieuwe regering zouden hebben, zouden mensen veel meer vertrouwen in hen hebben, omdat ze minder snel zouden zeggen: “Het is dezelfde bende als voorheen – waarom zouden we het nog een keer doen?

Wat volgens mij juist is.

Dat zou ook de golf van plotselinge politieke ontslagen verklaren – waaronder Covid-sterren Angela Merkel en Jacinda Ardern – die de wereld overspoelden in de nasleep van Covid. Ze waren zich er toen van bewust, en zijn zich er nu nog steeds van bewust, dat hun spelers op waren en dat ze een nieuwe selectie nodig hadden voordat ze terugkwamen voor de tweede ronde.

Dus eerst verkiezingen – met alle onzin van dien – en dan misschien de “volgende pandemie”.

Hoe zal die verschillen van “Covid”?

Het is onwaarschijnlijk dat een toekomstige pandemische psy-op het Covid-patroon beat-for-beat zal volgen, omdat het Covid-verhaal zichzelf heeft uitgeput voordat het alles bereikte waarvoor het bedoeld was.

Je kunt er zeker van zijn dat er in de vier jaar daarna werkgroepen en onderzoekers zijn geweest die de pandemiedata hebben doorgespit om uit te zoeken wat er fout ging en hoe ze het de volgende keer kunnen oplossen.

  Vogelgriep als nieuwe “plandemie”? Dr. McCullough waarschuwt voor voedseltekorten

 

Er lijken drie terugkerende thema’s te zijn.

1. Vaccins geen lockdowns Er wordt meer aandacht besteed aan het veiligstellen van vaccins dan aan lockdowns. Sterker nog, een deel van het hele “aw shucks lockdowns waren schadelijk, wie had dat gedacht” gedoe gaat over het creëren van de dynamiek dat we “de volgende keer” er alles aan moeten doen om lockdowns te voorkomen.

Lockdowns worden een bedreiging in plaats van een feit.

“We MOETEN vaccins verplichten, want de economie kan zich niet nog een lockdown veroorloven.”

“Neem het vaccin, je wilt toch niet nog een lockdown?”

Dus komen er meer testen, meer maskers en meer vaccinatiemandaten…en/of quarantainekampen voor de ongevaccineerden. En als er dan toch lockdowns komen, krijgen de “anti-vaxxers” daar natuurlijk de schuld van.

2. Snelheid snelheid snelheid De belangrijkste tekortkoming van het Covid narratief was dat het stoom afnam. Tegen de tijd dat de vaccins begin 2021 op de markt kwamen, begon de pandemische vermoeidheid al toe te slaan. En tegen de tijd dat de derde boosters en de vierde golven de krantenkoppen haalden, kon het niemand meer wat schelen.

De propaganda blitzkrieg van begin 2020 was misschien wel de grootste en meest wijdverspreide misinformatiecampagne aller tijden – en het was bijna overweldigend effectief. Maar het vertraagde, stagneerde, stopte en stagneerde.

De volgende keer, weten ze nu, moeten ze sneller zijn. Bill Gates zei het al tijdens de veiligheidsconferentie in München in 2022. Ze moeten de ziekte de kop indrukken, het aantal doden verhogen en vaccins inbrengen voordat de mensen beseffen wat er is gebeurd.

Vandaar het “100 dagen vaccins” plan. Zoals de altijd betrouwbaar hysterische Devi Shridar schrijft voor de Guardian:

De meeste regeringen werken aan de 100 dagen uitdaging: dat is, hoe een virus dat zich verspreidt in te dammen terwijl een wetenschappelijk antwoord, zoals een vaccin, diagnose of behandeling, kan worden goedgekeurd, gefabriceerd en geleverd aan het publiek.

De “100 dagen missie” is het geesteskind van CEPI, de door Gates en de WHO gesteunde NGO. Het belangrijkste doel is om het mogelijk te maken om nieuwe vaccins te produceren voor voorheen onbekende ziekteverwekkers in 100 dagen.

In de VS is het doel 130 dagen vanaf de ontdekking van de ziekteverwekker tot vaccinatie in het hele land.

Het spreekt voor zich dat echte, betrouwbare, “veilige en effectieve” vaccins niet in 100 dagen geproduceerd kunnen worden. Wat ze ook maken, verkopen en je dwingen te injecteren in die tijd… het zal geen vaccin zijn.

3. Vrije meningsuiting is gevaarlijk. De langzame ontwikkeling van het narratief na 2020 kan de agenda van de gezondheidstirannie hebben gehinderd, maar het waren de onafhankelijke media die het echt pijn deden. Het geïmproviseerde netwerk van dissidente experts, onafhankelijke onderzoekers en bewegingen in de sociale media verspreidden “desinformatie” sneller dan de machthebbers het konden factchecken.

 

Sindsdien is er voortdurend berichtgeving geweest over de gevaren van “misinformatie en desinformatie”, waaronder prominent op de meest recente DAVOS-top eerder dit jaar, waar het werd bestempeld als een van de “drie grootste gevaren” voor de planeet.

Vorige week publiceerde een Britse parlementaire commissie “aanbevelingen” met als kop:

De regering moet lessen trekken uit de pandemie om de communicatie te verbeteren en verkeerde informatie tegen te gaan.

Nog maar een paar dagen geleden werd Gordon Brown geciteerd in het nieuws met de “waarschuwing” dat:

‘Nepnieuws’ de voorbereidingen op de volgende pandemie in gevaar brengt.

Wat sterk impliceert dat ze in actie zullen komen om dit “nepnieuws” tegen te gaan voordat de “volgende pandemie” begint.

WILDCARD VOORSPELLING: De multipolaire invalshoek. Welke vorm de “volgende pandemie” ook aanneemt, ze zullen waarschijnlijk de monolithische berichtgeving van 2020 vermijden, waar totale wereldwijde overeenstemming met “de boodschap” een van de echte verklikkerlichten van misleiding was. Bereid je er de volgende keer op voor dat landen als India, China en Rusland hun eigen pandemische strategie smeden – met de nadruk op een nieuwe behandeling of technologie die het Westen weigert goed te keuren.

Er zijn nog geen bronnen die dit ondersteunen. Het is gewoon een onderbuikgevoel.

Dus wat voorspel ik officieel voor de “volgende pandemie”?

1.    Het zal niet worden gelanceerd tot na de grote verkiezingen dit jaar, omdat ze nieuwe politieke gezichten willen die niet bezoedeld zijn door Covid.

2.    Het zal waarschijnlijk vogelgriep of een andere ziekte van de luchtwegen zijn, die in de winter wordt gelanceerd om het echte griepseizoen weer te kapen.

3.    De gekozen ziekte zal passen in een of meer reeds bestaande agenda’s – ofwel invloed hebben op voedsel of afkomstig zijn van een of andere geforceerde “klimaatverandering” connectie of beide.

4.    Ze zullen sneller te werk gaan en binnen 100 dagen “vaccins” produceren om te voorkomen dat mensen het bedrog doorhebben, zoals ze deden met Covid.

5.    Ze zullen proberen om lockdowns te vermijden, maar ze zullen ze wel gebruiken als dreigement om de vaccinmandaten strenger af te dwingen.

6.    Ze zullen harder optreden tegen “mis- en desinformatie” voordat ze het nieuwe verhaal lanceren.

7.    De volgende pandemie zal een multipolariteitshoek hebben om een valse binaire situatie te creëren.

Zo zie ik het. Bookmark deze post gerust voor toekomstige referentie.

Zelfs als ik de details verkeerd heb ingeschat, staat het buiten kijf dat ze van plan zijn om ergens in de nabije toekomst een nieuwe pandemie uit te rollen. Een covid-vervolg dat leert van fouten uit het verleden.

Hoewel het in sommige opzichten waarschijnlijk erger zal zijn dan Covid was, is het goede nieuws dat we er deze keer klaar voor kunnen zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vogelgriep-censuur-100-dagen-vaccins-7-voorspellingen-voor-de-volgende-pandemie/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...