zondag 15 oktober 2023

Bommen, raketten en martelcellen: De EU is een islamitische narcostaat

 De islamitische immigranten drugsbendes die Europese steden transformeren.

september 21, 2023

    © Bosch

Op minder dan een uur van de hoofdstad van de Europese Unie vechten bendes vuurgevechten uit op straat of bombarderen ze elkaars buitenposten. Misdaadverslaggevers, politie en aanklagers worden omgekocht of vermoord. Martelcellen worden opgezet in scheepscontainers en lichamen kunnen netjes worden afgevoerd, maar als de bendes echt een boodschap willen overbrengen, zorgen ze voor een openbare executie of schieten ze een raketsysteem af, schrijft Daniel Greenfield.

Zo gaat dat, niet in Bogota of Beiroet, maar in Antwerpen.

Europa’s eerste islamitische migratie kwam volgde havensteden. Onder die toonaangevende havensteden waren Rotterdam en Antwerpen, die de knooppunten van Europa’s cocaïnecrisis zijn geworden. De Marokkaanse moslims die naar deze bij uitstek Europese steden kwamen, gebruikten ze als verbinding met hun familie die thuis marihuana kweekte. Terwijl de islam het gebruik van alcohol meedogenloos onderdrukte, werd het gebruik van hasj wijdverspreid onder de binnenvallende legers van de nieuwe religie. Islamitische terroristen gevoed met de drug werden enkele van de nuttigste Jihadi’s die aanvallen uitvoerden tegen christelijke ridders tijdens de kruistochten. Marokko was een van de grootste producenten van hasjiesj ter wereld en de nieuwe moslimimmigranten richtten lokale drugsimperia op.

De drugs werden steeds zwaarder en de bendes harder. Marihuana maakte plaats voor cocaïne in Rotterdam en Antwerpen. De bendes werden georganiseerde misdaadsyndicaten die hun macht baseerden op de controle over de dokken. De dokken in Antwerpen staan onder controle van een ultra-linkse Belgische vakbond die het land vrolijk platlegt en tijdens stakingen gewelddadig in botsing komt met de politie, maar die beter weet dan zich te verzetten tegen de moslimbendes. Vooraanstaande vakbondsleden zijn naar verluidt omgekocht en gewone havenarbeiders die weigeren om de cocaïne van schepen te vervoeren, verdwijnen.

 

Bij een inval in 2020 werd een geheime martelkamer in een zeecontainer ontdekt met een tandartsstoel, handboeien, tangen en scalpels. En camera’s die het allemaal opnemen als les voor anderen.

De moslimbendes zijn niet subtiel. Dat we er nauwelijks iets over horen, komt door de politiek en de terreur.

In Nederland stuurden ze een boodschap naar de media door een antitankraket op een tijdschriftuitgever af te vuren en vervolgens een busje door de lobby van de grootste krant van het land te rammen en in brand te steken. Er zijn journalisten en bloggers vermoord en er zijn ontvoeringsdreigingen geuit tegen iedereen, van de kroonprinses tot de premier.

De terreur is duidelijk, maar de politiek ook.

De Mocro Maffia, die een derde van de Europese cocaïnemarkt in handen heeft, is opgebouwd door Marokkaanse immigranten in de Benelux. De media beschrijven de meeste daders van een aanslag als “van Nederlandse afkomst” of uit een ander deel van Europa om de immigratiekwestie te verdoezelen. Met een Marokkaanse moslimcriminele organisatie waarvan de wortels in Europa teruggaan tot de jaren ’60, ligt het voor de hand dat veel van de jongere leden al in Europa geboren zijn: sommigen zelfs tot immigranten van de tweede generatie die ook in Europa geboren zijn.

Maar dat maakt hen nog geen Europeanen. En zelfs de autochtone criminele bevolking van Europa wordt steeds arabischer en islamitischer, van bekeerlingen op gevangenisniveau tot meer elitaire figuren.

Toen Robert Mink Kok, een belangrijke Nederlandse drugshandelaar die had overwogen advocaat te worden voordat hij de misdaad in ging, het doelwit werd, deden de autoriteiten invallen in zijn gebouwen in Libanon, waaronder in het drugshub van Hezbollah in de Bekaa Vallei, waar ze antitankraketten vonden. Kok was getrouwd met een Libanese Arabische moslim drugsclan met eigen drugslaboratoria en een privéleger. De Libanese drugsclan en Kok hadden naar verluidt samengewerkt om twee ton cocaïne naar Europa te brengen.

De meeste drugsbaronnen, zoals Ridouan Taghi, ooit de meest gezochte man in Nederland, zijn Noord-Afrikaanse moslims en als ze ondergronds gaan, is dat in moslimlanden (Taghi werd geïdentificeerd in Dubai) of, zoals Taghi’s compagnon, Sayid Razzouki, gaan ze naar de schuilplaatsen van de Latijns-Amerikaanse kartels waarvan ze de drugs naar Europa brengen.

De immigranten, van wie sommigen al 60 jaar in Europa zijn, anderen die er geboren zijn, integreren niet, in plaats daarvan veranderen delen van Europa in Libanon of Marokko. Dezelfde havens die ooit moslimimmigranten naar Europa brachten, worden nu gecontroleerd door criminele immigrantenbazen die Europa volgens hun regels laten spelen.

Het is niet alleen België en Nederland: Zweden telde vorig jaar 90 bomaanslagen.

Terwijl de media hamert op wapenbezit in de Verenigde Staten, zijn moslimbendes in Zweden begonnen met het naar elkaar gooien van handgranaten en zelfgemaakte explosieven. Hoewel de moslimbendeleden nog steeds op elkaar schieten, vinden ze het ook leuk om explosieven naar flatgebouwen te gooien.

Eind augustus waren er vier ontploffingen in één uur tijd op verschillende gebouwen in Göteborg, waar 10% van de islamitische kolonistenbevolking van het land woont. In tegenstelling tot België en Nederland komen de Zweedse bendes en hun wapens uit de uiteengevallen overblijfselen van het voormalige Joegoslavië: Bosniërs en Albanezen die als vluchtelingen werden binnengebracht, vormden bendes en smokkelden wapens van familieleden in hun eigen thuisland. Ze kregen gezelschap van de Black Cobra-bende: een Iraakse, Libanese en ‘Palestijnse’ organisatie die zich vanuit Denemarken uitbreidt.

De autoriteiten wijten een deel van de onenigheid in de Zweedse moslimbendes aan Rawa Majid, ook bekend als de “Koerdische Vos”, die vanuit Turkije opereert. Majiid was als vluchtelingenbaby naar Zweden gekomen om een enorm crimineel imperium op te bouwen en RPG-aanvallen te plannen. De moordenaars zijn bijzonder willekeurig. “Als er meer dan één ter plaatse is, schiet je ze allemaal neer. Vrouwen, kinderen, het maakt niet uit,” beval een bendelid.

 

De terreur is ernstig, maar misschien nog ernstiger is de groeiende rol van de moslimmaffia’s in de politiek. Sommige bendeleiders kopen iedereen om, van politieagenten tot inspecteurs en lokale politici. Andere bendes hebben hun leden betrokken bij verkiezingen, stemmen uitgebracht en hun leden zelfs in overheidsfuncties geplaatst. Het is onbekend in welke mate verkozen overheidsfunctionarissen in opspraak zijn gekomen, maar sommigen beginnen gemeenten en zelfs hele steden narcostaten te noemen.

Sommige van de Benelux-landen, altijd gevoelig voor financiële corruptie, zijn knooppunten geworden voor drugssmokkel, mensenhandel en georganiseerde misdaad. Moslimbendeleden strijden openlijk om territorium. En de opbrengsten van het geld worden witgewassen via lokale familiebedrijven. Door drugsgeld gefinancierde opkomende zakenlieden raken betrokken bij de politiek. De hiphopbendecultuur gekruist met korans en moskeeën verandert Europese steden in islamitische narcostaten. Het volgende Afghanistan of Beiroet zou wel eens in Europa kunnen liggen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bommen-raketten-en-martelcellen-de-eu-is-een-islamitische-narcostaat/

Hebben blanke mensen genoeg intelligentie om te overleven?

oktober 15, 2023    

Dit is een terechte vraag. Blanke etnische bevolkingsgroepen hadden ooit het vertrouwen en zelfvertrouwen om Amerika, Afrika en delen van Azië te koloniseren. Tegenwoordig accepteren ze de kolonisatie van zichzelf door hun voormalige koloniale onderdanen, schrijft Paul Craig Roberts.

Etnische blanke naties zijn aan het verdwijnen

Binnen zichzelf veranderen massale, niet te assimileren immigranten uit de derde wereld hen in torens van Babel. 

Het verdwijnen van Europese naties wordt versneld door hun verlies van soevereiniteit aan de Europese Unie (EU). 

In plaats van Duitsland, Frankrijk, Italië en de andere historische volkeren is er een Europese Unie met één centrale bank en een gemeenschappelijke munt. De Duitse mark, Franse frank en Italiaanse lire bestaan niet meer en de soevereiniteit van de Europese landen over hun monetaire beleid evenmin.

Het blanke Westen is tegen zichzelf gekeerd door tientallen jaren van demonisering door haar eigen intellectuelen en professoren. 

Blanken die geleerd hebben dat ze racistische kolonialistische uitbuiters van gekleurde mensen zijn, hebben niet het zelfvertrouwen om hun eigen grenzen te verdedigen. 

Het zelfvertrouwen van blanken in de VS lijdt bovendien onder het feit dat hen geleerd wordt dat Amerika het land is dat verantwoordelijk is voor de slavernij en dat de Amerikaanse grondwet een racistisch document is dat het voorrecht van blanken beschermt. Omdat jongeren opstandig zijn tegen de status-quo, zijn ze vatbaar voor deze boodschappen die het zelfvertrouwen en het zelfvertrouwen van blanke Amerikanen vernietigen, en velen van hen zijn pleitbezorgers geworden voor de gekleurde mensen die hen aan het verdringen zijn.

 

De verdringing is al ver gevorderd. Sinds de jaren 1960 hebben gekleurde mensen in de VS raciale privileges die blanken niet hebben, zoals een voorkeursbehandeling bij toelating tot universiteiten, werkgelegenheid en promotie. Dit is een schending van het 14e Amendement, maar geen enkele procureur-generaal of lid van de rechterlijke macht heeft iets gedaan om de gelijkheid onder de wet te herstellen.

Amerikaanse bedrijven met overwegend blanke directieleden en raden van bestuur hebben publiekelijk aangekondigd dat het hun huidige beleid is om zwarten aan te nemen en te bevorderen en geen blanken. Het Pentagon heeft aangekondigd dat promoties van blanken worden opgeschort vanwege de voorkeur voor zwarte promoties. Als bedrijven en het Pentagon zouden aankondigen dat zij op basis van ras blanken aannamen en bevorderden, zou het Ministerie van Justitie (sic) rechtszaken tegen hen aanspannen.

In feite zijn blanke Amerikanen nu tweederangsburgers in een tweeledig rechtssysteem waarin gelijkheid voor de wet niet langer bestaat. 

De impact van rassendiscriminatie op de werkgelegenheid voor blanken is enorm. Bloomberg news meldde vorige maand dat de S&P 100 bedrijven 300.000 werknemers in dienst hebben genomen, waarvan 94% zwarten en 6% blanken zijn. https://www.bloomberg.com/graphics/2023-black-lives-matter-equal-opportunity-corporate-diversity/

Robert Stark schrijft in The Unz Review: “De minst blanke S&P 100 bedrijven zijn: Qualcomm (30% blank, 62% Aziatisch), McDonald’s (31% blank), Amazon (33% blank) Nike (36%), Visa (36%), Meta (38%), NVidia (40%), Gilead (40%), Alphabet (45%), Apple (45%), Intel (45%), JP Morgan (46%), PayPal (46%), Costco (47%), AMD (47% blank, 44% Aziatisch), Target (48%) en Microsoft (48%). De meerderheid van de bevolking is blank, maar krijgt een minderheid van de banen en promoties en allemaal door raciale demonisering. https://www.unz.com/article/corporate-americas-economic-war-on-whites/


De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als 'arbeidskrachten'

 

Om deze cijfers in perspectief te plaatsen: volgens de Amerikaanse volkstelling van 2020 maken zwarten of Afro-Amerikanen 13,6% uit van de Amerikaanse bevolking. Aziaten maken 6,3% uit. Hispanics maken 19,1% uit. https://www.census.gov/quickfacts/fact/table/US/POP010220

Tegenover massale, ongrondwettelijke raciale privileges voor gekleurde mensen, wordt ons de mythe van “white privilege” opgedrongen.

De Westerse wereld is om nog een andere reden ten einde. Haar geloofssysteem is vernietigd. Het Westen beweert een democratie te zijn. Maar democratie is gebaseerd op vrije meningsuiting, en Westerse regeringen maken wetten en regels tegen vrije meningsuiting, en criminaliseren het zelfs als haatzaaien, verkeerde informatie en binnenlands terrorisme.

De FBI en Homeland Security beschouwen uitspraken van Trump en zijn aanhangers als mogelijke bedreigingen voor de Verenigde Staten. https://www.paulcraigroberts.org/2023/10/05/the-police-state-targets-trump-and-trump-americans/

De Britten hebben een wet aangenomen om te reguleren wat er online gezegd mag worden. https://www.lewrockwell.com/2023/10/joseph-mercola/information-compliance-bill-passed-to-demolish-free-speech/

Glenn Greenwald meldt dat “de EU in september een nieuwe wet heeft aangenomen, de Digital Services Act, een van de meest repressieve wetten van dit soort in het Westen, die EU-ambtenaren enorme nieuwe bevoegdheden geeft om van social mediaplatforms te eisen dat ze politieke uitingen censureren in overeenstemming met hun eisen, en die hen in staat stelt om enorme boetes op te leggen – 6% van de totale inkomsten van deze bedrijven: niet 6% van hun winst, 6% van hun totale inkomsten – als ze nalaten om datgene te censureren waarvan de EU besluit dat het desinformatie, haatzaaiende uitspraken of pro-Russische propaganda is.” https://greenwald.locals.com/post/4709341/eu-takes-major-step-in-forcing-x-to-censor-non-sanctioned-political-speech-biden-seeks-to-link-isra

Directieleden van bedrijven steunen zelfs de onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting. https://www.cnn.com/2023/10/11/business/harvard-israel-hamas-ceos-students/index.html


Pakistaanse moslim creëert nieuwe wet in Schotland, criminaliseert gebruik van "haatspraak" thuis in de huizen van mensen

 

De Britse regering wil mensen arresteren die met Palestijnse vlaggen zwaaien. https://www.rt.com/news/584599-uk-palestine-flags-police/

Het gaat maar door.

Een natie wordt gedefinieerd door haar geloofssysteem. 

Als het geloofssysteem vernietigd wordt, wat blijft er dan over van de natie? 

Deze ongestelde en onbeantwoorde vraag is de reden waarom we overal waar we kijken in de Westerse wereld een sluipende ondergang zien en de verdrijving van blanke etniciteiten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hebben-blanke-mensen-genoeg-intelligentie-om-te-overleven/

 

Het Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van Europa

Massa-immigratie is een verschijnsel waarvan de oorzaken door het systeem nog steeds listig verborgen worden gehouden, en de multiculturele propaganda probeert het valselijk af te schilderen als onvermijdelijk. Met dit artikel willen wij voor eens en altijd bewijzen dat het hier niet om een spontaan verschijnsel gaat. Wat zij willen voorstellen als een onvermijdelijk resultaat … Meer lezen overHet Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van Europa

https://www.frontnieuws.com/het-coudenhove-kalergi-plan-de-volkerenmoord-op-de-volkeren-van-europa/

Great Reset in de praktijk: Duitse tak van ING gaat klanten met ‘CO2-risico’ weren


Er is weer een ‘complottheorie’ uitgekomen. De Duitse tak van ING gaat ‘klimaatzondaars’ weren. Dat wil zeggen: klanten die hun ‘CO2-voetafdruk’ niet kunnen of willen aantonen.

Als een bedrijf geen plannen aanlevert om de uitstoot terug te dringen, zal het op zoek moeten naar een nieuwe bank.

ING is van plan relaties te beëindigen met zakelijke klanten als ze niet ‘klimaatvriendelijk’ beleggen. De bank bevestigde tegenover Bloomberg dat kredietaanvragen om ‘milieuredenen’ kunnen worden afgewezen.

Hoe staat dit in verhouding met de Grondwet?

De bank wil bestaande klanten ondersteunen bij het ‘terugdringen van de CO2-uitstoot’. Bedrijven worden door een team van deskundigen beoordeeld en indien nodig ter verantwoording geroepen.

De criteria die de bank hanteert bij de selectie van haar klanten omvatten naast klimaatvraagstukken ook economische, sociale en ecologische aspecten, aldus de Berliner Zeitung.

“Hoe staat dit eigenlijk in verhouding met de Grondwet, of doet die er steeds minder toe?” vraagt onderzoeksjournalist Marc van der Vegt zich af.

CO2-budget

Eerder bepleitte econome Barbara Baarsma van de Rabobank een CO2-budget. Ze wil dat elk huishouden of elke burger een hoeveelheid uitstootrechten krijgt zodat we opgeteld niet meer uitstoten dan onze grens.

Als je bijvoorbeeld wilt vliegen, kun je van iemand die niet gaat vliegen uitstootrechten kopen. Zo kunnen mensen met een smalle portemonnee ook iets verdienen aan ‘vergroening’, zei Baarsma.

Auteur van explosieve studie: 1 sterfgeval per 800 injecties


Denis Rancourt heeft meer dan 100 papers geschreven en bekleedde posities bij prestigieuze instituten in Frankrijk en Nederland. Daarnaast was hij jarenlang als professor en hoofdwetenschapper werkzaam bij de Universiteit van Ottawa.

Op 17 september publiceerde hij een onderzoek naar sterfte die geassocieerd wordt met het coronavaccin. De paper is gebaseerd op gegevens uit 17 landen.

De onderzoekers ontdekten een causaal verband tussen de vele sterftepieken en uitrol van de vaccins.

Het tegenovergestelde was waar

Onderzoeksjournalist Sonia Elijah had een gesprek met Rancourt. Hij merkte op dat op het zuidelijk halfrond een scherpe sterftepiek waarneembaar was na de uitrol van de boosters. Na elke uitrol van een booster volgde een sterftepiek.

Vooral in Chili en Peru was dit heel duidelijk zichtbaar. In die landen was één op de 20 injecties dodelijk voor 90-plussers die hun vierde prik hadden gehaald. Ouderen werden gevaccineerd om ze te ‘beschermen’, maar het tegenovergestelde was waar.

Eén op de 800 injecties

De onderzoekers becijferden dat gemiddeld één op de 800 injecties een overlijden veroorzaakte.

Ze telden de oversterfte in alle onderzochte landen bij elkaar op en concludeerden dat de coronavaccins wereldwijd ongeveer 17 miljoen sterfgevallen hebben veroorzaakt.

Bekijk het hele interview hieronder:


https://www.ninefornews.nl/auteur-van-explosieve-studie-1-sterfgeval-per-800-injecties/

‘Netanyahu gaf Israëlische leger bevel om 7 uur lang niet in te grijpen tijdens Hamas inval’


De Israëlische premier Netanyahu heeft Hamas bewust Israëlische burgers laten vermoorden. Het Israëlische leger kreeg tijdens de aanval van Hamas het bevel om zeven uur lang niet in te grijpen. Dat zegt althans Cecily Routman van de Jewish Pro-Life Foundation.

Het is onmogelijk dat de overheid niet wist wat er zou gebeuren, zei ze in gesprek met Lauren Witzke.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rabbijn

Routman baseert zich op informatie die rabbijn Chananya Weissman kreeg van zijn vertrouwelijke bronnen. Hij schreef in een brief dat de IDF, het Israëlische defensieleger, en de luchtmacht zeven uur lang niet mochten ingrijpen.

Dit gaf de terroristen de gelegenheid om het land binnen te dringen en Israëliërs af te slachten en te martelen, zei Routman.

Dit had nooit mogen gebeuren

Ze trok een parallel met een gezin dat een dolle hond in huis heeft en vervolgens de hond de schuld geeft als de baby wordt gebeten. De hond had weggehaald moeten worden voordat hij de kans zou krijgen om iemand te verwonden, aldus Routman.

“Dit had nooit mogen gebeuren.”

https://www.ninefornews.nl/netanyahu-gaf-israelische-leger-bevel-om-7-uur-lang-niet-in-te-grijpen-tijdens-hamas-inval/

“Plotseling overleden” meldingen zijn met 82% gestegen en 1.400 atleten zijn overleden sinds de introductie van covid-injecties

oktober 14, 2023


Sinds het begin van de massale covid-injectiecampagne tot eind september hebben 2.003 atleten ernstige gezondheidsproblemen gehad na de vaccinatie. Daarvan zijn er 1.400 overleden.

Niet alleen atleten sterven plotseling. In 2023 is er een toename van 82% ten opzichte van 2020 in online nieuwsberichten waarin “plotseling overleden” wordt genoemd, bericht Rhoda Wilson.

Atleten met ernstige gezondheidsproblemen of overleden na vaccinatie

In juli meldden we dat 1.884 atleten ernstige gezondheidsproblemen hadden na vaccinatie. Helaas waren er 1.310 overleden. Dit was volgens de laatste rapporten van atleten die toen op de lijst van Good Sciencing stonden.

Good Sciencing werkt zijn lijst voortdurend bij en tragisch genoeg blijft het aantal stijgen. Vanaf de uitrol van de massale covid-injectiecampagnes tot eind september 2023 had Good Sciencing 2.003 hartstilstanden of ernstige problemen bij atleten geregistreerd. Het totaal omvat 1.400 sterfgevallen. Veel van deze hartproblemen en sterfgevallen vonden plaats kort nadat de persoon een covid-injectie had gekregen.

Good Sciencing vertrouwt erop dat het publiek verslag aan hen uitbrengt en wat zij tijdens het onderzoek ontdekken. Bijna alle personen op hun lijst zijn in de media gemeld. “Er zijn veel landen of staten met een grote bevolking die bijna geen meldingen in onze lijst hebben. Dat betekent waarschijnlijk dat gebeurtenissen niet aan ons gemeld worden,” aldus Good Sciencing.

Hoewel veel van de ernstige aandoeningen waaraan atleten lijden te maken hebben met hun hart, merkte Good Sciencing op: “In 2022 en 2023 namen de meldingen van het aantal nieuwe gevallen van kanker toe. Op sommige plaatsen rapporteerden sommige artsen 5 keer meer kankers dan in 2020/21 en veel daarvan worden ontdekt en meteen als stadium 4 bestempeld. We laten het aan anderen over om hier conclusies uit te trekken, maar er zijn over de hele wereld veel nieuw ontdekte sterfgevallen door kanker geweest, vaak beschreven als ‘overleden na een korte ziekte’.”

Hieronder staat de lijst van atleten in september 2023 die een ernstige aandoening kregen of stierven en waarvan de oorzaak is geïdentificeerd als vaccin-gerelateerd:

1.    25/09/2023 Spanje Dode
Jorge Iglesias (20), worstelaar uit Aluches Tierras de León die uitblonk in het Leonese worstelen in Noord-Spanje overleed plotseling thuis op de dag dat hij naar Slowakije zou reizen om zijn studie voort te zetten. 
News Story  News Story2  News Story3  News Story4

2.    21/09/2023 Engeland overleden
Maddy Cusack (27), voetbalster die meer dan 100 wedstrijden voor Sheffield United vrouwen speelde, is plotseling overleden.
Doodsoorzaak niet bekendgemaakt. News Story  News Story2  News Story3  News Story4

3.    12/09/2023 België
Nathan Van Hooydonck (27), professioneel wielrenner van Jumbo-Visma, kreeg een hartaandoening terwijl hij in zijn auto reed. Hij verloor de controle over het stuur en raakte andere auto’s. Een week na het ongeluk zou hij gestopt zijn met wielrennen vanwege een hartaandoening. 
News Story  News Story2  News Story3  News Story4

4.    03/09/2023 Zimbabwe Dode
Hartaanval (49), cricketer uit Zimbabwe die voor zijn land speelde, aanvoerder was en later begon met coachen, is overleden aan lever- en darmkanker. 
News Story  News Story2  News Story3  News Story4

Lees HIER de volledige lijst van atleten die zijn gecategoriseerd als vaccin-gerelateerd (2.003), nog geen documentatie gevonden (5), wel of niet vaccin-gerelateerd (50) en niet vaccin-gerelateerd (30).

Plotselinge sterfgevallen nemen over het algemeen toe

Gegevensanalist: “Er is een crisis gaande”: Hartaanvallen, kanker en niet-vaccin-gerelateerde sterfgevallen hebben jonge mensen de afgelopen tweeënhalf jaar geteisterd. Helaas wordt de situatie alleen maar erger.

 

Ed Dowd komt met vernietigend rapport over sterfgevallen door hart- en vaatziekten in de UK: Mensen onder de 45 “sterven plotseling” – en de cijfers worden alleen maar slechter.

De zomer van plotseling sterven terwijl u slaapt – terwijl u volledig gevaccineerd bent tegen covid-19 mRNA. Gaan deze sterfgevallen eigenlijk steeds sneller? 50 zomergevallen van plotseling overlijden van volwassenen (“SADS”) tijdens de slaap, zoals gedocumenteerd door Dr. William Makis.

82% Stijging in plotseling gestorven meldingen

Op maandag meldde News Uncut dat er een stijging is van 82% in online nieuwsberichten waarin “plotseling overleden” wordt genoemd.

Volgens een analyse van Mark Crispin Miller waren er in de laatste maanden van 2020, het jaar van de pandemie, gemiddeld 4.346 online nieuwsartikelen in Engelstalige media waarin deze zin werd gebruikt. In de eerste acht maanden van 2023, twee jaar na het opleggen van covid-injecties aan de wereldbevolking, is dit aantal gestegen tot gemiddeld 7.910 nieuwsartikelen per maand. Dat is een stijging van 82%.

Professor Mark Crispin Miller’s propagandadeskundige Substack “News from the Underground” houdt deze tragische gevallen al iets meer dan een jaar bij. Zijn team van vrijwilligers doorzoekt ijverig nieuwsartikelen en overlijdensberichten. Hoewel ze voor sommige landen (zoals Israël) informatie missen en voor andere (zoals Canada) wat dieper graven, hebben ze in de eerste zeven maanden van 2023 30.500 meldingen uit 128 landen geregistreerd.


De meest productieve landen gelogd uit een lijst van 128 landen. Bron: News from the Underground

Hieronder staat een lijst van Crispin Miller’s artikelen ter nagedachtenis aan degenen die “plotseling overleden” in de week van 25 september tot 2 oktober in:

1.    De Verenigde Staten en wereldwijd

2.    India, Sri Lanka, Vietnam, Indonesia, Australia and New Zealand

3.    Burkina Faso, Syria, Israel, Azerbaijan, Ukraine and Russia

4.    Italy

5.    France, Belgium, Germany, Switzerland, Norway, Poland, Latvia, Czech Rep., Slovakia, Hungary, Bulgaria, Portugal and Spain

6.    United Kingdom and Ireland

7.    Mexico, Honduras, Dominican Republic, Bahamas, Peru, Suriname, Bolivia, Brazil and Chile

8.    Canada

9.    United States

 


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/plotseling-overleden-meldingen-zijn-met-82-gestegen-en-1-400-atleten-zijn-overleden-sinds-de-introductie-van-covid-injecties/  

 

 

Waarom hebben ze in hemelsnaam “Polyethyleen Glycol” – het actieve ingrediënt in antivries – in de Covid injecties gedaan?!

24. Gezien het feit dat op de etiketten van Comirnaty en BioNtech duidelijk staat vermeld dat de vaccinatie niet mag worden gegeven aan personen die allergisch zijn voor de ingrediënten. Heb ik opgemerkt dat een van de belangrijkste ingrediënten het Lipid Nanoparticle delivery system “ALC 1035” in de Pfizer injecties is (twee bijlagen, gemarkeerde delen), … Meer lezen overWaarom hebben ze in hemelsnaam “Polyethyleen Glycol” – het actieve ingrediënt in antivries – in de Covid injecties gedaan?!

https://www.frontnieuws.com/waarom-hebben-ze-in-hemelsnaam-polyethyleen-glycol-het-actieve-ingredient-in-antivries-in-de-covid-injecties-gedaan/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...