zondag 13 maart 2022

In de steek gelaten : "De docu die het daglicht niet kan verdragen"

 

LINK: https://rumble.com/vsz4s6-in-de-steek-gelaten-de-covid-vaccinslachtoffers.html

Duits gesproken met Nederlandse ondertitteling (nog aanzetten in deze Rumble player)

 

De Oostenrijkse documentaire ‘In de Steek Gelaten - De COVID-vaccinatieslachtoffers’ toont het verhaal van mensen die ‘spijt hebben van hun vaccinatie’. Ze voelen zich niet gehoord en in de steek gelaten.

 

Deze indrukwekkende reportage van de Oostenrijkse zender ServusTV werd eerder door YouTube verwijderd, maar is nu gelukkig te zien bij blckbx.

De documentaire ligt onder het vergrootglas van partijen die niet willen dat hij veel gezien wordt. Daarom kunnen we hier niet expliciet vertellen over de inhoud, want ieder woord van waarheid is helaas een reden voor censuur. We kunnen alleen iedereen aanbevelen de film te bekijken en zoveel mogelijk te delen met mensen.

Anders dan de autoriteiten in Oostenrijk, erkent de documentaire het leed van de slachtoffers en laat ze hun aangrijpende verhaal doen.


https://www.blckbx.tv/corona/de-docu-die-het-daglicht-niet-kan-verdragen



Kamer verklaart epidemiologische noodsituatie ten einde, pandemiewet wordt gedeactiveerd

 

     Alexander Dumarey

De Kamer heeft unaniem - op twee onthoudingen van DéFI na - een wetsvoorstel goedgekeurd dat een einde maakt aan de zogenoemde epidemiologische noodtoestand. Dat is een gevolg van de overschakeling naar code geel op de coronabarometer. De tekst treedt morgen (vrijdag) in werking waardoor de huidige toepassing van de pandemiewet wordt gedeactiveerd.

Vorig jaar keurde de Kamer de Pandemiewet goed. Die moest een wettelijke basis bieden voor de overheid om snel maatregelen te nemen in de strijd tegen het coronavirus. De wet werd al eens geactiveerd - een activering die nadien voor drie maanden werd verlengd.

Daarvoor moest dan wel de epidemiologische noodtoestand worden afgekondigd en bevestigd via een wet. Om een einde te maken aan die situatie, is dus ook een wet nodig. Het voorstel daartoe werd ingediend door Servais Verherstraeten (CD&V) en mee ondertekend door de andere meerderheidspartijen. 

Met de opheffing van de noodsituatie, wordt ook het koninklijk besluit waarin de resterende coronamaatregelen vervat zitten opgeheven. De nog geldende regels inzake de mondmaskerplicht en het reizen en die voor op de werkvloer, zullen dan opgenomen worden in specifieke regelgeving.

 Belga

  do 10 mrt  21:54

mRNA "DNA Gene Editing" - niet langer een samenzweringstheorie

Roekeloos "Gene Editing" zonder toezicht is zeer gevaarlijk


Igor Chudov

11 hr ago

152

89

Dit bericht onthult leugens en weglatingen van Moderna en "factcheckers", die oneerlijk beweerden dat mRNA-injecties menselijk DNA niet kunnen veranderen. Ik zal laten zien dat Moderna in deze tijd in het geheim achter de schermen werkte om menselijke genen te wijzigen.

Ik schreef onlangs een reeks berichten over mRNA "Covid Vaccines", onverwachts reverse transcriberen in menselijk DNA en vreemde DNA-genetische codes creëren in menselijke cellen, inclusief code van a p130 tumorgen, evenals permanente DNA-code om piekeiwit te produceren.

Hoewel dit in strijd was met de beloften van hoe "Covid Vaccine onschadelijk piekeiwit maakt en binnen 2-3 dagen verdwijnt", bevestigen steeds meer wetenschappelijke experimenten dat mRNA "Covid-vaccins" verreikende en verontrustende permanente genetische effecten hebben.

Sindsdien ben ik nieuw tegengekomen informatie over Moderna die op volle snelheid gaat commercialisering van mRNA-technologie die menselijk DNA verandert en opzettelijk bewerkt.

Dit is ongelooflijk gevaarlijk.



Verbazingwekkend genoeg werd dit nieuws niet veel gerapporteerd in de reguliere media.

Lees eerst mijn twee vorige artikelen als je dat nog niet hebt

gedaan :


Igor's nieuwsbrief

Ergste angsten gerealiseerd: Pfizer mRNA transcribeert in DNA

Een nieuwe studie is uit: Intracellulaire Omgekeerde transcriptie van Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 In Vitro in menselijke levercellijn. Wat het zegt is: laboratoriumonderzoeken tonen aan dat het mRNA-vaccin zichzelf integreert in menselijk cellulair DNA. Dit betekent dat een opname van het Pfizer-vaccin, zelfs één keer genomen, het DNA van aangetaste cellen permanent verandert ..

Lees verder  via Link:  https://igorchudov.substack.com/p/worst-fears-realized-pfizer-mrna?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web   

Igor's nieuwsbrief

DNA getranscribeerd uit Pfizer mRNA-vaccin Bevat MUTANT gp130 Tumor Gene

Mijn vorige bericht over een wetenschappelijk artikel dat bewijst dat het Pfizer mRNA-vaccin reverse getranscribeerd in menselijk DNA, heeft enorme belangstelling en veel opmerkingen gekregen, waarvan er mogelijk ongelooflijk waren. Als je het nog niet hebt gelezen, LEES HET dan EERST voordat je dit artikel leest. Anders kun je verdwalen en niet eens beseffen hoe belangrijk je bent ..

Read more:   https://igorchudov.substack.com/p/dna-transcribed-from-pfizer-mrna?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web 

14 days ago · 243 likes · 231 comments · Igor Chudov

 

Het stralende en kritiekloos artikel in Fierce Biotech, bevestigde per ongeluk enkele van de beschuldigingen die in mijn artikelen naar voren kwamen.

Specifiek:

·  Moderna heeft in het verleden actief gewerkt aan het wijzigen van menselijk DNA - DNA-modificatie was werk aan de gang, geen "bekende onmogelijkheid"

·  Daarom wist Moderna dat mRNA-technologie menselijk DNA kan veranderen

·  Moderna wist heel goed dat het mRNA-nanodeeltjes waren gericht op menselijke lever

 



Een verklaring van Moderna gemaakt in 2021 was daarom, al bekend bij Moderna, als vals zijnde:



Nu dat Moderna mRNA-genbewerking commercialiseert nadat ze er jarenlang aan hebben gewerkt  weten we dat de bovenstaande verklaring een leugen was.

Wat zoekt Moderna in deze Metagenomi-deal?

Het lijken twee dingen te zijn :

·         Een"systeem dat nauwkeurige integratie van grote DNA-fragmenten in ‘de Genomen’ mogelijk maakt". Zoals we weten, creëert Moderna's mRNA Covid-vax DNA-segmenten, maar ze zijn mogelijk niet goed geïntegreerd in onze 23 chromosomen en kunnen zich dus ongecontroleerd uitdrukken.

Meer in detail hierboven: “Ons onderzoek dat bij ASGCT wordt gepresenteerd, beschrijft hoe ons eerste  in zijn soort programmeerbare CAST-genbewerkingssysteem kan worden gebruikt om grote DNA-fragmenten nauwkeurig te integreren in de doel-genomen en het potentieel van deze systemen bij de ontwikkeling van beide ex vivo en in vivo gen-therapieën."

 

·         Bovendien, terwijl Moderna uitblonk in het creëren van nanodeeltjes die zich bij voorkeur vestigen in lever, eierstokken, testikels, enz. en langlevend Spike-producerend DNA creëren, heeft het geen kern/basis competentie om te beslissen welke specifieke genbewerkingen kunnen worden gecommercialiseerd: “Het ontdekkingsplatform van Metagenomi vindt DNA van natuurlijke (Samples) monsters die kunnen worden gesequenced om nieuwe tools voor genbewerking te creëren".

 

Moeten we deze zeer geheime ontwikkelingen toejuichen of vrezen?

Verleiding en gevaren van

gen-bewerking

Allereerst is genbewerking een onderwerp waar we rationeel, uiterst kritisch over moeten nadenken, maar met een open geest. Volgens ‘23andme’ zou ik bijvoorbeeld een "diabetes-gen" hebben. Dit is geen gen dat ik zou willen hebben, of doorgeven aan mijn nakomelingen. Ik ben me ervan bewust dat "diabetesgenen" niet volledig negatief zijn en ze bieden enkele overlevingsvoordelen. Het redigeren van een diabetes-gen is echter iets dat ik op zijn minst kan vermaken als een intellectuele mogelijkheid.

De gevaren van genbewerking zijn veelzijdig. Voor degenen zoals ik die in evolutie geloven : onze genetische systemen zijn miljarden jaren geëvolueerd, door evolutie, incrementele verbetering en beproeving en veel fouten op planetaire schaal.

Het resultaat van deze miljard jarige evolutie is beslist onvolmaakt, maar resulteert in een werkend, veerkrachtig, verfijnd en robuust ecosysteem voor mens en dier waar verschillende en diverse dieren en mensen leven, groeien, vechten, zich voortplanten, ziekten weerstaan, enz. Zoals de afgelopen twee jaar hebben aangetoond, kunnen wij, de mensen, gemakkelijk zelfs de ergste laboratoriumvirussen bestrijden die door kwaadaardige onderzoekers zijn gemaakt, met behulp van ons aangeboren immuunsysteem dat in de loop van millennia is geëvolueerd.

Voor degenen onder ons die in God geloven, de menselijke genetica is door God ontworpen om naar Zijn beeld te zijn, door ons gebruikt worden om te leven, denken, fouten te maken, verliefd te worden en zich voort te planten. Onze genen maken ons wonderbaarlijk divers.

De genetische code is voor de religieuze mensen letterlijk Gods programma voor ieder mens. Dit veranderen (in plaats van bijvoorbeeld lichamelijk letsel door chirurgie op te lossen) is een directe belediging van Gods codering van ons meest onaantastbare interne 'programma'.

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Menselijke genbewerking is van nature “transhumanistisch”, waar menselijke lichamen worden veranderd om verder te gaan dan ons natuurlijke ontwikkelingspad.

Dus ook al kunnen wij mensen aan alles denken, inclusief "genbewerking" we moeten er met een maximale scepsis naar kijken.

Of we nu in God geloven of in evolutie, in ieder geval onze huidige menselijke kennis- en veiligheidsprocedures zijn er gewoon niet om iets te ondersteunen dat zo gevaarlijk en verreikend is als genbewerking.

Wat kan er fout gaan? Laat me je een korte lijst geven die ik zou willen aanvullen met wat je ook zou willen voorstellen in je opmerkingen :

·  We hebben in wezen geen toezicht op deze genbewerking. Moderna voert potentieel zeer gevaarlijke "genbewerking" -experimenten uit in totale geheimhouding Het feit van 'totale geheimhouding' rond experimenten op de meeste menselijke basiscode is op zichzelf een gruwel en waarschijnlijk onethisch, zo niet ronduit crimineel.

 

·  We hebben geen onafhankelijke pers die de algemene bevolking bereikt dat in staat is tot enige vorm van scepsis of vragen stellen aan de "heilige koeien van Covid", dat wil zeggen Pfizer en Moderna. Deze miljardenbedrijven gooien met hun advertenties, advocaten, lobbyisten enz. naar ons, en huren schaamteloos toezichthouders in die vanuit de overheid komen.

Onze pasgeborenen hebben geen advocaat of lobbyisten. Alles wat ze hebben hun deur God gegeven genen.

 

·  Veel genetische veranderingen hebben verstrekkende en helemaal geen duidelijke gevolgen. Genen werken niet zoals aan / uit-schakelaars. Ze drukken zichzelf epigenetisch uit afhankelijk van de omstandigheden, net zoals computercode met “IF- of WHILE-instructies” ook voorwaardelijk wordt uitgevoerd. Het veranderen van één gen kan dus decennia of generaties later volledig onbedoelde gevolgen hebben, net als bij softwarecodes.

 

·  Het veranderen van genen, vooral met betrekking tot het nageslacht, herprogrammeert niet alleen het individu, maar verandert ook de genetische code die aan de nakomelingen wordt doorgegeven. De genen werken tijdens conceptie en foetale ontwikkeling op onduidelijke manieren samen die de ontwikkeling en het levenslange lot van pasgeboren personen beïnvloeden. En hun nakomelingen Een 'kleine' genbewerking kan de hele mensheid herprogrammeren naarmate de genen zich over de generaties verspreiden.

 

·         Het veranderen van genen met betrekking tot menselijk gedrag kan onze sociale systemen kortsluiten. Het bewerken van genen waardoor mensen non-conformistisch zijn (en mogelijk lastig), kan ertoe leiden dat volgende generaties hun meesters niet kunnen in vraag stellen of weerstaan.

 

Zoals de afgelopen twee jaar hebben aangetoond, heeft 'wetenschap' ons op tal van manieren in de steek gelaten :

 

·  Sars-Cov-2 is waarschijnlijk een laboratoriumproduct dat miljoenen heeft gedood

·  De wetenschappers die het ontwikkelden, probeerden hun eigen rol te verdoezelen

·  Dezelfde mensen als hierboven doen alsof ze onze redders en 'gezondheidsautoriteiten en experts' zijn

·  Over het algemeen zijn wetenschappers niet bereid hun financiering of banen te riskeren om bezwaar te maken tegen gevaarlijke, maar lucratieve producten zoals "mRNA Covid-vaccins" of genbewerkingsprojecten

 

Het vertrouwen op 'wetenschappers' die projecten met winstoogmerk uitvoeren met enorme financiële meevallers, maar mogelijk toekomstige generaties schaden, is gewoon krankzinnig.  


Ik ben van gedachten veranderd : 

Raak mijn diabetesgen niet aan En loop niet op mijn genen.  

Deel dit bericht op grote schaal.



Sage Hana

Writes Sage’s Newsletter ·10 hr agoLiked by Igor Chudov

This reminds me of that line in Jurassic Park:

"Yeah, but your scientists were so preoccupied with whether or not they could, that they didn't stop to think about whether they should."

33Reply

5 replies by Igor Chudov and others

 

 

Lioness of Judah Ministry

Writes Exposing The Darkness ·11 hr agoLiked by Igor Chudov

"But as the days of Noah were, so shall also the coming of the Son of man be." - Matthew 24:37

mRNA "Vaccines" Are Gene Therapy. May cause Undesirable Side Effects That Could Delay Or Prevent Their Regulatory Approval According To BioNTech SEC Filing

The Truth About "Safe and Effective" mRNA "Vaccines" Hidden In Plain Sight

https://lionessofjudah.substack.com/p/mrna-vaccines-are-gene-therapy-may

23Reply

11 replies

 

87 more comments…

 

TopNewCommunity


Lancet Letter Demolishes Vaccination Says vaccination does not even slow down the pandemic

Igor Chudov

Dec 1, 2021

203

154


Worst Fears Realized: Pfizer mRNA Transcribes into DNAmRNA  Vaccines Actually are "Gene Therapy", Study Shows

Igor Chudov

Feb 25


Bad News from Hong Kong  Cases and DEATHS exploding despite "Zero Covid" and Vaccination

Igor Chudov

Mar 6


Denmark: Vaccine a DANGER to the vaxxedUK: boosters to become NEGATIVE after 17 weeks

Igor Chudov

Dec 24, 2021


CNN vs IvermectinCNN says study shows Ivermectin does not work -- but it shows that it DOES

Igor Chudov

Feb 18

 

Igor Chudov

Feb 23

 

Igor Chudov

Mar 4


DNA Transcribed from Pfizer mRNA Vaccine Contains MUTANT gp130 Tumor Gene Having fun BLASTing DNA Reverse Transcribed from Pfizer Vax

Igor Chudov

Feb 27

 

 


33 out of 34 hospitalized Omicron Patients in Delhi are FULLY VAXXED India is only 40% fully vaxxed

Igor Chudov

Dec 24, 2021


Hospitals full of vaccinated patients And it is not just Covid -- it is "everything else"

Igor Chudov

Nov 10, 2021

© 2022 Igor Chudov

Privacy ∙ Terms ∙ Collection notice

Get the Substack app

Substack is the home for great writing

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...