zondag 25 juni 2023

Profiteren van oorlog en dood: De orgaanoogst in Oekraïne

 mei 26, 2023   4643   15  

 

Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft een pleidooi gehouden om de “big business” van het oogsten van organen aan te pakken en heeft opgeroepen tot nauwlettend internationaal toezicht op deze illegale activiteiten in de gevechtszone van Oekraïne, schrijft Brian Shilhavy.

Moskou, 24 mei. /TASS/. De activiteiten van “orgaanoogsters” in de gevechtszone in Oekraïne vragen om nauwgezet internationaal toezicht en dringende maatregelen, zei Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, op woensdag.

Volgens haar is het illegaal oogsten van organen in Oekraïne een “geaccepteerd en bewezen feit”.

“Dit is een grote business in gewapende conflictgebieden, uiterst winstgevend voor degenen die het runnen,” zei de diplomaat. “Informatie over het oogsten van organen in Oekraïne verdient tegenwoordig aandacht en vereist dringende internationale inspanningen om toezicht te houden en relevante maatregelen te nemen,” voegde zij eraan toe.

“Het bestaan van deze verschrikkelijke bloedige business is onmogelijk zonder sponsoring op het hoogste regeringsniveau,” wees Zakharova erop.

Ze benadrukte dat “Oekraïne al verwikkeld is in schandalen in verband met illegale transplantatie lang voor de staatsgreep van 2014 en de gebeurtenissen die daarop volgden.”

“Sinds eind jaren ’90 zijn er berichten in de media dat Oekraïners met een laag inkomen gedwongen werden hun interne organen te verkopen om in hun levensonderhoud te voorzien en er was informatie over het illegaal oogsten van biologisch materiaal uit stervenden,” legde de diplomaat uit.

“Het begin van de vijandelijkheden in het oosten van het land heeft de situatie echter verergerd”, voegde ze eraan toe.

Volgens de woordvoerster hebben de autoriteiten van de Volksrepubliek Donetsk (DPR) informatie over Oekraïense nationalisten die illegaal biologisch materiaal oogsten uit krijgsgevangenen, lokale bewoners en gewonde Oekraïense soldaten.

Volgens bestaande gegevens worden in de actieve gevechtszone 20-30 mensen per dag geopereerd door de “orgaanoogsters”, van wie velen speciaal voor dit doel vanuit het buitenland naar Artjomovsk zijn gereisd. (Bron.)

Haar pleidooi kwam op dezelfde dag dat het hoofd van Ruslands particuliere militaire Wagner Group, Evgeny Prigozhin, naar buiten trad en verklaarde dat zijn particuliere militaire troepen ongeveer 20.000 soldaten verloren tijdens de strijd om Artyomovsk, en dat de helft van deze doden afkomstig was van gevangenen die waren gerekruteerd uit Russische gevangenissen.

Het hoofd van de Russische Wagner Group, Evgeny Prigozhin, heeft onthuld dat zijn particuliere militaire bedrijf ongeveer 20.000 militairen heeft verloren tijdens de strijd om de strategische Donbass-stad Artyomovsk, ook bekend als Bakhmut.

Verder beweerde hij dat Kiev ongeveer 50.000 dodelijke slachtoffers had geleden tijdens wat wordt omschreven als de grootste strijd van de 21e eeuw tot nu toe.

In een dinsdag door de persdienst van Wagner gepubliceerd interview zei Prigozjin dat hij tijdens de langdurige strijd de gelederen van de onderneming had versterkt met 50.000 gevangenen uit Russische gevangenissen.

Zij kregen de kans om te vechten in plaats van hun straf uit te zitten. Hij voegde eraan toe dat er onder de doden een gelijke verdeling was tussen gevangenen en vrijwilligers, elk goed voor ongeveer 10.000 verliezen. (Bron.)

Oekraïne heeft een lange geschiedenis van deelname aan orgaanoogst en -handel, zelfs vóór de door de CIA geleide militaire staatsgreep in 2014. Men kan niet anders dan zich afvragen of de Wagner Group ook profiteert van het oogsten van organen, aangezien een enkele gevangene uit Rusland die sterft tijdens gevechten in Oekraïne honderdduizenden dollars waard kan zijn voor zijn organen.

In maart van dit jaar (2023) publiceerden wij een video van een Russische soldaat die verklaarde dat zij in Oekraïne een “babyfabriek” hadden gevonden waar jonge kinderen worden grootgebracht voor de pedofiele kinderbordelen, of vermoord om hun organen te oogsten en te verkopen op de zwarte markt.

Russische soldaten ontdekken “babyfabrieken” in Oekraïne waar jonge kinderen worden grootgebracht voor kinderseksbordelen en voor orgaanoogst

Hier is de video van de Russische soldaat met Engelse ondertiteling. Deze staat op ons Bitchute kanaal.

   https://www.frontnieuws.com/profiteren-van-oorlog-en-dood-de-orgaanoogst-in-oekraine/

De Russen zijn niet de enigen die deze afschuwelijke praktijk van handel in baby’s en jonge kinderen voor seks en vervolgens moord voor hun lichaamsdelen hebben gedocumenteerd.

Twee jaar geleden publiceerden wij de documentaire van de Poolse filmproducent Patryk Vega, genaamd “Eyes of the Devil.”

In deze documentaire kan Vega daadwerkelijk een van de kinderhandelaren interviewen die baby’s uit Polen en Oekraïne verhandelt naar kinderbordelen in Duitsland, waar de kinderen, meestal van ongeveer 5 tot 7 jaar oud, een paar jaar in de bordelen werken totdat hun kleine lichamen beginnen af te breken, en dan worden ze vermoord om hun organen te oogsten die worden verhandeld aan de rijken en machtigen. 

Zie:

Beroemde Poolse filmproducent maakt documentaire over de verkoop van baby’s voor seks en orgaanoogst – Als je het aankunt

Dit is geen gemakkelijke documentaire om naar te kijken, en ik was emotioneel verontrust toen ik ernaar keek, en ik heb dit onderwerp van kindersekshandel nu al bijna tien jaar lang behandeld.

En toch noemen velen in de westerse media, zelfs in de alternatieve media, dit “Russische propaganda” en “desinformatie”.

Het zijn echter de westerse media die al meer dan tien jaar melden dat het oogsten en verhandelen van organen in Oekraïne een zeer reëel en afschuwelijk probleem is, lang voordat de huidige oorlog begon.

14 jaar geleden publiceerde het European Centre for Law and Justice een artikel getiteld:

De zaak van de vermiste kinderen; Vermiste baby’s en lijken zonder organen voeden beschuldigingen van handel in lichaamsdelen in Oekraïne

In 2010 publiceerde The Jerusalem Post een artikel getiteld:

12 Israëliërs gearresteerd in Oekraïne voor orgaanhandel

Eerder deze maand (mei 2023) publiceerde ook Ynet News een bericht dat in Oekraïne geoogste organen vaak in Israël terechtkomen.

Bloed smaad: Kremlin beweert dat door Oekraïne geoogste organen in Israël terechtkomen

Een Russische voormalige hoge ambtenaar stelde dat de oorlog in Oekraïne een zeer winstgevend slagveld werd voor “zwarte markt transplantologen”, in een rapport dat door verschillende Russische media werd opgepikt.

In een interview met de Russische krant Moskovskij Komsomolets beweerde Vladimir Ovchinsky, gepensioneerd generaal-majoor van politie en voormalig hoofd van het Russische Centraal Bureau van Interpol, dat de Oekraïense strijdkrachten menselijke organen krijgen geleverd die zijn geoogst van stervenden en gewonden in de oorlog, van nog levende mensen, zoals Russische krijgsgevangenen, en zelfs van Oekraïense burgers die toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren.

Op de vraag waar de organen naartoe worden vervoerd, zei Ovchinsky: “De meest effectieve en succesvolle ‘werkplaatsen’ bevinden zich in vier landen – Turkije, India, Israël en Zuid-Korea.”

“Israël is ook een leider op het gebied van innovatieve medische technieken, die overal ter wereld worden gebruikt. De klinieken van dit land voeren met succes orgaantransplantaties uit.”

De voormalige adviseur van de minister van Binnenlandse Zaken van Rusland voegde ook toe dat grote hoeveelheden medische apparatuur, waaronder containers voor het vervoer van menselijke organen, sinds het begin van de Russische invasie naar Oekraïne zijn gestuurd. (Volledig artikel.)

World News Insider publiceerde eerder deze maand ook een artikel over dit onderwerp zoals dat in het verleden in de westerse media is behandeld:

Oekraïne’s duistere verleden: Een epidemie van mensenhandel en orgaanoogst

Oorlog is inderdaad zeer winstgevend voor de Globalisten, om allemaal verkeerde redenen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/profiteren-van-oorlog-en-dood-de-orgaanoogst-in-oekraine/

 

Advocaat Reiner Füllmich komt met ‘belangrijke boodschap’


De afgelopen jaren sprak de Duitse advocaat Reiner Füllmich met zo’n 400 experts en wetenschappers die onthulden wat het doel van de globalisten is: het uitdunnen van de wereldbevolking en volledige controle over de overlevenden, die tot slaaf moeten worden gemaakt.

Dat gaat niet gebeuren, stelt Füllmich. “Wij voorkomen dat nu door alles wat we doen en door de manier waarop we ons met elkaar verbinden en informatie uitwisselen.”

Tien procent van wat we zien is echt gevaar, maar 90 procent is een illusie gebaseerd op psychologische oorlogvoering en massale hersenspoeling, geperfectioneerd door het Britse Tavistock-instituut, zegt de advocaat, die spreekt van ‘psychologisch terrorisme’.

Klinkt bekend?

Hij gaat een video naar buiten brengen over onder meer het creëren van isolatie, verwarring, verlies van identiteit en hysterie in een samenleving, die hierdoor vatbaar wordt voor paniekzaaierij over bijvoorbeeld de plandemie, ‘global warming’, de energie- en voedselcrisis en UFO’s.

Füllmich noemt de hysterie die in Duitsland werd gecreëerd na de Eerste Wereldoorlog, die werd gefinancierd door de globalisten, een schoolvoorbeeld. De jaren twintig werden gekenmerkt door prostitutie, drugsmisbruik en kinderhandel. “Klinkt bekend?”

Het was de ideale broedplaats voor iemand als Hitler, die ook weer gefinancierd en gesteund werd door de globalisten, zegt Füllmich.

Dit is geen waarschuwing, dit is een belofte

Het doel van al dit psychologisch terrorisme is: volledige controle over het volk en het afdwingen van gehoorzaamheid. Bijvoorbeeld: jezelf laten injecteren met een ongetest, zeer gevaarlijk middel dat dodelijk kan zijn. Of: meedoen aan een oorlog zodat de globalisten wapens kunnen verkopen die worden betaald met ons belastinggeld.

Füllmich neemt ook de marionetten van de globalisten onder de loep die zijn geïnfiltreerd in het verzet, die beweren aan onze kant te staan en die proberen het verzet te ondermijnen. “Ik doel hiermee natuurlijk op gecontroleerde oppositie.”

“We zullen alle verantwoordelijken ter verantwoording roepen. 

Iedereen: in de politiek, geneeskunde, wetenschap, media, rechterlijke macht of zelfs het verzet. We gaan jullie pakken. Dit is geen waarschuwing, dit is een belofte.”

Studie: Supplementeren met vitamine D helpt kanker te voorkomen, vooral als het frequenter wordt ingenomen

mei 14, 2023   4878   10

Veel mensen zijn al op de hoogte van de botbeschermende effecten van vitamine D, maar wist u ook dat de “voedingsstof uit het zonlicht” beschermt tegen kanker?

Onderzoekers van het German Cancer Research Center (GCRC) hebben hierover een nieuwe studie samengesteld waaruit blijkt dat supplementatie met vitamine D – dit kan ook betekenen dat u gewoon naar buiten gaat en uw huid blootstelt aan natuurlijk zonlicht – de sterfte door kanker bij patiënten met een kankerdiagnose met wel 12 procent kan helpen verminderen, schrijft Ethan Huff.

Anders gezegd, kankerpatiënten van wie de artsen hen waarschijnlijk vertellen dat chemotherapie en bestraling de enige opties zijn, kunnen het heft in eigen handen nemen door meer vitamine D in te nemen, waardoor ze kunnen voorkomen dat ze sterven – en mogelijk, in combinatie met een agressief antikankerdieet en levensstijlregime, de ziekte volledig kunnen overwinnen.

Een uitputtende analyse van 14 eerdere projecten van “de hoogste wetenschappelijke kwaliteit” van het GCRC, die meer dan 105.000 deelnemers bestreken, toonde aan dat een tekort aan vitamine D veel voorkomt, ook bij kankerpatiënten, van wie velen een groot tekort hebben aan deze levensbevorderende, gezondheidsbeschermende voedingsstof.

In Duitsland heeft ongeveer 15 procent van de volwassen bevolking een tekort aan vitamine D, om maar een voorbeeld te noemen.

Een van de studies die het GCRC-team bekeek, betrof patiënten met darmkanker. Een verbazingwekkende 59 procent van de colorectale patiënten bleek een tekort aan vitamine D te hebben – een veel hoger percentage dan de totale bevolking.

Alleen al op basis van deze studie lijkt het erop dat een tekort aan vitamine D rechtstreeks verband houdt met een slechte gezondheid, waaronder een ernstige chronische ziekte als kanker. Als deze patiënten optimale vitamine D-spiegels hadden gehad, zouden ze dan überhaupt kanker hebben?

 

Het vitamine D-tekort is veel hoger bij kankerpatiënten dan bij de algemene bevolking

Hoewel wetenschappers niet hebben beweerd dat vitamine D kan beschermen tegen de ontwikkeling van kanker – ze kunnen dit waarschijnlijk niet zeggen, zelfs als ze het echt geloven, om hun papers gepubliceerd te krijgen – geven ze toe dat vitamine D-tekort veel meer voorkomt bij kankerpatiënten dan bij de algemene bevolking.

“Op basis van de huidige studies beschermt vitamine D3-suppletie waarschijnlijk niet tegen het krijgen van kanker, maar het zou de kans om aan kanker te sterven kunnen verminderen. Eerdere studies naar kankersterfte hebben echter zeer verschillende resultaten opgeleverd, en wij waren geïnteresseerd in de redenen hiervoor,” aldus Ben Schöttker, epidemioloog bij het GCRC, in een persbericht.

“Door alle eerdere studies over dit onderwerp opnieuw te evalueren, wilden wij helpen robuuste resultaten te produceren over deze kwestie, die zo relevant is voor de volksgezondheid.”

Schöttker, die het onderzoek hielp leiden met de hulp van collega’s, ontdekte dat hoe meer vitamine D een kankerpatiënt aanvullend neemt of uit natuurlijk zonlicht haalt, hoe groter zijn of haar kansen op een positief herstel en resultaat.

Kankerpatiënten die dagelijks een lage dosis vitamine D namen, variërend van 400 tot 4.000 internationale eenheden (IE) per dag, hadden betere resultaten dan degenen die veel hogere doses namen, variërend van 60.000 tot 120.000 met minder tussenpozen gedurende een maand of minder.

Dagelijkse dosering, zo ontdekten de onderzoekers, is veel beter om kankersterfte tegen te gaan dan minder frequente dosering.

“Wij constateerden deze vermindering van twaalf procent in kankersterfte na ongerichte toediening van vitamine D3 aan personen met en zonder vitamine D-tekort,” meldde Schöttker. “We kunnen dus aannemen dat het effect aanzienlijk groter is voor mensen die daadwerkelijk een vitamine D-tekort hebben.”

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/studie-supplementeren-met-vitamine-d-helpt-kanker-te-voorkomen-vooral-als-het-frequenter-wordt-ingenomen/

 


Studie vindt een COVID sterftecijfer van nul voor diegenen die dagelijks vitamine D nemen

Een recente studie gepubliceerd in het MDPI of Multidisciplinary Digital Publishing Institute vond dat mensen die dagelijks vitamine D nemen en minstens 50 ng/mL in hun bloed hebben een sterftecijfer van nul hebben voor COVID-19, bericht Dailyveracity.com. “Sterftecijfers uit klinische studies werden gecorrigeerd voor leeftijd, geslacht en diabetes. De gegevens werden geanalyseerd met behulp van … Meer lezen overStudie vindt een COVID sterftecijfer van nul voor diegenen die dagelijks vitamine D nemen

https://www.frontnieuws.com/studie-vindt-een-covid-sterftecijfer-van-nul-voor-diegenen-die-dagelijks-vitamine-d-nemen/

  

Bedank Poetin voor het stoppen van de COVID-hoax

 juni 25, 2023   1325   4 

 

Als een soort antwoord op de gebeden van miljoenen mensen over de hele wereld, begon Rusland met zijn militaire reddingsoperatie in Oekraïne. En plotseling veranderde alles. Bijna op de dag dat Rusland zijn militaire operatie begon, stopte de virushoax. En dan bedoel ik in een ogenblik gestopt.”

In februari 2022 zaten Amerika en zijn westerse bondgenoten in een goede positie. Ze waren goed op dreef na twee gestolen verkiezingen, en de virusfraude, die ze meesterlijk in elkaar hadden gezet, liep precies op schema, schrijft Mik Stone,

Volgens hun eigen witboeken en interne rapporten zou het tot 2025 duren, maar zag het er naar uit dat het begin 2024 voltooid zou zijn.

Meer dan honderd miljoen Amerikanen hadden zich al aan de mRNA-injectie onderworpen en het doel om 90% of meer van de bevolking te injecteren was realistisch gezien haalbaar. Heel weinig mensen verzetten zich. Heel weinig mensen spraken zich uit. Het was alsof het hele land vrijwillig zijn vrijheid had opgegeven zonder dat er ook maar één schot was gelost. We stonden op het punt van interneringskampen in Australische stijl voor iedereen die weigerde zich te onderwerpen, iets waar meer dan 50% van de bevolking achter stond.

Maar toen gebeurde er iets grappigs.

Als een soort antwoord op de gebeden van miljoenen mensen over de hele wereld, begon Rusland met zijn militaire reddingsoperatie in Oekraïne. En plotseling veranderde alles. Bijna op de dag dat Rusland zijn militaire operatie begon, stopte de virushoax. En dan bedoel ik in een ogenblik gestopt.

Net zoals een tweefrontenoorlog veel moeilijker te bevechten is dan een één-frontoorlog, verlegden Amerika en zijn bondgenoten onmiddellijk al hun aandacht van de virushoax naar Oekraïne.

Dat is niet verwonderlijk als u bedenkt hoe belangrijk Oekraïne is als centrum voor het witwassen van geld, de handel in kinderseks en de ontwikkeling van biologische oorlogsvoering. Zoals Nathaniel Rothschild, erfgenaam van de Rothschild familie, hierboven zei: “Oekraïne is een essentieel stuk op het geopolitieke schaakbord dat we niet mogen verliezen…. Zonder Oekraïne kan de wereldorde misschien niet overleven.”

 

En toen keerde het tij. In plaats van te onderhandelen over een snelle overgave en een klein verlies van grondgebied, maakten Amerika en zijn westerse bondgenoten een onvergeeflijke en onomkeerbare beoordelings- en diplomatieke fout. Ze staken alles wat ze hadden in een proxy-oorlog met Rusland.

Onbeperkt geld en munitie stroomden Oekraïne binnen. Er werden zware sancties tegen Rusland ingesteld. Maar ondanks de voortdurende verliezen op het slagveld veranderde er niets. Ze bleven bij elke gelegenheid verdubbelen, meer geld en meer wapens naar Oekraïne gooien en steeds hardere sancties eisen, alsof dat alles was wat nodig was om het probleem te laten verdwijnen. Die hele strategie is nu in hun gezicht opgeblazen.

Rusland handelt in roebels en de sancties hebben hun economie niet geschaad, maar juist geholpen. Ondertussen is de Amerikaanse economie aan het instorten, samen met de economieën van al hun bondgenoten. Hoe langer de militaire operatie duurt, hoe beter het wordt voor Rusland en hoe slechter het wordt voor de VS en haar bondgenoten.

Bovendien wordt Oekraïne, ondanks een eindeloze aanvoer van geld en wapens, absoluut gedecimeerd op het slagveld. In plaats van een klein beetje grondgebied te verliezen, zouden ze nu waarschijnlijk hun hele land kunnen verliezen.

Deze reactie van de VS zal de geschiedenis ingaan als een van de grootste blunders ooit op het wereldtoneel.

HOOGMOED KOMT VOOR DE VAL

Je zou deze desastreuze beslissingen van de ongekozen leiders van Amerika kunnen wijten aan overmoed. Alles wat ze in de drie jaar voorafgaand aan de Russische militaire operatie van plan waren geweest, van de gestolen verkiezingen tot het bedrog met het virus, had immers prachtig in hun voordeel gewerkt. Ze dachten waarschijnlijk dat ze onoverwinnelijk waren. Maar er is meer dan arrogantie. Er is fundamentele incompetentie.

President Trump zei onlangs iets heel interessants tijdens het gemeentehuis in New Hampshire dat hij domineerde. Hij zei dat hij en Poetin over een Russische militaire operatie hadden gesproken. Dat betekent dat het ministerie van Buitenlandse Zaken op de hoogte was van de mogelijkheid van een Russische militaire reactie op Oekraïne. Maar toen het gebeurde, leek het ministerie van Buitenlandse Zaken volledig verrast te zijn. Hetzelfde geldt voor Afghanistan. Dat is pure incompetentie.

Iedereen die betrokken is bij de huidige beleidsvorming van Amerika is daar terechtgekomen door fraude, vriendjespolitiek of onverdiende promotie. Niet één van hen heeft zijn plaats verdiend door verdienste. Sterker nog, terwijl zij zich een weg hebben gebaand naar invloedrijke posities, is iedereen die normaal gesproken diezelfde posities zou hebben bekleed op grond van competentie en ervaring, uit de weg geruimd. Vooral blanke mannen.

De systematische drang om blanke mannen uit de samenleving te verwijderen heeft verwoestende gevolgen gehad op elk gebied van het leven. Van de overheid tot de industrie en blanke vrouwen, ze hebben allemaal drastische maatregelen genomen om blanke mannen in de steek te laten en nu betaalt onze hele samenleving de prijs.

DE AMERIKAANSE INFRASTRUCTUUR STORT IN

Kijk eens om u heen, wat ziet u? Mensen wonen in tenten en kartonnen schuilplaatsen op de trottoirs. Afbrokkelende wegen. Bruggen die instorten. Ontsporingen van treinen. Giftige chemische lozingen. Herinnert u zich nog iets van deze dingen toen u opgroeide?

De American Society of Civil Engineers gaf de infrastructuur van het land laatst een C-. En de situatie is sindsdien alleen maar slechter geworden. Kijk maar naar de ingestorte snelweg in Philadelphia. Stortten Amerikaanse snelwegen in toen u een kind was? Zijn er treinen ontspoord en zijn er grote hoeveelheden giftige chemicaliën ontsnapt? Ons land heeft nu gemiddeld drie ontsporingen van treinen per dag.

Dit is allemaal het directe resultaat van het verwijderen van competente mannen uit verantwoordelijke posities en hen te vervangen door incompetente wannabees.


WE GAAN ALLEMAAL DOOD IN EEN YELLOW SUBMARINE

Het recente fiasco met de onderzeeër, waarbij vijf mensen omkwamen, is een microkosmos van de hele samenleving. De eigenaar van het onderzeeërreisbedrijf en de piloot van de onderzeeër, Stockton Rush, lieten alle intelligentie varen en namen beslissingen op basis van arrogantie en wokeness. Het is symbolisch voor de hele westerse wereld.

Hij gebruikte een videogamecontroller om zijn onderzeeër te besturen en rustte hem uit met onderdelen van Camper World. Rush is ook beroemd geworden omdat hij weigerde competente blanke ingenieurs van middelbare leeftijd aan te nemen omdat ze “niet inspirerend” waren. Eén van die ingenieurs werd ontslagen en door de beveiliging uit het gebouw geëscorteerd omdat hij een schriftelijk rapport had ingediend waarin stond dat de onderzeeër onveilig was.

Net zoals de drang van het land om blanke mannen in diskrediet te brengen en zich van hen te distantiëren ervoor zorgt dat het land implodeert, zo implodeerde ook de onderzeeër van Rush. Die implodeerde al op de eerste dag, waarbij hij en vier passagiers omkwamen.

Word woke en eindig 3.500 meter onder de zeespiegel.

DE SAMSON OPTIE

Terwijl Amerika en zijn westerse bondgenoten blijven spartelen, floreren zowel Rusland als China. Ze smeden nieuwe allianties en distantiëren zich van Amerika en het Westen. Andere landen zien dat en willen niet achterblijven. Frankrijk wil nu zelfs de volgende BRICS-top bijwonen die voor augustus in Zuid-Afrika gepland staat. Zij zouden het eerste G7-land zijn dat zo’n top bijwoont.

Amerika verliest snel aan belang op het wereldtoneel en raakt steeds verder achterop. Dat zou ertoe kunnen leiden dat onze falende besluitvormers tegen zichzelf zeggen: “Als wij ten onder gaan, nemen we alle anderen met ons mee,” en ontketenen een wereldoorlog. Reken maar niet op hen. Wanhopige mensen doen wanhopige dingen, en op dit moment is het Amerikaanse leiderschap wanhopiger dan ooit.

Ze zouden ook nog een andere virusbedrog kunnen bedenken. In feite staat die optie al op de lange baan. Het is voorlopig gepland voor 2025, te beginnen met een uitbraak in Brazilië. Het zal SEERS heten en is ontworpen om opzettelijk kinderen te treffen:

              Video Link: https://youtu.be/Qk9Nd4uhJQg

U bent getuige van de ineenstorting van het Amerikaanse Imperium.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/bedank-poetin-voor-het-stoppen-van-de-covid-hoax/

Na alles wat er de afgelopen achttien maanden is gebeurd, hebben ze niet de moeite genomen om toxische giffen, die zich voordoen als “vaccins”, terug te roepen. Zo weten we dat ze werken zoals bedoeld, schrijft Good Citizen. Welke andere verklaring kan er zijn dat “gezondheidsinstanties” zulke dodelijke en destructieve injecties niet hebben teruggeroepen als … Meer lezen overDe volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken – Herfst 2024

https://www.frontnieuws.com/de-volgende-die-zal-de-aandacht-van-de-mensen-trekken-herfst-2024/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...