zaterdag 30 december 2023

‘Ongelooflijke’ cijfers over de oversterfte in 2023: waarom staat dit niet bovenaan de politieke agenda?


In heel 2023 kampten veel landen met een groot probleem waar de mainstream media geen aandacht aan besteden: hoge oversterfte. John Campbell vraagt zich af waarom dit onderwerp wordt gemeden als de pest. Hij vindt het vreemd dat de oversterfte niet bovenaan de politieke agenda staat.

In een video op YouTube zet hij de cijfers op een rij. In Australië bedroeg de oversterfte tot week 34 van dit jaar 14.710 (16,8 procent). “Echt ongelooflijk.” Een klein deel daarvan overleed aan of met corona en die mensen waren bovendien oud en hadden onderliggende aandoeningen.

Vorig jaar stierven er in Australië 29.738 meer mensen dan verwacht. De oversterfte was toen 18,7 procent. Dat zijn 44.448 meer sterfgevallen dan gebruikelijk in twee jaar tijd, ongeveer net zoveel mensen als er in de stad Zutphen wonen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vrijwel overal

“Is dit een geïsoleerd geval? Natuurlijk niet. Het is vrijwel overal, enige uitzonderingen daargelaten.”

In Canada zijn tot week 33 van dit jaar 28.400 meer sterfgevallen dan normaal geregistreerd. De oversterfte komt daarmee uit op 16,7 procent. In 2022 lag de oversterfte in Canada nog hoger: 61.468 (22,3 procent). Bijna 90.000 méér sterfgevallen dan normaal in twee jaar, ongeveer net zoveel mensen als er in Helmond wonen.

In Israël bedroeg de oversterfte tot week 44 11,8 procent, in 2022 15,4 procent. In Nederland was de oversterfte tot week 44 14.209 (11,3 procent), in 2022 19.326 (13,2 procent). De oversterfte in Nieuw-Zeeland bedroeg tot week 44 14,5 procent en in 2022 17,6 procent.

Het gaat hier om mensenlevens

In Groot-Brittannië en de Verenigde Staten legden mensen ook massaal het loodje. Tot week 44 stierven er in Groot-Brittannië 49.389 meer mensen dan verwacht, in 2022 waren dat er 52.514. Meer dan 100.000 mensen in twee jaar, ongeveer net zoveel als er in de stad Delft wonen. Ter vergelijking: in de Tweede Wereldoorlog kwamen er 70.000 Britse burgers om het leven.

Tot slot de Verenigde Staten. Tot week 37 was de oversterfte daar 155.763 en vorig jaar 495.749. Bij elkaar opgeteld: 651.512, ongeveer net zoveel mensen als er in de hele gemeente Rotterdam wonen.

Het gaat hier om mensenlevens, benadrukt Campbell nog even.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Het geheime programma is bij sommigen al heel lang bekend


 veranderen menselijk DNA  Dat 'vaccinaties' gebruikt zullen worden om het DNA van mensen te veranderen is bij sommigen al heel lang bekend.

Mensen die zo’n 20 jaar geleden al waarschuwden dat je dokter misschien wel je grootste vijand kan worden.


Kijk om je heen naar wat er de afgelopen jaren is gebeurd.

We hebben te maken gehad met een nep coronapandemie, waarbij de bevolking door de MSM een ongekende angst is aangejaagd.

Een angst die zo groot was dat ze maar al te graag bereid waren om een niet geteste experimentele gentherapie te nemen. Een gentherapie die wel degelijk het menselijk DNA verandert.

We weten ook dat de nep pandemie al lang geleden is gepland.

Er waren dan ook mensen die beschikten over voorkennis. Mensen die zo’n 20 jaar geleden al wisten te voorspellen dat ze DNA veranderingen teweeg zouden brengen via ‘vaccins’.

Zo iemands was destijds Dr. Bill Deagle, waarover Coast to Coast ooit schreef:

Dr. Bill Deagle is a member of the American Board of Family Practice, Canadian College of Family Practice, American Academy of Environmental Medicine, and the American Academy of Anti-Aging Medicine.

Kijk naar de volgende clip die waarschijnlijk ergens begin deze eeuw is opgenomen.

In die clip waarschuwt Dr. Deagle voor het elektronisch patiëntendossier. Een dergelijk dossier zal door de medische autoriteiten worden gebruikt om te controleren of de dokter wel precies handelt zoals voorgeschreven door de instanties.

Zo niet, dan kan deze worden verwijderd als praktiserend arts en door dit elektronisch dossier kan je dokter zomaar opeens je vijand worden. Dat niet alleen, maar dit zal vooral in de toekomst gaan dienen als een controlemiddel om artsen in het gareel te houden van wat Deagle de Mengele/Nazi medische autoriteiten noemt.

We hebben tijdens de nep coronapandemie gezien hoe ze artsen aanpakken die zich niet houden aan de voorschriften.

En dat is nodig want, je dokter gaat een heel belangrijke rol spelen bij de komst van de New World Order. Deze zal als instrument worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de bevolking wordt ‘gevaccineerd’.

Dit heeft uiteraard niets met gezondheid te maken, maar alles met het volledig onder controle brengen van de mensheid via onder andere DNA veranderingen.

Maar, ook vertelt Deagle dat ze die ‘vaccins’ zullen gebruiken om kanker te veroorzaken bij mensen.

Deagle sprak in een tijd dat ze het nog hadden over het implementeren van chips, maar met de huidige technologie spreken we over nano technologie die heel gemakkelijk via de ‘vaccins’ is toe te dienen zoals Spaans onderzoek heeft aangetoond.
Als we weten dat de nep pandemie en de daaruit voortvloeiende ‘vaccinaties’ onderdeel vormen van een oud plan om van de mensheid een soort gehoorzame robots te maken en het overtollige deel van de bevolking uit te roeien, dan weten we ook dat er absoluut een nieuw nep pandemie zal volgen, met uiteraard ‘nieuwe vaccins’ zoals uitgelegd door Dr. Pierre Capel.

Voor wie meer oude interviews met Dr. Bill Deagle wil zien, kan hier terecht.

Democratische correctie, een wens voor 2024

Pieter Bauwens  Doorbraak.be - 30/12/2023  - Leestijd 2 minuten

foto © wiki  (red.: Vindt de twee WEF-FERS op de foto? tip: ze staan vanonder op de foto)

Onze democratie is in gevaar. We hebben ze overgelaten aan onbetrouwbare individuen  (red.: o.a. twee WEF-Young Global Leaders).


Aangeboden door de abonnees van Doorbraak

Dit gratis artikel wordt u aangeboden door onze betalende abonnees. Als abonnee kan u ook alle plus-artikelen lezen. Doorbreek de bubbel vanaf €4.99/maand.

IK NEEM OOK EEN ABONNEMENT

Een minister die de wet op openbaarheid van bestuur naast zich neerlegt. Een partijvoorzitter die de persvrijheid beknot. Een minister die op een lockdownfeestje met een crimineel opduikt. En een premier die met een aandoenlijke naïviteit de rampzalige gevolgen van zijn beleid minimaliseert.

Het begon al fout met deze regering. Een hele reeks onverkozen politici werden minister in een regering zonder Vlaamse meerderheid. Een parlement met enig zelfbewustzijn en haar op de tanden aanvaardt zoiets niet. Wettelijk gezien is er niets aan de hand. Maar waarom verkiezen wij politici in de wetgevende macht (het parlement) om zomaar in de uitvoerende macht om het even wie te posteren?

Je zult maar als parlementslid jaren aan de weg timmeren om dan een wit konijn op je weg te vinden. En wat moet de kiezer daarvan denken? Waarom steunen Vlaamse partijen een regering die in Vlaanderen geen meerderheid heeft?

Inschattingsfout

Andere ministers leven in een eigen bubbel van waarden en normen. Vincent Van Quickenborne (Open Vld) bijvoorbeeld. Die blijkt al jaren chanteerbaar. De strenge justitieminister die met strakke hand het land door de pandemie leidde, nam het zelf niet zo nauw met de regels. De minister feest op een afterparty samen met een Nederlandse crimineel.

De eindejaarsinterviews maakten het enkel erger. Verder dan ‘een inschattingsfout’ gaat Van Quickenborne niet. Van schuldinzicht is geen sprake. Terwijl hij als minister dergelijke feestjes in die periode zelf ‘crimineel en asociaal gedrag’ noemde. Voor een ander. De enige fout volgens Van Quickenborne is dat het uitgekomen is. ‘Volk zonder schaamte’ noemde mijn grootmoeder dat.

Op justitie hoeven we niet te rekenen. Want het parket stelt geen vervolging in. Klassenjustitie? Iemand? Er zijn mensen opgesloten en beboet voor veel minder ernstige feiten dan die van de minister. En dan zwijgen we nog over de mensen die in eenzaamheid stierven terwijl de minister feestte op een afterparty.

Positieve boodschap

Maar het cynisme in de Wetstraat is zo groot dat ze denken dat de kiezer dat allemaal vergeten zal zijn op de dag van de verkiezingen. Ze geloven dat angst voor de antidemocratische populisten de kiezers in massa zal terugbrengen naar de positieve boodschap van de traditionele partijen. Er zijn marketingbureaus die goed geld verdienen met dergelijke nonsens. Aan de uitlatingen van de premier te horen, gelooft hij erin.

Maar waarom zou de kiezer zich veilig voelen bij die partijen? Ze houden geen rekening met de uitslag van de verkiezingen, ze maken onbekenden minister en vormen een regering zonder meerderheid in Vlaanderen. Ze ondermijnen de rechtstaat en vinden dat de regels alleen voor gewone burgers gelden, niet voor hen. Wie van hen in de fout gaat, wordt door justitie niet vervolgd.

Correctie

Daarnaast ziet de burger dat politici foefelen aan de regels om bewust de woningmarkt te verstoren. Verkeersveiligheid is een alibi voor boetes, boetes, boetes. We worden meer en meer omgeven door een netwerk van slimme camera’s die werkelijk alles kunnen controleren. De overheid is ook meer en meer geneigd om die nieuwe mogelijkheden te gebruiken. Naar de complete surveillance maatschappij. Migratie raakt niet onder controle. Alles wordt duurder. De overheidsschulden blijven stijgen. Maar het beste moet nog komen!

Er is een stevige correctie nodig naar degelijk bestuur en luisteren naar de burger. Mijn wens voor 2024 is dat de kiezer nog gelooft in die democratische correctie.

Bron: https://doorbraak.be/democratische-correctie-een-wens-voor-2024

 

Deze natuurkundige weet het zeker: we leven in een simulatie


 In de film The Matrix komt Neo tot de ontdekking dat we in een gesimuleerde realiteit leven. Volgens een natuurkundige is dat ook echt zo.

Professor Melvin Vopson van de Universiteit van Portsmouth beweert dat we personages zijn in een hoogontwikkelde virtuele wereld. Een computersimulatie dus.

Vopson zegt dat het fysieke gedrag van informatie in ons universum lijkt op het proces van een computer die code verwijdert of comprimeert.

Bizarre en interessante mogelijkheid

Mijn onderzoek wijst op een bizarre en interessante mogelijkheid, dat we niet in een objectieve realiteit leven en dat het hele universum mogelijk een zeer hoogontwikkelde virtuele realiteit-simulatie is, zegt de uit Roemenië afkomstige professor.

Afgelopen jaar kwam hij met een nieuwe natuurkundige wet, de ‘tweede wet van informatiedynamica’, die uitlegt hoe informatie zich gedraagt.

Zijn theorie stelt dat entropie of wanorde in een informatiesysteem afneemt in plaats van toeneemt.

Logische conclusie

Om een zeer complex universum zoals het onze te simuleren heb je een ingebouwd mechanisme nodig om data te optimaliseren en te comprimeren, zegt Vopson.

Dit is volgens hem precies wat we om ons heen zien, inclusief in digitale data, biologische systemen en het universum als geheel. “Dit is wat de tweede wet van infodynamica onthult.”

Een logische conclusie is dan ook dat het universum een simulatie is, benadrukt de professor.

De symmetrie die we kunnen waarnemen in de alledaagse werkelijkheid – bij vlinders, bloemen of zeesterren – ondersteunt de simulatietheorie, aldus professor Vopson.

“Symmetrie is de beste manier om de digitaal gevormde wereld te optimaliseren of weer te geven en dat is waarom overal symmetrie voorkomt in plaats van asymmetrie.”

[Daily Mail]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Rutte oogst kritiek met uitspraken over Rusland: ‘Oorlogszuchtig type’


Rusland zal niet stoppen met het aanvallen van Oekraïne, schrijft demissionair premier Rutte op X. “Opnieuw maakt Rusland veel burgerslachtoffers,” beweert hij.

Rutte spreekt van ‘vreselijke berichten’ over ‘ongekende Russische luchtaanvallen’ op scholen, woonhuizen, winkelcentra en een kraamkliniek.

Het ‘enige juiste antwoord’ op de massale Russische aanval is volgens hem meer financiële en militaire steun voor Oekraïne ‘om zich te verdedigen tegen deze voortdurende Russische agressie’.

Onzin

De premier oogst veel kritiek met zijn uitspraken. “Onzin,” reageert Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD). “De hegemon (USA) heeft gegokt in Oekraïne en verloren. De rest van de wereld tegen het collectieve Westen, dat gaat het Westen niet winnen.”

Het Westen moet kiezen voor vrede en samenwerking met de BRICS-landen, vindt De Graaff.

Europarlementslid Rob Roos vraagt Rutte wat het einddoel is. “Ook met meer wapens en meer geld gaat Oekraïne deze oorlog nooit winnen. Dat is helaas de werkelijkheid,” constateert hij.

Beu

“Iedereen is deze oorlog beu,” zegt Roos. “Wordt het niet hoog tijd om partijen te dwingen met elkaar aan de onderhandelingstafel te gaan?”

“Ruttes sollicitatie bij de NAVO kan ons nog duur te staan komen, aldus politiek econoom Kees van der Pijl, die een boek schreef over Europa als opmarsgebied voor de oorlog tegen Rusland.

Deze week waarschuwde vertrekkend commandant landstrijdkrachten luitenant-generaal Martin Wijnen in een interview met De Telegraaf dat Nederland serieus rekening moet houden met een gewapend conflict met Rusland. “Onze samenleving hoort zich hierop voor te bereiden,” zei hij.

Alle steun opzeggen

Onafhankelijk journalist Sonja van den Ende haalt uit naar de premier: “Oorlogszuchtig type, oog om oog, tand om tand, als de AFU (Oekraïense krijgsmacht, red.) kinderen in Donetsk met HIMARS en ander NAVO-wapentuig blijft doden, krijg je dit!”

“Ongelofelijk hoe Nederland onder ‘ik wil een baantje bij de NAVO’-Rutte steeds verder een oorlog met Rusland ingetrokken wordt. Nederland moet alle steun aan Oekraïne opzeggen,” reageert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...