zaterdag 26 februari 2022

De plandemie implodeert en de ratten die misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan, raken in paniek

 Vrijdag 25 februari 2022 door: Ethan Huff


Tags : COVIDmisdaden tegen de menselijkheidDMEDkwaadvrijheidVrijheidsgezantVrijheidnegatieve werkzaamheidOttawapandemiePfizerPlandemischopgetuigdSchotlandtruckersTirannievaccinsVAIDS

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN

 

(Natural News) Er gebeurt tegenwoordig veel met het  plandemische Wuhan coronavirus (Covid-19), dat is snel te ontrafelen te midden van escalerende burgerlijke onrust en voortdurende onthullingen over de misdaden tegen de menselijkheid die op de wereld zijn gepleegd.

De convergentie van Freedom Convoy-truckers in Ottawa blijft bijvoorbeeld groeien, wat de Canadese premier Justin Trudeau ertoe bracht de Emergencies Act in te roepen, waardoor hij nieuwe dictatoriale bevoegdheden kreeg.

Trudeau heeft deze krachten al gebruikt door de demonstranten te terroriseren door sommigen van hen te arresteren en hen zelfs hun banktegoeden te stelen.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is ook gedwongen toe te geven dat de "door de operatie Warp Speed" – gecreërde vaccins een negatieve werkzaamheid kregen, wat betekent dat ze het immuunsysteem beschadigen en het minder in staat zijn om ziekten af te weren.

Figuur 3 in deze studie door de CDC die in de Journal of the American Medical Association (JAMA) bevestigt een onderzoek uit Denemarken, die beide aantonen dat covid vaccinaties een persoon meer vatbaar maken voor infectie, niet minder.


Pfizer-klokkenluider Brooke Jackson onthulde onlangs ook dat deze druggigant enorme fraude heeft gepleegd met zijn klinische covid vaccinatie onderzoeken. Deze openbaring kwam overeen met een aankondiging door de overheidsinstanties in Schotland dat er geen gegevens over covid vaccinatieletsels en overlijdens meer zullen worden gepubliceerd omdat het onmiskenbaar aantoont dat de injecties mensen doden.

Ze kunnen proberen te vluchten, maar de plandemische ratten zullen uiteindelijk betalen voor hun misdaden tegen de menselijkheid

De door het bedrijf gecontroleerde media, in een wanhopige poging om mensen ervan te weerhouden te protesteren tegen covid vaccinatie-mandaten, vallen nu demonstranten van Freedom Convoys lastig door hun acties en verhaal te negeren in de nep nieuwsartikelen.

Omdat het nu duidelijk is dat de mensen wakker worden uit deze plandemische schijnvertoning naar de waarheid, hebben deze leugenachtige media hun toevlucht genomen tot het pesten van de mensen die zich bezighouden met vrije meningsuiting tegen de dictaten van de regering.

Sen. Ron Johnson (R-Wisc.), een van de leidende congresstemmen tegen de covid-schijnvertoning, heeft nog steeds niets gehoord van het Ministerie van Defensie (DoD) over een brief die hij naar het bureau heeft gestuurd over de enorme piek in verwondingen en sterfgevallen die in het Amerikaanse leger wordt gezien vanwege de vaccinatiemandaten.

De zeer nauwkeurige en geloofwaardige Defense Medical Epidemiology Database (DMED) van het Pentagon laat duidelijk zien dat hartproblemen, neurologische schade en andere aandoeningen omhoog schieten onder volledig gevaccineerde militairen, en toch weigert de DoD dit te erkennen, laat staan er enige verklaring voor te geven.

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) loopt ook over van gevallen van vaccinatieletsels, maar je zult er geen piepje over horen van de overheid of van de media omdat het ingaat tegen de voortdurende valse narratief en beweringen van het Biden-regime dat deze injecties 'veilig' en effectief zijn."

Oversterfte gevallen zijn ook met minstens 40 procent gestegen, volgens de laatste levensverzekeringsgegevens. Deze openbaring komt wanneer democraten plotseling beginnen terug te komen op hun geliefde gezichtsmaskermandaten, en mogelijk binnenkort ook op de vaccinatiemandaten.

Er vindt een massale bewustwording plaats en de daders achter deze wereldwijde hoax beginnen te vluchten. Deze vluchters hopen onopgemerkt het podium te kunnen verlaten, maar het zal voor hen niet zo gemakkelijk zijn als het hoogtepunt van hun leugens hen inhaalt.

Aan de andere kant zijn er velen die nu blijven volharden, zelfs als het schip zinkt. De geschiedenis zal voor hen bijzonder onvriendelijk zijn, en terecht als ze eenmaal gedwongen zullen zijn de gevolgen onder ogen te zien van hun misdaden tegen de menselijkheid.

"Er is een verbijsterend aantal schuldige mensen; maar vrees niet, er zijn mensen die weten wat je hebt gedaan en de wereldgemeenschap krijgt de gerechtigheid die het verdient '', zo zei een van de volgelingen van Steve Kirsch het zo mooi.

Meer van het laatste nieuws over het instorten plandemisch kan worden gevonden op Pandemic.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SteveKirsch.substack.com

NaturalNews.com

JamaNetwork.com

NaturalNews.com

 

Studies tonen aan hoe maskermandaten, lockdowns en COVID-vaccins niet geslaagd zijn

Donderdag 24 februari 2022 door: Cassie B .


Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadscienceBig Pharmacovid-19infectiessluitingenmaskermandatenmedisch fascismeMedische tirannieuitbraakpandemiefarmaceutische fraudeonderzoekwaarheidvaccinfractvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

2.700WEERGAVEN

 

(Natural News) Sommige mensen hebben twijfels geuit over de doeltreffendheid van enkele van de extremere Covid-gerelateerde maatregelen opgelegd sinds het begin van de pandemie, en nu blijkt uit onderzoek steeds meer dat dit scepticisme goed gefundeerd is. Studies tonen met name aan dat drie van de meest controversiële maatregelen - maskermandaten, lockdowns en pro-vaccin argumentatie- eenvoudig  hun beloften niet nakomen.

Lockdowns zijn mislukt

Een door het Heartland Institute uitgevoerd onderzoek heeft de doeltreffendheid van lockdown procedures geëvalueerd, gedefinieerd als door de overheid opgelegde beperkingen op activiteiten zoals shutdowns van scholen en faciliteiten, reisverboden en beperkingen voor” crowd control”.

Na meer dan 19.000 onderzoeken te hebben bestudeerd, analyseerden ze kleinere groepen onderzoeken in drie categorieën en ontdekten ze dat lockdowns weinig tot geen effect hebben gehad als het gaat om COVID-19-sterfte. Bovendien ontdekten ze dat ernstige locksdowns in de Verenigde Staten en Europa, in vergelijking met vergelijkbare methoden voor het beheersen van het virus die werden voorgesteld maar uiteindelijk niet werden opgelegd, de sterfte slechts met 0,2 procent verminderden.

Het rapport concludeerde: “Een vervolgbeleid ongegrond is en moet worden afgewezen als een pandemisch beleidsinstrument."

Lockdowns zijn ook niet populair bij het publiek. Sommige staten met de sterkste COVID-19-maatregelen zullen hun gouverneurs dit jaar herverkiesbaar stellen, en sommigen zullen mogelijk hun houding veranderen als reactie op de verschuivingen in de publieke opinie over deze lockdowns. Een peiling uitgevoerd op 31 januari door Monmouth University ontdekte dat 70 procent van de bevraagde mensen akkoord gaan met het idee “dat het tijd is om te accepteren dat Covid hier is om te blijven en dat we en dat we gewoon moeten voortgaan met ons leven."

Maskermandaten worden opgeheven

We zien een enorme ommekeer als het gaat om mandaten omtrent de mondmaskers, verschillende staten, provincies en steden  schrappen recentelijk de maskermandaat-wetten en vele anderen zijn van plan dit in de nabije toekomst ook te doen. Verschillende Europese landen laten ook hun mondmaskervereisten vallen.

Het nieuws komt op een moment dat mensen in veel gebieden door hun lokale autoriteiten waren verteld dat maskers in de nabije toekomst nodig zouden zijn. Een grote maskeradvocaat, Dr. Leana Wen van CNN heeft onlangs ook een ommekeer gemaakt, gaande van het ondersteunen van het idee om mensen te verplichten maskers in N95-stijl te dragen in de kersttijd tot het zeggen dat scholen de maskerregels moeten laten vallen.

Ze zei: "Het aantal gevallen neemt af, ook de wetenschap is veranderd", terwijl ze eraan toevoegt dat het vaccineren van jongere kinderen de situatie heeft geholpen, naar haar mening.

Natuurlijke immuniteit prikt gaten in pro-vaccinatieargumenten

Weer een ander onderzoek heeft aangetoond dat natuurlijke resistentie beter presteert dan de immuniteit tegen het virus dat wordt toegeschrevenaan de COVID-19-vaccins. Uit een paper van de Centers for Disease Control and Prevention bleek dat natuurlijke immuniteit tegen het virus is 2,8 keer nuttiger als het gaat om het buiten het ziekenhuis houden van mensen, en het is tussen de 3,3 en 4,7 procent nuttiger om herinfectie te voorkomen dan om te worden gevaccineerd.

De studie is gedrukt in de CDC's Morbiditeit en mortaliteit Wekelijks rapport vorige maand gepubliceerd. Natuurlijk, zelfs nadat ze hadden vastgesteld dat de natuurlijke immuniteit superieur was aan vaccinatie, moedigden de auteurs mensen nog steeds aan om de prik te krijgen.

Pandemic Blunder auteur Joel Hirschhorn zei: “De weigering van openbare gezondheidsinstanties van de Amerikaanse overheid om formeel krediet te verlenen aan mensen met natuurlijke immuniteit die zijn verkregen door eerdere COVID-infectie, was zinloos. De enige duidelijke motivatie was om die mensen GEEN uitweg te geven en te dwingen om experimentele COVID-vaccins te krijgen en hen GEEN uitweg te geven door hen te dwingen van allerlei mandaten te gehoorzamen. Dit heeft niets te maken met 'de wetenschap volgen'.''

In de begindagen van de pandemie, was er veel angst. Er was weinig bekend over de ziekte en sommige regeringen waren van mening dat een extreme en snelle reactie kon helpen het virus onder controle te krijgen. Nu weten we echter dat niet alleen vaccin- en maskermandaten en lockdowns niet zoveel doen om de verspreiding van de ziekte te beperken als gehoopt, maar dat ze ook een aantal zeer ernstige fysieke en mentale bijwerkingen hebben gehad. Hoewel er veel politieke redenen zijn voor deze mandaten, kan men alleen maar hopen dat er een aantal grote beleidswijzigingen zullen plaatsvinden, aangezien de bewijzen dat deze maatregelen de risico's niet waard zijn, te sterk worden om te negeren.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

GreatGameIndia.com

InsiderNJ.com

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...