donderdag 19 januari 2023

435.897.435.897 vrij rondzwervende spike-eiwitmoleculen na COVID vaccin booster

 435.897.435.897 vrij rondzwervende spike-eiwitmoleculen na COVID vaccin booster – Hun harten zullen NOOIT volledig herstellen van het “vaccin”

januari 19, 2023  4152  21 

 


     Foto ter illustratie: Freepik @suttipunfpik

Er is een nieuw peer-reviewed onderzoeksartikel uit over het COVID-vaccin. Het is slecht. Hoe slecht? Ik heb het tot nu toe aan twee artsen laten zien. De ene zei dat hij “een toeval kreeg” toen hij het las. De andere zei iets ergers, schrijft Hal Turner.

 


Lang verhaal kort: 436 MILJARD kopieën van spike-eiwitten zijn vrij circulerend gevonden in bloedplasma, een maand na het COVID (gentherapie) vaccin.

Bij kinderen.

Hun harten, gierend van de pijn met Myocarditis, zullen nooit volledig herstellen.

Dat wist u toch? Maar er is meer dan dat … De grafiek hieronder, van deze nieuwe studie, toont het medische en wetenschappelijke bewijs:


Hieronder staat het vernietigende deel van de grafiek. De verticale schaal is een logische schaal. De lijn bij ongeveer 15pg/ml is de detectiegrens, vandaar de blauwe stippen. Er zijn nog steeds tot 100 miljard moleculen spike in die patiënten – 20 dagen later.


Maar in sommige van deze gevallen stijgt de concentratie spike 20 dagen na de vaccinatie (zie de rode lijnen die omhoog gaan), dus we hebben geen idee hoeveel er werkelijk circuleert. Spike is giftig, vooral voor het hart. Als het niet giftig is, waarom hebben we er dan een “vaccin” tegen nodig?


De auteurs van deze nieuwe peer-reviewede studie zeggen dat het gemiddelde serumniveau van vrij spike-eiwit bij de patiënten met myocarditis 34pg/ml bedroeg. (Er was minder bij de niet-getroffen patiënten, maar nog steeds veel) Hoeveel moleculen zijn dat? Er is ongeveer 3000 ml plasma in een man van 70 kg…

En het molecuulgewicht van een spike-eiwit monomeer is 141kDa. Dat is 2,34 e-19 gram. Dus 34pg/ml x 3000ml is in totaal 102ng (102e-9) spike. Delen door 2,34e-19 geeft u… 435.897.435.897 moleculen. Van een giftig eiwit. Circulerend in een jonge volwassene.

 

Opmerkelijk is ook dat de blauwe stippen in de grafiek niet wijzen op “geen spike” – het zijn de ondergrenzen van detectie bij 15pg/ml. Dat is veel spike.


MAAR… Er zijn nog twee andere dingen die uit dit artikel naar voren komen.

Het eerste is dat de hoeveelheid spike-eiwit die weken na de injectie in de PLASMA circuleert (terwijl ons werd verteld dat het de arm niet verliet, weet je nog) schokkend is. Dus dit …

was een leugen:


Ja, wat u hierboven ziet … wat ons allemaal werd verteld … was een LEUGEN.

Het hele artikel in Conversation.edu van hun “onderzoeker” @vasssssso was in feite een leugen, dus we hebben het gearchiveerd. De beweringen van de auteurs in dat artikel hebben waarschijnlijk geleid tot de dood van jonge volwassenen. Kijk naar de “partners” voor het artikel – waaronder opnieuw RMIT.


In feite heeft @ConversationEDU minstens twee jaar lang propaganda gemaakt over COVID.

Herinnert u zich deze rommel nog?


HIER DE LINK NAAR HET ORIGINELE LEUGEN ARTIKEL [Alles is gearchiveerd].

Maar het ergste van deze nieuwe peer-reviewede myocarditis studie is dit – en dat had u misschien niet door. De studie toonde aan, zonder enige twijfel, dat het COVID “vaccin” myocarditis veroorzaakte, met verhoogde troponine (wat hartschade bevestigt).


Troponine is een enzym dat door hartcellen wordt afgegeven wanneer zij gewond zijn of sterven. Zo kunnen artsen zien of iemand een hartaanval heeft in plaats van een paniekaanval. Als het een echte hartaanval is, is er meetbaar Troponine in het bloed. In gevallen van myocarditis komt Troponin ook voor als hartcellen ernstig worden beschadigd -of afsterven- door de spike-eiwitten.

Drie Ohio rechters "onverwacht overleden" in negen dagen tijd na vaccinmandaat in Cuyahoga County

 

Weet u, soms moeten mensen iets SLECHTS doen, om iets goeds te bereiken. En dit is geen uitzondering. Ziet u, toen de mensen die deze nieuwe peer-reviewede studie deden, de eerste paar gevallen van Myocarditis zagen, hadden ze de studie moeten STOPPEN en meteen alarm moeten slaan. Ziet u, dat was hun plicht. Het was een plicht als medische functionarissen en als onderzoeksfunctionarissen. Maar bij ons weten zeiden ze niets en bleven ze rekruteren voor de studie!

Wat telde (voor hen) was de studie afmaken zodat ze konden publiceren. Natuurlijk, van het huis van de #surgisphere auteurs, wat zou je anders verwachten?

Dit is de omgeving waarin zij opereren:


Voor degenen die de ORIGINELE, volledige, complete, onbewerkte peer-reviewed studie willen lezen, kunt u die HIER vinden.

WAT DIT BETEKENT

Ten eerste werd deze studie gedaan en ingediend voor “peer-review” op 26 mei 2022. Het werd goedgekeurd voor publicatie (na peer-review) op 23 november 2022. Dus de wereld weet, als een kwestie van wetenschappelijk onderzoek, deze details, sinds mei vorig jaar. Toch riep niemand op om de vaccins stop te zetten.

Ze hadden wetenschappelijk bewijs dat de vaccins hartschade veroorzaakten … myocarditis … wat overigens een sterftecijfer heeft van VIJFTIG PERCENT binnen vijf jaar, en ze zeiden … niets.

Wilt u weten waarom? GELD.

Ze kunnen niet toegeven dat het potentieel schadelijk en dodelijk is.

Ze kunnen niet plotseling stoppen met de injecties; dat zou een schuldbekentenis zijn.

Dus gaan ze door met doen alsof alles in orde is. Met andere woorden, ze verdubbelen hun stommiteit.

Al die kinderen die Myocarditis krijgen, hebben een 50-50 kans om binnen vijf jaar te sterven. Oh, en de rest die het vaccin en ten minste de eerste booster nam, zoals het er nu uitziet, zullen de meesten van hen (statistisch gezien) dood zijn tegen het jaar 2027.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 

Officieel goedgekeurd door de EU: Vier insecten verstopt in uw voedsel

januari 19, 2023   5000    31   

   De globalisten willen wereldwijd insecten in het voedsel van mensen stoppen.  Afbeelding: Report24

EU-burgers die niet onbewust insecten willen eten, moeten bijzonder voorzichtig zijn: de EU-Commissie heeft al vier soorten insecten in verschillende vormen goedgekeurd als “eetbare insecten”, bericht Freewestmedia.com.

De meest recente goedkeuring dateert van 5 januari: na meelwormen, sprinkhanen en krekels mag voortaan ook de graankever worden gebruikt als ingrediënt in voedingsmiddelen als brood, soepen, pasta, snacks, pindakaas en chocoladeproducten.

De meelworm kreeg in juni 2021 de eerste goedkeuring voor een zogenaamd “eetbaar insect”: de uitvoeringsverordening 2021/822 van de EU-Commissie heeft het in de handel brengen van gedroogde larven van Tenebrio molitor (meelkever) als “nieuw voedingsmiddel” goedgekeurd.

De SAS EAP Group uit Frankrijk heeft de aanvraag ingediend en mag de meelworm in de Unie in de handel brengen. Hij mag afzonderlijk of met een maximumgehalte van 10 gram worden verkocht in eiwitproducten, koekjes, gerechten op basis van peulvruchten en deegwaren.

Als insecten worden gebruikt, moet op de verpakking van het levensmiddel worden vermeld dat de consumptie ervan allergische reacties kan veroorzaken bij mensen met bekende allergieën voor schaal- en weekdieren en producten daarvan en voor huisstofmijt.

In november 2021 werd het tweede “eetbare insect” goedgekeurd bij Uitvoeringsverordening 2021/1975 : “Fair Insects BV” uit Nederland mag sindsdien ingevroren, gedroogde en gepoederde Locusta migratoria (treksprinkhanen) in de EU op de markt brengen.

Afhankelijk van de vorm van verwerking, kunnen de sprinkhanen worden gebruikt als ingrediënten in verschillende maximumhoeveelheden in de producten zoals verwerkte aardappelproducten; gerechten op basis van peulvruchten en producten op basis van deegwaren, vleesvervanging, soepen en soepconcentraten, peulvruchten en groenten in blikken/potten, salades, bierachtige dranken, alcoholische drankenmixen, chocoladeproducten, bevroren gefermenteerde producten op basis van melk, gezouten vleeswaren.

Sinds 2022 respectievelijk 2023 is de huiskrekel (Acheta domesticus) toegestaan in verschillende vormen van verwerking. Uitvoeringsverordening 2022/188 staat het gebruik in bevroren, gedroogde en poedervorm toe. De aanvraag kwam wederom van “Fair Insects BV”. De huiskrekel mag, net als sprinkhanen, worden gebruikt in soortgelijke levensmiddelen.

Sinds 3 januari mag het Vietnamese bedrijf “Cricket One Co. Ltd” krachtens uitvoeringsverordening 2023/5 ook “gedeeltelijk ontvet poeder van Acheta domesticus” in de EU mogen verkopen. Mogelijk getroffen levensmiddelen zijn meergranenbrood en -broodjes, crackers en broodstengels, mueslirepen, droge voormengsels voor bakkerijen, koekjes, pastaproducten en nog veel meer.

Het uitvoeringsbesluit 2023/58 van 5 januari staat “Ynsect NL BV” uit Nederland toe om larven van Alphitobius diaperinus (graanschimmelkever) in bevroren, pasteuze, gedroogde en poedervorm als nieuw levensmiddel aan EU-burgers te verstrekken. De lijst van levensmiddelencategorieën waarin de larven mogen worden gebruikt als ingrediënt in de meeste verwerkte levensmiddelen.

·         Graanreep

·         Brood en broodjes

·         Verwerkte granen en ontbijtgranen

·         Pap

·         Premixen (droog) voor bakkerijproducten

·         Gedroogde producten van pasta

·         Gevulde producten van pasta

·         Weipoeder

·         Soepen

·         Gerechten op basis van granen, pasta

·         Gerechten op basis van pizza

·         Pasta

·         Snacks

·         Chips

·         Crackers en broodstengels

·         Pindakaas

·         Kant-en-klare hartige sandwiches

·         Vleesbereidingen

·         Vleesanalogen

·         Melk en melkproductanalogen

·         Chocolade producten

·         Voedingssupplementen zoals gedefinieerd in Richtlijn 2002/46/EG voor volwassenen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/officieel-goedgekeurd-door-de-eu-vier-insecten-verstopt-in-uw-voedsel/


Jacinda Ardern stapt op als premier terwijl burgers haar arrestatie eisen voor “misdaden tegen de mensheid”

januari 19, 2023   6222   62

Jacinda Ardern heeft aangekondigd dat ze aftreedt als premier van Nieuw-Zeeland, wat miljoenen mensen ertoe aanzette om via social media te eisen dat de extreemlinkse autoritaire politica voor de rechter wordt gedaagd voor haar misdaden, bericht Newspunch.

 

Ardern, die een World Economic Forum Young Global Leader is, zal uiterlijk op 7 februari het ambt van premier neerleggen, nadat ze had verklaard dat ze “niet langer genoeg in haar mars had” voor de baan.

“Ik vertrek, want bij zo’n bevoorrechte rol hoort verantwoordelijkheid. De verantwoordelijkheid om te weten wanneer je de juiste persoon bent om te leiden en ook wanneer niet,” zei Ardern. “Ik weet wat deze baan vergt. En ik weet dat ik niet meer genoeg in mijn mars heb om het recht te doen. Zo simpel is het.”

“Ik ben menselijk, politici zijn menselijk. We geven alles wat we kunnen, zolang we kunnen. En dan is het tijd. En voor mij is het tijd.”


Tijdens de COVID-19 pandemie legde Ardern het Nieuw-Zeelandse publiek draconische lockdowns op. Nadat de beperkingen kortstondig waren opgeheven, stelde het land na de melding van één enkel geval van COVID-19 opnieuw lockdowns in, waarbij de burgers werden opgeroepen thuis te blijven, behalve in gevallen van “essentiële persoonlijke verplaatsingen.”

Ardern heeft ook de parlementsverkiezingen in augustus 2020 met vier weken uitgesteld vanwege de pandemie: “Uiteindelijk wil ik ervoor zorgen dat de verkiezingen goed verlopen en dat alle kiezers de beste kans krijgen om alle informatie te ontvangen die ze nodig hebben.”

De bevolking van Nieuw-Zeeland heeft het haar niet vergeven dat zij Nieuw-Zeeland heeft gebruikt als proeftuin voor het beleid van het World Economic Forum en vaccins heeft opgedrongen aan de goedgelovigen en kwetsbaren in de samenleving.

Social media werden overspoeld met oproepen om Ardern te arresteren voor “misdaden tegen de mensheid” onmiddellijk na het nieuws dat ze zal aftreden als premier.





Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/jacinda-ardern-stapt-op-als-premier-terwijl-burgers-haar-arrestatie-eisen-voor-misdaden-tegen-de-mensheid/ 


Covid "booster" -vaccinaties in verband gebracht met hartproblemen, kankers en "verbazingwekkende achteruitgang" in de gemiddelde levensduur

Dinsdag 17 januari 2023 door: Ethan Huff

Tags : badcancerslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmabiologisch wapenboosterkankerkanker veroorzaaktCardiovasculairGecensureerde wetenschapCOVIDGevaarlijke geneeskundeDefense Medical Epidemiology Databaseontvolkingimmuunsysteemlevensduurfarma fraudepiekeiwitvaccinvaccinschadeVaccijnsdodenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

10KWEERGAVEN



(Natural News)  Militaire dienstplichtigen die gedwongen werden om "gevaccineerd" te worden met covid ziek en sterven in een verbazingwekkend tempo, blijkt uit de laatste gegevens van de Defense Medical Epidemiology Database (DMED).

Sinds de introductie van de vaccinaties zijn de kankercijfers alleen al tot grote hoogten gestegen. Kanker is nu een van de drie belangrijkste oorzaken van vroegtijdig overlijden onder jongvolwassenen in het algemeen, ook in het leger waar degenen die dienen met ontslag werden bedreigd als ze de injecties weigerden.

De zogenaamde "booster" -vaccinaties, die ook aan het leger werden opgedrongen, hebben de zaken alleen maar erger gemaakt, aldus Angus Dalgleish, hoogleraar oncologie aan St. George’s, University in Londen. Dalgleish gebruikte openbaar beschikbare gegevens en observatie uit de eerste hand om covid-boosters te koppelen aan een grote piek in agressieve uitgezaaide kankers.

Een van de redenen waarom is dat SARS-CoV-2-spike-eiwitten meer dan 90 procent van het lymfocytische DNA vernietigen, een type witte bloedcel dat verantwoordelijk is voor het herstellen van beschadigd DNA, en voor het bestrijden van infecties en chronische ziekten.

Het blijkt dat lymfoompatiënten het slechtst doen als het gaat om resultaten na injectie - en nu weten we waarom. Onderzoekers bij Emory University ontdekte dat slechts 68 procent van de niet-Hodgkin-lymfoom- en chronische lymfatische leukemie-patiënten neutraliserende antilichamen ontwikkelt na de tweede "dosis" van de opnamen - dit vergeleken met 100 procent van de anders "gezonde" controles.

(Gerelateerd: DMED-gegevens vertellen ons dat minstens een jaar de covid injecties ziekmakendmakend zijn en militaire servicemen in een verbazingwekkend tempo doden.)

De gemiddelde Amerikaanse levensverwachting daalde met meer dan 3 procent nadat covide 'vaccins' waren losgelaten

Dalgleish was zo bezorgd over de cijfers die hij berekende dat hij een brief aan de redacteur schreef van de British Medical Journal (BMJ) waarschuwende dat covid-boosters een no-go zijn voor mensen die gezond en levend willen blijven.

"De link met stolsels, myocarditis, hartaanvallen en beroertes wordt nu goed geaccepteerd, evenals de link met myelitis en neuropathie", schreef hij, daarbij verwijzend naar de aanhoudende daling van de gemiddelde levensverwachting in het Verenigd Koninkrijk waar hij woont.

“Als praktiserend oncoloog zie ik mensen met een stabiele ziekte snel vooruitachteruit gaan nadat ze gedwongen zijn een booster te hebben, meestal zodat ze kunnen reizen. Zelfs binnen mijn eigen persoonlijke contacten zie ik B-celziekte na de boosters."

“Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit niet de toevallige anekdotes zijn ... De rapporten van aangeboren immuunsuppressie na mRNA gedurende enkele weken zouden kloppen, aangezien al deze patiënten tot nu toe melanoma - of B-celkanker hebben, die zeer vatbaar zijn voor immuuncontrole - en dat is vóór de meldingen van onderdrukking van onderdrukkingsgenen door mRNA in laboratoriumexperimenten. Dit moet onmiddellijk worden uitgezonden en besproken."

Het blijkt dat de gemiddelde levensverwachting in de Verenigde Staten ook afneemt sinds de injectie van de covid vaccins werd losgelaten. In 2019, vóór Operatie Warp Speed, was de gemiddelde levensduur van Amerikanen van alle etnische groepen 78,8 jaar. Eind 2021, toen de vaccinaties in tientallen miljoenen armen waren gestoken, daalde het tot 76,4.

Dr. Mercola meldde ook dat in 2021 de belangrijkste doodsoorzaken hartaandoeningen, kanker en 'covid' waren, die allemaal merkbaar hoger waren in 2021 in vergelijking met in 2020 voordat de injecties in het lichaam van mensen begonnen te prikken.

Wat specifiek kanker betreft, zien patiënten die eerder in remissie waren plotseling een opleving van hun kanker na het krijgen van een prik - en vooral nadat ze ‘geboosterd waren'.'Dalgleish ontdekte vrijwel hetzelfde en voegde in zijn brief aan de redacteur van BMJ toe dat hij dit fenomeen uit de eerste hand bij zijn patiënten ziet.

Het laatste nieuws over Fauci Flu-shots is te vinden op Immunization.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-01-17-covid-boosters-heart-issues-cancer-decline-lifespan.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...