maandag 25 oktober 2021

 Als je de covid-vax neemt, kun je NOOIT meer volledige immuniteit bereiken - overheidsstatistieken onthullen de gruwelijke waarheid

Zondag 24 oktober 2021 door: Ethan Huff
Tags: antilichamen , badhealth , badmedicine , Big Pharma , COVID , dood , genocide , immuunsysteem , immuniteit , immunisatie , natuurlijke immuniteit , pandemie , Plandemic , Ziek , vaccinatie , vaccin oorlogen , vaccins

28KKEER BEKEKEN


(Natural News) De Britse regering heeft  uit de biecht geklapt over het feit dat als je eenmaal bent ‘gevaccineerd’ tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19), je nooit meer volledige natuurlijke immuniteit kunt krijgen.

In het “COVID-19-vaccinbewakingsrapport” van week 42 gaf de UK Health Security Agency op pagina 23 toe dat “N-antilichaamniveaus lager lijken te zijn bij mensen die een infectie oplopen na twee vaccinaties.” Het legt verder uit dat deze antilichamen daling  in principe permanent is.

"Wat betekent dit? Verschillende dingen, allemaal slecht", schrijft Alex Berenson. "We weten dat de vaccins de infectie of overdracht van het virus niet stoppen (in feite laat het rapport elders zien dat gevaccineerde volwassenen nu veel HOGER worden geïnfecteerd dan niet-gevaccineerde)."

“Wat de Britten zeggen is dat ze nu ontdekken dat het vaccin interfereert met het aangeboren vermogen van je lichaam na infectie om antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus. In het bijzonder lijken gevaccineerde mensen geen antilichamen aan te maken tegen het nucleocapside-eiwit, de schil van het virus, die een cruciaal onderdeel vormen van de respons bij niet-gevaccineerde mensen.”

Op de lange termijn zullen mensen die een "Operation Warp Speed"-prik nemen veel kwetsbaarder zijn voor eventuele mutaties in het spike-eiwit die zich kunnen voordoen, zelfs als ze al een keer of meer dan eens zijn geïnfecteerd en hersteld.

De niet-gevaccineerden zullen ondertussen blijvende, zo niet permanente, immuniteit verwerven tegen alle stammen van het vermeende virus nadat ze er op natuurlijke wijze mee zijn geïnfecteerd, zelfs maar één keer.

"Het betekent ook dat het virus waarschijnlijk zal selecteren op mutaties die precies in die richting gaan, omdat die het in wezen een enorm kwetsbare populatie zullen geven om te infecteren", waarschuwt Berenson verder. "En het is waarschijnlijk nog meer bewijs dat de vaccins de ontwikkeling van robuuste langdurige immuniteit na infectie kunnen verstoren."

Vertrouw op God, niet op Big Pharma

Dit is hetzelfde waar we voor hebben gewaarschuwd, alleen om belachelijk te worden gemaakt door de reguliere media en overheidsbronnen die nu beweren dat natuurlijke immuniteit niet eens bestaat.

Er zijn twee realiteiten die tegelijkertijd plaatsvinden, met andere woorden: de ene waarin niet-gevaccineerde mensen God de immuniteit toevertrouwen, en de andere waarin de "volledig gevaccineerde" erop vertrouwen dat de "wetenschap", de overheid en de media het aan hen zullen geven. door een naald.

Slechts één kant is correct, en dus niet degene die de brede weg inslaat naar permanente immuunschade door vaccinatie. De enige mensen in deze wereld die een functionerend immuunsysteem zullen hebben als alles is gezegd en gedaan, zijn degenen die de beslissing hebben genomen om hun lichaam met rust te laten.

Voor een virus dat voor de meeste mensen helemaal geen symptomen vertoont, is het simpelweg niet nodig om een ​​injectie te nemen, laat staan ​​voor een virus dat nog nooit is geïsoleerd en waarvan het bestaan ​​is bewezen .

"Dit is de grootste zwendel in de geschiedenis van de mensheid", schreef een commentator op Berenson's blog over deze covid-injectienachtmerrie.

"De mondiale elites hebben dit sinds 1991-92 in de maak", schreef een ander. “Heb je gehoord van Agenda 21? Het werd in 2015 vervangen door VN-Agenda 2030, of wat nu de 'grote reset' wordt genoemd.

Een ander wees erop dat zelfs praten over Agenda 21 jarenlang werd beschouwd als een wilde 'samenzweringstheorie'. Nu is dat complottheorie veranderd in een samenzwering feit .

"We zijn van een samenleving die probeert te helpen vrede en welvaart door te geven, naar klootzakken ons te laten infecteren met biowapens om iedereen uit te roeien die als onbelangrijk, irrelevant en wegwerpbaar wordt beschouwd", schreef een ander.

Het laatste nieuws over de Chinese virusinjectiezwendel is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

AlexBerenson.substack.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

 

-----------------------------------------------  


URGENT: Covid vaccines will keep you from acquiring full immunity EVEN IF YOU ARE INFECTED AND RECOVER

Alex Berenson

Oct 22 - 2021

Don’t take it from me, I don’t even get to tweet anymore.

Take it from a little place I call the British government. Which admitted today, in its newest vaccine surveillance report, that:

“N antibody levels appear to be lower in people who acquire infection following two doses of vaccination.” (Page 23)












What’s this mean? Several things, all bad. We know the vaccines do not stop infection or transmission of the virus (in fact, the report shows elsewhere that vaccinated adults are now being infected at much HIGHER rates than the unvaccinated).

What the British are saying is they are now finding the vaccine interferes with your body’s innate ability after infection to produce antibodies against not just the spike protein but other pieces of the virus. Specifically, vaccinated people don’t seem to be producing antibodies to the nucleocapsid protein, the shell of the virus, which are a crucial part of the response in unvaccinated people.

This means vaccinated people will be far more vulnerable to mutations in the spike protein EVEN AFTER THEY HAVE BEEN INFECTED AND RECOVERED ONCE (or more than once, probably).

It also means the virus is likely to select for mutations that go in exactly that direction, because those will essentially give it an enormous vulnerable population to infect. And it probably is still more evidence the vaccines may interfere with the development of robust long-term immunity post-infection.

Aside from that, everything is fine.

SOURCE:

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

 

Poolse dokter beweert dat hij een LEVENSVORM vond in de Pfizer comirnaty shot

 HAF14 Oktober 2021

Er is onder de microscoop nog een vreemde levensvorm van het COVID-vaccin ontdekt, deze keer gemaakt van aluminium en koolstof. De ontdekking werd gedaan door een Poolse arts met de naam Dr. Franc Zalewski.

Er is onder de microscoop nog een vreemde levensvorm van het COVID-vaccin ontdekt. 

Het is nog een ander wezen met tentakels - en een op aluminium gebaseerde levensvorm.

 

In zijn videopresentatie noemt hij het 'het ding'. Hij vond het in het vaccin van Pfizer Comirnaty , in 1 van de 3 injectieflacons die hij bestudeerde. De ontdekking van Dr. Zalewski komt bovenop het onderzoek van vele andere onafhankelijke artsen, wetenschappers en onderzoekers ( Dr. Robert Young , Dr. Carrie Madej , Dr. Zandre Botha en Dr. John B. ) die ook ontdekten dat het COVID-vaccin alle soorten twijfelachtige en ronduit gruwelijke inhoud - grafeen, nanometalen, PEG, parasieten, zelfrijdende wezens met tentakels, synthetische vezels en synthetische zelfassemblerende cirkelvormige structuren.

Levensvorm van COVID-vaccin: "Het Ding" van aluminium, broom en koolstof

Dus wat is dit voor ding? Net zoals Madej onder de microscoop vond, is het een soort synthetisch wezen met tentakels. Zalewski vergelijkt het met iets uit een sciencefictionfilm, waaronder The Matrix , dat een entiteit bevatte die 'vliegt, tentakels heeft en zich aan andere dingen hecht'.

In dit geval mat Zalewski zorgvuldig "het ding" en ontdekte de verhouding van zijn hoofd tot zijn benen (een hoofd van 20 micron/micrometer tot benen van 2,5 millimeter, wat gelijk is aan een verhouding van 1:125).

Hij gelooft dat "het ding" zal groeien en zich zal ontwikkelen in de lichamen van mensen, en zegt:

“Het lijkt een hoofd en 3 poten te hebben … Het is niet gemaakt om gewoon te zitten en niets te doen … Dit is een levensvorm … Het groeide/ontwikkelde zich in 4 dagen … Is dit een plant? Stof? 'Een wezen' gegeven aan mensen in eieren in een vruchtbare/geschikte omgeving. Ergens in de buurt zou er een soort signaal kunnen zijn waardoor dat wezen ging leven. Net zoals dennenappelzaden niet groeien tenzij ze zich in een geschikte omgeving op vruchtbare grond bevinden, lijkt hetzelfde "dat ding" niet te bewegen. Het is misschien slapend/slapend … ik hoop dat het niet wordt geactiveerd.”

Zalewski wijst er ook op dat hij meer dan alleen deze wezens heeft gezien, en laat alle beweringen rusten dat dit slechts toeval was.

Inderdaad, met alle ontdekkingen die nu zijn gedaan, boordevol microscopische beelden, zou iemand die volledig naar het bewijsmateriaal heeft gekeken, nog steeds kunnen geloven dat dit een gigantisch toeval is in plaats van de koud berekende transhumanistische agenda?

Zalewski suggereert dat grafeen in het vaccin werkt als een soort voedsel of katalysator voor "het ding" omdat het vaccin de eieren van "het ding" bevat die lijken uit te komen in de aanwezigheid van grafeen.

Een andere Video claimt realtime zelfassemblerend grafeen te tonen in Pfizer-vaccin

Onafhankelijke analyse van de COVID-vax gaat wereldwijd door. Over Pfizer en grafeen gesproken, er circuleert nog een video (met Duitse ondertiteling) die beweert de inhoud van de Pfizer-vax onder een microscoop te laten zien. De video begint met veel kleine witte stippen of punten, en ook enkele zwarte. Naarmate het vordert, kun je zien dat de punten langzaam verbinding maken om lijnen te maken, wat een belangrijk thema van de synthetische levensvormen in de COVID-niet-vaccins versterkt: zelfassemblage .

De COVID Vax is een instrument van bioterrorisme en transhumanisme

NWO- propaganda ( New World Order ) promoot het idee dat je bang moet zijn voor een nieuwe dreiging van bioterrorisme en dat de overheid je zal redden en beschermen. Je moet wel oppassen voor bioterrorisme, maar de overheid zal het plegen, niet voorkomen. Het echte bioterrorisme is niet van een of ander verzonnen virus, maar eerder besmette nepvaccins met gruwelijke synthetische parasieten die, zo blijkt uit het bewijs, zichzelf kunnen verzamelen, zichzelf kunnen vermenigvuldigen en zich kunnen verspreiden in het menselijk lichaam.

Zalewski merkt meerdere keren op dat mensen vrijwillig de COVID-vax hebben ingenomen. Vrijwillig . En nu zullen velen van hen waarschijnlijk op aluminium gebaseerde levensvormen in hun lichaam herbergen . Er komt nu snel zoveel informatie naar buiten die de inhoud van COVID-vax blootlegt .

Hopelijk zal deze informatie over de hele wereld worden gedeeld en zal het, door zijn gruwelijke aard, helpen om sneller een einde te maken aan de COVID-zwendel dan anders het geval zou zijn geweest. Hopelijk zal het besef dwalen bij degenen die zijn geprogrammeerd door het reguliere verhaal, of die nog steeds op het hek staan, zodat ze ontwaken uit hun slaap en begrijpen wat hier echt gebeurt.

------------   

VAERS: 160.000+ Amerikanen Zijn Waarschijnlijk Overleden Aan COVID-19-InjectiesVorige Post

Onthulling Van De $150 Biljoen Agenda Achter De 'Kruistocht' Tegen KlimaatveranderingVolgende Bericht


Gerelateerde Artikelen


CORONAVIRUSGEZONDHEIDSZORG

Arts En Ex Medical Journal Editor: 8 Manieren Waarop Covid-Maskers SCHADELIJK Zijn

HAF24 Oktober 2021



CORONAVIRUSVACCINS

Analyse Van VAERS-Gegevens: 5,427% Toename Van Sterfgevallen Na COVID-Opnamen In Vergelijking Met ALLE Vaccins In De Afgelopen 10 Jaar

HAF24 Oktober 2021


CORONAVIRUSTIRANNIEOORLOG TEGEN KINDEREN

Leraren Van Colorado Springs School Dwingen Kinderen Maskers Op Hun Gezicht Te Plakken

HAF23 Oktober 2021



CONTROLECORONAVIRUSTIRANNIE

Drs. Ardis En McCullough Praten Over COVID-Gedreven Angst In Het Medische Beroep

HAF23 Oktober 2021




 

 Analyse van VAERS-gegevens: 5,427% toename van sterfgevallen na COVID-opnamen in Vergelijking met ALLE vaccins in de afgelopen 10 Jaar


 HAF24 Oktober 2021


Dr. Jessica Rose heeft nog een presentatie gegeven op basis van haar analyse van de CDC- en FDA VAERS-gegevens (Vaccine Adverse Event Reporting System).

door Brian Shilhavy


Dr. Jessica Rose heeft een BSc in Toegepaste Wiskunde en voltooide haar MSc in Immunologie aan de Memorial University of Newfoundland in Canada. Ze voltooide haar PhD in Computational Biology aan de Bar Ilan University en deed daarna haar eerste postdoctoraat aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem in Molecular Biology.


Ze hield onlangs een presentatie voor de Wereldraad voor Gezondheid, en haar analyse van de gegevens in VAERS onthulde dat er in 2021 een toename van 5,427 % was in sterfgevallen na COVID-19-injecties en een toename van 1,373% in bijwerkingen na COVID- 19 injecties, vergeleken met alle andere vaccins die de afgelopen 10 jaar zijn uitgedeeld.


Een andere ongelooflijke statistiek die ze ontdekte, was dat ongeveer één op de 324 personen die een COVID-19-injectie kregen, een bijwerking heeft gemeld.

In een van haar eerdere analyses stelde ze vast dat de gegevens in VAERS een factor X42 ondergerapporteerd zijn. Dit zou betekenen dat ongeveer een op de 8 personen die een COVID-19-injectie krijgen, een bijwerking meldt.

Dit is het soort analyse van de VAERS-gegevens dat de CDC en de FDA zouden moeten doen, en dan experimentele producten verwijderen die zoveel mensen doden en schaden.

Maar zoals we het afgelopen decennium zo vaak hebben blootgelegd, zijn deze federale agentschappen erg corrupt, en de mensen die ze leiden, nemen lucratieve posities in bij grote farmaceutische bedrijven.

Volksgezondheid is niet hun zorg, maar winst voor Big Pharma .

Haar presentatie staat op onze Bitchute en Rumble kanalen:

LINK on BITCHUTE

https://www-bitchute-com.translate.goog/video/uCsKenOcMIMb/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui

LINK on RUMBLE

https://rumble-com.translate.goog/vo1wsb-phd-researchers-analysis-of-vaers-data-reveals-5427-increase-in-deaths-foll.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui,op



https://humansarefree-com.translate.goog/2021/10/vaers-5427-percent-increase-in-deaths-following-covid-shots.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui

Vaccinpropaganda BOT FARM katapulteert Big Pharma-leugens op sociale media terwijl degenen die de waarheid vertellen het zwijgen worden opgelegd

 HAF 5 Augustus 2021

Algoritmen voor sociale media worden niet alleen gebruikt om bepaalde feiten en waarheden te identificeren en te elimineren, maar deze AI-systemen worden ook gebruikt om bepaalde soorten propaganda te promoten, om het publiek te hersenspoelen om onwaarheden te accepteren alsof het populaire waarheidsboodschappen zijn.



Om het nog erger te maken, gebruiken gewetenloze agenten vaccinpropaganda BOT FARMS om de leugens van Big Pharma op sociale media te verspreiden , om het publiek angst in te boezemen en te pleiten voor meer controle door de overheid en het bedrijfsleven over levens.

De laatste botfarm werd betrapt op het verspreiden van leugens over niet-gevaccineerden om publieke steun te krijgen voor vaccinpaspoorten en een systeem van segregatie tegen gezonde, van nature immuun geworden mensen.

BOT-farms verspreiden propaganda om acceptatie te krijgen voor lockdowns en segregatie van niet-gevaccineerden

Gebruikers van sociale media beginnen misleidende propaganda te herkennen en komen tot het besef dat deze gepersonaliseerde berichten massaal worden gebruikt om het publiek van specifieke verhalen te overtuigen.

Deze botfarms worden gebruikt om de niet-gevaccineerde schuldgevoelens en schaamte aan te praten, zodat ze zich gedwongen voelen om hieraan te voldoen.

Deze botfarms demoraliseren en ontmoedigen mensen om hun mening te geven en actie te ondernemen, omdat hun burgerlijke vrijheden worden bedreigd.

Deze botfarms wekken de indruk dat een leugen een universele waarheid is die door veel mensen openlijk wordt geaccepteerd. Door deze manipulatie worden de motivatie en vastberadenheid van mensen geruimd en wordt hun wil tot zwijgen gebracht.

Deze botfarms zijn bedoeld om desinformatie te verspreiden en mensen het gevoel te geven dat ze verslagen zijn, zodat ze het opgeven en hun realiteit in twijfel trekken. Door de psychologie van mensen te doorbreken, weerhouden deze botfarms mensen ervan om zich uit te spreken over hun vrijheden en de zaken die er toe doen.

Wanneer deze bot-accounts worden gebruikt, zijn ze geprogrammeerd om de waarheid te belasteren en in tegenspraak te zijn met gezond verstand en menselijk redeneren. Deze nep-accounts zijn er om Amerikanen boos te maken en hen te laten geloven dat ze geen rechten, geen rechtsmiddelen en geen expertise hebben om commentaar te geven op de kwestie.

Deze bots mogen NIET worden ingeschakeld omdat ze harteloos zijn geprogrammeerd om een ​​agenda van slavernij, angst en ontvolking te verdedigen.

BOT-farms worden gebruikt om de massa psychologisch onder controle te houden en de "niet-gevaccineerde" sociaal te verbannen

Een bepaalde boodschap die de ronde doet, is de leugen dat spoedeisende hulp en IC's worden overspoeld door niet-gevaccineerde mensen.

Dit bericht werd verspreid via Twitter en deed alsof het afkomstig was van een bezorgde gezondheidswerker:

“Ik ben net van de SEH gegaan. We worden officieel weer opgejaagd door COVID-19. Delta Variant tiert welig en het is VEEL meer overdraagbaar dan het originele virus. 99% van onze IC-opnames hebben GEEN vaccin gekregen.”

Dit bericht is NIET verzonden door een echte zorgverlener die in de frontlinie werkt. Dit bericht wordt VERBATIM verzonden via verschillende sociale media-accounts, met behulp van valse bots. Deze berichten worden gebruikt om de massa psychologisch te ondermijnen en een grotere mate van naleving te bereiken.

Deze botfarms kunnen worden bestuurd vanaf een enkele computer, aangesloten op meerdere telefoons en sociale media-accounts. Deze botfarms kunnen een groep internettrollen bevatten die worden betaald om zich te mengen in de publieke consensus en politieke besluitvorming.

Deze toetsenbordlegers worden betaald om propaganda te verspreiden en critici aan te vallen, mensen te hersenspoelen om leugens te accepteren, terwijl ze de politieke discussie beheersen en verkiezingsresultaten en restrictief covid-beleid beïnvloeden.

Referentie: NaturalNews.com

bron: https://humansarefree-com.translate.goog/2021/08/vaccine-propaganda-troll-farm-social-media.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui 

 

CORONAVIRUSGEZONDHEIDSZORG

Arts en ex medisch kranten redacteur: 8 Manieren waarop covid-maskers SCHADELIJK zijn


 HAF   24 Oktober 2021

 

Miljarden mensen over de hele wereld zijn doodsbang voor de Wuhan-griep en zullen er alles aan doen om het niet te krijgen, maar daar komen de grootste problemen om de hoek kijken. Er wordt getheoretiseerd dat veel van het advies over Covid-preventie en -minimalisatie fundamenteel gebrekkig is, en sommige zelfs in die mate dat het de zaken nog erger maakt, waardoor het leven van degenen die het volgen en degenen rond die "schaapachtige" volgelingen in gevaar brengt.

Er zijn geen betere voorbeelden hiervan dan al die maskerdragers die je elke dag overal ziet. Sommige mensen dragen zelfs hun maskers wanneer ze buiten zijn, weg van andere mensen, of zelfs wanneer ze alleen in hun auto zitten.


Dankzij massamedia, de vaccinatie “talking-heads” en valse "experts" die het dragen van maskers promoten, bereiken miljarden mensen precies het tegenovergestelde effect van het uiteindelijke doel van het afweren van Covid - ze maken zichzelf klaar voor infectie van de ergste soort.

Heb je de gezondheidsschade al ervaren van het urenlang dragen van een Covid-masker? Mensen ervaren misselijkheid, hoofdpijn, kortademigheid, wazig zien, gecompromitteerd gehoor, belemmerde communicatieve vaardigheden, en dat zijn slechts maar de symptomen van gezondheidsschade die door deze maskers worden "gefokt".

Een arts en voormalig redacteur van een medisch tijdschrift en ‘’whisthle blower’ over deze hele maskerzwendel bewijst hoe ze bijdragen tot de chaos van de pandemie, mensen verzwakken en mensen opzetten voor precies wat ze zo hard proberen te vermijden.

Covid-maskers creëren en "maskeren" grote gezondheidsproblemen die geen van de dragers lijkt te beseffen:

#1. Maskeert een lager zuurstofgehalte in het bloed.

#2. Maskers verhogen het kooldioxidegehalte in het bloed.

#3. Maskers vangen uitgeademde virale pathogenen op, waardoor de virale belasting en de ernst van de ziekte toenemen .

#4. SARS CoV-2 wordt gevaarlijker wanneer het zuurstofgehalte in het bloed daalt.

#5. Maskers geven een vals gevoel van veiligheid.

#6. Maskers leiden uitgeademde lucht en pathogene pluimen naar de ogen.

#7. Maskers zijn gevaarlijk voor mensen met reeds bestaande medische aandoeningen.

#8. Stoffen maskers verhogen het risico op luchtweginfecties, waaronder Covid.

Het volledige artikel kunt u HIER lezen .



Mensen zijn doodsbang om Covid te krijgen omdat het de luchtwegen aanvalt, waardoor longweefsel opzwelt met vocht. Het is een vreselijke manier om te sterven, maar de Covid-maskers kunnen ook leiden tot luchtweginfecties en uiteindelijk de dood. Omdat de maskers de luchtstroom in en uit de longen belemmeren, verergeren mensen met chronische longziekten, astma en COPD hun toestand door het dragen van maskers.

Dit is wat de meeste mensen niet weten. Omdat maskers de diepte en frequentie van ademhalingen vergroten, vergroten ze ook de kans dat elke ademhaling een grotere hoeveelheid pathogene virusdeeltjes bevat.

Dit wordt een toename van de "virale belasting" genoemd omdat het grotere niveaus van besmettelijke deeltjes bevat, precies het tegenovergestelde van wat maskerdragers wordt verteld door de CDC, massamedia en de frauduleuze dr. Fauci.

Dit alles kan ook een back-up maken van de virale deeltjes dieper in de longen, waardoor de ernst van de Covid-infectie toeneemt.

 

De covid oplichterij-industrie wil niet dat iemand zich realiseert dat maskers het zuurstof- en nutriëntenniveaus in het bloed worden verlaagd, waardoor er ERGERE gevallen van covid ontstaan

Zelfs na slechts een paar minuten van het dragen van een ziektemasker kan de drager een AANZIENLIJKE verlaging van het zuurstofgehalte in het bloed oplopen, blijkt uit onderzoek uitgevoerd door 53 chirurgen dat in een medisch tijdschrift werd gepubliceerd als een voorlopig rapport over door chirurgische maskers veroorzaakte deoxygenatie tijdens belangrijke Chirurgie . De bevindingen suggereren dat het dragen van chirurgische maskers gedurende meer dan slechts één uur per dag de arteriële zuurstof voldoende kan verlagen om "fysiologisch nadelige effecten te veroorzaken".

In feite resulteerden twee geregistreerde gevallen van zuurstofgebrek in het bloed door maskers in tragische gevolgen, waarbij twee Chinese jongens stierven aan een plotselinge hartstilstand terwijl ze maskers droegen tijdens het hardlopen tijdens gymlessen op school. Hoe dat?

De hartspier heeft zuurstof nodig om te functioneren en te overleven, en hoe harder hij werkt, hoe meer zuurstof hij nodig heeft. De maskers beperkten die zuurstofstroom ernstig, blokkeerden de luchtinlaat en verminderde arteriële zuurstof.

Bekijk het onderstaande diagram voor de belangrijkste symptomen van kooldioxide-toxiciteit, en u zult beter begrijpen waarom het dragen van maskers om samentrekking of overdracht van Covid te voorkomen een heel slecht idee is:



Er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir en ventilatoren de problemen van de pandemie verergeren en een eigen pandemie veroorzaken.

Bron en referentie: NaturalNews.com ; NCBI.nlm.nih.gov

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...