zondag 31 maart 2024

Het WEF van Klaus Schwab Slaat door, de wereld op zijn kop...!!!

 WEF verklaart dat pedofilie ‘seksuele geaardheid’ moet worden toegevoegd aan LGBTQ+

maart 31, 2024  8

De LGBTQ+ regenbooggemeenschap moet een P toevoegen volgens het World Economic Forum in Davos, dat heeft verklaard dat pedofilie een acceptabele seksuele geaardheid is die respect verdient.

Volgens Klaus Schwab en zijn globalistische trawanten moeten pedofielen worden toegevoegd aan de beschermde klasse van burgers in Westerse landen die zich identificeren als LGBTQ en profiteren van de voordelen van bescherming tegen haatmisdrijven, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens de richtlijn van Schwab kan in landen als Canada van Trudeau iedereen die schuldig wordt bevonden aan het beledigen van een pedofiel een gevangenisstraf van vijf jaar tot levenslang krijgen.

Schwab pochte dat het WEF volledig was geïnfiltreerd in de Canadese regering en nu zien we hoe die dystopische visie er in werkelijkheid uitziet.

De Daily Telegraph meldt dat Trudeau de macht wil hebben om Canadezen op te sluiten van wie de regering vermoedt dat ze in de toekomst een “haatmisdaad” zouden kunnen plegen.

Dat klopt – de Canadese regering gaat gedachtemisdaden bestraffen met tientallen jaren gevangenisstraf. Het lijkt wel alsof Trudeau Orwells 1984 heeft gelezen en dacht dat het een geweldige handleiding zou zijn.

Het beleid tegen gedachtemisdaden zal deel uitmaken van Trudeau’s extreem-linkse fascistische ‘Online Harms Bill’, die elke oppositie tegen de autoritaire agenda van het regime hard aanpakt.

Een van de maatregelen in de wet geeft de bevoegdheid om mensen onder huisarrest te plaatsen en ze te dwingen een elektronisch label te dragen als de staat gelooft dat die persoon in de toekomst een haatmisdrijf zou kunnen plegen.

Maar het wordt nog erger.

Wacht maar tot je hoort wat de door het WEF geïnfiltreerde Canadese regering als een “haatmisdaad” beschouwt.

Hint: het gaat om het kwetsen van gevoelens door nare woorden te gebruiken om de door het WEF beschermde klasse van mensen te beschrijven.

 

Dit spreekt het WEF aan en hun visie om de familie-eenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

Het WEF, dat hun leger van influencers de opdracht heeft gegeven om het verhaal te pushen, wil een internationaal beleid introduceren dat de meerderheid van de landen zal verplichten om hun wetten tegen pedofilie te decriminaliseren of op zijn minst te versoepelen.

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg is, overtuigen andere influencers van het WEF hun volgers ervan om pedofielen te accepteren en te koesteren als waardevolle leden van de samenleving met unieke gaven en inzichten vanwege het lijden dat ze elke dag doormaken.

Het verkrachten en martelen van kinderen en het ruïneren van hun leven staat volgens de globalistische elite niet gelijk aan iets verkeerds doen.

Maar het beledigen van pedofielen en andere beschermde LGBT-soorten kan in Canada en andere westerse landen leiden tot tientallen jaren gevangenisstraf.

Er is hier iets heel erg misgegaan en het is je vergeven als je niet precies begrijpt wat er aan de hand is. Alleen als je in het diepe reptielenbrein van de psychopathische elite duikt, kun je hun verdorven logica begrijpen.

Te oordelen naar de gebeurtenissen in Spanje vorige maand, is de beweging om pedofilie te normaliseren aan het slagen. Ouders waren woedend toen er beelden opdoken van kinderen van 9 jaar en jonger die door de straten paradeerden in burleske lingerie, tepelschilden en pruiken, met regenboog Pride vlaggen op hun rug.

Ondertussen overweegt de regering in Duitsland voorstellen te doen om “lichaamsverkenningsruimtes” te openen voor jonge kinderen die hun seksualiteit willen verkennen met volwassenen.

De elite is geobsedeerd door het legaliseren van pedofilie en ze doen er alles aan om het publiek te vergassen zodat het hun ondeugd accepteert.

 

De New York Times, altijd voorop in de globalistische agenda, publiceerde een opiniestuk waarin werd gesteld dat pedofilie geen misdaad is.

Niet achter te blijven, counterde CNN met een artikel waarin werd verkondigd dat pedofielen geen “monsters” of “sociale afwijkingen die in de schaduw leven” zijn. Volgens CNN is het hoog tijd dat de samenleving haar beeld van pedofielen bijstelt.

CNN vervolgde dit artikel met een nog explicietere oproep tot medeleven. Volgens CNN moeten we hen de hand reiken en proberen kinderverkrachters te begrijpen omdat “je er niet voor kunt kiezen om geen pedofiel te zijn”.

De psycholoog Jesse Bering, auteur van “Perv: The Sexual Deviant in All of Us,” spoort de lezer ook aan om sympathie te hebben voor kindermisbruikers, door te schrijven dat mensen met pedofilie “hun leven niet in de kast leiden; ze zitten eeuwig in een paniekkamer.”

Salon deed ook mee en spoorde ons aan om zogenaamd deugdzame pedofielen te ontmoeten en te accepteren die zogenaamd het beste willen voor onze kinderen.

En de BBC, die decennia lang Jimmy Savile, de meest beruchte pedofiel van Groot-Brittannië, in de doofpot heeft gestopt, wil ook dat we positief denken over zogenaamde nieuwe pedofielen.

De beweging is nu ook doorgedrongen tot het Congres. Als Klaus spring zegt, zeggen de Democraten hoe hoog.

De fascinatie van de elite voor misdaden tegen kinderen verwart veel normale mensen die het niet in zich kunnen vinden om zulke verdorven smaken te begrijpen.

De bekroonde voormalige 60 Minutes journaliste Lara Logan legt uit waarom de mondiale elite zo geobsedeerd is door het verkrachten en martelen van kinderen.

Zoals Logan uitlegt, is de elite vastbesloten om god te verslaan.

 

Hier bij de People’s Voice waarschuwen we al jaren voor de godwaanideeën van de elite. De woorden van Lara Logan moeten zeer serieus worden genomen. Hoewel ze voor velen schokkend kunnen zijn, zijn haar woorden een understatement.

Ze voeren een geestelijke oorlog tegen onze kinderen die niet lijkt te stoppen.

De verdorvenen hebben een nieuwe vlag onthuld om hun streven naar normalisatie van hun zonde kracht bij te zetten, want ze blijven aandringen op “burgerrechten voor pedofielen.”

Volgens de pro-pedofielenbeweging is 25 april “Alice Day”, een speciale dag voor pedofielen om hun “door God gegeven seksualiteit” te vieren.

🚨 NEW PEDO FLAG AND “ORIENTATION” JUST DROPPED. MEET THE “YAP” COMMUNITY: YOUTH ATTRACTED PERSONS.

ACCORDING TO THEM, THEY ARE OPPRESSED, AND YOU ARE A HATEFUL, FASCIST BIGOT IF YOU OPPOSE THEM.

NORMALIZING PEDOPHILIA WAS ALWAYS THE GOAL. THEY ARE THE NEXT VICTIM CLASS. PIC.TWITTER.COM/4PAYE37QMW

— GAYS AGAINST GROOMERS (@AGAINSTGRMRS) APRIL 26, 2023

De verwijzing is naar Lewis Carroll, de schrijver van Alice in Wonderland, die naar verluidt zelf pedofiel was.

WE’VE NEVER HEARD OF “ALICE DAY” BEFORE. TURNS OUT IT’S A DAY FOR PEDOPHILES TO CELEBRATE THEIR PEDOPHILIA. THE REFERENCE IS TO LEWIS CARROLL, THE AUTHOR OF ALICE IN WONDERLAND, WHO WAS ALLEGEDLY A PEDOPHILE HIMSELF. PIC.TWITTER.COM/GZ3PDVBMPE

— GAYS AGAINST GROOMERS (@AGAINSTGRMRS) APRIL 26, 2023

 

Let op je kinderen en zorg dat ze veilig zijn. Dit is een konijnenhol waar je niet wilt dat ze in terecht komen.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v4ltzet-wef-declares-pedophilia-sexual-orientation-must-be-added-to-lgbtq.html



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

 Bron: https://www.frontnieuws.com/wef-verklaart-dat-pedofilie-seksuele-geaardheid-moet-worden-toegevoegd-aan-lgbtq/

Nederland met de hoogste oversterfte in de Europese Unie en vaccinweigeraar Bulgarije met de laagste

 maart 20, 2024   16 

    pexels.com

Ook in januari van dit jaar was er sprake van oversterfte in de EU, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. Het oversterftecijfer is echter licht gedaald, van 9,5 procent in december naar 4,2 procent in januari, bericht Uncutnews.

In mei vorig jaar, toen de WHO het einde van de coronavirus pandemie aankondigde, was het oversterftecijfer 3,6 procent.

Eurostat

Wat meteen opvalt is dat Nederland het hoogste oversterftecijfer van de Europese Unie heeft. In januari was ons oversterftecijfer maar liefst 15,3 procent. Ook Kroatië (12,1 procent) en Denemarken (11,5 procent) hebben een hoog oversterftecijfer.

    Eurostat

Landen als Bulgarije (-14,2 procent), Hongarije (-8,6 procent) en Litouwen (-6,9 procent) hebben een ondersterftecijfer. In deze landen sterven minder mensen dan verwacht.

Ironisch genoeg waarschuwde de Europese Commissie eind 2021 dat de lage vaccinatiegraad in Bulgarije “de hele EU bedreigt”. Op dat moment was de vaccinatiegraad daar de laagste in Europa: 22,7 procent van de bevolking was volledig gevaccineerd tegen het coronavirus.

De autoriteiten in Bulgarije waren ook erg terughoudend met het invoeren van nieuwe coronavirusregels.


Het “slechtste” jongetje van de klas, dat werd verguisd vanwege zijn lage vaccinatiegraad, is nu het beste jongetje van de klas.

En het wordt nog erger: volgens de statistiekenwebsite Our World in Data is het sterftecijfer in Nederland in februari gestegen tot 20 procent.

Bron: EXCESS MORTALITY STATISTICS


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nederland-met-de-hoogste-oversterfte-in-de-europese-unie-en-vaccinweigeraar-bulgarije-met-de-laagste/

25 jaar weggeveegd van de levensverwachting van volledig gevaccineerde mensen

maart 31, 2024   6 

   MDGovpics / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Een verontrustend onderzoek heeft aangetoond dat mensen die “volledig gevaccineerd” zijn tegen Covid met mRNA-injecties maar liefst 25 jaar van hun levensverwachting kunnen verliezen.

Onderzoekers analyseerden overheidsgegevens van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gegevens van de Cleveland Clinic en risicobeoordelingsgegevens van verzekeringsmaatschappijen, schrijft Frank Bergman.

De analyse bracht een verontrustende trend aan het licht die liet zien dat de levensverwachting van mensen die meerdere doses mRNA-prikken kregen, kelderde.

De gegevens van de Cleveland Clinic en het CDC werden geanalyseerd door Josh Stirling.

Stirling is de oprichter van Insurance Collaboration to Save Livess en een voormalig vooraanstaand verzekeringsanalist.

Het onderzoek van de toonaangevende data-expert laat een ongelooflijk verontrustende trend zien.

Uit het onderzoek blijkt dat de gezondheidsschade die wordt veroorzaakt door elke dosis vaccin niet afneemt na verloop van tijd, zoals eerder werd aangenomen.

In plaats daarvan lijkt de schade voor onbepaalde tijd door te gaan.

In feite blijkt uit de CDC All-Cause Mortality gegevens dat elke vaccindosis het sterftecijfer met 7% verhoogde in het jaar 2022 in vergelijking met het sterftecijfer in 2021.

Mensen die slechts één dosis hadden gekregen, hadden 7% meer kans om in 2022 te sterven dan in 2021.

Het onderzoek bevestigde ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn niet meer kans hadden om in 2022 te sterven dan in 2021.

De gegevens laten zien dat het sterftecijfer elk jaar dramatisch stijgt naarmate alle vormen van sterfte versnellen.

Het is alarmerend dat het aantal sterfgevallen blijft stijgen ondanks het dalende aantal injecties dat mensen krijgen.

Het probleem beperkt zich echter niet tot de Verenigde Staten.

De pieken in plotselinge en onverwachte sterfgevallen treffen landen over de hele wereld.

Recente overheidsgegevens uit Australië laten zien dat het sterftecijfer in 2022 5162% hoger was dan in voorgaande jaren.

Een jaar geleden hadden dubbel gevaccineerde Australiërs 10,72x meer kans om Omicron te krijgen dan ongevaccineerden.

Nu is de kans 20 keer zo groot en drie keer of meer gevaccineerden hebben 35 keer zoveel kans, zoals blijkt uit de laatste statistieken van de NSW Health.

Volgens de studie dat gebaseerd is op overheidsgegevens uit Cleveland, is de levensverwachting onder gevaccineerden drastisch gedaald.

In Noord-Amerika is de gemiddelde levensverwachting bijna 80 jaar.

Dit aantal keldert echter voor jonge mensen die volledig zijn gevaccineerd met Covid mRNA-injecties.

De studie toont aan dat het aantal sterfgevallen onder gevaccineerden toeneemt in vergelijking met ongevaccineerden.

Volgens het onderzoek kan iemand die 4 of 5 iinjecties heeft gehad en vandaag 30 jaar oud is, nu verwachten om op zijn vroegst 55 jaar oud te worden.

Dit is een verlies van 25 jaar ten opzichte van de huidige levensverwachting voor ongevaccineerde mensen.

Het nieuws komt op een moment dat het aantal sterfgevallen onder jongeren door kanker, hartziekten, beroertes en andere ziekten blijft stijgen.

Zoals Slay News onlangs meldde, heeft een alarmerend nieuw onderzoek een dramatische toename laten zien van het aantal Covid mRNA gevaccineerde jongeren dat sterft aan turbokanker.

Volgens een nieuwe studie laten officiële overheidsgegevens een schokkende piek zien in het aantal sterfgevallen door turbokanker bij jongeren tussen de 15 en 44 jaar oud sinds 2021.

  Duitse gegevensanalist onthult gegevens van ziektekostenverzekeringen die een viervoudige toename van Plotselinge Sterfgevallen laten zien na de uitrol van het COVID-vaccin

 

In de afgelopen drie jaar rapporteerden artsen een explosieve stijging van het aantal dodelijke gevallen van turbokanker.

Mensen die gevaccineerd zijn met Covid mRNA injecties hebben een hoge incidentie van deze snel ontwikkelende kankers.

Sommige artsen melden dat de kankers zich zo snel ontwikkelen dat hun patiënten binnen een week na de diagnose overlijden.

Sommige artsen melden dat de kankers zich zo snel ontwikkelen dat hun patiënten binnen een week na de diagnose overlijden.

____________________________________________________________  

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/25-jaar-weggeveegd-van-de-levensverwachting-van-volledig-gevaccineerde-mensen/ 

      

De eerste domino: deze staat verzet zich tegen machtsgreep van het WEF

In de Amerikaanse staat Louisiana heeft de Senaat deze week unaniem voor een wetsvoorstel gestemd dat bepaalt dat de WHO, de Verenigde Naties en het World Economic Forum geen invloed mogen uitoefenen in de staat.

Het is volgens internist Meryl Nass een duidelijk signaal richting politici elders. “Reden voor een groot feest,” schrijft ze op Substack. “Is Louisiana de eerste domino die valt?”

Meer specifiek bepaalt het wetsvoorstel dat regels van de WHO, het WEF en de VN niet geïmplementeerd mogen worden in Louisiana. In de media blijft het oorverdovend stil over de wet.

Waarlijk historische gebeurtenis

De Wereldgezondheidsorganisatie, Verenigde Naties en het World Economic Forum hebben geen jurisdictie of macht in de staat Louisiana, valt te lezen in de wettekst.

Dit zou betekenen dat Louisiana niet meedoet met Agenda 2030 van de VN en het WHO-pandemieverdrag waar momenteel aan wordt gesleuteld.

Het wetsvoorstel moet nog worden goedgekeurd door het Huis van Afgevaardigden in Louisiana en de gouverneur. Als dat gebeurt, is hier sprake van een waarlijk historische gebeurtenis, stelt de Zweedse journalist Peter Imanuelsen.

Terroristische organisatie

“Het WEF voldoet aan de meest gangbare criteria van een terroristische organisatie, het targeten van burgers of niet-strijders om angst te zaaien en druk uit te oefenen om politieke of ideologische doelen na te streven,” merkt jurist Jeroen Pols op.

“Deze globalistische club gebruikt klimaat, corona, oorlog, voedsel, water, energie en massa-immigratie om angst te zaaien, schaarste te creëren en crisis op crisis te veroorzaken om druk te zetten op de bevolking zodat zij hun perfide doelen kunnen afdwingen,” vervolgt hij.

Elke politicus die zich voor hun doelen laat misbruiken, dient als lid van een terroristische organisatie en landverraad vervolgd te worden, stelt Pols.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Explosieve ‘Covid Files’ slaan in Duitsland in als een bom, dit onthullen ze


Afgelopen week werden 2500 pagina’s aan notulen van het Duitse RIVM vrijgegeven. Website Multipolar kreeg de stukken na twee jaar procederen op tafel.

Ondanks dat de documenten grotendeels zwartgelakt zijn, is de inhoud explosief: het Duitse OMT had intern grotendeels dezelfde meningen als de verketterde, opgejaagde en vervolgde complotdenkers. De bevolking is op ongekende wijze bedrogen, stelt jurist Jeroen Pols vast.

Tot 17 maart 2020 schatte het Duitse RIVM het risico van corona in als ‘matig’, totdat van hogerhand het bevel kwam dit te wijzigen naar ‘zeer hoog’. Het instituut kreeg een nieuwe risicobeoordeling toegezonden met de mededeling dat vanaf nu ‘geëscaleerd’ ging worden.

Politieke opdracht

De start van de totale coronapaniek die maatregelen met ongekende grondrechteninperkingen moest verantwoorden, was dus geen inschatting van deskundigen, maar een politieke opdracht, schrijft Pols voor De Andere Krant.

Men wist dat vaccinatiedwang onethisch en onverstandig was, terwijl wetenschappers naar buiten toe verkondigden dat een plicht noodzakelijk was. Er bestonden intern grote zorgen over de toelating van AstraZeneca, die in de communicatie als risicoloos gepresenteerd werd.

Het vaccinbewijs was volgens het Duitse RIVM bedoeld om vaccinatieschade te monitoren, terwijl het publiek werd wijsgemaakt dat er geen bijwerkingen op lange termijn bestonden.

Belazerd

Pols wijst erop dat de vrijgegeven stukken zelfs bij de altijd gezagsgetrouwe mainstreammedia in Duitsland zijn ingeslagen als een bom.

“[De Duitse minister van Volksgezondheid] Lauterbach deed op Twitter nog een wanhopige poging de shitstorm te stoppen met de waarschuwing dat we ‘niet mogen toestaan dat complottheorieën op sociale media opduiken door inmenging van buitenlandse regeringen’,” zegt hij. “Dit oogstte massale hoon bij het publiek. De bevolking beseft dat zij belazerd is.

De Nederlandse media zwijgen in alle toonaarden over de storm bij onze oosterburen. Jurist en publicist Sietske Bergsma wijst erop dat Duits nieuws op de meeste redacties nog altijd een mystieke status heeft. “En de stagiaires die tegenwoordig de krant maken, lezen geen Duits.”

Nederland

In Nederland dacht het RIVM er begin 2020 overigens net zo over als zijn Duitse evenknie en ook in Nederland heeft een politiek gemotiveerde interventie plaatsgevonden.

Terwijl verschillende virologen van het RIVM zeiden dat COVID-19 veel gelijkenissen vertoonde met de gewone griep en dat het grootste deel van de patiënten milde klachten heeft, maakte de Health Security Committee (HSC) van de EU scenario’s voor ‘het vervolg van de uitbraak’.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...