zaterdag 10 februari 2024

Bill Gates plant “Pandemie 2”, compleet met nieuwe vaccins die worden toegediend met “een pleister”

februari 10, 2024   9

    Ethan Doyle White / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

De vaccinzwendel is stoom aan het verliezen, dus miljardair eugeneticus Bill Gates heeft een nieuw ontwerp voor vaccins bedacht waarbij “een kleine pleister” op iemands huid wordt geplakt, schrijft Ethan Huff.

Tijdens een recente uitzending van CNBC TV18 in India werd Gates gevraagd naar de toekomst van de productie van vaccins volgens hem, gebaseerd op de huidige stand van zaken op het gebied van technologie en gezondheidszorg. Dit is wat hij zei:

“We zorgen ervoor dat er voor al deze vaccins genoeg capaciteit is, dat er concurrentie is zodat de prijzen omlaag blijven gaan. En we zullen nieuwe vaccins hebben. We zullen een TB-vaccin [tuberculosevaccin] hebben, een malariavaccin, een HIV-vaccin.”

Gates ratelde verder over de Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccins” die werden losgelaten door Operation Warp Speed, en legde uit dat voor de volgende pandemie, “we ze langduriger moeten maken, met meer dekking.”

“En we gaan veranderen, in plaats van een naald, naar een kleine pleister,” voegde Gates toe over de nieuwe beoogde technologie.

Of het nu van een naald komt of van een pleister, vergif blijft vergif, is belangrijk om op te merken. Geïnjecteerd gif is aantoonbaar erger omdat het de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam omzeilt, maar Gates heeft daar zeker ook aan gedacht en zal de pleisters net zo giftig, of misschien wel giftiger, maken dan hun tegenhangers met naalden.

Gates wil ook “voedsel” veranderen

In de toekomst wil Gates ook boeren beroven van de mogelijkheid om hun eigen voedsel te verbouwen. Op de recente COP28-bijeenkomst van elitaire globalisten onthulde Gates een strategie waarbij “innovatie wordt gebruikt om dat probleem absoluut op te lossen.”

Op een gegeven moment gebruikte Gates zelfs de term “Pandemie 2” om een andere toekomstige COVID-achtige gebeurtenis te beschrijven waar hij en zijn partners zich al op voorbereiden om op in te spelen met hun nieuwste biotechnologische lossen.”

Wist je trouwens dat de Latijnse vertaling van “Cor” en “ona”, de twee delen van het woord “corona” voor coronavirus, “hartaanval” betekent? Dit is zeker geen toeval, want veel mensen die de coronavirus prikken kregen een hartaanval of een andere vorm van hartziekte.

 

Volgens M. Winger van 100percentfedup.com is Gates “een slechtere versie van Anthony Fauci.”

“Ik denk dat we hem Amerika’s meest onbetrouwbare niet-arts zullen noemen,” voegde Winger eraan toe. “Hoe dan ook,Gates is weer bezig.”

“Bill Gates zou gearresteerd moeten worden voor misdaden tegen de mensheid… om te beginnen,” schreef een boze reaguurder over deze laatste ontwikkelingen.

“Blijf uit de buurt van ‘medicijnen’,” schreef een ander over hoe het westerse ‘gezondheidszorgmodel’ een Big Pharma farce is die vergiften verspreidt die gemaakt zijn door mensen als Gates en zijn trawanten.

“Gewoon verbazingwekkend,” zei een ander. “Waarom zit hij nog niet in de gevangenis?”

Is er weer een pandemie op komst, met de complimenten van Bill Gates?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-plant-pandemie-2-compleet-met-nieuwe-vaccins-die-worden-toegediend-met-een-pleister/

Speech van Hillary Clinton verstoord: ‘U bent een oorlogscrimineel!’


Demonstranten verstoorden deze week een speech van oud-minister Hillary Clinton bij de Columbia-universiteit.

Een demonstrant riep: “Hillary Diane Rodham Clinton! U bent een oorlogscrimineel! De mensen in Libië, Irak, Syrië, Jemen, Palestina en de mensen in Amerika zullen u nooit vergeven! U zult branden!”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Misdaden

Toen ook andere betogers zich lieten horen, vroeg een medewerker van de universiteit hen om het gebouw te verlaten omdat ze de gedragsregels overtraden.

De groep weigerde weg te gaan en bleef leuzen scanderen.

Globalisten als Clinton kunnen zich niet meer in het openbaar vertonen zonder te worden geconfronteerd met hun misdaden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Op de achtergrond vindt geruisloos een schokkende transformatie plaats


Het klinkt nog onwerkelijk, maar over niet al te lange tijd zullen schaarste en armoede tot onze alledaagse realiteit behoren. Dat schrijft jurist Jeroen Pols voor De Andere Krant.

Op de achtergrond vindt geruisloos een schokkende transformatie plaats naar een heus Sovjetsysteem. Op 1 oktober vorig jaar trad het mechanisme van koolstofcorrectie in werking. Goederen met een handelswaarde boven 150 euro mogen alleen nog geïmporteerd worden na de aanschaf van zogeheten Carbon Border Adjustment Mechanism-certificaten.

Deze CBAM-regeling gaat ons leven onherkenbaar veranderen, waarschuwt Pols. “Dit systeem creëert een verstikkend bureaucratisch monster.”

Economie op instorten

Het aantal beschikbare CBAM-certificaten neemt jaarlijks af om opzettelijk schaarste te creëren, officieel met het doel om bedrijven te dwingen tot CO2-arme productie. Industriële productie wordt onrendabel zodat bedrijven failliet gaan of zich verplaatsen naar het buitenland, terwijl bouwkosten en consumentenprijzen exploderen.

De CBAM-certificaten leveren de staatskas ondertussen tientallen miljarden op. De kosten worden doorberekend aan de consument.

Pols stelt dat de Nederlandse economie op instorten staat. Hij wijst erop dat de industriële productie in ons land afgelopen november 10 procent lager was dan het voorgaande jaar. Dit is vergelijkbaar met de terugval in 2008-2009 tijdens de financiële crisis en de oliecrisis in 1973.

Opzettelijk in de afgrond

We zitten midden in een economische implosie, de de-industrialisatie is in volle gang, benadrukt Pols. Sinds januari 2023 daalt de productie maand op maand. De industriële productie liet in elke maand van 2023 een krimp zien.

“De media zwijgen terwijl de politiek ons land opzettelijk in de afgrond duwt. De Great Reset is geen complottheorie, we zitten er midden in.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Japanse emeritus hoogleraar over covidvaccins: ‘Dit is moord, er is een slachting aangericht’


Emeritus hoogleraar Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto deed samen met een aantal anderen in Japan onderzoek naar de problemen die worden veroorzaakt door de covidvaccins.

Tijdens een persconferentie die hij gaf over zijn resultaten nam hij geen blad voor de mond. “Laten we er niet omheen draaien: het is moord. Je zou zelfs kunnen zeggen dat er een slachting is aangericht,” aldus Fukushima.

Volgens hem moeten we het beestje bij de naam noemen, anders worden mensen mogelijk niet wakker. We moeten de waarheid niet verbloemen, benadrukte hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Duizenden wetenschappelijke publicaties

Eerder bekritiseerde Fukushima het Japanse ministerie van Volksgezondheid omdat het weigerde het vaccinatieprogramma op te schorten.

Begin dit jaar wees de emeritus professor er tijdens een persconferentie op dat inmiddels in duizenden wetenschappelijke publicaties melding wordt gemaakt van bijwerkingen na vaccinatie die elk orgaan treffen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Maak kennis met uw (Bio)boeren

 Analyse door Dr. Joseph Mercola   10 februari 2024

 

            Video Link: https://www.bitchute.com/video/AZ6dlIwYpaEj/

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    Mijn biodynamische merk Solspring heeft een van de grootste assortimenten biodynamische producten van elk bedrijf ter wereld. We bieden meer dan 70 Demeter-gecertificeerde biodynamische voorraadkastjes, van snacks en spreads tot koffie en thee

·    Biodynamische landbouw is een spiritueel-ethisch-ecologische benadering van de landbouw, aanvankelijk ontwikkeld door de Oostenrijkse geleerde Rudolf Steiner, Ph.D., (1861-1925). Biodynamische certificering voldoet aan zowel biologische als regeneratieve certificeringsnormen, en nog wat

·    Biodynamische landbouw biedt superieure gewassen, zowel qua volume als qua verhoogde dichtheid van voedingsstoffen. Biodynamische boerderijen zijn ook volledig zelfvoorzienend

·    Het kopen van voedingsmiddelen die zijn geproduceerd door boerderijen die via Demeter zijn gecertificeerd als biodynamisch, biedt de grootste zekerheid over voedselkwaliteit en ecologische duurzaamheid

·    Maak kennis met uw lokale boeren. Praat met ze. Bezoek hun boerderijen. Biologische, regeneratieve en biodynamische boeren hebben de neiging buitengewoon gepassioneerd te zijn over hun werk en de meesten zullen de mogelijkheid omarmen om consumenten voor te lichten over wat hen onderscheidt

 

De korte video hierboven bevat drie Amerikaanse biodynamische boeren die de grondstoffen leveren die in onze biodynamische productlijn terechtkomen. De eerste is Justin Trussoni, president van Fifth Season Cooperative in Viroqua, Wisconsin. Trussoni verbouwt biodynamische hennep en groenten.

De tweede is Cecil Wright, een biodynamische esdoornboer en oprichter van de Maple Valley Co-op. De derde is Brian Wickert, vice-president van Fifth Season Cooperative. Hij verbouwt sinds 1997 biodynamische groenten en kruiden. Wickert is ook de primaire formuleerder van de biodynamische bodempreparaten die door andere biodynamische telers worden gebruikt.

Zoals opgemerkt door Wickert, mijn biodynamische merk, Solspring,1 heeft nu een van de grootste assortimenten biodynamische producten van elk bedrijf ter wereld. We bieden meer dan 70 Demeter-gecertificeerde biodynamische voorraadstapels, van snacks en spreads tot koffie en thee, en dat is niet in de laatste plaats dankzij onze samenwerking met telers als Wickert, Wright en Trussoni, die hun hart en ziel in hun werk hebben gestopt.

Wat is biodynamisch?

Biodynamische landbouw is een spiritueel-ethisch-ecologische benadering van de landbouw, aanvankelijk ontwikkeld door de Oostenrijkse geleerde Rudolf Steiner,2 Ph.D., (1861-1925). Tegenwoordig voldoet het aan zowel biologische als regeneratieve certificeringsnormen, en nog wat.

Biodynamische landbouw biedt superieure gewassen, zowel qua volume als qua verhoogde dichtheid van voedingsstoffen. Biodynamische boerderijen zijn ook volledig zelfvoorzienend - iets dat zelfs voor de meeste biologische boerderijen niet kan worden gezegd. Zo vereisen biodynamische normen niet alleen dat boeren biologisch diervoeder gebruiken. Het grootste deel van het voer moet daadwerkelijk afkomstig zijn van de boerderij zelf.

En hoewel een biologische boer maar liefst 10% van de boerderij kan afsnijden voor de teelt van gecertificeerde biologische goederen, moet 100% van een biodynamische boerderij voldoen aan de biodynamische normen om in aanmerking te komen voor certificering.

Daarnaast moet 10% van het land ook worden besteed aan het vergroten van de biodiversiteit. Dit kan bijvoorbeeld de vorm aannemen van bosgrond, wetland of insecten. Biodynamische landbouw heeft ook alle kenmerken die verband houden met regeneratieve landbouw, zoals vruchtwisseling, het gebruik van bodembedekkers enzovoort.

Het integreren van dieren op de boerderij, met de nadruk op dierenwelzijn, is een ander kernprincipe van biodynamische landbouw. Kortom, de boerderij wordt gezien als een levend, zelfvoorzienend geheel en de biodiversiteit van zowel planten als dieren maakt daar integraal deel van uit.

Naar mijn mening is dit echt zo goed als mogelijk, en het kopen van voedsel dat is geproduceerd door boerderijen die door Demeter zijn gecertificeerd als biodynamisch, biedt de grootste zekerheid over voedselkwaliteit en ecologische duurzaamheid.


Als je dieper wilt ingaan op de biodynamische principes die door Steiner zijn gepionierd, bekijk dan de documentaire 'The Challenge of Rudolf Steiner' van Jonathan Steiner van Jonathan Steiner hieronder. Het is ook beschikbaar op Amazon Prime Video.


   Video Link: https://youtu.be/ASqW2MRuvoQ

De behoefte aan regeneratieve landbouw is nog nooit zo groot geweest

Moderne, op chemicaliën gebaseerde landbouw heeft geleid tot de vernietiging van plattelandseconomieën, water- en luchtverontreiniging, uitputting van watervoerende lagen, vernietiging van bestuivers en biodiversiteit, bodemerosie en verlies van bodemvruchtbaarheid, klimaatdestabilisatie, voedselverontreiniging, aantasting van voedingsstoffen en de verslechtering van de volksgezondheid .

Volgens de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie3 6 op de 10 Amerikaanse volwassenen hebben nu een chronische ziekte; 4 op de 10 hebben er twee of meer, en een van de belangrijkste redenen daarvoor is slechte voeding.

De meest recente overheidsgegevens4 steun dat, wat aantoont dat 45% van de Amerikanen niet voldoet aan de dagelijkse vereisten voor vitamine A, 46% krijgt niet genoeg vitamine C, 95% voldoet niet aan hun vitamine D-behoefte, 84% krijgt niet genoeg vitamine E en 15% krijgt niet genoeg zink. Elk van deze tekortkomingen kan problemen opleveren. Zoals opgemerkt door de auteurs :5

“Een goed functionerend immuunsysteem is essentieel voor de menselijke gezondheid en het welzijn. Micronutriënten zoals vitamine A, C, D, E en zink hebben verschillende functies in het hele immuunsysteem, maar onvoldoende inname van voedingsstoffen is wijdverbreid in de Amerikaanse bevolking.

Een groot aantal onderzoeken toont aan dat tekortkomingen in de voedingsstoffen de immuunfunctie kunnen schaden en de immuunrespons kunnen verzwakken ... Voedingssupplementen kunnen helpen bij het aanpakken van de nutriënten voor deze immuunondersteunende voedingsstoffen ...

Gezien de langdurige aanwezigheid en verbreding van de nutriëntenkloven in de Verenigde Staten - met name in kritieke voedingsstoffen die de immuungezondheid ondersteunen - moeten volksgezondheidsmaatregelen richtlijnen aannemen om een adequate inname van deze micronutriënten te garanderen."

Helaas denk ik niet dat dat zal gebeuren, want zelfs als je de aanbevolen hoeveelheid fruit en groenten consumeert, zul je om de simpele reden dat je nog steeds niet aan de voedingsbehoeften voldoet de conventioneel geteelde producten van vandaag bevatten veel minder voedingsstoffen dan hun tegenhangers 50 jaar geleden.6

De reden hiervoor is dat planten hun voedingsstoffen uit de grond halen en als de grond geen voedingsstoffen meer heeft, zullen de vruchten, groenten en kruiden ook lagere hoeveelheden bevatten.

In de fabriek gekweekt, GGO-graangevoerd vlees, eieren en zuivel bevatten doorgaans ook lagere niveaus van omega-3 vetzuren, vitamine E, bètacaroteen, antioxidanten en geconjugeerd linolzuur (CLA) dan 100% met gras gevoede en biologisch dynamisch gekweekte dierlijke producten.

Onderzoek7 heeft consequent aangetoond dat biologische voedingsmiddelen aanzienlijk grotere hoeveelheden antioxidanten bevatten, vooral in regeneratieve systemen zonder till8 en een antioxidantrijk dieet wordt geassocieerd met verminderde risico's voor chronische ziekten, waaronder hart- en hersenaandoeningen en bepaalde vormen van kanker.

En nogmaals, biodynamisch is biologisch op steroïden, dus het spreekt voor zich dat biodynamisch voedsel misschien nog voedzamer is dan gecertificeerd biologisch, vooral omdat zoveel aandacht ligt in het optimaliseren van de bodem.

Download dit artikel voordat het verdwijnt  https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2024/February/PDF/biodynamic-agriculture-pdf.pdf

Een landbouw-U-Bocht nemen is noodzakelijk

Voedselzekerheid is niet langer een gegeven, ook al heb je genoeg beschikbare grond, en hier is waarom :

·         De uitputting van grondwater neemt toe.9

·         Watervervuiling verslechtert - Kostbare waterbronnen worden ook bedreigd door vervuiling door grootschalige monocrop-boerderijen en geconcentreerde diervoederactiviteiten.10 Volgens een rapport11 door Milieu Amerika is agribusiness van bedreven een van de grote bedrechten voor de Amerikase waterwegen.

·         Bodemerosie en afbraak nemen snel toe - Twaalf jaar geleden, in 2012, merkte professor John Crawford van de Universiteit van Sydney op dat 40% van de landbouwbodems over de hele wereld al geclassificeerd was als aangetast of ernstig aangetast.12 Deurconventie landbouwmethoden beschikbaar voor 10 tot 40 keer naalder dan de natuur op natuurgebied bijze kan regen en aanhalen.13,14

·         Woestijnvorming versnelt - Land verandert in een snelle clip in woestijn en daarmee verliezen we de biodiversiteit van zowel planten- als dierenleven.

Biodynamische landbouw is het antwoord waar iedereen naar op zoek is

Het goede nieuws is dat biodynamische landbouw al deze problemen en meer aanpakt. We hebben alleen een groter landbouwsegment nodig om de overgang te maken. Onze beslissing om samen te werken met Maple Valley Co-op en Fifth Season Cooperative is slechts een klein deel van de poging om die niche uit te breiden en te normaliseren. De vraag uitbreiden door biodynamische producten te kopen, is hoe u daarbij kunt helpen. Zoals Wickert opmerkt, zijn de redenen om biodynamisch voedsel te kopen onder meer:

·         Het is voedzamer, dus je hoeft niet zoveel te eten

·         Het heeft een langere houdbaarheid dan conventionele producten

·         Biodynamische toeleveringsketens houden zich bezig met associatie-economie en zorgen ervoor dat iedereen in de toeleveringsketen, van onder naar boven, een fatsoenlijk inkomen kan verdienen

Ik hoop dat je hebt genoten van deze kleine 'slanke piek' in de biodynamische boerderijen die deel uitmaken van ons merk. Weten wie uw boeren zijn, waar uw voedsel vandaan komt, hoe het is gegroeid en volgens welke principes - dit zijn allemaal belangrijke aspecten van een echt gezonde levensstijl.

Maak dus kennis met uw lokale boeren. Praat met ze. Bezoek hun boerderijen. De meesten laten u graag zien en bespreken hun processen. Biologische, regeneratieve en biodynamische boeren hebben de neiging buitengewoon gepassioneerd te zijn over hun werk en de meesten zullen de mogelijkheid omarmen om consumenten voor te lichten over wat hen onderscheidt.

·          

Bronnen en referenties

·         1 Solspring

·         2 Biodynamische Vereniging, Rudolf Steiner Bio

·         3 CDC chronische ziekten in Amerika

·         4, 5 Nutriënten juni 2020; 12 (6): 1735

·         6 Rodale Institute Nutrient Density

·         7 McCarrison Society. Gezonde bodems, gezonde mensen

·         8 Witboek maart 2015/2016

·         9 Nature 2024; 625: 715-721

·         10 CDC.gov, Understanding CAFOs and Their Impact on Communities (PDF)

·         11 Milieu Amerika 29 juni 2016

·         12 Time Magazine 14 december 2012

·         13 FEWresources.org Afvallen (gearchiveerd)

·         14 Scholar Archive, Environment, Development and Sustainability 2006; 8: 119-137 (PDF) (Gearchiveerd)

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/02/10/biodynamic-agriculture.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art3HL&cid=20240115Z2&foDate=false&mid=DM1513490&rid=2018949890


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...