maandag 29 juli 2024

GEEN REMEDIE in zicht voor de mRNA VACCINATIESCHADE pandemie

24/07/2024 // S.D. Wells // 5,7K Weergaven


Laten we dit beginnen met het feit dat Frauduleuze Fauci hiervan op de hoogte was van de gruwelijke verwondingen opgelopen tijdens de klinische onderzoeken met mRNA-prik. Was er maar een vaccin om mensen te genezen van de pandemie van het vaccinatie letsels. Daarvoor wacht er een Nobelprijs. Er is gedocumenteerd dat meer dan 36.000 Amerikanen nu samen met een overvloed aan slopende bijwerkingen lijden aan afnemende neurologische aandoening veroorzaakt door de mRNA-prik. Deze pandemie van vaccinatieschade gebeurt bij alle merken van de mRNA-genmuterende injecties. Als u of een geliefde door de Fauci Flu vaccinaties is verwoest, bezoek dan react19.org voor wetenschappelijk onderbouwde ondersteuning voor mensen die lijden aan langdurige bijwerkingen van het Covid-19-vaccin. Daar kunt u uw blessure registreren en delen in het onderzoek voor het vinden van een remedie voor SPS – Spike Protein Syndrome, dat overspoelt nu de natie en de wereld.

De pandemie van het mRNA-vaccin gaat momenteel de wereld rond

Tienduizenden (zo niet honderdduizenden die niet naar voren zijn gekomen) kunnen nu niet werken of voor hun gezin zorgen omdat ze erop vertrouwden dat Big Pharma hen zou injecteren met genveranderende “-technologie ” die hen zou beschermen tegen de laboratorium-gecoördineerd gain-of-function-virus bekend als Covid-19 of “coronavirus. ” Nu lijden ze aan Long-Vax-Syndrome.

We hebben het niet over kleine, kortdurende bijwerkingen of “bijwerkingen ” zoals zwelling op de injectieplaats, jeuk en huiduitslag, hoofdpijn of griepachtige symptomen. Deze mensen met het Spike Protein-syndroom kunnen niet eens sporten omdat hun hart zo gespannen is om snel genoeg bloed door hun systeem te pompen dat ze het gevoel hebben dat ze een hartaanval krijgen, en velen doen dat ook; tallozen zijn op deze manier gestorven. Dit omvat mensen die perfect gezond waren VOOR de prik, waaronder topsporters, militairen , artsen, piloten en gezondheidsbewuste consumenten.

Big Pharma (The Vaccine Industrial Complex) weet dit, en daarom hebben ze samengespannen met Big Government om wetten te creëren die de door vaccins gewonde mensen en families van het vaccin getroffenen, te weerhouden om claims te kunnen indienen  tegen de vaccinfabrikanten. De regering leidt u in plaats daarvan naar hun nepfront genaamd “Countermeasures Injury Compensation Program "(CICP), dat meer dan 97 procent van alle aanvragers afwijst zonder enige overweging.

Het Spike Protein-syndroom is zeer complex, omdat het een constellatie van sterke symptomen heeft die verschillende grote lichaamssystemen verzwakken die allemaal samen werken. Veel slachtoffers van de Pandemic Vaccin Injury ervaren ernstige neurologische problemen, spijsverteringsproblemen, vasculaire bloedstroomcomplicaties (van rubberachtige stolsels die de nanodeeltjes vormen in de bloedvaten), hersenletsel, schade aan de 5 zintuigen en wat ‘turbokanker’ wordt genoemd, vanwege de snelle, zeldzame progressie van tumoren die klein waren, zich terugtrokken of verdwenen waren vóór de prikken.

De mRNA-vaccins kunnen letterlijk kanker wakker maken, en dit is zelfs zo volgens de CEO van Pfizer, zoals ook oncologen over de hele wereld constateren. Mensen vragen zich af waarom hun zenuwen, cellen en immuunsysteem worden aangevallen, maar er is een simpele verklaring.

De mRNA-prikken houden de menselijke cellen voor de gek door miljoenen microscopisch kleine giftige deeltjes te produceren die een dodelijk, vreemd virus nabootsen. Deze deeltjes verspreiden zich over het hele lichaam naar vitale organen, de hersenen, de baarmoeder, de darmen en voeden kankercellen.

Het menselijk immuunsysteem reageert van nature door deze vreemde deeltjes aan te vallen, die overal zijn. Met andere woorden, er is een constante strijd-of-vlucht-OORLOG aan de gang in het lichaam, en het belast elk systeem, wat chronische, ernstige ontstekingen, ziekten, aandoeningen en vroege dood veroorzaakt.

Help een remedie te vinden. Stop vaccingeweld. Markeer Vaccines.news als bladwijzer naar je favoriete onafhankelijke websites voor updates op Lang-Vax-syndroom dat de natie en de wereld overspoelt terwijl je dit leest.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

NaturalNews.com

Reageer 19.org

Resist.bot/petitions

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-07-24-no-cure-in-sight-for-mrna-vaccine-injury.html 

Ze ‘laten ons verzuipen’ en dit is de opvallende reden

 


Dit is niet meer normaal, zegt voorman van Farmers Defence Force (FDF) Mark van den Oever in een vlog. Zijn perceel met perenbomen is één grote blubberboel. “Het is gewoon niet te doen wat een bende hier.” Het water staat 30 centimeter onder het maaiveld.

“We kunnen het hele jaar al niet rijden en hoe komt dat? Omdat ze bevers aan het fokken zijn. Ja, bevers. Die zijn beschermd in Brabant,” aldus Van den Oever, die benadrukt dat er afspraken zijn gemaakt met het waterschap over het openhouden van sloten en het afvoeren van water.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De hele dag blijven verzuipen

Van den Oever zegt dat het waterschap hem ‘straal voor de gek’ houdt. Ze gaan er met een kraan naartoe, niet om de dammen eruit te scheppen, maar om ze een klein zetje te geven, zodat er een beetje water wegloopt.

De dammen zijn anderhalve dag later alweer dicht, ‘zodat wij hier de hele dag blijven verzuipen’, klaagt de FDF-voorman. “Wij krijgen die peren met geen mogelijkheid van het perceel af.”

Helemaal fucking niks

“En wij betalen ervoor. Ik betaal meer dan 10.000 euro per jaar aan het waterschap. En wat krijg je ervoor? Helemaal fucking niks.”

Ze moeten waterbeheer doen, in plaats van iedereen laten verzuipen, zegt Van den Oever, die dit soort geluiden in het zuiden van Brabant ook hoort. “Het wordt tijd dat er een keer opgetreden wordt tegen dat waterschap, want het is niet normaal meer hoe ze met ons omgaan.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Aartsbisschop veroordeelt Satanische Spelen, noemt Macrons vrouw een travestiet en Michelle Obama een gespierde man

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano uit in een verklaring felle kritiek op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, de zoveelste in een lange reeks ‘verachtelijke’ aanvallen op God, het katholieke geloof en de natuurlijke moraliteit door de antichristelijke elite die westerse landen gijzelt.

Vigano trekt een parallel met de Olympische Spelen van 2012 in Londen, de opening van de Gotthardtunnel in 2016 en de Gemenebestspelen van 2022.

In een provocatief spektakel zagen we een dystopische dodendans waarin hologrammen van de ruiters van de Apocalyps werden afgewisseld met een blauwe Dionysius, een parodie van lgbtq+ op het Laatste Avondmaal, een onthoofde Marie Antoinette en dansende bebaarde travestieten.

Walgelijk circus

Satan creëert niets, maar maakt alles kapot, benadrukt de aartsbisschop. Het is volgens hem dan ook geen toeval dat degene die dit ‘walgelijke circus’ financiert, een afgezant is van het World Economic Forum.

Vigano wijst erop dat de vrouw van Emmanuel Macron een travestiet is, ‘net zoals Barack Obama wordt vergezeld door een gespierde man met een pruik’.

Boycotten

Hij roept christenen overal ter wereld op om zich te organiseren en de Olympische Spelen en al hun sponsoren te boycotten. 

Het is ook noodzakelijk dat bedrijven die niet dienstbaar zijn aan het globalisme stoppen met hun reclames en dat delegaties en individuele atleten zich terugtrekken, zegt Vigano.

We moeten eisen dat de verantwoordelijken ter verantwoording worden geroepen. De aartsbisschop eist ten slotte dat de homoseksuele ontwerper die dit ‘godslasterlijke en vulgaire spektakel’ bedacht heeft, zijn vergoeding terugstort.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Tien punten over post-lockdown economie

 29 Juli 2024

     © Freepik

De plotselinge economische blokkade van maart 2020 was wereldwijd een van de meest schokkende momenten in de geschiedenis. De kern van het economische probleem vanaf het begin van de geregistreerde tijd was om meer van wat mensen nodig hadden naar hen te krijgen op een manier die duurzaam was gezien de inherente schaarste van de natuurtoestand.

Ongeacht het systeem was het creëren van rijkdom het doel en de mensheid ontdekte geleidelijk dat handel, investeringen, marketing en toegang tot meer via reizen en creativiteit de weg vooruit was, schrijft Jeffrey A. Tucker.

In een oogwenk werden al deze overwegingen opzij geschoven om een zogenaamde dodelijke ziekte te bestrijden. Bovendien geloofde men dat het beëindigen van economische activiteiten, in ieder geval die activiteiten die als niet-essentieel werden beschouwd, de weg was naar het oplossen van de gezondheidscrisis.

Hoe lang? Aanvankelijk werd geadverteerd voor twee weken. Maar naarmate de tijd verstreek en de lockdownperiode steeds langer werd, werd het duidelijk dat het de bedoeling was om te wachten op een vaccin. Dit was gebaseerd op de veronderstelling zonder bewijs dat de hele bevolking bedreigd werd en dat de prik het probleem zou oplossen.

De wereldeconomie crashte – geheel opzettelijk en met geweld – zoals nog nooit eerder vertoond in de moderne tijd. Zoals Trump destijds zei, zelfs toen hij het groene licht gaf voor de lockdowns, had niemand ooit van zoiets gehoord. Dat is omdat het krankzinnig en zeer gevaarlijk is. Er bestaat niet zoiets als een wereldeconomie uit- en weer aanzetten alsof er een schakelaar op zit die je kunt uitzetten trekken en weer aanzetten als het moment daar is.

Van de poging zijn hier tien algemene observaties over de resultaten.

1. De arbeidsmarkten hebben zich nooit hersteld. Zowel de arbeidsparticipatie als de werkgelegenheids-/bevolkingsratio’s blijven onder wat ze waren in 2019. Misschien is dit het gevolg van pensionering. Misschien is het arbeidsongeschiktheid. Misschien is het gewoon demoralisatie. Hoe dan ook, we zijn nooit meer de oude geworden. Al het gepraat over de geweldige banenmachine sinds 2021 is niets anders dan mensen die weer werk vinden na te zijn verdrongen tijdens lockdowns of nieuwe mensen die op de markt komen.

De banenmarkt is volgens geen enkele standaard “hot” geweest. Maandelijkse gegevens rapporteren institutionele enquêtes, die dubbel tellen, maar zelden huishoudelijke enquêtes die aanhoudende zwakte laten zien. Het verschil tussen de twee is nog nooit zo groot geweest. We zijn nog lang niet in de buurt van een pre-lockdown trend.

2. De stimuleringsmaatregelen werden tenietgedaan door inflatie. Toen de cheques direct op de bankrekeningen binnenkwamen, mensen thuis helemaal niets meer hoefden te doen en bedrijven inkomsten kregen van de overheid, zelfs als hun deuren gesloten waren, leek het alsof het Nirvana was aangebroken. De rijkdom stroomde uit de hemel. Dat duurde ongeveer 18 maanden. Toen de inflatie kwam, werd de koopkracht van die dollars weggevaagd. De geldcreatie was op een niveau dat nog nooit eerder was vertoond in de moderne tijd; zo’n $6 biljoen werd uit het niets gecreëerd om verbluffende hoeveelheden schulden te kopen. Het werd allemaal belast in het oudste plan om het publiek voor de gek te houden.

3. De detailhandelsverkopen en fabrieksorders van de groothandel stijgen niet. Van alle gebruikelijke gegevens worden alleen de BBP-cijfers routinematig gecorrigeerd voor inflatie. Voor de meeste rapporten moet je dat zelf doen. Detailhandelsverkopen en fabrieksorders worden gerapporteerd in nominale termen, wat prima werkt in normale tijden, maar in tijden van inflatie zorgt deze gewoonte voor absurditeiten. Het leidt ertoe dat er meer wordt uitgegeven aan dezelfde goederen en diensten, simpelweg omdat alles duurder is.

EJ Antoni heeft het hier al vaker over gehad. Zelfs een correctie voor de meestal zwaar ondergerapporteerde inflatie laat zien dat noch de detailhandel noch de groothandel echt is gestegen. Nogmaals, deze aanpassingen zijn gebaseerd op conventionele CPI-gegevens, dus de werkelijke realiteit is veel erger.

4. De productie is niet gestegen. In het conventionele verhaal creëerden de lockdowns direct een recessie, maar die duurde maar een paar maanden. Toen de stimuleringsmaatregelen eenmaal waren vrijgegeven en de economie weer wat opener werd, maakte de hausse alle schade ongedaan. Sindsdien groeien we gematigd.

Met andere woorden, de conventionele gegevens vertellen het verhaal van het meest onwaarschijnlijke scenario, een prachtige lockdown die geen netto schade aanrichtte maar slechts het economische leven pauzeerde totdat alles weer normaal werd. Maar wat als dit helemaal verkeerd is? Hoe zou dat kunnen? Er zijn twee belangrijke factoren: het meetellen van overheidsuitgaven als economische groei en een inflatiecorrectie die zelfs lager is dan de CPI, een CPI die speciaal is gemaakt voor gebruik in nationale inkomensstatistieken.

Iedereen weet tegenwoordig dat de statistische welvaart in oorlogstijd in de Tweede Wereldoorlog niet echt was door het meerekenen van overheidsuitgaven als de belangrijkste bijdrage aan de veronderstelde economische output. De staatsschuld als percentage van het BBP heeft de laatste vier jaar het niveau van de oorlogstijd bereikt en overtroffen. Dit zou ons iets belangrijks moeten vertellen over de geloofwaardigheid van dit ogenschijnlijke herstel.

5. De inflatiegegevens zijn nep. Volgens de officiële gegevens heeft de dollar van januari 2020 82 procent van zijn waarde behouden, wat betekent dat hij in vier jaar tijd slechts 18 procent aan waarde heeft verloren. Denk hier eens over na in je eigen leven, op basis van je rekeningen, je boodschappen en wat je met je eigen ogen kunt zien. Denk terug aan de goede oude tijd van 2019. In welke wereld is het zelfs maar vaag aannemelijk dat de prijzen die je betaalt (of overweegt te betalen maar dan weigert te betalen) slechts 18 procent zijn gestegen?

Hoe kan de CPI prijsstijgingen zo laag weergeven? Omdat de gegevens geen rekening houden met rentetarieven, huiseigenarenverzekeringen, belastingen, krimp en extra kosten. De gegevens over de prijzen van ziektekostenverzekeringen worden naar beneden bijgesteld voor medische consumptie. De gegevens over huizenprijzen worden gevoed door een ingewikkelde formule die huiseigenaren-equivalente huur wordt genoemd. Het is een fantasie geworden. In de grafiek hieronder is de rode lijn uitgesloten van de CPI ten gunste van de blauwe lijn.

Zelfs op specifieke punten kan het Bureau of Labor Statistics de werkelijke prijzen in de industrie niet weergeven. Volgens de BLS zijn de voedselprijzen sinds 2019 met 26 procent gestegen. Maar volgens de gegevens van de industrie zijn de prijzen van voedingsmiddelen met 35 procent gestegen. De minste prijsstijgingen zijn in de detailhandel voor drank (11 procent), wat precies de reden is waarom cocktails, wijn en bier zo veel stijgen in restaurants: het is een goede plek om winstmarges te halen.

Dan heb je nog de zwarte doos van hedonische aanpassingen, die bureaucraten in staat stelt om de prijs van elk product met veranderde kwaliteit opnieuw te berekenen met de perceptie dat je het tenslotte niet erg vindt om meer te betalen voor hogere kwaliteit, dus dat het daarom niet echt in prijs stijgt.

Tot slot heb je de effectieve uitsluiting van de meeste belangrijke vormen van krimp en extra kosten. Hoeveel voegt dit alles toe aan de CPI? Dat weten we eigenlijk niet. Het is niet onmogelijk dat de echte inflatie over vier jaar 30 procent of 50 procent of hoger is geweest. Pas alle andere gegevens daarvoor aan en je krijgt een heel ander beeld van wat er gebeurt.

6. Handelsblokken hebben zich gevormd en zullen ons niet redden. Toen alle toeleveringsketens in de wereld in maart 2020 bevroren en daarna geleidelijk weer opengingen op basis van nationale politiek, zagen we het rafelen van 70 jaar wereldwijde integratie. De chipfabrikanten verhuisden van de toelevering voor auto’s en andere industriële goederen in de VS naar laptops en spelcomputers in de Aziatische invloedssfeer. Kort na de opening ontdollariseerde de VS de Russische activa, waardoor BRICS nieuwe stimulans en energie kreeg om robuuster te worden. Jaren later wordt de nieuwe vorm van de wereld duidelijk: het draait allemaal om politieke invloedssferen, waardoor een drijvende kracht achter de wereldwijde economische groei voor vele decennia wordt verbrijzeld.

7. Eigendomsrechten zijn niet veilig. Nooit eerder in de geschiedenis van de VS zijn zoveel kleine bedrijven van kust tot kust met zoveel brutaliteit gesloten. Als ze dan weer open gingen, was dat vaak maar op beperkte capaciteit, waardoor grote restaurants en hotels een enorme stimulans kregen boven kleine. Dit alles was een fundamentele aanval op eigendomsrechten, de kern van een functionerend economisch leven. Dit heeft zeker de psychologie van bedrijfsvorming in het hele land door elkaar geschud. Hoewel we hier geen empirische gegevens over hebben, is het toch zo dat een staat die eigendom op deze manier aanvalt, geen bloeiende wereld van startende bedrijven kan verwachten. Als je bedrijf om zulke vreemde redenen gesloten kan worden, waarom zou je er dan nog een starten? Dit is het soort institutioneel probleem dat ongemerkt economisch verval veroorzaakt.

8. De schulden zijn onbeheersbaar; persoonlijk, zakelijk en bij de overheid. Veel mensen hebben geschreven over het probleem van de staatsschuld, waarvan driekwart van de belastingen nu bedoeld is om de rente te betalen.

Het schip van de bedrijfsschulden is al lang geleden gezeild met het wilde experiment van nulrentes door de Federal Reserve na 2008. De tarieven werden teruggedraaid om de inflatie aan te pakken. De resulterende hoge rentes zijn zeer pijnlijk voor elk niet-publiek bedrijf dat afhankelijk is van hefboomwerking voor zijn activiteiten:

Het probleem van de consumentenschuld is nog opvallender: in tijden van hoge rente zouden spaartegoeden moeten stijgen in plaats van dalen, en schulden zouden moeten dalen in plaats van stijgen. Het tegenovergestelde gebeurt simpelweg omdat het reële inkomen dramatisch daalt en dat al drie jaar lang. Zelfs met conventionele CPI-gegevens zijn we nog niet hersteld van de lockdowns.

9. CBDC’s zijn essentieel voor het plan. Een belangrijke ambitie van de Covid-respons was het creëren van een universeel vaccinpaspoort. Het werd als eerste ingezet in New York. De hele stad werd in alle openbare voorzieningen afgesloten voor ongevaccineerden. Niemand die de prik weigerde, werd toegelaten in restaurants, bars, bibliotheken of theaters. Boston nam het plan over, net als New Orleans en Chicago. Het mislukte omdat het bedrijfsleven klaagde en ook de software mislukte, ondanks de tientallen miljoenen die waren uitgegeven. Al deze pogingen werden teruggedraaid, maar het plan zelf onthulde de grotere agenda: controle door gegevensverzameling en handhaving. De ambitie is niet verdwenen en zal waarschijnlijk terugkomen, maar een betere en uitgebreidere weg is de Central Bank Digital Currency, die nu in veel delen van de wereld wordt ingezet. Het maakt universeel toezicht, getimede vervaldatums van valuta en gerichte uitgavenrantsoenering mogelijk om politieke prioriteiten te weerspiegelen. Het lijdt geen twijfel dat de elites dit willen.

10. Financiële markten zullen floreren totdat ze dat niet meer doen. Tot nu toe, in de loop van de laatste gekke vier jaar, zijn we gespaard gebleven van een ernstige financiële crisis in aandelen of banken. Dit is niet geheel ongebruikelijk te midden van een wilde expansie van geld en krediet. Na het raken van prijzen en lonen, vloeit het nieuwe geld naar financiële instellingen, waarvan de stijging wordt gezien als fantastisch nieuws in plaats van eenvoudige prijsinflatie. Dat gezegd hebbende, de aandelenmarkt is niet de economie. Het voorspelt veel goeds voor mensen die beleggen en hun pensioenrekeningen aan het opbouwen zijn, maar het doet niets voor de loontrekkers op Main Street.

De lockdowns kwamen neer op ’s werelds grootste en meest uitgebreide economische bedrog in de geschiedenis van de mensheid. De hele wereld is er minder vrij en minder welvarend door geworden en de hoop dat de situatie binnenkort weer normaal kan worden, is de bodem ingeslagen. Om het nog erger te maken, produceren de meeste officiële instellingen valse gegevens om alles te verdoezelen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/tien-punten-over-post-lockdown-economie/

Pandemie 2.0 is klaar voor gebruik: FDA verleent noodtoelating (EUA) voor mRNA-vogelgriepvaccins, net zoals bij COVID

 29/07/2024


De medische wereld maakt zich op voor het uitbreken van een nieuwe ‘pandemie’. Deze keer draait het om de H5N8-griep, ook wel bekend als vogelgriep.

De American Medical Association (AMA) heeft de afgelopen week een aantal wijzigingen doorgevoerd in haar Current Procedural Terminology (CPT)-systeem, dat wordt omschreven als “de toonaangevende medische terminologiecode voor het beschrijven van procedures en diensten in de gezondheidszorg.” Een van de wijzigingen is de creatie van een nieuwe CPT-code voor H5N8 Influenza-virus “vaccin”-kandidaten die “een noodvergunning (EUA) ontvangen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA)”, schrijft Ethan Huff.

U herinnert zich misschien dat tijdens de Coronahoax de FDA EUA verleende aan de reeks injecties die werden losgelaten via Operation Warp Speed. Nu, voor het eerst sinds COVID, bereidt de medische wereld zich voor op wat de volgende scamdemic lijkt te zijn: vogelgriep.

Om ervoor te zorgen dat zorgsystemen in de Verenigde Staten up-to-date zijn met de codes in hun elektronische systemen, werkt de AMA haar CPT-systeem direct bij “voorafgaand aan de mogelijke FDA-autorisatie”, die op handen lijkt.

“De nieuwe CPT-code is een essentiële voorbereidende stap in reactie op het potentiële gevaar voor mensen door een zeer besmettelijke vogelgriepziekte”, aldus AMA-voorzitter Dr. Bruce A. Scott, MD.

“Een CPT-code die klinisch onderscheid maakt tussen het vogelgriepvaccin, maakt datagestuurde tracking, rapportage en analyse mogelijk ter ondersteuning van de planning, voorbereiding en toewijzing van vaccins in het geval dat een reactie van de volksgezondheid nodig is ter preventie van vogelgriep.”

Als Trump wint, is een vogelgriep-‘pandemie’ waarschijnlijk

Advocaat Tom Renz gaf commentaar op de ontwikkeling nadat Ohio Advocates for Medical Freedom (OAMF) – Ohio is de staat waar Renz is gevestigd – waarschuwde dat de vogelgriep hoogstwaarschijnlijk de volgende scamdemie is die eraan komt.

“Ik verwacht de volgende pandemie nadat Donald Trump weer aan de macht is, tenzij hij een manier vindt om het te stoppen”, schreef Renz. “Dat gezegd hebbende – kun je je een nieuwe plandemie voorstellen met een Kamala Harris-president? Geen sprake van.”

OAMF merkte op dat de CPT-codes van de AMA zowel volwassenen als kinderen omvatten, van wie wordt verwacht dat ze niet alleen een ‘eerste’ vogelgriepvaccinatie krijgen, maar ook ‘elke volgende vaccinatie’. Dit verwijst naar zogenaamde boosters.

Er zullen mandaten komen”, waarschuwde OAMF.

Ohio zou de eerste staat in Amerika kunnen worden die beschermende wetgeving aanneemt voor gewetensbezwaren en religieuze bezwaren tegen vaccinatie van volwassenen, zo onthulde de groep verder, wat goed nieuws is voor iedereen die daar woont – maar hoe zit het met de rest van het land?

“Dit is gewoon een verdere bevestiging dat de volgende controlepandemie op komst is,” zei OAMF. “We zijn allemaal gefocust op de verkiezingen, maar we moeten opletten wat ze in het donker doen!

Renz had ook het een en ander te zeggen tegen Elon Musk en de andere beheerders van X over de censuur die nog steeds op het socialemediaplatform plaatsvindt.

“Waarom worden de foto’s van deze bedreiging verborgen en verschijnt de thread niet in zoekopdrachten naar mRNA of ergens anders?”, vroeg Renz zich af nadat hij zag dat er in zijn thread over dit alles sprake was van shadowbanning en andere censuuracties.

“Natuurlijk wordt er over gesproken en is het trending, maar – net als veel andere items in mijn feed – worden de foto’s voortdurend onderdrukt en kan de post niet worden gevonden in een zoekopdracht. Ik krijg nooit een reactie en begrijp gewoon niet waarom dit blijft gebeuren op een platform dat gebaseerd is op vrije meningsuiting. Elon Musk dringt aan op vrije meningsuiting – luistert de staf @X?”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.


Bron: https://dissident.one/pandemie-2-0-is-klaar-voor-gebruik-fda-verleent-noodtoelating-eua-voor-mrna-vogelgriepvaccins-net-zoals-bij-covid 

RKI lek 25 maart 2020: 50 procent van de ziekenhuisbedden vrij, geen spoor van pandemie

 24/07/2024


De RKI-dossiers, die gisteren ongeredigeerd en volledig aan het publiek werden overgedragen, laten één ding heel duidelijk zien: er was geen sprake van een pandemie. We moeten “de curve afvlakken” om te voorkomen dat ziekenhuizen overweldigd raken, was een flagrante leugen. Dat blijkt uit de vergadernotulen van het RKI-crisisteam, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

De RKI-protocollen aan het begin zijn waarschijnlijk het meest onthullend. Ze laten een hele reeks fundamentele leugens zien en vooral dat er nooit een pandemie heeft plaatsgevonden. Ziekenhuisbedden waren slechts voor 50% gevuld, in plaats van de gebruikelijke 90%. Het besmettingspercentage was allesbehalve uitzonderlijk, maar eerder binnen het normale bereik. En het is normaal dat het aantal luchtwegaandoeningen eind maart, wanneer de lente begint, afneemt.

Maar laten we eens kijken naar de notulen van 25 maart 2020. Eerst over de bedbezetting:

In de notulen staat duidelijk:

“! Momenteel is het aantal vrije bedden/bezette bedden ongeveer gelijk, d.w.z. veel bedden zijn al vrijgemaakt (normaal aandeel vrije bedden <10%).”

De curve was duidelijk al in afgevlakt; vlakker kon hij nauwelijks worden gemaakt. Alle artsen en ziekenhuispersoneel wisten dit destijds. Het ontkracht de mythe van het gevaar van het zogenaamd ‘nieuwe’ coronavirus. Het enige dat nieuw was, was dat door de enorme golf van PCR-tests het leek alsof er een uitzonderlijk groot aantal infecties was. Men noemde positieve resultaten ‘ziekte’ en vond daarmee de ziekte uit zonder symptomen.

Maar verderop in de notulen:

De afname van acute luchtwegaandoeningen (ARE) en griepachtige ziekten (ILI) is vrij gebruikelijk voor deze tijd van het jaar en had vrijwel niets met de maatregelen te maken. We mogen ook niet vergeten dat de ‘pandemie’ pas op 13 maart begon en dat er vooraf geen tekenen waren van problemen of overbelasting van de ziekenhuizen.

Typerend is ook dat kinderen beduidend minder getroffen werden en worden door Corona dan door griep. Dit wordt expliciet vermeld in verschillende protocollen en is al tientallen jaren bekend.

Dit alles is vanaf maart 2020 te lezen in TKP en andere kritische media (zelfs in gedrukte vorm in 6 jaarboeken ), het werd alleen ontkend door politici namens de oligarchie, de farmaceutische industrie, de WHO en de EU.

We kunnen ook een ander sprookje terzijde leggen, namelijk het verhaal van het laboratoriumlek en de nieuwe Corona-versie, aangescherpt door ‘gain of function’-onderzoek. De coronavirussen gedroegen zich op dezelfde manier als in de jaren en decennia daarvoor. Deze verhalen waren alleen bedoeld om claims van verhoogd gevaar en ‘nieuwigheid’ te ondersteunen.

Hier zijn de volledige notulen van 25 maart 2020:

Notulen resultaten_crisisteamvergadering_25-03-2020

Hier hebben wij beschreven waar u de protocollen en aanvullende informatie kunt downloaden .

De video van de persconferentie van gisteren waarin het RKI-lek werd geïntroduceerd, is de moeite waard om te bekijken en te beluisteren:


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/rki-lek-25-maart-2020-50-procent-van-de-ziekenhuisbedden-vrij-geen-spoor-van-pandemie

Islamitisch Iran woedend op het satanische Frankrijk dat het Laatste Avondmaal en de profeet Jezus Christus bespot – Roept Franse ambassadeur op het matje


29/07/2024

Terwijl niet één Westers Christelijk land een protest heeft laten horen, heeft de Iraanse regering een verklaring afgelegd waarin het schande sprak van de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs waar het Laatste Avondmaal en Jezus Christus bespot werden.

Iran zegt dat Frankrijk zich moet schamen vanwege de openingsceremonie van de Olympische Spelen.

“De aanstootgevende voorstelling van Jezus Christus in Parijs gisteren was ronduit beledigend en overschreed alle rode lijnen.

Frankrijk, een land met een grote geschiedenis van het christendom, moet zich schamen, en ik smeek ons ​​christelijke volk over de hele wereld zich uit te spreken tegen deze daad. Wij veroordelen dit resoluut.”

Iran heeft de Franse ambassadeur ontboden vanwege de aanstootgevende voorstelling van Jezus Christus tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen.

Moslims beschouwen Jezus als een profeet van God.

Het Christelijke Rusland, dat niet welkom is in Parijs, keek ook met afgrijzen toe.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/islamitisch-iran-woedend-op-het-satanische-frankrijk-dat-het-laatste-avondmaal-en-de-profeet-jezus-christus-bespot-roept-franse-ambassadeur-op-het-matje

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...