donderdag 26 oktober 2023

Meer mensen zijn tegenwoordig bezig met CATASTROFE PREPPING dan ooit tevoren

oktober 24, 2023   3409   32  

Het sociale en politieke landschap in de Verenigde Staten ondergaat dramatische veranderingen, vooral met betrekking tot prepping.

Meer mensen dan misschien ooit tevoren in de geschiedenis van onze natie voelen de hitte van de dreigende ineenstorting, waardoor ze een voorraad voedsel, wapens en andere noodvoorraden aanleggen, schrijft Ethan Huff.

Eigenaren van overlevingsbedrijven en survivaltrainers zeggen dat ze een heel nieuw soort klantenbestand zien – mensen die nog maar een paar jaar geleden het idee zouden hebben weggewuifd dat ze ooit gevriesdroogd voedsel, een generator en vuurwapens nodig zouden hebben.

Uit de laatste gegevens blijkt dat de verkoop van geprefabriceerde rampenkits door het dak gaat. Uit een enquête uitgevoerd door Finder, een bedrijf dat financiële diensten verleent, blijkt dat ongeveer een derde van de 2.179 ondervraagde volwassenen zegt dat ze het afgelopen jaar gemiddeld 149 dollar hebben uitgegeven aan niet-bederfelijk voedsel, medische benodigdheden en kannen vol water – voor het geval dat.

Dit is een stijging ten opzichte van ongeveer één op de vijf volwassenen die hetzelfde aangaf in 2020, aan het begin van de Wuhan coronavirus (COVID-19) “pandemie”, wat aangeeft dat de angst onder de algemene bevolking over wat er komen gaat, toeneemt.

De menselijke kudde wordt zich ervan bewust dat de dingen niet in orde zijn, en zeker nog erger zullen worden

Veel van de mensen die voor het eerst aan prepping doen, zeggen dat ze dat niet uit angst doen, maar eerder als een soort “voor het geval dat.”

“Het is niet zozeer dat we het einde van de wereld proberen te overleven, maar meer dat we geen idee hebben wanneer er een aardbeving of tornado gaat gebeuren,” verklaarde een man aan The Wall Street Journal die een paar jaar geleden nog nooit aan prepping had gedacht.

 

“Het is rationeel stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat we op die momenten snel kunnen handelen.”

Een bedrijf genaamd Preppi, dat voorverpakte noodpakketten maakt, zegt dat de verkoop in 2023 tot nu toe met 29 procent is gestegen ten opzichte van heel 2022. De verkoop van een concurrerend bedrijf genaamd Judy nam in juni een hoge vlucht – verviervoudigde zelfs – toen al die rook van bosbranden het noordoosten bedekte.

Een andere vrouw die in een appartement in New York City woont, vertelde de Journal dat ze er nooit aan gedacht zou hebben om een tent, slaapzak en waterfiltersysteem in haar woning te hebben voordat ze video’s over het voorbereid zijn op noodsituaties op social media had bekeken.

“Het is eigenlijk voor een gezin van vier, maar ik had zoiets van ‘Weet je wat? Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen,” zei de vrouw over haar beslissing om een rampenpakket van $100 op Amazon te kopen, voor het geval dat.

Volgens John Ramey, de oprichter van de zelfredzaamheidstrainingswebsite The Prepared, bestaat zijn publiek de laatste tijd uit allerlei bevolkingsgroepen en politieke overtuigingen.

“Mensen worden zich steeds meer bewust van de problemen in de wereld en hoe feilbaar dingen zijn,” zegt Ramey, die in Boulder, Colo woont.

Marlon Smith van Urban and Outdoor Survival, dat lessen in overleven geeft, zegt dat zijn bedrijf ook “een totaal nieuwe markt” ziet ontstaan voor het voorbereiden op rampen en noodsituaties.

Sinds het laatste conflict in Israël uitbrak op 7 oktober, zegt Smith dat hij een toename in het aantal telefoontjes van klanten heeft ontvangen. Zijn komende 20-persoonstraining heeft momenteel een wachtlijst van 10 personen.

 

“Ik heb geen controle over wat er gebeurt, maar ik kan wel de gemoedsrust hebben dat ik voorbereid ben,” zegt Kasen James, een 30-jarige tekstschrijver die nu voor ongeveer $200 aan voorraden en een paar honderd dollar aan contant geld in zijn huis en auto bewaart, omdat Morgan Hill, Calif., waar hij woont, in 2020 een evacuatiebevel voor natuurbranden kreeg.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/meer-mensen-zijn-tegenwoordig-bezig-met-catastrofe-prepping-dan-ooit-tevoren/

Globalisten van het World Economic Forum willen watercrisis misbruiken om een wereldregering te vormen

 oktober 26, 2023   1976   7  

 

Na herhaalde mislukte pogingen om een wereldregering te vormen, zet het World Economic Forum nu in op de dreigende watercrisis als de sleutel om eindelijk zijn doelen te bereiken.

Professor Mariana Mazzucato, een “agenda bijdrager” voor het World Economic Forum, heeft dit heel duidelijk verwoord in een filmpje van de bijeenkomst van de groep in Davos vorig jaar dat onlangs viraal is gegaan, schrijft Cassie B.

In de clip deelt ze haar teleurstelling over het feit dat klimaatverandering en COVID-19 vaccins tot nu toe niet hebben geholpen om hun doel te bereiken, maar ze zei dat een watercrisis zou slagen waar deze benaderingen hebben gefaald.

Tijdens een WEF-bijeenkomst over de “economie van water” zei ze: “Zijn we er echt in geslaagd om iedereen in de wereld te vaccineren? Nee. Dus het is niet alleen belangrijk om water te benadrukken als een mondiaal gemeengoed en wat het betekent om samen te werken en het zowel vanuit een mondiaal gemeengoedperspectief als vanuit het eigenbelangperspectief te bekijken, omdat het die parallel heeft, maar het is ook belangrijk omdat we er niet in geslaagd zijn om die problemen op te lossen die soortgelijke kenmerken hadden. En water is iets dat mensen begrijpen.”

De discussie was bedoeld om een tweejarig initiatief te ontwikkelen dat gericht is op het transformeren van de economie van water, waarvan ze hoopt dat het de manier waarop water wordt beheerd voor de rest van de eeuw zal veranderen.

American Cancer Society: Patiënten behandelen is schadelijk voor de planeet - ze zouden moeten sterven

 

Ze leek ook te suggereren dat het publiek niet intelligent genoeg is om klimaatverandering te begrijpen, maar water is iets waar zelfs kinderen zich in kunnen vinden.

“Klimaatverandering is een beetje abstract. Sommige mensen begrijpen het heel goed, sommigen begrijpen het een beetje, en sommigen begrijpen het gewoon niet,” zei ze.

“Water, elk kind weet hoe belangrijk het is om water te hebben. Als je voetbalt en je hebt dorst, dan heb je water nodig,” voegde ze eraan toe.

Ze wees op de noodzaak van het cultiveren van “burgerbetrokkenheid” bij deze kwestie en “het experimenteren met dit begrip van het algemeen belang.” Ze maakte ook een toespeling op de WEF-agenda’s voor klimaatverandering en COVID-19-vaccins, ondanks hun mislukkingen, en zei: “Kunnen we deze keer echt resultaten boeken op manieren waarop we andere keren jammerlijk gefaald hebben? En hopelijk zullen we niet blijven falen met de andere dingen, maar hoe dan ook…”

Tijdens de vergadering stelde de groep het belang vast van veilig, schoon water voor de menselijke gezondheid en de groei van economieën en lanceerde de Global Commission on the Economics of Water.

De directeur van het Potsdam Institute for Climate Impact Research, Johan Rockstrom, wees op de voedselcrisis die centraal stond in de discussies van het WEF. Hij merkte op dat de belangrijkste bepalende factor of deze crisis en de klimaatverandering succesvol overwonnen kunnen worden, water is, dat volgens hem het ontbrekende stuk is in veel beleid en discussies.

Hij zei bijvoorbeeld dat veel voedselzekerheidscrises verband houden met waterschaarste, wat volgens hem samenhangt met klimaatverandering en regenval. Hij concludeerde dat het tijd is om de economie van water te zien als iets dat een gemeenschappelijk doel is dat dringend beheerd moet worden met een “brede systeembenadering”.

Wanneer dissidentie eindigt, zal het transhumanisme heersen en digitalisering regeren, zal de mensheid ophouden menselijk te zijn

 

WEF heeft sterk aangedrongen op het vaccineren van de wereld tegen COVID-19

In 2021 stelde het World Economic Forum dat het economisch herstel van de wereld na de pandemie afhing van de uitrol van vaccins. Ze schetsten hoe de wereld gevaccineerd kon worden tegen COVID-19 en riepen op tot publiek-private partnerschappen om fabrieken over de hele planeet te bouwen om elk jaar vaccins aan elk individu te verstrekken.

Ze maakten er geen geheim van dat ze iedereen een injectie wilden geven en stelden: “De enige manier om dit op te lossen is door ons plan om de wereld te vaccineren te versnellen. Niemand is veilig totdat we allemaal veilig zijn.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/globalisten-van-het-world-economic-forum-willen-watercrisis-misbruiken-om-een-wereldregering-te-vormen/


Boomoloog Robert Brame keek met stijgende verbazing naar de branden op het eiland Maui in augustus dit jaar. Volgens hem zijn de branden niet natuurlijk ontstaan, maar als gevolg van microgolven.

In een interview met Michelle Melendez dat inmiddels bijna een half miljoen keer is bekeken, zegt Brame dat hij inmiddels op 38 plekken is geweest waar branden hebben gewoed. Op al die plekken heeft hij bewijs verzameld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WhiteAzn4Life (@jakegtv)

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het klopte van geen kant

Wat hem vooral opviel, was dat de bomen nog overeind stonden en niet waren verbrand. “En hoe kon het vuur een snelweg oversteken? Het klopte van geen kant.”

Hij zag dit eerder in Californië gebeuren na verwoestende branden. Huizen die afbranden en verder niets. Dat heeft volgens hem te maken met alle metalen die ze bevatten.

Brame, die al 48 jaar in het vak zit, zei verder dat de topmensen binnen de brandweer precies weten wat er speelt.

Microgolven

Als bomen niet in brand vliegen, maar huizen wel, dan gaat het volgens hem om branden die zijn veroorzaakt door microgolven.

Ook van de auto’s was bijna niets meer over. Brame wees erop dat autoglas smelt bij een temperatuur van zo’n 1400 graden Celsius. Bij een bosbrand bereikt de temperatuur hooguit 700 tot 800 graden, zei hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

https://www.ninefornews.nl/expert-heeft-opmerkelijke-theorie-over-branden-op-maui/

Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=Bs3o3z0G8tw    

445.010 weergaven 31 aug 2023

Learn more and take action at https://www.standtogetherhawaii.com

Dr. McCullough waarschuwt: meerdere keren prikken met mRNA COVID-‘vaccins’ zou ‘turbokanker’ kunnen bevorderen

 10/12/2023 // Ethan Huff // 8,2K Weergaven

Tags: badcancerslechte gezondheidbadmedicinekankerkanker veroorzaaktCOVIDcovid-19Gevaarlijke geneeskundegenocidemRNAOperatie Warp SpeedPeter McCulloughplasmide DNASucharit BhakdiTrumpturbokankervaccinatievaccinoorlogenvaccins


Tijdens een recent online symposium georganiseerd door de World Council for Health, gerenommeerde internist en cardioloog Dr. Peter McCullough gewaarschuwd dat het laatste onderzoek bevestigt dat Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" in feite verband houden met een nieuw gevonden fenomeen dat bekend staat als "turbokanker"."

Dr. McCullough heeft een prominente theorie uitgepakt die veel geloofwaardigheid heeft dat kanker zich alleen in een menselijk lichaam mag vormen wanneer bepaalde "meerdere verschillende processen" worden beïnvloed, zelfs als een "enkele bron van blootstelling" verantwoordelijk is voor het activeren hier van meerdere verschillende processen.

De enkele bron van blootstelling dat Dr. McCullough verwees natuurlijk naar de ‘Fauci Flu-vaccinaties’. Onder verwijzing naar de "Multi-Hit-hypothese van carcinogenese" voorgesteld door Sutherland en J.C. Bailar in 1984, Dr. McCullough voerde aan dat met name mRNA-injecties meerdere verschillende veranderingen in het hele lichaam veroorzaken die de vorming en verspreiding van kanker bevorderen.

Dr. McCullough haalde ook een preprint paper aan dat steld dat het S2-segment van het piekeiwit dat wordt geproduceerd door de mRNA-spovide-injecties "waarschijnlijk tumorsuppressorsystemen remt."Naar zijn mening raakte dit kankerbevorderende effect van de vaccins" nummer één."

(Gerelateerd: Helaas zelfs degenen onder ons die niet rechtstreeks voor COVID zijn geïnjecteerd mogelijk indirect nog steeds "gevaccineerd" door volledig geïnjecteerde mensen die ons onbewust het gif terloops "vergieten".)

Waren COVID-vaccins met opzet ontworpen om "turbokankers" te activeren?"

Onderzoek uit China toont ook aan dat de mRNA-component van de injecties "de natuurlijke DNA-herstelmechanismen van het menselijk lichaam in het gedrang brengt".'Dit zou kwalificeren als een van de andere meerdere verschillende processen waardoor COVID-opnamen kanker veroorzaken en verspreiden.

Met andere woorden, de S2-component van de opnamen remt tumorsuppressie terwijl de mRNA-component het lichaam ervan weerhoudt beschadigd DNA te herstellen, waarvan Dr. McCullough beschreven als "hit nummer twee."

Een potentiële derde bron van kankerpromotie door COVID-opnamen is de schijnbare "besmetting" van de injectieflacons met Simian Virus 40 of SV40. Deze en andere verontreinigingen fungeren als "promotors en versterkers" van kanker, evenals andere vergiften zoals E. coli.

De vermeende reden waarom E. coli wordt zelfs gebruikt om Big Pharma-massa te helpen bij het produceren van "grote hoeveelheden messenger-RNA", Dr. McCullough legde het verder uit.

Wat betreft SV40 , nog een krant gepubliceerd in het tijdschrift Klinische microbiologische beoordelingen legt uit dat het toxine een "bekend oncogeen DNA-virus is dat primaire hersen- en botkanker, maligne mesothelioom en lymfomen bij laboratoriumdieren veroorzaakt."

Het algemene doel van het symposium waarop Dr. McCullough sprak om de implicaties van het onlangs ontdekte plasmide-DNA in COVID-prikken aan te pakken. Als gepensioneerde Thais-Duitse microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi waarschuwde dat plasmide-DNA genetische mutaties veroorzaakt die opnieuw verband houden met de vorming van kanker.

Plasmide-DNA is ook giftig, simpelweg omdat het een vreemd type DNA is dat het lichaam niet herkent, waardoor het zichzelf met auto-immuniteit aanvalt. Dr. Bhakdi waarschuwt dat dit plasmide-DNA leidt tot "langdurige ontsteking en orgaanschade door het hele lichaam."

'We wisten dat dit eraan kwam', schreef een van onze eigen commentatoren en legde uit wat hij of zij doet om de kwestie van COVID-prikafscheiding te bestrijden. 'De regering en de media probeerden te beschuldigen als iets dat complottheoretici doen, onderzoek. Sinds het begin van de onzin van de prik foerageer ik paardebloemen en dennen en groeiende artemisie (het belangrijkste kruid dat in ivermectine wordt gebruikt).

'We drinken al een paar jaar dagelijks dennenaalthee. Dit is aangetoond om te voorkomen dat de "spikes" zich aan uw T-celreceptoren binden via het shikiminezuur, d-limoneen, quercetine, vitamine C en antioxidanten die dennen bevat. We verdubbelen of verdrievoudigen soms als we bij shedders zijn geweest."

(red. zie ook in deze blog info over 'The universal Anti-dote' CLO2, CDS of MMS op de website van AndreasKalcker.Com )

Het volledige bloedbad van Operation Warp Speed moet nog komen. Meer informatie bij Genocide.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

Cloudfront.net [Pdf]

NaturalNews.com

NCBI.NLM.NIH.gov

Bron: https://ericerblive.substack.com/p/dr-mccullough-warns-getting-jabbed

Nederlandse politicus Thierry Baudet op het hoofd geslagen net voor zijn lezing in Gent, aanvaller door politie afgevoerd.


Thierry Baudet wordt bij aankomst aan de Universiteit Gent aangevallen door een man met een paraplu.

Beeld Didier Verbaere

De omstreden Nederlandse politicus Thierry Baudet heeft een slag tegen het hoofd gekregen vlak voor een lezing aan de UGent. De voorzitter van Forum voor Democratie mocht na veel discussie een openingslezing geven voor het KVHV, een rechts-conservatieve studentenvereniging.

FEMKE PEETERS en DIDIER VERBAERE26 oktober 2023, 20:40

Na veel ophef en een tussenkomst van de Raad van State mocht Thierry Baudet vanavond in gebouwen van de UGent een lezing houden voor de rechts-conservatieve studentenvereniging KVHV. Meteen nadat bekend gemaakt werd dat hij zijn lezing in de UGent-gebouwen zou geven, werd een tegenbetoging aangevraagd. Zo’n 20 mensen kwamen samen om te protesteren.

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Ondanks goede beveiliging kon een man naar Baudet lopen en hem met een oranje paraplu op het hoofd slaan. De aanvaller werd geneutraliseerd door iemand van de security. De man schreeuwde antifascistische leuzen, onder meer tegen Poetin, en werd gearresteerd.

Baudet werd in veiligheid gebracht, maar raakte niet ernstig gewond. De lezing is toch kunnen doorgaan en ging om iets na 20 uur van start in een auditorium van de Gentse universiteit. Er zijn zo’n 300 luisteraars aanwezig, onder wie ook Dries Van Langenhove.

Beeld Didier Verbaere



FVD-voorman Thierry Baudet werd bij aankomst voor een lezing aan de universiteit van Gent aangevallen door een man. Op beelden is te zien hoe hij hard wordt geslagen met een paraplu.

De universiteit gaf aanvankelijk geen toestemming voor de lezing, maar zwichtte op last van de rechter.

Baudet was uitgenodigd door studentenvereniging KVHV. Het universiteitsbestuur weigerde toestemming te geven omdat het de veiligheid niet zou kunnen waarborgen. De studentenvereniging stapte naar de Belgische Raad van State en werd in het gelijk gesteld.

Rechtse politici zijn opgejaagd wild

Veel mensen reageren geschokt op het incident. “Wat een walgelijke laffe aanval op Thierry Baudet en daarmee op onze vrije democratische samenleving,” zegt Kamerlid Wybren van Haga (BVNL). “Geweld en intolerantie moeten keihard bestreden worden.” Van Haga wenst hem veel sterkte.

“Politie staat erbij en kijkt ernaar,” merkt het Vlaamse parlementslid Filip Dewinter op. “Hoe dikwijls hebben we dit al meegemaakt? Na de IS-aanslag weeral blamage voor onze veiligheidsdiensten. Rechtse politici zijn opgejaagd wild.”

Voorzitter van Vlaams Belang Jongeren Filip Brusselmans voegt toe: “Dit is onaanvaardbaar, of je het nu eens of oneens bent met Baudet. Links radicaliseert. In rap tempo.”

Totale schande

“Beangstigend,” zegt auteur en spreker Hans van Tellingen (BVNL). “Maar FVD is ‘het gevaar’ hoor,” schrijft oud-Statenlid Daniël Osseweijer.

Fractievoorzitter van FVD in de gemeente Westland Jasper van der Voort roept op: “Dit krijg je na constante demonisering. De haatcampagne moet stoppen!”

Kamerlid Harm Beertema (PVV) spreekt van ‘een totale schande’. “Waarom kon de Gentse politie dit niet voorkomen? Waarom hadden die geen idee van de dreiging? Onbegrijpelijk.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...