woensdag 23 augustus 2023

Ik ga geen f*cking ongedierte eten: Een Manifest

augustus 23, 2023   777   3  


De oproep om insecten te eten om klimaatverandering tegen te gaan is een afleidingsmanoeuvre van de globalisten, vooral om ons af te leiden van een afnemende levenskwaliteit dankzij inflatie en een falend Centraal Bankbeleid.

Ik heb al vaak opgemerkt dat inflatie vooral snode bedoelingen heeft, omdat het zich afspeelt in de donkere machines van de nacht, omdat niemand het merkt of de tijd heeft om het te begrijpen, schrijft Quoth the Raven.

Inflatie berooft mensen elke seconde van de dag, terwijl de meerderheid van de slachtoffers niet kan verwoorden hoe het werkt.

Het even afschuwelijke en onaangename neefje van inflatie is krimpflatie. Krimpflatie is wat bedrijven doen als ze niet direct hun ballen in uw gezicht willen wrijven door de prijzen te verhogen. In plaats daarvan geven ze u minder product voor dezelfde prijs.

Meestal gaat deze hufterigheid gepaard met uitzonderlijk beledigende marketing. Dit is bijvoorbeeld een slappe poging van een focusgroep bij Proctor and Gamble om u ervan te overtuigen dat het Arabische cijfer “6”, een integer getal dat al duizenden jaren bekend en begrepen wordt, eigenlijk “9” betekent.


Krimpflatie is net zo grotesk als inflatie, en valt in een brij van gevolgen die uit het niets ontstaan, de uitwerpselen van het voortdurende verlies aan koopkracht van de dollar.

En net als bij inflatie moeten deze gevolgen net genoeg verborgen worden gehouden zodat ze kunnen voortduren, maar zonder dat iemand er iets van merkt. Als u niet merkt dat de machthebbers u elke dag een nanometer in de grond afnemen, zal het tientallen jaren duren voordat u merkt dat u een kilometer bent opgeschoven.

Er is geen beter voorbeeld van dit “een nanometer grond per dag van u afnemen” dan een opkomend en groeiend koor van nieuwsartikelen en opiniestukken die beginnen te suggereren dat de bevolking op een dag insecten als maaltijd zal eten om – let op – de klimaatverandering te helpen bestrijden.

 

Is het u opgevallen dat dit soort krantenkoppen de laatste paar jaar opduiken? Hier is er een van eerder deze maand:


Hier is er nog een van mei 2023:


En hier is een derde, van de slangenkop van het World Economic Forum:


Het beste deel? Nog voordat het artikel van het World Economic Forum begint, wordt er gezegd dat het WEF het “slachtoffer” is van het feit dat dit artikel op grote schaal “verkeerd wordt weergegeven”, alsof mensen niet in staat zijn om de verdomde titel te lezen en hun eigen conclusie te trekken.

Voordat er ook maar één woord in het opiniestuk staat, is er een opmerking “Help ons de verspreiding van verkeerde informatie tegen te gaan”.


Men kan zich afvragen waarom dit idee blijft opduiken, behalve dan het feit dat Klaus Schwab zijn gelobotomiseerde sycofanten die de leiding hebben over verschillende wereldregeringen en mediakanalen aanstuurt om het verhaal te pushen.

Progressieve, links georiënteerde yuppies geloven zeker dat het voor ons eigen bestwil is.

“Insecten zijn vast beter voor ons qua voeding en helpen de planeet te redden,” zullen ze bij zichzelf denken. “Daarom brengen de overheid en de media, die altijd het beste met ons voor hebben, ons op dit idee. Bedankt jongens!”

Maar de realiteit van de situatie is dat het eten van insecten, dat vroeger voer was voor shows als Fear Factor, ons wordt opgedrongen omdat het de volgende stap is in het drastisch verlagen van onze levenskwaliteit om een groeiende ongelijkheidskloof en het voortdurende verlies aan koopkracht van de dollar te compenseren.


Ik beweer al jaren dat onze levenskwaliteit langzaam achteruitgaat omdat we geen deugdelijk geld of verstandig beleid van de Centrale Bank hebben. Krimpflatie is een duidelijk voorbeeld. Minder voor de hand liggende voorbeelden zijn onze steden die langzaam in gedemilitariseerde zones veranderen, de kwaliteit van de producten die we gebruiken die achteruit gaat en een hele reeks campagnes om ons onze burgerlijke vrijheden en levenskwaliteit te laten opgeven in naam van Greta Thunberg.

Zoals ik al schreef in mijn bekroonde artikel “World Economic Fuck’em“, lijken onze regering en media maar al te graag mee te gaan in de signalen van de marionettenspelers van de wereld, waarvan er veel te vinden zijn in het World Economic Forum, een collectief van zelfingenomen mondiale elites die deugdsignalen, waarden, lessen, lezingen en politieke initiatieven doorgeven aan ons, de mensen hier in de rest van de wereld.

Dat klopt. Deze groep wereldwijd niet-gekozen turbo-dildo’s weet wat het beste voor ons is. En wat het beste voor ons is, resulteert er op de een of andere manier altijd in dat we minder privébezit hebben, minder burgerlijke vrijheden en dat we een stap dichter bij het letterlijk eten van hondenpoep komen om te overleven. Bedankt, Klaus!

     Ik voel me knap!”


Vandaag neem ik mijn standpunt in, want de ene dag hebben we vrede met het eten van krekels… de volgende dag eten we die bewapende-kwaliteit troep die ze op de Nebuchadnezzar serveerden, omdat de machines het hebben overgenomen en voedsel niet langer een delicatesse is, maar slechts een vereiste en noodzakelijke bron van voeding en basisvoedingsstoffen om onze lichamen als batterijen te laten functioneren.

 


Simpel gezegd: ik heb er genoeg van. Het idee om geen persoonlijk eigendom te hebben en mijn burgerlijke vrijheden op te geven is één ding. Ik kan met beide vrede hebben door het feit dat ik om te beginnen niet veel bezit, en omdat de overheid toch wel zal nemen wat ze wil. Maar als je mijn Cooler Ranch™ Doritos en Chick-fil-A begint te vervangen door meelwormen? Nou, dan heb je net de grens gevonden van de heuvel waarop ik bereid ben om te sterven.

Dus als u bij NPR, The New York Times of de Washington Post werkt, doe me dan een lol en spaar uw adem als het gaat om het schrijven van Klaus’ volgende deugdzaam klinkende opiniestuk waarin hij suggereert dat we door aarde moeten gaan graven om regenwormen als ontbijt te vinden.

Ik ga het niet lezen, het is duidelijk dat jullie een voorbeeld zijn voor een globalistische agenda die de haves en de have-nots verder verdeelt, en, bij gebrek aan een betere manier om het te zeggen: Ik ga geen f*cking ongedierte eten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/ik-ga-geen-fcking-ongedierte-eten-een-manifest/

 

EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat


De voedselpolitiek van de klimaatalarmbeweging is de laatste jaren geradicaliseerd – van het aanbevelen van minder vlees en meer groenten tot het dwingen van mensen om over te schakelen op het eten van insecten. Om deze trend te versnellen, hoeft de voedselproducent niet te verklaren dat zijn producten de controversiële insecten bevatten, schrijft Mats Dagerlind. … Meer lezen overEU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat

https://www.frontnieuws.com/eu-fabrikanten-hoeven-niet-aan-te-geven-dat-voedsel-insecten-bevat/


PSYOP-23 in opkomst: Mockingbird MSM geactiveerd voor opvolgende “pandemie”

augustus 23, 2023   1894   6  


De massale angstopwekkende fase van alles wat “pandemisch” is wordt nu officieel in realtime gefabriceerd door de MSM (Main Stream Media) pratende leeghoofden:

De aflevering van Nightly News werd in een mum van tijd geopend door de oplichter BigPharma-shill anchor Lester Holt, die de volgende ronde DEATHVAX™ promootte, schrijf 2ndsmartestguyintheworld.

De verplichte ziekenhuisbeelden met de nieuwste valse COVID-statistieken, en ze waren op weg naar de spreekwoordelijke races, het zaaien van MK Ultra verhullende therapietrouw, wat de mentale modelleringspoort is naar steeds meer angstoptiek, die op zijn beurt weer functioneert om het gebruik van “vaccins” te verhogen. Dat hopen ze tenminste, want de huidige 17% Bivalent booster opname is onvoldoende voor zowel BigPharma’s winst als het wereldwijde eugenetica programma Great Reset.

Een “deskundige” arts werd toen geïnterviewd, en zij spuwde het gebruikelijke “variant” onzinverhaal dat haar handlangers haar voorschotelden.

Vervolgens interviewden ze de vereiste nuttige idiote sociopaat van het CDC om hun gehersenspoelde kijkers te verzekeren van de “veilige en effectieve” biowapeninjecties met langzame doding:

DEATHVAX™ peddelaar en pathologische leugenaar Rochelle Walensky werd onlangs vervangen door mede-Harvard alumnus Mandy Cohen. “Biden’s” keuze voor de nieuwe directeur van het Centrum voor Ziektemisdaden is de perfecte voorbereiding voor de komende PSYOP-23 “pandemie”. Maar gelooft Cohen echt dat een virus met een IFR van praktisch nul voor gezonde mensen onder de 70 … Lees volledig verhaal

Mandy Cohen hield haar gebruikelijke leugenachtige verhaal over hoe de FDA bezig is geweest om de nieuwste gemodificeerde mRNA-vergiften goed te keuren.


De interviewer van MSM vroeg: “zal het beschermen tegen deze nieuwe stam?”. Waarop de uitpuilende psychotische ogen van de goede dokter nog wijder werden, voordat ze schaamteloos loog: “Ja, de booster is afgestemd op wat we nu zien circuleren.”

 

Behalve dan dat geen enkel “vaccin” ooit “op maat” zou kunnen zijn om te inenten of op welke manier dan ook te beschermen tegen een ademhalingsziekte; met andere woorden, meer “Vertrouw op de wetenschap” rechtstreeks naar een vroegtijdige dood. Om nog maar te zwijgen over het feit dat er geen enkele manier is om een griep- of COVID-vaccin op de markt te brengen dat de huidige muterende stammen aanpakt. Kortom, Mandy et al. verbijsteren hun wetenschappelijk ongeletterde kijkerspubliek met schaamteloze junkwetenschap.

Maar het werd nog erger, toen de interviewer spottend zei dat de (onwettige) federale regering weer eens niet genoeg deed tegen deze nieuwste PSYOP-23 “opleving”. Waarop de gestoorde dokter een beetje stotterde en zich hergroepeerde voor de tweede ronde van haar vetgedrukte leugens: “De manier waarop we onze- net zoals we met onze griepprikken doen, toch- we zorgen ervoor dat we kijken naar de manieren waarop het virus veranderd is, ze- uh- (2SG: ze struikelde, loog toen weer)- ze evalueren dat- de FDA doet haar werk, we zullen dit waarschijnlijk zien als een jaarlijkse- uh- COVID prik, net zoals de griepprik.”

Net als de griepprik. Behalve dat al deze dodelijke injecties nu op het gemodificeerde mRNA-platform zijn, en geen van alle doen ze iets tegen virussen, maar ze zijn buitengewoon effectief in het genetisch modificeren van mensen tot wandelende spike-eiwitfabrieken die lijden aan hartschade en VAIDS.

We hebben onlangs ook gezien hoe marxistische steden zoals New York zich (her)positioneren om ouderen en gehandicapten uit te roeien, wat perfect past in het propagandaprogramma van bovenstaand nieuws:

NYC lanceert PSYOP-19/Flu DEATHVAX™ Campagne voor het euthanaseren van ouderen en invaliden door aan te dringen op meer boosters terwijl PSYOP-23 wordt klaargemaakt.
Oude lezers van deze Substack herinneren zich misschien dat we NYC ontvluchtten op het hoogtepunt van de “pandemie”. We wisten wat ons te wachten stond en we weigerden het sluipende technocommunisme in de Big Apple te steunen. We wisten dat er steeds meer tirannie zou komen, samen met ongrondwettelijke “vaccin”-apps, MK Ultra-maskeermandaten en de nooit eindigende langzame … Lees volledig verhaal

Het “gezondheids”-ontvolkingsknooppunt van de VN is ook de angst aan het aanwakkeren:


En dan is er nog dit WEF poppetje met de verplichte gekke ogen:


Het “nieuws”-segment eindigde met steeds meer opzettelijke CogDis en omkering van de werkelijkheid:

“En zorg ervoor dat u al uw inentingen krijgt: COVID, griep en RSV. Zo geeft u uzelf de beste kans om gezond te blijven.”

“Een herinnering dat COVID nooit is weggeweest.”

Laten we hun realiteitsinversie omkeren:

Er is nooit een pandemie geweest; dus wat nooit is verdwenen is het MIND VIRUS. En dit MIND VIRUS wordt nu ingezet op alle Mockingbird mediaplatforms in een gezamenlijke poging om de planeet opnieuw te vergrendelen en te injecteren.

Als je jezelf injecteert met gemodificeerd mRNA COVID-, griep- en RSV-gif, dan zul je na verloop van tijd steevast ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals myocarditis, prion-gebaseerde ziekten, turbokanker, enz. 

Elke persoon die deze verschillende boosters heeft genomen en beweert zich goed te voelen, is in wezen het equivalent van iemand die zich “goed voelt” met ongediagnosticeerde kanker in een laat stadium.

 

De beste feitelijke kans om gezond te blijven tijdens het komende griepseizoen PSYOP-23 is het toedienen van hoogwaardige nutraceuticals en goedkope, hergebruikte medicijnen:

Synergetische combinatie van ivermectine en fenbendazol is ZEER DOELTREFFEND bevonden bij het voorkomen en behandelen van kanker.

Deze Substack heeft onlangs geschreven over de wondermiddelen Ivermectine en Fenbendazol: Als combinatietherapie bieden deze twee geneesmiddelen een zeer synergetische aanpak voor het genezen van een breed scala aan kwalen, van schade door injecties met langzame dodelijke biowapens tot ziekten die voorafgaan aan (turbo)kanker, enz.

Gehoorzaam NIET.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/psyop-23-in-opkomst-mockingbird-msm-geactiveerd-voor-opvolgende-pandemie/

Neem even de tijd voor deze donderspeech van Europarlementariër Christine Anderson


De gekken hebben de macht over ons land overgenomen en de commandobrug bevindt zich in Brussel, zei Europarlementariër Christine Anderson tijdens een partijbijeenkomst van AfD in Magdeburg.

We zien dat op alle mogelijke niveaus in onze samenleving een aantal zaken worden gepusht, zei Anderson. Te weten: aanvallen op de vrijheid, democratie en rechtsstaat, op onze nationale, culturele en zelfs seksuele identiteit; de verminking van de lichamen en genitaliën van onze kinderen; en de destabilisering van ons land door de import van miljoenen illegale migranten.

De EU-instituties treden democratische principes met voeten als een sloopkogel die een gebouw van staal en beton te lijf gaat, aldus het Europarlementslid.

Nog veel totalitairdere maatregelen

De soevereiniteit van dit land is de facto vernietigd, benadrukte ze. “De corrupte WHO, die wordt aangestuurd door multimiljardairs en die geen verantwoording aflegt aan het parlement, kan en gaat nog veel totalitairdere maatregelen nemen om de volksgezondheid te ‘beschermen’. Daar kun je op rekenen!”

De WHO wil het coronapaspoort wereldwijd inzetten. Daarmee is de eerste stap gezet richting de hel van het Chinese sociaalkredietsysteem, en totalitaire surveillance en digitale controle, zei Anderson, die volgend jaar bij de Europese Parlementsverkiezingen op nummer 4 van de lijst van AfD komt.

Het is één groot gekkenhuis

Wat komt hierna? Klimaatwaanzin waaronder klimaatlockdowns, digitaal geld, een digitale identiteit en dit alles wordt er met adembenemende snelheid doorgejast, waarschuwde ze. En alles is erop gericht om de burger buiten de democratie te plaatsen.

Anderson stelde verder dat de EU niet hervormd kan worden. “Het is hier één groot gekkenhuis. Laten we in godsnaam voor eens en voor altijd een einde maken aan dit dure feestje van links-groene ideologische onzin.”

“Dexit, nu, meteen! Klaar!”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...