zaterdag 23 maart 2024

Paus Franciscus hekelt “vaccinsceptici” en noemt de weigering van COVID-vaccinatie een “bijna suïcidale daad van verloochening”

"DE KATHOLIEKE KERK IN HANDEN VAN BIG PHARMA ...?!" (red.)

 

Paus Franciscus heeft opnieuw de met abortus besmette COVID-vaccins aangeprezen en zijn veroordeling uitgesproken over degenen die weigerden de prik te nemen.

maart 21, 2024   62

    © Ross Dunn (CC BY-SA 2.0)

Paus Franciscus heeft opnieuw zijn veroordeling uitgesproken over critici van de met abortus besmette COVID-19 injecties, door te zeggen dat oppositie tegen de injecties hem “verontrust” omdat “tegen het tegengif zijn een bijna suïcidale daad van ontkenning is.”

Als onderdeel van zijn onlangs vrijgegeven memoires, in een reeks interviews door journalist Fabio Marchese Ragona, benadrukte Paus Franciscus zijn gedachten en reacties op het COVID-19 tijdperk, met inbegrip van de met abortus besmette COVID-injecties en zijn warme onthaal ervan, schrijft Michael Haynes.

De paus beschimpte degenen die geen injectie namen of die zich er publiekelijk tegen uitspraken met de woorden:

Beslissen of je je laat vaccineren is altijd een ethische keuze, maar ik weet dat veel mensen zich hebben aangemeld bij bewegingen die tegen de toediening van de medicijnen zijn. Dit verontrustte me, want in mijn ogen is tegen het tegengif zijn een bijna suïcidale daad van ontkenning.

Franciscus veroordeelde ook op slinkse wijze kardinaal Raymond Burke, die sterk gekant was tegen de injecties en die ook in het ziekenhuis was opgenomen met COVID-19 en ernstige gezondheidsproblemen had.

“Er waren zelfs een paar anti-vaxxers onder de bisschoppen: sommigen kwamen dicht bij de dood,” verklaarde Franciscus, een echo van een verholen grapje dat hij maakte naar de Amerikaanse kardinaal in 2021.

Verwijzend naar de COVID-gerelateerde lockdowns als een “grimmig scenario”, verklaarde Franciscus dat “dit grimmige scenario begon te veranderen met de komst van de eerste vaccins,” zonder melding te maken van de vele bijwerkingen die verbonden waren aan de uitrol van de experimentele prikken, waaronder een toename van hart-, hersen- en bloedziekten.

De paus, die vanaf het begin een uitgesproken promotor van de injecties is gebleven, stelde dat “er een algemene angst werd gecreëerd toen oppervlakkige uitleg over de werking van de vaccins sprak over injecties van het virus in het lichaam. Er waren ook beweringen dat er niets anders dan water in de flesjes zat; sommige mensen verklaarden zelfs publiekelijk dat er microchips in mensen werden geïmplanteerd.”

 

“Dit alles,” zei hij, “zorgde voor verwarring en paniek.”

Vooral tijdens het hoogtepunt van de COVID-19-gerelateerde beperkingen, drong Franciscus regelmatig aan op de “morele verplichting” om een met abortus besmette injectie te nemen als een “daad van liefde”. Al in de nazomer van 2020 suggereerde hij dat “iedereen” het COVID-19 vaccin moet nemen. “Ik geloof dat, ethisch gezien, iedereen het vaccin zou moeten nemen,” zei hij. De paus voegde eraan toe “dat het moet gebeuren.”

In januari 2021 behoorden Franciscus en paus Benedictus XVI tot de eersten die de met abortus besmette injecties kregen, waarbij Pfizer de Heilige Stoel van de injecties voorzag. Beide mannen kregen vervolgens boosters van de injectie in de maanden daarna.

In een commentaar hierop vertelde Franciscus aan Ragona: “Toen de eerste voorraden in het Vaticaan arriveerden, heb ik mijn vaccinatie meteen ingepland; later kreeg ik ook de boosters en, God zij dank, ik heb het virus niet opgelopen.”

De paus was verheugd over het initiatief dat hij samen met de pauselijke almoezenier, kardinaal Konrad Krajewski, had genomen om financieel behoeftigen en “transgenders” uit te nodigen om hun injecties in het Vaticaan te ontvangen.

Pfizer’s productie van abortuspillen, samen met de productie van een COVID-19 injectie waarbij tests werden uitgevoerd met de HEK 293 cellijn, is afgeleid van nierweefsel van een gezonde baby die in de jaren ’70 in Nederland werd geaborteerd. Schijnbaar niet afgeschrikt door de ethische kwestie, ontmoette Franciscus in het geheim tweemaal Pfizer CEO Francis Bourla in 2021, waarbij Bourla ook sprak op een door het Vaticaan georganiseerde gezondheidsconferentie.

Het Vaticaan verplichtte ook COVID-prikken voor Vaticaanse werknemers en bezoekers, waarbij de optie om “negatief” te testen voor het virus werd verwijderd en alleen een bewijs van herstel van het virus werd toegestaan als alternatief voor de injectie. Een aanvullend mandaat leidde ertoe dat drie Zwitserse bewakers in 2021 hun baan verloren nadat ze weigerden de met abortus besmette injectie te nemen.

Het COVID-injectiemandaat eindigde uiteindelijk in juni 2022, hoewel het werd verlengd voor de Zwitserse Garde. Tot januari 2023 waren COVID-injecties nog steeds verplicht voor journalisten die de paus wilden vergezellen op pauselijke reizen – een mandaat dat in april afliep.

Kardinaal Burke benadrukte de nauwe band die de injecties hebben met abortus en verklaarde in mei 2020 dat “het nooit moreel gerechtvaardigd is om een vaccin te ontwikkelen door gebruik te maken van cellijnen van geaborteerde foetussen” en dat de gedachte dat het in iemands lichaam wordt geïnjecteerd “terecht afschuwelijk” is. Hij merkte ook op dat vaccinatie niet “op een totalitaire manier” aan burgers mag worden opgelegd.

Soortgelijke uitgesproken kritiek op de injecties is ook herhaaldelijk geuit door prelaten zoals bisschop Athanasius Schneider. In een baanbrekende interventie van 12 december 2020 uitte bisschop Athanasius Schneider – samen met medeondertekenaars kardinaal Janis Pujats, bisschop Joseph Strickland en aartsbisschoppen Tomash Peta en Jan Pawel Lenga – hun sterke overtuiging dat elk gebruik van een vaccin dat besmet is met de “onuitsprekelijke misdaad” van abortus, onder welke omstandigheden dan ook, “niet aanvaardbaar kan zijn voor katholieken.”

Sinds die tijd hebben talloze onderzoeken en vele duizenden wetenschappers en vooraanstaande gezondheidswerkers, waaronder Nobelprijswinnaars, en medici getuigd van het ongekende niveau van verwondingen en sterfgevallen, volgend op en resulterend uit de COVID-injecties. De laatste voorzichtige schatting is dat er wereldwijd meer dan 17 miljoen mensen zijn gestorven door het krijgen van de injecties, waardoor dit de ergste door de mens veroorzaakte medische catastrofe in de geschiedenis is.

 

Vanaf 23 februari 2024 rapporteert het Amerikaanse Federal Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) 37.231 sterfgevallen, 214.906 ziekenhuisopnames, 21.524 hartaanvallen en 28.214 gevallen van myocarditis en pericarditis, naast andere aandoeningen. Een studie uit Israël van april 2022 geeft aan dat de COVID-infectie zelf niet volledig verantwoordelijk is voor de myocarditiscijfers, ondanks algemeen aandringen van het tegendeel.

VAERS-rapporten zijn technisch gezien onbevestigd, omdat iedereen er een kan indienen, maar onderzoekers van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben een “hoge verificatiegraad van meldingen van myocarditis aan VAERS na mRNA-gebaseerde COVID-19 vaccinatie” herkend, wat tot de conclusie leidt dat “onderrapportage waarschijnlijker is” dan overrapportage. Een rapport uit 2010 dat werd ingediend bij het Agency for Healthcare Research and Quality (AHRQ) van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) waarschuwde dat VAERS “minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins” registreerde.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/paus-franciscus-hekelt-vaccinsceptici-en-noemt-de-weigering-van-covid-vaccinatie-een-bijna-suicidale-daad-van-verloochening/  

Frankrijks megalomane Macron gokt met wereldvrede

Macron is als een pokerspeler die inzet op basis van kaarten die hij niet heeft.

maart 23, 2024   5

   DonkeyHotey /Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Het is ondubbelzinnig duidelijk dat als Frankrijk of een ander NAVO-lid gevechtstroepen naar Oekraïne stuurt, die troepen het doelwit zullen worden van Russische vuurkracht en gedood zullen worden, schrijft Strategic Culture Foundation.

In dat geval wordt de proxy-oorlog in Oekraïne een totale oorlog tussen de door de VS geleide NAVO-alliantie en Rusland. Dan is de Derde Wereldoorlog begonnen, die naar alle waarschijnlijkheid onverbiddelijk leidt tot een nucleaire vuurzee.

Iedereen die dat traject wil volgen is verachtelijk en crimineel. Stap op, meneer Macron.

Deze narcistische wannabe Napoleon is al een paar weken aan het pushen sinds hij op 26 februari gastheer was van een conferentie over Oekraïne in Parijs, toen hij publiekelijk begon te spelen met het idee om NAVO-troepen naar Oekraïne te sturen om Rusland te bestrijden.

Deze week meldde de Russische chef van de buitenlandse inlichtingendienst, Sergei Naryshkin, dat een contingent van 2000 Franse militairen zich aan het voorbereiden was om zich in het conflict in Oekraïne te mengen.

De Franse militaire bevelhebbers verwierpen de bewering van de Russische inlichtingendienst heftig en bestempelden het als een “onverantwoordelijke provocatie.”

Wie is hier nu eigenlijk aan het provoceren?

De vermeende Franse inzet is in overeenstemming met de krankzinnige en oorlogszuchtige retoriek van de Franse president Emmanuel Macron van de afgelopen drie weken, waarin hij zinspeelde op het sturen van troepen en op het hebben van “geen rode lijnen” om ervoor te zorgen dat Rusland de oorlog in Oekraïne niet wint.

Macron – als een puberaal figuur – heeft ook andere Europese leiders, met name zijn Duitse tegenhanger, uitgescholden over het niet zijn van “lafaards” als het gaat om het steunen van Oekraïne.

Laten we duidelijk zijn. NAVO-soldaten en -wapens zijn al in Oekraïne sinds de door de CIA gesteunde staatsgreep in Kiev in 2014, waarbij een Rusland-hatend neonazi-regime werd geïnstalleerd. De NAVO proxy-oorlog is al meer dan tien jaar gericht tegen Rusland en doodde meer dan 10.000 etnische Russische burgers tijdens een low-intensity aanvalsoorlog in het voormalige Oost-Oekraïne. Die agressie werd uiteindelijk tegengegaan toen Russische troepen op 24 februari 2022 in Oekraïne ingrepen.

 

De inzet van NAVO-gevechtsbataljons op het terrein brengt het conflict echter op de drempel van een totale oorlog. En Monsieur Macron lijkt bereid te zijn om die stap te zetten (terwijl hij de leiding heeft vanuit zijn pluchen leren leunstoel in het Elysée-paleis en een glas cognac achterover slaat, bien sûr).

De Russische president Vladimir Poetin heeft bij verschillende gelegenheden gezegd – en de laatste keer vorige week – dat als Rusland existentieel bedreigd wordt, zelfs met conventionele wapens, het land zich het recht voorbehoudt om kernwapens te gebruiken ter verdediging. Poetin waarschuwde dat kernwapens er zijn om gebruikt te worden. De Russische doctrine voor een mogelijke nucleaire oorlog is goed gedefinieerd en bestaat al lang. Poetin is niet aan het sabelratelen zoals de Westerse media domweg doen voorkomen. Hij herinnert potentiële vijanden slechts aan de ultieme realiteit.

Gezien de enorme belangen die op het spel staan, kan het verbijsterend lijken dat de Franse Macron blijft praten over de mogelijkheid om Franse en andere NAVO-troepen in te zetten om te vechten in Oekraïne.

Wat bezielt het Franse staatshoofd om zulke grove toespelingen te maken?

Allereerst moet worden opgemerkt dat dergelijke militaire contingenten vanuit een objectief militair oogpunt onzinnig zijn. De inzet van 2.000 Franse troepen zou niets veranderen op het slagveld. Ze zouden binnen twee dagen vernietigd worden, zoals de Amerikaanse militaire analist Scott Ritter opmerkt.

Het risico is dat de slachtoffers die Frankrijk zou lijden, andere NAVO-leden ertoe zou aanzetten om met grotere aantallen en meer vuurkracht in te grijpen. Dat zou leiden tot een spiraalvormige escalatie naar een totale nucleaire oorlog. Naast Frankrijk lijken ook de Polen en Baltische staten enthousiast om gevechtseenheden te sturen.

Vanuit militair oogpunt heeft de Franse militaire contingentie dus geen zin, tenzij het bijbedoeling is om escalatie uit te lokken. Met andere woorden, de Franse gevechtsgroep wordt bewust naar voren geschoven als een offerlam om als struikeldraad te dienen voor een volledige NAVO-mobilisatie voor oorlog.

Er zijn nog andere factoren die meegewogen moeten worden bij de beoordeling van Macrons machoïsme. Een daarvan is de suggestie dat hij bluft over een grotere militaire betrokkenheid alleen als middel om zijn persoonlijke onderhandelingspositie ten opzichte van Moskou te versterken in een poging om een politieke oplossing te vinden voor het conflict in Oekraïne.

 

Macron heeft misschien de steun van de kleinere Russofobe NAVO-landen zoals Polen en de Baltische staten voor zijn retoriek over militaire inzet. Maar hij lijkt de grotere NAVO-leden tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. De Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland hebben Macrons voorstellen afgewezen.

Dat suggereert opnieuw dat Macron zich op de borst klopt in een poging om zichzelf op te werpen als een soort gesprekspartner van Poetin om te onderhandelen over een akkoord over Oekraïne. Een deal die hij vervolgens kan proberen uit te melken voor zijn eigen politieke glorie als “vredestichter”.

Bedenk dat Macron zich in de beginfase van het conflict opwierp als een soort “Poetin-whisperer”.

Een andere factor zijn de komende Europese Parlementsverkiezingen in juni. Macron en andere establishmentpolitici en -partijen bereiden zich voor op een hevig electoraal verzet van kiezers in de hele Europese Unie die woedend zijn om een hele reeks redenen. De steun van de EU aan de zinloze oorlog in Oekraïne heeft een enorme tol geëist van de Europese industrieën, bedrijven, boeren, werknemers en publieke diensten.

De absurde ironie is dat Macron, Scholz, Rutte, Von der Leyen, Borrell, enzovoort, beweren dat ze van Europa een wereldmacht willen maken. In werkelijkheid hebben ze Europa vernietigd in hun abjecte dienstbaarheid aan het Amerikaanse imperialisme. Voor Washington is de ondergang van de Europese economie een strategische kans om de Amerikaanse hegemonie weer op te bouwen en de dollar als wereldmunt te behouden.

Zoals we vorige week in ons hoofdartikel bespraken, heeft Macron ook te maken met de schande en de klap voor zijn ego van een groot aantal Afrikaanse landen die de arrogante opvattingen over het Franse neokolonialisme verwerpen.

Bovendien probeert Macron ongetwijfeld af te leiden van de welig tierende binnenlandse economische en politieke problemen door te praten over een oorlog in Oekraïne met Rusland. Dit is een wanhopige manoeuvre van een wanhopige politicus. En niet alleen Macron ligt mogelijk onder vuur. Het hele Europese politieke establishment zal verantwoording moeten afleggen voor het feit dat het het continent naar een bloedig en verspillend moeras in Oekraïne heeft geleid.

 

Dat brengt ons bij een andere cruciale factor. De NAVO-proxy-oorlog in Oekraïne is een debacle op gigantische schaal. De eerdere nederlaag en schande van het vluchten uit Afghanistan in 2021 zal in vergelijking daarmee een picknick lijken. De hele geloofwaardigheid van de NAVO dreigt onherstelbaar in elkaar te storten door de dreigende nederlaag in Oekraïne door toedoen van Rusland.

Zelfs Macron zelf vreest naar verluidt dat het regime in Kiev zeer snel zou kunnen imploderen. Daarom heeft het geen zin om te overwegen NAVO-troepen in te zetten om een metaforisch gezonken schip te bergen.

Samenvattend kunnen we concluderen dat Macrons oorlogszuchtige gok een bluf is. Een duivelse en gestoorde ook. Hij bluft om zich voor te doen als een soort grote Europese leider en om zijn falende autoriteit onder Franse en Europese burgers op te poetsen.

Het echte gevaar is dat bluffen en doen alsof tot onbedoelde gevolgen kan leiden. Macron en arrogante NAVO-elites kunnen denken dat ze een spelletje kunnen spelen met Rusland, door de dreiging van troepeninzet in Oekraïne te gebruiken om Moskou te intimideren of om zichzelf stoer te laten lijken.

Het onvergeeflijke probleem met deze poppenkast is dat Macron en zijn soortgenoten gokken op wereldvrede en de toekomst van de planeet op basis van hun kleinzielige politieke ego’s.

Macron is als een pokerspeler die inzet op basis van kaarten die hij niet heeft.

Hij daagt Rusland uit met niets anders dan zijn te grote ego. Maar de megalomane Franse poedel zal merken dat Rusland niet bluft.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/frankrijks-megalomane-macron-gokt-met-wereldvrede/

Generatie Z slachtoffer van de Great Rese

 zaterdag, 23 maart 2024 10:26   Hits: 2435

 geen toekomst voor generatie Z   Er zijn genoeg banen beschikbaar, maar toch neemt de werkeloosheid onder jongeren toe.
Dit komt volgens de Telegraaf omdat de jonge Generatie Z veeleisend, te duur en wiebelig is.
We hebben klaarblijkelijk een groot aantal vacatures in dit land, maar steeds meer werkgevers verlengen de tijdelijke contracten van jonge werknemers niet meer.


Dit komt omdat er volgens de Telegraaf een mismatch is tussen wat werkgevers verwachten en wat de jonge generatie Z eist of wil.

De Generatie Z is een demografische generatie, volgend op Generatie Y (de Millennials). Generatie Z is ook beter bekend als 'Gen Z' of 'Zoomers'. Het Amerikaanse Pew Research Center definieert de generatie als de personen die zijn geboren tussen 1997 en 2012.

Waar het een beetje op neer komt is dat de jonge generatie Z wordt neergezet als mensen die niet willen werken, niet ergens de schouders onder willen zetten en duidelijk niet de juiste motivatie en mentaliteit bezitten om hen aantrekkelijk te maken voor werkgevers.

De NOS weet deze generatie als volgt te omschrijven:

Een nieuwe generatie werknemers betreedt de arbeidsmarkt, een generatie met een niet al te beste reputatie: Generatie Z, geboren tussen 1997 en 2015. De jongeren zouden verwend zijn en weinig weerbaar. Met spottende bijnamen als 'sneeuwvlokjes' en 'rubbertegelkinderen', grootgebracht door 'curlingouders' die hun problemen hebben weggepoetst.

Het is ook de generatie die is opgegroeid in het digitale tijdperk en al op jeugdige leeftijd een telefoon of tablet in de handen geduwd kregen van de ouders zodat ze zichzelf konden amuseren.

Deze generatie weet dan ook veel meer dan voorgaande generaties, want ze beschikken over een ongekende hoeveelheid informatie.

Wat deze generatie bovenal lijkt te beseffen is dat er meer is in het leven dan te werken totdat je erbij neervalt om dan nog niet in staat te zijn om een zelfstandig en gelukkig leven te leiden.

De enige manier voor hen op een beetje uitzicht op een goede toekomst te hebben is als ze of een heel goed betaalde baan hebben of anders om dan maar in een virtuele wereld weg te dromen.

De grote meerderheid zal nooit een heel goed betaalde baan krijgen en zal moeten werken voor een loon dat hen niets zal brengen.

Welke kans hebben deze jonge mensen om ooit een huis te kunnen kopen?

In de praktijk geen enkele. De koophuizen die beschikbaar zijn gaan voor krankzinnige bedragen weg en schijnen nu voor de zoveelste keer te stijgen.

Ter vergelijking: In 1998 was de gemiddelde prijs voor een eengezinswoning in ons land 204.000 gulden, omgerekend iets meer dan 92.000 euro.

Dan de situatie nu:

Gemiddeld betaalden kopers in februari €427.279 voor een woning. De daling van de huizenprijzen is ook jaar-op-jaar omgeslagen in een stijging. Huizen waren in februari gemiddeld 4,3% duurder dan een jaar geleden, meldt het CBS donderdag. De prijzen zijn nu bijna terug op het recordniveau van medio 2022.

Als een huis kopen uitgesloten is, dan maar een huis huren, maar ook dat zal generatie Z niet lukken want ze kunnen achteraan sluiten in de rij en met een beetje geluk krijgen ze een woning als ze nog net geen rollator nodig hebben.
Ook hier is de grotere agenda aan het werk:

Buitenlandse investeringsmaatschappijen en pensioenfondsen bezitten voor het astronomische bedrag van 1,7 biljoen euro aan Europese woningen en dat aantal blijft groeien. Bijna een derde van dat totaal is in handen van Amerikaanse bedrijven. De bedrijven kopen op grote schaal woningen op waarmee ze de prijzen opdrijven en zo nog meer aan hun zogeheten beleggingen verdienen, ten koste van de welvaart van Europese burgers.

En zo moet de jonge generatie Z gaan werken zonder ooit uitzicht te hebben op een woning en een leven dat wij tot voor kort als normaal beschouwden.

Alle eigendom wordt stukje bij beetje overgeheveld naar de sekte van Klaus Schwab en consorten.

Mensen moeten werken voor een loon dat niet genoeg is om die dingen te doen die het leven aantrekkelijk maken en de jonge generatie Z heeft dat feilloos door.

Een krankzinnige inflatie, absurde prijsstijgingen en geen enkel uitzicht op verbetering.

De jonge generatie Z krijgt de Zwarte Piet toegespeeld, terwijl zij misschien meer dan wie dan ook slachtoffer is van de Great Reset die op dit moment gaande is.

Als je het nu nog niet ziet...

 zaterdag, 01 oktober 2022 14:40   Hits: 24093

  satanische Illuminati in de praktijk  Er is niet zo gek veel voor nodig om erachter te komen wie er werkelijk aan de knoppen draaien.

Als je eenmaal door hebt hoe het in elkaar steekt, is de rest kinderspel.
Eigenlijk zou dit artikel door alles en iedereen in ons land gedeeld moeten worden.


Het is niet zo lang, het is simpel en laat aan de hand van een voorbeeld zien wat er werkelijk gebeurt en wie bepaalt wat er gebeurt.

We gaan even terug naar het jaar 1770, waar in Duitsland de Joodse en door de Jezuïeten opgeleide professor Adam Weishaupt de Luciferiaanse ideologie omarmde.

De geldleners uit die tijd hadden zich kort daarvoor georganiseerd als het Huis van de Rothschilds en deze gaven Weishaupt opdracht om de eeuwenoude “protocollen” te herzien. Deze protocollen waren opgezet om de Synagoge van Satan de uiteindelijke controle over de wereld te geven, zodat zij de Luciferiaanse ideologie kunnen opdringen aan het menselijk ras. Op 1 mei 1776 was Weishaupt klaar met zijn taak.

Het plan was de uiteindelijke vernietiging van alle regeringen en religies. Dit doel zou worden bereikt door de massa’s te verdelen in tegenstrijdige kampen in steeds grotere aantallen en op ieder gebied zoals politiek, ras, sociaal, economisch en andere zaken. Weishaupt noemde de massa Goyim (menselijk vee).

De tegenstrijdige kampen zouden worden bewapend en er zou “een incident” worden veroorzaakt, waardoor ze met elkaar in gevecht zouden raken en zichzelf verzwakken. Op deze manier zullen uiteindelijk alle regeringen en religieuze instituten worden vernietigd.

Dit is ook de oorsprong van het woord Illuminati. Het is afgeleid van Lucifer en betekent, "houders van het licht". Weishaupt gebruikte deceptie en leugens om ongeveer 2.000 volgelingen te recruteren. Hij deed dit door ze voor te spiegelen dat zijn doel was om een wereldregering te vormen, waarbij alleen de meest intelligente mensen een rol zouden kunnen spelen. Mensen die uitblonken op allerlei gebied zoals financiën, wetenschap of industrie kwamen daarvoor in aanmerking. Weishaupt richtte toen de loges van de Grand Orient op als geheime genootschappen en als hoofdkwartier voor de Illuminati.

Het plan van Weishaupt was onder te verdelen in een aantal belangrijke punten.

1) Gebruik geld en seks om mensen om te kopen en zodoende controle te krijgen over alle belangrijke posities op deze wereld. Dit betekende in de praktijk letterlijk alle overheden, niet één uitgezonderd. Als iemand eenmaal was gekocht en in de leugens en verleidingen was getrapt werden ze geketend door allerlei vormen van chantage.

2) Illuminati leden die waren geïnfiltreerd op universiteiten hielden zich bezig met het uitzoeken en selecteren van veelbelovende studenten. Studenten die uitblonken op bepaalde gebieden en uit de juiste families kwamen. Zij werden opgeleid om straks belangrijke (internationale) rollen te spelen.

Deze studenten werden vanaf het begin geïndoctrineerd met het besef dat ze het recht hadden om de minder bedeelden te regeren, omdat het Goyim werkelijk geen flauw benul heeft wat goed is voor ze.

3) Invloedrijke mensen die waren “gevangen” door de Illuminati en de door hen geselecteerde studenten werden achter de schermen geplaatst in alle regeringen ter wereld als experts en specialisten zodat ze de top executives advies konden geven zodat uiteindelijk het doel van de Illuminati werd gediend. Het doel dat inhoudt de totale verwoesting van regeringen en religies, dezelfde instituten waarvoor deze mensen zijn gekozen of benoemd.

4) De Illuminati moeten volledige controle krijgen over de pers en alle andere agentschappen die zich bezighouden met de distributie van nieuws. Nieuws en informatie moet zodanig worden bewerkt dat het Goyim zal geloven dat één wereldregering de uiteindelijke oplossing zal vormen voor onze problemen.

Van de Illuminati gaan we naar het tegenwoordige WEF onder leiding van de beruchte Klaus Schwab.

Hieronder een korte video opname die afkomstig is uit een langere video uit 2007 waarin Schwab een rondleiding geeft aan een journalist en vertelt wat ze zoal doen bij het WEF.

Dan begint hij over de 'stakeholders', een populaire uitdrukking bij het WEF.

Een stakeholder is iemand die een belang (Engels: stake) heeft bij het functioneren van de organisatie. 

En dan schept hij op over wie die stakeholders en 'partners' wel niet allemaal zijn. Met andere woorden wie ze allemaal in 'de zak hebben'.

Bedrijven, politici, overheden, media, experts, vakbonden, wetenschappers, NGO's enzovoort.

Lees na het kijken van dit korte filmpje nog eens de doelstellingen van de Illuminati en je hebt antwoord op al je vragen.

De Cannabis Kanker Connectie


Hoe THC, CBD en andere cannabisverbindingen kanker doden.

26 October, 2023 DOOR: Joe D. Goldstrich, MD met Angela Bacca

Aangepast van The Cannabis Cancer Connection: Hoe cannabis en hennep te gebruiken om kankercellen te doden door Joe D. Goldstrich, MD, met Angela Bacca (Flower Valley Press, 2023).

https://projectcbd.org/health/the-cannabis-cancer-connection/

Er is een groeiend aantal anekdotische en wetenschappelijke aanwijzingen dat de “ belangrijkste cannabinoïden ” tetrahydrocannabinol (THC) en cannabidiol (CBD), bepaalde “ kleine cannabinoïden ” (sommige zonder naam) en andere cannabisverbindingen hebben antineoplastische werking tegen kankercellen hebben. 

Het overgrote deel van het bestaande onderzoek gaat over hoe specifieke cannabinoïden kanker doden, maar een groeiend oeuvre onthult hoe de entourage van verbindingen in cannabis van hele planten kanker doodt. 

Hoewel de meeste hier gepresenteerde onderzoeken de antineoplastische effecten van individuele of geïsoleerde cannabinoïden aantoonden, wijst het grootste deel van dit onderzoek op wat lekengenezers en patiënten die hun eigen cannabisolie maken en gebruiken al weten: de hele cannabisplant, inclusief hennepvariëteiten, elk onderdeel van ze bevatten antineoplastische verbindingen die samen kanker doden. 

Hoe THC kanker doodt

Tot voor kort waren bijna alle medische onderzoeken naar cannabis specifiek op THC, zoals het grootste deel van het preklinische onderzoek dat de antineoplastische activiteit van cannabis aantoont. Op enkele uitzonderingen na hebben tumorcellen door het hele lichaam cannabinoïde-receptoren op hun oppervlak en kan THC aan deze receptoren binden en apoptose of geprogrammeerde celdood veroorzaken. Simpel gezegd, wanneer THC zich aan de kankercel bindt, is dwingt ze de kankercel om zelfmoord te plegen.

Naast het induceren van apoptose bij binding aan een kankercel, kan THC ook helpen bij het verlichten van pijn. THC bindt zich aan twee soorten cannabinoïde-receptoren, CB1 en CB2. CB1-receptoren worden gevonden in de hersenen en alle belangrijke organen in het lichaam. Pijnimpulsen worden verminderd wanneer THC zich bindt aan CB1-receptoren in zenuwen die pijnlijke impulsen terug naar de hersenen dragen.

De tweede receptor waaraan THC bindt, is CB2. CB2-receptoren worden gevonden in het spijsverterings- en immuunsysteem, en specifiek bij veel tumoren, vooral maligniteiten die verband houden met het immuunsysteem zoals leukemieën en lymfomen. Veel tumoren bevatten zowel CB1- als CB2-receptoren.

Interessant is dat veel tumoren met een hoge mate van maligniteit en een neiging tot uitzaaien een hoog gehalte aan cannabinoïde-receptoren hebben, waardoor ze bijzonder kwetsbaar zijn voor door cannabinoïden geïnduceerde apoptose. CB1, CB2 of beide moeten aanwezig zijn in de tumorcellen voor THC om apoptose in de tumor te veroorzaken.1-3

THC en CBD beperken ook de tumorgroei door de productie van vasculaire endotheel groeifactor te blokkeren, wat de groei stimuleert van nieuwe bloedvaten die nodig zijn om kanker te laten groeien. Zonder verhoogde bloedstroom heeft de tumor niet genoeg voeding om zijn ontwikkeling te ondersteunen.4,5

Hoe CBD kanker doodt

CBD vertoont apoptotische, anti-proliferatieve en anti-invasieve activiteit.6,7 Hoewel CBD niet rechtstreeks aan de CB1- of CB2-receptoren bindt, heeft het ook een krachtig antineoplastisch effect. De aanwezigheid van CBD verzwakt de binding van THC aan de CB1-receptor en kan ongewenste psychoactiviteit veroorzaakt door THC verminderen. 

CBD produceert op verschillende manieren zijn antikanker effect. Misschien wel het meest intrigerend is de neerwaartse regulatie van het ID-1-gen. ID-1 is een normaal gen dat sterk tot expressie komt bij pasgeborenen en jonge kinderen. Het stimuleert de groei en ontwikkeling van cellen, weefsels en organen die nodig zijn bij vroege ontwikkeling. Hiervoor is op volwassen leeftijd weinig nodig en ID-1-activiteit in normale cellen wordt minimaal of niet aanwezig naarmate mensen ouder worden. Kankercellen kunnen dit slapende gen echter opnieuw activeren en gebruiken om hun groei te bevorderen. ID-1 stimuleert niet alleen de groei van kankercellen, het verhoogt ook hun overleving. ID-1 vergemakkelijkt ook het vermogen van kanker om te uitzaaien en beschermt het tegen chemotherapeutische middelen.8-12

Van CBD is aangetoond dat het ID-1 uitschakelt door de tumorexpressie te down reguleren. Net als THC beperkt CBD de tumorgroei door de productie van vasculaire endotheel groeifactor te blokkeren. Van CBD is ook aangetoond dat het de migratie van kankercellen en metastasen remt door te voorkomen dat kankercellen zich aan andere weefsels hechten.

Combinatie van THC, CBD & CBG

Ondanks de krachtige antineoplastische activiteit van al deze cannabinoïden afzonderlijk, is er zeer weinig onderzoek gedaan om hun gecombineerde effecten op kanker te laten zien. Eerste studies hebben echter aangetoond dat het combineren van THC en CBD effectief kan zijn tegen huidkankercellen van melanoom en cellijnen van multipel myeloom.13,14 

Belovender is echter een studie uitgevoerd door St. George's University of London, die aantoonde dat CBD bijna twee keer zo krachtig was als THC in zijn vermogen om leukemiecellen in een bepaalde cellijn te doden. Toen THC en CBD werden gecombineerd, was het effect twee keer zo sterk als CBD alleen. 

Deze onderzoekers experimenteerden ook met een tweede type leukemiecel en ontdekten dat de omvang van de celdood met THC en CBD samen minder was dan bij het eerste celtype, maar toonden nog steeds aan dat deze cannabinoïden  samen krachtiger waren dan alleen.

Ze testten ook combinaties van CBD en THC met cannabigerol (CBG). Nogmaals, de combinaties waren altijd krachtiger dan individuele cannabinoïden alleen. CBD plus CBG bleek een bijzonder krachtige combinatie op een van de cellijnen. CBD plus CBG verbeterden ook de resultaten in combinatie met één type chemotherapie. Bij gebruik met een andere chemotherapie was CBD met CBG contraproductief. 

Ten slotte toonden ze aan dat wanneer THC en CBD worden gecombineerd met chemotherapie, de timing van de toediening van deze middelen een cruciaal verschil maakt bij de dood van kankercellen. Er was meer kankerceldood toen de cannabinoïden werden toegediend na de chemotherapie dan eerder

Zowel CBD als THC kunnen de metabole afbraak van veel chemotherapeutische geneesmiddelen beïnvloeden. Geneesmiddelinteracties kunnen de toxiciteit van chemotherapie verhogen door de bloedgeneesmiddelen van chemotherapeutische middelen te verhogen. Ik raad mijn patiënten aan om 36 tot 48 uur voor chemotherapie te stoppen met het gebruik van cannabis en 36 tot 48 uur na hun sessie opnieuw te beginnen. (Zie hoofdstuk: Cannabisolie gebruiken met traditionele kankertherapieën). 

THC & CBD (Sativex ®) met Temozolomide: Een fase 2-studie

Voordat een medicijn ter goedkeuring aan de FDA kan worden voorgelegd, moet het drie testfasen ondergaan. Fase 2 is het eerste onderzoeks niveau dat is uitgevoerd bij patiënten met de ziekte waarvoor het geneesmiddel is bedoeld en bepaalt of het veilig en effectief is.

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde GW Pharmaceuticals heeft 's werelds eerste goedgekeurde op cannabis gebaseerde medicijnen geproduceerd voor de Britse, Amerikaanse en Europese markten, Sativex ® en Epidiolex ®. Epidiolex is een tinctuur met hoge CBD en Sativex ® heeft een verhouding van ongeveer 1: 1 THC en CBD. Als onderdeel van het goedkeuringsproces voor alle markten hebben ze kritische fase 2-onderzoeken uitgevoerd naar verschillende aandoeningen, waaronder kanker. 

GW Pharmaceuticals ’ onderzoek naar glioblastoma multiforme (GBM) is belangrijk en veelbelovend. Ze voerden een dubbelblind, placebogecontroleerd fase 2-klinisch onderzoek uit met Sativex ® in combinatie met temozolomide voor de behandeling van recidiverend glioblastoom multiforme (GBM). GBM is een zeer agressieve hersentumor met een zeer slechte prognose. Er is geen consistent succesvolle farmaceutische medicamenteuze therapie beschikbaar om het te behandelen, en hoewel temozolomide een van de beste geneesmiddelen is die momenteel wordt gebruikt, ontbreekt de werkzaamheid op zichzelf ernstig. 

Eenentwintig patiënten met recidiverende GBM kregen dagelijks maximaal 12 sprays Sativex ®, plus temozolomide. Vergeleken met de placebogroep die alleen temozolomide ontving, leefde 83% van de met Sativex ® behandelde patiënten gedurende ten minste een jaar, terwijl slechts 53% van de patiënten in de placebogroep zo lang leefde. De mediane overleving voor de groep die de combinatie Sativex ® en temozolomide gebruikte, was meer dan 550 dagen vergeleken met 369 dagen voor de placebogroep.

Twaalf sprays van Sativex ® per dag (de maximale dosis die in dit onderzoek wordt toegediend) is gelijk aan 32,4 mg THC en 30 mg CBD. Hoewel dit ver verwijderd is van de “ gram per dag ” die veel patiënten alleen gebruiken en veel lager dan de doses die gewoonlijk worden aanbevolen bij de behandeling van kanker, vooral voor zeer kwaadaardige tumoren zoals GBM, zijn deze opmerkelijk lage doses bemoedigend. Deze studie spreekt ook met de mogelijke voordelen van het combineren van cannabinoïden met chemotherapie om resultaten te bereiken, zou geen van beiden alleen kunnen bereiken.

[Opmerking: in mei 2021 werd GW Pharmaceuticals overgenomen door Jazz Pharmaceuticals.]

Hoe CBG kanker doodt

CBG heeft antineoplastische activiteit aangetoond en remt de groei van colorectale kankercellen voornamelijk door apoptose te induceren. Het verhoogt ook reactieve zuurstofsoorten (ROS), een mechanisme dat THC en CBD gebruiken om kankercellen te doden. Door kankercellen te vernietigen via het ROS-mechanisme, oxideert CBG, zoals THC en CBD, de kankercellen. Het nemen van antioxidantsupplementen tijdens het gebruik van cannabis als antineoplastisch middel kan contraproductief werken. (Zie hoofdstuk: Voedingssupplementen en antioxidanten).

Israëlische wetenschapper Dedi Meiri heeft ook aangetoond dat de antineoplastische activiteit van CBG tegen een grote verscheidenheid aan kankers. In experimenten met 12 kankercellijnen toonde Meiri aan dat CBG een significante kankermoordactiviteit vertoonde tegen zes van hen.

Ander preklinisch onderzoek heeft aangetoond dat wanneer CBG wordt gecombineerd met andere cannabinoïden, de antineoplastische activiteit wordt versterkt in zowel glioblastoom- als borstkankercellen.15,16

Het vroegste onderzoek toont aan dat CBN kanker doodt

Cannabinol (CBN) was een van de cannabinoïden  aanvankelijk  gevonden als zijnde antineoplastisch in experimenten die al in 1975 werden uitgevoerd. Er zijn sindsdien slechts enkele publicaties verschenen die de antineoplastische effecten van CBN demonstreren. Een recentere studie heeft aangetoond dat een combinatie van THC, CBD, CBG en CBN de krachtigste antineoplastische activiteit heeft tegen oestrogeen-positieve borstkankercellen.

Een veelbelovende blik op CBC 

Een recente voordruk (nog niet peer-reviewed) publicatie uit Israël toonde aan dat THC, CBG en cannabichromene (CBC) de krachtigste antineoplastische cannabinoïde combinatie waren voor het doden van ovariumkankercellen. Dit onderzoek werd versneld en gepubliceerd als een voordruk omdat eierstokkanker zo agressief en dodelijk is dat ze de informatie zo snel mogelijk in het publieke domein wilden krijgen.

Nog een onderzoek uit 2021 publicatie uit Israël toonde aan dat wanneer CBC werd gecombineerd met CBD of THC, het “ leidde tot celcyclusstilstand en celapoptose ” tegen blaas-urotheliaal carcinoom (UC), de meest voorkomende urinewegkanker. Het combineren van CBC met THC of CBD remde ook celmigratie (metastase).

Hoewel deze studies veelbelovend zijn, is het een uitdaging om aanzienlijke hoeveelheden CBC op te nemen in cannabisprotocollen met volledig spectrum, omdat CBC in zulke lage hoeveelheden aanwezig is in zowel hennep- als cannabiscultivars. Totdat CBC via natuurlijke methoden hoger in de plant wordt gefokt, zijn sterk geconcentreerde CBC-producten waarschijnlijk het resultaat van synthetische processen, zoals die worden gebruikt om Δ te produceren8-THC. Ik raad deze synthetische producten niet aan kankerpatiënten aan vanwege hun potentiële toxiciteit. . (Zie hoofdstuk: Cannabinoïden, Terpenen & Flavonoïden).

Andere veelbelovende cannabinoïden 

Onderzoek uitgevoerd door Dedi Meiri heeft aangetoond dat veel andere zogenaamde “ minor “ cannabinoïden, waarvan sommige zelfs nog moeten worden genoemd, antineoplastische activiteit hebben. De twee meest onderzochte cannabinoïden gevonden in zeer lage concentraties in sommige cultivars die antineoplastische activiteit vertonen, zijn tetrahydrocannabivarine (THCV) en cannabidivarine (CBDV). Een andere door Meiri geïdentificeerde cannabinoïde, die momenteel alleen wordt geïdentificeerd door een getal 331-18B, heeft ook een significante antineoplastische activiteit laten zien. Omdat de concentraties van deze cannabinoïden zo sterk verschillen tussen cultivars, zal het gebruik van meerdere soorten THC-rijke cannabis om therapeutische olie te bereiden de kans vergroten om deze gewenste cannabinoïden op te nemen.

The Acid (Raw) Cannabinoïden

Zure cannabinoïden worden in grote hoeveelheden aangetroffen in “ raw ” (onverwarmd) plantaardig materiaal. Bij verhitting worden THCA, CBDA, CBGA en andere zure cannabinoïden omgezet in respectievelijk THC, CBD en CBG. 

In een onderzoek uit 2016 bleek tetrahydrocanabinolzuur (THCA) effectief te zijn bij het remmen van de groei van twee verschillende menselijke borstkankercellijnen; drievoudige negatieve borstkanker en HER2-positieve borstkanker, die wordt beschouwd als de meest behandelingsresistente van alle borstkankers. Maar, onderzoekers konden niet precies bepalen hoe THCA anti-neoplasie bereikte. 

Onderzoek uit het laboratorium van Meiri heeft aangetoond dat THCA voor sommige prostaatkankercellen de meest antineoplastische cannabinoïde is.

Twee Japanse onderzoeken naar de acties van cannabidiolzuur (CBDA) tegen één cellijn van borstkanker toonden aan dat CBDA het vermogen van deze cellen om te migreren kon beperken, wat betekent dat het het vermogen van kankercellen om te metastaseren kan beperken. De onderzoekers schatten dat hetzelfde mechanisme van toepassing zou zijn op ongeveer 40% van de invasieve borstkankers bij de mens. Ze ontdekten een mogelijk werkingsmechanisme in het tweede gepubliceerde onderzoeksdocument.17,18

Preklinische studies hebben aangetoond dat extracten van cannabis met een hoog gehalte aan zowel CBDA als cannabigerolzuur (CBGA) aldose-reductase remmen, een enzym dat betrokken is bij ontstekingen en kankergroei.19,20

CBGA en THCA werken elk onafhankelijk als antineoplastische middelen bij gebruik tegen precancereuze adenomateuze poliepen en darmkankercellen. Bij gebruik in combinatie, het antineoplastische effect is nog sterker. 

Een octrooi voor gecombineerde CBGA & CBDA om kanker te doden

GW Pharmaceuticals heeft in 2018 een octrooi gekregen van het Amerikaanse Patent and Trademark Office voor het gebruik van CBGA en CBDA om kanker te doden. Deze actie geeft aan dat ze waarschijnlijk onafhankelijk en bedrijfseigen onderzoek hebben dat enige doeltreffendheid aantoont. Het is belangrijk op te merken dat ze vermelden dat cannabinoïden effectiever zijn bij gebruik in combinatie in plaats van alleen te worden gebruikt. Het octrooi luidt:

“ De huidige uitvinding heeft betrekking op een actief farmaceutisch ingrediënt (API) dat bestaat uit of hoofdzakelijk bestaat uit cannabidiol (CBD) en een andere cannabinoïde geselecteerd uit cannabigerol (CBG), cannabigerolzuur (CBGA), cannabidiolzuur (CBDA) en tetrahydrocannabivarine (THCV) voor gebruik als medicamenteuze behandeling. Deze combinaties zijn synergetisch gebleken bij de behandeling van een of meer van: borstkanker; lever kanker; longkanker; alvleesklierkanker; melanoom; eierstokkanker; maagkanker; nierkanker of blaaskanker. Twee bijzonder favoriete API-combinaties zijn: cannabidiol (CBD) en cannabigerol (CBG); en cannabidiolic (CBDA) en tetrahydrocannabivarin (THCV). ”

Terpenes

Er zijn meer dan 200 terpenen geïdentificeerd in de cannabisplant en sommige hebben antineoplastische activiteit aangetoond. In een briljant beoordeling van cannabisfarmacologie, Ethan Russo, MD et al. beschreven antineoplastische activiteit voor de volgende terpenen in de cannabisplant: limonene, ɑ-terpineol, linalool, camphene, humulene (ɑ-caryophyllene), β-elemene, guaiol en eudesmol.

Maar één experiment vertoonde geen voordelen toen humuleen en linalool aan pure THC werden toegevoegd.

Flavonoïden

Tot dusver is aangetoond dat slechts één flavonoïde die alleen in de cannabisplant voorkomt, kankercellen doodt.

In 2019 onderzoekers van het Brigham and Women’s Hospital, Dana-Farber Cancer Institute, Harvard Medical School en de University of Massachusetts gevonden dat een derivaat van Cannflavine B, FBL-03G, “ een aanzienlijk therapiepotentieel aantoont bij de behandeling van alvleesklierkanker, waaronder radiosensibilisatie en kankermetastasiepotentieel. ”

Verschillende andere flavonoïden in cannabis (en andere planten) hebben ook antineoplastische activiteit aangetoond.21,22 (Zie hoofdstuk: Cannabinoïden, Terpenen & Flavonoïden). 


Joe D. Goldstrich, MD, FACC, is een gepensioneerde cardioloog die gedurende zijn zes decennia durende carrière onconventionele medische benaderingen van wellness heeft bestudeerd en onderzocht. Angela Bacca heeft honderden artikelen geschreven en meer dan een dozijn boeken bewerkt en / of mede-auteur en verschillende online en op cannabis gerichte publicaties bewerkt. De Cannabis Cancer Connection wordt gepubliceerd als een e-boek en paperback.


Voetnoten

1.     https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4171598/

2.    https://tinyurl.com/pb8uxfes

3.    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6352507/

4.    https://tinyurl.com/5cnm4uee

5.    https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1111/j.1476-5381.2012.02050.x

6.    https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0301468109602358

7.     https://www.mdpi.com/1422-0067/20/23/5905/htm

8.    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/3397#top

9.    https://biosignaling.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12964-016-0161-y

10.  https://tinyurl.com/bdznbdu3

11.   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3410650/

12.  https://www.jidonline.org/article/S0022-202X(15)37287-0/fulltext

13.  https://www.jidonline.org/article/S0022-202X(15)37287-0/fulltext

14.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5363603/

15.   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7587381/

16.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7914500/

17. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4009504/

18. https://link.springer.com/article/10.1007/s11418-016-1030-0

19. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3142792/

20.https://tinyurl.com/2r83bpun

21. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16097445/

22. https://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/acsomega.1c00318

Bron:  https://projectcbd.org/health/the-cannabis-cancer-connection/



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...