dinsdag 22 augustus 2023

Gevechtshelikopter jaagt vee op hol van boer die ‘afgeschoten dreigt te worden’ door overheid


De boerderij van melkveehouder Anje Grin en haar man staat op het punt ‘om afgeschoten te worden door de overheid’. Ze deed haar verhaal op Facebook en daar werd massaal op gereageerd.

Ze zijn door de overheid aangemerkt als piekbelaster die binnen 25 kilometer van de Veluwe ‘te vervuilend is’ en daarom moet de melkveehouderij weg.

Grin komt in aanmerking voor een ‘vrijwillige’ uitkoopregeling, maar dan mag ze nergens meer als boer in Europa aan de slag.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Intimideren kun je leren?

Eind vorige maand gebeurde er iets opmerkelijks. Boven een weiland van de familie Grin verscheen een legerhelikopter. “Ons jongvee op hol met dank aan defensie!” schreef Anje op Facebook.

“Intimideren kun je leren, ministerie van Defensie?” vraagt Jan Dijkgraaf.

Makelaar Pim Gunzel heeft twee vragen nu ‘het leger zich tegen de boeren keert’. “Is de piloot überhaupt gemachtigd om zo laag boven privéterrein de koeien zure melk en myocarditis te bezorgen? Is het uit zelfverdediging gooien van een hooivork naar het ding een legale actie?” vraagt hij aan het OM.

Expres

Vorig jaar joegen gevechtshelikopters van defensie koeien de stuipen op het lijf in de Hoeksche Waard. “Die druiloor gaat precies daar allerlei oefeningen doen,” zei een boer over de piloot van een Apache-helikopter die recht boven zijn vee vloog. De koeien schrokken zich rot en zetten het vervolgens op een rennen.

De piloten lijken soms ‘expres’ minutenlang boven boerderijen te klapwieken, zeggen boeren.

Volgens Defensie is het belangrijk dat piloten dit oefenen omdat ze daar tijdens hun missies ook mee te maken krijgen. De Hoeksche Waard is een zogeheten ‘laagvlieggebied’. Ook de familie Grin woont bij zo’n laagvlieggebied.

Schokkende reeks sterfgevallen onder piloten: Vijf plotselinge sterfgevallen in slechts tien dagen

 augustus 22, 2023   2349  3 

 

    © Homethods.com / Flickr (CC BY 2.0)

Alleen al tussen 7 en 17 augustus zijn er vijf plotselinge en onverwachte sterfgevallen onder piloten gemeld – waarvan drie in één week. Dit staat in de Indiase editie van de International Business Times. Wanneer zullen de oorzaken van zo’n reeks sterfgevallen door de autoriteiten in discussie worden gesteld?

Telkens weer halen plotselinge sterfgevallen onder piloten de krantenkoppen – vooral wanneer deze tijdens hun werk tijdens de vlucht plaatsvinden. Bloggers zoals Dr. William Makis verzamelen dergelijke gevallen al enige tijd. Sinds de zogenaamde pandemie lijkt de gezondheid van piloten aanzienlijk te zijn verslechterd – het is niet zeker of dit komt door de verplichte COVID-19 vaccinaties, de ongezonde lockdown-maatregelen of andere factoren. Officials zijn niet geïnteresseerd in het achterhalen van de oorzaken – noch in de ware omvang van de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin, schrijft Report24.

Augustus 2023 lijkt bijzonder slecht te verlopen, aangezien er binnen 10 dagen al vijf onverwachte sterfgevallen onder piloten bekend zijn geworden:

·         7 augustus: Een copiloot van een TigerAir-vlucht (IT237) van Sapporo (Japan) naar Taipei (Taiwan) kreeg een medisch noodgeval kort nadat het vliegtuig op zijn bestemming was geland.

·         9 augustus: De piloot van een United Airlines vlucht (UAL1309) van Sarasota naar Newark (USA) kreeg een hartaanval tijdens de vlucht.

·         14 augustus: Een piloot overleed op de LATAM-vlucht (LA505) van Miami naar Santiago de Chile – wij berichtten.

·         16 augustus: Een 51-jarige piloot zakte in elkaar en overleed op Qatar Airways vlucht (QR579) van Delhi (India) naar Doha (Qatar).

·         17 augustus: Een IndiGo piloot die een vlucht zou uitvoeren van Nagpur naar Pune (India) zakte in elkaar bij de boarding gate en overleed.

IBT laat een piloot hierover het volgende zeggen: “Ik kan niet zeggen dat het een patroon is, maar gezien onze levensstijl van slaapstoornissen, jetlag, etc., eist het zeker zijn tol van ons lichaam. Bovendien zou het nuttig zijn om te kijken welk vaccin ze allemaal gekregen hebben om te zien of er een verband is.”

Maar is er ook maar iemand geïnteresseerd in het bevestigen van vermoedelijke verbanden door hun respectieve vaccinatiestatus te controleren? Willen luchtvaartmaatschappijen geconfronteerd worden met de beschuldiging dat ze de vliegveiligheid hebben ondermijnd door de COVID-19 vaccinatieplicht in veel gevallen op te leggen? Nauwelijks… In geval van twijfel zal klimaatverandering waarschijnlijk als oorzaak worden aangevoerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/schokkende-reeks-sterfgevallen-onder-piloten-vijf-plotselinge-sterfgevallen-in-slechts-tien-dagen/

5G kan tot een verminderde botsterkte leiden

 augustus 22, 2023  1315  13  

     © zeevveez (CC BY 2.0)

Een nieuw onderzoek toont aan dat blootstelling aan straling op 3,5 GHz, gebruikt in 5G, de botsterkte en flexibiliteit vermindert in dierstudies, ook al lag de stralingsblootstelling ver onder de ICNIRP-limieten, die verondersteld worden te beschermen tegen alle gezondheidsrisico’s. Bovendien werd er verhoogde oxidatieve stress waargenomen in skeletspierweefsel.

3,5 GHz is een frequentie die tegenwoordig in steden en dorpen grotendeels voor 5G wordt gebruikt. Hoewel 5G al sinds 2020 wordt ingezet en uitgerold, zijn er nog steeds weinig onderzoeken naar de effecten van stralingsblootstelling door 5G, met name de complexe mix van verschillende frequenties, modulaties en de snelle pulsen waaraan mensen in het echte leven worden blootgesteld door het gebruik van 5G, schrijft Swedish Radiation Protection Foundation.

Het nieuwe onderzoek werd uitgevoerd aan de Faculteit Geneeskunde van de Van Yüzüncü Yıl Universiteit in Turkije. Het is een van de weinige studies tot nu toe die de effecten van blootstelling aan straling van de 3,5 GHz 5G-frequentie heeft onderzocht. De onderzoekers stelden de proefdieren (ratten) gedurende 30 dagen gedurende 2 uur per dag bloot aan 1,6 W/m2 straling, d.w.z. dat de straling gedurende gemiddeld 6 minuten ver onder de ICNIRP-limieten van 10 W/m2 lag. Om de effecten op diabetes te bestuderen, bestond één groep in elk van de blootgestelde en niet-blootgestelde groepen uit ratten met diabetes.

De onderzoekers bestudeerden vooral de effecten van 3,5 GHz op skeletspierweefsel en botten. Botten bestaan voornamelijk uit twee composietmaterialen bestaande uit mineralen en collageen. De mechanische eigenschappen van deze materialen verschillen van elkaar: mineralen geven het bot stevigheid, terwijl collageen het bot weerstand tegen mechanische krachten, duurzaamheid en enige flexibiliteit geeft.

 

Eerder onderzoek heeft aangetoond dat vergelijkbare straling nadelige effecten heeft op verschillende weefsels en dat botweefsel gevoelig is voor straling. Onderzoekers hebben bijvoorbeeld een vermindering in het mineraalgehalte van bot gevonden na blootstelling aan 1,8 GHz straling.

Verminderde botsterkte

Blootstelling aan straling van 3,5 GHz gedurende twee uur per dag gedurende 30 dagen bij 1,6 W/m2 leidde tot een afname van de flexibiliteit en sterkte van de botten bij gezonde ratten. De ICNIRP-limieten die door de meeste regeringen worden gebruikt en door de WHO worden aanbevolen zijn veel hoger, gemiddeld 10 W/m2 gedurende 6 minuten.

De resultaten wijzen ook op een vermindering in botmineralisatie en duurzaamheid van botweefsel.

Daarnaast zagen de onderzoekers bewijs dat blootstelling aan straling oxidatieve stress veroorzaakte in de skeletspieren, en deze negatieve effecten waren meer uitgesproken bij de diabetische dieren.

Conclusie van de onderzoekers

De onderzoekers concluderen daarom dat dit onderzoek heeft aangetoond dat blootstelling aan 3,5 GHz straling negatieve effecten kan hebben op de biomechanica van de botten. Diabetische ratten zijn mogelijk gevoeliger voor de gevaarlijke effecten, waarbij significante veranderingen werden waargenomen in oxidatieve stressparameters. Deze waarnemingen suggereren dat blootstelling aan 3,5 GHz mogelijk de botkwaliteit en structurele integriteit kan aantasten en oxidatieve stressparameters in rattenspieren kan beïnvloeden. Verder onderzoek is nodig om de mogelijke effecten op de menselijke gezondheid te onderzoeken, vooral bij mensen met reeds bestaande aandoeningen.

Eerder 5G-onderzoek

In oktober 2022 publiceerde dezelfde onderzoeksgroep de resultaten van een vergelijkbaar dieronderzoek met dezelfde blootstelling aan GSM-gemoduleerde 3,5 GHz: 2 uur per dag, 5 dagen per week gedurende 30 dagen. De blootstelling aan straling veroorzaakte een verhoogde incidentie van beschadigde zenuwcellen, wat volgens de onderzoekers op de lange termijn tot dementie zou kunnen leiden. Ook werden verschillende hormonen aangetast die een beschermend effect hebben op het zenuwstelsel.

 

De eerste drie casestudies over de gezondheidseffecten van 5G werden tussen januari en april 2023 gepubliceerd en werden uitgevoerd door Mona Nilsson van de Swedish Radiation Protection Foundation in samenwerking met onderzoeker Dr. Lennart Hardell van de Swedish Research Foundation Environment & Cancer. De drie casestudies toonden aan dat de installatie van 5G-basisstations symptomen van het microgolfsyndroom veroorzaakte, en in verschillende gevallen waren de symptomen zo ernstig dat verder wonen in huis onmogelijk werd voor de onderzochte personen. De studies toonden ook aan dat de installatie van 5G-basisstations in de buurt van woningen resulteert in extreem hoge stralingsniveaus, ver boven de niveaus die eerder vergelijkbare symptomen veroorzaakten bij blootstelling aan straling van vorige generaties mobiele telefoons (2G, 3G).

Voor zover bekend zijn er geen onderzoeken die aantonen dat 5G geen schadelijke effecten heeft op de gezondheid. 5G werd geïntroduceerd en stelt mensen gedwongen bloot aan straling in hun eigen huis zonder voorafgaand onderzoek naar de effecten op de gezondheid van mens en dier. 430 wetenschappers en artsen die het 5G Appeal ondertekenden, wezen er terecht op dat de effecten van 5G niet onderzocht zijn en riepen daarom op tot een moratorium op 5G, omdat eerst zeker gesteld moet worden dat 5G niet schadelijk is voor de menselijke gezondheid en het milieu.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/5g-kan-tot-een-verminderde-botsterkte-leiden/

 


Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerken

Verzetsstrijders in Frankrijk hebben de oorlog verklaard aan de infrastructuur van de Vierde Industriële Revolutie. Een steeds groter wordende verzetsbeweging heeft het alom gehate 5G-netwerk gesaboteerd, bericht World-signals.com. Een driedelig verslag op de Reporterre website zegt: “Relaisantennes worden in brand gestoken, glasvezelkabels doorgesneden, masten losgeschroefd. ’s Nachts verbranden mensen constructiemachines, vallen masten aan met betonscharen … Meer lezen overFranse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerken

https://www.frontnieuws.com/franse-verzetsstrijders-vernietigen-massaal-5g-netwerken/

 

Waarschuwing ...


... Do not comply with the COVID tyranny 

now being unleashed


They are trying it all again - pushing masks, 

social distancing, vaccines and lockdowns. 

Covid 2.0 hysteria is ramping up across 

the corporate media, and the White House now 

urging everyone to get a whole series of 

death jabs for the flu, for covid and also for RSV.

This covid 2.0 hysteria is the great IQ test, and 

anyone gullible enough to go along with 

it FAILS the test and probably ends up 

quadruple jabbed, masked and quarantined 

to their dying day.

Get full details -- plus a huge interview 

with Michael Yon about the border 

invasion -- in today's Brighteon 

Broadcast News:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

In de tuin van Lindia: van grasveld tot permacultuur-cottagetuin

 Iona van den Dries   02/06/2023

 

Kijk mee in de tuin van Lindia! In 2020 kocht Lindia met haar gezin een grasveld met aangrenzend opslagterrein in Polsbroekerdam. De droom? Een permacultuur-cottagetuin die bruist van het leven. En dat is gelukt!

Een nieuw canvas


Twee jaar geleden kocht Lindia met haar gezin een veld met aangrenzend opslagterrein midden in de polder van het Groene Hart. Omringd door smalle sloten begonnen zij bij Polsbroekerdam aan hun grote project.

Rondom het perceel groeiden oude knotwilgen, die werden overwoekerd door een laurierhaag. Verder was er vooral gras. Hun droom voor deze plek was echter duidelijk: een permacultuur-cottagetuin vol leven. Er was dus een hoop te doen!

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Tuin op de spit


Terwijl hun woning aan de voorzijde van het perceel werd gebouwd, begonnen ze zelf achteraan met de aanleg van de tuin. Als eerste verwijderden ze een tachtig meter lange laurierhaag (met dank aan de buurman en zijn graafmachine) en knotten ze de wilgen.


Onder de wilgen zaaiden ze de oever in met een bloemenmengsel. Inmiddels groeien hier dotterbloemen, klaprozen, korenbloemen, kattenstaarten, margrieten en nog veel meer.

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Een tuin aanleggen in lockdown


Tijdens de corona-lockdown waren Lindia en haar gezin dagelijks te vinden op hun stek. Ze plantten fruitbomen, maakten moestuinbedden en creëerden een kippenren.


Langs hun kippenren hebben ze een rozenborder gemaakt, die in het voorjaar vol staat met sieruien en vergeet-me-nietjes. In de zomer bloeien hier knalroze rozen.

Biodiversiteit


Om de biodiversiteit te versterken hebben ze verder vele nestkasten opgehangen voor insecten, vogels en vleermuizen. Ook hebben ze een takkenril gemaakt.

Van het hout van hun knotwilgen hebben ze houtsnipperpaden aangelegd en van oude opritstenen hebben ze borderrandjes gemaakt in creatieve vormen. Aan de noordzijde van hun perceel hebben ze een twintig meter lange gemengde haag aangeplant vol met stekelige, inheemse bessenstruiken.

Inspiratie van Longmeadow


Tegen de tijd dat hun huis werd opgeleverd waren Lindia en haar gezin met de aanleg van de tuin redelijk voor aan het perceel uitgekomen. Lindia vertelt, “Geheel geïnspireerd door Monty Dons Longmeadow hebben we de afgelopen twee jaar verschillende themaborders gerealiseerd.”


Inmiddels hebben ze twee hotborders, een rozenslinger, twee bosrandborders, een wintertuin, twee cottageborders, een prinsessentuin vol dahlia’s met een heus spijlenbed erin en natuurlijk een moestuin en compostbakken.

Een tuin vol leven


In de tuin van Lindia wonen nu ook allerlei erfdieren. Zo hebben ze drie dwerggeitjes, loopeenden (dit zijn trouwens goede slakkenverdelgers!), konijnen, kippen, een hond en een kat. Ook de mol is van harte welkom!

Leven met de seizoenen


Lindia en haar gezin tuinieren graag met de natuur mee en verwelkomen al het leven op hun stek. “We genieten enorm van het leven met de seizoenen, het eten uit eigen tuin en het plukken van bloemen voor op de vaas!”

Laat ook jouw tuin zien!


Wil jij jouw tuin ook laten zien in de rubriek ‘In de tuin van’? Stuur je foto’s en verhaal in via deze pagina.

Je kunt meer zien van Lindia’s tuin op haar Instagram: @lindia_op_t_wilgenperk.

BRON: https://www.gardenersworldmagazine.nl/inspiratie/in-de-tuin-van-lindia-van-grasveld-tot-permacultuur-cottagetuin/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...