dinsdag 15 augustus 2023

Het complot van de elite tegen voedsel: aanval op Nederlandse boeren staat niet op zichzelf


Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat er een oorlog wordt gevoerd tegen voedsel, iets wat alle mensen op aarde nodig hebben.

Bij de voedselproductie komt stikstof vrij en stikstof is opeens slecht voor de natuur. Het is een stofje dat ervoor zorgt dat de natuur een ‘verstikkende deken’ over zich heen krijgt, beweerde klimaatminister Jetten.

Het narratief is eenvoudig: dring de stikstofuitstoot terug, red de wereld. Het gevolg is dat onze voedselproductie in gevaar komt.

Hongersnood dreigt voor miljarden mensen

Neem bijvoorbeeld rijst. De productie ervan is verantwoordelijk voor 10 procent van de wereldwijde uitstoot van methaan. De elite wil ook de methaanuitstoot terugdringen. Het gevolg? Hongersnood dreigt voor miljarden mensen.

Nederlandse boeren worden verjaagd van hun land. De komende jaren worden naar schatting 3000 boeren onteigend. Als ze zich laten uitkopen, mogen ze nergens in de Europese Unie meer een boerenbedrijf beginnen. Jaarlijks plegen 20 tot 30 Nederlandse boeren zelfmoord.

De gevolgen worden duidelijk: er is minder voedsel beschikbaar en de prijzen stijgen.

WEF droomt van ‘landbouwvrije toekomst’

Sri Lanka stapte volledig over op biologische landbouw, met als gevolg dat 90 procent van de bevolking aan de rand van een hongersnood stond.

De aanval van westerse leiders op de landbouw is crimineel, schrijft Eric Utter voor American Thinker.

Organisaties als het World Economic Forum dromen van een ‘landbouwvrije toekomst’ en een wereld waarin voedsel wordt geproduceerd in labs. Drijf mensen naar de steden, geef ze een digitale munt en je hebt de ultieme formule voor absolute dominantie.

Ontvolking

De aanval op de boeren staat niet op zichzelf. Het is onderdeel van een veel bredere aanval op voedsel. Om zo de ontvolking te dienen, stelt journalist Joost Niemoller.

Om de ontvolking te creëren, worden er crises georganiseerd. Enkele speerpunten: creëer raciale spanning, verbied specifiek voedsel, sluit boerenbedrijven, creëer oorlogen en hongersnood, en label de geluiden van dissidenten als ‘desinformatie’.

[Zero Hedge via preppgroup.home.blog]

Robert Kennedy schokt wereld met uitspraken over schimmige biolabs in Oekraïne


Tucker Carlson heeft presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. geïnterviewd voor zijn show op X, het voormalige Twitter. Carlson stelde hem onder meer vragen over de schimmige biolabs in Oekraïne. Hij kreeg verbluffende antwoorden.

Kennedy onthulde dat er in de Verenigde Staten 36.000 ‘doodswetenschappers’ zijn die zich bezighouden met het ontwikkelen van microben die gebruikt kunnen worden om mensen te doden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Brief

Hij zei verder dat Anthony Fauci verantwoordelijk was voor het biowapenprogramma. In 2014 schreven 300 wetenschappers in een brief aan toenmalig president Obama dat Fauci gestopt moest worden ‘omdat hij werkt aan een microbe die een pandemie gaat veroorzaken’.

Obama beëindigde vervolgens de 18 gevaarlijkste experimenten van Anthony Fauci, vertelde Kennedy. De meeste experimenten werden door Ralph Baric uitgevoerd in de staat North Carolina.

Biowapens

Anthony Fauci liet zich niet tegenhouden en verplaatste zijn operaties naar het buitenland: naar een militair lab in Wuhan en allerlei verschillende biolabs in Oekraïne, aldus Kennedy.

“We hebben biolabs in Oekraïne omdat we biowapens maken,” benadrukte de presidentskandidaat.

Dit is wat de media je niet vertellen over de brand op Maui


De hulpploegen die op zoek zijn naar slachtoffers van de bosbranden op Maui kunnen ‘tien tot twintig mensen per dag vinden’, zei gouverneur van Hawaï Josh Green. “Het vuur was zo heet dat het moeilijk is om iemand te herkennen.”

Vorige week braken op het eiland minstens drie grote branden uit die werden aangewakkerd door een sterke wind. Badplaats Lahaina werd daarbij bijna volledig verwoest.

De sirenes op Maui, het grootste geïntegreerde waarschuwingssysteem van buitensirenes ter wereld, gingen niet af terwijl mensen stierven.


(Video verwijderd? Klik hier...)

https://youtu.be/mtLkLTY6kXk 

Alsof er een bom was ontploft

Er zijn een aantal zaken die opvallen. Grace van het populaire YouTube-kanaal reallygraceful heeft ze voor je op een rijtje gezet.

De politiechef van Maui, John Pelletier, werd aangesteld als calamiteitencoördinator na de schietpartij in Las Vegas op 1 oktober 2017, één van de grootste cover-ups uit de Amerikaanse geschiedenis. Hij zei onder meer dat het vuur ‘metaal deed smelten’.

Gouverneur Green zei dat het leek alsof ‘er een bom was ontploft’. Hij beweerde dat de branden het gevolg waren van ‘klimaatverandering’.

Ik vind dat vreemd

De branden begonnen op dezelfde dag op verschillende plekken op het eiland. “Ik vind dat vreemd,” zegt Grace.

Enkele lokale bewoners hebben het lokale elektriciteitsbedrijf aangeklaagd wegens de slechte elektrische infrastructuur, die volgens hen de ontstekingsbron is geweest.

Het World Economic Forum publiceerde in 2018 een artikel waarin valt te lezen dat Hawaï de eerste Amerikaanse staat wil worden die volledig overstapt op duurzame energie.

Gerichte energiewapens

Op Maui bevindt zich bovendien het AFRL (Air Force Research Laboratory) Directed Energy Directorate. Dat heeft de allereerste operationele gerichte energiewapens (DEW’s) geleverd aan de Amerikaanse luchtmacht.

De huizen in Lahaina waren gemiddeld meer dan een miljoen dollar waard. De gouverneur van Hawaï heeft al gezegd dat de staat aast op de grond die in vlammen is opgegaan.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...