donderdag 9 februari 2023

STUDIE: Lelijke mensen zijn meer geneigd om COVID-maskers te blijven dragen

 februari 5, 2023

 

    © engin akyurt op Unsplash

Is dit de reden waarom mensen nog steeds maskers dragen? Uit een nieuwe studie van de Seoul National University in Zuid-Korea blijkt dat lelijke mensen vaker COVID-maskers blijven dragen in het na-COVID-tijdperk.

Outkick bericht:

Uit een analyse van het Cochrane Instituut bleek dat gezichtsmaskers “weinig tot geen verschil” maakten voor het aantal Covid-infecties of sterfgevallen. En toch dragen vier op de tien Amerikanen nog steeds maskers.

Hoe komt dat?

Zijn ze bang? Immuungecompromitteerd? Loyale voetsoldaten van Dr. Fauci?

Misschien. Of ze zijn gewoon lelijk.

Uit een rapport van Daily Mail blijkt dat lelijke mensen eerder geneigd zijn hun masker nog te dragen dan mooie of knappe mensen.

Met name Amerikanen van jonge en middelbare leeftijd die zichzelf als aantrekkelijk beschouwen “geloven dat het dragen van een masker de mogelijkheden belemmert om een gunstige indruk te maken op anderen.”

Het rapport citeert: “Over het geheel genomen bieden wij een nieuwe bevinding dat zelf-waargenomen aantrekkelijkheid significante effecten heeft op de intentie om maskers te dragen via masker aantrekkelijkheid in de na-pandemie van Covid-19.”

“Onze bevindingen suggereren dat het dragen van een masker kan verschuiven van een zelfbeschermingsmaatregel tijdens de Covid-19 pandemie naar een zelf-presentatietactiek in het na-pandemische tijdperk.”

Fascinerend. Maar nauwelijks een openbaring.

Maskers hielden de verspreiding en het aantal infecties niet tegen en boden geen adequate bescherming. Dat waren leugens van mensen als Fauci, Joe Biden en de media. Wij hebben dit in detail besproken in een recente column.

Gezichtsbedekkingen verborgen inderdaad de lelijkheid van verschillende individuen.

Maskers lieten 4- en 6-jarigen er niet uitzien als 8- en 10-jarigen. Maar het liet ruimte voor nieuwsgierigheid. Het stelde hen in staat mensen te benaderen met onmiddellijke afwijzing.

Men kon niet zien hoe onaantrekkelijk ze waren. Tenminste in de meeste gevallen.

Dit heeft meer zin dan het dragen van een COVID-masker om overdracht tegen te gaan.

De derde studie, waar de meest opmerkelijke resultaten vandaan kwamen, onderzocht 442 mensen.

The Daily Mail bericht:

Onderzoekers van de Seoul National University in Zuid-Korea wilden zien of zelf-waargenomen aantrekkelijkheid een rol speelde bij de intenties van mensen om maskers te dragen. Ze voerden drie experimenten uit op Amerikanen die werden gerekruteerd via Amazon Mechanical Turk, een crowdsourcing website voor bedrijven.

Bij studie drie waren 442 mensen betrokken, waarvan de helft te horen kreeg dat ze de hond gingen uitlaten en de andere helft te horen kreeg dat ze naar een sollicitatiegesprek gingen.

Hen werd gevraagd: “Denkt u dat anderen u in dit scenario aantrekkelijker zullen vinden met een gezichtsmasker?”

Hen werd ook gevraagd: “Hoe graag wilt u een goede eerste indruk op anderen maken?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

 

De liberaal-globalistische elite van het Westen, niet Rusland, vernietigt de manier van leven van de Europeanen

februari 9, 2023   2018   6

 

De sociaal-culturele en politieke verduidelijkingen in deze analyse zijn essentieel om te aanvaarden als men de strategische dynamiek van de Nieuwe Koude Oorlog echt wil begrijpen. Deze wereldwijde strijd over de richting van de wereldwijde systeemverandering gaat evenzeer over sociaal-culturele kwesties en de rechten van staten (of het gebrek daaraan) om die te bepalen/beschermen, als over geopolitiek, schrijft Andrew Korybko.

Zelensky beweerde tijdens zijn toespraak in het Europees Parlement dat Rusland zogenaamd de manier van leven van de Europeanen wil vernietigen, maar in werkelijkheid is het de liberaal-globalistische elite van het Westen die dit doet. Deze individuen worden gedreven door het geloof in het veronderstelde universalisme van hun radicale ideologie om haar leerstellingen zonder uitzondering aan iedereen op te leggen, te beginnen met hun eigen volk en zich vervolgens over de hele wereld uit te breiden. Het conservatief-soevereinistische wereldbeeld van Rusland is daarentegen niet universeel of expansionistisch.

De door de VS geleide Gouden Miljard van het Westen wordt geregeerd door mensen die ervan overtuigd zijn dat het immoreel is om sociaal-culturele expressie te beperken, waarvan zij de daad als onverdraagzaam, racistisch en xenofoob beschouwen, die de liberale helft van hun ideologie vormt. Dienovereenkomstig passen zij een laissez faire-benadering toe op sociaal-culturele minderheden zoals mensen met niet-traditionele seksuele geaardheid en immigranten (ongeacht hun legaliteit), vooral die uit beschavingen met heel andere zeden, ethiek, waarden en principes.

De verspreiding van deze sociaal-culturele minderheidsstandpunten, die door de meerderheid van de bevolking doorgaans als “storend” (om het zacht uit te drukken) worden beschouwd, wordt versneld doordat de staat ze om bovengenoemde ideologische redenen stilzwijgend steunt. In de praktijk leidt dit ertoe dat LGBT+-visies worden opgedrongen aan beïnvloedbare kinderen op school en dat immigranten weigeren te assimileren en te integreren in de samenleving, zowel wat betreft hun gedrag als de taal die zij gebruiken in hun contacten met de plaatselijke bevolking.


De eerste van deze twee meest voorkomende uitkomsten druist in tegen de religieuze opvattingen van de maatschappelijke meerderheid en tegen de rechten die ouders volgens hen hebben als het gaat om de blootstelling van hun kinderen aan seksueel gevoelige onderwerpen, onder meer via “gay pride parades”. Het tweede neemt de vorm aan van openbare gebeden en luide, regelmatige en openbare oproepen daartoe; zogenaamde “no-go zones”; en immigranten die weigeren de taal te leren die de meerderheid van hun nieuwe samenleving spreekt.

Beide uitkomsten dragen samen bij tot een radicale verandering van de sociaal-culturele normen (“manier van leven”) van de staten waarin deze processen plaatsvinden, wat het directe resultaat is van het feit dat hun elites hun liberaal-globalistische ideologie agressief opleggen aan dezelfde mensen namens wie zij beweren te regeren. De globalistische helft van deze medaille wordt vervolgens gevormd door die voornoemde elites die hun zelfverklaarde machtsbevoegdheid uitbreiden om hun radicaal-liberale ideologie aan alle anderen in de wereld op te leggen.

Het conservatief-soevereinistische wereldbeeld van Rusland, dat overeenkomt met het wereldbeeld dat ook wordt gedeeld door het grootste deel van het Mondiale Zuiden en dus de overgrote meerderheid van de mensheid, is het tegenovergestelde van het liberaal-globalistische wereldbeeld dat wordt omarmd door de elite van de Gouden Miljard. In tegenstelling tot het door de VS geleide Westen is Rusland van mening dat het eigenlijk immoreel is om bepaalde sociaal-culturele uitingen niet te beperken, omdat de daaruit voortvloeiende verspreiding van radicale opvattingen door de laissez faire-benadering van zijn tegenhangers indruist tegen de rechten van de meerderheid.

 

Met dat in gedachten heeft de Russische wetgevende macht onlangs de openbare uiting van niet-traditionele seksuele opvattingen volledig verboden om de sociaal-culturele normen van de meerderheid, in wiens naam de gekozen vertegenwoordigers regeren, te beschermen. Deze conservatieve aanpak verbiedt niet de praktijk van niet-traditionele seksuele relaties in het eigen huis, afgezien natuurlijk van het behoud van het verbod op pedofilie en andere vormen van seksuele misdrijven zoals bijvoorbeeld zoöfilie, maar beschermt eenvoudigweg de rechten van de meerderheid.

Wat de immigratiedimensie van deze kwestie betreft, heeft Rusland eerder zijn wetgeving op dit gebied hervormd om van personen die vrijwillig zijn samenleving binnenkomen te eisen dat zij assimileren en zich daarin integreren. Natuurlijk hebben zij nog steeds het recht om zich in het openbaar te uiten binnen de grenzen van de bestaande wetgeving, en niemand beperkt wat zij in hun eigen huis doen, maar dit helpt ook de rechten van de meerderheid te beschermen.

In tegenstelling tot de Gouden Miljard beschouwen Rusland en de meeste van zijn partners in het Mondiale Zuiden hun conservatief-soevereinistische wereldbeeld van bescherming van traditionele sociaal-culturele normen en eerbiediging van het soevereine recht van elke staat om zijn eigen normen vast te stellen, niet als universeel, noch leggen zij dit agressief aan anderen op. Hoewel zij het niet eens zijn met de liberaal-globalistische aanpak van het door de VS geleide Westen, en in sommige gevallen hun afschuw uitspreken over sommige van de vormen die deze aanpak aanneemt, willen zij de westerse samenleving niet veranderen.

Objectief gezien is het conservatief-soevereinistische wereldbeeld van Rusland en de meeste van zijn partners in het Mondiale Zuiden veel democratischer dan het liberaal-globalistische wereldbeeld van de Gouden Miljard. De eerste respecteert de rechten van de meerderheid in wiens naam zij regeren, omvat de gevoelens van de overgrote meerderheid van de wereldbevolking en probeert niet hun sociaal-culturele normen aan anderen op te leggen. De tweede daarentegen respecteert de meerderheid in binnen- en buitenland niet door hen radicale normen op te leggen.

Zelensky loog dus ronduit door tijdens zijn toespraak voor het Europees Parlement te beweren dat Rusland de Europese manier van leven wil vernietigen. Dat wil het helemaal niet, want deze Euraziatische grootmacht heeft noch de wens, noch de middelen om zijn tegengestelde wereldbeeld aan anderen op te leggen. Hoewel velen onder de Russische elite en de meerderheid in wiens naam zij regeren, sympathiseren met de conservatief-soevereinistische collega’s binnen de EU, zullen zij zich niet mengen in de aangelegenheden van het blok om hen te steunen.

De sociaal-culturele en politieke verduidelijkingen in deze analyse zijn essentieel om te aanvaarden als men de strategische dynamiek van de Nieuwe Koude Oorlog echt wil begrijpen. Deze wereldwijde strijd over de richting van de wereldwijde systeemverandering gaat evenzeer over sociaal-culturele kwesties en de rechten van staten (of het gebrek daaraan) om die te bepalen/beschermen, als over geopolitiek. Dat dit niet wordt erkend, is een fout in de analyses van veel waarnemers, waardoor de dynamiek van de Nieuwe Koude Oorlog onjuist wordt ingeschat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-liberaal-globalistische-elite-van-het-westen-niet-rusland-vernietigt-de-manier-van-leven-van-de-europeanen/


Aardbeving levert een wereldschokkende slag toe aan de door de VS geleide NAVO-hypocrisie

Wanneer zich een werkelijke noodsituatie voordoet, valt al het vrome en zelfingenomen gepraat van de NAVO in duigen.

februari 9, 2023  5519  42 

    © NAVO

Een aardbeving van 7,8 magnitude treft Europa’s zuiderburen Turkije en Syrië – en het NAVO-bondgenootschap doet vrijwel niets als reactie. Wat is dat voor een veiligheidsorganisatie? schrijft Finian Cunningham.

Zij lijkt het veeleer te druk te hebben met pogingen de Derde Wereldoorlog te beginnen door een ongekende mobilisatie van middelen en materieel in Oekraïne tegen Rusland. Een mobilisatie die volkomen ongerechtvaardigd is en in feite een vermetele gaslighting charade is die op het westerse publiek wordt gespeeld.

De door de Verenigde Staten geleide Noord-Atlantische Verdragsorganisatie heeft een jaarlijks militair budget van meer dan 1 biljoen dollar, verdeeld over haar 30 lidstaten. Een van die leden is Turkije.

Wat voor prioriteiten heeft de NAVO? Geen retorische, theoretische of veronderstelde prioriteiten, maar praktische, aantoonbare prioriteiten.

Op maandagochtend deze week werden het zuiden van Turkije en buurland Syrië verwoest door een aardbeving van 7,8 magnitude en meerdere enorme naschokken. Het dodental in beide landen is opgelopen tot meer dan 11.000 en tienduizenden zijn gewond geraakt en dakloos geworden. Met duizenden vermisten onder het puin zullen de slachtoffers de komende dagen nog toenemen.

Veel landen stuurden al snel reddingsteams naar het rampgebied aan de grens tussen Turkije en Syrië. Rusland en Iran – ervaren in dergelijke natuurrampen – behoorden tot de eerste buurlanden die hulp- en reddingsteams stuurden.

De apathische reactie van het door de VS geleide NAVO-blok was daarentegen abject. Wat nog ongelooflijker is, is dat Turkije al lang een prominent lid is van de organisatie en beschouwd wordt als een vitale partner voor de Europese Unie.

De NAVO profileert zich als een “collectieve veiligheidsorganisatie”. Haar opdracht gaat niet alleen over militaire veiligheid. De organisatie beweert dat zij het Euro-Atlantisch halfrond beschermt tegen alle veiligheidsdreigingen, ook tegen natuurrampen. Haar lauwe reactie op de aardbeving deze week voor de deur van Europa is als die van een grote glimmende rode brandweerwagen die lui geparkeerd staat bij een gebouw dat in brand staat – en er niets aan doet.

 

Je hoeft alleen maar de massale mobilisatie van militaire en financiële hulp van de VS en de NAVO voor Oekraïne te vergelijken. De proxy-oorlog in dat land tegen Rusland is gevoed met meer dan 100 miljard dollar aan “nood”-uitgaven van de Verenigde Staten en hun Europese bondgenoten. Kosten noch moeite zijn gespaard door westerse regeringen die een stortvloed aan cheques hebben uitgeschreven, gefinancierd door hun belastingbetalende burgers, om een corrupt regime in Kiev overeind te houden in de strijd tegen Rusland. (Als u niet op de hoogte bent van de kluchtige Zelensky-cabal en zijn wemelende corruptie, hebt u te veel westerse media gelezen en krijgt u uw geopolitieke opvattingen van Hollywood-coryfeeën).

De NAVO heeft opgeschept over het tonen van “eenheid” en “vastberadenheid” ter ondersteuning van Oekraïne, waar Oekraïense voetsoldaten worden afgeslacht in wat een proxy-confrontatie voor Washington tegen Rusland is.

De Verenigde Naties schatten het aantal burgerdoden in de jarenlange oorlog in Oekraïne op ongeveer 7.000. Dat is relatief weinig vergeleken met de militaire slachtoffers, die misschien wel 200.000 bedragen. Tot 10 miljoen Oekraïners zijn door het geweld ontheemd geraakt en de meesten van hen worden in Rusland opgevangen. Ongeveer vier miljoen Oekraïners die hun land zijn ontvlucht, worden ondergebracht in hotels in de Europese Unie, waar ze een visumvrije status en royaal comfort krijgen, gefinancierd door de belastingbetaler.

De aardbeving die Turkije en Syrië heeft getroffen, heeft in enkele uren tijd echter veel meer burgerslachtoffers gemaakt dan de jarenlange oorlog in Oekraïne.

Waarom mobiliseren de Verenigde Staten en de NAVO-leden geen tientallen miljarden dollars aan hulp en reddingsploegen voor de slachtoffers van de aardbeving? Waar zijn al die vliegtuigen, schepen, tanks en technisch materieel voor nodig als ze niet efficiënt en logistiek kunnen worden ingezet om levens te redden? Waar is de wil om hemel en aarde te bewegen om mensen uit het verpletterende puin te graven?

 

Het antwoord is natuurlijk dat de NAVO geen “veiligheidsorganisatie” is in de normale betekenis van het woord. Het is een oorlogsmachine die de imperialistische doelstellingen van de VS dient. Het is een overblijfsel uit de Koude Oorlog dat nu is ingezet om Rusland en China te bestrijden, en zo de wereld naar de afgrond van een wereldwijde kernoorlog te duwen – de ultieme “onveiligheid”.

Als praktische veiligheidsoverwegingen al iets met de NAVO te maken hadden, dan toont de ramp deze week in Turkije en Syrië onomstotelijk aan dat de organisatie niets anders is dan een monsterlijk hypocriet front.

Deze week hield de Amerikaanse president Joe Biden zijn State of the Union-toespraak voor het Congres. Hij sprak minder dan 24 uur nadat de aardbeving verwoestingen had aangericht. Hij noemde de ramp niet eens tijdens de anderhalf uur durende smakeloze zelfverheerlijking over de deugden van de “unieke natie”. In zijn nationale toespraak hield hij vol dat de oorlog in Oekraïne “een test van onze tijd” is voor het Amerikaanse leiderschap.

Biden beweerde dat de altijd zo ridderlijke VS “een sterker Europa verdedigen” en “de democratie verdedigen” in Oekraïne tegen “Russische agressie”. Hoe? Door in Kiev een neonazi-regime te installeren en te bewapenen dat voortkomt uit een door de CIA gesteunde staatsgreep in 2014 en dat tot over zijn oren in de corruptie zit? Joe Biden bedriegt zichzelf en het Amerikaanse publiek met narcistische sprookjes. Geen wonder dat de Verenigde Staten en hun westerse volgelingen er economisch, sociaal en moreel zo slecht aan toe zijn wanneer ongegeneerde waanvoorstellingen landelijk worden uitgezonden op primetime televisie.

 

De waarheid is veel lelijker en bloederiger. En de waarheid is dat de aardbeving deze week zulke vreselijke schade heeft aangericht vanwege de tien jaar durende proxyoorlog van de VS en de NAVO in Syrië. Die mislukte oorlog uit 2011 voor regimeverandering in Damascus (met islamistische terreurbendes als NAVO-voetvolk) veroorzaakte miljoenen vluchtelingen en een verzwakte infrastructuur in het getroffen grensgebied. Er was al een humanitaire crisis voordat de beving toesloeg – een humanitaire crisis die Washington en haar misdaadsyndicaat NAVO hebben gecreëerd vanuit hun criminele intriges voor een regimewisseling.

De internationale reactie op de aardbeving wordt nog eens extra belemmerd door sancties van de VS en de Europese Unie tegen de Syrische staat. Washington zei deze week harteloos dat het de sancties tegen Damascus na de beving niet zal opheffen.

Alle grootse ijdelheid en misleiding van Washington en zijn NAVO-minions worden in een oogwenk begraven door een plotselinge beweging van de tektonische platen.

De Verenigde Staten en hun westerse lakeien praten eindeloos – en misselijkmakend – over democratie, humanisme en veiligheid. Wanneer zich dan een echte noodsituatie voordoet, valt al dat vrome en zelfingenomen gepraat in duigen. En wanneer het stof is neergedaald en de hartverscheurende kreten van kinderen vervagen, blijft er van de westerse beweringen alleen nog wereldschokkende hypocrisie over.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/aardbeving-levert-een-wereldschokkende-slag-toe-aan-de-door-de-vs-geleide-navo-hypocrisie/


Bombshell news about Pfizer’s covid jab causing infertility leads to #Pfertility hashtag going viral

 Sunday, February 05, 2023 by: Ethan Huff

Tags: badhealthbadmedicinebadscienceBCGBig PharmaCOVIDdepopulationInfertilityJordon Trishton Walkermen's healthPfertilityPfizerpopulation controlProject Veritasscience deceptionSuppressedvaccinationvaccine damagevaccine warsvaccineswomen's health

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

12KVIEWS

 

(Natural News) If you thought the Project Veritas Pfizer bombshells were over, think again.

The latest undercover footage to emerge of senior Pfizer executive Jordon Trishton Walker suggests that Pfizer knew from the very beginning that something was very wrong with its covid “vaccine.”

Walker told the undercover reporter, whom he thought was just his “date” for the evening, that Pfizer was concerned from the start that its messenger RNA (mRNA) injections damage a woman’s reproductive system, leading to irregular menstrual cycles.

“There is something irregular about the menstrual cycles,” Walker said. “So, people will have to investigate that down the line because that is a little concerning.” (Related: Jordon Trishton Walker has a shady past that deserves a much deeper investigation.)

“The [covid] vaccine shouldn’t be interfering with that [menstrual cycles]. So, we don’t really know,” he added, pointing to “the science” which shows that the jab should not be interacting at all with the hypothalamic-pituitary-gonadal axis (HPG axis), which are “the hormones that regulate their menstrual cycle and things like that,” Walker further admitted – watch below:


Pfizer’s covid injections interfere with the HPG axis, trigger infertility

The HPG axis is a hormone-regulating mechanism that controls a woman’s uterine and ovarian cycles for the purpose of guiding reproduction. Something about Pfizer’s covid jab interferes with this cycle, leading to infertility.

This bombshell revelation led to watchdogs everywhere starting to use the hashtag #Pfertility on Facebook and Twitter, where it has since gone viral.

Walker clarified to his “date” that the covid jab from Pfizer “shouldn’t” interfere with the HPG axis, but that “there’s something happening but we don’t always figure it out.”

“I hope we don’t discover something really bad down the line. I hope we don’t find out that somehow this mRNA lingers in the body and like … because it has to be affecting something hormonal to impact menstrual cycles,” he further stated.

“So somehow the vaccine must be interacting with that axis, the HPG axis, to be causing problems with the menstrual cycles.”

Because the HPG axis controls a woman’s menstrual cycle, this interference by Pfizer’s covid jabs “must be impacting these hormones somehow,” Walker further said.

“But then we need to find out how it’s impacting these hormones because the signaling starts in the brain.”

According to the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), covid injections do not cause any fertility problems either in men or women. In other words, Walker either does not know what he is talking about or the CDC is lying – and we know the latter is probably the truth.

Likely unaware of the fact that he was being recorded, Walker further admitted to the undercover reporter that in order to remain employed at Pfizer, he had to take the company’s covid jab, “otherwise I would have gotten fired.”

As of this writing, Pfizer has neither confirmed nor denied the revelations that were leaked by Project Veritas through this damning footage. This would suggest that Pfizer has no refutation of the statements made because they are true and the company knows that to be the case.

“Just watch: the government will fine them a couple million dollars and the people harmed will get nothing,” suggested a commenter about the “punishment” Pfizer could face committing for these serious crimes against humanity.

The latest news about Pfizer and its criminal activities can be found at Corruption.news.

Sources for this article include:

Revolver.news

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-02-05-bombshell-pfizer-covid-vaccine-infertility-pfertility-hashtag.html

Grote internationale weerstand tegen ‘criminele onteigeningsbeleid van onze roverheid’

 


Rechtsfilosoof Eva Vlaardingerbroek nam een steunbetuiging op voor de boeren. “Herinnert u zich de Nederlandse boeren nog? En hun dappere protesten van afgelopen zomer? Weet u nog hoe zij vochten voor onze vrijheid?” vraagt ze in een filmpje dat ze met haar 317.000 Twitter-volgers heeft gedeeld.

“Het spijt me, maar ik heb slecht nieuws. Onze boeren zijn deze strijd aan het verliezen en de Nederlandse regering is aan het winnen,” zegt ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Leugens

In het tv-programma Ongehoord Nieuws lichtte ze toe dat ze de steunbetuiging heeft opgenomen omdat ze in nauw contact staat met veel boeren en merkt dat ze de hoop aan het verliezen zijn, dat ze beginnen te geloven in de leugens die door de mainstream media worden verteld hier in Nederland. Bijvoorbeeld dat ze de steun van het volk zijn verloren.

“Toen dacht ik: dat is niet waar,” aldus Vlaardingerbroek, die besloot het heft in eigen handen te nemen en een steunbetuiging op te nemen voor de boeren, met het verzoek aan iedereen ter wereld om aan onze boeren te laten weten dat zij gesteund worden.

Enorm opgeblazen

Ze kreeg duizenden reacties. “Wereldwijd zijn er heel veel mensen die het oneens zijn met het criminele onteigeningsbeleid van onze roverheid,” stelde Vlaardingerbroek.

“Het is enorm opgeblazen. Ik hoop echt dat dat het vuur weer een beetje aanwakkert in de boeren en dat ze voor de verkiezingen weer gaan protesteren.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...