zondag 28 mei 2023

Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielen

 mei 28, 2023  5286  17 

 

Op de hoogste niveaus van politiek, financiën en de entertainmentindustrie gebruikt een schimmige cabine van pedofielen hun macht om de ziekmakende misdaden die zij tegen kinderen begaan te verbergen, bericht Thepeoplesvoice.

Deze cabal (Kliek) was van plan om de Covid pandemie reeds in 2016 te ontketenen, maar moest deze verplaatsen naar 2020 omdat het winnen van de verkiezingen door Trump geen deel uitmaakte van hun plannen. En dit betekende ook dat de voedsel- en watercrisis die gepland was voor 2020 nu is uitgesteld tot 2025.

Maar geloof me niet op mijn woord. Dat was allemaal volgens Calin Georgescu, een voormalig voorzitter van de Club van Rome en een voormalig uitvoerend directeur bij de Verenigde Naties, die een van de best geplaatste en meest spraakmakende klokkenluiders in de geschiedenis van de mondiale elite is geworden.

Georgescu heeft 17 jaar lang in hoge functies bij de Verenigde Naties gewerkt en met de elite gesproken. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen de organisatie, waaronder Senior Fellow, Speciaal Rapporteur en Uitvoerend Directeur.

Hij is een echte VN-insider en daarom kunnen zijn onthullingen niet huiveringwekkender zijn.

Elk jaar raken 8 miljoen kinderen in de wereld vermist en veel van hen komen terecht in de handen van pedofielen uit de elite die de wereld besturen, want zoals Calin Georgescu uitlegt, gebruikt de elite kinderen als een vorm van valuta.

De implicaties van Georgescu’s beschuldigingen zijn enorm. Ze dreigen onze illusies over machtige mensen, zoals presidenten, royalty’s, Hollywood en degenen die wij het bestuur van onze landen toevertrouwen, aan diggelen te slaan.

Deze mensen zouden, volgens de definities van onze juridische en morele systemen, misdadigers zijn die onvergeeflijke misdaden begaan.

De beschuldigingen van Georgescu hadden niet op een belangrijker moment kunnen komen.

Het World Economic Forum roept nu op tot het decriminaliseren van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen de zogenaamde “leeftijdsgrensliefde”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”.

 

Volgens Klaus Schwab, wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden geschapen, is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt een “geschenk van de natuur” aan de mensheid.

Volgens een onderzoeksdocument dat tijdens het WEF in Davos werd gepresenteerd, is het pedofielenfenomeen een poging van de natuur om de aarde te reinigen en de “mensheid te redden” van zichzelf. Tot minderjarige aangetrokken mensen hebben veel minder kans om grote aantallen nakomelingen te produceren, volgens academische gegevens, en de zogenaamde “minderjarigen” waarmee zij zogenaamde “relaties” hebben, hebben statistisch gezien minder kans om zelf hoofd te worden van grote gezinnen.

Dit spreekt het WEF aan en hun visie om de gezinseenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

En nu slaan ze hun slag.

Het World Economic Forum heeft samen met de VN regeringen over de hele wereld opgedragen om kinderverkrachting en pedofilie uit het strafrecht te halen.

In een nieuw rapport van de Verenigde Naties wordt opgeroepen om wereldwijd alle vormen van drugsgebruik en seksuele activiteit te decriminaliseren – inclusief pedofilie, bestialiteit en incest.

Het rapport, geschreven door het Internationaal Comité van Juristen (ICJ), UNAIDS en het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten (OHCHR), werd uitgebracht op Internationale Vrouwendag, met als doel “de toepassing van internationale mensenrechtenwetgeving op het strafrecht” te begeleiden.

Het rapport, dat de “8 maart-principes” wordt genoemd, roept op tot het decriminaliseren van misdrijven die verband houden met drugs en seks, waaronder pedofilie en incest.

Volgens de juristen van de Verenigde Naties en het WEF vormen wetten tegen pedofilie een aanval op de mensenrechten van… wacht even… kinderen. Dat klopt, volgens de globalistische elite is de toestemmingsleeftijd een discriminerend concept dat kinderen discrimineert die seks willen hebben met volwassenen.

 

Minderjarigen kunnen natuurlijk niet echt instemmen met seks met een volwassene – iets wat deze zogenaamde deskundigen zouden moeten weten.

Dit is gewoon weer een kwaadaardig beleid dat door de globalistische elite wordt opgelegd aan de nietsvermoedende burgers van westerse landen. Als u zich afvraagt hoe een volwassene het in zijn hoofd kan halen te beweren dat wetten tegen pedofilie de rechten van kinderen schenden, dan moet u bedenken dat voor de globalistische elite slecht gelijk staat aan goed. En we hebben nu de fase van hun masterplan bereikt waarin ze het ons in het gezicht wrijven.

Academici hebben kindermisbruikers geherdefinieerd als minor attracted persons (tot minderjarigen aangetrokken personen) en de bedoeling is natuurlijk om de boodschap over te brengen dat het eigenlijk niet zo erg is. Het is gewoon een ander soort liefde.

Maak kennis met Miranda Galbreath, een gediplomeerd counselor en seksuoloog die opkomt voor “MAP’s” (minor attracted persons). Zij zegt dat zij “verguisd” en “gemarginaliseerd” worden en niet als pedofielen mogen worden aangeduid.

Onderstaande video is opnieuw een illustratie van het eindspel van seksueel progressivisme – het opnemen van pedofilie onder de paraplu van LGBTQ+.

Kinderen beschermen tegen volwassenen die hen seksueel willen uitbuiten is een fundamenteel menselijk instinct, en het is een nobel instinct, en toch doet de mainstream media haar best om dat instinct te herdefiniëren als een misdaad.

En pedofilie is niet het enige taboe dat ze willen doorbreken. Incest staat ook op de agenda van het WEF en ze zijn vastbesloten om het te legaliseren in alle door het WEF geïnfiltreerde landen, te beginnen met Duitsland.

 

Volgens het WEF schenden anti-incestwetten de mensenrechten van broers en zussen die relaties willen aangaan en een gezin willen stichten, en een door de regering gesteunde groep in Duitsland papegaait nu de lijn van het WEF na.


Calin Georgescu is een moedig man omdat hij de geheimen van de elite aan de kaak stelt.

Pedofilie van de elite blootleggen is misschien wel het gevaarlijkste werk ter wereld.

Er zijn talloze voorbeelden, maar neem het geval van het internationale Playboy-model Natacha Jaitt, die dood werd aangetroffen enkele weken nadat ze publiekelijk had verklaard dat ze voor haar leven vreesde en “nooit zelfmoord zou plegen”.

De 41-jarige verklaarde ook dat als zij onder verdachte omstandigheden dood werd aangetroffen, dit te wijten zou zijn aan haar pogingen om een VIP-pedofielenbende te ontmaskeren.

De moeder van twee jonge kinderen beschuldigde hooggeplaatste politici, sportsterren en entertainers ervan betrokken te zijn bij een internationale pedofielenbende, “kwaadaardiger dan je ergste nachtmerries”, die systematisch kinderen ontvoert alvorens hen onder te dompelen in een leven van verdorvenheid en rituele verkrachting en marteling.

Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het amusement worden met de dag wanhopiger om iedereen die hun agenda aan de kaak stelt te verpletteren.

Het is belangrijker dan ooit om voet bij stuk te houden en te weigeren uw geboorterecht over te dragen aan de globalistische elite.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v2qdaeu-un-executive-director-blows-whistle-global-elite-are-all-pedophiles.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/voormalig-vn-directeur-slaat-alarm-wereldwijde-elite-zijn-allemaal-pedofielen/

Bekijk "The Unseen Crisis", een lange documentaire over de slopende nawerkingen van covid "vaccinatie"

 Woensdag 24 mei 2023 door: Ethan Huff

Tags : Slechte gezondheidCOVIDdocumentairefilmgoede doktersgezondheidimmunisatiepandemiebijwerkingenDe ongeziene crisisvaccinatievaccin letselvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.410WEERGAVEN


(Natural news) Het Wuhan coronavirus (Covid-19) "pandemisch" is mogelijk officieel voorbij eindelijk, maar veel van degenen die het zogenaamde "vaccin" hebben losgelaten via Operation Warp Speed zijn dat wel nu lijden slopende nawerkingen van de prik (en) die geen remedie of genezing kennen.

Een nieuwe lange documentaire genaamd "The Unseen Crisis: Vaccine Stories You Were Never Told" vertelt de verhalen van mensen die werden geïnjecteerd zoals de regering en de media hen hadden opgedragen, om er nu verschillende levensvernietigende gevolgen voor de gezondheid voor te hebben. .

“Het onderzoekt de kwestie van schadeclaims door covid-vaccins op een frisse, eerlijke en uitgebreide manier met interviews met experts, verklaringen van klokkenluiders en gezondheidsstatistieken van de overheid”, luidt een beschrijving van de film. “This is a documentary about people, not politics.”

You can watch “The Unseen Crisis,” an Epoch TV production, op UnseenCrisis.com.

(Related: Be sure to also check out "Een moord plegen: de waarheid achter de Deadly Hospital Protocols ontmaskeren", nog een nieuwe documentaire die op dezelfde manier de dodelijke waarheid onthult achter hoe ziekenhuizen de covidische zwendel hebben gepleegd en patiënten hebben vermoord voor geld.)

A small, brave community of doctors is seeking to help jab-injured patients

"The Unseen Crisis" gaat over talloze patiënten die ernstige bijwerkingen ondervonden nadat ze waren gestoken voor de Fauci Flu. Ze zochten allemaal hulp bij de gezondheidszorg en farmaceutische bedrijven, maar kregen te horen dat ze moesten gaan omdat er niets aan gedaan kon worden.

In de meeste gevallen werden gewonde patiënten ronduit genegeerd door de mensen die beweren alles te doen om 'levens redden'. Anderen werden "anti-vaxxers" genoemd omdat ze alleen maar naar voren kwamen met de gruwelijke details over hoe hun gezondheid werd vernietigd door de giftige injecties.

Houd er rekening mee dat de zaken die worden afgebeeld in "The Unseen Crisis" slechts het topje van de ijsberg zijn. Er zijn veel, veel meer van dergelijke gevallen die zelfs door filmmakers onopgemerkt zijn gebleven, waardoor zij en hun families zonder enige publieke bekendheid zijn achtergebleven, laat staan antwoorden kregen.

Gelukkig bestaat er een kleine gemeenschap van artsen die moedig probeert om de door het vaccin gewonde mensen te helpen verlichting te vinden. Met een groot risico voor hun eigen carrière - omdat het in twijfel trekken van officiële medische dogma's in 2023 ertoe kan leiden dat een arts wordt ontslagen en zijn vergunning wordt ingetrokken - doen deze eerlijke artsen wat ze kunnen om patiënten met vaccinatiewonden te behandelen.

You will see some of these doctors speak in the film, and share in the hope they are providing to potentially millions of jab-injured people who currently feel hopeless due to not having any answers to their newfound health problems.

“In spite of everything, this group has learned to rely on themselves and work together to find relief,” reads a description of the many brave folks depicted in the film. “Determined, principled, and surprisingly positive, they truly embody the resilient American spirit.”

“Voor wie in stilte lijdt, begint hoop met een stem te hebben. De ‘Unseen Crisis’ geeft ze er eindelijk een.”

Je kunt "The Unseen Crisis" bekijken op de Epoch TV-website - Houd er rekening mee dat u mogelijk een gratis account moet maken om in te loggen en toegang te krijgen tot de film.

"Dit is de beste film die de effecten weergeeft die worden veroorzaakt door covid-injecties", schreef iemand na het bekijken ervan over de "The Unseen Crisis". "Zeer ontnuchterend en goed bewijs dat er slechte dingen aan de hand zijn."

"Het eerste is om erachter te komen wat er precies in de flesjes zit", schreef een ander over hoeveel werk er nog moet worden verzet om tot op de bodem uit te zoeken wat deze zogenaamde "vaccins" werkelijk zijn.

"Als de patiënt verhoogde d-dimer waarden heeft, moet je iets heel belangrijks uitsluiten en het doen met een L-amino-oxidase-test. Maar niet EEN dokter in Amerika heeft het ooit gedaan. Waarom? Ze zijn bang om erachter te komen waar het mRNA vandaan komt.”

Iedereen die is "gevaccineerd" voor de ‘Fauci-griep’ zal er uiteindelijk, zo niet al, spijt van krijgen. Learn more at ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

UnseenCrisis.com

NaturalNews.com

TheEpochTimes.com

https://www.naturalnews.com/2023-05-24-unseen-crisis-documentary-debilitating-effects-covid-vaccines.html

 

The Unseen Crisis: Vaccine Stories You Were Never Told | Documentary


Video Link:

https://www.theepochtimes.com/the-unseen-crisis-vaccine-stories-you-were-never-told-documentary_5240019.html?src_url=%2Fp%2F%3Fpage%3Dundefined&return_url=https%3A%2F%2Fwww.theepochtimes.com%2Fthe-unseen-crisis-vaccine-stories-you-were-never-told-documentary_5240019.html

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid

november 17, 2021  16741   18

 

Biofysicus Andreas Kalcker heeft een 100% effectieve remedie ontwikkeld voor COVID-19 en al zijn variaties. Hij doet al meer dan 13 jaar onderzoek naar een stof genaamd chloordioxide. NASA bestempelde deze stof in 1987 als ‘Het Universele Tegengif’ . Zijn behandeling werd voor het eerst gebruikt voor COVID-19 door het leger, de politie en politici in Bolivia, die allen in vier dagen herstelden. Vervolgens werd een wet aangenomen waardoor het een nationale behandeling werd. Als gevolg daarvan daalde het aantal van 100 sterfgevallen per dag tot bijna nul. Een klinische proef bevestigde vervolgens de doeltreffendheid van deze behandeling tegen COVID-19, bericht Tapnewswire.com.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Nu gebruiken meer dan 5.000 artsen in 25 landen chloordioxide (of kortweg CDS) om levens te redden.

Andreas Kalcker kreeg echter te maken met iets verbazingwekkends: op het moment dat bekend werd dat zijn behandeling mensen genas van Covid, werd hij massaal gecensureerd. Al zijn social media pagina’s werden weggehaald, zijn wetenschappelijke account op ResearchGate.net werd verwijderd, zijn boek werd verwijderd van Amazon, en hij werd over het hele internet belasterd. Het is duidelijk dat dit geneesmiddel voor Covid koste wat kost verborgen moet blijven.

Leer meer over chloordioxide – het Universele Tegengif – en ontdek WAAROM Andreas Kalcker gecensureerd is, in de volgende video.

    Video Link: https://rumble.com/vhrnh9-forbidden-cure-andreas-kalcker.html

KLINISCHE STUDIE BEVESTIGT CDS

De klinische studie heeft aangetoond dat chloordioxide effectief is bij patiënten die met orale ClO2 worden behandeld, en dat het gebruik ervan bij de COVID-19 pandemie een grote hoop wordt en zich positioneert als een grote hoop voor de beheersing van de pandemie, gebaseerd op de wetenschappelijke fundamenten die in eerder onderzoek zijn blootgelegd. We kijken naar een oplossing die een einde kan maken aan de pandemie, die nu wetenschappelijk bewezen is: CDS redt levens!

 

DOWNLOAD KLINISCHE PROEF

CHLOORDIOXIDE: HET UNIVERSELE TEGENGIF – De wetenschap en het verhaal van chloordioxide

NASA riep het in 1987 uit tot een universeel tegengif. Sinds die tijd zijn duizenden mensen van verschillende ziektes hersteld met behulp van deze stof, en nu zeggen veel artsen en wetenschappers dat het krachtig effectief is voor vele toepassingen. De documentaire hieronder verkent de geschiedenis, veiligheid en werkzaamheid van het universele tegengif en geeft interviews met artsen en mensen die het hebben gebruikt.

     Video Link: https://odysee.com/@bitjesus:9/Antidote:9?src=embed

REFERENTIEGIDS

Het eerste deel van deze interactieve naslaggids is ontworpen om u snel toegang te geven tot alle de informatie die in de filmdocumentaire, The Universal Antidote, wordt gepresenteerd. Het bevat het script van de documentaire en verwijzingen in de loop van het script. Dit stelt een onderzoeker in staat om snel alle referenties op te zoeken naarmate de documentaire voortschrijdt. Het tweede deel van deze interactieve referentiegids biedt de lezer links en citaten naar al het onderzoek dat werd ontdekt tijdens een twee jaar durend onderzoek naar CDS.

REFERENTIEGIDS DOWNLOADEN

TELEGRAM KANAAL

De producent van The Universal Antidote heeft een Telegram kanaal met veel video’s en informatie over chloordioxide. Het is een geweldige bron als je meer wilt weten over dit wondermiddel.

BEZOEK TELEGRAM KANAAL

MEER KUREN VOOR COVID

Als u wilt weten over andere veilige, effectieve en betaalbare behandelingen die beschikbaar zijn voor COVID-19 en al zijn varianten, klik dan op de link hieronder.

COVID CURES

MEER:

CHLOORDIOXIDE GEBRUIKSPROTOCOLLEN

KANT-EN-KLARE CHLOORDIOXIDE 0,3% ONLINE BESTELLEN (DUITSLAND)


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/biofysicus-andreas-kalcker-chloordioxide-is-een-100-effectieve-remedie-tegen-coviditeit/

 


Wat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervan

Wat is chloordioxide precies? Waar is chloordioxide nuttig voor? Is chloordioxide 0,3% nuttig voor de gezondheid of als waterzuiveringsmiddel? Helpt chloordioxide bij virusziekten? schrijft Icbdyou.com. N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of … Meer lezen overWat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervan


REACTIES


Er staat een heldere en interessante uitleg van V op 15:48 in deze link. Dit spreekt je misschien wel aan.
https://www.frontnieuws.com/spike-eiwit-dringt-celkern-binnen-remt-immuunsysteem-en-dna-reparatie/

Reageer

je vraag is me niet helemaal duidelijk maar misschien helpt dit:

– covid-19 is de ziekte (de symptomen) en SARS-CoV-2 is een virus waarvan met stelt dat het covid-19 ziekte veroorzaakt. Dit virus kun je karakteriseren/aantonen via de RNA sequentie.
– een covid PCR test (zoals die van Drosten en Koopmans en variaties daarop die bijna overal gebruikt worden) is onbetrouwbaar als je die op grote aantallen personen met weinig of geen symptomen gaat gebruiken. Amerikaans onderzoek bij o.a. Kaiser (grote healthcare provider) laat zien dat een grote meerderheid van de PCR positieven VALS positieven zijn, en dat was nog bij testen bij mensen met doorgaans duidelijke symptomen. De covid PCR test lijkt bijna ontworpen om zoveel mogelijk fout-positieven te genereren.
Als je zeker wilt weten of iemand covid-19 heeft moet je een sequencing bevestiging uitvoeren van een positieve PCR. Dat kost een beetje meer tijd en geld maar dan weet je WEL zeker waarmee je te maken hebt. Alleen zeker weten is in dit geval een gruwel voor medici (als ze het al snappen, ik wed dat >90% van ons OMT niet eens snapt wat sequencing confirmatie inhoudt). Covid diagnose met sequencing bevestiging is in de meeste landen niet beschikbaar of niet toegestaan, u snapt waarom
😉

Een PCR test is simpel gesteld hengelen met een stukje aas waarvan je denkt (misschien op basis van een proefje in het aquarium van het lab waar alleen covid-19 vissen in zitten) dat maar één bepaalde soort vis (covid-19) daar in bijt. Als je dan ergens gaat hengelen en je hebt “beet” dan concludeer je zonder te kijken dat je precies die vis (“covid-19”) te pakken hebt. Maar misschien is het wel een andere vis (onschuldig coronavirus) of een oude fiets, wie zal het zeggen als je niet kijkt wat er aan de hengel zit? Met sequencing kun je WEL zien wat je beet hebt, en in de meeste gevallen blijkt dat bij covid dus onzin te zijn (een andere vis of een oude fiets). En zelfs ALS het echt om SARS-CoV-2 gaat kunnen het nog restjes van een dood virus zijn dus geen reden voor alarm.

Reageer


Een deel van het probleem bij de PCR is inderdaad dat de test in de praktijk onvoldoende onderscheid maakt tussen SARS-CoV-2 en andere coronavirussen die er een beetje op lijken. Dit verschilt enigszins per test en per lab (er zijn inmiddels tientallen covid PCR testen) maar de standaard test van Drosten en Koopmans is m.i. niet betrouwbaar. Hoe groot de kans is dat een ander (onschuldig) coronavirus een positieve covid-19 PCR test oplevert daar moeten we naar raden (“geheim” of je krijgt een onzin verhaal zoals “>99% specifiek”). In de meeste gevallen mag je niet eens weten met welke PCR kit je getest bent.

Een veel algemener probleem is wat “aspecifieke amplificatie” wordt genoemd en dat heeft te maken met het aantal PCR cycles. Als je maar lang genoeg hengelt (genoeg PCR cycles gebruikt) dan vis je ALTIJD wat op, alleen krijg je dan vermoedelijk geen vis aan de hengel maar gewoon rommel. Bij de testen wordt dat allemaal als positief geteld zonder te checken of het wel echt om SARS-CoV-2 gaat, het zou bijvoorbeeld ook een stukje menselijk genoom kunnen zijn met een beetje verwantschap. Met groter aantal PCR cycles neemt de kans op een fout-positief resultaat snel toe en als je heel veel covid cases wilt hebben dan ga je dus testen met 35-45 PCR cycles zoals hier en in veel andere landen gebruikelijk. De meeste biochemici met verstand van zaken zullen bevestigen dat dit een VEEL te groot aantal cycles is voor zo’n diagnostische test. Ook als NIEMAND covid-19 heeft zul je zo talloze “cases” vinden alleen dus allemaal nep, fout-positief. Overigens wordt soms ook nog voor gevaccineerden een veel lager aantal cycles gebruikt in de PCR test (advies van o.a. Amerikaanse CDC) zodat het daarbij lijkt alsof er veel minder gevaccineerden besmet raken.

Met sequencing confirmatie kun je de bovenstaande PCR problemen oplossen. Geen onderscheid tussen dood en levend is helaas niet simpel op te lossen. Als je RNA van het virus in je bloed hebt en verdachte symptomen dan kun je rustig aannemen dat er een covid-19 besmetting is of heel recent was, bij RNA in je luchtwegen is dat nog maar de vraag want dat zou gewoon van een paar dode virusdeeltjes kunnen zijn. We testen nu op speeksel of wangslijmvlies dus het is raden …

2.    Born Again Alien 

Ik kwam deze info tegen tijdens mijn zoektocht naar info over de chloordioxide. Ik vond het interessant, dus deel ik het hier.
https://www.vaccinatieschade.be/content/chloordioxide

3.    Leila 

Vanaf m’n tiende tot veertiende jaar alle tot dan bestaande zwemdiploma’s A t/m F + badmeester/instructeurs diploma afgezwommen, dagelijks 2 X 1 uur zwemmen zomers buiten en in de winter binnen. Alle zwembaden waren gedesinfecteerd met chloor, het water rook er zelfs sterk naar en heb vele slokken binnen gekregen. Ik ben op weg in m’n zeventigste jaar, dus zo erg is chloor niet.
Het is een angst psychose die ons word aangepraat deze fake pandemie, 1970’s – nieuwe ijstijd tijdens – 1980’s zure regen 1990’s – Ozon laag verdwijnt 2000’s – Opwarming Aarde, de Spaanse griep 1918 eiste naar schatting 70 tot mogelijk 200 miljoen levens, stel wel dat er toen nog maar zo’n 1.7 miljard mensen op de wereld waren en nu dus 7.9 miljard en er 5.2 miljoen Corona doden zijn, het verschil in cijfers 150 miljoen op 1.7 miljard of 5.2 miljoen op 7.9 miljard de huidige pandemie is niet meer dan een verkoudheid vergeleken met de Spaanse griep.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...