zaterdag 28 mei 2022

Globalisten willen uw 'individuele ecologische voetafdruk' volgen voor totale controle over uw reis, voedsel en consumptie van goederen

 Donderdag 26 mei 2022 door: Lance D Johnson

Tags : gedragscontrolegrote regeringlichaamsautonomielichaamsoverheidCO2-uitstoottot slaaf gemaaktvrijheidtoekomstige technologieGlobalismeuitvindingennationale veiligheidpopulatie controleprivacy horlogeeigendomsrechtenSocial Credit Systembewakingonwettige detentiewereldwijd economisch forum

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.140WEERGAVEN


(Natural news) Het World Economic Forum (WEF) kwam bijeen in Davos, Zwitserland om de toekomst van het beheersen van de mensheid te bespreken. J. Michael Evans, voorzitter van de Alibaba Group, sprak over de ontwikkeling van een "individuele ecologische voetafdruk-tracker.

"We ontwikkelen door middel van technologie het vermogen van consumenten om hun eigen ecologische voetafdruk te meten", zei Michael Evans van Alibaba 'Wat betekent dat. Dat is waar ze reizen, hoe ze reizen, wat eten ze, wat consumeren ze op het platform? Individuele ecologische voetafdruk-tracker. Blijf ons volgen, we hebben het nog niet operationeel, maar dit is iets waar we aan werken '', voegde hij eraan toe.

Chinese megabedrijf bezig om nieuwe technologie te ontwikkelen om ecologische voetafdrukken te volgen

Deze CO2-voetafdruk trackertechnologie (uit China) is ontworpen om eenieders reis te volgen en controleren alsook de consumptie van voedsel, energie en andere goederen. Om deze doelen van bewaking en controle te bereiken, zou de wereldelite ofwel injecteerbare of implanteerbare bewakingstechnologie moeten gebruiken of de wereldeconomie moeten resetten met een digitale valuta die ieders aankopen en reisvaardigheden kan volgen en beperken. Deze trackingtechnologie kan worden aangepast aan voertuigen om iemands reis te beperken en hun autonomie en vrijheid in te perken. Individuen zijn al klaar om deze technologie te accepteren vanwege hun gebruik van apps en apparaten die al hun bewegingen, aankopen en gedrag volgen en vastleggen.

De Alibaba Group staat achter de technologie. Dit Chinese megabedrijf opereert in een cultuur die de mensenrechten niet respecteert. Het bedrijf heeft een grote hefboomwerking en zou deze volgsystemen gemakkelijk kunnen implementeren. Het bedrijf zou bedrijven over de hele wereld gemakkelijk kunnen overtuigen om de "carbon footprint tracker" -technologie toe te passen en bedrijven te beschamen die niet meedoen onder het mom van "ontkenners van klimaatverandering"."

Carbon footprint trackers gaan hand in hand met sociale kredietscores en grotere populatie-controleschema's

Nu individuen hun lichaamssoevereiniteit hebben opgegeven om vaccin mandaten en mondmakers op te volgen, zou het niet zo moeilijk zijn om dit soort technologie te "mandateren" voor het "grotere goed". 'Veel mensen zullen gemakkelijk meegaan in de koolstofmandaten om hun deugdelijkheid te laten zien en dat ze zo elkaar redden en' de planeet redden.”Dit maakt allemaal deel uit van een groter plan voor de implementatie van sociale kredietscores, die ook in China al zijn geïntroduceerd. Mensen zullen onder druk worden gezet om langzaam hun geloof in God op te geven en hun vertrouwen te stellen in een mondiale regering. Om een hoge sociale kredietscore te hebben en acceptabel te zijn in de samenleving, zullen individuen worden aangesproken om zich te gedragen en te geloven zoals hun meesters (nvdr.: de 1% rijken van deze wereld, WEF en consoorten) dat willen. Sociale mediaplatforms zijn al ontworpen om mensen voor te bereiden op het voldoen aan dit systeem van sociale acceptatie en controle. De ecologische voetafdruk is slechts een van de belangrijkste aspecten van dit systeem van totale controle over de bevolking.

Deze technologie zal gemakkelijk hand in hand gaan met toekomstige plandemieën en klimaat “change” sluitingen. De WEF prees eerder de lockdowns van 2020 en 2021 als gunstig voor het klimaat. In berichten op sociale media adverteerde de WEF lockdowns als 'rustig verbeterende steden over de hele wereld.”Veel van de WEF-leden steunden contacttracering door mensen onrechtmatig vast te houden en op te sluiten in hun huizen gedurende twee weken (meerdere keren) onder het mom van het voldoen aan een door de volksgezondheid opgelegde "quarantaine"maatregel. ”Deze zelfde WEF-panelleden geven de wereldbevolking een lezing over hun ecologische voetafdruk, vlak voordat ze opstijgen in hun privéjets, die meer CO2-uitstoot in één vlucht spuwen dan de gemiddelde persoon in één jaar gebruikt.

De WEF keurde de lockdowns en noemde onze kleine bedrijven als 'niet-essentieel' goed.'Het waren deze totalitaire acties die bedrijven en overheden snel consolideerden door controle over de bevolking, eigendomsrechten vernietigen en individuen en bedrijven afhankelijk maken van de volgende stimulus van de overheid. Zoals WEF-oprichter Klaus Schwab berucht zei: "In de toekomst bezit je NIETS - en daar zul je blij mee zijn.”Schwab en de rest van de WEF-elite halen hun plezier uit het manipuleren en beheersen van mensen en behandelen ons allemaal als vervangbare ‘blips’ in een ongelovige, centraal geplande wereld.

Bronnen zijn onder meer:

BigleaguePolitics.com

Twitter.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-26-globalists-want-to-track-your-carbon-footprint.html

Persconferentie vanuit Genève, Zwitserland Zaterdag 28 mei, 9.00 uur ET – Internationale Alliantie voor Rechtvaardigheid en Democratie over de WHO

 28 mei 2022 0


Bekijk de folder .

Internationale persconferentie Genève Press Club, 28 mei 2022

De INTERNATIONALE ALLIANTIE VOOR JUSTITIE EN DEMOCRATIE is een groep juridische experts. Deze groep is bijeengeroepen vanwege zorgen over de verslechtering van de mensenrechten, de democratische procedures die de afgelopen jaren zijn waargenomen.

De sociale contracten zijn onlangs uitzonderlijk versneld verbroken. De uitdaging is om de juridische wanpraktijken en tekortkomingen van de wettelijke voorwaarden van de afgelopen twee jaar aan het licht te brengen en gevallen te benadrukken die wettelijke vereisten, grondwettelijke verplichtingen of mensenrechten veronachtzamen. Het wettelijk kader dat is ontworpen om gerechtigheid en democratie te beschermen, wordt in snel tempo uitgehold. Veronderstelde oplossingen worden met hoge snelheid ingezet en bieden geen ruimte voor debat of onafhankelijke analyse. Er kan geen enkele grondgedachte worden aanvaard die indruist tegen, veronachtzaamt of opheft over fundamentele mensenrechten of democratische procedures.

De groep heeft manieren gevonden om de democratische procedures te herstellen in overeenstemming met geldige sociale overeenkomsten. Het naleven van de rechtsstaat zal de democratie verheffen tot een nooit eerder gezien niveau dat de soevereiniteit van individuen en naties eert en bewaakt. De belangrijkste pijlers van democratie moeten worden gehandhaafd door het waarborgen van verantwoordingsplicht, transparantie en controlemechanismen

elke deelname aan onze inspanningen van over de hele wereld. zoals gedefinieerd door de wet en het rechtssysteem. Het doel van de Vereniging is het beschermen en handhaven van bestaande sociale contracten op mondiaal, nationaal niveau.

Het doel van deze persconferentie is om de professionele juridische materie volledig transparant te maken door de groep van onafhankelijke juristen – met ondersteuning van expertise uit andere disciplines. Tijdens deze persconferentie zal deze groep de ambigue procedures van de WHO bespreken – onderhevig aan de WHO-grondwet, IHR, het VN-Handvest en mensenrechtenrelaties – en de plannen van de WHO die in strijd zijn met de basisdisciplines van nationale en individuele soevereiniteit.

De bedoeling is om besluitvormers op nationaal en mondiaal niveau op te roepen tot actie, juridische experts die betrokken zijn bij de totstandkoming van de ondemocratische mondiale bestuursarchitectuur en advocaten die kunnen optreden. De situatie vereist een hoge standaard van professionaliteit, integriteit en objectiviteit voor dit werk van de Alliantie en

De persconferentie begint om 15.00 uur CET en duurt 2 uur. Het wordt gemodereerd door Polly Tommy CHD TV en Catherine Austin Fitts, Solari Inc.

I NTERNATIONALE EEN LLIANTIE VOOR JUSTITIE EN D EMOCRATIE

Hoe deelnemen aan de persconferentie? Persoonlijk in Genève:

Club suisse de la presse – Genève Press Club
Domaine de Penthes, Chemin de l'Impératrice 18, 1292 Pregny-Chambésy
+41 22 559 77 95
www.pressclub.ch

OF Online livestream

www.live.childrenshealthdefense.org
Contact voor info en persaanwezigheid :
mailto: IAJD.press@protonmail.com / orsolya.gyorffy@gmail.com Orsolya Győrffy/Karen McKenna: +41 79 899 7447

Experts/sprekers zijn onder meer:

Philipp Kruse, advocaat – Kruse Law, Zwitserland

Catherine Austin FITTS – voorzitter van Solari, Inc

Mary Holland – President van Children's Health Defense, VS

Leslie Manookian – President/oprichter, advocaat, Health Freedom Defense Fund, VS
Dr. Georg Prchlick, advocaat, Oostenrijk
Shabnam Palesa Mohamed, Afro-Aziatische soevereiniteitscoalitie, Afrika Dipali Ojha, advocaat, India
Diane Protat, advocaat, Frankrijk
John Titus, advocaat , VS

I NTERNATIONALE EEN LLIANTIE VOOR JUSTITIE EN D EMOCRATIE

biografieën

Catherine Austin FITTS is de president van Solari, Inc., uitgever van het Solari Report, en beherend lid van Solari Investment Advisory Services, LLC. Catherine was directeur en lid van de raad van bestuur van de Wall Street-investeringsbank Dillon, Read & Co. Inc., en was adjunct-secretaris van Volkshuisvesting en Federal Housing Commissioner bij het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling in de eerste Bush Administration, en was de president van Hamilton Securities Group, Inc.

Mary HOLLAND is de voorzitter van Children's Health Defense. Ze heeft verschillende wetsreviews en blogposts geschreven over vaccinwetgeving en -beleid en is co-auteur en co-redacteur van de boeken “Vaccine Epidemic” en “HPV Vaccine on Trial: Seeking Justice for a Generation Betrayed.” Ze heeft getuigd dat ze de vrijstellingen voor vaccinatie in de wetgevende machten van Californië, West Virginia, Maine en Vermont handhaaft of uitbreidt en is verschenen in verschillende documentaires en programma's over vaccinkwesties. Ze werkte ook bij een Amerikaanse mensenrechtenorganisatie als directeur van het Europese programma. Ze heeft cursussen gegeven aan de Columbia Law School en heeft gediend als adviseur van het Aspen Institute Justice and Society Program.

Philipp KRUSE is een advocaat. Na een carrière in handels- en constitutioneel recht, wijdde hij zijn leven aan het uitdagen van de weg die Zwitserland met veel andere naties bewandelt. Hij heeft verschillende zaken geleid met betrekking tot regelgeving die van invloed is op kinderen, constitutionele controverses en leidt verschillende initiatieven ter ondersteuning van activisten.

Shabnam Palesa MOHAMED is activist, journalist en mediationadvocaat. Ze is lid van de stuurgroep van de World Council for Health en Children's Health Defense Africa. Ze is mede-oprichter van Transformative Health Justice en de Afro-Asian Sovereignty Coalition.

John TITUS is advocaat. Hij heeft video's geschreven, geproduceerd en geregisseerd over het verlies van de rechtsstaat in de VS sinds 2014. Zijn video's zijn grotendeels gericht op Wall Street misdaad en vriendjespolitiek in het financiële systeem. Hij heeft een jurist en procedeert al 25 jaar over octrooien. Hij heeft ook een bachelor- en masterdiploma in elektrotechniek en werkte als elektrotechnisch ingenieur in de ruimtevaart. Sinds 2020 co-produceert en co-host John Money & Markets met Catherine Austin Fitts bij Solari Inc.

 

Zin in vakantie in het buitenland?

 

De zomervakantie nadert: in deze landen gelden nog (beperkte) coronamaatregelen

We zitten in de laatste rechte lijn naar de zomervakantie en na twee coronajaren trekken we er dan massaal op uit, zo blijkt uit cijfers van de reissector. Wie vertrekt houdt er wel best rekening mee dat in sommige landen toch nog een aantal coronamaatregelen van kracht zijn.

Bron: De Telegraaf

28/05/2022 om 19:28

 De meeste EU-landen hebben geen reisrestricties meer voor Belgische toeristen. Dat betekent dat we ongestoord naar Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Zweden kunnen reizen.

Ook populaire bestemmingen als Groot-Brittannië, IJsland, Malta, Noorwegen en Zwitserland ontvangen ons weer met open armen en zonder dat ze verplichte tests eisen. Helaas is dat nog niet overal het geval.

Neem nu Duitsland, waar regels durven te verschillen van deelstaat tot deelstaat. Iedere reiziger van 12 jaar en ouder moet een geldig coronabewijs kunnen overleggen. Ben je gevaccineerd? Dan moet de meest recente inenting minstens 14 dagen oud zijn. De laatste vaccinatie mag niet langer dan 9 maanden geleden gezet zijn. Als je laatste vaccinatie wel ouder is dan geldt dat je volledig gevaccineerd bent als je 3 vaccinaties hebt gehad.

Frankrijk blijft een van de landen die reizigers nog verplicht om de coronatoegangsregels te volgen voorafgaand aan de zomervakantie. Iedereen ouder dan 12 jaar moet daar een sanitaire pas laten zien of een negatieve PCR test van - 24 uur. Het is nog niet beslist dat dit in de zomervakantie ook nog blijft gelden. 

(nvdr.: President Macron is een volgeling van WEF baas Klaus Schwab en is eenYoung Global Leader, hetgeen de Fransen, spijtig genoeg, nog niet doorhebben, (net zoals in België Alexander De Croo namelijk) dus wat verwacht je van zulke figuren? De angst als middel ter controle en de onderdrukking van de menselijke vrijheden en rechten hoog in het vaandel !!)

Ook Portugal blijft voorlopig de Covid-19-toegangsregels handhaven. Iedereen van 12 jaar of ouder moet een vaccinatie-, herstel- of testbewijs laten zien. Een Passenger Locator Form hoeft nergens meer.

Spanje heeft onlangs besloten het digitaal coronacertificaat met een maand te verlengen, tot minstens 15 juni. Iedereen van 12 jaar en ouder die naar Spanje reist moet dus een vaccinatie-, test-, of herstelbewijs laten zien.

Je kunt ook naar Spanje reizen met een negatieve uitslag van een PCR-test (maximaal 72 uur voor aankomst) of antigeentest (maximaal 24 uur voor aankomst). Een herstelbewijs moet minimaal 11 en maximaal 180 dagen oud zijn.

Het is dan geen EU-land, maar wel razend populair bij Europese toeristen. Turkije eist nog altijd een digitaal coroncertificaat. Een negatieve PCR-test mag maximaal 72 uur oud zijn bij aankomst in Turkije, een negatieve antigeentest maximaal 48 uur. Een herstelbewijs mag niet ouder zijn dan 6 maanden.

Let op: tegen de officiële start van de zomervakantie kunnen sommige landen de geldende regels aanpassen. Zo moet je vandaag nog een digitaal coronacertificaat kunnen voorleggen als je naar Cyprus reist, maar per 1 juni valt dat weg.

 

Klaus Schwab issues THREAT to Brazilian president for refusing to sign WHO pandemic treaty

Friday, May 27, 2022 by: Ramon Tomey

Tags: big governmentBrazilconspiracyenslavedfreedomglobalistsgreat resethealth freedomJair BolsonaroKlaus SchwabLibertymedical fascismMedical Tyrannynational securitynational sovereigntyobeypandemic treatyTedros Adhanom GhebreyesuswefWHO

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

13KVIEWS

 

(Natural News) World Economic Forum (WEF) founder and Executive Director Klaus Schwab issued a thinly veiled threat toward Brazilian President Jair Bolsonaro after the strongman refused to sign the World Health Organization‘s (WHO) pandemic treaty.

“Let’s also be clear: The future is not just happening. The future is built by us, a powerful community – you, here in this room. We have the means to impose this state [of the future] on the world,” Schwab said in a video posted on Twitter.

The German globalist’s message came amid remarks made by Bolsonaro on May 15. The strongman leading the Portuguese-speaking nation voiced out Brazil’s explicit refusal to sign the WHO’s pandemic treaty, which grants the global health body overarching powers in the guise of addressing public health issues. (Related: Stunning plan devised by Klaus Schwab, founder of World Economic Forum, to hand globalists control of the world using COVID pandemic.)

“Brazil will not get into this [pandemic treaty]. Brazil is autonomous and will not get into this, you can forget that. I’ve already [spoken] to our foreign relations cabinet and if that proposal goes forward, it won’t be with Brazil,” said Bolsonaro.

“Moreover, I was the only statesman that didn’t adhere to the lockdown policies. I said we had to take care of the elderly and people with comorbidities, and today’s studies outside of Brazil especially show that I was right.”

He cited the Brazilian state of Sao Paulo as an example of the utter failure of lockdowns to curb the Wuhan coronavirus (COVID-19).

“Check this out: Which state in Brazil locked [down] itself the most? Sao Paulo. Which state had the most deaths per 100,000 people? Sao Paulo. That’s a sign I was right.”

Bolsonaro critical of COVID-19 guidance from the WHO

This was not the first time the Brazilian president crossed swords with the global health body – leading to Schwab castigating the strongman.

Back in October 2021, Bolsonaro and WHO Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus tackled the world’s responses to the COVID-19 pandemic and their bigger repercussions. The two sat down during the G21 Summit that month, held in the Italian capital Rome.

The Brazilian leader started the ball rolling by asking if there was “prior consideration” on the global health body’s part when it implemented lockdowns and other measures. “All over the world, there are people who need to work to feed themselves,” he pointed out, adding that “the economy will collapse” if the lockdowns continue.

In response, Tedros said he does not see a need for Brazil to lock itself down due to the country’s high COVID-19 vaccination rate. Lockdowns were no longer necessary as long as Brazilians continue wearing face masks and washing their hands properly, he added.

Bolsonaro also questioned the safety of the COVID-19 vaccines, claiming “many who got the second dose are getting COVID-19. In Brazil, many who got the second dose are dying.”

But according to Tedros, it was possible for vaccinated people to die if they had comorbidities. “The vaccine does not prevent COVID, but it does prevent serious illness and death,” he added.

Meanwhile, Schwab mentioned two conditions that were necessary to bring about the Great Reset he espouses. These came amid Bolsonaro’s refusal to work with the WHO to advance the globalist agenda.

“The first one is that we act all as stakeholders of larger communities instead of serving only our self-interest. That’s what we call stakeholder responsibility. [The] second [condition is] that we collaborate,” Schwab said.

Watch Brazilian President Jair Bolsonaro rejecting the WHO’s pandemic treaty below.

Video Link: https://www.brighteon.com/8b29f191-1bba-4ac2-a245-cdd21a81e5f9

This video is from the Journaltv channel on Brighteon.com.

More related stories:

WHO director-general shuns vaccine passports, admits shots do not prevent COVID.

Brazil’s Bolsonaro unchained: ‘If you accept this vaccination passport’ it will lead to ‘population control.’

Brazilian president Jair Bolsonaro tests positive for the Wuhan coronavirus – tells supporters he is well and fine.

Facebook, YouTube censor Brazilian President Jair Bolsonaro for pointing out that covid vaccines destroy immune function

Sources include:

BlacklistedNews.com

Twitter.com

WeLoveTrump.com

LifeSiteNews.com

Brighteon.com

 

Dit is wat er gebeurt als je je wapens opgeeft: Australië kondigt TWEE JAAR gevangenisstraf aan wegens het overtreden van covid-reglementen

Donderdag, 26 Mei,  2022 door: Ethan Huff

Tags: AustraliaCOVIDfascismfinesfreedomLibertyMedical TyrannyobeyPlandemicprisonTwistedTyranny

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

9,430VIEWS

 

(Natural News) Er is goed nieuws uit Down Under: de extreme beperkingen van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) in Zuid-Australië, zoals bepaald in de Emergency Management Act, staan op het punt te worden ingetrokken. Het slechte nieuws is dat ze gewoon een nieuwe richting inslaan om een vast onderdeel  van het leven in Zuid-Australië te worden.

7 News had een segment – je kunt het hieronder bekijken – over hoe de straffen onder een nieuwe voorgestelde wet voor overtredingen van de Fauci-griep zo extreem zijn dat het Australische parlement naar verwachting zal exploderen in een conflict over de mogelijke implementatie ervan. (Gerelateerd: weet je nog dat Australië selectief covid-beperkingen voor LGBTQ's niet handhaafde, hen een gratis pas gaf terwijl alle anderen werden getiranniseerd?)


"De nieuwe wetgeving zou de Emergency Management Act vervangen die verantwoordelijk is voor regels zoals verplichte quarantaine en het dragen van maskers", aldus een bericht van 7 News.

“Maar het alternatieve wetsvoorstel kan in de Eerste Kamer op wat weerstand stuiten. "The Law Society" zegt details te missen en zou de gouverneur buitengewone, permanente bevoegdheden geven.”

“Uit gelekte documenten is naar verluidt gebleken dat de Liberale Partij zich zorgen maakt over forse boetes tot $ 75.000 en een geplande gevangenisstraf van twee jaar voor eventuele toekomstige covid-inbreuken.”

Is dit het gevolg van het feit dat Aussies hun wapenrechten hebben opgegeven?

De avond nadat het segment liep, kwam het schaduwkabinet bijeen om de rekening "met een fijngetande kam" door te nemen. De Liberale Partij steunt blijkbaar een stap uit de noodverklaring, maar zal niet akkoord gaan met "een tick-and-flick-situatie" met het nieuwe wetsvoorstel en de bepalingen ervan.

"Dus er kunnen heftige scènes in het Parlement zijn als het morgen wordt hervat", meldde de 7 News.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de voorgestelde veranderingen, als ze worden doorgevoerd, het covid-fascisme tot een permanente aangelegenheid in Zuid-Australië maken. Aangezien de beperkingen niet langer als een noodsituatie zouden worden aangemerkt, zouden ze als wet worden gecodificeerd en voor onbepaalde tijd worden gehandhaafd.

Dit is de reden waarom velen nu naar de plandemie verwijzen als Covid-1984. Er werd voorspeld dat het medisch fascisme nooit zou verdwijnen, ondanks aanvankelijke beweringen dat het slechts "twee weken zou duren om de curve af te vlakken".

Als je de regering een centimeter geeft, nemen ze een kilometer - en nog wat. En als ze eenmaal die hervonden macht hebben, is de kans groot dat ze die niet gemakkelijk of nooit zullen opgeven.

Tot nu toe lijken de machthebbers in Australië met dit soort dingen op minimale weerstand te stuiten, waarschijnlijk omdat dat land jaren geleden zijn wapenrechten opgaf. Velen waarschuwen dat Amerikanen het Tweede Amendement ten koste van alles moeten verdedigen om te voorkomen dat hier hetzelfde soort dingen gebeurt.

"Laat ze nooit, ik bedoel nooit, onze wapens afpakken", schreef iemand in reactie op het nieuws.

"Dit is het soort afval dat de tirannieke regering met zich meebrengt als de bevolking ontwapend is en er niets aan kan doen", suggereerde een ander.

Talloze anderen wezen erop dat regeringen gemagnetiseerd zijn tot maximaal totalitarisme als ze weten dat de bevolking niet over de wapens beschikt om ertegen terug te vechten.

"Ach, er is geen kans meer op de terugkeer van toeristeninkomsten", zei een ander over de reisimplicaties van deze nieuwe voorgestelde beperkingen in Zuid-Australië.

“Zes jaar geleden was ik drie weken op vakantie in Australië en Nieuw-Zeeland en ik vond het geweldig. Zou in 2023 teruggaan, nu ga ik nooit meer terug naar die dystopische hellholes.”

Meer gerelateerde berichtgeving over aanhoudende covid-beperkingen is te vinden op Fascism.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CitizenFreePress.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-26-australia-announces-two-years-prison-covid-rules.html 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...