zondag 2 juli 2023

Ze beloofden "veilig en effectief"; We kregen "plotseling en onverwacht"

 

DOOR TYLER DURDEN

ZONDAG 15 JANUARI 2023 - 15:20 UUR

Geschreven door Mark Jeftovic via BombThrower.com,

We zijn één tragedie verwijderd van hooivorken en fakkels ..

'Niemand mag ooit vragen waar een ander konijn was, en iedereen die' Waar 'vroeg?'- moet het zwijgen worden opgelegd."

In het verhaal Watership Down een groep konijnen ontvlucht hun doolhof van Sandleford, in afwachting van de aanstaande vernietiging door toedoen van vastgoedontwikkelaars. Ze gingen op zoek naar een veilig, nieuw huis en onder hun avonturen komen ze een ander doolhof tegen, genaamd Cowslip. Daar zijn alle konijnen ongebruikelijk groot, minzaam en schijnbaar goed gevoed. De konijnen van Sandleford denken al een tijdje dat ze een veilige haven hebben gevonden.

Er is maar één probleem: af en toe verdwijnt een van de konijnen. Het blijkt dat de hele doolhof zich op het land van een boer bevindt die zich voedt en er anderszins voor zorgt, maar vervolgens strikken uitzet en hen van tijd tot tijd in de val lokt voor hun pelzen.

Er is maar één regel bij Cowslip’s Warren niemand mag vragen of praten over een van de vermiste konijnen.


Ik wil dat iedereen die dit leest twee cijfers bedenkt door u twee vragen te stellen:

Vraag # 1) Hoeveel mensen weet u die stierven van  COVID?

Ik begon voor het eerst gerommel te horen van een nieuw Coronavirus dat in januari 2020 uit China opkwam (hoewel het er nu naar uitziet dat COVID medio 2019 al over de hele wereld circuleerde).

Toen ik er lucht van kreeg, mailde ik vrienden en collega's om N95-maskers te halen en boodschappen en medicijnen in te slaan. Het zag er slecht uit. In februari was ik waarschijnlijk een van de eerste mensen in de stad met een N95-masker. In maart begon ik een spreadsheet uit te voeren met R0, sterftecijfers en verdubbelingstijden die uit de CDC, de WHO, kwamen en hysterie schreeuwden Eric Feigl-Ding:

De beroemde "HMOG Tweet".

De schermgreep hierboven is de beroemde tweet "Heilige Moeder van God", waarvan soms wordt gespeculeerd dat hij de bel heeft gebeld en de wereldwijde COVID-paniek begint. Feigl-Ding noemt het zelf een baanbrekend moment en hij heeft sindsdien ook de tweet verwijderd. Het is hier gearchiveerd.

Hij is er nog steeds mee bezig, trouwens ..

                   Video Link: https://twitter.com/i/status/1604748747640119296

Toen het zich allemaal ontvouwde, was ik aanvankelijk bang. Mijn ruwe model stelde dat we eind mei 442.368 gevallen zouden hebben met maar liefst 22.118 doden en dat was het juist in Toronto. Eind juli waren er 1,7 miljoen zaken en 88.473 doden.

Ik heb eerder uiteengezet wat er is gebeurd en wat veranderde me in een scepticus: elke dag stopte ik de nieuwe zaak en het sterftecijfer van de stad, de provincie en de federale niveaus en eind mei realiseerde ik me dat mijn model kapot was. Tegen de herfst wist ik dat casenummers onzin waren (het maakte niet uit hoeveel mensen positief testten op een PCR-test) en dat lockdowns een groter probleem waren dan het virus.


Er zouden in het hele land geen 88.000 doden vallen, laat staan Toronto (het officiële aantal dodelijke slachtoffers nu voor heel Canada is 49,5 K - en we weten nu ook dat de meeste daarvan, meer dan 90%, dat waren met COVID en niet van COVID. Toronto had in meer dan twee jaar ongeveer 3,7.000 dodelijke slachtoffers).

Ik dacht naïef dat dit goed nieuws was. Zeker iedereen was kijken naar de gegevens en zeker iedereen kon halverwege de zomer zien dat zelfs gecorrigeerd voor seizoensinvloeden en een nieuwe golf verwacht in de herfst, dit was niet in de buurt van het THERMONUCLEAR LEVEL EVENT dat bepaalde prognostici waren promoten.

We weten allemaal wat er in plaats daarvan is gebeurd: tegen de herfst was het een volwaardige religie geworden en goed op weg naar psychose in de massaproductie.

Maar in de vroege innings daarvan, toen het er echt slecht uitzag, dacht ik dat het betekende dat we waarschijnlijk ongeveer één keer per week zouden horen over iemand binnen onze uitgebreide familie, vriendenkring of collega's die hieraan zouden sterven. Idem voor beroemdheden, het avondnieuws zou verzadigd zijn met odes en eerbetoon aan opmerkelijke mensen die net door COVID zijn gekapt. Misschien een of meer van mijn naaste familie would die from this. Maybe I would. It was scary.

Vanuit ons standpunt hier begin 2023 kan ik maar drie beroemdheden bedenken die stierven met COVID: John Prine, Herman Cain en tot grote vreugde van de zerocovid-gekken: Meatloaf.

Op 1 januari 2022 Ik vermoedde dat de pandemie grotendeels voorbij was. Tijdens de hoofdrun van COVID verloor ik ongeveer vier mensen binnen mijn sociale kring, geen van COVID of zelfs. met COVID. Dat cijfer telt niet nog twee mensen die ik in mijn omgeving kende en die zelfmoord pleegden onder lockdowns.

Dus zonder de tragedie van een van die 49.000 Canadezen die bezweken te verminderen met COVID, mijn nummer voor de eerste vraag is nul.

Vraag # 2) Hoeveel mensen weet u die de afgelopen 18 maanden 'plots en onverwacht' zijn gestorven?


Bedenk hoe ik verwachtte minstens één keer per week te horen over familieleden, kennissen en collega's die waren overleden aan COVID, maar in plaats daarvan niets hoorden.

Als het echter om familieleden gaat vrienden en kennissen die hebben plotseling en onverwacht doodgevallen door een hartaanval of een andere onverwachte medische gebeurtenis, het afgelopen jaar tot ongeveer 18 maanden ... dat is een ander verhaal.

Drie. Dat zijn mensen in mijn telefooncontacten. Mensen met wie ik de ene dag of de andere week sprak en die de volgende dag dood waren, voegen er nog een toe voor iemand die ik van weleer kende en die plotseling en onverwacht een trending hashtag op Twitter was. Geen van deze mensen vocht tegen een terminale diagnose of had te maken met "The Big C". Ze renden gewoon rond, leefden hun leven, en toen waren ze dat niet.

Voor COVID, eerder de vaccins, er was altijd een vreemd verslag van iemand die onverwacht stierf - misschien om de paar jaar. Naarmate je ouder wordt, sterven meer mensen die je kent, maar meestal zit er een boog in: een diagnose, een behandeling en dan het overlijden.  Ik kende een persoon die in januari 2020 'plotseling en onverwachts' stierf, en het was de eerste plotseling dood in mijn kring in jaren.

Ik ben geen statisticus, maar vier mensen die ik persoonlijk ken, sluiten zich aan bij de gelederen van de 'plotselinge en onverwachte' (drie van hen kransslagaders), binnen een tijdsbestek van iets meer dan een jaar ... nou dat lijkt een beetje raar. De reden dat ik denk dat deze allemaal een rode draad door hen hebben, is drie van de vier van deze mensen, zou ik omschrijven als ideologisch toegewijd aan COVID. Ze hadden allemaal hun doses en in de meeste gevallen hun boosters. Een waar ik niet zeker van ben, dus alles wat ik heb is de plotselinge enorme hartaanval.

In mijn geval is het nummer voor de tweede vraag vier.

Welke van uw nummers is groter?


Wanneer zullen de bedrijfsmedia de muziek onder ogen zien?

In het merkwaardige geval van de bedrijfsmedia hebben we een soort omkering die wijst op een soort hypernormaliteit in de wereld (het heersende officiële verhaal is zo absurd en duidelijk niet waar dat er een opzettelijke neurose nodig is om het te geloven).

Ik herinner me dat toen COVID toesloeg, hier in Canada deze ene videoclip was van een lichaam dat uit een huis werd gehaald als omroepers ademloos hyperventileerd over de verspreiding van het virus. Het was de dezelfde videoclip en het werd weken, zelfs maanden hergebruikt.

Wat verstrekt de Main Stream Media niet?

Ze negeren plichtsgetrouw de golf van plotselinge sterfgevallen onder onze jongeren, kinderen en zelfs volwassenen van middelbare leeftijd. We hebben videomontages die circuleren op YouTube en Rumble van het eindeloze spervuur van mensen die vallen tijdens livestreams en sportevenementen, maar om de een of andere reden worden deze niet eindeloos door de MSM uitgevoerd

In de afgelopen paar maanden lijkt dit tempo van stervende jongvolwassenen plotseling te zijn versneld, en een vereiste om gevaccineerd of zelfs versterkt te worden, lijkt bij velen een veel voorkomende factor te zijn.

Het fenomeen van atleten die op het veld vallen, geeft ons een beetje een petrischaal, omdat bijna alle georganiseerde sportcompetities een vaccinvereiste voor hun atleten hebben geïmplementeerd om deel te nemen.

Ik wil niet door de litanie van slachtoffers van deze tragedies fietsen. Als je ze via Google zoekt, krijg je alleen de eerste pagina-resultaten van door Reuters gefinancierde 'feitcontroles' waarin wordt uitgelegd waarom de vaccins er niets mee te maken hebben, of MSM-stukken die deze epidemie van 'Sudden Adult Death Syndrome' de schuld geven over klimaatverandering en kinderen met hartaanvallen van het spelen van videogames.


Siri? Leg "gaslighting" uit

Als je je een weg kunt banen door alle factchecks en debunking, kun je het vreemde mainstream stuk vinden dat echt naar de mogelijkheid kijkt. In september bijna Science Magazine met tegenzin toegegeven,

“COVID-19-vaccins hebben een zeldzame maar zorgwekkende cardiale bijwerking. Myocarditis, een ontsteking van de hartspier die pijn op de borst en kortademigheid kan veroorzaken heeft onevenredig oudere jongens en jonge mannen geslagen die de schoten hebben ontvangen. Slechts één op de duizenden in die leeftijdsgroepen wordt getroffen en voelt zich snel beter. Een klein aantal sterfgevallen is voorlopig in verband gebracht met vaccinmyocarditis over de hele wereld. Maar verschillende nieuwe onderzoeken suggereren dat de hartspier maanden nodig heeft om te genezen, en sommige wetenschappers maken zich zorgen over wat dit voor patiënten op lange termijn betekent. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft vaccinemakers Pfizer en Moderna opdracht gegeven een reeks onderzoeken uit te voeren om deze risico's te beoordelen."

Onbetwist, mijn reet.

Als je naar een aantal echte wilt kijken gegevens over Vaccine Adverse Event Reporting of actuariële gegevens afkomstig van verzekeringsmaatschappijen, of feitelijke peer-reviewed onderzoeksdocumenten, of absolute gegevens over over overmatige sterfte die Covid vergelijken met de inzet van vaccins, zou ik die van Edward Dowd aanraden "Cause Unknown", wat deprimerend is. Daaruit kunnen we gewoon wat onbewerkte gegevens trekken die een behoorlijk overtuigend geval presenteren dat wat er ook echt gebeurt, het negeren ervan een daad van journalistieke wanpraktijken is :


Via OpenVaers.com

We weten nu via de verschillende Twitter Files-dumps dat Big Tech hun orders van de overheid, inlichtingendiensten en Big Pharma (ook bekend als The Pharmatrocracy) al die tijd heeft overgenomen. Moeten we aannemen dat de bedrijfspers dat ook is geweest?

Dit zou verklaren waarom in plaats van onderzoek te doen naar Watergate-niveau naar legioenen van kinderen, atleten en jongvolwassenen die plotseling doodvallen of hartaanvallen, beroertes en andere medische noodsituaties hebben, in de lucht leven; we krijgen gaslicht over astma uit de kindertijd van aardgasfornuizen.

                     Video Link: https://twitter.com/i/status/1613338228668473350

Ik heb me afgevraagd of het mogelijk is dat de waargenomen toename van deze meldingen van plotselinge sterfgevallen het gevolg is van een zichzelf in stand houdende lus van verhoogde focus op deze gebeurtenissen. Een soort eigen hysterie. Daarom heb ik sinds het begin van COVID altijd geprobeerd om cijfers en gegevens te vinden - dan volg ik die gegevens waar het mij naartoe leidt.  Vaak is het niet dezelfde plek als wat ik op het televisiescherm zie.

Iedereen kan naar een grafiek kijken en op voorwaarde dat de gegevens koosjer zijn, kijk dan wanneer er iets mis is.


Deze komt uit het boek van Dowd en is afkomstig van CDC-gegevens het totale overmatige sterftecijfer voor millennials sinds voor de pandemie.

We weten dat het overlevingspercentage van COVID dramatisch stijgt naarmate de leeftijd daalt. De overgrote meerderheid van de COVID-doden was bij onze ouderen (van wie velen gedwongen werden tot lokale uitbraken waar ze opgesloten en alleen stierven).

Twee dingen vallen op :

# 1) De overmatige sterftecijfers stijgen hoger naarmate de vaccins worden ingezet en bereiken hun hoogste wanneer de mandaten beginnen

# 2) De trendlijn gaat de verkeerde kant op.

Sinds de uitrol van het vaccin begon, veranderde het verhaal om hen heen behoorlijk radicaal. Hier is nog een grafiek van Cause Unknown, ik heb de annotaties toegevoegd (enigszins off-the-cuff, ik zal toegeven, maar de algehele beats zijn 100% nauwkeurig) :


Het zijn de doden toegeschreven voor en na de uitrol COVID. De vaccins zouden dat effectief naar nul brengen. Deze schoten werden als een magische kogel voor het publiek gegooid de oorspronkelijke aankondigingen waren van "95% werkzaamheid" (op een virus dat we toen kenden, had een overlevingspercentage van 99,95%).


Het blijkt nu niet alleen dat het vaccin niet immuniteit verlenen (het was handiger verander de betekenis van het woord "vaccin" in plaats daarvan), zij testte niet eens of het de transmissie verminderde (als je een van deze probeert op te zoeken, krijg je gewoon meer pagina's met "fact check" -artikelen die je waarschuwen dat wat je ook zoekt, het een nietsburger is ...)


Bedankt, Fact Checkers.

Het hele punt van de vaccinfract was het uitgangspunt dat "de vaccins stopten met de transmissie ”. Iedereen zei dit. Ze vertellen je nu dat ze dit niet hebben gezegd, en de media vertellen je met medeplichtigheid van Big Tech dat het er nooit toe deed.


Hoe kan iemand worden verweten dat hij niet weet wat hij moet geloven of wie hij moet vertrouwen?

Nu de conventionele verhalen zo kortstondig zijn en de ene 'samenzweringstheorie' nadat de andere is gevalideerd (vergrendelingen, laboratoriumlekken, vaccinpaspoorten ...), is het een wonder dat mensen sceptisch worden of ronduit wantrouwend tegenover onze instellingen en media?

Het tempo van plotselinge sterfgevallen en tragedies lijkt meetbaar toe te nemen, maar beleidsmakers, experts en de media verdubbelen meestal de vaccinaties.

Dit artikel beweert dat vóór 2021 het gemiddelde jaarlijkse aantal atleten dat op het veld instortte 29 was, en dat dat sinds 2021 is uitgeblazen tot 1.652 (en telt). Omwille van de balans hier is de AP Fact Check vertellend "er is hier niets te zien", zegt dit nummer "citeert eenvoudig een blog, goodsciencing.com, voor dat cijfer".


De GoodSciencing artikel zelf ontleent dat aantal aan mediaberichten van elk individueel incident - en heeft een voetnoot met een attributie en een link voor iedereen, alle 1.652.


We zijn één tragedie verwijderd van hooivorken en fakkels

De scheiding tussen wat de gemiddelde persoon op straat ziet gebeuren vlak voor hun ogen en wat hen wordt verteld, gebeurt (of niet happening) door paternalistische feitencontrole van mediapropagandisten zullen binnenkort tot een breekpunt komen.

Het enige dat het kan stoppen, is dat sommige beleidsmakers en experts de motorrem gaan gooien en proberen uit te komen voor wat een onvermijdelijke publieke terugslag zal zijn. Ik ben bang dat dit niet zal gebeuren.

Er is teveel geïnvesteerd : het hele regime van digitale ID's en gezondheidspaspoorten zou bovenop de inzet van COVID-vaccins worden gebouwd.  Vaxports zou het officiële smeermiddel van The Great Reset zijn. Als blijkt dat deze dingen niet alleen ineffectief maar ook schadelijk zijn, zal het de Vierde Industriële Revolutie decennia terugzetten.

Het zal lang duren om het vertrouwen van het publiek weer op te bouwen en waarschijnlijk niet terwijl er nog gevestigde bestuurders zijn.

Er zijn glimmen van rationaliteit die terugkeren, waar we beginnen te zien dat sommige instellingen van koers veranderen in plaats van te verdubbelen :

  • Mijn alma mater, University of Western Ontario, schrapte onverwacht hun vaccinmandaat een paar weken nadat twee studenten plotseling stierven in oktober en november. UWO vereiste niet alleen dat studenten werden gevaccineerd om lessen op de campus bij te wonen, ze hadden zelfs minstens één booster nodig.
  • Het Amerikaanse leger beëindigde vorige week alle vaccinfracten.
  • York Region (onderdeel van de Greater Toronto Area) beëindigde vorige week ook hun vaccinmandaat. De stad Toronto afgelopen november.

Ik hoop dat het tempo van deze terugkeer naar rationaliteit versnelt en dat verplichte vaccins tot het verleden behoren. Anders neemt het risico toe dat eerst een soort "George Floyd" -moment plaatsvindt. Dat is wanneer een bijzonder levendige tragedie voor iedereen zichtbaar wordt en het de opgekropte wrok, wantrouwen en vijandigheid tot regelrechte woede wekt.

Dat is voor niemand goed. We weten wat er gebeurde toen het Franse volk werd verteld "cake te eten" totdat ze een breekpunt bereikten. De verschrikkingen. Niemand was veilig, het geweld was niet veeleisend en totaal.

De keuze die we vandaag hebben, is tussen een volledig moratorium op vaccinfraandaten en een soort 'waarheid en verzoening'-proces om te proberen het vertrouwen van het publiek terug te verdienen, of iets dat meer lijkt op hooivorken en fakkels (om nog maar te zwijgen van guillotines).

Ik denk dat we allemaal de voorkeur geven aan de eerste.

* * *

Bombthrower is het tegengif met een hoog signaal voor MSM agitprop. Meld je aan voor De Bombthrower-mailinglijst om nieuwe berichten rechtstreeks in je inbox te krijgen en een gratis exemplaar van te krijgen our long term thesis on the  coming monetary regime change while you’re at it. Bitcoin is up 27% YTD, have we come off the bottom? Get The Crypto Capitalist Premium and Find Out. ($ 7 proef)

Bron: https://www.zerohedge.com/medical/they-promised-safe-and-effective-we-got-sudden-and-unexpected 

Franse politie verklaart burgeroorlog in Frankrijk: Verrader Macron koos de verkeerde kant

 juli 2, 2023


De Franse politie heeft verklaard dat de rellen in het hele land zo erg zijn dat Frankrijk nu midden in een burgeroorlog zit.

Volgens meerdere Franse politievakbonden is president Emmanuel Macron een “verrader” van het Franse volk door de kant van de gewelddadige buitenlandse indringers te kiezen, schrijft Thepeoplesvoice.

De politie zegt dat de indringers toestemming krijgen van het Macron-regime om anarchie te zaaien in het hele land dingen in brand steken, onschuldige burgers vermoorden, plunderen en wijdverspreide vernielingen aanrichten.


President Trump voorspelde al in 2016 dat Frankrijk op weg was naar de ondergang:

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...