vrijdag 28 januari 2022

EU-ombudsman: Von der Leyen moet sms-verkeer met Pfizer-baas vrijgeven

 EU-ombudsman: Von der Leyen moet sms-verkeer met Pfizer-baas vrijgeven

 

businessam.be  -  28/01/2022

 


 

De sms- of appberichten die de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft gewisseld met de baas van Pfizer over de inkoop van 1,8 miljard coronavaccins, moeten openbaar gemaakt worden. Dat vindt de EU-ombudsman, die klachten onderzoekt over Europese instellingen.

Uit een artikel van The New York Times, waarvoor de krant zowel Von der Leyen als Pfizer-topman Albert Bourla had gesproken, bleek dat de twee uitvoerig sms- en belcontact hadden gehad in de aanloop naar een vaccindeal tussen Pfizer en de EU. Dat persoonlijke contact zou doorslaggevend zijn geweest in het veiligstellen van de vaccins voor de EU. 

Vluchtig

 Reden genoeg voor journalist Alexander Fanta om de sms-berichten op te vragen bij de Europese Commissie via een beroep op de Europese variant van de Wet Openbaarheid van Bestuur. In principe moeten alle documenten die van belang zijn voor de besluitvorming bewaard blijven en op verzoek openbaar gemaakt worden, tenzij er zwaarwegende belangen zijn om dat niet te doen.

Maar Fanta kreeg wat betreft het sms-contact nul op het rekest. Drie documentjes kreeg hij toegestuurd, maar geen tekstberichten. Die worden namelijk helemaal niet geregistreerd in het documentatiesysteem, liet de Commissie weten, omdat ze naar hun aard ‘vluchtig’ zouden zijn.

Gehakt

De Ombudsman maakt gehakt van dat archiveringsbeleid. De waakhond wijst erop dat alle informatie die van belang is voor het beleid of besluitvorming aangemerkt moet worden als een document, in de zin van de Eurowob.

Het houdt dus geen pas om in zijn algemeenheid te zeggen dat sms-jes of Whatsappberichten niet gearchiveerd hoeven te worden. Als de info relevant is, moeten journalisten en burgers daar toegang toe kunnen krijgen. 

Wanbeheer

Uit het besluit van de Commissie op het openbaarheidsverzoek blijkt dat er alleen gezocht is naar documenten die zijn geregistreerd in het systeem. Ondanks het uitdrukkelijke verzoek om de tekstberichten te openbaren, bleek daar dus überhaupt niet naar gezocht te zijn. Wanbeheer, noemt de Ombudsman dat. 

Dat de berichten niet zijn geregistreerd, daar heeft de Ombudsman geen boodschap aan. De relevante stukken moeten op tafel komen, of de Commissie die nu in een systeem heeft staan of niet. Het klachteninstituut eist dan ook dat er alsnog naar de berichten wordt gezocht. 

Niet bindend

Onduidelijk is voorlopig trouwens of de berichten nog wel bestaan, of dat Von der Leyen ze inmiddels heeft gewist. Een woordvoerder van de Commissie wilde daar vandaag geen uitsluitsel over geven. Wel gaf hij aan dat de Commissie een antwoord zal sturen naar de Ombudsman. De deadline daarvoor ligt op 26 april.

Overigens zijn de aanbevelingen van de Ombudsman niet bindend. Als de Europese Commissie wil, kan het de woorden van de waakhond naast zich neerleggen. Wel bestaat de mogelijkheid voor Fanta om dan naar het Gerecht van het Europees Hof van Justitie te stappen om alsnog openbaarmaking af te dwingen.

 

Moet Uttar Pradesh (India) een voorbeeld voor de wereld zijn?

Moet Uttar Pradesh een voorbeeld voor de wereld zijn?

geplaatst op 10 december 2021door covexit


Hier is een Tweet die ik zojuist heb geschreven, die wat aandacht lijkt te krijgen.

“Uttar Pradesh bevolking: 231 miljoen inwoners; C19 actieve gevallen: 134! Jongens, dit is 0.000058% van de bevolking! Kan de wereld alstublieft de Uttar Pradesh-aanpak herhalen? (let op: volledig geprikt: ongeveer 20%)”

Is het niet verbazingwekkend dat het mogelijk is om een ​​zeer plausibele oplossing voor de C19-crisis te verkondigen in een tweet van minder dan 280 tekens?

Merk op dat de inhoud van het gelinkte artikel van weinig belang is, behalve de vermelding van de 134 actieve gevallen.


Interessant is dat iemand de naam van het medicijn Ivermectin noemde in een opmerking op de Tweet. Dit was niet alleen aanleiding om die opmerking niet te delen, maar nodigde ook lezers uit voor het officiële standpunt van de WHO, tegen hydroxychloroquine en ivermectine (beide gebruikt in India) en met een gekwalificeerde goedkeuring van remdesivir (ook gebruikt in India, in ziekenhuisomgevingen), zelfs als het officiële standpunt van de WHO met betrekking tot dat medicijn een afwijzing is.


https://covexit.com/should-uttar-pradesh-be-an-example-to-the-world/ 


-------  



Onverwachte comeback in het FLCCC Early Treatment Protocol

 



Onverwachte comeback in het FLCCC Early Treatment Protocol

geplaatst op 20 januari 2022door covexit

FacebookTwitterAfdrukkenE-mailMeer24

Als u de ontwikkeling van vroege behandelprotocollen voor COVID-19 hebt gevolgd, weet u dat Ivermectine ruim een ​​jaar lang het centrale middel was in het FLCCC-protocol voor preventie en vroege behandeling. Ivermectine maakt ook deel uit van de protocollen op ziekenhuisniveau. ( VOIR VERSIE FRANÇAISE )

Al heel vroeg, zoals besproken in dit interview met professor Varon, was Hydroxychloroquine aanwezig in het protocol, maar het werd medio 2020 geschrapt.



Deze niet-opname van Hydroxychloroquine lijkt gedeeltelijk te wijten te zijn aan de slechte publiciteit waaraan Hydroxychloroquine leed, aangezien het het doelwit was van de reguliere media, vooral met betrekking tot de presidentiële campagne in de VS - iets dat we uitgebreid hebben besproken.



Op 19 januari 2021 is het daarom een ​​beetje een verrassing om Hydroxychloroquine opnieuw te zien verschijnen in het FLCCC-preventie- en vroege behandelingsprotocol.

De stap volgt op de ervaring van verschillende eerstelijnsartsen die ontdekten dat Hydroxychloroquine bijzonder nuttig is om Omicron aan te pakken, in combinatie met Ivermectine en andere middelen, zoals aangegeven in het protocol.

           Bron: https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/

Met deze stap zien we dus een verdere verlichting van de kloof die eerder bestond, en die al bijna was verdwenen, onder eerstelijnsartsen met betrekking tot de aard van de meest geschikte middelen die moeten worden opgenomen in vroege behandelingsprotocollen voor COVID-19.

 

https://covexit.com/unexpected-change-in-the-flccc-early-treatment-protocol/


Zie ook ons ​​uitgebreide webinar met professor Marik.

https://covexit.com/webinar-with-professor-paul-marik-the-prevention-outpatient-treatment-of-c19/

 

Waarom demoniseren we snottebellen, maar normaliseren we myocarditis en hartaanvallen?

myocarditis

Foto: Peter McCullough (Videostill United States Senate)

Waarom demoniseren we snottebellen, maar normaliseren we myocarditis en hartaanvallen?

Het is glashelder dat coronavaccins myocarditis, een hartontsteking, veroorzaken, zei internist en cardioloog Peter McCullough maandag tijdens een paneldiscussie in de Amerikaanse Senaat. Hij verwees naar een paper dat onomstotelijk aantoont dat de vaccins myocarditis veroorzaken.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA geeft aan dat de vaccins van Pfizer en Moderna myocarditis veroorzaken. Er zijn inmiddels 200 papers over uitgebracht, waaruit blijkt dat het aantal gevallen veel hoger ligt dan het CDC, het Amerikaanse RIVM, ooit had gedacht, zei McCullough.

21.000 gevallen

De meeste gevallen doen zich voor in de leeftijdscategorie 18-24 jaar. Voor deze groep zijn de risico’s van de vaccins veel groter dan de risico’s van corona, benadrukte de arts. Hij voegde toe dat er inmiddels ook mensen zijn overleden aan deze aandoening. In de zaal zat de vader van een jongen die eraan is gestorven.

“Eén sterfgeval is er één te veel,” sprak McCullough geëmotioneerd. “Er zijn in de Verenigde Staten 21.000 gevallen van myocarditis geverifieerd door het CDC.”

In geen enkel geval

Jonge mensen zouden in geen enkel geval één van deze vaccins moeten krijgen, laat staan onder druk worden gezet om een vaccin te krijgen, zei hij.

Reiner Füllmich: ‘Wij, het volk, gaan hier een einde aan maken’


füllmich
Foto: Reiner Füllmich (Videostill Children's Health Defense Europe)

Reiner Füllmich: ‘Wij, het volk, gaan hier een einde aan maken’

We hebben een internationale groep advocaten die binnenkort – waarschijnlijk eind volgende week – een gerechtelijke procedure gaat starten, zei advocaat Reiner Füllmich zondag tijdens een persconferentie in Brussel die was belegd door Children’s Health Defense Europe.

Er zal een echte rechter zijn, er zullen echte advocaten zijn, echte getuige-deskundigen en echte getuigen, die het gaan hebben over de schade die zij hebben ondervonden van de maatregelen, met name de prikken, zei Füllmich.

Dat gebeurt al

Hij zei ervan overtuigd te zijn dat de getuigenissen zullen leiden tot aanklachten tegen ‘gevaarlijke oorlogscriminelen’. Nog belangrijker is het dat de waarheid over wat er met de mensen op aarde gebeurt, naar buiten komt, voegde hij toe. “Wij, het volk, gaan hier een einde aan maken. Niemand anders.”

En wij, het volk, zullen ons moeten loskoppelen van dit totaal corrupte en criminele systeem en ons eigen systeem moeten opzetten, zei hij. “Dat gebeurt al.”

Zeer krachtige katalysator

Füllmich zei dat we ons moeten ontdoen van de globalistische structuren die de Davos-kliek gebruikt in een wanhopige poging de volledige macht over ons te krijgen. “Ons afkeren van de criminele Davos-kliek en haar marionetten, en iets nieuws creëren, volstrekt onafhankelijk van dit rotte systeem.”

“We krijgen hulp, maar we moeten opschieten,” benadrukte de advocaat. Hij is ervan overtuigd dat de gerechtelijke procedure een ‘zeer krachtige katalysator’ zal zijn.

https://byebye-covid.com Andreas Kalcker (CDS)






Boek : 220 bladzijden, kart.
Verschijningdatum : 2021
Het beste.-Nr.: 28937
Gewicht : 350g
ISBN: 
978-3-9525570-2-0



De oplossing voor coronavirus waarvan ze niet willen dat u hiervan op de hoogte bent...

Een baanbrekend pad uit de plandemie, bevaren door moedige dokters en vrienden van de oorlog tegen Covid-19, 

door Andreas Kalcker.

De uitgever schrijft :

De oplossing voor de coronavirus-pandemie ligt nu in jouw handen
BYE BYE Covid is geschreven door experts en laat zien hoe het mogelijk is om het coronavirus veilig en effectief te behandelen. Recente wetenschappelijke studies tonen dat het meer dan 99 procent effectief is, zonder ernstige bijwerken.

Waarschijnlijk de belangrijkste medische ontdekking van de afgelopen 100 jaar
BYE BYE Covid is een boek vol indrukwekkende foto's en informatie over de resultaten van de behandeling van chloordioxide in de vorm van CDS, een eenvoudige, kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke nieuwe behandeling om het leven van miljoenen mensen te redden.

Het ongelooflijke verhaal van een groep dokters
Het boek vertelt het verhaal van hoe een groep artsen en Andreas Ludwig Kalcker erin geslaagd zijn een oplossing te ontwikkelen voor de coronaviruspandemie. Ze bereikten dit met behulp van chloordioxide, dat de reguliere media nooit op een eerlijke en onpartijdige manier hebben benaderd.

Het virus verspreidde zich snel in Latijns-Amerika en het leek niet te stoppen. Het aantal dodelijke slachtoffers bedroeg duizenden en niemand wist hoe de epidemie te stoppen. Er kwam een ommekeer, echter, in 2020 kwamen artsen bijeen op een conferentie van COMUSAV, een internationale medische groep, om de epidemie te analyseren en een belangrijke ontdekking te doen: het virus kan worden gestopt met chloordioxide, bekend als CDS. Dit boek is zeldzaam: informatief, interessant, grappig en nuttig.

Lees Bye Bye Covid en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over corona-virussen en vaccins.

Met heel mijn hart!
Dr. h.c. Andreas Ludwig Kalcker is biofysicus en humanitair, en zeer teengewijd in zijn werk om levens te redden.

 


Narayana

Productie regio : Duitsland

zone 1

Laadbare landen : Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk.

Talen: Duits, Engels, Frans.

Contact Jasmin Seifert

Telefoon: +49 7626974970-162

Toegewezen e-mail : z1@bye-covid.com

ONLINE WINKEL

Voor België en Nederland => ZONE 1 


Voedia Publishing House

Productie regio : Spanje

zone 2

Laadbare landen : Spanje en de Canarische Eilanden.

Talen: Spaans.

Contact Dolores Unzu

Telefoon: +34 659 777483

Toegewezen e-mail : z2@bye-covid.com

ONLINE WINKEL

 

Português [PRÓXIMAMENTE]

Productie regio : Brazilië

zone 7

Laadbare landen : Brazilië.

Talen: Português

Contact

Telefoon: z1@bye-covid.com

Toegewezen e-mail : z7@bye-covid.com

ONLINE WINKEL

 PRIJS: 



BYE BYE Covid

Andreas Ludwig Kalcker

LEZERSREACTIES:



         vor 1 Monat

Suppressed knowledge about a very successful treatment
I live in Florida. I found so-to-say a trace of this book on telegram. So I went on a book hunt. Amazon (US) showed it originally (not at all anymore), but without further information. No possibility to order. Then I visited a few days later in person the stores of Books-a-Million, Barnes and Noble... the Author is not even mentioned in their computer systems according to their employees. Finally I "stranded" here at the Narayana-Verlag and was happy, that I found a publishing company, which carried the books of Andreas Kalcker and ordered this one ("Bye Bye Covid") and "Forbidden Health".

"Bye Bye Covid" was delivered from Germany within three days. I was extremely and positively surprised. Most of the time mail or parcels need 7-14 days to be delivered, if it doesn't get lost or even confiscated. Unfortunately the FDA cooperates with the USPS to go through mail more thoroughly and confiscates a lot, what is not "appropriate" or "not according to the rules", whatever their definition of this is. Just now they hunt medication, supplements and possibly non-main-stream literature. So yes, I was very impressed.

I started reading this book and I am fascinated. Normally I read literature like this slowly in little steps. Not this one. I read the first 50 pages in one session. It is like a "never-put-downer" experience, you just want to continue reading. Among other things this book is a collection of stories of personalities, who were involved in an important discovery: how this treatment can save you, your family and friends from Covid, which opens another window of treatment, in case you can't get HCQ or IVM (see above, confiscation).

Chapter nine describes the patented treatment (e.g. US 20210338715-A1), gives a summary of intervention protocols of Covid-19 and it represents featured studies to prove, that the usage of this treatment solution is safe (contrary to a false FDA statement), if you follow the rules.

Over all, this book is a refreshing view into an alternative treatment, an eyeopener, how much information is suppressed, how much healthier we could be. If you wonder, why the Bolivian policia or their military didn't have a high amount of Covid-cases, the treatment protocols described in this book are the source of their well being. I was surprised to learn, that this treatment seems to be better than the IVM treatment promoted by courageous doctors in the US. So I guess there is a lot of work to do to inform them.

A hint, only mentioned in some sentences: This described treatment seems also to help against other illnesses, like diabetes, arthritis, in certain cases high blood pressure and so on. To get more information on that, I ordered the other book. It seems to be in reprint. The version on Amazon is according to some critics an unauthorized print and nobody knows, what is altered - so better purchase here and wait, when the print is ready to ship.


Pierre        vor 1 Woche

Kalcker's Book: Bye Bye Covid
This book, Bye Bye Covid, finally demonstrates a positive and long-awaited paradigm shift in medicine and, in particular, a rapid way out of the Covid panic pandemic.

Max          vor 3 Wochen

Great book!


This book is a perfect solution. We apply what Andreas writes and our family is heathy. The book is clear, easy to understand and apply. It is perfect for all other body problems or illness not just the C. I can only recommend it.

 


Norbert


vor 4 Wochen

echt interessant und lehrreich
Wende es seit 3 Jahren selber an, bei dem ein oder anderen körperl. Leiden und es hilft - würde ich es nicht selber ausprobiert haben, wären die Ausführungen im Buch mögl. zu fantastisch, im Hinblick auf die vielen vielen Verunsicherungen aus den Massenmedien.
Danke für die Veröffentlichung und die Weitergabe der Erfahrungen und Erkenntnissse.

Stefan


vor 4 Wochen

Einfach und sicher
Dieses Buch beschreibt, dass Covid einfach und sicher behandelt werden kann.

 

“Coronapas niet langer nodig”: zelfs virologen pleiten voor afschaffing

 


    Illustratiebeeld. Het Covid Safe Ticket. © Photo News

“Het Covid Safe Ticket heeft zijn tijd gehad. En als iets niet meer nodig is, moet het afgeschaft worden.” Het CST stoot op steeds meer weerstand. Maar heeft het ergens nog nut? Data-expert Joris Vaesen en virologen Zeger Debyser (KU Leuven) en Steven Callens (UZ Gent) laten hun licht schijnen.

Esther De Leebeeck 28-01-22, 06:00 Laatste update: 10:46

------------------

NVDR.:  We weten dit natuurlijk al meer dan een jaar… maar goed eindelijk durft men tegen het medisch-farmaceutisch narratief in te gaan.  Het heeft even geduurd (eerst Big Farma miljoenen/jarden winst laten maken met een niet werkzame gen-therapie en nu dat de buit binnen is …)  Maar dus beter laat dan nooit!

Wil iemand dit a.u.b. ook eens uitleggen aan verdeeldheidszaaier/emmerdeur van de bevolking Frank Vanden Broecke en zijn puppy van Vooruit

------------


van der staaij
Foto: Kees van der Staaij (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Kees van der Staaij (Kamer Nederland): ‘We moeten zo snel mogelijk van de coronapas af!’

We moeten zo snel mogelijk van de coronapas af, zei SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij woensdag tijdens het coronadebat.

Ook de sectoren die nu open zijn gegaan – de horeca en de cultuursector – hebben daar immers nog steeds mee te maken. Wij moeten het niet normaal vinden dat een opening van de horeca direct gekoppeld is aan het handhaven van de coronapas, zei Van der Staaij.

Er ligt een enorm kritisch rapport over de zeer beperkte effectiviteit van de coronapas, ook met 3G. Als het effect daarvan zo beperkt is en de situatie zo is als die nu is, dan is de argumentatie ‘alle beetjes helpen’ te mager. Daarom willen we dat die coronapas zo snel mogelijk van tafel gaat, voegde hij toe.

Daar moeten wij vanaf

“Mede namens het lid Omtzigt zou ik het verzoek willen doen om het wetsvoorstel om 2G in te voeren, in te trekken en toe te voegen aan de lijst met wetsvoorstellen waarover het kabinet zegt: daar moeten wij vanaf; die willen wij niet langer verdedigen,” zei Van der Staaij.

“Dat zou in de praktijk ook veel lucht kunnen geven aan mensen die dat nu als een zwaard van Damocles boven het hoofd zien hangen,” zei hij.


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...