dinsdag 14 maart 2023

Kijk: Baudet werd in 2018 uitgelachen toen hij waarschuwde voor torenhoge energierekening


Photo of Robin de Boer Robin de Boer14 maart 2023 12:30

In 2018 zei FVD-voorman Thierry Baudet in RTL Late Night dat de klimaatwet er niet moet komen. “De kosten van de energietransitie zijn nog niet meegenomen daarin.”

“Het is ongelooflijk duur. De gezinnen moeten straks – en dit is allemaal onderdeel van die groene gekte – 20.000 euro betalen aan warmtepompen,” zei Baudet, terwijl hij werd uitgelachen. “Waar moeten mensen dat geld vandaan halen?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is de absurditeit

“Honderden euro’s toename in energierekening, nul reductie CO2-uitstoot,” vervolgde de FVD-kopman. “Dat is de absurditeit. Het kost ons ongelooflijk veel geld.”

“De gekte zit volgens mij niet aan deze kant van de tafel, maar eerder aan de overkant van de tafel. Wat u nu zegt, is echt volstrekte onzin,” beweerde GroenLinks-leider Jesse Klaver.

Baudet werd ook tegengesproken door Sandra Phlippen, hoofdeconoom van ABN Amro, en politiek verslaggever Marloes Lemsom.

Energierekening grootste bron van financiële zorg

Uit de eerste resultaten van de Nationale Monitor Geldzorgen blijkt dat de energierekening anno 2023 de grootste bron van financiële zorg is. Bijna de helft van de Nederlanders maakt zich hier zorgen over.

CDA-voorman Wopke Hoekstra pleit er dan ook voor om ook in 2024 een prijsplafond voor energie in te stellen als andere groepen mensen in de armoede dreigen te belanden. In november vorig jaar zei minister van Financiën Kaag nog dat het prijsplafond alleen tijdelijk van kracht zal zijn in 2023.

Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manieren

augustus 16, 2022   8539   28  

   Hongaarse premier Viktor Orban

Spreken over liefde voor je eigen volk is haat in het Imperium. Liefde is voor anderen, niet voor mensen zoals u. Het is uw taak om te verdwijnen, om te applaudisseren voor uw vervanging en voor de snelle ontbinding van alles wat u was. De Hongaarse premier Viktor Orban hield eind juli een toespraak die als een steen was die in deze vijver viel. Een steen waarop gehamerd wordt maar weigert te breken. Men heeft haar racistisch genoemd, wat tegenwoordig betekent dat er een waarheid wordt gesproken die voor de macht onaanvaardbaar is, schrijft Frank Wright.

Wat is die waarheid?

Orban zei dat het Westen, en zijn idee van vooruitgang, al jaren in verval is, zowel in geest als in demografie. Daar voegt hij de plotselinge waarneming van de aftakeling van het westerse establishment aan toe. Het Imperium is wanhopig geworden – zozeer zelfs dat het de economie van Europa zal saboteren om Duitsland van het goedkope Russische gas af te wurmen. Dit, weet hij, is een machtsspel van de VS, wier bewegingen nu zo begrensd zijn, dat zo’n krankzinnig gambiet noodzakelijk is. Europa is gesloopt om de invloed van de VS te behouden. Het is een thema dat veel provincies van het Imperium kennen. Wat is erger – een vijand of een vriend te zijn? Rusland bloeit en Europa rantsoeneert. Orban herhaalt de oude grap onder Europese diplomaten: “Wij hebben een Yank gevangen, maar hij laat ons niet los”, alvorens een samenvatting van het Imperium te geven.

Orban begint:

“Wat ik wil zeggen is dat de negatieve gevoelens van het Westen over de wereld te wijten zijn aan het feit dat de cruciale energie en grondstoffen die nodig zijn voor de economische ontwikkeling niet meer in handen van het Westen zijn. Wat het wel bezit is militaire macht en kapitaal. De vraag is wat het daarmee in de huidige omstandigheden kan bereiken.”

Het Westen overheerst niet, militair noch anderszins. Het heeft niet de middelen in handen om zich te voeden en van brandstof te voorzien. Het is afhankelijk, maar gevaarlijk. Bovendien sterft het op vier verschillende manieren – bevolking, migratie, geslacht en oorlog.

MSM Oorlogspropaganda: Video van "Russische mobiele crematoria" die gebruikt worden om "bewijzen van slachtoffers op het slagveld te verbergen" komt uit advertentie van 2013

 

Orban’s misdaad in de ogen van de liberale pers is het noemen van The Camp of the Saints, dat een tijd voorziet waarin de hongerende miljarden van de Derde Wereld het Westen en het demografische lot van Europa overweldigen. Hij durft “neen” te zeggen tegen het anti-naturalisme, ja tegen baby’s en gezinnen en de toekomst van zijn natie. Vanuit dit gezichtspunt over ras spreken is Hitleriseren, zoals ik hier schreef.

Hij lacht om het feit dat de EU haar sancties en juridische vervolging van de Hongaarse regering heeft opgeschort – alleen maar opgeschort – vanwege de criminele daad om haar eigen grenzen te beveiligen. Hij vermeldt hoe Salvini gecriminaliseerd wordt omdat hij hetzelfde in Italië geprobeerd heeft. Salvini is natuurlijk een fascist. Mensen die hun eigen volk willen beschermen, worden met slechte woorden uitgescholden, en hun levens moeten geruïneerd worden. Geruïneerd in de rechtbank, vervolgens door vervanging, door migratie.

Hij durft de waanzin van de genderidentiteit tegen te gaan, de agressieve bevordering van seks zonder voortplanting. Het brengt een op genoegdoening gericht zelf voort, dat geen andere behoefte heeft aan een uiterlijke band dan een nieuwe plaats om zijn lusten in te botvieren. Het ombuigen van productieve manieren van leven naar perversie is een schande. Dit is de derde grond voor de Hitlerisering van Orban.

Tenslotte spreekt Orban de ketterij van de vrede uit. Hij roept op tot een onderhandeld einde van de oorlog in Oekraïne, en herinnert ons eraan dat een dergelijke stap alleen tussen de VS en Rusland kan worden gezet. Europa kan zijn eigen garanties, zoals die van het akkoord van Minsk, niet handhaven, en dus moeten wij ons tot de macht van de VS wenden om Oekraïne te dwingen het akkoord na te leven.

(Video's) Russische opmars langs het front: Russen bezetten eiland in de Dnjepr - Doorbreken Oekraïense verdediging bij Ugledar & voltooien Marinka

 

Op het gebied van energie, van het behoud van de levenswijze van zijn volk, en van de waarschijnlijke status van Hongarije als toevluchtsoord voor christenen, is Orban op de toekomst gericht. Hij juicht zijn eigen vervanging door serieuze en jongere politici toe.

Zijn boodschap is een boodschap van hoop, versterkt door praktische wijsheid en een beleid dat populair is omdat het voor, en niet tegen, het volk is dat hij verkozen is te beschermen. Daarvoor wordt hij verguisd, maar zijn strategie is geloofwaardig en realistisch. Zijn voorbeeld zal een tegenwicht vormen voor het ineenstortende Imperium, dat Europa in regionale facties zal doen uiteenvallen. Zijn programma is een programma van voorzichtigheid, van stabiliteit, terwijl rond zijn vaderland de dingen verder uiteen zullen vallen.

De economie verdeelt het Europese Zuiden van het Noorden, waarbij het Noorden steeds minder bereid – of niet in staat – is om de permanente tekorten van het Zuiden te subsidiëren. Portugal, Italië, Ierland, Griekenland en Spanje – ooit de PIIGS genoemd – kunnen niet verwachten dat een deïndustrialiserend Duitsland hen zal blijven vlottrekken.

Een tweede kwestie verdeelt het Westen van het Oosten, volgens Orban. Migratie heeft Europa in tweeën gesplitst – of ik zou kunnen zeggen dat het het Westen in tweeën heeft gesplitst. De ene helft is een wereld waarin Europese en niet-Europese volkeren samenleven. Deze landen zijn geen naties meer: zij zijn niets meer dan een conglomeratie van volkeren. Ik zou ook kunnen zeggen dat het niet meer de westerse wereld is, maar de post-westerse wereld. En rond 2050 zullen de wetten van de wiskunde leiden tot de definitieve demografische verschuiving: steden in dit deel van het continent – of dat deel – zullen het aandeel van de bewoners van niet-Europese afkomst zien stijgen tot meer dan 50 procent van het totaal.

De Globalisme sekte: De Grote Reset en zijn "Endlösung" voor "Nutteloze Mensen"

 

Dit is een volstrekt onaanvaardbaar feit in beide betekenissen: het uitspreken ervan is te veroordelen, het laten gebeuren ervan is onvergeeflijk. De eerste zin is het perspectief van het Imperium, de tweede van de onderworpen volkeren. Dit is een derde spanning in Europa, die Orban niet noemt, en die volgens mij de overgang naar het Bonapartisme zal bespoedigen. Dergelijke scheidingen tussen bevolking en macht zijn onhoudbaar. Je kunt geen stabiele toekomst bouwen op de uitsluiting van de bevolking van het politieke machtsproces.

Kortom, er is geen toekomst voor het Imperium in zijn huidige vorm. Natuurlijk zullen de Verenigde Staten blijven bestaan. Misschien zullen zij zich uit Europa terugtrekken, om opnieuw hun eigen halfrond te domineren. Misschien zal Europa zelf niet lang meer voortbestaan, omdat haar beleid bergafwaarts vloeit vanuit een macht waarvan de belangen vereisen dat zijn bondgenoten worden vernietigd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/orban-over-het-westen-sterven-op-vier-verschillende-manieren/

 

Oostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor

Minstens 70 miljoen, in sommige studies wordt zelfs gesproken van wel 500 miljoen Afrikanen zullen volgens een geheim EU-plan naar Europa immigreren en volgens een verdeelsleutel onder de lidstaten worden verdeeld. Grootste last komt voor rekening van Oostenrijk en Duitsland Wie hoeveel immigranten zal gedwongen worden te ontvangen, zal worden berekend op basis van de … Meer lezen overOostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor

Lees verder op: https://www.frontnieuws.com/oostenrijkse-politicus-slaat-alarm-de-eu-bereidt-de-immigratie-van-tot-wel-500-miljoen-afrikanen-voor/

 


Kolonel Douglas Macgregor: De naderende storm

 Amerika's zelf veroorzaakte problemen in Oekraïne verergeren onze gevaarlijke problemen thuis.

maart 14, 2023   473   1  

 

De crisis van de Amerikaanse nationale macht is begonnen. De Amerikaanse economie kantelt en de westerse financiële markten raken in paniek. Gedwongen door de stijgende rente verliezen mortgage-backed securities en Amerikaanse Treasuries hun waarde. De spreekwoordelijke “vibes” van de markt – gevoelens, emoties, overtuigingen en psychologische neigingen – wijzen erop dat er een donkere wending gaande is in de Amerikaanse economie, schrijft Kolonel Douglas Macgregor.

De Amerikaanse nationale macht wordt evenzeer afgemeten aan de Amerikaanse militaire capaciteit als aan de economische mogelijkheden en prestaties. Het groeiende besef dat de Amerikaanse en Europese militair-industriële capaciteit de Oekraïense vraag naar munitie en uitrusting niet kan bijbenen, is een onheilspellend signaal tijdens een proxy-oorlog die Washington beweert dat zijn Oekraïense surrogaat aan het winnen is.

Russische economy-of-force (gerichte gebruik van slagkracht) operaties in Zuid-Oekraïne lijken met succes aanvallende Oekraïense troepen te hebben neergeslagen met een minimale inzet van Russische levens en middelen. Terwijl Ruslands uitvoering van uitputtingsoorlogsvoering briljant werkte, mobiliseerde Rusland zijn reserves aan manschappen en uitrusting om een strijdmacht op te zetten die vele malen groter en aanzienlijk dodelijker is dan een jaar geleden.

Ruslands enorme arsenaal aan artilleriesystemen, waaronder raketten, kruisraketten en drones gekoppeld aan overhead bewakingsplatforms, veranderde de Oekraïense soldaten die vochten om de noordelijke rand van de Donbas te behouden in schietschijven. Hoeveel Oekraïense soldaten zijn omgekomen is onbekend, maar één recente schatting schat dat er sinds het begin van de oorlog 150.000-200.000 Oekraïners in de strijd zijn omgekomen, terwijl een andere schatting op ongeveer 250.000 uitkomt.

Gezien de opvallende zwakte van de grond-, lucht- en luchtverdedigingsstrijdkrachten van de NAVO-leden zou een ongewenste oorlog met Rusland gemakkelijk honderdduizenden Russische troepen naar de Poolse grens kunnen brengen, de oostgrens van de NAVO. Dit is geen uitkomst die Washington zijn Europese bondgenoten heeft toegezegd, maar het is nu een reële mogelijkheid.

 

In tegenstelling tot de onhandige en ideologisch gedreven buitenlandse politiek en tenuitvoerlegging van de Sovjet-Unie, heeft het hedendaagse Rusland vakkundig steun gecultiveerd voor zijn zaak in Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Azië. Het feit dat de economische sancties van het Westen de Amerikaanse en Europese economie hebben geschaad en de Russische roebel tot een van de sterkste munten van het internationale systeem hebben gemaakt, heeft het aanzien van Washington in de wereld nauwelijks verbeterd.

Het beleid van Biden om de NAVO met geweld naar de grenzen van Rusland te duwen, smeedde een sterke gemeenschappelijkheid van veiligheids- en handelsbelangen tussen Moskou en Peking die strategische partners in Zuid-Azië zoals India en partners zoals Brazilië in Latijns-Amerika aantrekt. De wereldwijde economische gevolgen van de opkomende Russisch-Chinese as en hun geplande industriële revolutie voor zo’n 3,9 miljard mensen in de Shanghai Cooperation Organization (SCO) zijn ingrijpend.

Kortom, de militaire strategie van Washington om Rusland te verzwakken, te isoleren of zelfs te vernietigen is een kolossale mislukking en de mislukking brengt Washington’s proxy-oorlog met Rusland op een werkelijk gevaarlijk pad. Door onverstoorbaar door te gaan met de afdaling van Oekraïne naar de vergetelheid, worden drie steeds grotere bedreigingen genegeerd: 1. Aanhoudend hoge inflatie en stijgende rentevoeten die wijzen op economische zwakte. (Het eerste Amerikaanse bankfaillissement sinds 2020 herinnert aan de financiële kwetsbaarheid van de VS). 2. De bedreiging voor de stabiliteit en de welvaart binnen de Europese samenlevingen die al te lijden hebben onder verschillende golven van ongewenste vluchtelingen/migranten. 3. De dreiging van een bredere Europese oorlog.

 

Binnen presidentiële regeringen zijn er altijd concurrerende facties die de president aansporen om een bepaalde koers te varen. Waarnemers van buitenaf weten zelden met zekerheid welke factie de meeste invloed uitoefent, maar er zijn figuren in de Biden-regering die willen afzien van betrokkenheid bij Oekraïne. Zelfs minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, een fervent voorstander van de proxy-oorlog met Moskou, erkent dat de eis van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky dat het Westen hem helpt bij de herovering van de Krim, voor Poetin een rode lijn is die kan leiden tot een dramatische escalatie vanuit Moskou.

Het terugtrekken van de kwaadaardige en stompzinnige eis van de regering-Bidden voor een vernederende Russische terugtrekking uit Oost-Oekraïne voordat vredesbesprekingen kunnen plaatsvinden, is een stap die Washington weigert te zetten. Toch moet hij gezet worden. Hoe hoger de rente stijgt, en hoe meer Washington in binnen- en buitenland uitgeeft om de oorlog in Oekraïne voort te zetten, hoe dichter de Amerikaanse samenleving bij interne politieke en sociale onrust komt. Dit zijn gevaarlijke omstandigheden voor elke republiek.

Uit alle wrakstukken en verwarring van de afgelopen twee jaar komt één onbetwistbare waarheid naar voren. De meeste Amerikanen zijn terecht wantrouwig en ontevreden over hun regering. President Biden komt over als een kartonnen knipsel, een stand-in voor ideologische fanatici in zijn regering, mensen die de uitvoerende macht zien als middel om politieke oppositie de mond te snoeren en de federale regering permanent onder controle te houden.

Amerikanen zijn niet gek. Zij weten dat leden van het Congres flagrant handelen in aandelen op basis van voorkennis, waardoor belangenconflicten ontstaan die de meeste burgers in de gevangenis zouden doen belanden. Zij weten ook dat Washington hen sinds 1965 heeft aangezet tot een reeks mislukte militaire interventies die de Amerikaanse politieke, economische en militaire macht ernstig hebben verzwakt.

 

Veel te veel Amerikanen zijn van mening dat zij sinds 21 januari 2021 geen echt nationaal leiderschap meer hebben gehad. Het is hoog tijd dat de Biden-regering een uitweg vindt om Washington D.C. te bevrijden van haar Oekraïense proxy-oorlog tegen Rusland. Het zal niet gemakkelijk zijn. Liberaal internationalisme of, in zijn moderne gedaante, “moraliserend globalisme”, maakt verstandige diplomatie moeilijk, maar nu is de tijd rijp. In Oost-Europa vormen de voorjaarsregens voor zowel de Russische als de Oekraïense grondtroepen een zee van modder die de beweging ernstig belemmert. Maar het Russische opperbevel bereidt zich voor om ervoor te zorgen dat wanneer de grond opdroogt en de Russische grondtroepen aanvallen, de operaties tot een ondubbelzinnig besluit zullen leiden, waardoor het duidelijk wordt dat Washington en zijn aanhangers geen kans hebben om het stervende regime in Kiev te redden. Vanaf dat moment worden onderhandelingen uiterst moeilijk, zo niet onmogelijk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kolonel-douglas-macgregor-de-naderende-storm/

Goed nieuws! De fase van het vingerwijzen is begonnen

maart 14, 2023   522   1

Dit is vooruitgang. We wisten dat dit vroeg of laat zou gebeuren. Het is begonnen en het zal vanaf nu escaleren. Kijk hoe Karl Lauterbach, minister van Volksgezondheid in Duitsland, het proces start, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

“Het was niet mijn schuld!”

We gaan in de nabije toekomst steeds meer van deze opnames zien.

Inleiding

Bekijk deze korte clip:


Video Link: https://twitter.com/i/status/1635207236481085443

Hier is de volledige video:

             Video Link: https://youtu.be/u4QAu1w5DXo

Implicaties

1.    Karl Lauterbach, minister van Volksgezondheid van Duitsland, zegt in feite dat het niet zijn schuld was omdat hij de contracten voor de vaccins niet heeft ondertekend.

2.    Hij erkent dat zijn eerdere verklaring in de zomer van 2021 dat de vaccins vrij zijn van bijwerkingen, een overdrijving was die werd uitgedrukt in een mislukte Tweet.

3.    Hij erkent een percentage van 1 per 10.000 doses voor degenen die ernstige bijwerkingen ondervinden.

4.    Hij denkt nog steeds dat de voordelen groter zijn dan de risico’s. Dus hij krabbelt niet veel terug.

5.    Hij is het ermee eens dat de winsten van farmaceutische bedrijven exorbitant hoog zijn.

6.    Hij zal een programma opzetten om de verwondingen aan te pakken.

Dit is een goed begin.

De minister van Volksgezondheid is nog steeds slecht geïnformeerd over het aantal ongewenste bijwerkingen

Het is belangrijk op te merken dat de voordelen niet opwegen tegen de risico’s. Dit is glashelder voor kinderen, maar geldt ook voor alle leeftijden.

Niemand kan bijvoorbeeld een enkel voorheen gezond kind noemen dat is overleden aan COVID, maar ik kan genoeg voorheen gezonde kinderen noemen die zijn overleden aan het COVID-vaccin.

De werkelijke percentages voor ernstige bijwerkingen zijn meer dan 100X hoger dan hij op dit moment erkent, maar hij stelt tenminste een minimum vast voor ernstig letsel.

Opmerking: Het sterftecijfer is ongeveer 1 per 1.000 doses, in overeenstemming met studies van Rancourt en de gepubliceerde paper van Skidmore.

We weten dus dat de minister van Volksgezondheid er minstens een factor 10 naast zit, aangezien overlijden als een ernstig ongewenste bijwerking wordt beschouwd.

 

Samenvatting

Het wijzen met de vinger is begonnen. Dit is vooruitgang. We komen er wel. Langzaam maar zeker.

Transcript van de volledige video

Sievers: De federale minister van Volksgezondheid is bij ons. Hartelijk dank en goedenavond, mijnheer Lauterbach. Wat zegt u over deze slachtoffers [getroffenen door vaccinatieletsels]?

Lauterbach: Allereerst is wat deze mensen is overkomen absoluut onthutsend, en elk geval is er één te veel. Ik heb oprecht medelijden met deze mensen. Er zijn ernstige handicaps, en sommige zullen blijvend zijn. Dus het is zwaar. Wat wij als staat doen is dat de zorgverzekeraars de behandelingskosten betalen, en, nou ja, de federale staten dragen de ondersteuningskosten, als ondersteuning nodig is. Maar in feite hebben we aan beide kanten problemen, want we hebben nog niet de medicijnen om ze te behandelen. Deze worden koortsachtig onderzocht. Het recht op een uitkering is ook vaak erg bureaucratisch gebonden. Dus ik begrijp de mensen die hier klagen echt wel.

Sievers: Nu klinkt het alsof alles geregeld is. Maar als je met deze mensen praat, hoor je precies het tegenovergestelde. Een jaar van vechten, steeds maar weer afgewezen worden – veel ambtenaren geloven hen gewoon niet, soms krijgen ze überhaupt nooit antwoord, en dan krijgen ze na de hele gang van zaken om hun vaccinletsel erkend te krijgen, überhaupt alleen maar een klein bedrag. Dat kan toch niet alles zijn wat de staat deze mensen nu te bieden heeft?

Lauterbach: Absoluut niet, en die indruk wil ik ook niet wekken, want zo zie ik de zaken niet. Deze gevallen moeten sneller worden erkend, deze vaccinletsels, en we krijgen nu langzaam een duidelijker beeld. Maar ik moet er ook op wijzen, zodat ik geen verkeerde indruk wek: volgens het Paul Ehrlich Instituut of de Europese vergunningverlenende instanties komen ernstige vaccinatieletsels voor bij minder dan 1 op de 10.000 vaccinaties. Het komt dus niet zo vaak voor. Maar omdat ons begrip van deze letsels steeds duidelijker wordt, zou het in de toekomst ook mogelijk moeten zijn om de getroffenen sneller te identificeren, zodat we ze sneller kunnen helpen.

Sievers: Waarom beweerde u, mijnheer Lauterbach, in de zomer van 2021 nog dat de vaccins geen bijwerkingen hadden?

Lauterbach: Nou, dat was een overdrijving die ik ooit in een misplaatste tweet heb gemaakt. Maar het was niet fundamenteel mijn standpunt. Ik had al heel, heel vaak commentaar geleverd op de bijwerkingen van vaccinaties. Bijvoorbeeld, ik …

 

Sievers: Maar u zei achteraf vaak dat er nauwelijks of vrijwel geen [bijwerkingen] waren. U zei dit weer in de [televisie talkshow] Anne Will. U hebt dus altijd de indruk gewekt dat bijwerkingen überhaupt geen probleem zijn.

Lauterbach: Nou, dat klopt niet, zoals ik net al zei. Ik was destijds op de hoogte van de cijfers, en die zijn relatief stabiel gebleven. Deze vaccins zijn wereldwijd gebruikt, 1 op de 10.000 [raakt gewond], dus je kunt zeggen dat het veel is, of je kunt zeggen dat het niet zo veel is. Maar het vaccin beschermt echt tegen ernstige ziekten en vermindert trouwens heel vaak ook het risico op Long Covid. Dit is vergelijkbaar met waar we het hier over hebben, met het Post-Vac syndroom, dus de vaccinaties – er is een groter voordeel, maar het is waar, 1 op 10.000 is de frequentie van ernstige bijwerkingen.

Sievers: Nu lopen de eerste rechtszaken tegen BioNTech, en ook tegen andere vaccinfabrikanten. Hoe denkt u dat dat zal gaan?

Lauterbach: Ik kan niet speculeren, dat is niet mijn taak. Als minister moet ik voorzichtig zijn. Het is waar dat in het kader van deze EU-contracten de bedrijven grotendeels zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid en dat de aansprakelijkheid dus bij de Duitse staat ligt, bij wijze van spreken, zoals zojuist beschreven, bij de deelstaten … maar het belangrijkste is, vooruitkijkend, dat we behandelingen nodig hebben, en daarom zal ik met het ministerie van Volksgezondheid een programma opzetten, waarbij we de gevolgen van Long Covid, en ook het Post-Vac syndroom, zullen onderzoeken en de zorg zullen verbeteren. Dat is een bijdrage die we kunnen leveren.

Sievers: Wanneer gaat dit concreet gebeuren? Juist deze getroffenen, die al die vertragingen oplopen, willen dat weten.

Lauterbach: Dat klopt, maar ik ben in onderhandeling met de begrotingscommissie, en het is inderdaad een programma dat ik zo snel mogelijk wil opstarten, en ik zit in begrotingsonderhandelingen voor dit geld. Dus het is iets dat we ook in de praktijk moeten brengen, het is een verplichting, en het zou de deskundigen op dit gebied zodanig in een netwerk onderbrengen dat de kans op een goede therapie in Duitsland zou toenemen.

 

Sievers: Wel, u noemde net de vrijstelling van aansprakelijkheid voor farmaceutische bedrijven. Het betekent dat de farmaceutische bedrijven zich bij wijze van spreken kunnen ontspannen in al deze rechtszaken, omdat de staat het risico op zich heeft genomen. Dus het is de staat – u dus, de federale regering – die zich moet verantwoorden voor eventuele schadeclaims. Voelt u zich daar goed bij?

Lauterbach: Wat betekent een goed gevoel? Ten eerste heb ik niet onderhandeld over de contracten; wat mijn kantoor betreft, heb ik ze geërfd, en ik denk dat het te wijten was aan de situatie op dat moment dat mensen de vaccins zo snel mogelijk wilden krijgen, en dus nam de staat de aansprakelijkheid op zich. Misschien was dat de juiste keuze, want het is beter voor de staat om aansprakelijk te zijn dan lange schikkingen of rechtszaken met bedrijven te moeten voeren.

Sievers: Maar we hebben net gezien hoe moeilijk het is om daadwerkelijk geld van de staat te krijgen. Wat denkt u dat er nu zal gebeuren? Denkt u dat, gezien de situatie, bijvoorbeeld farmaceutische bedrijven vrijwillig geld in een stichting zouden kunnen steken? Zou dat een idee zijn als ze geen aansprakelijkheid hebben?

Lauterbach: Het zou zeker een goed idee zijn als bedrijven zich bereid zouden tonen om hier te helpen, want de winsten zijn exorbitant geweest – exorbitante winsten. Dus dat zou niet alleen een goed gebaar zijn, we zouden het mogen verwachten. Maar u vraagt mij, wat nu? Ik zou zeggen dat het optimistische scenario is dat we eindelijk leren omgaan met Long Covid en Post-Vac, hoe we dat kunnen beheersen, en dat we bovendien case rapido erkennen dat mensen niet zo lang hoeven te wachten om überhaupt erkend te worden als mensen met een Post-Vac syndroom.

Sievers: Dat is een belofte van de federale minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach. Hartelijk dank voor het interview vanavond.

Lauterbach: Dank u.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/goed-nieuws-de-fase-van-het-vingerwijzen-is-begonnen/

 

 

COVID-19 vaccinschade: Veel slachtoffers hopen nu op bloedzuivering

Bijna twee jaar lang heeft de staatsomroep de Duitsers gevoed met de vaccinatiepropaganda van het Corona-regime, de publieke omroepen hebben deelgenomen aan de uitsluiting en het kleineren van de ongevaccineerden als quasi ongedierte onder het volk. Maar kijk eens aan: Plotseling bericht zelfs de staatszender ZDF kritisch over de bijwerkingen van de COVID-19 vaccinaties, schrijft … Meer lezen overCOVID-19 vaccinschade: Veel slachtoffers hopen nu op bloedzuivering

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccinschade-veel-slachtoffers-hopen-nu-op-bloedzuivering/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...