donderdag 29 juni 2023

Nederland begint met euthanasie van gehandicapten om ‘de planeet te redden’

juni 29, 2023   5040   22  

    Adrian Clark via Flickr

Artsen in Nederland hebben het bevel gekregen om te beginnen met het euthanaseren van burgers met autisme en andere lichte handicaps, zonder angst voor vervolging, zelfs als de patiënt niet langer aangeeft te willen sterven, bericht Thepeoplesvoice.

Ongeveer 40 mensen die als autistisch of verstandelijk gehandicapt werden geïdentificeerd, kregen tussen 2012 en 2021 gedwongen euthanasie in Nederland, volgens een onderzoek van de Kingston University naar Nederlandse euthanasiezaken.

Bij vijf mensen jonger dan 30 jaar die door artsen werden gedood, stond autisme allemaal vermeld als de enige reden achter de beslissing om hun leven te beëindigen, zo bleek uit de Britse studie.

Nypost.com meldt:

Met deze gevallen hebben deskundigen zich afgevraagd of de wet die artsen toestaat om suïcidale patiënten via dodelijke injecties te doden, te ver is afgedwaald van de oorspronkelijke bedoelingen toen deze in 2002 werd aangenomen.

Kasper Raus, een ethicus en professor in de volksgezondheid aan de Universiteit van Gent in België, zei dat het soort patiënten dat hulp van een arts bij zelfdoding zoekt de afgelopen twintig jaar sterk veranderd is, zowel in Nederland als in België, waar het ook legaal is.

Toen Nederland het eerste land werd dat menselijke euthanasie legaliseerde, richtte het debat zich op mensen met kanker – niet op mensen met autisme, zei Raus.

Patiënten moeten aan strenge eisen voldoen, waaronder het lijden aan een ongeneeslijke ziekte die “ondraaglijk” fysiek of mentaal leed veroorzaakt om in aanmerking te komen voor euthanasie – maar artsen beslissen uiteindelijk wie in aanmerking komt.

In de periode van ongeveer 10 jaar waarop het onderzoek zich richtte, besloten bijna 60.000 mensen in Nederland via euthanasie te sterven, volgens de euthanasiebeoordelingscommissie van de Nederlandse overheid. Van deze sterfgevallen heeft de commissie documenten en gegevens over 900 gevallen vrijgegeven in een poging tot transparantie.

 

Onderzoekers van de Kingston University bekeken deze 900 gevallen en ontdekten dat 39 van hen autisme of een verstandelijke beperking hadden. Van deze 39 waren er 18 jonger dan 50 jaar.

Veel van de patiënten noemden een aantal geestelijke, lichamelijke en leeftijdsgerelateerde kwalen als reden om een einde aan hun leven te maken – waaronder ondraaglijke eenzaamheid.

Acht mensen noemden echter als enige oorzaak van hun lijden factoren die te maken hadden met hun verstandelijke beperking – zoals sociaal isolement, een gebrek aan verwerkingsstrategieën, een onvermogen om zich aan te passen aan veranderingen of overgevoeligheid voor prikkels.

Een van de hoofdauteurs van het rapport, Irene Tuffrey-Wijne, een specialist in palliatieve zorg aan de Kingston University, trok de ethiek van het beëindigen van het leven van autisten in twijfel.

“Ik twijfel er niet aan dat deze mensen leden,” zei ze. “Maar vindt de samenleving het echt oké om deze boodschap te sturen, dat er geen andere manier is om hen te helpen en dat het gewoon beter is om dood te zijn?”

Een van de acht mensen die in het onderzoek genoemd werden, was een autistische man van in de 20. Hij gaf aan zich al sinds zijn kindertijd ongelukkig te voelen. Volgens zijn casusrapporten voelde hij zich al sinds zijn kindertijd ongelukkig en werd hij regelmatig gepest.

De man “verlangde naar sociale contacten maar was niet in staat om contact te maken met anderen” en besloot uiteindelijk dat hij dood wilde omdat “het een gruwel was om jarenlang op deze manier te moeten leven”.

 

De Nederlandse psychiater Dr. Bram Sizzo was verontrust door de trend.

“Sommigen zijn bijna opgewonden bij het vooruitzicht van de dood,” zei Sizoo. “Ze denken dat dit het einde van hun problemen zal zijn en het einde van de problemen van hun familie.”

In een derde van de gevallen stelden Nederlandse artsen vast dat er “geen vooruitzicht op verbetering” was voor mensen met autisme en verstandelijke beperkingen, volgens het onderzoek.

De directeur van het Cambridge University’s Autism Research Centre, Simon Baron-Cohen, maakte zich zorgen dat mensen met dergelijke handicaps de beslissing om hun leven te beëindigen misschien niet helemaal begrijpen. Hij noemde het “afschuwelijk” dat ze niet meer steun kregen en in plaats daarvan geëuthanaseerd werden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nederland-begint-met-euthanasie-van-gehandicapten-om-de-planeet-te-redden/

Documenten onthullen dat Nederlandse regering samenwerkt met Wereld Economisch Forum om “The Great Reset” uit te voeren

 juli 11, 2022   13343   48  

 

Uit documenten die zijn vrijgegeven in antwoord op een inzageverzoek van een lid van de Nederlandse Tweede Kamer blijkt dat de Nederlandse regering samenspant met het Wereld Economisch Forum om “The Great Reset” uit te voeren, schrijft Expose-news.com.

“Nederland is de trotse gastheer van het Global Co-ordination Secretariat (“GCS”) voor het wereldwijde netwerk van Food Innovation Hubs”, schreef Foodvalley; de leidende Europese innovatiehub in dit netwerk.

“Het was geweldig om deze week steun te krijgen voor het initiatief van Foodvalley-leden Mengniu Dairy, DSM en Unilever tijdens de online panelsessie van het WEF in Davos over de transformatie van voedselsystemen,” zei de Nederlandse minister-president Mark Rutte op 26 januari.

Het artikel van Foodvalley vervolgt:

“Meer dan 20 organisaties werken al samen als Food Innovation Hubs in Colombia, India, Europa, Zuid-Oost Azië en verschillende landen in Afrika. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft meerjarige steun verleend voor de ontwikkeling van een Food Innovation Hub in India en verschillende partners uit de openbare en de particuliere sector hebben middelen in natura toegezegd om de ontwikkeling van hubs in verschillende regio’s te ondersteunen.”

Wat Foodvalley niet vermeldt, is dat Nederland gastheer was voor de GCS omdat de Nederlandse regering van plan was die te financieren.

Foodvalley vermijdt ook te wijzen op het feit dat het initiatief “speciale aandacht heeft voor de ontwikkeling en implementatie van sleuteltechnologieën, bv. Digitalisering Kunstmatige Intelligentie, Internet of Things, biotechnologie en micro- en nanotechnologie in de Agri-Food sector.”

Pepijn van Houwelingen, lid van de Tweede Kamer, heeft op 21 september 2021 42 schriftelijke vragen gesteld aan de Nederlandse premier Mark Rutte. Op 17 december heeft Tom De Bruijn, Nederlands minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, antwoord gegeven op de vragen 10 en 12.

De desbetreffende vragen luiden:

Vraag 2: Kan er een lijst komen met de status van de kabinetsleden op het WEF?

Vraag 10: Uit het antwoord op vraag 2 over de vorige reeks vragen over dit onderwerp blijkt dat kabinetsleden benaderd worden door het WEF, hoe worden zij benaderd? Gebeurt dit op persoonlijke uitnodiging van Schwab zelf?

Vraag 12: Kunnen wij die uitnodigingen ter inzage krijgen?

Ervan uitgaande dat de Nederlandse regering in grote lijnen op dezelfde manier werkt als de regering van het Verenigd Koninkrijk, kunnen parlementsleden via schriftelijke vragen, of vragen die een schriftelijk antwoord vereisen, informatie vragen over de werkzaamheden, het beleid en de activiteiten van de regeringsdepartementen, aanverwante organen, en de administratie van het Parlement. Zij worden door de parlementsleden gebruikt om meer gedetailleerde informatie van de regering te krijgen dan praktisch zou zijn in een mondeling antwoord.

Het Europees Parlement heeft een soortgelijk systeem, waarbij vragen met verzoek om een schriftelijk antwoord door elk lid, fractie of parlementaire commissie kunnen worden gesteld. Hoewel het Europees Parlement half november zeer ontevreden was over de manier waarop de Europese Commissie haar schriftelijke vragen beantwoordt. “Die antwoorden komen vaak te laat en zijn opzettelijk vaag, onvolledig, ontwijkend of zelfs volledig bezijden de waarheid,” meldde het AD.

Het antwoord van De Bruijn op de vragen 10 en 12 van van Houwelingen bevatte een lijst en 7 reeksen bijlagen bestaande uit correspondentie van het World Economic Forum (“WEF”) met:

·         Minister-President Rutte (2016 – 2021);

·         Minister Koenders van Buitenlandse Zaken, Minister Zijlstra en Minister Blok (2017 – 2018);

·         Minister Ploumen, Minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en Minister De Bruijn (2016 – 2021);

·         Minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en minister Bruins van Medische Zorg en Sport (2016 – 2021);

·         Minister van Economische Zaken en Klimaat Wiebes en Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Schouten (2019 – 2021);

·         Minister van Financiën Hoekstra (2017 – 2021); en,
minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat, staatssecretaris Van Veldhoven en staatssecretaris Van Weyenberg (2019 – 2021).

Hieronder vindt u het antwoord van De Bruijn van 17 december met een opsomming van de correspondentie tussen het WEF en de Nederlandse regeringsfunctionarissen, zoals hierboven samengevat.

 

https://expose-news.com/wp-content/uploads/2021/12/NL-Further-reply-from-Minister-De-Bruijn-17-Dec.pdf

NL-Further-reply-from-Minister-De-Bruijn-17-Download

De eerste 8 bladzijden van de eerste reeks bijlagen (download HIER) bevatten correspondentie in verband met de oprichting van het GCS in Nederland voor het wereldwijde netwerk van Food Innovation Hubs.

De Nederlandse regering schreef een brief aan het WEF “namens de Nederlandse ministers van Economische Zaken en Klimaatbeleid en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit samen met het Regionaal Voedselagentschap Oost NL” voorafgaand aan de officiële ondertekening van de intentieverklaring.

“Wij zijn er vast van overtuigd dat de vestiging van het GCS in Nederland voor beide partijen voordelig zal zijn en een bewijs zal zijn van grote voordelen voor de doeltreffendheid en de impact van het wereldwijde netwerk van Food Innovation Hubs,” aldus de brief.


Correspondentie World Economic Forum, brief voorafgaand aan ondertekening intentieverklaring

De intentieverklaring is op 8 december 2020 ondertekend door Eric Wiebes, Nederlands minister van Economische Zaken en Klimaatbeleid, en op 5 januari 2021 door het WEF.

In de intentieverklaring staat onder meer:

“Het Nederlandse innovatie- en landbouwbeleid sluiten nauw aan bij de thema’s die door het WEF van cruciaal belang worden geacht voor de transformatie van het voedselsysteem … Er zijn missies gedefinieerd in lijn met de SDG waarin thema’s als duurzame circulaire landbouw, veilig, gezond en betaalbaar voedsel voor iedereen klimaatneutraliteit, alsook consumentengedrag aan bod komen. Er is speciale aandacht voor de ontwikkeling en toepassing van sleuteltechnologieën, zoals digitalisering kunstmatige intelligentie, internet van dingen, biotechnologie en micro- en nanotechnologie in de agrovoedingssector.”

 

De intentieverklaring concludeert dat “het verwachte resultaat voor beide deelnemers de oprichting van het WEF GCS in Nederland is.”

Op 11 mei 2021 heeft Wiebes het WEF een financiering van EUR 651.000 toegekend voor de oprichting en ontwikkeling van het GCS in Nederland. De eerste tranche van 217.000 euro is rond 22 juni 2021 betaald. De Nederlandse regering zal in 2022 en 2023 gelijke tweede en derde termijnen betalen.


Correspondentie Wereld Economisch Forum, Eerste reeks bijlagen, blz. 8

Bladzijde 8, is het besluit van de Nederlandse regering betreffende het verzoek van het WEF om financiering. U kunt het volledige besluit lezen in de bijlage hieronder.

Page-8-Correspondence_World_Economic_Forum-1Download


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/documenten-onthullen-dat-nederlandse-regering-samenwerkt-met-wereld-economisch-forum-om-the-great-reset-uit-te-voeren/  

HORROR SHOW: Genetisch gemodificeerde muggen vaccineren een mens

 juni 29, 2023   2439   14  

 

Aangezien de “vaccinatiezwendel” van de Een Wereldregering in essentie op is, met een bivalente DEATHVAX™ opname van ongeveer 1,5%, hebben de technocommunistische sociopaten zich gerealiseerd dat de beste manier om hun eugenetica-programma voort te zetten heimelijk is, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Voer de genetisch gemodificeerde mug in die speciaal is gemaakt om mensen effectiever genetisch te modificeren; om precies te zijn:

Een doos vol genetisch gemodificeerde muggen vaccineerde met succes een mens tegen malaria in een proef die werd gefinancierd door het National Institute of Health (NIH).

Gates’ partner in misdaad Dr. Mengele 2.0 aka Dr. Fauci controleert toevallig ook helemaal het NIH, dat “toevallig” illegaal COVID-19 “gain of function” (GoF) onderzoek financierde in het Wuhan virologie instituut.

Volgens The Counter Signal:

Bij het onderzoek beten ongeveer 200 hongerige muggen in de arm van een proefpersoon. Menselijke deelnemers plaatsten hun armen recht boven een kleine doos vol met de bloedzuigers.

Hoe verdorven zijn deze door de NIH, BigPharma, WHO, WEF en VN betaalde wetenschappers precies?

“We gebruiken de muggen alsof het 1000 kleine vliegende injectiespuiten zijn,” zei onderzoeker Dr. Sean Murphy, zoals NPR rapporteerde.

Wat gebeurt er als ze enkele quadriljoenen kleine vliegende injectiespuiten inzetten?

En hoe zit het met de doodscultus van alledag die dit dystopische posthumanisme allemaal prima vindt?

Carolina Reid was een van de zesentwintig deelnemers aan het onderzoek.

“Mijn hele onderarm zwol op en kreeg blaren. Mijn familie moest lachen en vroeg me ‘waarom onderwerp je jezelf hieraan? ‘”

Reid genoot zo van haar ervaring dat ze zegt dat ze aan zoveel mogelijk vaccinaties wil deelnemen. Voor dit onderzoek kreeg elke deelnemer $4.100 als incentive.

 

Dit doet denken aan de beroemde grap van Winston Churchill:

Churchill: “Mevrouw, zou u voor vijf miljoen pond met mij naar bed willen?”

Socialite: “Mijn hemel, meneer Churchill… Wel, ik veronderstel… dat we de voorwaarden moeten bespreken, natuurlijk… ”

Churchill: “Wilt u met mij naar bed voor vijf pond?”

Socialite: “Meneer Churchill, wat voor vrouw denkt u dat ik ben?!”

Churchill: “Mevrouw, dat hebben we al vastgesteld. Nu kibbelen we over de prijs.”

Vervang de socialite door een arme, geprogrammeerde menselijke proefpersoon, gooi haar wat gestolen belastinggeld toe dat door een centrale bank uit de lucht werd getoverd en voila: de perfecte menselijke labrat.

De bijwerkingen waren wat men zou verwachten na gebeten te zijn door honderden muggen en niets meer.

Nee, natuurlijk niet. Dit is gewoon meer van dat “Vertrouw op de wetenschap” “Veilig en effectief” gedoe waar we allemaal zo aan gewend zijn geraakt.

Dr. Kirsten Lyke noemt het onderzoek “een totale game changer”.

Lyke leidde de fase 1-studies voor het COVID-19-vaccin van Pfizer en was medeonderzoeker voor de COVID-vaccins van Moderna en Novavax.

Dat hoofdonderzoeker meer bij bioterrorist Lyke betrokken was bij frauduleuze DEATHVAX™ proeven is ongetwijfeld weer een “toeval”. Dat zij nauw heeft samengewerkt met Fauci en zijn criminele bende moet ook wel een “toeval” zijn. En dat ze een gulle “beurs” van de Bill & Melinda Gates Foundation heeft ontvangen, is zeker nog een merkwaardig “toeval”.

Onderzoekers zeggen dat de genetisch gemodificeerde muggen niet gebruikt zullen worden om miljoenen mensen te vaccineren. De reden waarom muggen werden gebruikt in plaats van spuiten, beweren ze, was om kosten te besparen.

 

Vertaling: De onderzoekers van Gates zijn van plan om genetisch gemodificeerde muggen los te laten om de planeet te vaccineren, net zoals Billy Boy al jaren muggen loslaat in Florida en verschillende andere staten; de kans is zelfs groot dat deze zogenaamde “vliegende spuiten” al in het wild rondzoemen.

“Hij en zijn collega’s gingen deze weg omdat het duur en tijdrovend is om een formulering van een parasiet te ontwikkelen die met een naald kan worden toegediend,” meldt NPR.

De meest verderfelijke parasieten zijn deze onderzoekers, BigPharma, de verschillende Rockefeller en Gates “non-profit” stichtingen, regeringen en technocratische entiteiten zoals de WHO, WEF, VN, CFR, BIS, IMF, enz.

Geef NIET toe.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/horror-show-genetisch-gemodificeerde-muggen-vaccineren-een-mens/

 


Waarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten 

In een bakstenen gebouw van twee verdiepingen in Medellín, Colombia, werken wetenschappers in benauwde laboratoria om wekelijks 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen te kweken. Zij zorgen voor alles wat de insecten nodig hebben om op te groeien van larve tot pop tot volwassen dier, door de temperatuur op het juiste niveau te houden en ze … Meer lezen overWaarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten 

https://www.frontnieuws.com/waarschuwing-door-gates-gefinancierde-fabriek-kweekt-30-miljoen-genetisch-gemodificeerde-muggen-per-week-om-in-11-landen-uit-te-zetten/

Batches van Pfizer-vaccins in de EU waren placebo’s, zeggen wetenschappers

 juni 29, 2023   316   3

 


EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen © Exxpress

Wetenschappers hebben opzienbarend bewijs ontdekt dat een aanzienlijk deel van de batches van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin dat in de Europese Unie is gebruikt, in feite uit placebo’s kan hebben bestaan – en dat de Duitse regelgevende instantie dit wist en ze niet aan kwaliteitscontroletests heeft onderworpen, schrijft Robert Kogon.

De wetenschappers, Dr. Gerald Dyker, Professor Organische Chemie aan de Ruhr Universiteit Bochum, en Dr. Jörg Matysik, Professor Analytische Chemie aan de Universiteit van Leipzig, maken deel uit van een groep van vijf Duitstalige wetenschappers die de afgelopen anderhalf jaar publiekelijk vragen hebben gesteld over de kwaliteit en veiligheid van het BioNTech vaccin (zoals het in Duitsland bekend staat).

Ze verschenen onlangs in het online programma Punkt.Preradovic van de Duitse journaliste Milena Preradovic om de variabiliteit van de partijen te bespreken. Hun uitgangspunt was het recente Deense onderzoek waaruit bleek dat er een enorme variatie was in de bijwerkingen van verschillende batches van het Pfizer-BioNTech vaccin, of BNT162b2 zoals de wetenschappelijke codenaam luidt. De onderstaande afbeelding uit het Deense onderzoek illustreert deze variatie.


Hieruit blijkt dat de partijen die in Denemarken werden gebruikt, en die worden weergegeven door de punten in de grafiek, in drie groepen uiteenvallen.

De “groene batches” die rond de groene lijn liggen, hebben een matig of matig hoog niveau van ongewenste bijwerkingen. In de discussie met Preradovic neemt Gerald Dyker het voorbeeld van het groene punt dat het verst naar rechts ligt.

Zoals hij uitlegt, vertegenwoordigt dit de batch die het meest gebruikt is in Denemarken, waarbij iets meer dan 800.000 doses zijn toegediend. Deze 800.000 doses zijn geassocieerd met ongeveer 2.000 vermoedelijke ongewenste bijwerkingen, wat neerkomt op een meldingspercentage van één vermoedelijk ongewenste bijwerking per ongeveer 400 doses. Zoals Dyker het zegt: “Dat is niet weinig als we het vergelijken met wat we anders weten van griepvaccins.” Volgens Dyker’s berekening vormen de groene batches meer dan 60% van de Deense steekproef.

 

Dan zijn er nog de “blauwe batches” die rond de blauwe lijn liggen en die duidelijk geassocieerd worden met een buitengewoon hoog niveau van ongewenste bijwerkingen. Zoals Dyker opmerkt, werden niet meer dan 80.000 doses van een van de blauwe batches toegediend in Denemarken – wat suggereert dat deze bijzonder slechte batches misschien stilletjes van de markt zijn gehaald door volksgezondheidsautoriteiten.

Desalniettemin waren er maar liefst 8.000 vermoedelijke ongewenste bijwerkingen met deze batches geassocieerd. Achtduizend op 80.000 doses zou een meldingspercentage geven van één vermoedelijk ongewenste bijwerking per 10 doses – en Dyker merkt op dat sommige van de blauwe batches inderdaad geassocieerd worden met een meldingspercentage van maar liefst één vermoedelijk ongewenste bijwerking per zes doses!

Volgens Dyker’s berekening vertegenwoordigen de blauwe partijen minder dan 5% van het totale aantal doses in het Deense onderzoek. Desondanks zijn ze geassocieerd met bijna 50% van de 579 sterfgevallen die in de steekproef werden geregistreerd.

Tot slot hebben we de “gele partijen” gegroepeerd rond de gele lijn, die, zoals hierboven te zien is, nauwelijks van de x-as afkomt. Volgens de berekening van Dyker vertegenwoordigen de gele partijen ongeveer 30% van het totaal. Dyker merkt op dat hier ook batches bij zitten met ongeveer 200.000 toegediende doses die in verband worden gebracht met letterlijk nul vermoedelijke ongewenste bijwerkingen.

Zoals Dyker het stelt, zouden “kwaadwillende” waarnemers kunnen opmerken dat “dit is hoe placebo’s eruit zouden zien”.

En kwaadwillende waarnemers zouden wel eens gelijk kunnen hebben. Dyker en Matysik vergeleken namelijk de batchnummers uit het Deense onderzoek met openbaar beschikbare informatie over de batches die goedgekeurd waren voor uitgave, en kwamen tot de opzienbarende ontdekking dat bijna geen van de onschadelijke batches, in tegenstelling tot de zeer slechte en minder slechte batches, lijken te zijn onderworpen aan enige kwaliteitscontroletest.

 

De meeste waarnemers weten niet dat juist het Duitse regelgevende agentschap, het Paul Ehrlich Institute (PEI), in principe verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van alle Pfizer-BioNTech-vaccins in de EU. (Het instituut is vernoemd naar de Duitse immunoloog en Nobelprijswinnaar Paul Ehrlich, natuurlijk niet naar de gelijknamige biologieprofessor van Stanford).

Dit weerspiegelt het feit dat de feitelijke legale fabrikant van het vaccin, en ook de houder van de vergunning voor het in de handel brengen in de EU, het Duitse bedrijf BioNTech is, en niet de bekendere Amerikaanse partner Pfizer.

Dyker en Matysik ontdekten dat het PEI alle zeer slechte “blauwe” batches had getest en goedgekeurd voor vrijgave, de overgrote meerderheid van de niet-zo-slechte “groene” batches, maar bijna geen van de onschadelijke “gele” batches – alsof het PEI van tevoren wist dat deze batches onproblematisch waren.

Dit is te zien in de onderstaande dia uit Dyker’s presentatie tijdens het Punkt.Preradovic interview. De titel luidt: “Welke batches uit het Deense onderzoek heeft het Paul Ehrlich Instituut getest en goedgekeurd voor vrijgave?

In de PEI-kolom van elk van de tabellen betekent “ja” natuurlijk dat de batch getest is, “nein” betekent dat het niet getest is. Merk op dat alleen de eerste batch in de “gele” tabel werd getest.


Het onderschrift onder die tabel luidt “Het PEI vond het testen van de onschadelijke ‘gele batches’ over het algemeen niet nodig.”

Zoals Dyker het, met opmerkelijke terughoudendheid, verwoordde: “Dit zou het aanvankelijke vermoeden ondersteunen dat het misschien in feite zoiets is als placebo’s”.

Kortom, om de bevindingen van de Duitse wetenschappers over de variabiliteit van de Pfizer-BioNTech batches te parafraseren, het lijkt erop dat het goede slecht was, het slechte zeer slecht, en het zeer goede zoutoplossing was.

 

(Het volledige Punkt.Preradovic interview met Gerald Dyker en Jörg Matysik is hier beschikbaar in het Duits. De bovenstaande vertalingen zijn van uw schrijver. Een volledige, waarschijnlijk machinaal vertaalde, Engelse versie van het interview is ook beschikbaar op de Punkt.Preradovic webpagina).


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/batches-van-pfizer-vaccins-in-de-eu-waren-placebos-zeggen-wetenschappers/


Het is nog erger: Duitse wetenschappers ontrafelen de duistere waarheid over de Pfizer-prik

Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat een aanzienlijk deel van de batches van het Pfizer-vaccin dat in de Europese Unie is uitgerold, lijkt te bestaan uit placebo’s. Nog opmerkelijker: het Paul-Ehrlich-Institut, het Duitse Lareb, heeft deze batches niet onderworpen aan kwaliteitscontroletesten. Dat vond het instituut ‘niet nodig’.

De Duitse wetenschappers baseren zich op een Deense studie, die laat zien dat de Pfizer-batches te groeperen zijn in schadelijkheid. Ze hebben onderscheid gemaakt in drie groepen: één groep batches (blauw) veroorzaakte extreem veel bijwerkingen (één melding op elke 10 injecties), één groep (groen) veroorzaakte redelijk wat bijwerkingen (één melding per 400 injecties) en één groep batches (geel) veroorzaakte helemaal geen bijwerkingen.

Crimineel

Dat zou kunnen betekenen dat één op de drie Pfizer-prikken een placebo was. De helft van alle sterftemeldingen komt van vijf procent van de vaccinbatches, de blauwe groep.

Kim Iversen zei in haar show dat er twee mogelijkheden zijn: de bijzonder slechte batches zijn stilletjes van de markt gehaald door de autoriteiten of er is vanaf het begin doelbewust een placebo toegediend aan mensen als onderdeel van een groot experiment, met medeweten van de toezichthouders. Ze vindt dit ‘crimineel’. “Er is geëxperimenteerd op mensen.”

Nederlandse batchnummers

Anton Theunissen noemt nog een andere mogelijke verklaring: men heeft geprobeerd het productieproces te optimaliseren en dat bleek niet altijd goed uit te pakken. De schadelijkste batches zijn vervolgens weer stilletjes van de markt gehaald.

Reden genoeg om de Nederlandse batchnummers eens van naderbij te bekijken in samenhang met de individuele sterftecijfers, schrijft Theunissen. Die waren vreemd genoeg niet openbaar, wat leidde tot een Woo-verzoek. Het ministerie van VWS antwoordde daarop dat die informatie ‘niet beschikbaar is’. Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat batchnummers wel degelijk zijn geregistreerd in Nederland.

https://www.ninefornews.nl/het-is-nog-erger-duitse-wetenschappers-ontrafelen-de-duistere-waarheid-over-de-pfizer-prik/ 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...