woensdag 20 maart 2024

And in the end ...

 

“And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.”

Edward J. Stieglitz AUTHOR, DOCTOR



"Zeg aan het eind van de dag zachtjes tegen jezelf: 'Ik hou van je, je hebt vandaag je best gedaan, en zelfs als je niet alles hebt bereikt wat je had gepland, houd ik toch van je.'"

Anoniem

Oversterfte nog steeds gecorreleerd met COVID-vaccinatiegraad – December 2023 data

Maart 20, 2024   5  

 

   © Raimond Spekking / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

December 2023 was ongewoon maar niet onverwacht streng: een nieuwe COVID-variant, JN.1, overspoelde Europa en de rest van de wereld. Er circuleerden ook andere ziekteverwekkers, naast de gebruikelijke moordenaars zoals kanker, hartaandoeningen, bloedstolsels, dementie enzovoort. Als gevolg daarvan kende Europa een maand met 10% meer sterfte dan verwacht, schrijft Igor Chudov.

Wat er gebeurde in december 2023 laat ons toe om ons af te vragen: Kunnen vaccinatiecijfers het sterftecijfer lang na de vaccinatie beïnvloeden? December 2023 was 2,5 jaar nadat mensen hun eerste dosis kregen, dus het bekijken van de gegevens van die maand kan ons helpen die vraag te beantwoorden.

Helaas laten de gegevens van afgelopen december een sterke positieve correlatie zien tussen het sterftecijfer en de Covid-vaccinatiegraad, ondanks dat de meeste eerste doses lang geleden zijn toegediend, 2,5 jaar vóór die maand.

Ons is verteld dat COVID-19 vaccins ons beschermen tegen ernstige ziekten en de dood. Daarom worden we verondersteld te verwachten dat landen die hun burgers meer COVID-19 vaccins gaven, het beter zouden doen.

Degenen die dergelijke beweringen nog steeds geloven, zullen misschien verrast zijn: in december 2023 betekenden meer Covid-vaccins, net als in veel recente periodes, een groter oversterfte.

Ik heb gegevens over oversterfte gedownload van Eurostat en Covid-vaccinatiecijfers (percentage burgers dat een eerste dosis Covid-vaccin heeft gekregen) van Statista.

Hier zijn de gegevens:


We kunnen deze dataset analyseren met een “linear regression calculator” om te zien of de gegevens een trend vertonen:


Verrassend genoeg laat de analyse zien dat de COVID-vaccinatiegraad 24% van de oversterfte verklaart, ondanks dat de vaccinaties in een ver verleden plaatsvonden! Er is niet alleen een trend, maar deze is ook zeer statistisch significant, met een p-waarde van slechts 0,0057.

  Nederlandse officiële cijfers: Doeltreffendheid van vaccins slaat negatief om tegen ernstige ziekte en dood

 

De resultaten van december zijn vergelijkbaar met het patroon voor het hele afgelopen jaar, wat suggereert dat ze niet onecht zijn maar een echt fenomeen weerspiegelen.

Relatie voor het hele jaar 2023, uit bovenstaande link, staat hier:


https://www.igor-chudov.com/p/2023-excess-mortality-positively

Mijn wens is dat het sterftecijfer weer normaal wordt en dat alle mensen, ongeacht hun vaccinatiestatus, kunnen genieten van een laag sterftecijfer en een laag percentage ernstige ziekten. Helaas hebben we in plaats daarvan te maken met verhoogde sterftecijfers en Covid-vaccins die nog steeds van invloed zijn op de veranderingen van negatieve uitkomsten van onwetende ontvangers.

Deze oversterfte wordt niet onderzocht. De mensen die vragen waarom burgers in hun land in verhoogde mate sterven, worden gedemoniseerd en weggezet als samenzweringstheoretici.


https://www.politico.eu/article/conspiracy-theories-covid-vaccines-are-rife-in-british-politics/

De echte boosdoener, zo wordt ons verteld, is de klimaatverandering:


https://www.nature.com/articles/d41586-023-03804-x

Waarom zouden de COVID-vaccinatiecijfers de verhoogde sterftecijfers verklaren als de klimaatverandering de boosdoener is? Help me alsjeblieft deze vraag te beantwoorden!

Moeten we stoppen met vragen naar verklaringen? Is de waarheid spreken gevaarlijk voor onze democratie? Moeten we allemaal onze mond houden?

Laat ons weten wat je denkt!


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/oversterfte-nog-steeds-gecorreleerd-met-covid-vaccinatiegraad-december-2023-data/                

 

Oversterfte in de 20 meest gevaccineerde hoogontwikkelde landen verdrievoudigt bijna!

De alle-oorzaken oversterfte in de 20 meest gevaccineerde hoogontwikkelde landen steeg met +149% na de uitrol van vaccinatie! Resultaten In 2020 was de alle-oorzaken oversterfte in de top 20 hoogontwikkelde landen +4,5%, met de uitrol van het massavaccin in 2021 steeg dit naar +9,9% en in 2022 verslechterde het nog verder naar +11,2%, schrijft Ben. … Meer lezen overOversterfte in de 20 meest gevaccineerde hoogontwikkelde landen verdrievoudigt bijna!

https://www.frontnieuws.com/oversterfte-in-de-20-meest-gevaccineerde-hoogontwikkelde-landen-verdrievoudigt-bijna/

The Indoctrinated Brain

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...