woensdag 23 november 2022

Bloedbanken met niet-gevaccineerd bloed?

Leer meer over de groeiende beweging voor schone transfusies

Zaterdag 19 november 2022 door: Ethan Huff
Tags : bloedbloedbankenGecensureerde wetenschapschoonCOVIDgoede gezondheidgoodmedicineimmuunsysteeminfectiespuur bloedSafeBloodpiekeiwitpiekeiwittenbesmet bloedtransfusieniet gevaccineerdvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

36KWEERGAVEN


(Natural News De Zwitserse natuurgeneeskundige George Della Pietra is een nieuwe "SafeBlood Donation"-dienst gestart om schoon, niet-gevaccineerd bloed te verstrekken aan patiënten die transfusies nodig hebben.

Aangezien de algemene bloedtoevoer nu is besmet met "volledig gevaccineerd", met spike-eiwit beladen chemisch bloed, stijgt de vraag naar zuiver bloed. Pietra zag dit blijkbaar als een geweldige kans om voor schoon bloed te zorgen, dat nu meer dan ooit in trek is.

Pietra noemt de Wuhan coronavirus (Covid-19) massa-injectiecampagne "de misdaad van de eeuw", en gelooft dat messenger RNA (mRNA) covid shots het bloed "besmetten" en het immuunsysteem vernietigen.

Als een niet-gevaccineerde persoon een transfusie van bloed ontvangt dat mRNA, spike-eiwitten bevat en wat er nog meer in die injectieflacons zit, dan kan hij of zij ook besmet raken, vandaar dat hij met de SafeBlood Donation-service kwam.

De door het bedrijf gecontroleerde media bespotten Pietra terwijl ze hem beschuldigen van pseudowetenschap, maar het feit blijft dat er steeds meer vraag is naar zuiver bloed omdat niemand het besmette spul wil. (Gerelateerd: onthoud wanneer het Amerikaanse Rode Kruis werd ontmaskerd door het mengen van gevaccineerd bloed met niet-gevaccineerd bloed)?

"Ik krijg honderden e-mails met de vraag: 'Heb je bloed [beschikbaar], want ik heb een operatie binnen drie weken'," zegt Pietra.

“We willen een platform zijn voor mensen die de vrije keuze van bloeddonors willen hebben. Of ze nu denken dat er een echte complottheorie aan de gang is, dat de Nieuwe Wereldorde [komt voor], of als ze gewoon zeggen 'ik wil het gewoon niet' om welke reden dan ook."

Wordt schoon, niet-gevaccineerd bloed een ‘hot item’ tegen een hoge prijs?

In het tijdperk na de operatie wordt het hebben van schoon, niet-gevaccineerd bloed als bijzonder beschouwd. Aangezien het niet-gevaccineerde een minderheid lijkt te zijn, geeft de relatieve zeldzaamheid van dat schone, niet-gevaccineerde bloed het mogelijk een hoger prijskaartje.

Op sociale media spuiten zogenaamde 'purebloods' af over hoe prikvrij bloed veel geld waard is. Hetzelfde geldt voor sperma van niet-gevaccineerde mannen, waarvan sommigen zeggen dat het 'de volgende Bitcoin' zou kunnen worden."

Het is ziek om over dit alles in geld te denken, maar dat is de aard van een maatje kapitalistische wereld waar elk detail van het menselijk leven moet worden gemonetariseerd om de onverzadigbare hebzucht van een volledig gekke wereld te vervullen.

Op dit moment heeft SafeBlood Donation leden in ten minste 16 landen waar het doel is om bloedbanken op te richten die hun leden niet-gevaccineerd plasma verschaffen. Het plan is ook om meer ziekenhuizen en gezondheidsautoriteiten onder druk te zetten om "gerichte donaties" van specifiek niet-gevaccineerd bloed toe te staan in traditionele bloeddonatiecentra.

"Medische autoriteiten staan alleen gerichte donaties toe in specifieke situaties waarin het medisch noodzakelijk is, zoals het verkrijgen van een zeldzame bloedgroep, maar weigeren groeiende verzoeken om 'niet-gevaccineerd' bloed op ethische en medische gronden", meldde een mediakanaal.

De reden waarom SafeBlood Donation hiermee in de problemen komt, is omdat de "officiële" bronnen, waaronder de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), er allemaal op staan dat er geen verschil is tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd bloed.

De verwachting is dat het huidige systeem niet zal voldoen aan wat SafeBlood Donation en haar leden proberen te doen, dus het onvermijdelijke resultaat hiervan is de oprichting van een geheel nieuwe bloeddonatie-infrastructuur waar alleen schoon bloed is toegestaan.

"Ik heb nog nooit zo'n bloed gezien", zegt Pietra over de afwijkingen die hij waarnam bij het onderzoeken van volledig gekrabbeld bloed, wat hem ertoe bracht in de eerste plaats SafeBlood Donation te starten.

'Dit was, om eerlijk te zijn, de belangrijkste reden waarom ik de hele zaak begon, want toen ik dit zag, was ik zo geschokt."

Het laatste nieuws over de strijd voor schoon bloed in het post-covide injectietijdperk is te vinden op Plague.info.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

VICE.com

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-11-19-unvaccinated-blood-banks-growing-movement-clean-transfusion.html


'State of Control': Belangrijke docu over het thema waar iedereen het over zou moeten hebben (Nl ondertiteling)

'State of Control': Belangrijke docu over het thema waar iedereen het over zou moeten hebben

22 November 2022  

 

OF ...

Video Link on Vimeo:  https://vimeo.com/?embedded=true&source=vimeo_logo&owner=187853808


De Nederlandse docu State of Control – over de gevaren van een digitale identiteit en digitale centrale bankmunten (CBDC) – is zojuist in première gegaan. Bekijk hier de hele film! Er is ook een Engelse versie van deze belangrijke documentaire beschikbaar.

De Europese Unie en andere globalistische organisaties maken haast met de invoering van een digitale identiteit en CBDC, die het leven makkelijker zouden moeten maken, maar volgens critici het einde zouden betekenen van onze vrijheid.

 

Voorstanders zeggen uiteraard dat het zo’n vaart niet zal lopen, maar de experts waar documentairemaker Benjamin Jonas van den Brink mee sprak vertellen iets anders. “Meerdere politici zeiden tegen me dat we weliswaar een democratisch systeem hebben, maar dat dit niet automatisch betekent dat dingen die we allemaal onwenselijk vinden ook niet gebeuren. Dat geeft aan hoe machtig centrale bankiers zijn die de digitale munt gaan uitgeven,” zei hij maandag 21 november in blckbx today.

Van den Brink zocht voor State of Control zowel nationale als internationale kenners op, zoals klokkenluider Edward Snowden, financieel journalist Arno Wellens, investeringsbankier Catherine Austin Fitts en SP-Kamerlid Mahir Alkaya. Met hun commentaar en kritiek waarschuwen zij ervoor dat vernieuwingen die gepresenteerd worden als verbeteringen snel kunnen leiden tot een zeer vergaande controlemaatschappij.

 

Op initiatief van Alkaya debatteert de Tweede Kamer morgen over de digitale euro, waar blckbx de hele middag verslag van zal doen.

 

Gevaren van CBDC

CBDC is digitaal geld – vergelijkbaar met cryptomunten, zoals Bitcoin – dat wordt uitgegeven en gecontroleerd door centrale banken. Waar de burger met contant geld nog anoniem aankopen kan doen, is dat met een digitale centrale bankmunt onmogelijk, omdat iedere transactie volledig traceerbaar is. Bovendien kan het geld zo geprogrammeerd worden dat het alleen aan bepaalde zaken uitgegeven kan worden. Ook kunnen er geografische beperkingen opgelegd worden, waarmee het alleen in bepaalde gebieden gespendeerd kan worden. Gekoppeld aan een digitale identiteit leiden deze ontwikkelingen volgens critici tot een sociaal kredietsysteem, waarin vrijheid en anonimiteit tot het verleden behoren.

State of Control is geproduceerd door Debunk Productions van Max von Kreyfelt, die eerder Café Weltschmerz oprichtte.

 

Bron: https://www.blckbx.tv/binnenland/state-of-control-belangrijke-docu-over-het-thema-waar-iedereen-het-over-zou-moeten-hebben?utm_source=Blckbx&utm_campaign=d76e125361-EMAIL_CAMPAIGN_2022_11-22&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-d76e125361-561840125

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...