zaterdag 29 april 2023

Dr. Coleman: Niemand behalve de globalisten zal oud mogen worden

april 29, 2023   2664   13  

De goed gedocumenteerde wereldwijde afslachting van ouderen heeft miljoenen geschokt. In verzorgingstehuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen werden ouderen opzettelijk en koelbloedig vermoord door artsen en verpleegkundigen die handelden op “bevel” van bovenaf, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Politici en adviseurs bepaalden dat ouderen geen medische zorg mochten krijgen, en duizenden die in instellingen terechtkwamen, werden zonder mededogen, zorgzaamheid of goede, fatsoenlijke zorg behandeld. De ouderen werd het contact met familie of vrienden ontzegd en zij werden maandenlang, en in sommige gevallen zelfs jarenlang, in afzondering gehouden. Bewoners kregen te horen dat ze moesten worden geprikt met een zogenaamd “vaccin” waarvan bekend was dat het niet werkte en gevaarlijk giftig was. Duizenden bejaarde patiënten werden gedood door een vaccin dat als te gevaarlijk had moeten worden geclassificeerd om als stortmiddel te gebruiken.

De ouderen werden opgesloten, gedwongen om maskers te dragen (wat veel kwaad en geen goed deed) en onderworpen aan omstandigheden die een oproer zouden hebben veroorzaakt als ze waren toegepast op illegale immigranten of gevaarlijke gevangenen.

(Kijk terug naar mijn vroege video’s en artikelen voor bewijsmateriaal over hoe dit gebeurde en hoe ouderen officieel werden misbruikt in 2020 en daarna).

De valse pandemie die in het voorjaar van 2020 werd ontworpen, op de markt gebracht en verkocht aan een goedgelovig publiek was altijd al een essentieel onderdeel van het plan van de globalisten voor de Grote Reset.

En de ouderen (althans, degenen die geen miljardair of welgestelde waren) werden altijd beschouwd als een wegwerpbare lastpost.

Het misbruik dat een officieel, integraal onderdeel werd van de institutionele zorg in 2020 gaat nog steeds door. Vergeet niet: niets gebeurt meer per ongeluk of toevallig. Ouderen worden uitgeroeid uit onze wereld alsof ze niet meer zijn dan een vervelende infectie.

Uit opiniepeilingen blijkt dat veruit de belangrijkste discriminatie in de wereld van vandaag leeftijdsdiscriminatie is. Discriminatie van ouderen veroorzaakt veel meer echte ellende dan racisme of seksisme, maar de wet is verrassend zwak voor degenen die ouderen aanvallen, en de mainstream media komen voortdurend weg met het bespotten en marginaliseren van ouderen op een manier die zij nooit aanvaardbaar zouden vinden als de doelwitten waren gekozen vanwege hun geslacht of ras. De media zijn geobsedeerd door triviale klachten over vermeend racisme (“hij had moeite met het uitspreken van mijn naam”) en kleine voorbeelden van wat als seksueel wangedrag wordt beschouwd (“hij gaf me een compliment over mijn nieuwe kapsel”), maar ouderen worden vermoord zonder dat iemand in de media een zin uit protest laat horen.

Bejaarden in verzorgingstehuizen worden routinematig geëuthanaseerd met een aanbevolen, goedgekeurd en dodelijk mengsel van midazolam en morfine.

Personeel in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen weigert mensen te voeden die zichzelf niet kunnen voeden (gediplomeerd verpleegkundigen vinden het voeden van patiënten beneden hun stand en ongeschoold personeel mag geen contact hebben met patiënten). De wet staat niet-medisch personeel toe ouderen verdovende en kalmerende middelen te geven zonder hun medeweten, laat staan hun toestemming.

In een bewuste (en succesvolle) poging om de dood van oudere bewoners te bespoedigen, zet het personeel van verzorgingstehuizen zelfs op koude dagen de ramen open (vermoedelijk in de nogal vreemde en middeleeuwse overtuiging dat frisse, koude lucht ziektekiemen wegblaast).

Jongere burgers is geleerd ouderen te beschouwen als een nutteloze last voor de samenleving, een dure luxe die niet langer kan worden betaald. Geld dat wordt uitgegeven aan pensioenen wordt beschouwd als verspilling (“het had aan de jongeren gegeven moeten worden”) in plaats van als het recht dat het is. Ouderen worden beschouwd als een last en worden voortdurend mishandeld op een manier die niet zou zijn toegestaan als ze bijvoorbeeld tegen illegalen waren gericht.

Ouderen kunnen massaal worden afgeslacht zonder dat iemand zich daar iets van aantrekt.

Een recent artikel in het tijdschrift Investors’ Chronicle klaagde dat de ouderen een “onevenredig groot beroep doen op de gezondheidszorg” en voegde daaraan toe: “Zij genieten ook van de winterbrandstoftoelage, gratis busabonnementen en gratis televisieabonnementen voor 75-plussers – freebies ter waarde van ongeveer 1000 pond die worden gefinancierd door de jongere beroepsbevolking.”

Deze opmerking ging voorbij aan het feit dat de meeste gepensioneerden hun hele leven hard hebben gewerkt en hebben betaald voor de uitkeringen die zij ontvangen. En het was niet alleen hatelijk maar ook onjuist. Enige tijd geleden heeft de BBC haar belofte om gratis televisielicenties te verstrekken aan alle 75-plussers niet nagekomen.

Zoals altijd heeft de propaganda een doel.

Het creëren van afgunst of afkeer van ouderen maakt het makkelijker om ze te vermoorden. En ik waarschuwde dat ze dat in maart 2020 zouden doen. Het is precies wat regeringen overal hebben gedaan, door middel van lockdowns, maskerdraagplichten en verplichte vaccinatieprogramma’s.

Tragisch genoeg wordt het voor de oudere burgers alleen maar erger.

Wat de jongeren zich niet realiseren is dat als ze geluk hebben (of misschien moet dat “pech” zijn) ook zij oud zullen worden. En dan zullen ook zij worden mishandeld als lastposten. En als ze in leven weten te blijven, zullen ze vrijwel zeker in bittere armoede moeten leven.

Mensen die nu 50 zijn, zullen eind 60 zijn voordat ze in aanmerking komen voor een staatspensioen. Mensen van 30 zullen waarschijnlijk 75 zijn voordat ze met pensioen kunnen gaan en mensen onder de 30 (zelfs degenen die voor de overheid werken) kunnen net zo goed onder ogen zien dat ze nooit met pensioen zullen kunnen gaan, tenzij ze nu hard gaan sparen en ofwel opzettelijk euthanasie zullen krijgen ofwel zullen moeten werken tot ze dood neervallen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-niemand-behalve-de-globalisten-zal-oud-mogen-worden/

Wetenschappers voorspellen een kouder klimaat en wereldhonger als gevolg van lage zonneactiviteit

 

mei 14, 2020   4129   6  

Volgens NASA-experts stevent de zon af op een periode van minimale straling, waardoor de gemiddelde temperatuur van de aarde in de komende 20 jaar met wel 2 graden kan dalen. Het koudere klimaat kan leiden tot wereldhonger, waarschuwt men.

De deskundigen stellen dat de zonneactiviteit al honderd dagen laag is en dat er in feite helemaal geen zonnevlekken zijn. Volgens hen betekent dit dat de aarde een nieuw “Dalton minimum” zou kunnen beginnen, dat wil zeggen de periode tussen 1790 en 1830 die leidde tot een lange periode van koude en massale vulkaanuitbarstingen.

De Britse krant Daily Star schrijft over de onderzoeksresultaten en merkt op dat “het betekent dat we een van de diepste periodes van verminderde zonnestraling kunnen ingaan, die perioden van koude, honger en andere problemen kunnen veroorzaken”.

De zon heeft nu twee jaar op rij een record gevestigd in de afwezigheid van zonnevlekken, wat wordt gezien als een signaal van een dreigend stralingsminimum met dramatisch dalende temperaturen als gevolg.

Summit News benadrukt in zijn berichtgeving dat dit moet worden gezien als de zoveelste herinnering aan het feit dat de sterkste klimaat beïnvloedende factor veruit de zon is, en niet de mens, wiens mogelijkheid om het klimaat te beïnvloeden naar verhouding zeer klein is.

Men stelt zich ook de vraag hoe klimaatpanels en de mainstream media die hun geloofwaardigheid hechten aan de belofte dat de antropogene opwarming van de aarde zal leiden tot een milieuramp, zullen reageren wanneer de aarde in plaats daarvan snel afkoelt, terwijl ze ook opmerken dat de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg heeft gezwegen over de kwestie.

 https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-voorspellen-een-kouder-klimaat-en-wereldhonger-als-gevolg-van-lage-zonneactiviteit/

 

Dr. Rima Laibow: Mondiale elites elimineren 90 procent van de wereldbevolking om aan de macht te komen

 juli 2, 2022   8482   61 

   © Mat Napo op Unsplash

Dr. Rima Laibow heeft onthuld dat de wereldwijde elites erop uit zijn om 90 procent van de bevolking uit te roeien om aan de macht te komen. Zij deelde deze onthulling aan de Australische onafhankelijke journaliste Maria Zeee tijdens een interview op 21 juni, bericht Mary Villareal.

De natuurgeneeskundige verhaalt dat een van haar patiënten die zij wist te helpen haar vertelde dat “de grote ruiming” van “nutteloze eters” op het punt staat te beginnen. Deze patiënte definieerde nutteloze eters als de mensen die niet-duurzame hulpbronnen verbruiken. Bij de grote slachting zal ongeveer 90 procent van de wereldbevolking uitgeroeid worden, vervolgt Laibow.

Laibow deed het idee aanvankelijk af als een soort samenzweringstheorie. Maar haar belangstelling voor de grote ruiming werd weer aangewakkerd nadat zij een boek in de post had gekregen dat haar aan haar vroegere patiënte deed denken.

Zij zocht de termen op die de patiënt gebruikte en ontdekte dat die door de nazi’s in Duitsland gebruikt waren. Laibow ontdekte ook dat de nazi’s lang voor het begin van de Tweede Wereldoorlog met hun uitroeiingscampagne begonnen. Volgens haar beschouwden de nazi’s de nutteloze eters als degenen die de gezondheid van het Duitse volk naar beneden dreigden te halen.

De arts vertelt Zeee dat in de moderne tijd de nutteloze eters degenen waren die de gezondheid van de elites in een modern totalitair systeem zouden ondermijnen. Zij voegt eraan toe dat wanneer de nutteloze eters geruimd zijn, de resterende 10 procent slaven zullen worden die verteld zullen worden wat ze moeten eten, wat ze moeten denken en wat ze moeten doen.

 

Laibow legt uit dat degenen die achter de grote ruiming zitten, geloven in het belang van het zuiveren van de maatschappij van mensen die als een “contaminatie” beschouwd worden. Deze zuivering kwam in de vorm van de COVID-19 vaccins.

“Enorme aantallen mensen zullen sterven, omdat 70 procent van de planeet geprikt is met dodelijke mengsels,” zegt zij. “De media probeert de meerderheid ervan te overtuigen dat het normaal is dat mensen instorten en sterven, dat atleten gewoon omvallen. Het is niet normaal, dit is een vaccinslachting,” benadrukt Laibow.

COVID-19 vaccins gebruikt voor de grote slachting

Interessant is dat Laibow de eerste les van haar professor in de farmacologie – dat farmaceutische geneesmiddelen werken door enzymsystemen te vergiftigen – tijdens haar interview vertelt. Haar professor citerend, vervolgt de natuurgeneeskundige:

“Als het resultaat je bevalt, noem je het een therapeutisch voordeel. Als dat niet zo is, noem je het een bijwerking.”

Zij bevestigt dat “enorme aantallen mensen” zich hebben laten inspuiten met de COVID-19 vaccins, ondanks het feit dat die er niet in geslaagd zijn de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen. Laibow noemt de hoofdmedisch adviseur van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, als voorbeeld van een persoon die toch COVID-19 opliep, ondanks het feit dat hij meerdere vaccindoses had gekregen.

Een verklaring van 15 juni van het National Institutes of Health bevestigde de ziekte van Fauci, en zei dat de infectieziektedeskundige positief getest was op COVID-19.

“Hij is volledig gevaccineerd en heeft twee keer een booster gekregen,” voegde de verklaring eraan toe.

 

Behalve dat de vaccins er niet in geslaagd zijn de overdracht van COVID-19 tegen te houden, hebben zij ook het immuunsysteem van de mensen vernietigd door middel van door vaccinatie veroorzaakte AIDS. Bijwerkingen van het vaccin op lange termijn zijn onder meer schade aan het menselijk DNA.

Laibow merkt uiteindelijk op dat, tenzij de mensen weten wat er in hen geïnjecteerd is, de uitrol van de COVID-19 vaccins gestopt moet worden.

https://www.frontnieuws.com/dr-rima-laibow-mondiale-elites-elimineren-90-procent-van-de-wereldbevolking-om-aan-de-macht-te-komen/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-rima-laibow-mondiale-elites-elimineren-90-procent-van-de-wereldbevolking-om-aan-de-macht-te-komen/

 

Dr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 – Zombificatie door vaccin – essentiële lectuur, bekijk de korte video

In het licht van wat eerder geschreven is, ben ik mij bewust geworden van iets dat naar mijn mening van groot belang is voor het werkelijke verborgen doel van het pushen van de Covid-19 injectiecampagne op de mensheid. Zoals ik al eerder heb gezegd, is het mij absoluut niet duidelijk geweest wat het werkelijke doel … Meer lezen overDr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 – Zombificatie door vaccin – essentiële lectuur, bekijk de korte video


Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/dr-pierre-gilbert-profetische-waarschuwing-over-magnetische-vaccins-uit-1995-zombificatie-door-vaccin-essentiele-lectuur-bekijk-de-korte-video/  


 

Vaccinsceptici – De moderne martelaren

april 25, 2023   4541  7

    Foto door Mufid Majnun op Unsplash

Telkens als ik in het centrum van Oxford uit de bus stap, zie ik het monument voor de martelaren van Oxford, Hugh Latimer en Nicholas Ridley, die in 1555 in Broad Street op de brandstapel kwamen, en Thomas Cranmer, die het jaar daarop eenzelfde lot onderging. De drie weigerden hun protestantse geloof af te zweren tijdens het bewind van de katholieke Mary Tudor, en stierven daardoor de meest gruwelijke dood, schrijft Liz Hodgkinson.

Als ik langs het monument en de gedenkplaat in de muur van Balliol College loop, heb ik vaak gedacht dat deze mannen zichzelf hadden kunnen redden door eenvoudigweg hun geloof te herroepen, een optie die voor hen openstond, en inderdaad, aartsbisschop Cranmer herriep zijn geloof voordat hij het protestantisme herbevestigde.

Nu zie ik duidelijker dat zij, ongeacht de gevolgen, naar eer en geweten niet konden terugkeren tot een geloof waarin zij niet meer geloofden. Wij denken graag dat wij in meer beschaafde tijden leven en niet langer mensen op de brandstapel zetten omdat zij zich niet hielden aan de religieuze orthodoxie van die tijd – maar doen wij dat wel? De geschiedenis van de afgelopen drie jaar is een geactualiseerde versie van martelaren die voor hun geloof naar de vlammen werden verwezen, maar deze keer zijn de afgewezen geloofsartikelen de Covid-vaccins.

Ze zijn de nieuwe religie geworden, met fervente voorstanders, zelfs onder kerkelijke en geestelijke leiders. In plaats van ons op te dragen in God te geloven, hebben ze ons aangespoord onszelf te redden door het vaccin te nemen. Hun preken over dit onderwerp hebben zelfs de status van heilig geschrift gekregen, want volgens de aartsbisschop van Canterbury zou Jezus hebben gewild dat wij het vaccin namen. De Dalai Lama spoorde zijn vele volgelingen aan om “dapper te zijn en zich te laten vaccineren” nadat hij zelf de prik had gekregen.

Nu de gelovigen in de rij staan voor hun zesde vaccinatie, kan het vaccin worden beschouwd als het seculiere equivalent van de heilige communie. Het doel van de heilige communie is deel te nemen aan het lichaam en bloed van Christus om ons vrij te pleiten van onze zonden, en het mRNA-vaccin wordt verondersteld ons te beschermen tegen lichamelijke kwalen. In beide gevallen is het de bedoeling de duivel buiten te houden door een rituele en vaak herhaalde naleving.

 

Degenen onder ons die hun onderzoek hebben gedaan, en die niet in alle eerlijkheid kunnen geloven in de magische kracht van het vaccin om de duivel of Covid-infectie af te weren, zijn de ketters van vandaag die het verdienen om op de brandstapel te worden gezet, of, in het hedendaagse equivalent, uit de samenleving te worden verstoten en belachelijk te worden gemaakt als anti-vaxxers, samenzweringstheoretici, aluminiumfoliehoedjesdragers en wappies. Artsen hebben hun baan verloren omdat ze weigerden de superioriteit van het vaccin te aanvaarden en de (zeer) weinige politici die zich ertegen hebben uitgesproken, zijn verbannen en gemarginaliseerd.

Als het gaat om protestantisme of katholicisme is het natuurlijk een kwestie van geloof. Maar we weten hoe de vaccins te werk gaan, en hebben het bewijs dat ze schadelijk zijn en allerlei bijwerkingen in het lichaam kunnen veroorzaken. Als zodanig kunnen degenen onder ons die de waarheid kennen, deze niet herroepen, koste wat het kost, want dat zou neerkomen op het aanvaarden van de leugen dat de mRNA-vaccins over de hele wereld een prachtig succesverhaal zijn en miljoenen levens hebben gered.

Maar zelfs nu het bewijs van ernstige schade en soms zelfs dood door het vaccin toeneemt, zoals gemeld op TCW, blijft men dit wegwuiven, bagatelliseren en zelfs ontkennen. Zij die de heiligheid van het mRNA ter bescherming tegen alle kwalen in twijfel trekken, doen dat op persoonlijk en professioneel risico. Telkens wanneer een vaccin-gerelateerde ernstige bijwerking of sterfgeval wordt gemeld, wordt dit in de media afgedaan als “uiterst zeldzaam” en onbeduidend in vergelijking met al het goede dat de uitrol heeft bereikt.

 

En wanneer een volledig gevaccineerde persoon toch Covid krijgt, is de standaardreactie van de gelovigen om te beweren dat de ziekte zonder de vele prikken veel erger zou zijn geweest. Vaccins zijn het heilige water van onze tijd geworden.

We leven dan wel in een grotendeels seculier tijdperk, maar we hebben het geloof in God vervangen door een geloof in de wetenschap, en dan vooral de medische wetenschap, of wat daar tegenwoordig voor doorgaat. We zijn Big Pharma gaan aanbidden met het soort verering dat we vroeger voor God en Jezus reserveerden, en dit blijft zo, zelfs wanneer de zogenaamde wetenschap ons in de steek laat.

De religieuze vurigheid gaat zelfs nog verder. Het steeds toenemende aantal vaccins dat aan baby’s wordt toegediend, kan worden beschouwd als een heilige doop. Want net zoals dopen werden geacht de erfzonde te verdrijven voordat de baby de tijd had er een te begaan, zo worden de vele vaccins tegenwoordig geacht duivels in de vorm van mazelen, bof, rode hond en waterpokken te verdrijven of te voorkomen dat ze binnendringen. Nogmaals, de zogenaamd beschermende stoffen worden ingespoten lang voordat de baby de tijd heeft gehad om een van de infecties op te lopen.

Het geloof in de doeltreffendheid en veiligheid van vaccins is zo vroom dat niemand een afwijkende stem mag verheffen, en wie dat wel durft, zoals Dr. Andrew Wakefield, loopt niet alleen het risico in diskrediet te worden gebracht, maar ook te worden geschrapt uit het medisch register en zijn beroep niet meer te mogen uitoefenen. Meer recentelijk werd Dr. Sam White geschorst voor het “verspreiden van verkeerde informatie” over de werkzaamheid van het Covid-vaccin. Robert F Kennedy Jr, een uitdager voor het Amerikaanse presidentschap, wordt stelselmatig aangevallen omdat hij anti-vaccin propaganda promoot. Maar tot hun eeuwige eer laten deze mensen zich niet het zwijgen opleggen.

 

Er wordt nu gezocht naar een vaccin voor elke ziekte waar vlees vatbaar voor is, inclusief kanker en malaria. Ik woon in Oxford en krijg altijd oproepen van de Oxford Vaccine Group om vrijwilliger te worden voor een van hun nieuwe onderzoeken. Als vaccins niet het eeuwige leven kunnen brengen, dan kunnen ze, zo wordt ons voorgehouden, wel het op één na beste bieden, namelijk eeuwige gezondheid.

Ooit werden degenen die niet in God geloofden beschouwd als goddelozen. Tegenwoordig word je als afvallige bestempeld als je niet gelooft in de almachtige kracht van het vaccin.

Ik vraag me dus af of ik bereid zou zijn om onder extreme marteling toe te geven dat het mRNA-vaccin veilig en effectief is. Gelukkig is mijn overtuiging dat het geen van beide is, niet aan zo’n zware test onderworpen, maar het nadenken over de kwestie heeft mij een nieuw inzicht gegeven in waarom Latimer, Ridley en Cranmer bereid waren op gruwelijke wijze te sterven voor wat zij geloofden dat waar was, in plaats van zich te herroepen.

Wij weten nu dat het offer van deze mannen, en in het bijzonder dat van Cranmer, Engeland tot een protestants land heeft gemaakt. Op dezelfde manier kan ik alleen maar hopen dat degenen die de moed hebben gehad zich uit te spreken tegen het mRNA-vaccin, en die daardoor zijn gemarginaliseerd, belachelijk gemaakt en in sommige gevallen hun broodwinning hebben verloren, het tij eindelijk kunnen doen keren.

Opmerking: ik heb geen bijzondere voorkeur voor het protestantisme of het katholicisme, maar wijs er alleen op dat het ultieme offer van een paar dappere mensen overtuigingen – en de samenleving – kan veranderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vaccinsceptici-de-moderne-martelaren/

Einde van de solidariteit met Oekraïne – EU bereikt haar grenzen

 april 29, 2023   2338   5  

 

De sanctieregeling kan nauwelijks worden uitgebreid. De EU is te ver gegaan in haar toezeggingen voor militaire steun. Graanleveringen uit Oekraïne bedreigen de landbouwindustrie in de buurlanden. De solidariteit met Oekraïne brokkelt af.

Zoals de blog Lost in Europe van journalist Eric Bonse meldt, heeft de EU niet alleen geen sanctiemogelijkheden meer. Zij heeft ook haar grenzen bereikt met haar militaire steun aan Oekraïne. In het algemeen brokkelt de solidariteit af. Hongarije, dat altijd kritisch stond tegenover de sancties en de wapenleveranties aan Oekraïne, krijgt nu gezelschap van andere landen die eerder aan de kant van de voorstanders stonden. Vooral de ommezwaai van Polen is opvallend. De Poolse regering wordt onder druk gezet door Poolse boeren, bericht RT.

Met zogenaamde “Solidarity Lanes” wilde de EU Oekraïne helpen zijn graan op de markt te krijgen. Het doel was eigenlijk om Afrikaanse landen te bevoorraden. Door de sancties dreigen daar voedseltekorten en honger. De graanovereenkomst waarover Rusland en Oekraïne onder Turkse bemiddeling hebben onderhandeld, dient ook dit doel. Beide projecten zijn echter mislukt. Rusland wijst er herhaaldelijk op dat slechts een klein deel van het over zee uitgevoerde graan daadwerkelijk naar Afrikaanse landen gaat. Rusland spreekt van slechts drie procent. Het grootste deel ging naar de EU – vaak als veevoer voor de vleesindustrie.

Het transport over land heeft er ook niet voor gezorgd dat het Oekraïense graan aankwam waar het moest aankomen. Het is opgeslagen in Polen, Bulgarije en Roemenië, waardoor de marktprijzen daar onder druk staan. De binnenlandse landbouwindustrie kan haar kosten niet langer dekken. Daarom protesteren de producenten. De getroffen landen eisen steun van de EU. De Commissie heeft tot nu toe echter alleen gesproken over een EU-brede oplossing zonder deze uit te voeren. Polen en Bulgarije hebben inmiddels hun toevlucht genomen tot de radicale stap van het stopzetten van de invoer. Bulgarije staat alleen doorvoer toe.

Er zijn ook steeds meer tekenen van divergentie als het gaat om de aanschaf van munitie. Frankrijk wil de voorkeur geven aan de eigen wapenindustrie, terwijl Duitsland ook van de VS wil kopen. Er is echter al meerdere malen duidelijk gemaakt dat de productie niet zo gemakkelijk en snel kan worden opgevoerd. In ieder geval dreigt de EU haar woord met Oekraïne te breken. Het gebrek aan munitie roept ook fundamentele vragen op over de agressieve toon van de NAVO tegenover Rusland. Het grootste en duurste militaire bondgenootschap ter wereld zit zonder munitie na een jaar betrokkenheid bij een regionaal beperkt conflict. Het bondgenootschap is verzwakt.

Ook de sancties van de EU zijn op. Ze kunnen niet meer zo gemakkelijk worden uitgebreid. Een geëist invoerverbod op uranium stuit op verzet van Frankrijk en andere landen die afhankelijk zijn van kernenergie.

Het volgende sanctiepakket zal waarschijnlijk alleen mazen dichten. Er is echter geen sprake van dat de EU zich houdt aan de onlangs aangenomen resolutie van de VN-Mensenrechtenraad, die oproept tot onmiddellijke stopzetting van de sancties, die in feite in strijd zijn met het internationaal recht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/einde-van-de-solidariteit-met-oekraine-eu-bereikt-haar-grenzen/

Rusland houdt zich niet aan door het Westen opgelegde “regels” – Poetin

 april 29, 2023    609   1   

    © Sputnik Ilja Pitaljew

De “voormalige partners” van het land hebben “manisch” het internationale recht en de communicatiekanalen vernietigd, aldus de Russische president.

Moskou zal zich niet houden aan de “zogenoemde regels” die zijn opgesteld en opgelegd door “bepaalde landen”, zei de Russische president Vladimir Poetin vrijdag in een toespraak tijdens een vergadering van de Russische Raad van Wetgevers in Sint-Petersburg, bericht RT.

Rusland wordt momenteel geconfronteerd met “economische agressie” vanuit het collectieve Westen, aldus Poetin, die de wetgevers en andere geledingen van de Russische overheid aanspoort proactief te werk te gaan in plaats van deze periode “af te wachten”. Het uiteindelijke doel is het creëren van een “basis voor de langdurige, onafhankelijke en succesvolle ontwikkeling van ons land”, benadrukte hij.

Het internationale diplomatieke systeem is de laatste tijd sterk uitgehold, waarbij “bepaalde landen” hun eigen “regels” opleggen, aldus Poetin. “Onze partners, of, men zou kunnen zeggen, reeds voormalige partners, in sommige landen zijn maniakaal bezig het wettelijk kader en de communicatiekanalen te vernietigen, en proberen hun opvattingen en zogenaamde regels aan iedereen op te leggen. Wat zijn die regels? … Niemand heeft ze gezien.

Ze schrijven iets onder de dekens en doen daar zelf iets mee onder de dekens. Wij gaan niet met hen onder de dekens kruipen. Maar we gaan hun regels ook niet volgen.

Tegelijkertijd wil Rusland zich niet in een “zelfisolatie” begeven en blijft het bereid tot eerlijke samenwerking met “bevriende landen”, verklaarde Poetin. “Wij zullen pragmatische, gelijkwaardige, wederzijds voordelige, uitsluitend op partnerschap gebaseerde betrekkingen met bevriende landen in Eurazië, Afrika en Latijns-Amerika uitbreiden.”

 

Hij merkte op dat Rusland “veel gelijkgestemden” heeft in de landen van het collectieve Westen, waaronder de VS. “Toch gedragen de elites zich anders. Maar u en ik weten dat de elites van deze landen niet altijd een beleid voeren dat gericht is op de belangen van hun eigen volk. Dit zal hen duur komen te staan,” waarschuwde hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/rusland-houdt-zich-niet-aan-door-het-westen-opgelegde-regels-poetin/

 

De oorlog in Oekraïne en de onuitstaanbare hypocrisie van de westerse politici

“Canada stuurt nog eens 50 miljoen dollar aan gespecialiseerde uitrusting naar Oekraïne,” luidt een recente kop. “Vladimir Poetin heeft een verschrikkelijke fout gemaakt, en hij gaat deze oorlog verliezen,” verklaarde de Canadese premier Justin Trudeau tijdens zijn recente reis naar Warschau. “Hij gaat deze oorlog verliezen, want de woestheid, de kracht en de vastberadenheid van het … Meer lezen overDe oorlog in Oekraïne en de onuitstaanbare hypocrisie van de westerse politici

Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/de-oorlog-in-oekraine-en-de-onuitstaanbare-hypocrisie-van-de-westerse-politici/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...