zondag 13 november 2022

Wat een bedrog! Reeds 30 (!) gastankers geparkeerd voor de Europese kusten

 9 November, 2022

15561  26

        Foto: Tanker met vloeibaar gas © sakhmedia / freepik

Het winstbejag met onze energieprijzen is voor iedereen zichtbaar, vlak voor de Europese kusten – en niemand doet er iets aan: reeds 30 gigantische tankers met vloeibaar aardgas meren niet aan bij de los-terminals om de prijs van aardgas in de EU-landen niet te laten dalen, schrijft Exxpress.at.

 Steeds weer horen wij Europeanen dezelfde verklaringen: Vladimir Poetin is de schuldige van de hoge gasprijzen (hoewel zijn energiebedrijf Gazprom via een pijpleiding even goedkoop en milieuvriendelijk als altijd gas aan onder meer Oostenrijk blijft leveren). Maar nu wordt het steeds duidelijker wie onze energiekosten doet exploderen: het zijn speculanten die absoluut niet toestaan dat er meer aanbod op de Europese markt komt – omdat dit extra aanbod van gas natuurlijk onmiddellijk de aardgasprijzen op de energiebeurzen verder zou doen kelderen.

Er drijven bijvoorbeeld al 30 gigantische LNG-tankers voor de Europese kusten – deze reuzen hebben tot 150.000 kubieke meter vloeibaar aardgas (LNG) aan boord; één lading kan 65.000 huishoudens een heel jaar lang van gas voorzien. Wij Europeanen worden momenteel dus beroofd van een hoeveelheid aardgas voor 1,95 miljoen gezinnen. Opzettelijk, gewoon uit hebzucht.

Wachten op betere tijden

In ieder geval is de LNG-markt uiterst dynamisch. Reders zijn op zoek naar de markt met de beste winst. Als de prijzen in Azië bijvoorbeeld hoger zijn dan in Europa, keren de schepen gewoon om en zijn ze weg. De belangrijkste leveranciers – vooral de VS en Qatar – hebben de snelheid van het transport naar Europa aanzienlijk verlaagd vanwege de dalende gasprijzen en wachten liever op open zee op betere tijden. En dat ondanks de enorme energiebedragen die dergelijke schepen verslinden. Zo kostte het charteren van individuele LNG-tankers voor de reis over de Atlantische Oceaan eind oktober 400.000 euro – per dag!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wat-een-bedrog-reeds-30-gastankers-geparkeerd-voor-de-europese-kusten/

 

Australische arts analyseert inhoud van covid-prikken, vindt grafeenoxide en zelfassemblerende nanocircuits

Vrijdag 11 november 2022 door: Ethan Huff

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven


(Natural News) Nieuwsgierig naar wat er werkelijk in die flesjes zit die ze covid-‘vaccins’ noemen, verzamelde een in Brisbane (Australië) gevestigde arts David Nixon monsters  en bekeek ze onder een microscoop naast het bloed van ‘volledig gevaccineerde’ patiënten, deze onthulden de aanwezigheid van grafeenoxide en andere storende ingrediënten.

Terwijl de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beweren dat alle Wuhan coronavirus (Covid-19) prikken vrij zijn van “metalen, zoals ijzer, nikkel, kobalt, lithium en zeldzame aardlegeringen” en “gefabriceerde producten zoals micro-elektronica, elektroden, koolstofnanobuisjes en nanodraad-halfgeleiders”, het feit is dat dit gewoon niet waar is.

Time-lapse-fotografie vastgelegd door Nixon onthulde niet alleen de aanwezigheid van grafeenoxide, maar ook wat leek op "mechanische armen die gloeiende rechthoekige structuren assembleren en demonteren die eruitzien als circuits en microchips", om het tijdschrift ‘Spectator te citeren.

"Dit zijn geen 'gefabriceerde producten' in de woorden van de CDC omdat ze zichzelf construeren en deconstrueren, maar de vorming van de kristallen lijkt te worden gestimuleerd door elektromagnetische straling en stopt wanneer het glaasje met het vaccin wordt afgeschermd door een Faraday-zak", vervolgt het tijdschrift verder.

"De bevindingen van Nixon zijn vergelijkbaar met die van teams in Nieuw-Zeeland, Duitsland, Spanje en Zuid-Korea." (Gerelateerd: Britse wetenschappers bevestigen ook  de aanwezigheid van grafeenoxide in covid-injectieflacons.)

Meer dan 94 procent van het covid-gevaccineerde bloed bevat "vervormde" cellen en "luminescente vreemde voorwerpen"

Een ander soortgelijk onderzoek werd uitgevoerd door een Italiaanse groep onder leiding van Riccardo Benzi Cipelli, die bloedmonsters bekeek die waren verzameld van meer dan 1.000 mensen die ongeveer een maand eerder voor de covid-19 griep waren geïnjecteerd.

Alle patiënten in kwestie werden doorverwezen voor analyse omdat ze enige mate van bijwerkingen meldden na injectie. Cipelli en zijn team hoopten erachter te komen wat er met de lichamen van deze mensen was gebeurd door de staat van hun bloed nader te bekijken.

De bloedmonsters waren afkomstig van patiënten in de leeftijd van 15 tot 85 jaar, die allemaal tussen één en drie doses covid-19 griep vaccins kregen.

Er werd ontdekt dat een schokkende 94 procent van de monsters "abnormale metingen" vertoonde. Dit omvatte misvormde rode bloedcellen, verminderd aantal bloedcellen en klonteren rond "luminescerende vreemde voorwerpen die ook clusters van fibrine aantrokken."

"Sommige van de vreemde voorwerpen stippelden het bloed als een sterrennacht, sommige zelf geassembleerd tot kristallijne structuren en andere in spichtige takken en buizen", meldde Spectator verder.

De betrokken wetenschappers geloven dat de metaaldeeltjes die ze hebben waargenomen lijken op 'grafeenoxide en mogelijk andere metaalverbindingen'. Dit zijn zeker dingen die u niet in uw bloed zou willen aantreffen na het innemen van een zogenaamd 'medicijn'.

“Ze geloven dat het beschadigde bloed bijdraagt ​​aan stollingsstoornissen na het vaccin, die op hun beurt bijdragen aan verhoogde maligniteiten, terwijl materialen uit de grafeenfamilie geassocieerd zijn met oxidatieve stress, DNA-schade, ontsteking en schade aan die delen van het immuunsysteem die tumoren onderdrukken. ”, leggen de rapporten verder uit.

Dan hebben we de boodschapper-RNA (mRNA) -component van de schoten, die is ontworpen om te worden "verhuld" voor het immuunsysteem van de ontvanger. Aangenomen wordt dat dit verhulvermogen de immuunfunctionaliteit van de volledig geprikte mensen vermindert, een fenomeen dat ook bekend staat als door vaccin veroorzaakte AIDS of VAIDS.

Wanneer ze bij kamertemperatuur werden bewaard, bleken mRNA-vaccins verder spontaan chips en circuits te vormen. Deze vreemde voorwerpen werden ook geïdentificeerd in de bloedmonsters die werden verzameld uit de volledig geprikte.

“De situatie is des te alarmerender omdat er nu minder doden zouden moeten vallen, aangezien er eerder in de pandemie zoveel mensen stierven”, meldt Spectator. "Er is ook een dramatische toename van mensen met een handicap."

Meer weten over de gevaren en ineffectiviteit van vaccins? Kijk zeker eens op Vaccines.news.

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Spectator.com.au

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-11-11-physician-analyzes-covid-jabs-graphene-oxide-nanocircuits.html


Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

 februari 24, 2022   23269  39 


 Nieuw onderzoek, gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) en de Bill & Melinda Gates Foundation, is gericht op de ontwikkeling van een naaldloos vaccin, dat zich als een virus kan verspreiden en niet geïnjecteerd hoeft te worden, zodat niemand ongevaccineerd kan blijven.

Het doel is een vaccin te maken dat mensen zonder hun toestemming “oplopen”, en zonder dat er injecties nodig zijn. Het vaccin zou met andere woorden als een verkoudheid van de ene persoon op de andere worden overgedragen, schrijft Naturalnews.com.

In een paper over dit onderwerp wordt beweerd dat infectieuze vaccins iets minder dodelijk zullen zijn dan de traditionele injecties, “maar niet ongevaarlijk: ze kunnen nog steeds doden.”

“Sommige mensen zullen sterven die anders nog geleefd zouden hebben, hoewel er over het geheel genomen minder mensen sterven,” verklaart het verder. “Het andere probleem is dat er geen toestemming (voor vaccinatie) is van de meerderheid van de patiënten.”

De voorstanders van het concept zeggen dat het niet anders is dan kunstmatige waterfluoridering, waarbij het grote publiek massaal wordt gemedicineerd met een middel dat zogenaamd tandbederf voorkomt.

Net als gefluorideerd water zouden naaldloze vaccins met geweld worden toegediend, met methoden die de mensen niet in staat stellen om te kiezen voor een vrijstelling.

“Niemand wordt gevraagd of hij toestemming geeft, zelfs degenen die het er niet mee eens zijn,” zegt Prof. Dominic Wilkinson, een specialist in medische ethiek aan de Universiteit van Oxford die het idee blijkbaar steunt.

“In plaats daarvan vertrouwen wij aan de verkozenen toe dat zij de waarschijnlijke voordelen voor de gezondheid onderzoeken en beslissingen nemen op basis van het bewijsmateriaal. Ik denk niet dat er intrinsiek iets anders is als het gaat om het idee van zelfverspreidende vaccins.”

Zelfverspreidende “vaccins” zouden gemakkelijk in biowapens veranderd kunnen worden, waarschuwt wetenschapper

Dit alles klinkt Bill Gates als muziek in de oren, die al tientallen jaren ijverig werkt om de hele planeet op alle mogelijke manieren te dwingen te vaccineren.

Gates promoot al lang alle vaccins, waaronder injecties met het Covid-19 coronavirus, die hij wil koppelen aan de onderhuidse quantumdot-technologie. Dit concept heeft parallellen met het concept van het “merkteken van het beest”, dat in de bijbelteksten wordt geschetst.

“Zo’n zichzelf verspreidend wapen kan oncontroleerbaar en onomkeerbaar blijken,” waarschuwt Dr. Filippa Lentzos, universitair hoofddocent wetenschap en internationale veiligheid aan het King’s College in Londen.

Lentzos zegt dat het ontketenen van zelfverspreidende vaccins het voor kapers mogelijk zou maken om er biologische wapens van te maken, in de veronderstelling dat het om te beginnen al geen biologische wapens zijn.

Prof. Jim Bull, een infectieziektedeskundige aan de Universiteit van Idaho die de ontwikkelingen op het gebied van overdraagbare vaccins volgt, heeft gezegd dat het nog steeds onduidelijk is of zelfverspreidende vaccins überhaupt mogelijk zijn.

“De grote hindernis is op dit ogenblik te weten of wij ze kunnen maken,” zo wordt hij geciteerd.

Het Departement van Gezondheid en Sociale Zorg van Bull’s school vertelde aan Good Health dat geen proef voor een zelfspreidend vaccin “zou plaats vinden zonder strenge reglementaire en ethische goedkeuring te ondergaan.”

Uh huh, zeker.

“Als hij dit gedaan heeft – ik betwijfel of dit waar is – zal ik zelf achter hem aan gaan,” schreef een lezer op Newspunch, verwijzend naar Gates.

“Ik twijfel hier helemaal niet aan”, antwoordde een ander. “Vergeet niet dat Gates iemand is die ook ooit een grote fan was van massale ontvolking van de wereld.”

Iemand anders verwonderde zich over het gemak waarmee monsters als Gates gewoon doorgaan met het onthullen van doodsapparaat na doodsapparaat, allemaal verhuld als dingen die zogenaamd helpen om “levens te redden.”

“Laat ik het zo zeggen: ik ben er zeker van dat de elites dolgraag een insect zouden maken dat anderen zonder mankeren schade zal berokkenen, maar God heeft het menselijk lichaam gemaakt met een ontzagwekkend, krachtig immuunsysteem dat een heel harde noot is om te kraken als uw lichaam krijgt wat het qua voeding nodig heeft,” zei een ander die een sprankje hoop bood.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws

Bron: https://www.frontnieuws.com/mensen-worden-de-plaag-bill-gates-ontwikkelt-naaldloos-vaccin-dat-zich-als-een-virus-onder-de-ongevaccineerden-verspreidt/

BILL GATES DOSSIER


Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen 

Bill Gates verklaart in deze video vol trots dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen. Hij experimenteert met mensen alsof we een test-gewas van genetisch gemodificeerd maïs of gerst zijn. Backup:   Injectie-apparatuur met microchips De Covid-19 vaccins die nu zijn of worden ontwikkeld, lijken voort te komen uit Frankenstein’s laboratorium. Er is sprake … Meer lezen over




Overleef je de ‘Tripledemic’?

 Analyse door Dr. Joseph Mercola  Feit gecontroleerd   7 november 2022

 PDF: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2022/November/PDF/tripledemic-pdf.pdf

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG


·    Volgens de reguliere media (i/d VS) nemen ziekenhuisopnames voor luchtweginfecties toe en waarschuwen "experts" deze winter voor een mogelijke "tripledemische" ziekte, aangezien Covid, seizoensgriep en respiratoir syncytieel virus (RSV) allemaal in omloop zijn

·    De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie melden een toename van 1% in nieuwe opnames van patiënten met bevestigde Covid-19. De staat Maine (V.S.) - met een van de hoogste Covid-prikpercentages van het land - heeft de meeste Covid-ziekenhuisopnames. RSV-gevallen zijn ook ongebruikelijk hoog

·    "Gezondheidsdeskundigen" roepen nu op tot vrijwillige maskering binnenshuis, ook al bevestigt al het bewijs dat de afgelopen drie jaar is verzameld dat gezichtsmaskers virale infectie en verspreiding niet kunnen voorkomen

·    De allereerste RSV-vaccins zitten nu in de pijplijn, gericht op zwangere vrouwen, pasgeborenen en senioren. Sommigen van hen zijn gebaseerd op mRNA-technologie

·    Er is nog nooit een vaccin voor RSV ontwikkeld, omdat de vaccins een aanhoudende neiging hadden om een ergere ziekte te veroorzaken, een fenomeen dat bekend staat als antilichaamafhankelijke verbetering (ADE - antibody-dependent enhancement)

 

Volgens de reguliere media nemen ziekenhuisopnames voor luchtweginfecties toe en waarschuwen "experts" deze winter voor een mogelijke "tripledemische", aangezien mensen COVID oplopen1 seizoensgebonden influenza en respiratoir syncytieel virus (RSV).2

"De CDC [Centers for Disease Control and Prevention] meldt een toename van 1% in nieuwe opnames van patiënten met bevestigde COVID-19 in de Verenigde Staten" Yahoo! Nieuws gerapporteerd eind oktober 2022.3

De meeste COVID-patiënten zijn verre van een pandemie van niet-gevaccineerden, maar worden nu in feite volledig geplaveid. Zoals opgemerkt door Yahoo! Nieuws (voordat iedereen wordt aangespoord om op de hoogte te blijven van hun boosters) :

"De staat met de meeste COVID-ziekenhuisopnames is Maine, ook al heeft het een van de hoogste volledige vaccinatiegraad van het land, wat betekent dat een persoon zijn primaire reeks vaccinaties heeft gekregen (of dat nu een of twee doses is) en twee weken zijn verstreken sinds hun laatste dosis."

RSV-gevallen zijn ook ongebruikelijk hoog.4 Volgens Dr. Margaret R. Moon, mededirecteur van het Johns Hopkins Children’s Center in Baltimore, het ziekenhuis 'maakt een golf van patiënten door een toename van het aantal gevallen van RSV en andere redenen, en veel omliggende ziekenhuizen worden geconfronteerd met hetzelfde."5

Angst-Tactiek om je het RSV-vaccin te verkopen

Angst verkoopt, zeggen ze, en dat is zeker het adagium dat Big Pharma gebruikt als het gaat om vaccins. Een perfect voorbeeld hiervan is onlangs gepubliceerd door Vox.6 “Er komen nieuwe RSV-vaccins aan. Dit is heel, heel goed nieuws ', luidt de kop. Waarom goed nieuws? Omdat RSV een "baddie verantwoordelijk is voor een groot deel van de chaos" die nu in ziekenhuizen wordt gezien. Vox publiceert de klassieke angstporno :

“RSV veroorzaakt over het algemeen koude symptomen, maar kan ook leiden tot ernstige longontsteking of infectie bij zeer jonge en zeer oude mensen. En het is het koude seizoen begonnen met een knal :

Vanaf 22 oktober werden baby's onder de een jaar oud in het ziekenhuis opgenomen met een snelheid die zes keer hoger was dan in 2019, en het totale ziekenhuisopnamespercentage was zeven keer hoger voor mensen van alle leeftijden.

Jaarlijks sterven honderden kinderen aan RSV en tienduizenden anderen worden in het ziekenhuis opgenomen ... RSV-ziekte is een van de eerste pediatrische ziekten waar jonge kinderartsen bang voor zijn, zei [Amy] Edwards [een specialist in pediatrische infectieziekten in Cleveland].

Baby's met de infectie hebben vreselijke hoest en maken piepende geluiden terwijl ze moeite hebben om lucht door hun gezwollen luchtwegen te verplaatsen. 'Als je het eenmaal hebt gezien, is het alsof je het nooit vergeet', zei ze ...

In de VS leidt de infectie elk jaar tot ongeveer 58.000 ziekenhuisopnames en 100 tot 300 sterfgevallen onder jonge kinderen, waardoor het de belangrijkste oorzaak van ziekenhuisopname bij zuigelingen in het land is.

Hoewel het een bijzonder risicovolle infectie is voor baby's die te vroeg zijn geboren en voor mensen met longproblemen of hartafwijkingen, ongeveer 40 procent van Amerikaanse zuigelingen die de afgelopen decennia aan RSV stierven, waren verder gezond.

Hoe slecht RSV ook is in de Verenigde Staten, het is wereldwijd erger. Elk jaar veroorzaakt het naar schatting 120.000 kindersterfte wereldwijd ... Er is momenteel geen goedgekeurde antivirale behandeling voor RSV bij volwassenen of kinderen, en de enige preventieve optie die momenteel bestaat, is verre van perfect ...

Baby's hebben iets beters nodig - iets betaalbaars dat alle baby's, en niet alleen de risicovolle, kan beschermen tegen deze seizoensgebonden plaag. Ook volwassenen hebben iets nodig om hen te beschermen tegen een virus dat betrouwbaar een enorme hoeveelheid ziekte veroorzaakt - idealiter iets dat zo goed is als een griepprik, of beter."

'Iets zo goed als een griepprik." Werkelijk? De aangepaste algehele effectiviteit van het seizoensgriepvaccin 2017/2018 voor de Verenigde Staten was slechts 36% tegen influenza A- en influenza B-virusinfectie7,8 en tussen 2005 en 2015 was de aangepaste algehele effectiviteit van het griepvaccin minder dan 50% meer dan de helft van de tijd - met een dieptepunt van slechts 10% in het seizoen 2004-05.9,10

Afgezien van de Covid-prik, is het moeilijk om een ander voorbeeld te vinden van waar een commercieel product niet meer dan de helft van de tijd kan werken en toch wordt aanbevolen en zelfs verplicht gesteld. Maar maak je geen zorgen, want volgens Vox zijn “RSV-vaccins super effectief.' Waar hebben we dat al niet eens eerder gehoord??

Verwacht dat de gestoorde COVID-maatregelen zullen worden hervat

Zoals voorspeld, beginnen "gezondheidsexperts" opnieuw op te roepen tot vrijwillige mondmaskers binnenshuis11 hoewel al het bewijs dat de afgelopen drie jaar is verzameld, bevestigt wat we in 2020 al wisten, en dat is dat gezichtsmaskers niets doen om virale infecties te stoppen.

En, zoals voorheen, bij gebrek aan feitelijk wetenschappelijk bewijs richt het verhaal zich in plaats daarvan op deugd. Maskers zou een manier zijn om iedereen te beschermen12 dus "doe gewoon je deel" en draag het, ook al beschermt het in werkelijkheid niemand.

Hetzelfde geldt voor vaccinatie. Beide griepvaccin en de COVID-vaccinatie zijn niet effectief gebleken, maar de aanbeveling13 is om ze verder te krijgen. En dit seizoen wordt van jullie verwacht dat je beide krijgt!

First-Ever RSV-vaccins verwacht in 2023

Het feit dat RSV nu wordt benadrukt als een ernstig risico, is begrijpelijk omdat de allereerste RSV-vaccins nu in de pijplijn zitten. Volgens CNN ,14  zijn vier verschillende RSV-vaccins "nabij beoordeling door de Amerikaanse Food and Drug Administration" en meer dan een dozijn andere zijn in proefstadium.

Dit omvat een "langwerkende injectie" speciaal voor baby's, die "direct na de geboorte" moet worden gegeven om ze te beschermen tegen RSV "gedurende zes maanden."Als dat geen perfect voorbeeld is van hoe media de perceptie van de basisbetekenis van een term proberen te veranderen, weet ik niet wat het is. Zes maanden werkt nauwelijks lang!

Historisch gezien hebben de meeste vaccins jarenlang, niet maanden, op zijn minst alleen antilichaambescherming geboden. Herken dat alle vaccins geen cellulaire immuniteit gebruiken om u te beschermen, wat veel belangrijker is dan de bescherming van humorale antilichamen. Deze extreem korte duur van alleen antilichaambescherming lijkt echter een kenmerk van mRNA-technologie te zijn, en inderdaad, ten minste sommige van deze nieuwe RSV-opnamen zijn gebaseerd op mRNA.

Moderna heeft aangekondigd dat het werkt aan een mRNA-prik voor RSV, die gepland staat voor release in 2023.15 Ze werken ook aan een combinatie van mRNA-prik voor Covid, RSV en griep. (Uiteindelijk wil Moderna een jaarlijkse mRNA-vaccin maken die alle top 10-virussen omvat die elk jaar tot ziekenhuisopnames leiden.16)

Janssen werkt ook aan een RSV-opname met behulp van een adenovirusvector, dezelfde technologie die wordt gebruikt in de Covid-opname, terwijl Pfizer en GlaxoSmithKline (GSK) "proteïne-subeenheid" RSV-vaccins testen voor zwangere vrouwen en senioren.17

Volgens Forbes ,18  heeft Pfizer op 1 november 2022 aangekondigd dat het klaar is om FDA-autorisatie te vragen voor zijn RSV-vaccin. In klinische onderzoeken werd deze vaccins aan zwangere moeders gegeven en de werkzaamheid werd niet gemeten aan de hand van het feit of het RSV verhinderde, maar door de ernst van de infectie bij in het ziekenhuis opgenomen baby's tijdens hun eerste levensmaanden.19

Waarom geen RSV-vaccin ooit op de markt is gekomen

Geen enkel vaccin voor RSV is ooit met succes ontwikkeld. Waarom? Omdat de vaccins een aanhoudende neiging hadden om een ergere ziekte te veroorzaken, een fenomeen dat bekend staat als antilichaamafhankelijke verbetering (ADE - antibody-dependent enhancement). Zoals uitgelegd door CNN :20

“De jacht op een effectieve manier om te beschermen tegen RSV stopte tientallen jaren nadat twee kinderen stierven in een rampzalige vaccinproef in de jaren zestig.

Die studie testte een vaccin gemaakt met een RSV-virus dat chemisch was behandeld om het inert te maken en vermengd met een ingrediënt genaamd aluin, om het immuunsysteem wakker te maken en te helpen reageren. Het werd getest op locaties voor klinische proeven in de VS tussen 1966 en 1968.

In eerste instantie zag alles er goed uit. Het vaccin werd getest bij dieren, die het goed tolereerden, en vervolgens aan kinderen werd gegeven, die ook goed leken te reageren.

'Helaas, dit vie ltegen, toen het RSV-seizoen begon, en veel van de gevaccineerde kinderen in het ziekenhuis moesten worden opgenomen en een ernstigere RSV-ziekte kregen dan normaal zou zijn gebeurd,', zei Steven Varga, een professor in microbiologie en immunologie aan de Universiteit van Iowa, die al meer dan 20 jaar RSV bestudeert en een nanoparticle-vaccin ontwikkelt tegen het virus.

Een studie21 gepubliceerd in het onderzoek wees uit dat 80% van de gevaccineerde kinderen die RSV kregen later ziekenhuisopname nodig had, vergeleken met slechts 5% van de kinderen die een placebo kregen. Twee van de baby's die aan het proces hadden deelgenomen, stierven.

De resultaten van de proef waren een seismische schok voor de vaccinwetenschap. De inspanningen om nieuwe vaccins en behandelingen tegen RSV te ontwikkelen, stopten toen onderzoekers probeerden te ontwarren wat er zo mis ging ... 'Het is in feite in veel opzichten waarom we een aantal dingen hebben die we vandaag hebben om de veiligheid van vaccins te controleren', zei Varga."

Bewaakt iedereen de veiligheid van vaccins?

De trieste ironie hier is dat hoewel we over hulpmiddelen voor het monitoren van de veiligheid van vaccins beschikken, de gegevens niet goed worden geëvalueerd en gebruikt in het besluitvormingsproces. Dus nee, we hebben GEEN functionerende vaccinveiligheidscontrole in de Verenigde Staten. Als de FDA en CDC de veiligheid daadwerkelijk zouden bewaken, met behulp van de tools die tot hun beschikking staan zoals bedoeld, zouden de COVID-opnamen binnen enkele maanden na hun vrijlating zijn ingetrokken.

Het zijn in ieder geval de gevaarlijkste en dodelijkste injecties die ooit in de geschiedenis zijn uitgebracht. Toch hebben de FDA en CDC alle veiligheidssignalen genegeerd en recentelijk de COVID-prik toegevoegd aan het vaccinatieschema voor kinderen Als er geen veiligheidscontrole is voor de COVID-prik, is er geen reden om veiligheidscontrole te verwachten voor enig ander nieuw vaccin of mRNA-injectie.

Wat er nog meer is, is dat er geen reden is om aan te nemen dat onderzoekers daadwerkelijk hebben bedacht hoe ze een RSV-vaccinatie kunnen maken die geen ADE of immuunopdruk veroorzaakt, die beide uw immuunrespons verdraaien bij latere blootstellingen van de ziekteverwekker waar u tegen 'geïmmuniseerd' bent, zodat u daadwerkelijk zieker wordt dan wanneer u nooit was gevaccineerd.

Dwaze technocraten op het gebied van volksgezondheid geloven dat de mRNA-technologie het eerder ondervonden probleem zal omzeilen, maar aangezien we nu tekenen van ADE en immuunopdruk - of originele antigene zonde - zien bij degenen die de COVID-prik hebben gekregen, is er geen precedent om zoiets aan te nemen.

Het is belangrijk om te beseffen dat de COVID-pandemie de autorisatie- en goedkeuringsprocessen voor medische interventies radicaal heeft veranderd. Alles staat nu op het spoor, wat de sluizen opent voor een snelle winstmakerij.

In plaats van proeven te eisen die een decennium of langer beslaan, worden mRNA-opnamen uitgerold na slechts enkele maanden testen, en een groot deel van de veiligheid wordt verondersteld op basis van de vermeende veiligheid van de COVID-vaccinaties.

"Geallegieerde veiligheid" zijn hier de sleutelwoorden, aangezien meer dan 1,4 miljoen meldingen van bijwerkingen na de COVID-prik zijn aangemeld in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), waaronder meer dan 31.600 doden.22 Volgens de FDA en CDC is GEEN van deze sterfgevallen toe te schrijven aan de vaccinaties, wat op zich een statistische onmogelijkheid is.

Angst zaaien is een middel om gehoorzaamheid te bevorderen

                      Video Link: https://youtu.be/wuOxG-rnj30

Deze bioveiligheidscrisis moet voor onbepaalde tijd voortduren omdat dit de belangrijkste rechtvaardiging is achter The Great Reset. Daarom is de doelpaal voor "openbare veiligheid" de afgelopen drie jaar steeds verder verwijderd terwijl we alsmaar verder gingen. Met regelmatige tussenpozen is er weer een Chicken Little-waarschuwing geweest dat de lucht nog steeds naar beneden valt en dat we onze waakzaamheid niet moeten laten verslappen.

Naarmate de herfst en de winter aanbreken, zullen we een nieuwe golf van onheil en somberheid voorspellen voor iedereen die weigert een masker te dragen en alle vaccinaties te nemen. Op een bepaald moment moet je beseffen dat hoe meer je toegeeft en gehoorzaamt, hoe meer je moet toegeven en gehoorzamen. Er komt echt geen einde aan wat ze van u kunnen en zullen afnemen, en vasthouden aan de overtuiging dat uw regering nooit [zelf de blanco invullen] wordt met de dag gevaarlijker.

Het is ook belangrijk om te beseffen dat uw regering niet de ultieme macht is. Onze regeringsfunctionarissen nemen ook bevelen op, van wat vaak de ‘deep state’ wordt genoemd. Het is helemaal geen regering, maar een wereldwijde, verborgen machtsstructuur die aan niemand verantwoording schuldig is, terwijl iedereen wordt beïnvloed en gemanipuleerd om een nieuwe wereldorde tot stand te brengen.

In de afgelopen jaren werd naar deze schimmige kliek van machtsmakelaars verwezen onder de term de Nieuwe Wereldorde. In 2020 kwam het World Economic Forum op het openbare toneel en kondigde The Great Reset aan, wat niets anders is dan de nieuwe naam NWO (de Nieuwe Wereld Orde).

In de bovenstaande video vertelt onderzoeksjournalist Harry Vox dat uitbraken van ziekten, quarantaine en uitgaansverboden essentiële instrumenten zijn in de toolkit van de heersende klasse, en hoe deze tools zouden worden gebruikt om de volgende controlefase in te luiden.

Het interview, dat in 2014 plaatsvond, klinkt vandaag meer dan een beetje profetisch, aangezien deze drie onmisbare instrumenten voor totalitaire controle al drie jaar deel uitmaken van onze realiteit. Daarin verwijst Vox ook naar "Scenario's voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling"23 een document van de Rockefeller Foundation, waarin ze een "Lockstep" -scenario uiteenzetten, waarin de wereldwijde reactie op een fictieve pandemie wordt beschreven.

Ze hebben je al verteld wat het eindspel is

Hoewel de naam en oorsprong van het virus verschillen, is het scenario uiteengezet in "Scenario's voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling"24 en sluit nauw aan bij wat we hebben meegemaakt in het tijdperk van COVID, vooral het dodelijke effect op de economieën.

Het scenario voorspelde dat de internationale mobiliteit tot stilstand kwam, waardoor de industrieën, het toerisme en de wereldwijde toeleveringsketens slopend werden. "Zelfs lokaal zaten normaal bruisende winkels en kantoorgebouwen maandenlang leeg, verstoken van zowel werknemers als klanten", luidt het document.

In het verhaal van Rockefeller wordt China geprezen om zijn snelle oplegging van universele quarantaine van alle burgers, die effectief bleek te zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Het is belangrijk op te merken dat universele quarantaine - lockdowns van gezonde mensen - nog nooit eerder is gebruikt bij de bestrijding van infectieziekten, en daar is een reden voor. We wisten al dat het niet werkt.

Veel andere landen waar leiders “hun autoriteit verlegden” en hun burgers strenge beperkingen oplegden - "van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot lichaamstemperatuurcontroles bij de toegang van gemeenschappelijke ruimtes zoals treinstations en supermarkten" - deden het ook goed, in dit Rockefeller scenario.

Luister naar het ongeloof in de stem van de interviewer wanneer hij vraagt of Vox echt gelooft dat zoiets zou kunnen gebeuren, dat we in de rij zouden moeten staan om onze temperatuur te laten controleren voordat we een gebouw binnengaan.

Ieder van ons heeft dit nu moeten doen, dus we weten dat het mogelijk is. En als dat mogelijk is, waarom dan niet de rest van het Lockstep-plan, dat ons vertelt dat: “Zelfs nadat de pandemie was vervaagd, deze meer autoritaire controle en toezicht op burgers en hun activiteiten vastzaten en zelfs intenser werden."

Fool Me Once, Shame on You, Fool Me Twice ...

                     Video Link: https://youtu.be/Y1Ip6_U2lIo

We kunnen het ons niet langer veroorloven om niet te geloven in de lengte die de globalistische elites, de niet-verkozen “diep state”, kunnen en zullen gaan om de totale controle te grijpen. Ze hebben ons al verteld wat het ultieme plan is: bioterrorisme gebruiken om de controle over de hulpbronnen, rijkdom en mensen van de wereld over te nemen.

Het enige wat we moeten doen is het geloven en beseffen dat het enige dat hen de macht geeft om hun wil op te leggen, onze angst is. Zolang we voor angst kiezen en eisen dat onze regering ons beschermt, hebben ze alle kansen om te winnen. Hopelijk heeft een duidelijke meerderheid van de mensen deze les inmiddels geleerd en zal ze niet voor de tweede keer voor dezelfde trucs vallen.

Zullen ze deze winter hetzelfde draaiboek gebruiken? Zeker weten. We zien al de oproep tot deugd. Ze vertellen ons dat het dragen van maskers en vaccinatie vrijwillig zijn, maar worden aanbevolen 'om anderen te beschermen."Zo begon het allemaal in 2020 en kijk waar we terecht zijn gekomen.

Wil je dat allemaal echt nog een keer doormaken??

Zo niet, zeg dan vanaf het begin gewoon "nee".

Zeg nee tegen maskers.

Zeg nee tegen sociale afstand.

Zeg nee tegen het annuleren van de vakantie.

Zeg nee tegen locksdowns.

Zeg nee tegen griepvaccins en COVID-vaccins.

Zeg gewoon "NEE" tegen hun angstgevoelens en leef je leven. 

Angst is een hulpmiddel om je te beheersen, maar dat werkt alleen als je er in meegaat

Gooi de angst weg en neem gewoon de controle over uw gezondheid

Hoewel influenza, RSV en COVID voor bepaalde personen met een hoog risico problematisch en gevaarlijk kunnen zijn, zijn de algehele risico's die daarmee gepaard gaan voor de meesten onder ons verwaarloosbaar. Denk maar eens terug aan je leven - hoe vaak heb je verkouden of griep gehad? Ben je er nog?? Hoeveel mensen ken je van wie er stierf door verkoudheid of griep?

Op dit moment heeft de overgrote meerderheid van de mensen ook COVID gehad en is hier om te getuigen van de niet-dodelijkheid ervan. Helaas bevinden degenen die verschillende COVID-vaccinaties hebben gekregen zich nu in de categorie met een hoog risico en kunnen ze in feite een ernstigere infectie krijgen. Voor de ongevaccineerden vormen de nieuwste varianten een uitzonderlijk laag risico.

Je immuunsysteem sterk houden is de beste manier om jezelf tegen alle infecties te beschermen, en er zijn veel effectieve manieren om dat te doen, waaronder de volgende. Volg de verstrekte hyperlinks voor meer informatie.

Optimaliseer uw vitamine D-gehalte — Het op tijd nemen van vitamine D hebben bewezen dat ze op het gebied van nieuwe varianten van COVID-19 deze verminderen. Van vitamine D-suppletie is ook een vermincering van het risico op ziekte25 en griep ,26,27 bekend omdat het je aangeboren immuniteit vergroot.

Tijdsbeperkt eten (TRE) en intermitterend vasten

Immuunversterkende nutraceuticals zoals vitamine C, quercetine met zink en N-acetylcysteïne (NAC) — Zink is een nieuw antiviraal midden met een raspectrum en quercetine helpt het naar de cel te transporteren, waar het knikje is. Vitamine C is ook een première behandeling voor veel infecties en helpt de algehele immuunfunctie te versterken.

NAC is ondertussen een voorloper van gereduceerde glutathion, die specifiek een cruciale rol lijkt te spelen in COVID-19. Voordelen van NAC zijn onder meer het remmen van de expressie van pro-inflammatoire cytokines, het verbeteren van de T-celrespons en het remmen van de hypercoagulatie die kan resulteren in beroerte en / of bloedstolsels die het vermogen om zuurstof in de longen uit te wisselen verminderen.

 

Bronnen en referenties

·         1, 3 Yahoo News 29 oktober 2022

·         2 NPR 24 oktober 2022

·         4 CDC RSV Interactive Dashboard, Screenshot, gepakt op 26 oktober 2022

·         5 DCist 20 oktober 2022

·         6 Vox 1 november 2022

·         7 CDC.gov MMWR 16 februari 2018; 67 (6): 180-185

·         8 The Lancet 6 april 2016

·         9 CDC, 21 december 2015 Effectiviteit van griepvaccins: hoe goed werkt het griepvaccin?

·         10 CDC, 14 februari 2019

·         11, 12 Global Health News 31 oktober 2022

·         13 De Grio 30 oktober 2022

·         14, 17, 20 CNN 31 oktober 2022

·         15 World Economic Forum, COVID-19: What’s Next? 17 januari 2022, 6:25

·         16 CNBC 10 januari 2022

·         18 Forbes 1 november 2022

·         19 Pfizer 1 november 2022

·         21 Klinische en vaccinimmunologie 7 maart 2016

·         22 OpenVAERS, gegevens tot en met 21 oktober 2022

·         23, 24 Scenario's voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling

·         25 NIH Research Matters 9 maart 2009

·         26 Nutriënten april 2020; 12 (4): 988

·         27 Canadese huisarts juni 2015; 61 (6): 507

 

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/07/tripledemic.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20221107Z2&cid=DM1276268&bid=1638696504

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...