dinsdag 16 augustus 2022

Plots doodgaan is vanaf nu in strijd met de richtlijnen van Facebook


Facebook heeft berichten met de hashtag ‘diedsuddenly’, plotseling gestorven, op haar platform verborgen. De reden? ‘Bepaalde inhoud in deze berichten is in strijd met onze richtlijnen voor de community’.

Als gebruikers zoeken op de hashtag verschijnen er geen resultaten en toont Facebook een bericht waarin staat dat ze worden verborgen.

Op Twitter wordt de hashtag gebruikt om nieuwsberichten te verspreiden over mensen die plotseling en onverwacht zijn doodgegaan. In de meeste gevallen gaat het om mensen die volledig zijn gevaccineerd tegen corona.

Schokkende verhalen

Het was al niet toegestaan om op Facebook te schrijven dat coronavaccins giftig of gevaarlijk zijn, of autisme kunnen veroorzaken. Daarnaast wordt het bereik van ‘schokkende verhalen’ over de vaccins beperkt. Het gaat daarbij bijvoorbeeld over mensen die binnen een week na vaccinatie waren overleden.

Tijdens de coronacrisis censureerde Facebook kritische berichten over mondkapjes en lockdowns, en berichten waarin beweerd werd dat het coronavirus uit het lab komt. Toen president Biden aankondigde de oorsprong van corona te gaan onderzoeken, werden berichten over de labtheorie weer toegelaten.

Eén van de meest voorkomende doodsoorzaken

Saillant detail: Facebook werkt samen met de door Pfizer gesteunde CDC Foundation om de vaccinatiegraad te verhogen.

“Eén van de meest voorkomende doodsoorzaken van het moment, en er mag niet over gesproken worden?” vraagt de Belgische arts Anne Fierlafijn.


Gideon van Meijeren waarschuwt: ‘Regering wil ook gezonde mensen van hun vrijheid kunnen gaan beroven’


Wat de regering nu wil, dat is een nieuwe trend die is ingezet gedurende het grote coronaschandaal, namelijk dat ook gezonde mensen van hun vrijheid beroofd kunnen worden. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) dinsdag in het tv-programma Ongehoord Nieuws over de nieuwe permanente coronawet.

Hij merkte op dat dit uniek is in de geschiedenis van infectieziektebestrijding. “Dat is nu iets wat permanent gemaakt wordt. Zeer zorgwekkend,” waarschuwde Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onze vrijheden zijn voorwaardelijk

Nu komt de aap uit de mouw: ze willen permanent die grondrechtenbeperkende tirannieke maatregelen kunnen opleggen, aldus het Kamerlid.

“Mensen worden afhankelijk gemaakt van de overheid. Al onze vrijheden zijn voorwaardelijk. En je kunt die vrijheid alleen maar terugkrijgen als je weer gaat voldoen aan de eisen die de overheid daaraan stelt,” lichtte hij toe.

Militant verzet

“Wij roepen op tot massaal, krachtig, militant verzet tegen deze tirannieke overheid, die nu weer hetzelfde circus opnieuw wil gaan beginnen,” zei Van Meijeren.

Hij voegde eraan toe dat we via alle verschillende kanalen – vanuit de politiek, vanuit de media – die aanval moeten blijven inzetten en zorgen dat het systeem uiteindelijk zodanig gaat kraken dat het op een dag in elkaar stort. 


Viervoudig gevaccineerde Pfizer-baas test positief op corona: ‘Is dit een reclamestunt?’


De baas van vaccinmaker Pfizer, Albert Bourla, laat op Twitter weten dat hij positief getest is op corona. Hij zegt ‘dankbaar’ te zijn dat hij vier doses van het Pfizer-vaccin heeft gekregen en voegt toe dat hij ‘hele milde klachten’ heeft. Bourla is naar eigen zeggen in zelfisolatie gegaan en heeft een coronapil genomen.


Zijn bericht maakt veel los. Ter herinnering: vorig jaar schreef Bourla dat het Pfizer-vaccin 100 procent effectief was tegen corona. “Dat gebeurt zeker pas na de vijfde dosis, toch Bourla?” schrijft de Canadese advocaat David Freiheit sarcastisch.


FVD-leider Thierry Baudet voegt hieraan toe: “Ik weet niet of dit serieus bedoeld is, of een sterk staaltje satire. Omdat zijn prikjes falen, slikt de bangerik nu als een malle Paxlovid-pilletjes van eigen merk. Nee, het moet wel satire zijn!”

Reclamestunt

“Als je nog niet dacht dat de man gek was, dan weet je het nu,” reageert regisseur Dick Maas.

De Belgische huisarts Frank Peeters vraagt: “Is dit een reclamestunt van de CEO van Pfizer? Vier prikken van zijn eigen bedrijf en toch wordt hij nog ziek. Dankzij de Paxlovid, ook een product van Pfizer, gaat hij het ‘overleven’. Een normaal mens zou in deze situatie eerder van schaamte in de grond kruipen.”

Ze lachen ons uit

“De leugen dat de prik transmissie zou voorkomen, werd gebruikt om de wereld ervan te overtuigen dat het uitsluiten van miljoenen ongeprikte mensen ‘gerechtvaardigd’ was. Een leugen die nooit formeel is ingetrokken. Niemand is verantwoordelijk gesteld. En nu twittert de CEO van Pfizer dit. Ze lachen ons uit,” stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Eind 2020 zei Bourla dat hij nog geen coronavaccin had gehaald omdat hij niet wilde voordringen.

En ook de volledig gevaccineerde en tweevoudig geboosterde Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin is vandaag positief getest op het coronavirus. De minister adviseert iedereen zich te laten boosteren.

Amerikaanse RIVM schrapt stilletjes claim dat mRNA en spike-eiwit maar kort in lichaam blijven

 15 AUGUSTUS 2022

Redactie Blckbx

 


Het Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) – vergelijkbaar met het RIVM – heeft onlangs bepaalde ‘feiten’ over de mRNA-vaccins stilletjes verwijderd. Het stelt nu niet langer dat mRNA en spike-eiwit maar kort in het lichaam blijven.

 Zonder er ruchtbaarheid aan te geven, heeft het CDC in juli bepaalde informatie – die het ‘Feiten over de mRNA-COVID-19-vaccins’ noemt – geschrapt.

Verdwenen ‘feiten’

Op 15 juli was er nog te lezen dat ‘mRNA en spike-eiwit niet lang in het lichaam blijven’. Het stelde toen dat ‘onze cellen mRNA van deze vaccins afbreken en zich er binnen enkele dagen na vaccinatie van ontdoen’. Over spike-eiwit schreef het CDC toen nog: “Wetenschappers schatten in dat spike-eiwit, net als andere eiwitten die ons lichaam produceert, een paar weken in het lichaam kunnen blijven.”

 Onderstaand screenshot van de webpagina met ‘de feiten’ van voor 15 juli is nog terug te vinden met behulp van de Way Back Machine.

 Tekst gaat verder onder de afbeelding


Na 15 juli zijn deze ‘feiten’ simpelweg niet meer te lezen. Wanneer men nu de betreffende webpagina bezoekt, is onderstaande informatie te vinden.

 Tekst gaat verder onder de afbeelding

De beweringen over hoelang mRNA en spike-eiwit in het lichaam blijven, zijn simpelweg geschrapt. De reden daarvoor is niet bekend. Onderaan de pagina staat nog wel een klikbare link met de tekst ‘Hoelang blijven mRNA en spike-eiwit in het lichaam?’

Tekst gaat verder onder de afbeelding


 De link verwijst naar een webpagina van Nebraska Medicine, waar de eerdere beweringen nog wel staan. Maar voordat de pagina opent, geeft het CDC een waarschuwing dat het ‘de juistheid van een niet-federale website niet kan garanderen’.

 In januari verscheen er nog een peer reviewed studie van Stanford University-onderzoekers waaruit naar voren kwam dat mRNA en spike-eiwit tot wel acht weken na vaccinatie aanwezig zijn in kiemcentra van lymfeklieren. Dr. Robert Malone noemde de uitkomsten van dat onderzoek een ‘nachtmerrie voor het gezondheidsbeleid’.

Soepeler corona-richtlijnen

In een andere opmerkelijke ommekeer kondigde het CDC vorige week nieuwe corona-richtlijnen aan die veel soepeler zijn dan voorheen. Zo hoeven ongevaccineerden en mensen die niet up-to-date zijn wat betreft boosters niet meer in quarantaine na blootstelling aan het virus. Leerlingen hoeven niet meer getest te worden als ze in contact zijn geweest met een besmet persoon, voordat ze weer naar school mogen. En het CDC legt veel minder nadruk op afstand houden. De focus ligt nu op het beschermen van kwetsbare groepen, in plaats van op maatregelen die de gehele bevolking treffen.

 

https://www.blckbx.tv/corona/amerikaanse-rivm-schrapt-stilletjes-claim-dat-mrna-en-spike-eiwit-maar-kort-in-lichaam-blijven?utm_source=Blckbx&utm_campaign=fc6570a570-EMAIL_CAMPAIGN_2022_08_16&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-fc6570a570-561840125

OM vervolgt politieagent die Denisa vol raakte met waterkanon: ‘Ze lijken gelukkig niet met alles weg te komen’



Het Openbaar Ministerie vervolgt een agent voor mishandeling tijdens een coronademonstratie vorig jaar januari in Eindhoven. Zij spoot met een waterkanon van korte afstand een vrouw omver, die daardoor zwaargewond raakte aan haar hoofd.

Volgens het OM is het waterkanon niet bedoeld om te richten op individuen en was het gebruik ervan daarom disproportioneel. Op 24 januari 2021 betoogden mensen in het centrum van Eindhoven tegen de coronamaatregelen. De politie zette ook traangas in.

Welkom in Nederland

Na het voorval schreef de vrouw die geraakt werd, de Tsjechische Denisa, op Facebook dat ze een gebroken schedel en 15 hechtingen had. Ze lag vier uur in het ziekenhuis.

“Dit is nog niet voorbij,” zette ze erbij. In een ander bericht schreef ze: “Een gestolen politiewagen, een ontsnapt paard, auto’s die in brand worden gestoken, beveiligingscamera’s die kapot worden geslagen, welkom in Nederland.”

Dit is zeker nog niet het einde

Haar vriend Michael zei op Facebook: “Zij doet geen vlieg kwaad en is een schat van een meid. Ze had dood kunnen zijn: schedelbreuk, 15-18 hechtingen, dikke lip, blauw ook en helemaal beurs. We liepen al filmend rustig weg van de commotie en vervolgens probeerde de politie zijn waterkanon vrolijk uit op nog geen 10 meter afstand van een betonnen achtergrond.”

“Ze maakt het nu goed, maar dit is zeker nog niet het einde,” waarschuwde Michael.

De politieagent zei ‘te willen voorkomen dat de vriend van de vrouw de politie zou aanvallen met een kettingslot’.

Zo werd Denisa geraakt:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verantwoording afleggen

Veel mensen zijn blij dat de agent wordt vervolgd. “Ik kan nog steeds woest worden op de mensen die vrolijk dit filmpje deelden en dat we zo met ‘wappies’ moesten omgaan. Goed dat zij nu vervolgd wordt voor deze actie. Deze demonstranten kwamen op voor onze rechten in de donkere tijden van ‘n massapsychose,” zegt bioloog Richard Steenvoorden.

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols twittert: “De echte schuldigen zijn niet de agenten die het vieze werk opknappen, maar hun superieuren die een sfeer van rechteloosheid creëren. Zij zullen op een dag verantwoording moeten afleggen voor het ophitsen van de politie tegen de bevolking.”

“Als er filmmateriaal is en daaropvolgend sociale druk lijken dit soort agenten gelukkig niet met alles weg te komen. Filmen tijdens demonstraties en video’s verspreiden, is noodzakelijk,” schrijft FVD-Statenlid Joyce Vastenhouw.

WEF-adviseur Yuval Harari: ‘We hebben het grootste deel van de bevolking niet nodig’


We stevenen af op een wereld waarin mensen ‘geen onderdeel meer zijn van het verhaal van de toekomst’, dankzij kunstmatige intelligentie en andere technologieën. Dat zei Yuval Noah Harari, een belangrijke adviseur van het World Economic Forum en goede vriend van Klaus Schwab, in gesprek met Chris Anderson, de directeur van TED Talks.

Er zijn allerlei slimme mensen in Californië, in New York en in Peking die een indrukwekkende toekomst plannen met kunstmatige intelligentie, met bio-engineering, met wereldwijde connectiviteit en dat soort zaken. Het gevolg is dat het voor mensen voelt alsof ze niet nodig zijn, aldus Harari.

Misschien krijgen ze wat kruimels toegeworpen als ze zich goed gedragen, zoals een basisinkomen, maar het is in psychologisch opzicht veel erger om je nutteloos te voelen dan om je uitgebuit te voelen, vervolgde hij.

Overbodig

“We hebben het grootste deel van de bevolking gewoonweg niet nodig omdat de toekomst gaat over het ontwikkelen van meer en meer verfijnde technologie zoals kunstmatige intelligentie en bio-engineering. De meeste mensen dragen niets bij, behalve misschien hun data,” zei Harari, toevoegende dat deze technologieën mensen in toenemende mate overbodig maken.

Als de meeste taken worden uitgevoerd door robots en kunstmatige intelligentie, kunnen mensen zich gaan richten op dingen die ze interessant vinden, zei Anderson.

Harari was het met hem eens dat er veel nieuwe banen zullen ontstaan, maar merkte daarbij op dat de meeste mensen daar niet geschikt voor zullen zijn en achterblijven.

Race

Anderson vroeg of er ook scenario’s denkbaar zijn waarin de mens wel deel uitmaakt van het verhaal. Harari ontweek de vraag en waarschuwde dat ‘er nu een race gaande is om de mensheid en jou in het bijzonder te hacken’.

Je moet de concurrenten van de grote corporaties voorblijven, namelijk de overheden die je proberen te hacken. Je moet jezelf dus beter leren kennen omdat er nu krachten actief zijn die je proberen te hacken, zei hij.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...