zaterdag 6 januari 2024

FDF-voorman waarschuwt: ‘Dit ziet er niet best uit, het gaat helemaal fout’


De Duitse boeren hebben al succes. Zelfs voordat ze actie zijn gaan voeren, is het succes al daar. De trekkerbelasting is van de baan en de dieselverhoging is uitgesmeerd, weet voorzitter van Farmers Defence Force Mark van den Oever.

“Het is nog niet genoeg, ze gaan gewoon gas geven maandag,” voegt hij toe. Er zullen vanuit Nederland ook groepen boeren zijn die aanhaken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het gaat helemaal fout

Van den Oever waarschuwt dat Nederlandse veehouders vanaf volgend jaar tussen de 50.000 en 100.000 euro gaan inleveren. “Dit ziet er niet best uit. Het gaat helemaal fout.”

De politiek gaat de boeren volgens hem niet redden. “Die formatie gaat eeuwig lang duren. De VVD gaat trekken en rekken.” En al die tijd zit er nog een demissionair kabinet dat ‘ons in hoog tempo de nek omdraait’.

Samen moeten we het gaan doen

“We zullen met z’n allen weer in de benen moeten komen,” benadrukt de FDF-voorman. “We zullen het met z’n allen moeten doen, één front vormen, net als de Duitsers.”

“Nu zullen we weer moeten zeggen: genoeg is genoeg. Samen moeten we het gaan doen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Vergeet de Epstein-lijst, dit is waar het allemaal om draait

Een Amerikaanse rechter heeft een lijst met namen vrijgegeven van mensen die banden hadden met pedofiel Jeffrey Epstein. In de documenten komen namen voor van verschillende invloedrijke personen, waaronder prins Andrew en oud-president Clinton.

Glenn Beck wees er in zijn show op dat het beruchte zwarte boekje van Epstein in het bezit van de FBI is. De veiligheidsdienst heeft al het bewijs en waarschijnlijk alle video-opnames, aangezien agenten alles hebben meegenomen uit Epsteins huis.

De directeur van de FBI heeft al deze informatie tot zijn beschikking. Hoogstwaarschijnlijk voerde Epstein een inlichtingenoperatie uit voor een land, waarschijnlijk de Verenigde Staten, zei Beck. “Hij chanteerde mensen. Daarom zegt niemand iets over hem. Hij zou bijna overal mee weg kunnen komen.”

Ongelooflijk gevaarlijk

Beck vraagt zich af waarom één iemand binnen de overheid toegang heeft tot al deze informatie. “Zouden we niet allemaal toegang moeten hebben, aangezien het hier rijken, machtigen en mensen met politieke connecties betreft?”

Waarom geeft de FBI niet gewoon alles vrij? Om hun eigen mensen te beschermen, zeggen ze. “Dit is zo ongelooflijk gevaarlijk. Stalin zou zijn vingers hierbij aflikken.”

De informatie van Epstein bevat waarschijnlijk meer belastende dingen over mensen dan J. Edgar Hoover in zijn 37 jaar als FBI-directeur heeft verzameld.

Laptop van Hunter Biden

Beck vindt dat we het niet langer moeten hebben over de namen op de Epstein-lijst die nu is vrijgegeven en die verder niets onthult. We moeten het vooral hebben over de vraag waarom de FBI niet alles openbaar maakt.

Dit is dezelfde FBI die de laptop van Hunter Biden al twee jaar in bezit had toen er verhalen over naar buiten begonnen te komen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

ChatGPT is hard op weg om van de menselijke ziel handelswaar te maken

zaterdag, 06 januari 2024 10:20  Hits: 1295

 de gevaren van ChatGPT  Iedereen kan sinds kort de schrijvende chatbot genaamd ChatGPT gebruiken. Sommigen zijn daar heel blij mee, anderen niet.

Er leven al lang zorgen over de rol die Kunstmatige Intelligentie (KI) of Artificial Intelligence (AI) mogelijk in zal gaan nemen.


Het volgende artikel is een bijdrage van Erick van Dijk, met aan het eind een door hem in het Nederlands ondertitelde video.


Ik wordt bedreigd. Niet in mijn voortbestaan, geen doodsbedreigingen of zo. Het gevaar komt uit een weinig geziene hoek. Hoewel, met het oog op technologische ontwikkelingen leven er al lang zorgen over de rol die Kunstmatige Intelligentie (KI) of Artificial Intelligence (AI) mogelijk in zal gaan nemen.

Zorgen die in deze video worden verwoord door muzikant Nick Cave, in een reactie op een brief die hij ontving van twee fans met de vraag wat hij vond van GhatGPT ten aanzien van creativiteit.

Zorgen die ik deel. Voor mij lag uiting van creativiteit in gitaar spelen en zingen. Als kind al. Ik kwam ‘s ochtends beneden en het eerste dat ik deed was de radio aanzetten, ervoor te gaan zitten en meezingen … nou ja, de gezongen klanken nabootsen, met liters “mamma appelsappen.” Ik was drie, wat wil je?

Wat jaren later keek ik elke week uit naar Top Pop, lange tijd het enige popprogramma op tv, in een tijd ver voor internet en YouTube, waar je tegenwoordig zo goed als alles kunt vinden van om het even welke artiest.

Toen wist ik wat ik later wilde worden. Popmuzikant! Weer eens wat anders dan brandweerman. Ik kreeg een Spaanse gitaar, niet echt wat ik wilde, en les in klassieke gitaar, wat ik niet wilde. Tja, ouders … Het duurde dan ook niet lang tot ik niet meer naar de les ging en van de vijf gulden (de Nederlandse munteenheid voor de euro, dit voor de jonkies onder jullie) snoep kocht om daar vervolgens weer vriendjes mee te kopen.

Wat ook niet lang duurde was het telefoontje van de gitaarleraar naar mijn moeder, waarom ik niet meer kwam. ‘s Avonds klappen, de gitaar verdween voor jaren achter slot en grendel.

Weer zo’n vijf jaar later, dit boefje zat inmiddels op een internaat, had ik weer de mogelijkheid om les te nemen, maar nu met populaire liedjes. Deze keer zette ik door en leerde in een paar maanden de basisakkoorden spelen, waarmee je zo goed als alles mee kon spelen. Blij!

Bij toeval rolde ik in het geluid mixen van live bandjes, wat leidde tot een jaar stage in een heuse opnamestudio, de Tango Studio in Eindhoven. Hier leerde ik hoe muziek tot stand kwam, hoe het in elkaar zat, en ik ging me er meer en meer in verdiepen.

Naast mixen en thuis spelen stond ik ook jarenlang verschillende keren per week uren lang op straat te spelen. En waar ik vroeger van droomde kwam uit. Ik werd gezien en gehoord door een beroepsmuzikant die wonderwel net bij mij in de straat was komen wonen. Hij vroeg me of ik samen met hem als duo wilde spelen. Betaald!

Dat deden we, mijn eerste schreden als beroepsmuzikant! Wow! Het werd nog mooier. Hij werkte ook voor een groot partybedrijf, regelde een auditie die zeer succesvol was, en zo speelde ik vier jaar op bedrijfsfeesten met een thema, die ik ook presenteerde.

Ik kan niet uitleggen hoe diep muziek me kan raken, hoe ik erin opga. Ik kan me dus goed verplaatsen in wat Nick Cave zegt.

Nu is mijn kunst taal. En daarin ligt de bedreiging. Ik geniet van het vertalen en schrijven, tot ik wordt vervangen door ChatGPT?

Zo gaan ze ons land (= Nederland maar geldt ook voor bvb. België e.a. -Red.) definitief slopen

Hits: 1136
slopen van NederlandAls we kijken naar de nabije toekomst, dan is ons land één van de eersten die volledig zal worden gesloopt.

Dat dit alles gebeurt op basis van totale leugens interesseert ze totaal niet.


De mens is van nature goedgelovig en gaat er niet vanuit dat er krachten actief zijn die alles tot de grond toe willen slopen om vervolgens een voor hen ideale maatschappij neer te zetten.

Ze noemen dit al heel lang de New World Order, een communistische staat met 24/7 controle van de burgers met geen enkele privacy en geen bezit.

Om deze nieuwe George Orwell staat tot stand te brengen moet de oude eerst worden gesloopt.

En daarvoor gebruiken ze de fabel van door de mens veroorzaakte wereldwijde opwarming. Dit wordt ook wel de grootste zwendel aller tijden genoemd, want er is nog nooit een wetenschapper die de opwarming van de aarde via de door de mens uitgestoten CO2 heeft kunnen aantonen.

En toch… Toch heeft ons land op basis van die totale zwendel een klimaatwet.

Deze wet biedt een kader voor de ontwikkeling van beleid gericht op het onomkeerbaar en stapsgewijs terugdringen van de emissies van broeikasgassen in Nederland, tot een niveau dat 95% lager ligt in 2050 dan in 1990, teneinde wereldwijde opwarming van de aarde en de verandering van het klimaat te beperken.

Die wet gaat ons land slopen en wel volledig.

Wat betekent dit? Tussen 2020 en 2050 is er volgens ramingen door de Werkgroep Financiering Energietransitie van het Interdepartementaal Beleid Onderzoek IBO (ministerie van Financiën) naar verwachting € 680 miljard mee gemoeid, waarvan 330 miljard vervangingsinvesteringen die los staan van het klimaatbeleid.

Hoe krankzinnig die klimaatwet is blijkt uit het volgende:

In het meest recente IPCC AR6-rapport wordt de klimaatangst nog verder vergroot en ook GroenLinksPvdA houdt vast aan het urgente klimaatbeleid voor onze toekomst en die van onze kinderen: “hoe langer we wachten, hoe moeilijker en duurder het wordt”. Hoeveel moeilijker en duurder kan het worden als het effect elfduizendste procent CO2-uitstootvermindering is, waarmee we voor € 10 miljard per jaar een CO2-uitstootreductie realiseren die China in drie uur uitstoot?

Het is daarom ook van het allergrootste belang dat iedereen stopt met het geloven in de klimaatzwendel.

Want, zolang grote groepen nog steeds denken dat zij de temperatuur op aarde kunnen controleren, zal ons land stap voor stap, stukje bij beetje worden gesloopt.


Rockefeller Rob lacht iedereen keihard uit, terwijl hij op het vliegtuig stapt naar Argentinië.

mRNA Covid Vaccines Worsen Diabetes, Study Finds


Ook in 2024 werkt deze truc nog fantastisch

 
Hits: 2

we worden bespeeldVeel mensen zijn het nieuwe jaar begonnen met een wat ongemakkelijk gevoel over de situatie in de wereld.

Overal vliegen mensen elkaar in de haren en langzaam maar zeker gaan we naar een kookpunt.


Dat de grote massa overal intrapt is een bekend feit.
De Main Stream Media kunnen de meest onzinnige sprookjesverhalen rondstrooien en grote kans dat de bulk van de bevolking deze gelooft.

Om een eind te maken aan de onzin van de MSM kwamen jaren geleden de alternatieve media tevoorschijn.

Dat ging een tijdje goed en bij die alternatieve media kon je de echte waarheid vinden, ongeacht waar die naar toe leidde.

Maar, sinds de nep coronapandemie is er een wildgroei ontstaan in alternatieve nieuwsbronnen en kregen we wat David Icke noemt Mainstream Alternative Media (MAM).

Op het oog nieuwsbronnen voor wakkere mensen, in werkelijkheid nieuwsbronnen die deze mensen vangen met mooie verhalen die grote delen waarheid bevatten, maar nooit de hele waarheid en altijd zodanig dat het volk meer gepolariseerd raakt dan ooit.

Met andere woorden: Het volk vliegt elkaar in de haren en de kwade krachten in de achtergrond lachen in hun vuistje, want niemand kijkt naar hen.

We zullen enkele voorbeelden geven van hoe dat werkt in de praktijk.

Mensen die de Palestijnen steunen worden automatisch links of extreemlinks genoemd en mensen die de boeren steunen worden automatisch rechts of extreemrechts genoemd.

Want, op het moment dat je mensen in een vakje kunt stoppen heb je al een tegenstelling gecreëerd.

Wat er in werkelijkheid zou moeten gebeuren is dat mensen kijken naar de werkelijkheid.

Waarom hebben de Palestijnen steun nodig van de hele wereld en niet alleen van links?

Dit wordt heel goed uitgelegd in de volgende video door de Amerikaans-Palestijnse advocaat Lara Elborno.

Tekst gaat door na de video.


Alleen de ‘linkse mensen’ schijnen zich druk te maken over het lot van de Palestijnen, de ‘rechtse mensen’ steunen veelal Israël.

Maar, als alle internationale wetten door een land als Israël aan haar laars kunnen worden gelapt, dan heeft dat grote gevolgen voor de hele wereld, zowel links als rechts.

Hoe het met de strijd van de boeren zit zie je heel duidelijk in het volgende bericht.
Hier zie je hoe de strijd van de boeren automatisch in een rechts kamp wordt geduwd.

Linkse mensen hebben veel minder moeite met het uitroeien van de boeren omdat zij denken dat ze daarmee de planeet redden.

In werkelijkheid gaat de strijd van de boeren ons allemaal aan en heeft het helemaal niets te maken met links en rechts.

Het heeft alles te maken met de snode plannen van een satanische sekte in de achtergrond die mensen meesterlijk tegen elkaar weet uit te spelen en die de klimaatzwendel gebruikt om van ons allen straks slaaf te maken.

Want, terwijl de burgers elkaar in de haren vliegen over links en rechts werken zij druk verder aan de voor ons geplande Hunger Games wereld.

Trap daarom niet in de opjuttende verhalen van de Main Stream Media en de Main Alternative Media.

Doorzie het spelletje en besef dat we op alle fronten tegen elkaar worden uitgespeeld zodat niet eensgezind de werkelijke vijand achter de coulissen kunnen bestrijden.

joe biden hunger games

joe biden hunger games

Bron: https://niburu.co/het-complot/19310-ook-in-2024-werkt-deze-truc-nog-fantastisch 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...