vrijdag 25 maart 2022

Wat is het World Economic Forum van plan in Nederland? ‘Dit is het einde van onze vrijheid’

 


Er is sprake van een wereldwijde samenzwering tegen het volk. Die samenzwering wordt gedomineerd door een contract, de Agenda 2030, stelt advocaat Arno van Kessel in een video van De Vrije Omroep.

De Agenda 2030 is in 2015 door Mark Rutte ondertekend in New York en is vervolgens niet aan het Nederlandse parlement voorgelegd, weet Van Kessel. “Het Nederlandse volk is dus formeel onwetend. Dat is ernstig, want de Agenda 2030 heeft een enorme impact op ons leven.”

In 2030 moeten de ondertekenaars voldoen aan 17 zogeheten duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, die niet ten bate, maar ten koste zijn van ons. “Het gaat ons 100 procent beperken en het gaat ons 100 procent onze vrijheid kosten.

    LINK: https://youtu.be/3rc6YWOWgpM 

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel belangrijk

De agenda is ook gekoppeld aan het boek van Klaus Schwab uit 2017, getiteld ‘De Vierde Industriële Revolutie’. Onderdeel van de agenda is een vaccinatiepaspoort voor EU-burgers. De Europese Commissie wil dit jaar iedere EU-burger voorzien van zo’n vaccinatiepaspoort. Dit is de indirecte vaccinatieverplichting, aldus Van Kessel.

De advocaat zegt verder dat zorgminister Ernst Kuipers in mei naar Davos vliegt om twee contracten te ondertekenen: één met de Wereldgezondheidsorganisatie en een contract met de Europese Commissie. Hij gaat daar aangeven dat Nederland geen bezwaar heeft tegen het Europese vaccinatiepaspoort, zegt Van Kessel.

“Heel belangrijk. Dit is het einde van onze vrijheid,” benadrukt hij.

Dit zijn geen complottheorieën

Daarnaast is men in 2018 begonnen met het plaatsen van 5G-masten, ter voorbereiding op het internet der dingen. “Alles wordt aan het internet gekoppeld via het 5G-netwerk en ze zijn al bezig met 6G,” licht de advocaat toe.

Van Kessel wijst erop dat wetenschappelijk is bewezen dat grafeenoxide één van de hoofdbestanddelen van de coronaprikken is. “Grafeenoxide is een supergeleider en communiceert met 5G en je smartphone. Dit zijn geen complottheorieën.”

Hij verwijst naar een patent dat gaat over de transformatie van ons als vrije mens naar een transhumaan wezen middels vaccinaties. Dit klinkt bizar, maar je kunt gewoon lezen wat ze van plan zijn, zegt Van Kessel.

Blijf hier ver vandaan

Volgens het patent moeten politieagenten, brandweerlieden, zorgmedewerkers en ambtenaren met voorrang ingeënt worden. Waarom? “Er wordt gesproken over gehoorzaamheid, dus zij dienen kennelijk te gehoorzamen aan het systeem.”

Het patentrecht beschrijft exact wanneer er een boosterprik moet worden toegediend. Die boosterprik wordt toegediend op basis van een signaal dat jouw lichaam geeft aan de smartphone, de smartphone zendt het naar het 5G-netwerk en vervolgens wordt er een afspraak voor je gemaakt. “Dit klinkt bizar, maar de feiten liegen er niet om. Dit is hele serieuze stof.”

“Word alsjeblieft wakker en blijf hier ver vandaan.”

Extreme ziektegolf richt slagveld aan in peloton: ‘Misschien een gevolg van de vaccinatie’

 

De Italiaanse wielrenner Sonny Colbrelli zakte maandag in elkaar na de eerste etappe in de Ronde van Catalonië, waarin hij als tweede was geëindigd achter de Australiër Michael Matthews.

De Europees kampioen op de weg en meest recente winnaar van Parijs-Roubaix kreeg een hartmassage en werd daarna naar het ziekenhuis gebracht. Na de sprint was Colbrelli bewusteloos. Hij werd in stabiele toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat Colbrelli overkwam in Catalonië houdt het hele peloton bezig. Er zijn heel veel zieken. Tom Teulingkx, voorzitter van de Belgische Vereniging van Sport- en Keuringsartsen (VSK), zei: “We zien de laatste weken regelmatig sporters met myo- en pericarditis.”

Nog nooit meegemaakt

Op de vraag of hij de ziektegolf die nu door het peloton waait al vaker heeft meegemaakt, antwoordde de Belgische wielrenner Iljo Keisse van Quick Step-Alpha Vinyl: “Nog nooit, nee nog nooit. Zo extreem nog nooit meegemaakt.”

“Wel een aantal zieken binnen de ploeg, maar nu gewoon ploegen die nog maar met één man kunnen starten of zelfs ploegen die met niemand aankomen, dat heb ik nog nooit gezien,” zei Keisse.

Slagveld

“Hoe komt dat volgens jullie, dat slagveld?” was de volgende vraag.

“Geen idee, misschien door die maskers, dat je immuniteit een beetje zakt en dat je heel snel besmet raakt, dat is één mogelijkheid,” antwoordde Keisse. “Het is misschien nog veel erger dan iedereen vermoedt. Het is misschien ook een gevolg van de vaccinatie. Dat zou ook kunnen. Niemand die het weet. Hopelijk weten we het snel.”

Patholoog waarschuwt voor hoge aantal niet-gemelde vaccindoden

 


De Duitse patholoog Peter Schirmacher vindt dat er veel meer autopsies moeten worden uitgevoerd. Uit het onderzoek van Schirmacher, directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, bleek dat 30 procent van de mensen die kort na de vaccinatie zijn overleden, dóór de prik zijn gestorven.

“Wij zijn de enigen die deze bijzondere gevallen systematisch hebben onderzocht,” zei Schirmacher in de podcast van de Rhein-Neckar-Zeitung. Hij wees erop dat er in deze gevallen normaal gesproken geen autopsie wordt verricht omdat de mensen geen patiënt zijn of overlijden zonder dat er contact is geweest met een arts.

“We moeten er dus van uitgaan dat deze gevallen grotendeels niet worden herkend en onderzocht,” benadrukte hij. “Er is hier dus een belangrijke informatiekloof.”

Men wil het niet weten

In deze zaken zijn er problemen met de externe lijkschouwing en de aanpak door de officier van justitie, en daarnaast is er sprake van een gebrek aan draagvlak voor een uitgebreid onderzoek. Men wil het niet weten. Al deze gevallen moeten worden onderzocht, maar helaas gebeurt dat niet. We hebben onze bevindingen gemeld en gepubliceerd, zei Schirmacher.

Hij vindt dat duidelijk moet worden in hoeverre er een verband is tussen de overlijdens en vaccinatie. Dit helpt om ernstige bijwerkingen beter te diagnosticeren, behandelen en voorkomen, zei de patholoog.

Schadevergoeding

Nabestaanden hebben bovendien recht op schadevergoeding bij vaccinatie, maar alleen op aanvraag. Zonder de autopsieresultaten zal slechts in zeer weinig gevallen een schadevergoeding worden toegekend, aldus Schirmacher. “Wie er rationeel over nadenkt, komt tot de conclusie dat de staat niet de andere kant op moet kijken.”

De bijwerkingen variëren nogal. Zo ziet de patholoog geen gevallen van cerebrale veneuze trombose meer omdat er niet meer wordt gevaccineerd met AstraZeneca. Hij heeft de vaccins van Moderna en Pfizer gelinkt aan hartspierontsteking met dodelijke afloop. “Dit wordt nu wereldwijd erkend.”

“Maar er kunnen ook ernstige complicaties optreden in de lever en de nieren, die tot nu toe niet tot de dood hebben geleid omdat ze tijdig zijn behandeld,” voegde de patholoog toe.

Oekraïne speelt een cruciale rol in de Great Reset-agenda van globalisten

 Donderdag 24 maart 2022 door: Cassie B .


Tags : BidenbiowapenChinacryptocurrencyvoedseltekortenwereldwijde resetGlobalismeglobalistengeweldige resetKlaus Schwabsociaal kredietOekraïneVolodymyr Zelenskywereldwijd economisch forum

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.870WEERGAVEN


(Natural News) Het conflict dat in Oekraïne woedt, kan tot wijdverbreide verwoesting leiden, maar sommige waarnemers waarschuwen dat we niet uit het oog kunnen verliezen dat het land ook zoveel van de landen heeft geïmplementeerd kenmerken van de Great Reset van het World Economic Forum. De zaak is door Julian Schernthaner op de Duitse nieuwssite neergelegd. Wochenblick in een artikel getiteld: “In de schaduw van oorlog: Oekraïne als het grote resetlaboratorium van de wereldwijde technische elite."

De auteur merkt op dat degenen die aandringen op een radicale herstructurering van de wereld al lang hun zinnen op Oekraïne hebben gezet.

Met de krachtige deelname van president Volodymyr Zelensky zou Oekraïne een Mekka zijn voor Amerikaanse biowapenlaboratoria en de weg vrijmaken voor digitale netwerken, de Metaverse en een transparante burgerij. De spil is de digitale ID-app die bekend staat als 'Diia', een acroniem voor 'The Government and me'."

Kort nadat Zelensky aantrad, het land Ministerie van Digitale Transformatie (MDT) is opgericht en heeft tot taak een overheidsplatform voor smartphones te creëren. Diia heeft, zoals bekend, meer dan 50 aanvragen voor online identificatie, rijbewijzen, studenten-ID's, COVID-vaccinatiepaspoorten, bedrijfs- en verzekeringsaanvragen en het beheer van sociale uitkeringen.

Een Frans tech-portaal vergeleek de benadering van Oekraïne met het sociale kredietsysteem van China en de vergelijkingen houden daar niet op. Vorig jaar bood Zelensky het equivalent van een tiende van een typisch maandelijks Oekraïens salaris aan aan iedereen die zijn vaccinatierecords naar Diia heeft geüpload.

Slechts twee weken voordat het systeem live ging, noemde een World Economic Forum-top die werd georganiseerd door de architect van de Great Reset, Klaus Schwab, Zelensky de eregast. De toespraak van de Oekraïense president daar bevatte modewoorden als 'nieuw normaal'.'Hij was van mening dat de internationale veiligheid opnieuw moet worden bezien en dat de huidige mondiale instellingen niet efficiënt zijn.

Hij beschreef ook zijn visie voor Oekraïne om een Oost-Europees Silicon Valley te worden en 'mekka voor investeringen'.'Het was een idee dat Schwab omarmde, en hij prees de hervormingen die al in het land waren doorgevoerd, waarvan er vele door de WEF waren geïnitieerd

Na de WEF-oproep sloot Oekraïne een deal met Apple om dit jaar een digitale telling uit te voeren, waarbij Apple op zoek was naar projecten die de overgang van het land naar papierloze modus zullen bevorderen. De MDT sloot ook een deal met Microsoft in een verreikende samenwerking om een "zeer veilig ecosysteem van cloudplatforms" te ontwikkelen dat "verschillende industrieën zal beïnvloeden en energietransitie, digitale transformatie van landbouw en duurzaamheid zal bevorderen."

Wereldwijde voedseltekorten dienen de Great Reset-agenda

Oekraïne is misschien al op die weg gegaan, maar nu vrezen velen dat de huidige gevechten tussen Rusland en Oekraïne ook de Great Reset-agenda dienen. Tijdens het conflict ondertekende president Joe Biden een uitvoerend bevel waarin werd opgeroepen tot een federale studie van cryptocurrencies en een dringende verkenning van een 'nieuwe digitale dollar'."Het Witte Huis zei dat er een" urgentie zou zijn op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van een potentiële CBDC in de Verenigde Staten, mocht uitgifte in het nationale belang worden beschouwd."

Het is niet anders dan de wereldwijde digitale valuta die de voorstanders van Great Reset voor ogen hebben. Glenn Beck legde uit waarom we allemaal bang zouden moeten zijn: "Ze gaan een overgang maken van de Amerikaanse dollar naar een digitale valuta, die kan worden gevolgd, gecontroleerd, gemanipuleerd en ontworpen voor, in de woorden van het Witte Huis, rechtvaardige toegang tot veilige en betaalbare financiële diensten. Het zal jou en je leven beheersen, en de hele samenleving opnieuw maken."

Bovendien, de wereldwijde voedseltekorten in gang gezet door de Russische invasie spelen de globalisten in de handen. Aangezien de gevechten in de Europese graanschuur veel landen met een tekort aan graan en stijgende kunstmestprijzen de boeren in de Verenigde Staten en de rest van de wereld beïnvloeden, worden de torenhoge productiekosten voor voedsel aan de consumenten in de supermarkt doorberekend.

Harrison Hill Smith sprak over een aflevering van 'American Journal' en merkte op: 'Als je eenmaal tekorten hebt, heb je rantsoenering. Als je eenmaal rantsoeneert, vooral voor ... zaken als eten, medicijnen, die ze nu ook rantsoeneren, heb je in feite totale controle.

“Het tekort zal opnieuw worden gebruikt om te bepalen wie wel en wie niet het voedsel krijgt dat ze nodig hebben om te overleven. Het is vrij simpel."

Er bestaat ook de vrees dat deze tekorten aan cruciale voedingsmiddelen zoals plantaardige oliën en granen de weg zullen effenen biotechnologie speelt een grotere rol, waarbij voedselsystemen opnieuw worden ontworpen en meer mensen gen-bewerkte gewassen consumeren om te overleven.

Bronnen zijn onder meer:

RAIRFoundation.com

Deseret.com

NaturalNews.com

 

 

Waarschuwing: Oekraïne is het Great Reset Laboratory van de Global Tech Elite

 Amy Mek    22 maart 2022


Oekraïne draagt de macht van de burgers over aan de staat en draagt deze over aan de WEF en andere supranationale organisaties.

Er is een wereldwijd systeem van totalitaire technocratie gearriveerd en Oekraïne is gelukkig het Great Reset Laboratory van globalisten geweest.

In het midden van een oorlog heeft Oekraïne heimelijk hard gewerkt om de eerste natie te zijn die vrijwel alle belangrijke kenmerken van het World Economic Forum (WEF) Great Reset implementeert Digitale identiteit, Vaccinatiepaspoorten, Universeel basisinkomen (UBI), Sociale kredietscores in Chinese stijl die allemaal worden gecombineerd in hun reeds operationele Diia-app. Het land draagt de macht van de burgers over aan de staat en draagt deze over aan de WEF en andere supranationale organisaties.

Lees de volgend artikel: "In de schaduw van oorlog: Oekraïne als het grote resetlaboratorium van de wereldwijde technische elite" door Julian Schernthaner op Duitse nieuwssite Wochenblick om meer te leren ...

Hoewel er in Oekraïne een zeer reëel conflict woedt, schijnen schijnwerpers niet op de strijd van digitale distributie. Toch de pleit voor radicale herstructurering van de wereld en totale bewaking erkende lang geleden het potentieel van dit Oost-Europese land. Met de krachtige deelname van president Volodymyr Zelensky zou Oekraïne een Mekka zijn Amerikaanse bio-wapenlaboratoria en de weg vrijmaken voor digitale netwerken, de Metaverse, en een transparante burgerij. De spil is de digitale ID-app die bekend staat als 'Diia', een acroniem voor 'The Government and me'."

Zelensky’s Social Credit System

De reis begon in 2019 nadat Zelensky nog maar een paar maanden in functie was. Het "Ministerie voor Digitale Transformatie" werd opgericht, met als hoofdtaak het creëren van een overheidsplatform voor smartphones. De Diia-app is gelanceerd in februari 2020. Sindsdien neemt de vooruitgang toe. Met meer dan 50 applicaties, online identificatie en officiële overheidskanalen beschikbaar via de app, waaronder: rijbewijs, Covid-vaccinatiepaspoort, studentenkaart, de mogelijkheid om een bedrijf op te zetten, een verzekering aan te vragen en sociale uitkeringen te ontvangen. EEN Frans tech portal schreef er het volgende over: “Een model dat we voorheen alleen kenden uit China met zijn sociale kredietsysteem.'Trouwens,'ID Oostenrijk”zou ook in deze richting moeten gaan in zijn uiteindelijke uitbreiding.

Als sociaal kredietsysteem moet het ook vrij letterlijk worden geïmplementeerd. Vorig jaar beloofde Zelensky beloningen van 1.000 Hryvnia (ongeveer 30 euro) - ongeveer een tiende van een typisch maandsalaris - aan elke burger die het bewijs leverde van een volledig vaccinatierecord in Diia. Autoriteiten mogen niet langer aandringen op papieren documenten - en waarnemers zijn van mening dat de dubbele optie slechts een tijdelijke oplossing is. De timing is nauwelijks toeval. Twee weken voordat het live ging, werd Zelensky voor het eerst uitgeroepen tot "Gast of Honor" op de World Economic Forum (WEF) -top, georganiseerd door de "Great Reset" -architect Klaus Schwab.

"Investeringsmekka" voor technische bedrijven

Zelenski's toespraak op het World Economic Forum stond het modewoord van een 'nieuwe normaal'.”Hij beweerde dat de huidige mondiale instellingen niet efficiënt functioneren en dat de internationale veiligheid opnieuw moet worden bezien. Hij presenteerde een visie waarin Oekraïne een leidende positie zou innemen in Centraal- en Oost-Europa. Daarbij gaf hij openlijk de kans om in zijn land te investeren, eraan herinnerend dat veel 'grote technologie'-bedrijven in garages begonnen. Hij presenteerde zijn droom van een soort Oost-Europese Silicon Valley die van zijn land een 'investeringsmekka' zou maken."Of, zoals Zelenski het uitdrukte:" Oekraïne is de plaats waar wonderen uitkomen [...] er is een substantiële kans om nieuwe economische sectoren uit te breiden ".


Schwab was enthousiast over het idee en was blij met de 'hervormingen' in het land, waarvan er vele waren geweest geïnitieerd door de WEF zelf via ondergeschikte WEF-denktanks in Oekraïne. De WEF is echter niet de enige in het belang van Oekraïne. Zo erkende de globalistische Atlantische Raad kort na de inauguratie van Zelensky het potentieel voor 'innovatie' en noemde een app die deurintercomsystemen kan bedienen via een mobiele telefoon, evenals het blockchainbedrijf Bitfury. De Atlantische Raad prees de ontwikkelingen als positief en noemde een aantal andere IT-bedrijven in Oekraïne. Tijdens een netwerkbijeenkomst bespraken de 'jonge wereldleiders' van Schwab, Justin Trudeau en Zelenski, hoe dergelijke 'innovaties verder te verdiepen."Davos heeft ook zijn eigen"Ukraine House ,”, die regelmatig beschikbaar is voor“ netwerken ”tijdens WEF-vergaderingen.

Deals met Apple & Microsoft: Digital Census

Na de WEF-oproep ging het snel. Er werd snel een deal gesloten met Apple om gezamenlijk ceen digitale telling uitvoeren in 2023. Nogmaals, met behulp van de Diia-app en het Amerikaanse bedrijf dat helpt om deze te verbeteren. Apple zal met name " identificerenprioritaire projecten dat zal de overgang van Oekraïne naar papierloze modus bevorderen.”Opnieuw loopt de samenwerking onder het“ Ministerie van Digitale Transformatie ”- en staat niet op zichzelf.

In 2020 heeft het ministerie een soortgelijke deal met Microsoft, die naar verwachting $ 500 miljoen aan waarde zou toevoegen. De samenwerking zou verreikend zijn en een 'zeer veilig ecosysteem voor cloudplatforms creëren.”Dit zal naar verwachting gevolgen hebben voor" verschillende industrieën en de energietransitie, digitale transformatie van landbouw en duurzaamheid bevorderen.”Bovendien krijgen de medewerkers van de Oekraïense regering en de overheid een volledig netwerkomgeving.

Overigens werd Facebook-CEO Mark Zuckerberg, die de Metaverse creëert, een soort virtual reality die steeds meer levensgebieden met elkaar zal verbinden, gefotografeerd met Zelenski. Activist Naomi Klein was al bezorgd dat Corona "Silicon Valley" zou toestaan om een digitale onderbouw voor een wereldwijde dictatuur Het is heel goed denkbaar dat de oorlog in Oekraïne voor dergelijke doelen een springplank zal zijn.


Ukrainians are being bought off for a virtual life – 5 times more salary

To attract further investment to the so-called “Diia City,” it was announced in 2020. This is a digital model for an economic zone with tax benefits for tech corporations. Among the few taxes required by the “Diia City” is a military tax to support the Ukrainian military. High wages are promised about five times higher than the average salary. The goal is to create 450,000 relevant jobs. The aim was to be an “economic model for simplified economic rules” that would form “the basis for the economic transformation of the entire country.” Zelensky fully backed the project. He repeated what he said in Davos: “We want to make Ukraine a global IT hub, a leader in innovation and technology.”


Het doel was om Oekraïense en internationale IT-bedrijven, hightechbedrijven, investeringsfondsen, startups en educatieve groepen aan te trekken. De te ploegen velden varieerden van landbouwtechnologie tot kunstmatige intelligentie, drone-constructie, vliegtuig- en ruimtetechnologie, financiële technologie, medische neurale netwerken en biotechnologie, de reclame-industrie, handelsplatforms, het internet der dingen, publiceren, blockchain-bedrijven, digitale outsourcing, de grafische industrie en e-sportbedrijven. Met andere woorden, een enorm belastinggeprivilegieerd technologiepark voor de 'Fourth Industrial Revolution', waarin mens en machine samensmelten. Het uiteindelijke doel is natuurlijk de “Internet van de lichamen, "waarin, volgens het plan van WEF, de verzameling van" lichaamsgegevens via een reeks apparaten die kunnen worden geïmplanteerd, ingeslikt of gedragen."

Begin van het einde van contant geld op basis van het China-model?

De plannen liggen voor de hand: Oekraïne was bedoeld als bètatest voor de volledig genetwerkte Great Reset-wereld. Zo bevestigde het gerenommeerde tijdschrift Forbes ook het land het leiden van de 'digitale valuta-revolutie'. 'Dit is een tweesnijdend zwaard: een systeem dat begint als een gedecentraliseerde poging om de financiële vrijheid te herwinnen, kan snel een geldloze nachtmerrie worden. Denk bijvoorbeeld aan China, waar gratis cryptocurrencies verboden zijn, maar het land begon tegelijkertijd aan de digitale yuan te werken. Momenteel ontvangen Chinese staatsmedewerkers al een deel van hun salaris als digitaal staatsgeld. In China smeken mensen nu zelfs om aalmoezen met QR-codes. Soortgelijke plannen zijn al lang aan de gang in Europa, zoals Wochenblick. eerder gemeld.

Oekraïne wordt voorgesteld als een hub voor de digitale markt is ook niets nieuws. Een hefboom hiervoor zijn zogenaamde 'niet-fungible tokens'.”Dit zijn digitale goederen met een bepaalde equivalente waarde als unieke items. Voorbeelden zijn digitale kunst, muziek of unieke items in pc-games. In theorie kunnen NFT's echter elke populaire vorm aannemen zolang deze wordt weergegeven in de blockchain. Dus in een bijzonder dystopische toekomst zouden mensen theoretisch moeten speculeren met cryptocurrency voor een brood. Onlangs een NFT van een De vlag van Oekraïne werd verkocht voor $ 6,75 miljoen om dat bedrag het land in te pompen.

Van de digitale nachtclub tot echte virtuele hel

Digitale toepassingen in de Metaverse kunnen elke vorm aannemen - en nogmaals, Oekraïne is een speeltuin voor deze ideeën. Op Kiev gebaseerde startup MultiNFT lanceerde een paar dagen geleden zijn eigen op token gebaseerde cryptocurrency. Tot dusver is het bedrijf actief digitale nachtclubs in de Metaverse, bijvoorbeeld. Dergelijke locaties en evenementen kunnen ook worden gebruikt om het land te ondersteunen in het huidige conflict en daarbuiten.


Wat nu een omgeving van solidariteit lijkt, zou een illusoire wereldhorror kunnen worden van het naast elkaar bestaan van onderling verbonden Metaverses in de toekomst. De WEF hoopt al de "systeemfout" van het ongecontroleerde internet te corrigeren. Stel je voor dat we allemaal virtual reality moeten invoeren als cyborgs of hologrammen voor belangrijke bureaucratische doeleinden. Er zou geen gemakkelijkere manier zijn om dissidenten te elimineren - vrij letterlijk. Gezien die toekomstige mogelijkheid, prijst de WEF de “klimaatdoelen van de Oekraïense centrale bank ” klinkt niet langer als een onschadelijk onderdeel van de radicale transformatie ..

Lees geselecteerde artikelen bij RAIR Foundation USA :

 

https://rairfoundation.com/warning-ukraine-is-the-great-reset-laboratory-of-the-global-tech-elite/


 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...