zaterdag 22 januari 2022

 Malgré l’adoption du pass vaccinal, les Gilets jaunes ne désarment pas

 

 

10.243 weergaven     22 jan. 2022

EN CONTINU : https://francais.rt.com/france/95005-...

A deux jours de son entrée en vigueur dans tout le pays, le pass vaccinal continue de susciter de vives oppositions. Plusieurs manifestations sont prévues ce 22 janvier en France, dont une à Paris à l’appel des Gilets jaunes. Présent à la manifestation, Jérôme Rodrigues, figure emblématique de ce mouvement, s’est exprimé au micro de nos équipes.

Rejoignez-nous sur Telegram : 🔵 https://t.me/rtfrance_officiel

Abonnez-vous à la chaîne YouTube de RT France : https://www.youtube.com/rtenfrancais

RT en français : http://rtfrance.tv

Facebook : https://www.facebook.com/RTFrance

Twitter : https://twitter.com/rtenfrancais

Instagram : https://www.instagram.com/rtfrance/

Documentaire : Kokopelli, un monde en semence







27.904 weergaven    
18 jan. 2022

Site de l’association Kokopelli : https://kokopelli-semences.fr/fr/ Youtube de l’association Kokopelli : https://www.youtube.com/c/KokopelliSe... 💪 Notre Financement Participatif 4-4-2 : https://lemediaen442.payrexx.com/fr/p... 💪 Faire un don : https://lemediaen442.payrexx.com/fr/p... 💪 Adhésion à l’association « Le Média en 4-4-2 » : https://lemediaen442.payrexx.com/fr/p... Production Le Media en 4-4-2/Marcel D. Réalisateur/cadreur : Rudy S. Cadreur : Jübilation Ingénieur du son : Jules Ginon Monteur : Warm Prod/Rudy S. Scripte : Kate Spire 💪 Le Média en 4-4-2 https://lemediaen442.fr/​


Opnieuw grote anti-coronabetoging in Brussel zondag 23/01, organisatie verwacht tot 100.000 aanwezigen

 Opnieuw grote anti-coronabetoging in Brussel zondag 23/01, organisatie verwacht tot 100.000 aanwezigen

null Beeld Marc Baert
Beeld Marc Baert

Connor Rousseau (Vooruit) maakt ons het leven zuur!

 


het Zelenko-protocol met intraveneuze vitamine C en vitamine D

 Als ziekenhuizen het Zelenko-protocol met intraveneuze vitamine C en vitamine D hadden gebruikt, zouden covid-19-gerelateerde sterfgevallen vrijwel onbestaande zijn

Vrijdag 21 januari 2022 door: Lance D Johnson


Tags: antivirale middelen , slechte wetenschap , COVID , misdaden tegen de menselijkheid , cultgeneeskunde , dood door medicijn , Dr. Fauci , gaskamer , kruidengeneeskunde , ziekenhuismoord , hydroxychloroquine , iatrogene fout , instelling van de dood , ivermectine , medische moord , medisch geweld , pandemie , plandemie , preventieremdesivir , supplementen , onderdrukking van informatie , behandelingen , ventilatoren , vitamine C , vitamine D , zink

 

(Natural NewsEen multicenter, gerandomiseerde, open-label studie beoordeelde de effectiviteit van vitamine D en het Zelenko-protocol (hydroxychloroquine, zink en azithromycine). Zeven ziekenhuizen in Turkije pasten het behandelprotocol met en zonder vitamine C toe om de effectiviteit te bestuderen voor het verkorten van de ziekteduur en het voorkomen van overlijden.

Van de 237 gehospitaliseerde patiënten (leeftijd 22-99), stierf er één op 70-jarige leeftijd. De patiënt had een ernstig vitamine D-tekort en een onderliggende hart- en longziekte. De overige 99,58% van de patiënten herstelden met een breed spectrum, natuurlijke immuniteit. Tijdens het onderzoek ontdekten de onderzoekers dat 97% van alle gehospitaliseerde patiënten vitamine D-tekort had. Patiënten met een ernstig vitamine D-tekort (55%) hadden meer kans om op de IC te belanden en langer in het ziekenhuis te blijven. Een meerderheid (73%) van de gehospitaliseerde patiënten leed ook aan onderliggende comorbiditeiten zoals diabetes, hart- en longaandoeningen.

De onderzoekers ontdekten dat intraveneuze vitamine C het herstel van de patiënt versnelde van gemiddeld 45 dagen in het ziekenhuis tot 15 dagen. De studie concludeert dat een "behandelingsprotocol van HCQ, AZM en zink met of zonder vitamine C veilig en effectief is bij de behandeling van COVID-19, waarbij een hoge dosis IV vitamine C leidt tot een aanzienlijk sneller herstel."

De onderdrukking van effectieve behandelingen heeft ziekenhuizen veranderd in moderne gaskamers

Nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in februari 2020 een “wereldwijde pandemie” had uitgeroepen, waren alle ogen gericht op de ziekenhuiscapaciteit. Hoewel de meeste ziekenhuizen in het hele land nooit getuige waren van een langverwachte toename van infecties, waren er ziekenhuissystemen in de binnenstad die het sterftecijfer snel zagen stijgen. Ziekenhuizen in New York City behoorden tot de eersten die reclame maakten voor hun falen bij de behandeling van covid-19-patiënten.

Deze binnenstedelijke ziekenhuizen zijn normaal gesproken overvol met griep, longontsteking, RSV en verschillende nosocomiaal geïnfecteerde patiënten, maar in 2020, tijdens het ontwaken van covid-19, kreeg de wereld de problemen binnen het medische systeem te zien. Hopeloze beademingsprotocollen waren vanaf het begin de standaard van zorg. De federale reactie op het coronavirus, onder leiding van Dr. Anthony Fauci, dwong de wijdverbreide productie van deze machines.

Uit angst voor de verspreiding van een onbekende stam van het ernstige acute respiratoire syndroom, werden ziekenhuizen gestimuleerd om covid-19 vroeg en vaak te diagnosticeren, zelfs als het alleen maar werd vermoed. Frauduleuze PCR-tests werden massaal uitgerold, hoewel het nooit was ontworpen om een ​​enkele infectieziekte te identificeren en correct te diagnosticeren. Duizenden ziekenhuispatiënten werden met spoed naar een gesloten lussysteem, ook wel ventilatoren genoemd, gebracht om te voorkomen dat ze zich "verspreiden" of in de omringende lucht ademden. Deze apparaten van de dood vernietigden de longen, veroorzaakten oxidatieve schade, veroorzaakten ziekenhuisinfecties en cytokinestormen, wat leidde tot afschuwelijke sterftecijfers. Onder dit systeem van terreur en iatrogene fouten werden ziekenhuissystemen ontmaskerd als moderne gaskamers.

Onder Fauci werden patiënten gedwongen te lijden, om meer lijden tot stand te brengen via experimenten met ‘biowapenvaccins’

Onder leiding van Fauci negeerden ziekenhuissystemen alle doeltreffende behandelingsprotocollen die over de hele wereld met succes werden gebruikt. Effectieve behandelprotocollen van onafhankelijke Amerikaanse klinieken werden ook genegeerd en gecensureerd. Het Zelenko-protocol gebruikte al vroeg hydroxychloroquine (HCQ), zink en azithromycine om duizenden patiënten met succes te behandelen. Maar verzekeringsmaatschappijen en de farmaceutische industrie domineren het medische beroep en gebruiken regelgevende instanties zoals de FDA om hun zogenaamde wetenschap op te leggen aan medische professionals. Fauci sloot het Zelenko-protocol in de VS snel af, maar drong aan op het wijdverbreide gebruik van  zeer winstgevend remdesivir , dat alleen maar bijdraagt ​​aan nierfalen, iatrogene fouten en toenemende sterftecijfers.

Om een ​​"vaccin" wettelijk goed te keuren met de FDA-autorisatie voor noodgebruik, kunnen er geen effectieve behandelingsprotocollen bestaan. Het mRNA-vaccinexperiment dat heeft bijgedragen aan verdere medische fouten en vroege dood, werd aan de VS en de rest van de wereld opgedrongen door simpelweg waardevolle informatie achter te houden over levensvatbare behandelingen en door het gebruik van nutraceuticals, antivirale middelenkruidengeneesmiddelen , luchtwegverwijders te onderdrukken , immuunmodulatoren en ontstekingsremmende medicijnen. Na twee jaar deze misdaden tegen de menselijkheid te hebben gevolgd, zien veel medische professionals er nu duidelijk uit als marionetten van Mengele, die propaganda pushen en behandelingen achterhouden die werken.

Dr. Fauci, de CDC en de FDA hoeven niet te worden onderzocht omdat hun misdaden openlijk bekend zijn. Fauci en de dictators van de CDC gebruiken het duizelingwekkende aantal covid-19-doden om de niet-gevaccineerden de schuld te geven, maar deze propagandisten van de volksgezondheid gebruiken in feite onschuldige mensen als zondebokken om de uitgebreide lijst van misdaden van de regering te verdoezelen. Ondertussen worden de "niet-gevaccineerden" nog steeds slecht behandeld in Amerikaanse ziekenhuizen en moeten ze vechten voor hun recht om elementaire antivirale protocollen te gebruiken, terwijl ze ten onrechte worden geïsoleerd, gediscrimineerd en mishandeld in de doodskamers van het ziekenhuis.

Als ziekenhuizen hydroxychloroquine (HCQ), zink en azithromycine (het Zelenko-protocol), samen met intraveneuze vitamine C, vitamine D, voedzame sappen, ivermectine en plantaardige antivirale middelen zouden gebruiken, dan zouden covid-19-gerelateerde sterfgevallen vrijwel onbestaande zijn. Deze behandelprotocollen waren al lang voor 2020 algemeen bekend, maar ziekenhuizen worden niet financieel gestimuleerd om infectieziekten goed te behandelen. Deze instellingen van de dood zijn opgericht om te profiteren van het lijden van mensen. Nog droeviger: vriendelijke zorgprofessionals worden gedwongen te werken in deze dwingende omgeving van wanhoop, wegkwijnend in een verdeeldheid zaaiende, beledigende cultuur waar ze niet eens meer gezag hebben over hun eigen geweten of lichaamsautonomie.

 

Bronnen zijn onder meer:

NCBI.NLM.NIH.gov

NaturalNews.com

CNBC.com

NCBI.NLM.NIH.gov

LifesiteNews.com

Brighteon.com

 

Nvdr.: Niet vergeten Chloordioxide (formule CLO2) bekend onder de naam CDS (Chlorine dioxide in het Engels, vroeger ook bekend onder de naam van MMS) van bio-fysicus Andreas Kalcker. 

Andreas Kalcker bio-fysicus en professioneel uitdrager van chloordioxide (of ook CDS (CLO2) genoemd, en neen dit is GEEN bleekmiddel zoals sommigen ons willen doen geloven!) heeft in de Spaanstalige wereld (Zuid- en Midden Amerika.) vele grote successen geboekt tegen Covid-19.  Niet te verwonderen als je weet dat de NASA in 1987 CDS reeds “The Universal Antidote” noemde.

“Deze behandeling werd voor het eerst gebruikt voor COVID-19 door het leger, de politie en de politici in Bolivia, die allemaal binnen vier dagen herstelden (2020). Er werd toen een wet aangenomen waardoor het een landelijke behandeling werd. Als gevolg hiervan daalde het aantal 100 sterfgevallen per dag tot vrijwel nul.

Een klinische proef bevestigde vervolgens de werkzaamheid van deze behandeling tegen COVID-19.”

Zijn oplossing verlaagde het sterftecijfer in verschillende Latijns-Amerikaanse landen en wordt gebruikt door 5.000 artsen in 25 landen. Een klinische proef bevestigde de doeltreffendheid ervan. https://andreaskalcker.com/en/ 


 Goede hoop om de COVID-19-pandemie te beëindigen.


De klinische studie toonde aan dat chloordioxide effectief is bij patiënten die worden behandeld met orale ClO2 en dat zijn gebruik ervan in de COVID-19-pandemie zich  positioneert als een grote hoop om het onder controle te krijgen, op basis van de wetenschappelijke grondslagen die in eerdere onderzoeken zijn onthuld. 

 



Chloordioxide bleek gunstig te zijn bij de behandeling van COVID-19, waardoor een negatieve RT-PCR na 7 dagen werd gemaakt bij honderd procent van de patiënten die het tijdens de klinische studie gebruikten, waardoor hun symptomen die verband hielden met deze ziekte snel werden verminderd en de laboratoriumparameters terug op normaal komen in een tijdsbestek van 14 tot 21 dagen.                                                  

Bovendien merkten de onderzoekers op dat patiënten die chloordioxide gebruikten als behandeling voor COVID-19, ook de symptomen na de ziekte aanzienlijk verminderden, vergeleken met patiënten die niet werden behandeld met ClO2.                

We worden geconfronteerd met een oplossing die een einde kan maken aan de pandemie, nu wetenschappelijk bewezen.                                                              

Een nieuwe studie bewijst dat chloordioxide (CLO2 of nog MMS) SARS-CoV-2 spike-eiwitten blokkeert om te binden met menselijke receptoren.  Link: http://www.remedypublications.com/open-access/inhibition-of-the-binding-of-variants-of-sars-cov-2-coronavirus-spike-7364.pdf

CDS redt levens! U hebt nu de mogelijkheid om de eerste meervoudige klinische studie te lezen die in verschillende Latijns-Amerikaanse landen is uitgevoerd en die duidelijk aantoont dat chloordioxide een volledig effectieve behandeling is tegen COVID-19

 Clinical Study: https://andreaskalcker.com/en/coronavirus/clinical-study-with-chlorine-dioxide.html   

Zie meer informatie over CDS op:

 www.AndreasKalcker.com

 https://lbry.tv/@Kalcker:7/Why-ClO2-works-against-covid-19:2

 https://lbry.tv/@Kalcker:7/Coronavirus-sub-esp-1:b

 https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/How_to_make_CDS/a21c324ba9f86723a8ec272b3ab0c542c2396a43/0a21fb

 https://www.bitchute.com/video/om6SzZ6AWt0s/

 https://www.bitchute.com/video/9uiiwWpgO3fO/

https://lbry.tv/@Kalcker:7

 www.COMUSAV.com

 www.forbiddenhealth.com

 https://ugetube.com/watch/the-universal-antidote-documentary-chlorine-dioxide-or-mms_5tsqNrp6ltRuUBh.html

www.dioxilife.com/en/ (hier kan je o.a. CDS bestellen, maar je kan het ook zelf maken zie op https://andreaskalcker.com/en )

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...