zaterdag 24 augustus 2024

RFK Jr. vernietigt Big Pharma, Big Ag in epische Trump steunbetuigingstoespraak

43
    Screenshot video

Als je geeft om een van de kwesties die we hier regelmatig behandelen – farmaceutische misdaden, censuur, meedogenloze oorlogszucht, technocratische psychopathie – dan smeek ik je om deze toespraak van RFK Jr. met een open geest te beluisteren. Daarna kun je zelf bepalen hoe oprecht en effectief je denkt dat hij zou zijn in een echte machtspositie in een Trump-regering.

Het was een absolute masterclass in een nauwkeurige, statistische analyse van hoe nijpend onze situatie ten aanzien van de volksgezondheid – echte volksgezondheid – is, schrijft Ben Bartee.

We staan ongeveer 79e in gezondheidsresultaten achter Costa Rica en Nicaragua en Mongolië en andere landen. Niemand heeft zo’n chronische ziektelast als wij. En tijdens de COVID-epidemie hadden we het hoogste aantal doden van alle landen ter wereld. We hadden 16% van de COVID-doden en we hebben maar 4,2% van de wereldbevolking.

En CDC zegt dat dat komt omdat we de ziekste mensen op aarde zijn. We hebben het hoogste percentage chronische ziekten op aarde en de gemiddelde Amerikaan die stierf aan COVID had 3,8 chronische ziekten. Dit waren dus mensen met een ingestort immuunsysteem en mitochondriale disfunctie, en geen enkel ander land heeft zoiets.

Tweederde van de Amerikaanse volwassenen en kinderen lijdt aan chronische gezondheidsproblemen. Vijftig jaar geleden was dat minder dan 1%. Oh, we zijn van 1% naar 66% gegaan. In Amerika heeft 74% van de Amerikanen nu overgewicht of obesitas, en 50% van onze kinderen. Honderdtwintig jaar geleden, als iemand zwaarlijvig was, werden ze naar het circus gestuurd.

Er werden letterlijk casusrapporten over hen gemaakt. Obesitas was bijna onbekend. In Japan is het percentage zwaarlijvigheid bij kinderen 3%, vergeleken met 50% hier. De helft van de Amerikanen heeft pre-diabetes of diabetes type 2. Toen mijn oom president was en ik een jongen, was jeugddiabetes vrijwel onbestaande.

Een typische kinderarts zag maar één geval van diabetes tijdens zijn hele carrière, een carrière van 40 of 50 jaar. Vandaag de dag is een op de drie kinderen die door zijn kantoor loopt diabeet of pre-diabeet, en de mitochondriale aandoening heeft diabetes veroorzaakt en veroorzaakt ook Alzheimer, dat nu wordt geclassificeerd als diabetes, en het kost dit land elk jaar meer dan ons militaire budget.

Er is een explosie van neurologische ziekten die ik als kind nooit heb gezien: ADD, ADHD, spraakachterstand, taalachterstand, het syndroom van Gilles de la Tourette, narcolepsie, ASS, Asperger, autisme. In het jaar 2000 was het autismecijfer 1 op 1500. Nu is het autismecijfer bij kinderen 1 op 36, volgens CDC, nationaal.

Niemand praat hierover. Eén op de 22 kinderen in Californië heeft autisme en dit is een crisis: 77% van onze kinderen kan niet of is te gehandicapt om in het Amerikaanse leger te dienen. Wat gebeurt er met ons land en waarom is dit niet elke dag in het nieuws?”

Is RFK Jr. een CIA-plant, zoals sommigen geloven? Alles is mogelijk, maar ik bestudeer al heel lang buikspreekpoppen van de Deep State en hij praat of gedraagt zich niet als iemand die ik ooit heb gezien.

(Niet iedereen is gecontroleerde oppositie. Niet alles is een psy-op. Het is veel te gemakkelijk om in deze nihilistische weg-naar-niets val te trappen als we constant gebombardeerd worden met leugens van de bedrijfsstaat; dit soort cynisme waart rond in de alternatieve media en, om eerlijk te zijn, het overkomt mij ook).

Ik heb in het verleden problemen gehad met RFK Jr. – hij is zeker niet perfect en zeker vreemd (zie: beer in Central Park verhaal) – maar deze toespraak kwam op mij over als een man die van begin tot eind toekeek hoe dezelfde krachten die zijn vader en oom hadden gedood zijn campagne ondermijnden.

Hij kwam op mij over als een man die vastbesloten is om gerechtigheid te brengen in deze wereld door de corrupte regelgevende instanties op te ruimen die samenspannen met de privé-industrie om onze mensen ziek en dom te maken voor winst en sociale controle.

Maar voordat we hier te enthousiast over worden, moeten we concrete beloften zien van het Trump-team – een specifieke kabinetsfunctie. Het maakt niet uit of het procureur-generaal of NIH-hoofd of FDA-baas is.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/rfk-jr-vernietigt-big-pharma-big-ag-in-epische-trump-steunbetuigingstoespraak/

De mythe van asymptomatische infectie: nu ook bij Apenpokken een trend

 augustus 21, 2024   26

   minka2507 / Pixabay

Om de hele bevolking in angst en paniek te houden, werden de onder meer inmiddels nu beruchte “paniekdocumenten ontwikkeld, een van de manieren waarop de mythe van symptoomloze infectie door de meewerkende media werd verspreid. Dit omvatte ook de verraderlijke methode om kinderen bang te maken dat ze hun ouders of grootouders ziek konden maken of doden. Hetzelfde verhaal wordt nu verteld over Mpox. Google loopt opnieuw voorop.

Als je in het Engels zoekt op “mpox without symptoms,” legt Google op een prominente plaats en met verwijzing naar de Cleveland Clinic uit dat je ook ziek kunt zijn zonder symptomen en de ziekte ook kunt doorgeven, schrijft Willi Huber.

De Universiteit van Minnesota ondersteunt dit standpunt: Study suggests mpox patients with no symptoms partly fueled 2022 outbreak in New York City.

De markering door Google is twijfelachtig, misleidend en tendentieus. Het hele artikel in de Cleveland Clinic wijst erop dat je alleen besmet kunt raken door mensen met symptomen en dat deze symptomen – blaren, puisten, korsten – de bron zijn van deze virusoverdracht.

Het is spannend dat deze “nieuwe kennis” zich in Europese landen waarschijnlijk nog niet zo effectief heeft verspreid als in de perfect georganiseerde coronatijd. Hier legt het Federale Centrum voor Gezondheidsvoorlichting op infektionsschutz.de de voorheen geldende doctrine uit – geen infectie zonder symptomen:

De werkelijke aantallen zijn statistisch nauwelijks waarneembaar

Monkeypox of Mpox is een ziekte die bijna uitsluitend homoseksuelen buiten Afrika treft – omdat ze wordt overgedragen tijdens intensief lichamelijk contact (geslachtsgemeenschap). Dit detail maakt het ook bijzonder perfide om zelfs maar vaccinaties voor kinderen voor te stellen. In het algemeen is de kans dat een heteroseksuele Europeaan deze ziekte oploopt absoluut nul. En zelfs in Afrika zijn de aantallen beheersbaar.

Congo (DRC) heeft bijvoorbeeld iets meer dan 100 miljoen inwoners. Volgens de CDC Afrika zijn er in totaal 2.745 gevallen uit tien landen bevestigd en zijn er nog eens ongeveer 11.000 “verdacht”. 450 daarvan zijn toe te schrijven aan de 100.000.000 inwoners van Congo. We hebben het cijfer voluit geschreven om het vermeende probleem te illustreren.

De laatste gegevens van het Afrika CDC zijn echter van 30 juli – wat ook laat zien hoe “serieus” de “epidemie” daar wordt genomen. Er is een persconferentie aangekondigd voor vandaag om 16:00 uur.

Mpox in Afrika: Sinds het begin van 2022 en tot 28 juli 2024 zijn er in totaal 37.583 gevallen en 1.451 sterfgevallen (case fatality rate [CFR]: 3,9%) van Mpox gemeld uit 15 lidstaten van de Afrikaanse Unie (AU-MS): Benin, Burundi, Kameroen, Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR), Congo, Democratische Republiek Congo (DRC), Egypte, Ghana, Liberia, Marokko, Mozambique, Nigeria, Rwanda, Soedan en Zuid-Afrika (zie tabel 1). Alleen al in 2023 werden 14 957 gevallen en 739 sterfgevallen (CFR: 4,9%) gemeld uit zeven AUMS. Dit is een toename van 78,5% van het aantal nieuwe gevallen ten opzichte van 2022.

Sinds het begin van het jaar en tot 28 juli 2024 zijn in totaal 14.250 gevallen (2.745 bevestigd; 11.505 verdacht) en 456 sterfgevallen (CFR: 3,2%) van MPOX gemeld uit 10 AU-lidstaten: Burundi (8 gevallen; 0 doden), Kameroen (35; 2), Centraal-Afrikaanse Republiek (213; 0), Congo (146; 1), Democratische Republiek Congo (13.791; 450), Ghana (4; 0), Liberia (5; 0), Nigeria (24; 0), Rwanda (2; 0) en Zuid-Afrika (22; 3). Dit betekent een toename van het aantal gevallen en sterfgevallen van respectievelijk 160% en 19% in 2024 vergeleken met dezelfde periode in 2023. De Democratische Republiek Congo is goed voor 96,3% van alle gevallen en 97% van alle sterfgevallen die dit jaar zijn gemeld. Daarnaast zijn er dit jaar 24 verdachte gevallen en geen bevestigde gevallen gemeld in Tsjaad. – CDC Afrika

De sterfgevallen in Afrika zijn naar verluidt voornamelijk immuungecompromitteerde patiënten die al leden aan bijvoorbeeld HIV (AIDS).

De huidige mediapaniek rond de monkeypox, die nog in de kinderschoenen staat, is waarschijnlijk vooral te wijten aan het feit dat er weer miljoenen vaccindoses moeten worden verkocht – en dit vereist de medewerking van de gezondheidsautoriteiten van landen die bereid zijn om miljoenen aan belastingen voor dit doel te herverdelen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/de-mythe-van-asymptomatische-infectie-nu-ook-bij-apenpokken-een-trend

Het Coudenhove-Kalergi plan – De genocide op de volkeren van Europa

 20/03/2022

Massa-immigratie is een fenomeen, waarvan de oorzaken door het systeem nog steeds slim worden verdoezeld, en de multiculturele propaganda probeert het valselijk af te schilderen als onvermijdelijk. Met dit artikel willen we voor eens en voor altijd bewijzen dat dit geen spontaan verschijnsel is. Wat zij willen presenteren als een onvermijdelijk resultaat van het moderne leven, is in werkelijkheid een plan dat rond de tafel is bedacht en tientallen jaren is voorbereid, om het gezicht van het continent volledig te vernietigen, meldt The Exposé.

Opnieuw gepubliceerd van Namaste Publishing UK, 4 december 2021
Oorspronkelijk gepubliceerd op Identità in het Italiaans op 11 december 2012

Het Pan-Europa

Weinig mensen weten dat een van de belangrijkste initiatiefnemers van het proces van Europese integratie, ook de man was die het genocideplan van de Volkeren van Europa ontwierp. Het is een duister persoon, wiens bestaan onbekend is bij de massa, maar de elite beschouwt hem als de grondlegger van de Europese Unie. Zijn naam is Richard Coudenhove-Kalergi. Zijn vader was een Oostenrijkse diplomaat genaamd Heinrich von Coudenhove-Kalergi (met banden met de Byzantijnse familie van de Kallergis) en zijn moeder de Japanse Mitsu Aoyama. Dankzij zijn nauwe contacten met alle Europese aristocraten en politici, dankzij de relaties van zijn vader, een edelman-diplomaat, en door zich achter de schermen te begeven, ver weg van de publiciteit, slaagde Kalergi erin de belangrijkste staatshoofden voor zijn plan te winnen, waardoor zij medestanders en medewerkers werden voor het “project van de Europese integratie”.

In 1922 richtte hij in Wenen de “Pan-Europese” beweging op, die streefde naar de totstandkoming van een Nieuwe Wereldorde, gebaseerd op een federatie van naties onder leiding van de Verenigde Staten. Europese integratie zou de eerste stap zijn op weg naar een wereldregering. Tot de eerste voorstanders behoorden de Tsjechische politici Tomáš Masaryk en Edvard Beneš en de bankier Max Warburg, die de eerste 60.000 mark inlegde. De Oostenrijkse kanselier Ignaz Seipel en de volgende president van Oostenrijk, Karl Renner, namen de verantwoordelijkheid op zich om de “pan-Europese” beweging te leiden. Later zullen Franse politici, zoals Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi, enz. hun hulp aanbieden.

Met de opkomst van het fascisme in Europa wordt het project opgegeven en wordt de “Pan-Europese” beweging gedwongen zich op te heffen, maar na de Tweede Wereldoorlog slaagt Kalergi erin, dankzij verwoede en onvermoeibare activiteiten en de steun van Winston Churchill, de joodse vrijmetselaarsloge B’nai B’rith en grote kranten als de New York Times, het plan door de regering van de Verenigde Staten te laten aanvaarden. De CIA neemt later de uitvoering van het project op zich.

De essentie van het Kalergi-plan

In zijn boek “Praktischer Idealismus” geeft Kalergi aan dat de bewoners van de toekomstige “Verenigde Staten van Europa” niet de mensen van het Oude Continent zullen zijn, maar een soort sub-mensen, producten van miscegenatie. Hij stelt duidelijk dat de volkeren van Europa zich moeten kruisen met Aziaten en gekleurde rassen, om zo een multinationale kudde te creëren die geen kwaliteit heeft en gemakkelijk gecontroleerd kan worden door de heersende elite.

(Ruwe vertaling Duits – Engels van Praktischer Idealismus – Practical Idealism HIER.)

Kalergi verkondigt de afschaffing van het recht op zelfbeschikking en vervolgens de eliminatie van naties met behulp van etnische afscheidingsbewegingen en massamigratie. Om Europa te laten beheersen door een elite, wil hij de mensen veranderen in één homogeen gemengd ras van zwarten, blanken en Aziaten. Maar wie is die elite? Kalergi is hier bijzonder verhelderend over:

De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De rassen en klassen van vandaag zullen geleidelijk verdwijnen door het wegvallen van ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euraziatisch-negroïde ras van de toekomst, qua uiterlijk gelijk aan de Oude Egyptenaren, zal de verscheidenheid van volkeren en de verscheidenheid van individuen vervangen. In plaats van het Europese Jodendom te vernietigen, heeft Europa, tegen haar wil, dit volk verfijnd en opgeleid, en het door dit kunstmatige evolutieproces tot hun toekomstige status als leidende natie gedreven. Het is niet verwonderlijk dat de mensen die uit de getto-gevangenis ontsnapten, de geestelijke adel van Europa werden. Zo schiep de barmhartige zorg van Europa een nieuw ras van aristocraten. Dit gebeurde toen de Europese feodale aristocratie ten onder ging door de emancipatie van de Joden [als gevolg van de acties van de Franse Revolutie]

Hoewel Kalergi in geen enkel leerboek wordt genoemd, zijn zijn ideeën de leidende beginselen van de Europese Unie. De overtuiging dat de volkeren van Europa vermengd moeten worden met Afrikanen en Aziaten, om onze identiteit te vernietigen en één enkel mestizo-ras te creëren, ligt aan de basis van alle communautaire beleidsmaatregelen die tot doel hebben minderheden te beschermen. Niet om humanitaire redenen, maar vanwege de richtlijnen van het meedogenloze Regime dat de grootste genocide uit de geschiedenis bewerkstelligt. De Europese prijs Coudenhove-Kalergi wordt om de twee jaar uitgereikt aan Europeanen die hebben uitgeblonken in het bevorderen van dit misdadige plan. Onder degenen die zo’n prijs hebben gekregen zijn Angela Merkel en Herman Van Rompuy.

Het aanzetten tot genocide, is ook de basis van de voortdurende oproepen van de Verenigde Naties, die eisen dat we miljoenen immigranten toelaten om te helpen met de lage geboortecijfers van de EU. Volgens een rapport dat in januari 2000 is gepubliceerd in Population division Review van de Verenigde Naties in New York, onder de titel “Immigration replacement: A solution to declining and aging population“, zal Europa tegen 2025 159.000.000 migranten nodig hebben.

Men kan zich afvragen hoe de ramingen van de immigratie zo nauwkeurig kunnen zijn, hoewel het geen vooropgezet plan was. Het is zeker dat het lage geboortecijfer gemakkelijk kan worden omgebogen met passende maatregelen om gezinnen te ondersteunen. Het is even duidelijk dat de inbreng van vreemde genen ons genetisch erfgoed niet beschermt, maar de verdwijning ervan mogelijk maakt. Het enige doel van deze maatregelen is ons volk volledig te vervormen, het te veranderen in een groep mensen zonder nationale, historische en culturele samenhang. Kortom, het beleid van het Kalergi-plan was, en is nog steeds, de basis van het officiële regeringsbeleid dat gericht is op genocide van de volkeren van Europa, door middel van massa-immigratie.

G. Brock Chisholm, voormalig directeur van de Wereld Gezondheids Organisatie (OMS), bewijst dat hij de les van Kalergi goed heeft geleerd als hij zegt: “Wat de mensen op alle plaatsen moeten doen is het geboortecijfer te beperken en gemengde huwelijken (tussen verschillende rassen) te bevorderen, dit heeft tot doel één enkel ras te creëren in een wereld die zal worden geleid door een centrale autoriteit.”

Conclusies

Als wij om ons heen kijken, lijkt het Kalergi-plan volledig te zijn verwezenlijkt. Wij worden geconfronteerd met de versmelting van Europa met de Derde Wereld. De golf van interraciale huwelijken brengt elk jaar duizenden jongeren van gemengd ras voort: “De kinderen van Kalergi.” Onder de dubbele druk van verkeerde informatie en humanitaire verdwazing, bevorderd door de MSM, wordt de Europeanen geleerd afstand te doen van hun afkomst, van hun nationale identiteit.

De dienaren van de globalisering proberen ons ervan te overtuigen dat het verloochenen van onze identiteit een progressieve en humanitaire daad is, dat “racisme” verkeerd is, omdat zij willen dat wij allemaal blinde consumenten zijn. Het is nu meer dan ooit nodig om de leugens van het systeem te weerleggen, om de revolutionaire geest van de Europeanen wakker te schudden. Iedereen moet deze waarheid inzien, dat Europese integratie neerkomt op genocide. We hebben geen andere optie; het alternatief is nationale zelfmoord.

Opmerking van de vertaler Namaste: Hoewel de redenen waarom Kalergi de keuzes heeft gemaakt die hij heeft gemaakt voor ons niet van bijzonder belang zijn, zullen wij trachten een vraag te beantwoorden die onze lezers ongetwijfeld al hebben gesteld: Waarom een Europese aristocraat met Vlaamse, Poolse, Grieks-Byzantijnse wortels en zelfs met wat samoerai-bloed in de aderen (van zijn moeder) zo’n lijfplan en orgaan in handen van duistere machten kreeg? De redenen zijn, naar onze mening, meervoudig, idiosyncratisch, psychologisch en … vrouwen.

Wij constateren dan ook een persoonlijkheid met een sterk snobistische instelling, arrogantie en, sta mij de term toe, “ontaard elitarisme”. Ook het feit dat zijn moeder Aziatisch was, heeft misschien gezorgd voor interne conflicten en frustraties, iets wat kan gebeuren bij mensen met een dergelijk temperament. Maar de meest doorslaggevende factor moet de “nette tiener” zijn geweest, die overigens natuurlijk naast hem stond, en zijn eerste vrouw werd (op 13-jarige leeftijd): De jodin Ida Roland, die later een beroemd actrice zou worden.

Europese Raad

Op 16 november 2012 heeft de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy, tijdens een speciale conferentie in Wenen de Coudenhove-Kalergi-prijs ontvangen ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de pan-Europese beweging. De prijs wordt om de twee jaar uitgereikt aan vooraanstaande persoonlijkheden voor hun opmerkelijke bijdrage aan het proces van de Europese integratie.

Doorslaggevend voor het winnen van de prijs was de evenwichtige wijze waarop voorzitter Van Rompuy zich van zijn taak heeft gekweten in de nieuwe functie van voorzitter van de Europese Raad, die bij het Verdrag van Lissabon is ingesteld. Hij vervulde deze bijzonder gevoelige leidinggevende en coördinerende rol met een geest van vastberadenheid en verzoening, terwijl ook de nadruk werd gelegd op zijn bekwame arbitrage over Europese aangelegenheden en zijn niet aflatende inzet voor de Europese morele waarden.

Tijdens zijn toespraak beschreef de heer Van Rompuy de eenmaking van Europa als een vredesproject. Deze gedachte, die ook de doelstelling was van het werk van Coudenhove-Kalergi, is na 90 jaar nog steeds van belang. De prijs draagt de naam van graaf Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), filosoof, diplomaat, uitgever en oprichter van de Pan-Europese Beweging (1923). Coudenhove-Kalergi was de pionier van de Europese integratie en populariseerde met zijn werk het idee van een federaal Europa.

Onder de winnaars van de prijs bevinden zich de bondskanselier van Duitsland Angela Merkel (2010) en de president van Letland Vaira Vike-Freiberga (2006).

Aanvullende informatie: The Slyness of the Kalergi Plan: The Genocide of the Peoples of Europe

Ik ben een Engelsman

Hieronder staat een ontroerende toespraak van een man genaamd Laurence Bright gespeeld door Marc Warren uit een fragment van BBC’s 2001 televisieserie  NCS: Manhunt.

“Mijn probleem is dat het ons nooit werd gevraagd. Mijn probleem is dat het ons werd verteld, niet gevraagd, en elke dag wordt ons opnieuw verteld hoe we moeten zijn en hoe ons land moet zijn. Het is ons verteld door hen, en we weten wie ze zijn, het zijn ook Engelsen. Zij zijn de klasse die zich altijd heeft onderscheiden, zij zijn de klasse die altijd heeft genomen wat zij voor zichzelf wilden, en nu zijn zij de klasse die Engeland weggeeft. Ze hebben ons nooit gevraagd, en dat zullen ze ook nooit doen.”

Uitgelichte foto: Wil je klimaatverandering tegengaan? Krijg minder kinderen (2017) en Vluchtelingeninstroom helpt bevolkingsdaling Duitsland te stoppen (2016), The Guardian


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

[newsletter_form button_label=”Abonneer!”]

[newsletter_field name=”email” label=”Email”]

[/newsletter_form]


https://dissident.one/2021/03/12/eu-commissie-rekent-op-70-miljoen-ongeletterde-kansloze-afrikanen-komende-jaren/?swcfpc=1

Politie in je huis geweest zonder dat je het weet?

 zaterdag, 24 augustus 2024 09:47

rsz spionage overheid burgersHet klinkt als iets uit een soort horrorfilm, een scenario waarbij de politie en opsporingsdiensten dictatoriale bevoegdheden bezitten.

En toch bestaan er dergelijke plannen in Duitsland, waarbij privacy iets uit een ver verleden wordt.

In Duitsland krijg je, trouwens net zoals bij ons, steeds meer het gevoel dat je in een dictatuur leeft.

Een deel van de oudere Duitsers heeft zelfs Oost Duitsland nog meegemaakt, dus je zou denken dat ze daar heel afkerig zijn van overheidsbemoeienis.

Maar, als je zo de berichten leest krijg je een andere indruk.

Want daar kan je onder andere het volgende lezen:

Der Spiegel en RND melden dat het Duitse Bundeskriminalamt (BKA) mogelijk binnenkort woningen in het geheim mag betreden en doorzoeken. Het plan is nog in conceptvorm.

Volgens het ontwerp zou de politie ook spyware kunnen installeren op computers of smartphones van verdachten en heimelijke huiszoekingen kunnen uitvoeren. Deze bevoegdheden zouden alleen in uitzonderlijke omstandigheden worden gebruikt. Wat zijn uitzonderlijke omstandigheden en wie beslist daarover?

Een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken wil niet ingaan op details van het voorstel, maar vertelde Der Spiegel op woensdag dat veiligheidsdiensten de nodige bevoegdheden moeten hebben om zich ontwikkelende dreigingen effectief tegen te gaan.

Dit is tegen de Duitse wet. De onschendbaarheid van de woning is vastgelegd in artikel 13 van de Duitse grondwet.

Tenzij er sprake is van een “onmiddellijke dreiging”, is er voor het huidige huiszoekingsproces een huiszoekingsbevel nodig van het Openbaar Ministerie. De politie moet de persoon informeren over specifieke verdenkingen en het doel van de huiszoeking.

De Vrije Democratische Partij steunt “Stasi 2.0” niet. Bondsdaglid Manuel Hoferlin zei dat de geheimzinnigheid rond de huiszoekingen zeer verontrustend was.

De Duitse Vereniging van Journalisten (DJV) heeft zich ook sterk uitgesproken tegen de plannen, waarbij bondsvoorzitter Mika Beuster waarschuwde dat journalisten en klokkenluiders getroffen zouden kunnen worden door geheime inbraken die doen denken aan methoden die gebruikt worden door “politiestaten”.

De vice-voorzitter van de Groenen in de Bondsdag, Konstantin von Notz, heeft de plannen verdedigd met het argument dat het BKA in deze “ernstige tijden” moderne onderzoeksbevoegdheden en -middelen nodig heeft.

Er is altijd een excuus om totalitarisme op te leggen. Veiligheid is een van de belangrijkste excuses. Bij mensen thuis inbreken  is absoluut een inbreuk op de privacy op Stasi-niveau. Het zou niet eens in conceptvorm mogen verschijnen. Het zou uiteindelijk gepolitiseerd worden.

Het is het eeuwenoude beproefde concept:

Creëer een probleem, in dit geval onveiligheid en kom tegelijkertijd met de ‘oplossing’ en dat is een maatregel die ze al heel lang wilden invoeren, maar die onder normale omstandigheden nooit door het publiek zal worden geaccepteerd.

Behalve als ze iedere dag wordt verteld dat ze niet veilig zijn en dat het opgeven van iedere vorm van privacy een kleine prijs is om te betalen.

Bij een mesaanval in de Duitse stad Solingen, vlak bij Düsseldorf, zijn vrijdagavond twee mannen en een vrouw om het leven gekomen en acht anderen gewond geraakt, onder wie vijf zwaargewond. Van de dader ontbreekt ieder spoor.

Stap voor stap pakken ze al je vrijheden af en steun daarom deze website zodat je wel op de hoogte blijft van de snode plannen in de achtergrond.


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Nederland: Het langverwachte onderzoek naar oversterfte en COVID-vaccinaties is gepubliceerd. De belangrijkste conclusies

4

    Sponchia / Pixabay

Het rapport over het onderzoek onder leiding van dr. Marc Jacobs en professor Ronald Meester naar een mogelijk verband tussen COVID-19 vaccinatie en oversterfte in Nederland is gepubliceerd.

Bram Bakker, arts Jona Walk en neuroloog Jan Bonte waren ook betrokken bij het onderzoek.

Meester vat de inhoud van het uitgebreide rapport kort samen op social media. Het onderzoeksteam laat zien dat de sterfte vanaf 2021 zowel kwantitatief als kwalitatief is veranderd.

Daarnaast geven de cijfers van AstraZeneca enerzijds en de European Medicines Agency (EMA) anderzijds reden tot zorg over de veiligheid van vaccins.

De onderzoekers analyseerden 13.430 publicaties, waarvan er slechts 83 voldeden aan de kwaliteitsnormen van het team. “Volg de wetenschap” was dus geen verstandige aanpak tijdens de pandemie, aldus Meester.

Over de vaccins zegt het team: “Ook al moeten we hier voorzichtig zijn, we zien wel effecten van vaccinatie op de mortaliteit. De effectiviteit in de eerste vier weken lijkt negatief te zijn. Het team concludeert ook dat de vaccins bijwerkingen hebben “waar we nog niet veel over weten.”

De onderzoekers ontdekten ook “ernstige artefacten” in de gegevens die alle eerdere studies van het CBS en het RIVM in de war stuurden. De EMA-gegevens zijn “aantoonbaar vervuild,” wat onderzoek “erg moeilijk” maakt.

Alle activiteiten van het team kunnen hier worden gevolgd.

Het volledige onderzoek is hier te vinden.

Via Uncut.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
Bron: https://www.frontnieuws.com/nederland-het-langverwachte-onderzoek-naar-oversterfte-en-covid-vaccinaties-is-gepubliceerd-de-belangrijkste-conclusies/ 

De strafrechtadvocaat van Fuellmich vraagt ​​om steun – rechtbank wil veroordeling

 24/08/2024

De strafrechtadvocaat van mede-oprichter van het Corona-comité, Reiner Fuellmich, vreest dat hij zal worden veroordeeld tot een “zware gevangenisstraf”. Ze roept het publiek op om steun. Haar cliënt zit in eenzame opsluiting omdat hij juridisch advies heeft gegeven aan medegevangenen in de gevangenis, meldt RT.de.

De medeoprichter van de regeringskritische ‘Coronacommissie’, advocaat dr. Reiner Fuellmich zit al tien maanden in hechtenis. Zijn advocaat, advocaat Katja Wörmer, is ervan overtuigd dat haar cliënt om politieke redenen gevangen zat, zo meldde het nieuwsmagazine Transition News donderdag. Volgens het rapport is de advocaat uit Bremen, Fuellmich, sinds zijn gevangenschap niet meer door de rechtbank gehoord, en zijn de verzoeken van de verdediging om bewijsmateriaal ook niet aanvaard. Volgens de advocaat is het een puur showproces dat alleen gericht is op veroordeling.

Reiner Fuellmich werd in oktober 2023 gearresteerd wegens vermoedelijke verduistering. In februari van dit jaar was hij nog erg optimistisch en geloofde dat de getuigen die namens hem spraken in de rechtbank zijn onschuld zouden bewijzen. Transition News citeerde de beklaagde in een interview vanaf de tweede dag van het proces: “De bewijsverkrijging gaat door of begint nu pas. En ik ben er absoluut zeker van dat de getuigen die hier zullen worden gehoord onze versie van het verhaal zullen bevestigen.”

De advocaat uit Bremen beschuldigde destijds zijn voormalige collega van de Corona-commissie, Dr. Justus Hoffmann als het “brein” van zijn arrestatie. Advocaat Hoffmann loog met zijn verhaal dat Fuellmich miljoenen uit de commissie had opgenomen, oftewel 85 procent van het totale donatiegeld, “om een ​​goed leven voor zichzelf op te bouwen.” In feite haalden Fuellmich en de advocaat Viviane Fischer, met wie hij de Coronacommissie oprichtte, de donaties voor het werk van de Coronacommissie alleen van de donatierekening af met als doel een mogelijke beslaglegging op de rekening te voorkomen. Volgens Fuellmich zou dit dienovereenkomstig kunnen worden bewezen.

Maar in tegenstelling tot zijn eerdere optimisme dat de beschuldigingen snel konden worden opgehelderd, zit de medeoprichter van het Coronacomité zes maanden later nog steeds in de gevangenis. In augustus wendde zijn advocaat zich volgens Transition News tot het publiek “met een soort schreeuw om hulp” . Katja Wörmer sprak hierover begin augustus op het perssymposium over het onderwerp “Politiek gemotiveerde vervolging van klokkenluiders”, georganiseerd door het netwerk “Axion Resist” in Wetzlar. Als onderdeel van de conferentie deed ze namens Reiner Fuellmich een beroep op het publiek:

“Deze zaak heeft dringend internationale aandacht nodig. De gevangen advocaat Dr. Reiner Fuellmich vraagt om internationale steun. Er is geen reden om hem gevangen te houden.”

Volgens Wörmer gaat het juridische team er nu van uit dat de rechtbank ‘hier zeker wil veroordelen’. Haar cliënt wordt bedreigd met een “zware gevangenisstraf”. Met betrekking tot de omstandigheden in de gevangenis zei de advocaat van Fuellmich dat Fuellmich ten tijde van de persconferentie op 2 augustus al enkele weken in eenzame opsluiting zat in een zogenaamd opvangstation in de gevangenis van Rosdorf. Het is hem verboden enig contact te hebben met medegevangenen.

Isolatie vanwege juridisch advies aan zijn medegevangenen

Volgens de officiële versie vond de JVA het niet leuk dat Fuellmich juridisch advies zou hebben gegeven aan medegevangenen in de gevangenis. Dit werd gezien als een potentiële ophitsing van de gevangenen. Katja Wörmer verdedigde het gedrag van Fuellmich in de gevangenis als het natuurlijke gedrag van een advocaat en legde uit:

“Het is duidelijk dat je als advocaat altijd actief bent en uiteraard adviseer je ook op een of andere manier de andere gevangenen.”

Als gevolg hiervan mag de advocaat uit Bremen nu (vanaf 2 augustus) alleen nog maar alleen over het terrein lopen en alleen bellen als er geen andere gevangenen in de gang zijn. Dagenlang mocht hij niet meer naar de tuin. Haar cliënt zou met handboeien en enkelboeien naar de hoofdzitting worden vervoerd, vergezeld van gewapende politieagenten. Wörmer legde uit dat de politieagenten hem kennelijk vergezelden met machinepistolen in de aanslag. Hierdoor krijgt ze de indruk dat haar cliënt een RAF-terrorist is en geen Duitse advocaat die nooit gewelddadig is geweest.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/de-strafrechtadvocaat-van-fuellmich-vraagt-om-steun-rechtbank-wil-veroordeling 

Onrechtvaardige staat van de Bondsrepubliek Duitsland: willekeur en marteling in het strafsysteem – advocaat Reiner Fuellmich in eenzame opsluiting

Er zijn nog meer gerechtelijke schandalen gemeld in verband met het proces tegen de Göttingse advocaat Dr. Reiner Fuellmich. De gevangengenomen advocaat werd begin mei enkele dagen in eenzame opsluiting geplaatst. Een moedige advocaat heeft een strafrechtelijke klacht ingediend, meldt RT.de. Zoals advocaat Katja Wörmer dinsdag in een videoverklaring uitlegde, werd advocaat Reiner Fuellmich na … Meer lezen overOnrechtvaardige staat van de Bondsrepubliek Duitsland: willekeur en marteling in het strafsysteem – advocaat Reiner Fuellmich in eenzame opsluiting

https://dissident.one/onrechtvaardige-staat-van-de-bondsrepubliek-duitsland-willekeur-en-marteling-in-het-strafsysteem-advocaat-reiner-fuellmich-in-eenzame-opsluiting 


WEF-oprichter Klaus Schwab: elites moeten hun agenda op agressieve wijze doorvoeren


Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, zei tijdens een conferentie in China dat de mensheid ‘gedwongen moet worden om samen te werken’ met globalistische entiteiten.

Tijdens de ‘Annual Meeting of the New Champions’ eerder dit jaar, ook wel ‘zomer-Davos’ genoemd, stelde Schwab dat elites hun agenda op agressieve wijze moeten doorvoeren om de Vierde Industriële Revolutie vooruit te stuwen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kritiek punt

Om de economie in de toekomst te laten groeien, moeten we innovatie omarmen en sectoren, regio’s, landen en culturen dwingen tot samenwerking om een meer vreedzame, inclusieve, duurzame en veerkrachtige toekomst te creëren, aldus Schwab.

Op dit kritieke punt is de actieve deelname van alle stakeholders van essentieel belang om een duurzaam ontwikkelingspad te garanderen, voegde hij toe.

Hij zei dat AI en andere technologieën alomtegenwoordig worden en dat de mensheid om die reden ‘moet samenwerken’ met de globalistische elite.

Verkiezingen overbodig

Eerder zei Schwab, de architect van de Great Reset, dat we ons moeten voorbereiden op een wereld waarin we een versmelting zien van onze fysieke, onze digitale en onze biologische dimensies.

Ook zei hij dat digitale technologieën verkiezingen op den duur overbodig maken, ‘omdat je al weet wat de uitslag zal zijn’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Wat je niet wordt verteld over de onlusten in Engeland

 vrijdag, 23 augustus 2024 09:46

rsz vrijmetselaars controle israelDagenlang werd het nieuws gedomineerd door de niet aflatende rellen in Britse steden.

Het ‘volk’ dat in opstand kwam tegen de niet aflatende stroom asielzoekers en vooral tegen de islam.


Als er ergens ter wereld onlusten zijn, dan worden die regelmatig veroorzaakt doordat bepaalde landen of organisaties ergens in de achtergrond actief zijn.

Zo zagen we in Groot-Brittannië bij de rellen van de afgelopen weken vooral een Tommy Robinson optreden als de grote aanjager van de protesten. Robinson die bekend staat onder verschillende namen is een bekende Mossad agent.

De gangbare theorie is dat men dit soort kwalijke praktijken uitvoert om er straks zo voor te zorgen dat er een ongekende censuur plaatsvindt waarbij degenen die kritiek hebben op de overheid achter de tralies zullen verdwijnen vanwege bijvoorbeeld het plaatsen van zogenaamde ‘hate speech’.

Echter, er is nu ook een andere theorie opgedoken over waarom dit juist nu gebeurt in Engeland.

Duidelijk is dat de opstanden worden gefinancierd vanuit Israël. Zelfs publicaties als The Times of Israël geven toe dat het benodigde geld voor het organiseren van al die opstanden afkomstig is uit Israël.

De grote vraag is dan ook bij velen open stond/staat is: 'Waarom op deze manier Groot-Brittannië aanvallen?'

De reden is dat kort voor de onlusten Groot-Brittannië formeel haar bezwaren liet vallen tegen een mogelijke arrestatie door het ICC van premier Netanyahu als oorlogsmisdadiger.

Daarnaast verscheen er een uitgebreid verhaal in de Daily Mail waarin bekend werd gemaakt dat Groot-Brittannië gaat stoppen met het leveren van wapens naar Israël.

De wraak van Israël volgde dan ook snel via de bekende figuren zoals Tommy Robinson en anderen.

Even laten zien en voelen wat er allemaal kan gebeuren als je het waagt om Israël op de één of andere manier te dwarsbomen.

Mocht de Britse regering niet snel van koers veranderen, dan kan het de borst natmaken voor nog veel meer onlusten.
Hoog tijd om wakker te worden en in te zien dat hier een staat bezig is om en desinformatie te verspreiden en er alles aan doet om het beruchte plan van vrijmetselaar Albert Pike werkelijkheid te doen worden.

Net zoals Amerika en ons land, staat ook Israël onder stevige controle van de beruchte satanische sekte.

Deze sekte heeft al lang geleden besloten dat er een Derde en laatste wereldoorlog moet plaatsvinden.

Dit is onder andere bekend geworden door de beruchte vrijmetselaar Albert Pike die in 1871 het ontstaan van deze oorlog als volgt omschreef.

De Derde Wereldoorlog zal ontstaan door het tegen elkaar opzetten van Zionisten en de Islam, doel is dat beiden elkaar zullen vernietigen. Andere landen zullen worden meegesleurd in het conflict en het eindresultaat zal zijn totale uitputting, chaos, zowel politiek, economisch als spiritueel. Uit deze chaos zal dan uiteindelijk de New World Order verrijzen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...